Bedste Yearn Finance (YFI) tegnebog i 2021 | YFI-understøttede tegnebøger

Yearn Finance (YFI) er dybest set ERC20-token, der er baseret på Ethereum blockchain-teknologi. Hovedfokus for grundlæggeren af ​​YFI-mønt var at forstyrre online DeFi-strukturen efter lanceringen blev YFI den mest populære på kryptomarkedet. Som vi ved, spredes netværket af blockchain-teknologi i hvert hjørne af verden og gælder også for alle afdelinger relateret til udvikling af menneskelige ressourcer. Fødslen af ​​blockchain-aktiver eller digitale aktiver, der skal bruges på blockchain-netværket, sker.

I denne artikel vil Ripple Coin News Team opdage bedste Yearn Finance (YFI) tegnebøger. Da YFI er bygget på Ethereums ERC20-protokol, så du kan bruge enhver tegnebog, der understøtter Ethereum ERC-20-tokens til at gemme din Yearn Finance (YFI).

Bedste længsel efter økonomi YFI hardware tegnebøger

For at gemme dine YFI-tokens er der forskellige hardware-tegnebøger, der sikrer den bedste sikkerhed for dine aktiver og giver en omfattende liste over funktioner. Følgende er de bedste hardware-tegnebøger til YFI på markedet.

1. Ledger Nano S (anbefales)

Ledger Nano S er en af ​​de billigste hardware-tegnebøger derude, der kommer til en rimelig pris. Det er også den mest gennemgåede og anbefalede hardware-tegnebog af samfundet.

Når det kommer til spørgsmålet om aktivernes sikkerhed, er Ledger Nano S den bedste ud af alle. Den kommer i seks forskellige farver og understøtter flere sprog. Virksomheden tilbyder belønninger ved at placere kryptoaktiver i Ledger-tegnebogen.

2. Ledger Nano X

Ledger Nano X leveres med ekstraordinære funktioner og betragtes som mere opdateret i funktioner end Ledger Nano S. For eksempel forbinder den med Ledger Live Mobile App via Bluetooth-mulighed.

Ledger-tegnebog er dybest set en af ​​de bedste hardware-tegnebøger. Det er designet til at gemme kryptokurver med massive sikkerhedsfunktioner. Crypto-handlende og investorer bruger lidenskabeligt storbøger til deres kryptokurrency, der også er rost af dem.

Designet er meget charmerende og attraktivt at bruge. Muligheden for gendannelseskort og tilgængeligheden af ​​et USB-C-kabel gør Ledger Nano X attraktiv i kryptosamfundet.

du kan også tjekke vores bedste Loopring tegnebøger 2021 Liste

3. Hold nøglen

KeepKey er en anden berømt hardware-tegnebog udover Ledger og Trezor. Det er bedst for Yearn. Finansier tokens, og det understøtter en bred vifte af mønter.

Emballagedesignet er sejt, og brugerne kan nyde en enestående oplevelse ved at bruge det til at gemme deres aktiver. Det understøtter ikke kun YFI-token, men også en multi-understøttet hardware-tegnebog. Ud af alle fremtrædende hardware-tegnebøger på markedet, Hold nøglen er billigere med alle ekstraordinære funktioner.

4. Trezor

Trezor er ikke nyt i kryptoverdenen, men det har en registreret historie, og mange mennesker er afhængige af det. Det mest fantastiske ved Trezor er, at det understøtter alle ERC-20-tokens inklusive YFI med fuld kryptering.

LÆS 10+ Bedste ERC20 tegnebøger | Ethereum Token Wallets 2021

Den har to produkter, nemlig Trezor Model T og Trezor One, der understøtter en række krypto sammen med sikkerhed online. Det er billigere end andre tegnebøger. Trezor er meget let og enkel at bruge, især for begyndere.

Det har en unik funktion, du kan nemt gendanne dine penge eller midler, hvis du mistede din enhed. Trezor er en meget sikker og gennemsigtig platform gennem dette, brugere kan nemt spore deres aktiviteter, tegnebogen understøtter tusindvis af mønter.

Den bliver aktiv, når den er tilsluttet en computerenhed. Når du aktiverer hardware-tegnebogen, skal du indstille en gendannelseskode på 12 cifre, der bruges til at inddrive midler i tilfælde af tab. De andre faciliteter inkluderer PIN-kode, OLED-skærm og adgangskode.

  1. Litecoin-prisforudsigelse 2021-2025
  2. Forudsigelse af stjernepris 2021-2025 XLM $ 5 mulig?
  3. Forudsigelse af Chainlink-pris 2021-2025 når LINK til $ 100?

Bedste YFI tegnebøger

For at nyde gratis tegnebøger med enestående funktioner er følgende listen over gratis tegnebøger til dine ERC-20-aktiver.

5. MyEtherWallet

MyEtherWallet er en Ethereum-baseret blockchain-tegnebog, der er bedst kendt for lagring af Ether og alle ERC-20-tokens med fuld krypteret sikkerhed. Det er en webbaseret tegnebog, der giver dig mulighed for at få direkte adgang til Ethereum blockchain. Denne gratis tegnebog er inkluderet i vores liste over anbefalede tegnebøger til ERC-20.

MEW har vundet kryptomiljøets tillid og er kendt for at tilbyde ekstra lag af sikkerhed til dine digitale aktiver. Den dynamiske brugergrænseflade er meget let at følge, og man kan nemt foretage transaktioner og konvertere tokens ved at bytte. Det er også bemærkelsesværdigt, at tegnebogen er kompatibel med hardware-tegnebøger som Ledger Nano S. Med MyEtherWallet kan du foretage offline-transaktioner ved at følge de retningslinjer, der er leveret af virksomheden. Denne mulighed anbefales dog til professionelle i stedet for begyndere.

6. MetaMask

MetaMask er en webbaseret gratis tegnebog, der fungerer som en udvidelse til forskellige browsere som Chrome, Opera, Brave og Firefox. Det er en populær gratis webpung til Ethereum, da den også giver dig direkte adgang til Ethereum blockchain. Alle tokens, der er præget på ETH-blockchain, kan gemmes på MetaMask.

Det er en HD-tegnebog, der kan tilgås i enhver browser ved hjælp af sætnøglesættet på tidspunktet for oprettelsen. Brugergrænsefladen er integreret, og verdensomspændende dækning er tilgængelig på grund af understøttelse af flere sprog. Hardware-tegnebogen Trezor er kompatibel med MetaMask og man kan også få adgang til Trezors kontooplysninger med webbaseret MetaMask.

7. Atomic Wallet

Atomic Wallet er gratis at bruge en ikke-frihedsberøvende kryptovaluta tegnebog, der understøtter alle ERC-20 tokens. Du kan oprette og åbne en Atomic-tegnebog via forskellige operativsystemer som macOS, Windows, Linux, Android og iOS. Den mest interessante og velrenommerede funktion er atomombytning fra den del af denne tegnebog, som giver dig mulighed for at bytte kryptokurver. Indbygningsudvekslingsmuligheden lader dig konvertere et antal kryptokurver ved hjælp af platformen til Atomic Wallet.

LÆS 9 Bedste Polkadot (DOT) tegnebøger 2021

Multi-platform

Atomic Wallet er tilgængelig til de fleste operativsystemer, inklusive Windows, macOS, Linux og Android. Appen til iOS udgives i 2019.

Sikkerhed og anonymitet

I Atomic har kun du fuld adgang til dine midler. Atomic Wallet bruger intelligens på enheden og gemmer alle private nøgler på din computer eller smartphone. Dit privatliv er godt beskyttet med den adgangskode, du har indstillet, og en sætning på 12 ord med mnemonic.

Multi-valuta

Bortset fra YFI-token understøtter Atomic over 300+ mønter og tokens. Du kan sikre og administrere dem, udveksle og købe ved hjælp af indbyggede tjenester og gøre det hele i en grænseflade uden at gå til eksterne websteder. Desuden giver Atomic dig mulighed for at tilføje ethvert ERC20-token med et par klik og administrere det.

Nul gebyrer

Atomic er et freeware, der genererer dig en unik tegnebogadresse.

Bedste Yearn.Finance Wallets til Android (mobil)

Der er mange Yearn Finance tegnebog-apps derude, men nogle vinder popularitet i kryptoverdenen på grund af deres slående egenskaber og førsteklasses teknologi.

8. Trust Wallet

Trust Wallet understøtter Ethereum og alle ERC20 tokens præget fra Ethereum blockchain. Det blev erhvervet af Binance tilbage i juli 2018, og yderligere funktioner sammen med en bred vifte af mønter tilføjet senere. Sikkerhedsnøglerne gemt på din enhed for at skabe et stærkt sikkerhedslag mod hackingangreb.

Da det nu er den officielle tegnebog på Binance-børsen, kan man nemt foretage handler, fordi Trust Wallet er kompatibel med Kyber Network og Binance DEX. Når det kommer til spørgsmålet om anonymitet, afslører tegnebogen aldrig dine data, men forbliver privat. Den er tilgængelig i Google Play og App Store for brugere.

9. Coinomi

Coinomi er en af ​​de ældste mobile kryptobøger på markedet, da den opstod tilbage i 2014. Den understøtter mere end 17,00 digitale aktiver inklusive alt YFI-token. De digitale mønter kan udveksles, mens de befinder sig på Coinomis interface, da det fungerer med kryptobørser som Changelly og ShapeShift.

Tilføjelsen af ​​SegWit-faciliteten gør transaktioner meget lettere, da de bruger mindre plads på blockchain-netværket. Sikkerheden er top, da private nøgler ikke har adgang til servere, men disse er gemt på brugerens mobile enhed. Du bliver nødt til at indstille en adgangskode, der kræves, hver gang du vil åbne Coinomi. I tilfælde af tab indtaster du gendannelsessætningen i din nye adresse, og hele dataene gendannes som et resultat.

Konklusion

Jeg har præsenteret dig for en detaljeret oversigt over forskellige tegnebøger, så du kan få alle de vigtige oplysninger om opbevaring af din Yearn. Finansiere YFI-tokens. Forskellige brugere har brug for tegnebøger afhængigt af deres krav, såsom mobil, desktop og gratis tegnebøger.

Jeg har opført tegnebøger efter at have kontrolleret deres pålidelighed og sikkerhed. Nogle tegnebøger er dog mere slående end andre ved at levere nyttige funktioner og sikre sikkerhed i topklasse. Jeg vil anbefale dig at få en hardware-tegnebog som en hovedbog til at gemme dine YFI-tokens.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner