Hvad er AAVE ($ LEND)?

Aave-protokol med deres oprindelige token er $ LEND en førende virksomhed inden for decentraliseret økonomi (DeFi). Virksomheden giver sine brugere adgang til sin open source og ikke-frihedsberøvende protokol for at skabe pengemarkeder og deltage i en voksende liste over projekter som Compound for at bringe decentraliserede muligheder til masserne. Vi ser på, hvem der er Aave ($ LEND), dens anvendelser og hvordan den adskiller sig fra andre projekter såsom Compound Finance.

Hvad er Aave?

Opkaldt efter det finske ord for “spøgelse” blev det London-baserede selskab Aave oprettet i september 2018 efter et vellykket indledende møntudbud (ICO) året før til sit ETHLend-token, der rejste USD 16,2 millioner. Ledelsen under ETHLend migreret til Aave ved oprettelsen med ETHLend at blive et datterselskab af Aave. I januar 2020 meddelte ETHLend, at det var ikke længere i drift og dets websted vil kun forblive aktivt for nuværende brugere at lukke deres eksisterende lån.

Aaves mål er at udfylde hullerne, der er efterladt af centraliserede giganter i fintech-industrien som PayPal, Skrill og Coinbase. Deres hovedprodukt er Aave Protocol, en open source og ikke-frihedsberøvende protokol til oprettelse af pengemarkeder på Ethereum blockchain.

Hvem er holdet bag Aave?

Aave har et væld af talent og erfaring inden for sit team. Stani Kulechov (CEO) og Jordan Lazaro Gustave (COO) har bevaret og migreret deres roller fra ETHLend og bragt deres rigdom af viden til Aave. Deres forskelligartede 18 mand team samler et væld af erfaringer i opstartsscenen.

Hvad er Aave-protokol?

Aaves største og mest integrerede aspekt er Aave-protokollen, der blev lanceret i januar 2020. Dens skift fra ETHLend markerede et markant skift i strategi for virksomheden. Gå fra decentraliseret P2P-udlån til en poolbaseret strategi, Aave Protocol er en open source en ikke-frihedsberøvende protokol, der giver brugerne mulighed for at oprette deres egne decentrale pengemarkeder på Ethereum-blockchain.

Aave-protokolAave-protokol

Indskydere tilvejebringer likviditet ved at deponere kryptovalutaer i udlånsbassiner, som derefter giver dem mulighed for at tjene renter. I mellemtiden kan låntagere få lån ved at udnytte disse udlånspuljer enten på en over- eller underkollateraliseret måde. Lånene behøver ikke at blive matchet individuelt, dvs. en långiver til en låntager. I stedet bruges indskud i puljen og de lånte beløb / sikkerhedsstillelse til at yde øjeblikkelige lån baseret på puljens tilstand. Der er i øjeblikket 2 pengemarkeder, som brugerne kan gå ind på, disse er Aave og Uniswap.

Aave markederAave markeder

Flash-lån

Aave har en funktion, der adskiller den fra resten. Flash-lån tillader kunder eller optager lån uden sikkerhed. Disse flash-lån muliggør en skræddersyet smart kontrakt til at låne aktiver fra Aaves reservepuljer inden for en transaktion. Lånet foretages på betingelse af, at likviditeten returneres til puljen, før transaktionen afsluttes. Men hvis den ikke tilbagebetales inden det tidspunkt, bliver transaktionen tilbageført – hvilket effektivt vil fortryde handlinger, der er udført indtil det tidspunkt, og garantere sikkerheden for midlerne i reservepuljen.

Funktionen Fast Loan er designet til udviklere til at fremstille værktøjer, der kræver kapital til arbitrage, refinansiering eller afvikling. Aave forklaret Flash-lån siger, at det er “designet til udviklere / personer med en vis teknisk viden” med fordelen ved risikofrie lån. Aave opkræver et gebyr på 0,09% på flashlån.

Rate skift

Rate switch er et andet unikt salgsargument for Aave, som ankom i maj opgradere af deres lån / renter. Renteskift giver låntagere mulighed for at skifte mellem faste og flydende renter, noget nyttigt i et volatilt decentralt marked. For høje renter vælger brugerne normalt den faste rente, men når den er mere ustabil og forventes at være lavere, kan man vælge den flydende mulighed for at reducere låneomkostningerne. Den faste rente kan ændre sig, men kun når indlånsrenten stiger over den faste lånerente, da systemet kan blive ustabilt ved at udbetale mere, end det bliver betalt. I så fald balanceres den faste rente til den nye stabile rente. På den anden side, når den variable rente er lavere end den faste rente med 20%, falder lånet automatisk for at tage højde for forskellen.

Hvilke Cryptocurrency-tokens er forbundet?

Der er 19 tokens tilgængelige på Aave. Disse inkluderer DAI, USD Coin (USDC), TrueUSD (TUSD), USDT Coin (USDT), sUSD, Binance USD (BUSD), Ethereum (ETH), Basic Attention Token (BAT), Kyber Network (KNC), ChainLink (LINK ), Decentraland (MANA), Maker (MKR), Augur (REP), SNK, Enjin Coin (ENJ), REN, WBTC Coin (WBTC), Yearn.finance (YFI) og Ox Coin (ZRX).

Bemærk: Hvert aktiv har forskellige krav til sikkerhed. Dette skyldes forskellene i prisvolatilitet. Stablecoins giver naturligvis lån til værdi på grund af deres prisstabilitet. En fuldstændig oversigt over Aaves klassificeringsproces kan findes i deres Risikoramme.

Ved siden af ​​disse tokens er der også en native token, som Aave bruger, og som kaldes Lend. En forklaring og analyse af tokenet kan findes nedenfor.

LEND ($ LEND) Token

Ofte også omtalt som ETHLend, har LEND-kryptotokenet rullet over til at blive det oprindelige token til Aave efter afviklingen af ​​operationerne fra ETHLend i januar i år. Selvom det har bevaret navnet, er den nye Aave-version af Lend stort set forskellig fra den forrige.

LEND-token-metricsLEND-token-metrics

Binance-nøglemålinger på udlån

Bygget baseret på ERC-20-standarden kan $ LEND-tokens bruges til gebyrreduktioner. Poletterne afbrændes fra de gebyrer, der opkræves fra Aave-protokollen, hvor ca. 80% af platformens gebyrer er brugt. Dette synes at antyde, at udlånstokens vil være mere værd over tid. LANDEJERE kan også kræve protokolgebyrer til gengæld for at fungere som den første forsvarslinje i tilfælde af likviditetsbegivenheder fra ondsindede låntagere.

Derudover kan $ LEND-tokens bruges til at stemme om Aave-forbedringsforslag (AIP’er). Hvad mere er, kan LEND-indehavere stemme med deres LEND deponeret på Aave-platformen, selvom det i øjeblikket bruges som sikkerhed. I øjeblikket er denne funktion pre-lanceret på Ropsten testnetværket, før den lanceres på Ethereum mainnet. Dette er, så Aave-samfundet kan stemme på forslag uden at pådrage sig enorme gasomkostninger, prøve modulet og give feedback til Aave-teamet, før det formelt lanceres. Det er også værd at bemærke, at resultaterne af alle stemmer på testnet ikke betragtes som gyldige på lang sigt.

Afstemning om AaveAfstemning om Aave

Sådan lånes ud på Aave

At deponere og tjene renter på Aave er en simpel proces. Før du starter, skal du besøge https://app.aave.com/ og tilslut ved hjælp af en web 3.0-tegnebog som Metamask, Coinbase Wallet eller Fortmatic.

Det er let at deponere, vælg blot dit ønskede aktiv, du skal investere i, og giv derefter Aave adgang til aktivet. Når transaktionen er behandlet, og renten er bekræftet, kan du kontrollere kursændringerne i Aave-appen. De rentetjenende tokens kaldes aTokens, der ligner Compounds C-tokens.

Interesse genererende tokens

Der er nogle forskelle mellem Compounds tokens og aToken. Den vigtigste er, at aToken holder deres underliggende aktivpris og øger mængden af ​​ejede tokens, når prisen stiger i stedet for at hæve tokensprisen.

Aave vs Compound ($ COMP)

Både Compound Finance og Aave ser ud til at være de to bedste DeFi-udlånsplatforme. Begge har dog unikke funktioner, der adskiller dem. Forbindelse har USDT som et anvendeligt aktiv, men Aave tilbyder et bredere udvalg af tokens. For Aave giver deres nye renter og regler, som renteskift, dem en lille fordel. For første gangs brugere tilbyder Aave gode incitamentspriser. Udlånsrenter og lånegebyrer er dog højere i gennemsnit hos Aave. Uanset hvad har Aave imidlertid vist sig at være en god tilføjelse til Defi-samfundet og skulle vise sig at være populær. Du kan læse mere om Compound ($ COMP) her.

Nøglefunktioner i Aave 2.0

Aave 2.0 var annonceret den 14. august 2020. Aave Market tilbyder nu 19 aktiver plus Uniswap Market tilbyder forskellige Uniswap-par som sikkerhed. Platformen er også vokset til over 15.000 brugere. Her er nogle af de vigtigste nye funktioner, som kan forventes i fase 2 i Aave.

Betal med sikkerhed

I øjeblikket, hvis brugerne ønsker at tilbagebetale deres lån med en del af deres sikkerhedsstillelse, skal de udføre 4 separate transaktioner på flere protokoller: trække sikkerheden tilbage, købe den kryptovaluta, der er lånt, tilbagebetale gælden og låse op for al den deponerede sikkerhed. Med denne nye funktion kan Aave-brugere fordele eller lukke deres positioner ved direkte at betale med sikkerhed i en transaktion.

Gældstokering og indfødt kreditdelegering

Brugers gældspositioner er tokens, dvs. brugere modtager tokens, der repræsenterer deres gæld. Dette muliggør indfødt kreditdelegering inden for Aave-protokollen ud over andre funktioner såsom indfødt positionsstyring fra kolde tegnebøger og brugerspecifikke udbyttestrategier.

Fast rente depositum

Indskud på Aave kan generere forudsigelige renter, der ikke er bundet af markedsvariationer.

Forbedret stabil lånerente

Dette vil yderligere sikre forudsigeligheden af ​​renten ved at låse deres lånerente ned til en bestemt tidsperiode.

Private markeder

Aave tillader styring at åbne private markeder for at åbne private markeder for at understøtte alle typer tokeniserede aktiver. Aave-teamet arbejder også på et samarbejde med RealT, der bringer pant til Ethereum.

Forbedrede aTokens

aTokens er Aaves rentebærende tokens, der præges, når der foretages et depositum og derefter brændes, når de indløses. AToken er knyttet 1: 1 til værdien af ​​det underliggende aktiv, der er deponeret hos Aave. I Aave 2.0 vil der nu være en version 2 af aToken, der integrerer EIP 2612, som giver mulighed for gasfri godkendelse.

Gasoptimeringer

Denne funktion er i øjeblikket på vej og vil føre til et markant fald i transaktionsomkostninger for de fleste af interaktionerne på Aave. For nogle interaktioner kan gasomkostningerne endda reduceres med 50%. Aave version 2 vil også implementere native GasToken Support.

Sikkerhed

I version 2 er det interne design blevet enklere, arkitekturen forbedres også, så det er mere formel verifikationsvenlig. Aave arbejder også med toprevisorer som Consensys Diligence og Certora – en førende virksomhed inden for automatiske verifikationsteknologier.

Native handelsfunktioner

Aave v2 introducerer brugernes mulighed for at handle deres gældsposition fra et aktiv til et andet, dvs. du kan låne DAI, og hvis USDC bliver billigere at låne, kan du ændre din gældsposition til USDC i en transaktion.

Brugere kan også handle med deres deponerede aktiver på tværs af de forskellige kryptovalutaer, der understøttes af Aave, selv når det bruges som sikkerhed.

Marginhandel introduceres også i version 2, så brugere kan tage lange og korte gearede positioner direkte uden at bruge tredjepartstjenester. Omvendt med marginudlån kan likviditetsudbydere øge vægten af ​​deres indskud for at udnytte muligheder.

Styring

Aave version 2 introducerer også flere nye styringsfunktioner. Nu kan indehavere af AAVE-token delegere deres stemmevægt til enhver anden adresse. Aave mener, at dette kan føre til fremkomsten af ​​protokolpolitikere, der vil repræsentere deres kollegers interesser for at delegere deres stemmer til dem. Men i modsætning til de fleste repræsentative demokratier, vi ser over hele verden i dag, er delegation til afstemning et flydende demokrati, så det betyder, at en bruger med det samme kan fjerne delegationen i en enkelt transaktion, hvis de ønsker det.

Aave-teamet anerkender også smertepunkterne ved behovet for at flytte tokens til et andet sted for at deltage i regeringsførelse. Så Aave giver nu brugerne mulighed for at underskrive beskeder fra deres kolde tegnebog for at deltage i Aave Governance. Dette vil igen reducere sikkerhedsrisikoen.

Referencer:

AsiaCrypto i dag: https://www.asiacryptotoday.com/aave/

Decentraliseret økonomi (DeFi) -serie: tutorials, guider og mere

Med indhold til både begyndere og mere avancerede brugere, tjek vores YouTube DeFi-serie indeholdende vejledninger om de VÆSENTLIGE VÆRKTØJER, du har brug for til handel i DeFi-rummet, f.eks. MetaMask og Uniswap. Samt et dybt dyk i populære DeFi-emner som Reef.finance ($ REEF) og Polkadot ($ DOT)

DeFi-serien på dette websted dækker også emner, der ikke udforskes på YouTube. For en introduktion om, hvad der er DeFi, se Decentralized Finance (DeFi) Oversigt: En guide til den VARMESTE trend inden for kryptokurrency

Vejledninger og vejledninger til VÆSENTLIGE DEFI-VÆRKTØJER:

 • MetaMask Guide: Hvordan oprettes en konto? PLUS tip og hacks til avancerede brugere
 • Uniswap gennemgang og vejledning: Begyndervejledning og avancerede tip og tricks
 • Serum DEX guide og gennemgang
 • SushiSwap ($ SUSHI) forklaret
 • 1-tommers udveksling, Mooniswap og Chi GasToken: Den ultimative gennemgang og guide

For detaljeret information om andre specifikke DeFi-projekter, se vores DeFi token-guider. Her er nogle af vores mest POPULÆRE guider:

 • AAVE ($ LÅN)
 • Ampleforth ($ AMPL) anmeldelse: Den vigtige guide til denne DeFi-protokol
 • ChainLink ($ LINK) guide: Et nøglelink i DeFi-rummet
 • Cream Finance ($ CREAM): Hvad er det??
 • Curve Finance ($ CRV) guide
 • DODOEx ($ DODO): En revolutionerende on-chain likviditetsudbyder
 • Lineær økonomi ($ LINA): Fremtiden for syntetiske udvekslingsplatforme?
 • Polkadot ($ DOT): Alt hvad du behøver at vide om Kinas DeFi-skat
 • RAMP DeFi: Hvordan låser det op værdien af ​​indsatte aktiver?
 • Reef Finance ($ REEF): All-in-One Defi-platformen
 • Solana ($ SOL) forklaret
 • Grafen ($ BRT) – Det næste niveau af decentraliserede apps
 • Trustswap ($ SWAP) forklaret – Næste generation af DeFi-transaktioner
 • Ønsker at finansiere fusion af DeFi-økosystemet
 • Wing Finance ($ WING) – En kreditbaseret DeFi-udlånsplatform

Flere videoer og artikler kommer snart som en del af vores DeFi-serie, så sørg for at abonnere på vores Youtube-kanal og (for nu) GRATIS ugentligt nyhedsbrev så du kan få besked, så snart de kommer ud!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner