En ultimativ guide til køb af rippel (XRP) i 2021

Hele verden er forbløffet over de dramatiske ændringer i værdierne for kryptokurver. I 2017 har vi set mange kryptokurver, der berører høje værdier hele tiden. Bitcoin topper listen med Ethereum og XRP som tilhængere. Den samlede markedsværdi for alle valutaer har krydset 700 milliarder dollars. Alt dette sker på grund af nytten af blockchain-teknologi i disse valutaer. Det overordnede fokus for alle disse platforme er at fremskynde de grænseoverskridende transaktioner. Krusning har opnået en særlig ære i dette tilfælde, fordi dens blockchain behandler de grænseoverskridende transaktioner inden for tre sekunder.

Hvad er Ripple XRP?

hvad er krusning?

XRP er en kryptovaluta. Ripple er en betalingsplatform baseret på open source-protokol. Som alle andre virtuelle valutaer bruger den blockchain-teknologi til hurtigere grænseoverskridende transaktioner. I løbet af de sidste par måneder har pålideligheden, sikkerheden og skalerbarheden af ​​denne platform gjort den til en af ​​de bedste betalingsplatforme og kryptokurrency i verden. Ripples betalingsprotokol behandler den grænseoverskridende transaktion på bare tre sekunder. Det professionelle team bagved Krusning har opfundet mange blockchain-baserede løsninger. Disse inkluderer kryptokurrency XRP, xStrøm ansøgning om banker, xRapid for betalingsbehandlere, og xVia til virksomheder.

XRP havde brudt mange rekordhøje rekorder i den sidste uge i december 2017. Valutaen rørte endda rekordhøjt på $ 3,80. Dette gjorde det også til den næststørste kryptokurrency i verden med en markedsværdi på over 140 milliarder dollars. Denne stigning i værdien af ​​Ripple (XRP) skyldtes tilslutning af store banker og betalingsplatforme. Det næststørste pengeoverførselsfirma MoneyGram har også annonceret at vedtage Ripples betalingsprotokol til overførsel af grænseoverskridende betalinger. Tilslutning af American Express, Santandar og mange store japanske banker og kreditkortselskaber har spillet en afgørende rolle i at øge prisen på denne digitale valuta.

Følgende er nogle af forskellene mellem XRP og andre kryptokurver, der har gjort det til en af ​​de bedste betalingsplatforme over hele verden.

1-transaktionshastighed

krusning xrp hastighed

Den allerførste forskel mellem XRP og andre kryptokurver er transaktionens hastighed. XRP slår alle andre kryptokurver ved behandling af grænseoverskridende transaktioner. På grund af mineprocessen i andre kryptovalutaer tager transaktionerne længere tid at gennemføre. I Ripple gennemføres en grænseoverskridende transaktion på kun tre til fire sekunder.

2-mineproces

XRP er også bedre end andre kryptokurver, fordi de ikke oprettes af brugerne gennem mineprocessen. I stedet har virksomheden selv skabt 100 milliarder XRP-mønter. Her er det også vigtigt at nævne, at 55 milliarder ud af disse gemmes som deponeringsbetaling for at øge pålideligheden af ​​denne betalingsplatform.

3-decentralisering

Investering i XRP er også gavnligt, fordi det arbejder på et decentraliseret blockchain-netværk. Det betyder, at investorerne kan køb eller sælg Ripple (XRP) gennem det sikre system i virksomheden. På den anden side købes eller sælges andre kryptokurver gennem centrale børser, der når som helst kan gå ned og gøre brugerne et stort tab.

4-transaktionsgebyr

xrp loest omkostninger

Som Krusning fungerer som en betalingsprotokol, det kræver et lille transaktionsgebyr. Disse gebyrer minimeres dog gradvist. De andre kryptokurver tager flere transaktionsgebyrer end Ripple. Dermed, XRP er også klart vinderen her.

5-informationssporing

Ripple tilbyder mere sikkerhed, da virksomheden kan spore enhver form for information i sit netværk. De andre kryptokurver tilbyder ikke denne informationssporing. Disse kan kun spore tilstrømningen eller udstrømningen af ​​mønter, mens Ripple kan spore selv brugernes kontosaldo.

Sådan fungerer Ripple XRP?

krusning fungerer

De fleste mennesker tror, ​​at XRP fungerer som alle andre kryptokurver. De tænker det også som en mønt, der øges i værdi med tiden. Men virkeligheden er ikke sådan. For det første er Ripple ikke en mønt, men det er en betalingsplatform, der hjælper med hurtig behandling af grænseoverskridende betalinger. Ripple tager bankernes plads i denne form for overførsel. Det fungerer nøjagtigt som banker ved overførsel af penge fra det ene sted til det andet. Det vælger sine noder omhyggeligt til behandling af transaktioner.

En ting, der er meget imponerende i dens arbejde, er, at den ikke tillader nogen tredjepart at blande sig i transaktionerne. Dette betyder, at det kontrollerer transaktionerne gennem sine egne blockchain-netværk. Dette reducerer afslutningstiden for transaktioner. Dette øger transaktionernes sikkerhed, pålidelighed og skalerbarhed. Det tillader overførsel af mønter fra en konto til den anden gennem unikke og verificerede noder. Behandlingen af ​​transaktioner finder sted på to måder til verifikation.

Alle transaktionerne gemmes i en online hovedbog, som løbende opdateres af Ripple. Alle oplysninger om transaktionerne gemmes af virksomheden, og ingen information lækkes. I modsætning til alle andre kryptokurver kender Ripple alt om konti, deres saldi, forskellige transaktioner og meget mere.

Er XRP værd at købe i 2021?

Ripple XRP viste en stigning på ca. 35000% i løbet af 2017. Valutaen startede sin rejse fra $ 0,006 i januar 2017 og nåede næsten $ 2,80 i slutningen af ​​december. Ikke kun dette, XRP har rørt en all-time høj $ 3,80 i den første uge af 2018. Hele denne boom skyldtes vedtagelsen af Ripples blockchain-teknologi af mange store banker og betalingsselskaber. Nyheden om tiltrædelse af mange japanske banker og betalingsselskaber har øget investorernes tillid til valutaen.

Kryptoeksperterne er af den opfattelse, at XRP er kryptovalutaen der vil vise en masse bullish tegn i 2020. Dette skyldes tilslutning til mange store banker, finansielle institutioner og kreditkortselskaber. Ripples økosystem ekspanderer hurtigt, og flere og flere virksomheder slutter sig til det. Især tilslutning til American Express og Santandar har nydt det meget. Ripple XRP er den eneste kryptokurrency der har lettet overførslen af ​​penge mellem Amerika og Europa. Virksomhederne mellem disse to lande ekspanderer.

mange japanske banker har meddelt, at de anvender Ripple som betalingsform. Også mange japanske kreditkortselskaber har tilsluttet sig Ripple for at betale deres kunder. Vedtagelsen af Ripple af SBI Japan og Asien er meget vigtigt i denne henseende.

Også tre store virksomheder har meddelt, at de tilslutter sig Ripples betalingsprotokol for grænseoverskridende pengeoverførsler. Verdens næststørste pengeoverførsel firma MoneyGram har startet testlanceringen. Både ripple og MoneyGram har annonceret deres binding. Dette har spillet en afgørende rolle i stigningen i prisen på Ripple XRP.

Her er det vigtigt at nævne det XRP-pris og alle kryptokurver har vist et midlertidigt fald i 2018, og det kan derfor være meget klogt at investere, mens priserne er lave.

Hvordan kan du købe Ripple XRP?

Som Ripple bliver værd at købe kryptovaluta i 2020, det er nødvendigt her at nævne måderne at købe denne valuta på. XRP kan købes enten via USD ved hjælp af debet- / kreditkort eller ved udveksling med andre kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum og Litecoin Lad os forklare begge disse købsmetoder i detaljer.

Før vi starter, skal du kontrollere denne artikel:  Sådan konverteres Bitcoin (BTC) til XRP

1- Køb af XRP gennem Coinmama

coinmama krusning xrp

Coinmama er en af ​​de største krypto-børser, der tilbyder at handle med forskellige kryptokurver over hele verden. Denne børs har hovedkontor i Israel og opererer over hele verden. Børsen har mere end 1.0 00.000 kunder over hele verden. Udvekslingen er for nylig annoncerede støtten til Ripple XRP. Investorerne hilste denne beslutning varmt, fordi børsen også tilbyder at købe kryptovaluta via kredit- / betalingskort. En af de mest attraktive funktioner i denne udveksling er, at den tilbyder højere grænser for at købe XRP-tokens end alle andre krypto-udvekslinger, der opererer over hele verden. Brugerne kan køb XRP tokens til en værdi af $ 5000 ad gangen. Også kunderne kan køb XRP poletter til en værdi af $ 20.000 i en måned. Det er også en af ​​de børser, der også accepterer et stort antal fiat-valutaer.

Børsen tager 6% transaktionsgebyrer på næsten alle transaktioner. Dette betyder, at børsen tager et lidt højere gebyr end andre børser. Dette skyldes, at den voksende database for børsen øger børsens likviditet. Følgende er fordele og ulemper ved denne kryptobørs.

PROS

  • Det har bredere operationer over hele verden.
  • Børsen har en meget smuk og attraktiv brugergrænseflade.
  • Det tilbyder at handle i mange kryptokurver.
  • Accepterer også betalinger i mange lokale valutaer.
  • Det tilbyder højere købsgrænser end andre børser.
  • Større likviditet.
  • Det giver adskillige sikkerhedsfunktioner.
  • Accepterer betalinger via kreditkort.

ULEMPER

  • Det tilbyder ikke en kryptovaluta-salgsfacilitet, men giver kun en handelsfacilitet.
  • Ikke tilgængelig på få USA stater.

Sådan køber du Ripple XRP gennem denne udveksling?

At købe Ripple XRP gennem denne udveksling er som at købe andre mønter. Brugerne kan købe et hvilket som helst af de tilgængelige poletter ved at handle eller betale via deres kredit- / betalingskort. 

Det allerførste skridt til køber Ripple XRP gennem denne udveksling er at registrere med udvekslingen. Her er det værd at nævne, at denne udveksling fungerer via et websted og ikke har en mobilapplikation. Brugerne kan registrere sig på børsen ved besøger børsens websted. Der er en tilmeldingsfane øverst til højre på websiden. Ved at klikke på fanen Tilmelding åbnes en formular, der skal udfyldes. Brugerne skal udfylde deres fornavn, mellemnavn, efternavn, e-mail-id og derefter vælge landet for deres bopæl gennem en pil ned. Accept af vilkår og betingelser for udvekslingen opretter brugerkontoen.

Børsen tilbyder at købe XRP-tokens til en værdi af $ 150 uden nogen verifikation. Men for at købe en stor mængde kryptovaluta skal brugerne gennemgå KYC- og AML-verifikationsprocesser. Disse processer kan kræve et pas, kørekort eller brugernes identitetskort. Dokumenterne skal have dit navn, alder, køn, adresse, fødselsdato klart synlig. Registreringsprocessen er afsluttet på kun 10 minutter. Når processen er afsluttet, kan brugerne købe Ripple XRP-mønter til en værdi af $ 500 ad gangen.

Brugerne skal vælge den valuta, der skal betales, og mængden af ​​XRP-tokens, de ønsker at købe, og klikke på købsknappen. 

  kom i gang krypto

2- Køb af XRP via kredit- / betalingskort ved hjælp af Changelly

changelly gennemgå kryptokurrency

Et af de største problemer, som investorerne skal med at købe Ripple, er køber Ripple XRP hos en bank, betalingskort og kreditkort. Dette er fordi kun få udvekslinger giver dig mulighed for direkte køb XRP via dine kredit- / betalingskort. Det meste af tiden skal du købe Bitcoin eller en hvilken som helst anden kryptokurrency og derefter udveksle den med Ripple XRP.

Ingen grund til at bekymre sig nu, fordi Changelly har løst dette problem ved at tilbyde at købe Ripple XRP via kredit- / betalingskort. Her er det også vigtigt at nævne det Changelly er blevet meget populært på grund af at tilbyde kryptokurver direkte via kredit- / betalingskort. Du har kun brug for en gyldig Ripple tegnebog adresse at købe mønter fra denne børs. Følgende er trinene til at købe Ripple XRP gennem denne udveksling.

1-tilmeld dig hos Changelly

changelly singup

Registrering med dette websted er ret let og gratis. Du kan tilmelde dig via en tilmeldingsknap øverst til højre på siden. Registreringen kræver kun et gyldigt e-mail-id, så webstedet kan sende dig brugernavnet, adgangskoden og andre nødvendige oplysninger relateret til registreringen. Her er det også vigtigt at nævne, at dette websted ikke opkræver noget gebyr. Du skal kun betale, når du gennemgår en transaktion.

2-Vælg den digitale valuta

Når du har oprettet en profil på Changelly, skal du gå til hjemmesiden for et udvalg af den kryptokurrency, du vil købe. Du kan også vælge den valuta, som du vil betale for Ripple-mønter i. Når du har foretaget de rigtige valg gennem piletasterne, kan du trykke på den næste knap på siden. Det fører dig til loginskærmen, hvis du ikke er logget ind. Men hvis du allerede er logget ind, skal du trykke på næste føre dig til ordrebekræftelsessiden. Her er det også vigtigt at fortælle dig, at Changelly også giver dig valutakurserne for forskellige valutaer på denne side, og du kan vælge valutaen efter eget valg ved at se disse valutakurser.

3-ordrebekræftelse

skiftende krusning

Her bliver du bedt om at kontrollere alle detaljerne i din ordre og trykke på næste. Denne side fortæller dig også, hvor lang tid der er nået XRP i din tegnebog.

4-Indtast Wallet-adresse

Coinpayment XRP bedste tegnebog

Som allerede nævnt skal du have en gyldig tegnebogadresse til opbevaring af dine mønter. Der er mange online tegnebøger til rådighed, men Ledger Nano S er det bedste af alle. Her er det relevant at nævne, at nogle tegnebøger tilbyder adressekoder til brugerne. Efter at have indtastet tegnebog-adresse og adressekode, hvis det er angivet, kan du fortsætte ved at trykke på den næste knap. Her vil Changelly endnu en gang bede om bekræftelse.

Læs vores artikel om: 7 Bedste Ripple XRP tegnebog til 2021

5-kredit- / betalingskortoplysninger

skiftende visum

Som du skal køb Ripple XRP via kredit- / betalingskort, skærmen viser betaling med Visa / Master Card. Klik på denne fane fører dig til den nye side, hvor du bliver nødt til at indtaste dine kreditkortoplysninger. Når du har udfyldt alle oplysningerne, skal du klikke på løn-knappen. Her vises igen det beløb, du skal betale.

6-SMS-bekræftelse

changelly telefon

Changelly vil bede dig om bekræftelse ved at sende en SMS til dit registrerede mobilnummer. Indtastning af denne kode på siden bekræfter din betaling og ordre. Du kan også bekræfte på andre måder undtagen SMS-bekræftelse. Dette sker enten via en kode på en e-mail-adresse eller dit billede med dit ID-kort eller pas i hænderne. I dette tilfælde sendes en unik kode til dig inden for 15 minutter. Ved at indtaste denne kode vil din betaling og ordre blive bekræftet.

7-modtagende Ripple XRP-mønter

Efter indtastning af bekræftelseskoden gennemføres din transaktion, og du modtager dine mønter inden for 5-30 minutter. Mønternes modtagelsestid afhænger også af tegnebog-adresse. Ledger Nano S, her tager endnu en gang føringen, da overførslen af ​​mønter i denne tegnebog finder sted hurtigt. Her er en ting værd at nævne, at den første transaktion tager lang tid, fordi der kræves en masse bekræftelse af virksomheden. Overførselshastigheden for mønterne afhænger også af tegnebøgerne.

changelly mønt køb

I dag er der et stort antal andre pålidelige kilder og udvekslinger, hvor XRP kan købes. Vi vil dække dem i den nærmeste fremtid.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner