Onko Bitcoin hyvä sijoitus?

Bitcoin (BTC) ylitti valtavan virstanpylvään helmikuussa nousemalla ensimmäistä kertaa yli 58 000 dollarin. Vaikka se on hyvä uutinen sijoittajille, se voi olla alku useiden rahoitusviranomaisten voimakkaalle keskustelulle siitä, miten sitä voidaan säännellä.

Ei ole koskaan ollut hienoa aikaa seurata Bitcoinia (BTC) ja koko salauksen sijoitusmaisemaa kuin vuonna 2021 ja etenkin helmikuussa. Tiistaina 16. helmikuuta salausvaluutta pääsi sijoittajien (aloittelijoiden ja asiantuntijoiden) kovan kysynnän vuoksi irti aikaisemmasta 40 000 dollarin virstanpylväästä tammikuussa ja ylitti 50 000 dollaria. Perjantaina 21. helmikuuta myöhään aamulla Bitcoin kävi kauppaa $ 57,500 ja $ 58,000 välillä. Nykyinen ralli tarkoittaa, että alle kahdessa kuukaudessa salausomaisuuden arvo on yli kaksinkertaistunut.

Bitcoinin on luonut mies, joka tunnetaan nimimerkillä “Satoshi Nakamoto” johtamaan uutta valuutan muotoa, joka kilpailisi suoraan fiat-valuuttojen kanssa (euro, punta, Yhdysvaltain dollari, Australian dollari, Uuden-Seelannin dollari, Etelä-Afrikan randi ja Japanin jeni) vuoden 2008 finanssikriisin ja vuoden 2009 asuntomarkkinoiden kaatumisen jälkeen.

Herra Nakamoto loi salakirjoituksen välittäjän (rahoituslaitokset) eliminoimiseksi. Se käyttää hajautettua pääkirjajärjestelmää, joka tunnetaan nimellä blockchain.

Bitcoin on suosituin salausvaluutta, ja sillä on helmikuusta 2021 lähtien suurin markkina-arvo salatilassa, joka on yli 1 biljoonan dollarin. Tällaiset luvut ovat varsin hämmästyttäviä omaisuudelle, joka näytti siltä, ​​että se oli menossa sukupuuttoon pandemian huippunsa aikana, joka toi rahoitusmarkkinat polvilleen maaliskuussa 2020..

Bitcoin (BTC) koki tuolloin valtavan määrän sijoittajien myyntitapahtumia, jotka Wall Street Journalin Paul Vignan mukaan “olivat kaksinkertaisia ​​osakekursseihin verrattuna”. Hintojen lasku tuntui ilmeisesti voimakkaasti välitystoimistoissa ja pörsseissä, kun omaisuus oli 52 viikon matalalla etenkin maaliskuussa, kun se kävi kauppaa 3800 dollarilla, jolloin omaisuuden kauppavolyymi laski voimakkaasti ja sen seurauksena laski sen arvo markkina-arvo.

Siltä osin kuin jokainen yksilö on nähnyt mahdollisuuden tehdä voittoja Bitcoinin kautta, yksi tärkeä asia on muistaa, että sitä ei säännellä yksittäisillä henkilöillä. Bitcoin menestyy kysynnän ja tarjonnan peruslakeissa. Mitä korkeampi tuotteen kysyntä, sitä korkeampi hinta ihmisten on maksettava siitä. Mitä alhaisempi tuotteen tarjonta on Bitcoinissa, jossa kaivostoiminta on vain 21 miljoonaa, sitä korkeamman hinnan ihmiset ovat valmiita maksamaan.

Se on erittäin epävakaa (arvaamaton), koska se kävi kauppaa 3800 dollarilla maaliskuussa ja nousi 10 596,95 dollariin syyskuussa, osui 20 000 dollariin ensimmäistä kertaa joulukuussa 2020 ja lisäsi 40 000 dollariin tammikuussa 2021 ja saman vuoden helmikuussa ylitti 58 000 dollaria. virstanpylväs.

Yksinkertaisesti sanottuna ihmiset ostavat ja myyvät haluamallaan hinnalla investointitavoitteidensa mukaan. Tämä tekee Bitcoinista houkuttelevan nopeasti kasvaville sijoittajille, koska 10000 dollarin sijoitus syyskuussa 2020 olisi tuottanut yli 400% voiton alle 6 kuukaudessa.

Toisaalta salaus ei ole tavanomainen sijoittaminen. Kuten Danny Cox Hargreaves Lansdownista (rahoituspalveluyritys) sanoo: “kryptovaluutat voivat jäädä kapealle alueelle, kadota jälkeäkään, tulla valtavirtaan tai mihin tahansa välissä. Kaikkia sijoituksia on pidettävä erittäin suurina riskeinä. “.

Älä kiinnitä kaikkia toiveitasi yhdelle digitaaliselle valuutalle ja tässä tapauksessa Bitcoinille; hajauta salkkuasi siten, että riskit jakautuvat kaikkien sijoitustesi kesken.

Bitcoin: Onko siitä hyvä sijoitus vuonna 2021?

Jos menemme ohi asiantuntijoiden sanojen, on valtava mahdollisuus, että BTC on enemmän kuin nykyinen kaupankäyntihinta ei-niin kaukaisessa tulevaisuudessa, mikä voi tehdä siitä hyvän sijoituksen vuonna 2021.

Bitcoinin suurin ajuri ennen pandemiaa oli sen fanit pääasiassa kasvusijoittajat, jotka näkivät mahdollisuuden salaustuotteesta tulla tukipilareeksi finanssistratosfäärissä. Pandemian jälkeen omaisuus käytiin kauppaa hinnalla (3800 dollaria), joka oli aloittelijoiden ja jopa asiantuntijasijoittajien riskitasolla, jotka näkivät suuren mahdollisuuden suojata tappiot muilta sijoituksilta salauksella.

Bitcoin on noussut yli 150% joulukuusta 2020 lähtien, ja tällä kertaa tärkeimmät kuljettajat eivät ole vinossa kohti yhtä suuntaa. Sijoittajia on saapunut valtavasti suurista laitoksista, kuten yliopistojen rahastoista, sijoitusrahastoista ja eläkejärjestelmistä, jotka uskovat, että omaisuus on täällä jäädäkseen.

Uudet sijoittajat uskovat, että ajan myötä rahoitusviranomaiset löytävät paremman tavan säätää kolikoita tunnistamalla kaikki porsaanreiät ja toteuttamalla asianmukaiset toimenpiteet sijoitusten suojaamiseksi.

Viime kädessä näin ei ollut salakirjoituksen parhaan härkäajon aikana vuonna 2017, jolloin se nousi 19 783,21 dollariin 18. joulukuuta 2017, ennen kuin kärsi maaliskuun matalasta pandemian huippunsa aikana. Ainoat ihmiset, jotka osoittivat kiinnostusta, olivat yksityissijoittajia, jotka holhotivat sitä, koska yksikään keskushallinto ei säännellyt sitä, ja muut, jotka ostivat sen The Fear of Missing Outin perusteella. Mahdollisuuksien valtavien voittojen spekulaation seurauksena tietyt henkilöt heittivät siihen rahaa.

Tavallisesti ihmiset tekevät sijoituspäätöksiä luottamuksen perusteella ja rahamarkkinoilla yleisimpien rahoituspalveluyritysten asiantuntijoina. JP Morgan on pitkään vastustanut voimakkaasti BTC: n käyttöä. Vuonna 2017 JP Morganin pomo Jamie Dimon The Guardianin artikkelissa merkitsi “Bitcoin petokseksi, joka räjähtää”. Oman onnen käänteessä sijoituspankki ja rahoituspalveluiden holdingyhtiö ovat nyt tukeneet digitaalista valuuttaa ja “kokevat, että sillä voi olla valoisa tulevaisuus”.

BUSINESS INSIDERin talousuutisartikkelissa JP Morganin sijoitusasiantuntijat toistivat, että “Bitcoin voi nousta jopa 100 000 dollariin”. Joulukuussa 2020 vakuutusjätti MassMutual liittyi BTC-klubiin 100 miljoonan dollarin sijoituksella, joka oli sen vakuutuksen yleiselle sijoitustilille. Vakuutusyhtiö osti salauksen New York Digital Investment Groupin (NYDIG) kautta, mikä todisti kolikon asteittaisen vetovoiman ja läsnäolon rahoitusmaailmassa. Conservationist, filantropisti ja hedge-rahastojen hoitaja Paul Tudor Jones osti vuoden 2020 toisella neljänneksellä Bitcoinin suojauksena inflaatiolta, kun keskuspankit ympäri maailmaa alkoivat painaa rahaa ja verrata digitaalista kolikkoa kultakauppaan 1970-luvulla.

Digitaalisen omaisuuden hintavaihtelu ei pysähdy, eikä myöskään sen arvaamattomuus, koska mikään laitos ei ole säätelemässä sitä ja pysynyt avoimena sijoittajille riippumatta siitä, mistä he ovat maan päällä..

Jatko Bitcoin edelleen nousemaan vuonna 2021?

Bitcoin tekee vähitellen aaltoja taloudelliseen valtavirtaan ja ralli perustuu hyväksyntään, jonka se saa finanssipelin suurilta pelaajilta, jotka uskovat sen olevan moderni tulevaisuuden valuutta. Monet asiantuntijat ovat sopineet, että BTC: n hinta nousee vuonna 2021 sekä institutionaalisten että yksityisten sijoittajien rahan aallon vuoksi.

Suurin uutinen salauksen sijoitusmaastossa on 1,5 miljardin dollarin sijoitus Bitcoiniin, jonka on tehnyt Teslan toimitusjohtaja Elon Musk, joka on ollut valtava puolestapuhuja kryptovaluuttojen käytössä. Tesla julkaisi yrityksenä lausunnon, joka toisti heidän uskonsa digitaalikolikkoon, että “se oli siirtymässä kohti asiakkaiden antamista maksaa tuotteistaan ​​kryptovaluutalla”.

Tällä hetkellä bitcoin on saanut uskottavaa tukea useista verkkomaksujärjestelmistä. Suosittuja niiden joukossa ovat PayPal, Cash App ja Skrill, joiden avulla asiakkaat voivat käyttää tilinsä kolikoiden pitämiseen, ostamiseen ja myymiseen.

Toinen merkittävä finanssialan toimija VISA ilmoitti lokakuussa 2020, että se aikoo olla yhteydessä salauksenvaihtoon, Coinbaseen, tarjoamaan bitcoiniin liittyviä pankki- ja luottokortteja.

Useat sijoittajat luottavat futuureihin voidakseen tehdä sijoituspäätöksiä. Taloustieteilijä Robert Shiller uskoo futuurien merkitykseen ja on jopa ehdottanut, että “vuoden 2017 kupla on saattanut liittyä siihen, että tuolloin ei ollut bitcoin-futuureja”. Bitcoin-futuurit ja -optiot sekä blockchain-rahastot ovat menneet pitkälle tarjotakseen valtavan turvallisuustason sijoittajille, jotka muuten olisivat voineet pelätä volatiliteettia ja ajatusta menettää osa tai koko rahansa. Futuurit auttavat sijoittajia spekuloimaan hintojen laskusta.

Älä missaa: Miksi Bitcoin räjähtää vuonna 2021

Bitcoinin hintaennuste vuonna 2021 ja sen jälkeen

Entinen naysayer JP Morgan uskoo, että bitcoinin hinta nousee 100000 dollariin vuonna 2021.

Jokainen yksilöiden ja asiantuntijoiden BTC: n tekemä hintaennuste löytää uskomattoman tavan ylittää sen, jättäen monet myyjät pölyyn, miksi myin sen? Kuten Clem Chambers sanoo, “kolikko voi olla arvoltaan miljoona dollaria joskus tai se voi pudota normaaliin hintatasoon, jonka monet ihmiset odottavat. Tämä johtuu siitä, että henkilökohtainen FOMO ja yritys FOMO vaikuttavat voimakkaasti sen hintaan ja kukaan ei voi todellakaan määrittää digitaalisen omaisuuden hintaa, kunnes tämä impulssi on ohi. “.

Elokuussa 2020 Bitcoin osui 10000 dollariin ja useat ihmiset myivät kolikon 8500 dollarilla, mikä vastusti suurinta osaa, kunnes se nousi 20 000 dollariin. Tällä hinnalla useat sijoittajat kokivat valtavan myynnin olevan matkalla ja hämmästyksekseen Bitcoinin nykyinen hinta helmikuussa 2021 on ylittänyt 57 000 dollaria.

bitcoin-hintakaavio

Nykyisessä muodossaan jokainen viikko, jonka aikana ei investoida BTC: hen ja muihin kolikoihin, näyttää upealta mahdollisuudelta.

Lue lisää: Kuinka paljon Bitcoin on arvoinen vuonna 2021 ja sen jälkeen?

Kuinka sijoitan Bitcoiniin?

Kun kryptovaluutat ovat suosittuja, on olemassa useita kauppoja ja pörssejä, joihin voit sijoittaa. Perustuu kokemukseen ja helppokäyttöisyyteen, eToro tarjoaa erinomaisen alustan, josta voit ostaa Bitcoinia.

REKISTERÖINTI on ensimmäinen askel tilin luomisessa verkossa. Varmista, että aitoja yksityiskohtia toimitetaan.

TILIN TARKASTUS on prosessin toinen vaihe. Tilisi turvallisuuden varmistamiseksi ja osana KYC: tä (Asiakkaan tunteminen) sinun on ladattava ajokortti tai passi) ja osoitetodistus henkilöllisyytesi vahvistamiseksi..

Seuraava askel on TALLENNA FIAT-VALUUTA. Kun olet suorittanut vahvistusprosessin onnistuneesti, voit noudattaa ohjeita ja tallettaa fiat-valuutan (USD, GBP ja EURO), mikä on välttämätön askel BTC: n ostamisen mahdollistamiseksi.

Viimeinen vaihe on TEE ENSIMMÄINEN BITCOIN-HANKINTA. Kun tililläsi on varoja, siirry vain “Bitcoin” -sivulle ja ensimmäinen ostoksesi on matkalla.

Huomaa, että Bitcoinia voi ostaa murto-osalla, jos sinulla ei ole rahaa ostaa 1BTC: tä. Voit ostaa osan kokonaisuudesta henkilökohtaisen taloutesi tai nykyisen sijoitustavoitteesi mukaan. Esimerkiksi, jos BTC: n nykyinen hinta on 57000 dollaria, voit ostaa 10% kolikosta 5700 dollaria, joka on 0,1 BTC, tai 1% kolikosta 570 dollaria, joka on 0,01 BTC..

Joten, onko Bitcoin hyvä sijoitus? Johtopäätös

Kyllä, se on hyvä sijoitus. Epxertsin mukaan Bitcoin jatkaa useita vuosia olemalla suosituin kryptovaluutta sekä suurin markkina-arvo. Kolikon kokoaminen tarkoittaa, että lähikuukausina, jos se ylläpitää vauhtiaan, sen arvo on 100 000 dollaria kolikkoa kohden ja se saavuttaa noin 2 biljoonan dollarin markkina-arvon.

Tarjonnan rajoitus, jonka luoja on rajoittanut 21 000 000: een, on ollut erittäin tärkeää sen menestykselle.

Suuryritykset, kuten AT&T, Expedia, PayPal, Shopify ja Microsoft hyväksyvät Bitcoinin maksuina. Kun yhä useammat yritykset ovat valmiita lisäämään salauksen maksuvaihtoehtoihin, se ei ole pelkästään suosittu, vaan saa myös kulttiaseman käytöstä samalla tavalla kuin online-maksualustat PayPal, Skrill, Neteller, Cash App ja WebMoney tarjoavat asiakkaille enemmän maksuvaihtoehtoja.

eToro – Paras alusta ostaa Bitcoinia

etoro-välittäjä

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausteollisuudessa monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

Lue lisää:

10 rohkeaa Bitcoin-hintaennustetta vuodelle 2021

Bitcoinin hintaennuste

5 syytä miksi Bitcoin voisi tuplata rahasi vuonna 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner