Ripple vs Bitcoin: Mikä salaus sinun pitäisi ostaa vuonna 2021

XRP vs BTC: Kenen pitäisi olla portfoliossasi?

Ripple ja Bitcoin voivat jo olla sijoitussalkussa. Mutta kumman sijoitus on parempi vuonna 2021 ja sen jälkeen?

Haluatko tietää eron Ripplen ja Bitcoinin välillä? Olet laskeutunut oikeaan paikkaan. Tässä artikkelissa Ripple vs Bitcoin: Mikä salaus sinun pitäisi ostaa vuonna 2021, aiomme tehdä eron näiden kahden suositun digitaalisen kolikon välillä.

Salausmarkkinoilta odotetaan suuria asioita vuonna 2021, kun suuret julkiset henkilöt ja rahoitusyhtiöt omaksuvat edelleen digitaalisen valuutan, ja kymmenen tärkeimmän rahakkeen lähes yleisesti ennustamien hinnankorotusten kanssa ei ole koskaan ollut houkuttelevampaa aikaa sijoittaa kryptovaluuttaan.

Ripple vs Bitcoin – vertailu XRP: n ja BTC: n välillä

Jokainen uusi salausinvestoinnista saattaa joutua hieman hämmentyneeksi siitä, mihin rahansa laittaa – varsinkin kun otetaan huomioon tällä hetkellä käytettävissä oleva valtava määrä rahakkeita. Useimpien sijoittajien on kuitenkin huolehdittava vain huipputason salauksista – ja kaksi tukipilaria missä tahansa sijoitusportfoliossa ovat todennäköisesti todennäköisesti Bitcoin ja / tai Ripple.

Mutta miten nämä kaksi kryptovaluuttaa mittaavat toisiaan? Useimmat ihmiset ovat tietoisia Bitcoinista markkinajohtajana, mutta tekeekö siitä parhaan kryptovaluutan sijoittaa vuonna 2021? Seuraavassa artikkelissa tarkastelemme tarkemmin sekä XRP: tä että BTC: tä nähdäksemme, mikä tarjoaa lupaavimmat tuotot tulevana vuonna.

Joten onko Ripple parempi sijoitus kuin Bitcoin? Onko liian myöhäistä sijoittaa Bitcoiniin? Pitäisikö sinun sijoittaa Bitcoiniin ja Rippleen samanaikaisesti?

Ja mikä tärkeintä, mikä on ero Bitcoinin ja Ripplen välillä?

Löydä se yksityiskohtaisesta Ripple vs Bitcoin -vertailuoppaastamme.

Jos haluat ostaa Bitcoinia tai Ripplea nopeasti ja helposti, tarkista eToro-pörssi!

Kilpailijat: Ripple vs Bitcoin

Ensinnäkin, jos mietit mitä salaus sijoittaa vuonna 2021, niin Ripple ja Bitcoin ovat varmasti harkitsemisen arvoisia. Jokainen kolikko tuo kuitenkin pöydälle jotain hyvin erilaista, ja mahdollisen sijoittajan on oltava tietoinen näiden kahden tärkeimmistä eroista voidakseen hallita odotuksiaan tehokkaasti.

Bitcoin vs Ripple: Mitkä ovat tärkeimmät erot niiden välillä

Tässä ovat tärkeimmät tavat, joilla nämä kaksi omaisuutta eroavat toisistaan:

Tausta

Bitcoin on epäilemättä olemassa oleva tunnetuin kryptovaluutta – ja myös selvästi markkina-arvoltaan suurin. Itse asiassa se oli Bitcoin, joka laittoi kryptovaluutan ja lohkoketjun kartalle, kun se käynnistettiin vuonna 2009. BTC: n alkuperä on hieman salaperäinen, koska kukaan ei todellakaan tiedä alkuperäisen Bitcoin-julkaisun kirjoittajan: Satoshi Nakamoton todellista henkilöllisyyttä. Mutta tämä ei todellakaan ole haitannut maailman suurimman digitaalisen valuutan nousua.

Alkuperäisten fanfareiden jälkeen asiat hiljentyivät Bitcoinissa muutaman vuoden ajan vuoteen 2013 asti, jolloin BTC: n hinta nousi yhtäkkiä ja ne, jotka päättivät sijoittaa Bitcoiniin, löysivät itsensä hyvin kadehdittavaan tilanteeseen – nähdessään useita satoja prosentteja tuottoja.

Sen jatkuva suosio ja asema markkinajohtajana tarkoittaa, että suurin osa sijoittajista haluaa ostaa Bitcoinia vuonna 2021, ja se on usein ensimmäinen salaus, johon uudet sijoittajat päättävät sijoittaa rahansa – ja syystä.

Lue lisää: Mikä on Bitcoin? Aloittelijan opas

Ripple on hyvin erilainen peto kuin Bitcoin. Itse asiassa Ripple on itse asiassa XRP: n takana olevan emoyhtiön nimi, eikä itse tunnuksen nimi, vaikka näitä kahta käytetään usein keskenään. On myös erimielisyyksiä siitä, onko XRP todella hajautettu vai ei. Vaikka protokollan perustajat vaativat, että lopulta Ripple Labs Inc johtaa näyttelyä, jonka salausyhteisö väittää olevan vastoin todellista hajauttamista.

Toinen tärkeä asia, jonka on oltava tietoinen, on se, että XRP: n ensisijainen tarkoitus eroaa Bitcoinin tarkoituksesta. Ripple kehitettiin pankkeja ja suurempia laitoksia ajatellen. Ajatuksena oli esitellä järjestelmä, joka korvaisi nykyiset rajatylittävät maksuratkaisut, kuten nykyinen teollisuusstandardi SWIFT. Luonnollisesti tämä tarkoittaa, että XRP: n hintapotentiaali liittyy olennaisesti siihen, että suuret rahoituslaitokset hyväksyvät sen.

Kaikkien, jotka haluavat ostaa Ripplea vuonna 2021, tulisi myös olla tietoinen SEC-oikeusjutusta, joka osui yritykseen vuoden 2020 lopussa, jossa Yhdysvaltain sääntelyelin päätti, että XRP: llä on käytävä kauppaa omaisuutena eikä valuuttana – päätös, joka osui XRP-hintoihin suurella tavalla. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että ei ole hyvä idea sijoittaa Rippleen – varsinkin kun hinnat ovat tällä hetkellä matalalla puolella.

Tapahtumat ja nopeus

Tärkeä ero kryptovaluuttojen välillä liittyy usein siihen, kuinka niiden taustalla oleva lohkoketju käsittelee tapahtumia. Vaikka sinun ei tarvitse ymmärtää hienoja teknisiä yksityiskohtia sinänsä, jokaisen, joka haluaa sijoittaa Bitcoiniin, tulisi ainakin olla tietoinen perustekijöistä.

Bitcoin käyttää jotain, jota kutsutaan työtodistusprotokollaksi, jossa kaivostyöläisiä käytetään tarkistamaan lohkoihin sisältyvät tapahtumat. Kaivostoiminta tapahtuu suuritehoisilla tietokoneilla Bitcoinin verkossa, jotka ratkaisevat monimutkaisia ​​yhtälöitä. Tällöin heidät palkitaan uudella BTC: llä sekä bitcoin-maksuverkon tekemisestä luotettavaksi ja turvalliseksi tarkistamalla tapahtumatiedot. Lisätietoja löytyy selityksestämme salauksen louhinnasta.

Uuden lohkon luominen ja vahvistaminen Bitcoin-verkossa kestää noin kymmenen minuuttia. Todellisuudessa tämä tarkoittaa noin 5 yksittäistä tapahtumaa sekunnissa, mikä saattaa kuulostaa vaikuttavalta, mutta tätä verrataan Visan 1 700: een sekunnissa. Itse asiassa Bitcoinin transaktioprosenttia on pitkään pidetty suurimpana heikkoutena, ja useita altcoineja syntyi nimenomaan tämän ongelman ratkaisemiseksi.

Ripple vahvistaa tapahtumat eri tavalla kuin Bitcoin-verkko. Kaivostoiminnan sijaan Ripple käyttää konsensusluetteloa ja hyväksyttyjen verkkopalvelimien sarjaa vahvistaakseen tapahtumia. Tämä tekee XRP-tapahtumista huomattavasti nopeampia ja vähemmän resursseja kuluttavia kuin Bitcoinin.

Tosielämässä XRP pystyy tehokkaasti toimittamaan 1500 tapahtumaa sekunnissa. Transaktiokustannukset ovat myös huomattavasti alhaisemmat Ripple-verkossa, mikä on jonkin verran välttämätöntä, jos XRP aikoo houkutella pankkeja.

Tehokkaamman tapahtumaprotokollan lisäksi Ripple-lohkoketju voi myös käsitellä useita eri omaisuuseriä, mikä on jotain, jota Bitcoin ei voi sovittaa. Käytännössä järjestelmän hyödyllisyys ja potentiaali tekevät kannattavaksi investoida Rippleen. Vaikka sillä ei ehkä ole joitain perinteisen kryptovaluutan keskeisiä perusteita, potentiaalisten sijoittajien on pidettävä mielessä, että sillä on selvästi erilainen tavoite kuin useimmilla.

Tarjonta ja kysyntä

Jokainen, joka tietää jotain kaupankäynnistä ja sijoittamisesta, tietää, että kyse on kysynnästä ja tarjonnasta – ja se on totta riippumatta siitä, haluatko sijoittaa Bitcoiniin, kultaan tai mihin tahansa muuhun omaisuuteen. Jos aiot vakavasti ostaa Bitcoinia vuonna 2021, saatat jo miettiä, kuinka BTC: llä voi olla todellista arvoa, jos kolikoita voidaan yksinkertaisesti tuottaa verkossa.

Vastaus on oikeastaan ​​melko yksinkertainen. Bitcoinin tarjonta on rajoitettu 21 miljoonaan BTC: hen. Tämän lisäksi Bitcoin-kaivostoiminnassa on sisäänrakennettu deflaatiohuolto, joka tunnetaan yleisemmin puolittamisena. Puolittaminen, kuten nimestä voi päätellä, vähentää kaivostyöläisten saamia BTC-palkkioita puoleen ja rajoittaa siten Bitcoin-ekosysteemiin vapautuvaa kokonaismäärää.

Asioiden kysyntäpuolella on huomattava, että verkkomaksujätti PayPal on äskettäin lisännyt tukea Bitcoinille ja avannut kryptovaluutan maailman noin 330 miljoonalle käyttäjälle. On ajateltavissa, että jos nämä käyttäjät kaikki päättäisivät ostaa Bitcoinin vuonna 2021, BTC: tä ei olisi tarpeeksi mennä ympäri.

Aivan kuten Bitcoinissa, kaikki, jotka haluavat sijoittaa Rippleen, haluavat tietää osakevirtamallista. Jälleen kerran asiat ovat hyvin erilaiset kahden kryptovaluutan välillä. Merkittävä osa XRP: stä on Ripple Labsin hallussa. Sitten yhtiö julkaisee kuukaudessa jopa miljardi tunnusta (arviolta 100 miljardin kokonaistuotannosta) tukemaan liiketoimintaa verkossa. Käyttämättömät rahakkeet asetetaan sitten takaisin escrow-tilille.

XRP: n kuukausittainen julkaisu helpotetaan verkon älykkään sopimuksen avulla, protokolla varmistaa, ettei XRP-tunnusten ylitarjonnasta johtuen ole väärinkäytön mahdollisuutta verkossa, ja jopa tässä järjestelmässä kestää monta vuotta ennen kuin kaikki kolikot ovat liikkeessä. Lähestymistapa on kuitenkin saanut paljon kritiikkiä salausyhteisöltä – varsinkin kun XRP: n takana olevalla yrityksellä on niin suuri osa valuutasta.

Jälleen kerran kaikkien, jotka haluavat sijoittaa Rippleen, on pidettävä mielessä XRP: n takana oleva tarkoitus. Altcoinin ensisijainen käyttö on toimia muiden valuuttojen siirtämisen perusvaluuttana pikemminkin kuin suora vertaismaksujärjestelmä. Sellaisena se ei ole koskaan sopinut tavalliseen stock-to-flow-malliin eikä todennäköisesti tule koskaan.

XRP vs BTC: Mikä on parempi sijoitus?

Kunkin kryptovaluutan muutamien teknisten näkökohtien tarkastelu on aina suositeltavaa ja voi usein tuoda valoa siihen, millä markkinavoimilla on todennäköisesti suurin vaikutus tiettyyn tunnukseen, mutta ne kertovat meille vain osan tarinasta. Viime kädessä markkinoilla on paljon innovatiivisia kryptovaluuttoja, jotka eivät ole saavuttaneet merkittävää etenemistä sijoitusvälineinä.

Kun punnitaan sijoittamista Bitcoiniin vai sijoittamista Rippleen, paras tapa luoda tarkka ennuste on ottaa huomioon useita tekijöitä. Ensinnäkin, aiempien hintaliikkeiden tarkastelu on välttämätöntä tulevaa analyysia tehtäessä. Tietenkin monet johtavat alustat ovat jo suorittaneet oman teknisen analyysinsä, jota tarkastelemme jäljempänä.

On myös syytä kuunnella finanssialan asiantuntijoita ja merkittäviä sijoittajia. Kun suuret pelaajat päättävät sijoittaa Bitcoiniin tai ostaa Ripplen vuonna 2021, se on aina hyvä indikaattori ja voi joissakin tapauksissa riittää hintojen nostamiseen itsessään.

Ripple Vs Bitcoin – tärkeimmät erot

Bitcoin vs Ripple: Hintahistoria

Ainoa konkreettinen hintahintojen analysointiin liittyvä tieto on merkin historia – kaikki muu on yksinkertaisesti arveluita. Ennen sijoituksen tekemistä on otettava huomioon kunkin rahakkeen edellinen hintaliike.

BTC

Bitcoinin hintahistoria on ollut ihmeellistä. Alkuvaiheesta lähtien muutaman sentin kaupankäynnissä oli vakaa virta eteenpäin ajatteleville teollisuuden sisäpiiriläisille, jotka haluavat sijoittaa Bitcoiniin. BTC saavutti pariteetin Yhdysvaltain dollarin kanssa vuonna 2011, ja sen jälkeen sen kasvu on ollut stratosfääristä. Vuosina 2011–2013 Bitcoinin hinta nousi jopa 1242 dollariin – mikä johti väistämättä nousuun yleisissä kauppiaissa, jotka haluavat investoida Bitcoiniin.

BTC: n hinta nousi kaikkien aikojen ennätykseen 19 783,06 dollaria vuonna 2017, jolloin salausvaluutat olivat harvoin uutisista. Noin tuolloin suuremmat instituutiot alkoivat investoida Bitcoiniin ja kryptovaluutta alkoi näkyä konservatiivisimpienkin sijoittajien salkkuissa.

Kaikki ei kuitenkaan ole ollut purjehdusta – Bitcoinin hinta on pudonnut useita kertoja, mukaan lukien 80%: n lasku vuonna 2018. Sellaisenaan jokaisen, joka haluaa ostaa Bitcoinia vuonna 2021, on oltava tietoinen siitä, että on vielä realistinen mahdollisuus, että arvo BTC: n määrä saattaa pudota.

XRP

XRP: llä ei ole ollut yhtä vaikuttavaa hintakasvua kuin BTC: llä. Alkuperäisen lanseerauksensa jälkeen vuonna 2012 Ripplessa oli vain vähän ruokahalua vuoteen 2017 asti, jolloin se saavutti pariteetin Yhdysvaltain dollarin kanssa. Kasvun taustalla ovat yleensä uutiset siitä, että yleisimmät rahoituslaitokset ovat liittyneet RippleNetiin, mikä johti väistämättä siihen, että enemmän vähittäiskauppiaita halusi sijoittaa Rippleen.

Hinnat jatkoivat nousuaan, kunnes saavutti kaikkien aikojen korkeimman tason, 3,08 dollaria tammikuussa 2018. Tässä vaiheessa monet valtavirran talousanalyytikot olivat taipuvaisempia sijoittamaan Rippleen ja asiat näyttivät hyvältä altcoinille. Hinnat ovat kuitenkin sittemmin laskeneet ja SEC: n vuonna 2020 antama päätös nosti XRP: n alimmalle tasolle noin 0,25 dollariin.

Bitcoin Vs Ripple: Tulevat ennusteet

Joten mitä kryptovaluutan aiemmat hintaliikkeet voivat kertoa meille tulevaisuudesta? Halusitpa sijoittaa Bitcoiniin tai sijoittaa Rippleen, aiempien hintareittien tekninen analyysi on yksi parhaista työkaluista, joilla voimme ennustaa tulevia liikkeitä.

BTC

BTC: n ennusteet vuonna 2021 ovat yleensä positiivisia. TradingBeasts on julkaissut erittäin uskottavan liikeradan ja ennustanut hintojen nousevan tasaisesti, kun useat laitokset sijoittavat Bitcoiniin tulevina kuukausina. Kirjoitushetkellä BTC on noussut yli 43 000 dollariin, ja TradingBeasts uskoo ylläpitävänsä kasvua suurimman osan vuodesta 2021 ennustamalla keskimäärin 67 000 dollaria ennen vuoden loppua.

Muualla Economy Forecast Agency on optimistisempi, sillä se on ennustanut BTC: n merkittävän kasvun koko vuoden 2021 ajan. He ennustavat tosiasiallisesti pitkittynyttä härkäajoa koko vuoden ajan, jolloin BTC kasvaa noin 375% joulukuuhun 2021 mennessä..

Lopuksi, DigitalCoinPrice on myös ylivoimaisesti nouseva Bitcoinissa. Alustan tekninen analyysi viittaa siihen, että BTC jatkaa kasvuaan koko vuoden 2021, saavuttaen potentiaalisen korkeimman tason, 96 768,26 dollaria vuonna 2021.

Luonnollisesti tämä suurien analyytikkojen välinen yksimielisyys viittaa siihen, että voi olla järkevää ostaa Bitcoin vuonna 2021. Sijoittajien tulisi kuitenkin huomata ennusteiden huomattava ero ja hallita odotuksiaan vastaavasti.

XRP

Ennusteet ovat hieman vähemmän yhtenäisiä XRP: n suhteen. TradingBeastsilla on altcoin melko tasaisella liikeradalla koko vuoden 2021, ja se kiipeää tasaisesti, mutta huomattavasti maaliskuun 0,53 dollarin keskihinnasta noin 0,55 dollariin joulukuussa 2021..

Muualla, LompakkoSijoittaja on anteliaampi Ripple-ennusteensa vuoteen 2021 mennessä. Alustan XRP: n huippu nousee kahdesti vuodessa, ja se nousi kesäkuussa noin 0,63 dollariin ennen pudotusta hieman, ja sitten vuoden lopussa ralli 0,82 dollariin joulukuussa. 2021

Lopuksi ennusteet DigitalCoinPrice makaa jossain välissä. Sen tekninen analyysi osoittaa, että XRP palautuu välillä 0,60 ja 0,70 dollaria suurimman osan vuodesta 2021, ennen kuin härkä marras- ja joulukuussa näkee altcoinin vuoden lopussa 0,74 dollarissa.

XRP: n liikerata ei ehkä ole yhtä vaikuttava kuin Bitcoinin, mutta harvat ihmiset odottavat toisin. Tässä vaiheessa jokaisen, joka aikoo ostaa Ripplen vuonna 2021, tulisi tehdä se osana laajempaa salauksen sijoitusstrategiaa.

Bitcoin Vs Ripple: Mitä asiantuntijat sanovat

XRP vs BTC -vertailun viimeinen osa on katsaus siihen, mitä asiantuntijat sanovat kustakin tunnuksesta. Usein tämä on hieno indikaattori markkinatunnelmasta, ja jos suuri sijoittaja yhtäkkiä päättää sijoittaa Rippleen tai ostaa Bitcoinia vuonna 2021, voit paitsi olettaa, että se on perusteellisen markkina-analyysin takana, mutta merkittävien lukujen ja instituutioiden kiinnostus voi joskus olla olla kaikki mitä tarvitaan härkämarkkinoiden käynnistämiseen.

Tästä on muutama parempi esimerkki kuin Teslan hankinta 1,5 miljardia dollaria Bitcoinista helmikuussa 2021. Uutiset saivat Bitcoinin hinnan nousemaan 17% 45220 dollariin, joka on ennätyksellisen korkea. Tämän lisäksi Elon Muskin kaltaisten teknologiateollisuuden henkilöiden mielipiteet sisältävät niin paljon gravitaaleja, että ne yksin voivat ajaa hintoja, kuten näimme myös hänen Dogecoin-twiittinsä kanssa, myös helmikuussa.

Tietysti on paljon alan ääniä, jotka neuvoo ihmisiä ostamaan Bitcoin vuonna 2021, ja avainluvut kuten Mike Novogratz ja Citibankin Tom Fitzpatrick ennustavat BTC: n valtavaa kasvua tulevina kuukausina. On myös useita muita merkittäviä alan asiantuntijoita, jotka ilmoittavat aikomuksestaan ​​sijoittaa Bitcoiniin, mukaan lukien Edelman Financial Enginesin perustaja Ric Edelman, joka uskoo, että 1% kaikista sijoitussalkkuista tulisi varata sijoittamaan Bitcoiniin.

Kaikki tämä on BTC: lle erittäin hyvä asia, mutta onko joku neuvoo ihmisiä ostamaan Ripple vuonna 2021? Täällä mielipiteitä on vähän ja kaukana, puhumattakaan paljon erimielisyyksistä. On kuitenkin joitain melko suuria nimiä, jotka tukevat XRP: tä – ei vähiten merkittäviä rahoituslaitoksia, kuten JP Morgan, Banco Santander ja Bank of America. Tällaisten pankkipainoisten henkilöiden tukeminen viittaa varmasti siihen, että voisi vielä olla järkevää sijoittaa Rippleen.

XRP: llä on kuitenkin ollut paljon haittaa – varsinkin SEC: n vuonna 2020 antaman päätöksen jälkeen. Esimerkiksi Hackernoon-kolumnisti Xenofon uskoo, että XRP: n merkittävään kasvuun on vähän mahdollisuuksia vuonna 2021, kun taas ekonomisti Frances Coppola, joka kirjoittaa Forbesille ja Financial Timesille, uskoo että juhlat ovat ohi XRP: n ja ne, jotka alun perin päättivät sijoittaa Rippleen, pyrkivät nyt purkamaan omistuksensa.

Ripple Vs Bitcoin: Päätelmä

Joten Ripple on parempi sijoitus kuin Bitcoin?

Luultavasti on jo tullut melko ilmeiseksi, että kysymys sijoittamisesta Bitcoiniin vai Ripplen ostamisesta vuonna 2021 on jonkin verran vasta-ajatusta. Nämä kaksi kryptovaluutta edustavat dramaattisesti erilaisia ​​sijoitusmahdollisuuksia, eikä suorana vertailuna ole paljon voitettavaa.

Itse asiassa kryptovaluuttojen ja lohkoketjun arvaamattomassa maailmassa Bitcoin ja Ripple todella täydentävät toisiaan myös osana hajautettua salkua. Jos päätät ostaa Bitcoinin vuonna 2021, on turvallista sanoa, että voit odottaa ainakin jonkin verran kasvua. On kuitenkin huomattava, että pystyt hankkimaan paljon enemmän rahakkeita minimaalisilla kuluilla, jos päätät sijoittaa Rippleen.

BTC on suunnilleen yhtä vakaa kuin kryptovaluutta saa, joten jos sijoitat vain yhteen tokeniin, tämä on luultavasti paras panoksesi. Ne, jotka ovat valmiita ottamaan enemmän riskejä, saattavat silti haluta harkita mahdollisuutta ostaa Ripple vuonna 2021, koska sillä on varmasti runsaasti kasvupotentiaalia ja sen hinta on edelleen vaimea SEC-päätöksestä.

Minkä merkin valitsetkin, muista aina, että salausmarkkinat ovat tunnetusti epävakaita eikä mitään voida taata. Vaikka Elon Muskin kaltaisten johtajien myönteiset kommentit voivat lisätä kolikon arvoa yhdessä yössä, on syytä huomata, että päinvastoin on totta.

Lopulta lopullinen päätös kuuluu sinuun. Millainen sijoittaja haluat olla? Mikä tekniikka innostaa sinua enemmän? Ja mikä on tällä hetkellä eniten aliarvostettua?

Selvitä vastaus kysymykseen, tiedät varmasti, onko Ripple parempi sijoitus kuin Bitcoin!

Nyt tiedät kriittiset erot Ripplen ja Bitcoinin välillä. Jos tunnet innoituksen ostaa Bitcoin tai Ripple, tai tämä artikkeli on tarjonnut ylimääräistä tietoa nykyisestä sijoitusinformaatiostasi, saatat olla iloinen siitä, että eToro tarjoaa mahdollisuuden ostaa salausvaroja ja käydä kauppaa CFD: llä jopa 90+ kryptovaluutat.

eToro – Paras kryptovaluutta-alusta

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausalalla monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

XRP Vs BTC – UKK

Onko hyvä idea sijoittaa Bitcoiniin?

Salausvaluuttamarkkinoita on tunnetusti vaikea ennustaa tarkasti, mutta on turvallista sanoa, että suuria asioita odotetaan tulevina kuukausina ja monet tunnetut alan analyytikot neuvovat ihmisiä sijoittamaan Bitcoiniin vuonna 2021. Muista kuitenkin aina, että ennusteita ei missään nimessä taata – Älä koskaan sijoita rahaa, jolla ei ole varaa menettää.

Mistä voin ostaa Bitcoinia vuonna 2021?

Jos haluat ostaa Bitcoinia vuonna 2021, sinun on löydettävä hyvämaineinen välittäjä ja avattava kaupankäyntitili. Suosittelemme yleensä eToro aloitteleville sijoittajille, koska se tarjoaa täyden valikoiman palveluja sekä runsaasti koulutusresursseja ja oppaita aloittamiseen.

Pitäisikö minun sijoittaa Rippleen?

On paljon spekulointia siitä, onko hyvä idea ostaa Ripple vuonna 2021 SEC: n päätöksen jälkeen, joka osui XRP: hen vuoden 2020 lopussa. Monet asiantuntijat uskovat kuitenkin, että tunnuksella on vielä valtava potentiaali, ja jo Ripple-investointien päättäjät vuoden 2021 alkukuukausina. Yleensä sinun pitäisi ostaa Ripple vain vuonna 2021, jos se on osa hajautettua sijoitusstrategiaa.

Mihin salaukseen minun pitäisi sijoittaa vuonna 2021?

Salauksen valitseminen sijoittamiseen vuonna 2021 edellyttää huolellista tutkimusta. Vaikka suurin osa analyytikoista neuvoo sijoittajia ostamaan Bitcoinia vuonna 2021, jokainen, joka haluaa haarautua, saattaa myös haluta sijoittaa esimerkiksi Rippleen, Dogecoiniin tai Litecoiniin. Oppaamme siitä, mihin sijoittaa vuonna 2021, auttaa sinua rakentamaan luettelon mahdollisista rahakkeista.

Bitcoin vs. Muut kryptovaluutat

  • Bitcoin vs. Ethereum
  • Bitcoin vs. Bitcoin Cash
  • Bitcoin vs. Cardano
  • Bitcoin vs Dogecoin
  • Bitcoin vs. Binance-kolikko
  • Top 10 tärkeintä kryptovaluuttaa kuin Bitcoin

Ripple vs Bitcoin – infografiikka

Piditkö artikkelistamme Ripple vs Bitcoin: Mikä salaus sinun pitäisi ostaa vuonna 2021? Sitten jaa se kenelle tahansa, josta saattaa olla hyötyä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner