3 syytä miksi Cardano voisi kaksinkertaistaa rahasi vuonna 2021

Kun lopetamme vuoden 2020, aloimme valita kolikot, joiden uskomme menestyvän parhaiten vuonna 2021. Olemme tunnistaneet Cardanon (ADA) yhdeksi kryptovaluutoista pitämään silmällä tätä luetteloa. ADA: n arvo on tällä hetkellä 0,14 dollaria ja se on markkina-arvoltaan 8. suurin kolikko. Uskomme kuitenkin, että vuoteen 2021 mennessä ADA voi ylittää yhden dollarin (ainakin). Katsotaanpa kolme parasta syytä, miksi Cardano voisi päätyä hallitsemaan vuotta 2021.

Kolme syytä, miksi Cardano ADA voisi kaksinkertaistaa sijoituksesi

Ulkoiset tekijät: Institutionaaliset sijoittajat koputtavat salauksen ovelle

Salausvaluutat kokonaisuudessaan saavat merkittävän vauhdin, kun institutionaaliset sijoittajat jatkavat markkinoiden tulvia.

Fidelity-investointitutkimuksen mukaan kolmasosa suurista institutionaalisista sijoittajista omistaa digitaalista omaisuutta. Euroopassa ja Yhdysvalloissa tutkituista 774 sijoittajasta 36% sanoi omistavansa kryptovaluuttoja tai johdannaisia. Tämä lisääntyvä kiinnostus on saanut monet yritykset, kuten BitGo ja Generis, tarjoamaan prime-välityksiä institutionaalisille sijoittajille.

Monet voisivat myös seurata MicroStrategy-esimerkkiä ja ostaa valtavia määriä salausta pääomaosuuksina. MicroStrategy omistaa jo hieman yli 40000 BTC: tä ja haluaa aktiivisesti ostaa lisää.

Ulkoiset tekijät: DeFi-kehittäjät etsivät Ethereum-vaihtoehtoja

Ei ole mikään salaisuus, että Ethereum on johtava alusta DeFi-sovelluksissa. Ethereumilla ei kuitenkaan nykyisessä muodossaan ole skaalautuvuutta tai ominaisuuksia, joita tarvitaan kasvavan ja kukoistavan ekosysteemin tukemiseen. Sellaisena kehittäjät etsivät aktiivisesti vaihtoehtoista alustaa sovellustensa isännöimiseksi. Uskomme, että Cardanolla on täällä valtava mahdollisuus hyödyntää DeFi-markkinoita.

Cardanon takana oleva yritys IOHK sanoi, että DeFi-sovellukset saattavat olla pian tulossa lohkoketjuun. He ovat perustaneet julkisen rahaston nimeltä “Project Catalyst”, jonka tarkoituksena on vauhdittaa DeFi-kehitystä ekosysteemissä.

Ensimmäinen ilmoitettu Project Catalyst -ehdokas on Liqwid. Se on DeFi-lainamarkkinat, joiden avulla osallistujat voivat ansaita korkoja talletuksista ja lainata varoja suoraan Cardano-lohkoketjussa.

Liqwid-arkkitehti Dewayne Cameron sanoi:

Tiimimme kilpailee Cardano Project Catalyst -apurahakierroksilla saadakseen siemenrahoituksen, joka rahoittaa ydinkehittäjämme sekä kehitysyhteistyökumppanimme Appinventiv ja Tweag … olemme innoissamme osoittamaan DeFi-avaruudelle, mikä ei-VC-yhteisöjohtoinen DAO-projekti Cardanolla voidaan toimittaa verrattuna VC: n tukemiin Ethereum DeFi -protokolliin, joita näemme tänään.

Liqwidin lisäksi IOHK nimesi projektikohtaisen oppimisresurssin ”Ehkä Workshop”, toisen Project Catalyst -ehdokkaan. Parhaat projektit saavat ADA: n arvosta jopa 250 000 dollaria projektien kehittämiseen. IOHK sanoi, että se vapauttaa miljoonien dollareiden ADA: n ensi vuonna osana tulevia rahoituskierroksia – “sisällöstä yhteisön resursseihin, Dapps Defiin”.

Arvioinnin kannalta viipale DeFi-piirakasta voi olla valtava Cardanolle. Yhdysvaltain globaalien neuvonantajien toimitusjohtaja Frank Holmes uskoo, että Ethereum hyötyy suuresti DeFi: stä vuonna 2021. Emme näe mitään syytä, miksi tämä ei päde myöskään Cardanoon.

Kirjoittamisen jälkeen hieman alle 14,5 miljardia dollaria on lukittu DeFi-sopimuksiin. DeFi-kehityksellä voi olla pitkäaikainen monimutkainen vaikutus ekosysteemiin, koska paremmat sovellukset houkuttelevat enemmän käyttäjiä, mikä puolestaan ​​houkuttelee lisää kehittäjiä ja kannustaa heitä luomaan parempia projekteja.

Sisäiset tekijät: 2021 tekniset päivitykset

Cardano tunnetaan kryptovaluuttatilassa, koska sen takana on erittäin lahjakas joukkue, joka on asettanut tutkimuksen ja huolellisen suunnittelun etusijalle hyppyyn. Santimentin, kryptovaluuttojen käyttäytymisen analysointialustan, mukaan Cardano oli aktiivisimmin kehitetty projekti vuonna 2019, joka voitti Ethereumin ja Storjin kaltaiset.

Kuten voitte kuvitella, tämä raskas kehitys on jatkunut vuonna 2020 ja jatkuu, kun siirrymme vuoteen 2021. Protokolla käy läpi kovan haarukan heti, kun se siirtyy kolmanteen kehitysvaiheeseen nimeltä Goguen. Tässä vaiheessa Cardano työskentelee aktiivisesti älykkään sopimusten integroinnin ja hajauttamisen parissa.

Tuleva kova haarukka esittelee merkkilukituksen, joka mahdollistaa sen älykkäät sopimukset tukemaan tiettyjä ehtoja, kuten saada käyttäjät pitämään merkkejä kiinteänä ajanjaksona sopimuksen täyttämiseksi. Goguenin jälkeen seuraava päivitys on “Voltaire”, joka tuo järjestelmään vankat hallintaprotokollat.

Kaiken kaikkiaan Cardano on yksi tekniikan savanttien rakentamista suunnitelluimmista hankkeista avaruudessa, jotka luovat huolellisesti protokollan, joka kykenee häiritsemään älykästä sopimusta / DeFi-tilaa.

Tammikuusta lähtien ADA on noussut 0,033 dollarista 0,146 dollariin (kirjoituksen aikana). Odotamme täysin, että tämä positiivinen kasvu jatkuu vuoteen 2021. Älykkäiden sopimusten integrointi ja DeFi-sovellusten sisäänvirta sekä yleisempi hyväksyntä tekevät Cardanosta yhden vuoden 2021 supertähdistä.

eToro – Osta Cardano ADA 0%: n provisiolla

eToro on osoittautunut alan luotettavaksi monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner