Rio DeFi ($ RFUEL): Den næste grænse for økonomi?

Rio DeFi ($ RFUEL) er en blockchain-teknologivirksomhed. Det sigter mod at bygge bro over den traditionelle finansiering med blockchain-rummet med sin magtfulde digitale infrastruktur, Rio Chain. Det fokuserer på sikkerhed, hastighed, skalerbarhed og interoperabilitet med eksisterende blockchain.

Hele Rio-økosystemet lover en bred vifte af tjenester, som brugerne kan bruge som et alternativ fra det traditionelle finansielle system. Fra opsparing og udlån til handel og forsikringsmuligheder. Alle disse er tilgængelige med kun en smartphone og internetforbindelse.

Baggrund

James Anderson, administrerende direktør for Rio DeFi, såvel som hans team, mener, at nutidens finansielle system har et stort behov for ny udvikling, der kan imødekomme globaliseringens behov. Tjenester leveret af formidlere såsom betalingsløsninger og pengeoverførsler eller kontrol med fiat-valutaer fra lokale myndigheder har flere bekymringer, der påvirker hele det økonomiske landskab, som vi kender dem i dag.

Holdet bag Rio arbejdede på et økosystem, der let kan bruges af brugere i deres daglige liv til at udføre finansielle transaktioner uden megen friktion og omkostninger. Og kernen i projektet er målet at støtte masseadoptagelse af kryptokurver blandt offentligheden.

Der er stadig meget arbejde at gøre, men Rio har udviklet en model, der kan reagere på det hurtigt skiftende internationale økonomiske landskab.

Hvad er RIO DeFi?

Rio kæde er en decentraliseret finansieringsplatform (DeFi), der drives af smarte kontrakter. Formålet med platformen er at tilvejebringe et økosystem, der kan bakke decentrale applikationer (dApps), der leverer finansielle tjenester baseret på en enkelt, men effektiv og hurtig blockchain.

Det er bygget på sin egen kæde og ser de problemer, som Bitcoin- og Ethereum-netværket oplever. Lige nu har mængden af ​​transaktioner, der gennemgår disse topkæder, forårsaget langsomme transaktioner, dyre gasomkostninger og dårlig adoptionsrate. Der måtte være en anden platform til at basere deres nye økosystem på, og det var Rio Chain, de kom op med.

Gennem Rio DeFi kan nye dApps understøtte nye tegnebøger, tjenester og kryptokurver.

Sådan fungerer RioDeFiSådan fungerer RioDeFi

Paritetssubstrat

Rio’s team mener, at den bedste måde at komme videre med crypto-udvikling er at skabe en blockchain, der frit kan interagere med de andre. Derfor fortsatte de med at implementere Parity Substrate-teknologien for at gøre det muligt for andre blockchain-projekter let at tilslutte Rio gennem faldskærme.

Parachains er standalone blockchains, der kan bruges til at udvikle nye dApps, som nemt kan implementeres på andre kæder uden interoperabilitetsproblemer.

FaldskærmeFaldskærme

Tre hovedfokus i Rio-projektet

Rio’s løsning på det alt for almindelige problem med langsomme, ineffektive og dyre blockchains er en model, der understøtter deres tre hovedfokus, nemlig: anvendelighed, skalerbarhed og sikkerhed.

Hybrid model: At sammensætte et nyt netværk, der kan give skalerbarhed og højere transaktionskapacitet (med så hurtigt som to sekunder pr. Blok i bekræftelsestid) opnås ved at udvikle en sammensat model til Rio-blockchain.

Fleksibilitet: Gennem implementeringen af ​​virtuelle maskintolke med meget lave klientkrav og tilpasselige konsensusalgoritmer befri Rio-kæden for stivhed og risici ved centralisering. Alt bygget oven på Rio-kæden kan let justeres i henhold til de gældende markedsforhold uden nogen gnidning, når det kommer til implementering.

Interoperabelt: Fordi Rio-kæden er designet til at understøtte let forbindelse mellem andre kæder, kan den effektivt forbinde forskellige organisationer sammen på trods af forskellen i deres blockchain-platforme.

Tre hovedfokuser for RioChainTre hovedfokuser for RioChain

Konsensusalgoritme (autorisationsbevis)

Rio bruger Proof-of-Authority (PoA) konsensusmekanismen, der vedtager Substrates Aura (myndighedsrunde) og GRANDPA (GHOST-baserede Recursive ANcestor Deriving Prefix Agreement) konsensusalgoritmer.

Disse to nye kombinationer til PoA-implementeringen sikrer, at der er forskellige algoritmer, der styrer, hvordan blokdata håndteres, og hvordan finalitet opnås for hver transaktion. Ved at uddelegere opgaven med at opdele skrivning af blokdata til Aura og overdrage den endelige verifikationsproces til GRANDPA har Rio opnået bedre fleksibilitet uden at gå på kompromis med sikkerheden for de transaktioner, der udføres on-chain.

I pipelinen er Rio’s plan om at skifte til Proof-of-Stake (PoS), svarende til den konsensusmekanisme, der er implementeret i Bitcoin blockchain. Fra nu af arbejder teamet bag Rio med at skifte til BABE (Blind Assignment for Blockchain Extension) fra Aura for at lægge den nødvendige grund til den eventuelle PoS-adoption.

 • AURA: Det er udpeget som konsensusalgoritmen til at producere de næste blokke fra bekræftelse. Det fungerer ved hjælp af et udvalg af validatorer, der genererer blokke på et givet tidspunkt. Kun de autoriserede noder har tilladelse til at blive validatorer.
 • BEDSTEFAR: Det er delegeret med opgaven at give blokering med hjælp fra “vægtede myndigheder.” De vil ikke producere nogen blok til netværket, men de stemmer om den “bedste” version af de blokke, der er produceret af validatorerne. Hvis mere end to tredjedele af de delegerede myndigheder stemmer om en version af blockchain-tilstanden, betragtes den derefter som endelig.

Federeret Blockchain

Rio mener, at en fødereret blockchain er bedre end en tilladelsesfri offentlig blockchain af flere grunde. Det giver hurtigere transaktionshastighed, skalerbarhed, lave transaktionsomkostninger, lavt energiforbrug, stærkere sikkerhed og øget evne til at levere databeskyttelsesfunktioner.

Implementeringen af ​​den fødererede model gør det muligt for Rio at opnå en bekræftelse på to sekunder for blokering hurtigere end andre eksisterende blockchains i DeFi-rummet. Og selv i denne hastighed er Rio-kæden stadig i stand til at beskytte netværket mod 51% angreb, mens det er i stand til at behandle næsten 3.000 transaktioner pr. Sekund.

Lige nu overvejer holdet bag Rio implementeringen af ​​en hybrid PoS- og PoA-konsensusmodel suppleret med validering af lysnoder. Dette betyder, at enhver sandsynligvis kan være i stand til at deltage i netværksvalidering med kun mobiltelefoner som de tildelte noder.

Rio Fuel token ($ RFUEL): Belønninger til tokenholdere

Rio belønner sine blockchain-deltagere med Rio Fuel ($ RFUEL), som også er dets oprindelige token. RFUEL kan bruges som et lager af værdi, betaling for gasafgifter eller til at udføre smarte kontrakter.

1 milliard RFUEL-tokens oprettes via en togenerationshændelse (TGE), hvor 70% af disse tokens distribueres for at tilskynde applikationer og brugere, der bidrager til økosystemets vækst, 20% vil blive solgt gennem community crowd salg og privat salg og 10% (100 millioner) opretholdes som reserver, der langsomt frigøres i løbet af 5 år.

Se diagrammet nedenfor for mere detaljeret distribution af RFUEL-token:-

RFUEL token distribution

Rio Fuel token ($ RFUEL): offentligt salg

Det første runde offentligt salg af Rio Fuel’s RFUEL-token blev udsolgt på 40 minutter den 11. september 2020. Den første runde er på 0,16 $, minimumsbidrag er USD $ 1.000, og maksimumsbidrag er USD $ 10.000. Optjeningsperiode er 61 dage med oplåsning på 1/3 startende ved Token Generation Event (TGE) og på dag 31 og 61 efter TGE.

Det sekund runde blev afholdt den 15. september 2020 kl. 6:00. UTC. Prisen for runde 2 vil være på 0,18 $, minimumsbidrag er $ 1.000, og maksimumsbidrag er $ $ 10.000. Optjeningsperiode er 1 måned med låse op på 1/4 på TGE og på dag 11, 21 og 31 efter TGE. Alle optjente tokens indsættes automatisk for at modtage RFUEL-indsatsbelønninger.

RFUEL offentligt salg runde 3 er en Uniswap Initial DEX Offering (IDO). RFUEL vil være tilgængelig for handel på Uniswap med en startpris på $ 0,20 og alle tokens vil være fuldt låst op, dvs. straks tilgængelige for handel. Imidlertid er $ 0,20 kun den oprindelige pris, og i betragtning af at de foregående runder blev overtegnet, er der en mulighed for, at priserne straks vil svinge, når handlen starter.

For mere detaljeret info, se venligst på Rio DeFi-telegram.

Brug Cases of Rio Chain

Bitcoin udlånsplatform: Brugere kan deponere deres BTC’er i smarte kontrakter oven på Rio Chain for at optjene interesser fra deres aktiver. Låntagere kan også let udnytte deres BTC ved at låne gennem Rio Chain.

Bitcoin udlånsplatformBitcoin udlånsplatform

Opsparingskonto: Rio’s sikkerhed kan også være et tilflugtssted for BTC-sparere. Brugere kan sikkert deponere deres BTC og andre understøttede kryptokurver, mens de tjener høje renter sammenlignet med traditionelle opsparingstjenester fra banker og andre udbydere.

Opsparingskonto

Decentraliseret e-handel: Handlende kan frit trykke på Rio-kæden for at digitalisere deres forretning og reducere enorme driftsomkostninger ved at gøre det. Etableringen af ​​deres ledelses- og salgsaktiviteter i Rio Chain kan give handlende adgang til en bredere vifte af kunder takket være lavere omkostninger, bedre betalingsgateways, grænseoverskridende transaktionsmodeller og større forbrugeroplysningspolitik blandt andre.

Konklusion

Udviklingen af ​​DeFi-rummet er afhængig af succesen med projekter, der er i stand til at bygge bro over alle eksisterende udviklinger på flere blokkæder. Dette gælder især for nyttige innovationer, der sidder fast i højtrafiknetværk. Hvis vedtagelse er målet, er det en god måde at gå på at opbygge en interoperabel blockchain, der understøtter implementering på tværs af kæder.

Rio DeFi’s blockchain-agnostiske model kunne skabe en infantil vej af innovationer i DeFi-rummet. Ved at bygge bro over forskellige blokkæder kan vi ikke kun muligvis opnå hurtigere adoption, men også større interesse for at udvikle interoperable DeFi-modeller..

Decentraliseret økonomi (DeFi) -serie: vejledninger, vejledninger og mere

Med indhold til både begyndere og mere avancerede brugere, tjek vores YouTube DeFi-serie, der indeholder vejledninger om de VÆSENTLIGE VÆRKTØJER, du har brug for til handel i DeFi-rummet, f.eks. MetaMask og Uniswap. Samt et dybt dyk i populære DeFi-emner som Reef.finance ($ REEF) og Polkadot ($ DOT)

DeFi-serien på dette websted dækker også emner, der ikke udforskes på YouTube. For en introduktion om, hvad der er DeFi, se Decentralized Finance (DeFi) Oversigt: En guide til den VARMESTE trend inden for kryptokurrency

Selvstudier og vejledninger til de væsentlige DEFI-værktøjer:

 • MetaMask Guide: Hvordan oprettes en konto? PLUS tip og hacks til avancerede brugere
 • Uniswap gennemgang og vejledning: Begyndervejledning og avancerede tip og tricks
 • Serum DEX guide og gennemgang
 • SushiSwap ($ SUSHI) forklaret
 • 1-tommers udveksling, Mooniswap og Chi GasToken: Den ultimative gennemgang og guide

For detaljeret information om andre specifikke DeFi-projekter, se vores DeFi token-guider. Her er nogle af vores mest POPULÆRE guider:

 • AAVE ($ LÅN)
 • Ampleforth ($ AMPL) anmeldelse: Den vigtige guide til denne DeFi-protokol
 • ChainLink ($ LINK) guide: Et nøglelink i DeFi-rummet
 • Cream Finance ($ CREAM): Hvad er det??
 • Curve Finance ($ CRV) guide
 • DODOEx ($ DODO): En revolutionerende on-chain likviditetsudbyder
 • Lineær økonomi ($ LINA): Fremtiden for syntetiske udvekslingsplatforme?
 • Polkadot ($ DOT): Alt hvad du behøver at vide om Kinas DeFi-skat
 • RAMP DeFi: Hvordan låser det op værdien af ​​indsatte aktiver?
 • Reef Finance ($ REEF): All-in-One Defi-platformen
 • Solana ($ SOL) forklaret
 • Grafen ($ BRT) – Det næste niveau af decentraliserede apps
 • Trustswap ($ SWAP) forklaret – Næste generation af DeFi-transaktioner
 • Ønsker at finansiere fusion af DeFi-økosystemet
 • Wing Finance ($ WING) – En kreditbaseret DeFi-udlånsplatform

Flere videoer og artikler kommer snart som en del af vores DeFi-serie, så sørg for at abonnere på vores Youtube-kanal og (for nu) GRATIS ugentligt nyhedsbrev så du kan få besked, så snart de kommer ud!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner