15 parhaista kryptovaluutoista, jotka on ostettava vuonna 2021 (mukaan lukien 2 salausta, jotka jokaisen sijoittajan tulisi omistaa)

Suosituimmat 15 kryptovaluuttaa vuonna 2021

Parhaiden kryptojen valitseminen ostettavaksi tänään riippuu niin paljon yksilöllisestä taloudellisesta tilanteestasi.

Ennen kuin aloitamme edes 15 tärkeimmän salausvaluutan listan vuodelle 2021, päästään yksi asia pois tieltä. Sinun on tehtävä oma tutkimus ennen kolikoiden ostamista. Ajattele sitä vain yhtenä monista artikkeleista, jotka sinun tulisi lukea tutkimustyön aikana.

Joten, aloitetaan. Tunnistamamme 15 suosituinta kryptovaluuttaa vuonna 2021 ovat:

 1. Bitcoin (BTC)
 2. Ripple (XRP)
 3. Viiva (DASH)
 4. Litecoin (LTC)
 5. Bitcoin Cash (BCH)
 6. Ethereum (ETH)
 7. Tezos (XTZ)
 8. Cardano (ADA)
 9. Ethereum Classic (ETC)
 10. Eos (EOS)
 11. Binanssiraha (BNB)
 12. Neo (NEO)
 13. Tron (TRX)
 14. Zcash (ZEC)
 15. Tähti (XLM)

Viisi parasta kryptovaluutta aloittelijoille

Aloitetaan viidestä kolikosta, jotka uskomme olevan uskomattoman aloittelijaystävällisiä ja joilla on potentiaalia kokea positiivinen hintatoiminta vuonna 2021.

Kaksi ensimmäistä kryptovaluuttaa – Bitcoin ja Ripple – ovat kaksi tunnetuinta tässä tilassa. Bitcoin on noussut yli 230% koko ajan, ja sen hinta on tällä hetkellä lähellä 23 500 dollaria. Useat sijoittajat odottavat BTC: n kaksinkertaistuvan ja jopa kolminkertaistuvan vuoteen 2021 mennessä institutionaalisten investointien lisääntymisen vuoksi. Plus, Bitcoin kantaa edelleen hedelmiä siitä, että se on kryptovaluutta-avaruuden vertailuprojekti.

Useat analyytikot ovat ennustaneet Ripplen nousevan vuonna 2021, joka on noussut 200%. Lähes kolminkertaistunut arvonmäärityksessä ja saavuttanut 0,57 dollaria, monet odottavat XRP: n koskettavan 1 dollaria vuonna 2021. Ripple on rajat ylittävä rahalähetystunnus, jonka tarkoituksena on häiritä kansainvälisiä siirtoja tekemällä tiivistä yhteistyötä pankkien ja rahoituslaitosten kanssa. Ripplella on jo vaikuttava luettelo kumppaneista, ja näyttää siltä, ​​että he lisäävät lisää vuonna 2021.

Aivan kuten Ripple, DASH on myös onnistunut kolminkertaistamaan arvostuksensa nousten 40,75 dollarista 112 dollariin. Vaikka DASH ei ole tarkalleen a "halpa kolikko," se voisi olla valmis valtavaan vuoteen 2021. Dashillä on valtava käyttäjäkunta Latinalaisen Amerikan maissa. Itse asiassa on nähty, että Venezuelan kaltaiset maat, jotka kärsivät vakavasta hyperinflaatiosta, ovat päättäneet valita Dashin ja Bitcoinin fiat-valuuttansa sijaan.

Litecoinilla on ollut hirviöviikko, joka on noussut lähes 45% viimeisten 7 päivän aikana. Vuodesta 2020 LTC nousi 40 dollarista 120 dollariin ja on onnistunut aiheuttamaan melkoisen levottomuuden. Myös LTC yleensä seuraa BTC: tä hintatoimien suhteen. Koska meillä on nouseva näkymät Bitcoinille, meillä on oltava sama myös LTC: lle.

Lopuksi meillä on Bitcoin Cash, joka voi olla tumma hevonen vuodelle 2021. Crypto Ground, riippumaton kustantamo, joka tarjoaa kryptovaluutta & Blockchain Technology News, uskoo, että BCH nousee 3067 dollariin viiden vuoden aikana.

6 parhaista DeFi-alustoista vuodelle 2021

DeFi on lyhenne sanoista Decentralized Finance. Hyvästä tai pahasta, DeFi on suurin ja yleisin blockchain-tekniikan käyttötapa. Vuonna 2020 nähtiin huomattava määrä DeFi-hankkeita, joissa lukittu kokonaisarvo nousi <Miljardista dollarista lähes 15 miljardiin dollariin. Näyttää siltä, ​​että vuosi 2021 jatkuu massiivisena vuotena DeFi: lle.

Käykäämme sellaisenaan läpi viisi DeFi-alustan tunnusta, joihin sinun on investoitava:

Ethereum (ETH) on noussut 350% vuoteen 2020 mennessä ja on tällä hetkellä nousussa lähellä 650 dollarin psykologista merkkiä. Tästä lähtien DeFi näyttää hallitsevan Ethereumin jokaista osa-aluetta. Tuoreessa tutkimuksessa todettiin, että DeFi hallitsee yli 90% liiketoimista vuonna ETH. Kehittäjien keskittyessä kehittyneempien DeFi-sovellusten luomiseen se voi työntää Ethereumin apuohjelman ja sen hinnan katon läpi.

Ethereum yksinään ei kuitenkaan välttämättä riitä tämän kuorman käsittelemiseen. Siksi on välttämätöntä etsiä vaihtoehtoisia alustoja.

Cardanon (ADA) arvo on tällä hetkellä 0,162 dollaria ja se on markkina-arvoltaan 8. suurin kolikko. Uskomme kuitenkin, että vuoteen 2021 mennessä ADA voi ylittää yhden dollarin (ainakin). Cardano tunnetaan kryptovaluuttatilassa uskomattoman lahjakkaan joukkueen tukemana, joka on asettanut etusijalle tieteellisen tutkimuksen. Cardano käy läpi useita teknisiä päivityksiä, kun se siirtyy Goguen- ja Voltaire-vaiheisiin vuonna 2021 ja sen jälkeen.

Tezos (XTZ) on toinen mielenkiintoinen foorumi, joka on ainutlaatuinen, koska se käyttää joustavaa delegoitujen todistusten (DPoS) -algoritmia. Houkutellakseen lisää kehittäjiä Tezos kävi läpi Delphi-päivityksen, joka alensi älykkäiden sopimuskaasujen hintoja 75%. On mielenkiintoista nähdä, kuinka tämä liike lisää DeFi-toimintaa Tezosilla.

Ethereum Classic (ETC) oli alkuperäinen Ethereum-protokolla, jota uusi ETH-ketju haaroitti kovasti seuraamalla DAO-hakkerointia. ETC-käyttäjillä on nyt mahdollisuus osallistua DeFiin käärittyjen ETC-tunnusten muodostamisen jälkeen. Kääritty tunnus sallii ETC-käyttäjien DeFi-yhteyden Ethereumin lohkoketjuun.

EOS: lla on ollut toistaiseksi välinpitämätön vuosi 2020, noustessa 2,55 dollarista 3,10 dollariin. Kehittäjät ovat kuitenkin jo alkaneet työskennellä useiden EOS DeFi -sovellusten parissa. EOS: n päälle rakennetaan muun muassa hajautettuja pörssejä, hajautettua luotonantoa, kiinteitä rahakkeita. Sellaisena voit laskea EOS: n omalla vaarallasi.

Lopuksi meillä on Binance Coin (BNB). Binance-kolikon arvostus on yli kaksinkertaistunut vuoden alusta, nousta 13,60 dollarista 34 dollariin. Takaisin syyskuussa 2020 Binancen toimitusjohtaja, Changpeng “CZ” Zhao ilmoitti, että Binance Chain pyrkii rahoittamaan DeFi-vallankumouksen toistamalla useita Ethereum-lohkoketjun ominaisuuksia. Kasvavan DeFi-osallistumisensa ja hyödyllisyytensä ansiosta se voi konservatiivisesti nostaa BNB: n yli 50 dollaria ja 75 dollarin vyöhykkeelle.

4 Dark Horse -merkkiä, joihin kannattaa varoa

Selvä, joten olemme tarkistaneet viisi parasta aloittelijaystävällistä kolikkoa ja 6 DeFi-alustaa. On kuitenkin joitain kolikoita, jotka saattavat mennä tutkan alle ja yllättää meidät kaikki vuonna 2021. Olemme tunnistaneet 4 kolikkoa, jotka sopivat tähän luokkaan:

Neo on lähes kaksinkertaistanut arvostuksensa vuoden 2020 aikana, noussut 8,60 dollarista 17 dollariin. Konservatiivisista ennusteistaan ​​tunnettu Walletinvestor.com uskoo, että Neo saavuttaa vain 18,50 dollaria vuonna 2021. Kuitenkin, kun kaikki keskittyvät ahkerasti DeFiin, on vaikea nähdä, että Neo on jäljessä tällä alueella. Sellaisena voimme odottaa Neon tekevän paljon enemmän kuin mitä WalletInvestor ennustaa.

Tron voisi olla toinen yllättävä ehdokas vuodelle 2021. TRX on noussut $ 0.0133: sta $ 0.031 tähän mennessä. DigitalCoinPrice uskoo, että TRX kaksinkertaistaa arvonsa vuonna 2021 ja lopettaa vuoden hieman yli 0,06 dollarin. He ajattelevat myös, että TRX saavuttaa huippunsa 0,07303966 dollaria huhtikuussa 2021.

Zcash on lähes kolminkertaistunut arvostuksessa vuoteen 2020 mennessä ja noussut 27,24 dollarista 72,20 dollariin. Näyttää siltä, ​​että yksityisyysraha on asetettu hirvittävälle vuodelle 2021. CoinSwitch odottaa ZEC: n saavuttavan 200 dollaria vuonna 2021 ja kasvavan edelleen ~ 1 250 dollariin vuoteen 2025 mennessä. Näyttää siltä, ​​että ihmisten on alettava puhua Zcashista vakavana merkintänä mihinkään vankkaan salaukseen salkun.

Stellar on toinen jännittävä kryptovaluutta, jonka voit tarkistaa. Ripple-luojan Jed McCalebin luoma XLM lupaa myös upean 2021. Yksi Saksan vanhimmista pankeista, Bankhaus von der Heydt (BVDH), ilmoitti laskevansa liikkeeseen eurotukea olevan stablecoinin Stellar-lohkoketjussa. Instituutioiden hyväksynnän lisääntyessä voidaan odottaa, että XLM: llä on todella tähti 2021.

BTC ja ETH – 2 kolikkoa, jotka kaikkien tulisi omistaa

Salausmarkkinoita tarkasteltaessa näyttää siltä, ​​että kaksi kryptovaluuttaa, joihin kaikkien tulisi sijoittaa, ovat BTC ja ETH. Vaikka Bitcoin on edelleen johtava kryptovaluutta, Ethereum on asettanut itsensä DeFi-markkinajohtajaksi.

Mikä on paras kryptovaluutta sijoittaa vuonna 2021?

5 kasvukryptoa ostettavaksi ja pidettäväksi vuonna 2021

Kuinka ansaita rahaa kryptovaluutalla – lopullinen opas

Mitkä ovat 10 suosituinta kryptovaluuttaa Isossa-Britanniassa?

Mitkä ovat 5 suosituinta kryptovaluuttaa Yhdysvalloissa?

eToro – Paras salausalusta sekä kauppiaille että sijoittajille

eToro on osoittautunut luotettavaksi salausalalla monien vuosien ajan – suosittelemme, että kokeilet niitä.

Virtuaalivaluutat ovat erittäin epävakaita. Pääomasi on vaarassa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner