Lolli: Nu kan alla som kan handla online, tjäna Bitcoin !!

  • Vill du ha bitcoins?
  • Gillar du eller din partner att shoppa online?

Om ditt svar på ovanstående frågor är Ja (!), Jag har något speciellt att dela med dig idag.

Det faktum att du läser den här raden berättar för mig, du vet om bitcoins men det kan vara ett skrämmande ämne. Vissa av er skulle till och med vilja komma igång men inte varifrån man ska börja.

Å andra sidan kan det finnas några som vet var man ska komma igång men är för skeptiska till att komma igång.

Men allt detta förändras just nu.

Vi presenterar Lolli

Om du gillar shopping och Bitcoin kommer du att gilla Lolli.

Men du kanske tror, ​​var shopping kom emellan Bitcoin.

Vänta, jag kommer till det.

Lolli är en shoppingapplikation som belönar dig för gratis bitcoins när du handlar online via den.

Är det inte fantastiskt !!

Det är åtminstone för mig.

När jag först upptäckte Lolli för några månader tillbaka blev jag blåst bort av dess enkelhet. Dessutom beröm till dess förmåga att ta bort så många komplexiteter mot Bitcoins antagande. (mer om detta senare …)

Lolli tar något så enkelt som att shoppa och utnyttjar det abstraktionsskiktet som ett medium för en stor grupp människor att tjäna Bitcoin.

Lollis affärsmodell

Lollis affärsmodell är enkel.

De samarbetar med många onlinemärken som betalar Lolli en överenskommen procentsats av provision när någon handlar via Lolli.

Lolli delar sedan igen en procentsats av den provision de har fått från sina partners för att ge dig pengar tillbaka i form av bitcoins.

Lollis uppdrag & Värde

Vissa människor är skeptiska till Bitcoin, och de som inte är det, vet inte var de ska komma igång eftersom Bitcoin är så komplicerat, till att börja med.

Å andra sidan är Bitcoin-gruvdrift och handel inte allas kopp te.

Men det finns två fakta:

  • Först gillar alla att handla online.
  • För det andra vill de flesta försöka ha lite bitcoins.

Lolli rider på dessa två förståelser. Det är därför de har kommit fram till detta incitamentsystem baserat på Bitcoin. När allt kommer omkring är det enda sättet att träna ett stort antal människor att uppmuntra dem att göra det.

Således uppmuntrar Lolli människor genom att ge dem gratis bitcoins när de handlar online.

Det är allt. Enkelt men kraftfullt.

Så här kommer du igång med Lolli?

Kom igång med Lolli är död enkelt med tanke på den minimalistiska designen de har för sin app.

Du behöver bara ladda ner webbläsartillägget Lolli och sedan registrera dig med ditt e-postmeddelande eller redan befintliga Facebook-konto.

Gå nu till deras partnerbutiker via deras hemsida eller webbläsartillägg, så får du information om hur mycket du sparar i bitcoins genom att handla i den butiken.

När du har valt att gå igenom Lolli till en av butikerna aktiveras din affär och du kan fortsätta handla som vanligt.

Så, i ett nötskal, för att komma igång:

Notera: När du når ett minimumsbelopp på $ 15 i bitcoin, kan du välja mellan att överföra din Bitcoin till din adress eller ta ut pengar till ditt länkade bankkonto. Men belöningar blir tillgängliga efter att de har bekräftats. Belöningsbekräftelse inträffar när partnerns belöningsperiod har löpt ut. Detta är vanligtvis 30-90 dagar, returperioden, efter ditt första köp eller slutförda vistelse.

Från och med nu stöder Lolli 500+ nätbutiker där du hittar allt du behöver från herr-, barn- och damkläder, accessoarer och skor till heminredning, elektronik, leksaker, hotellbokningar, flyg och mer.

Så bara handla och tjäna Bitcoin tillbaka till 30%.

Lolli för shoppare

Lolli för shoppare är byggt för att göra Bitcoin död enkelt. För kunder är det som att utnyttja att de vet mycket väl att tjäna bitcoins, det vill säga Shopping.

Och kunder här har dubbla fördelar, vilket jag tror att de förbiser, det vill säga att de får Bitcoin-kontanter för att shoppa och pengarna tillbaka de får i Satoshis (den minsta biten av Bitcoin) kan över tiden bli mycket mer värdefulla än de är idag.

Till exempel, om du köpte något för 100 $ från Jet.com via Lolli och det hämtade 184 000 Satoshis till dig (10 $ per idag). Men detta kan bli värt $ 30 i framtiden.

Det kan till och med bli $ 100 på 5-10 år, så i princip handlade du gratis, hahaha !!

Lolli för köpmän

Låt möta det:

Varje onlinehandlare tävlar mot Amazon.

Precis som Amazon vill de också ha kunder.

Vad Lolli gör för handlare, är att det utnyttjar redan befintligt mentalt utrymme som Bitcoin har fångat i hjärnan hos en genomsnittlig joe.

Denna typ av användare vill komma igång med Bitcoin men kanske inte starta på grund av skepsis. Men att kunna tjäna små bitcoins, bara genom att handla online är det han / hon är villig att ta och är bekväm med.

Så plötsligt får köpmännen som integrerar Lolli tillgång till den här unika sorten av kunder som är medvetna om Bitcoin och är villiga att handla.

I vilket fall som helst behöver handlarna inte anpassa sig mycket för att ge dem tillbaka pengar i bitcoins kan likna att ge belöningar eller cashbackpoäng, vilket Lolli redan tar hand om för deras räkning.

Alla vinner:

  • Merchant vinner genom att få fler kunder.
  • Shoppare får tillbaka pengar och tar hand om Bitcoin
  • Lolli vinner genom att skapa denna synergi mellan de två.

Men handlare måste tro att kunderna kommer till dem via Lolli eftersom de erbjuder Bitcoin medan de handlar som ingen annan erbjuder.

Det är UPS of Lolli som köpmän har råd att missa.

Tjäna genom att dela & Tjäna genom att shoppa

Du kanske tänker, hur man gör mer med Lolli?

Det är enkelt. Tjäna genom att handla eller tjäna genom att dela.

Jag har redan talat mycket om shopping, men du kan också tjäna bitcoins genom att dela om Lolli till andra människor.

Oavsett om du är en person som har fått Bitcoin tillbaka från Lolli eller företag som har utnyttjat Lolli för att få tillgång till denna unika uppsättning kunder, kan du hänvisa Lolli till dina vänner och andra företag för att tjäna mer i bitcoins.

Från och med nu, om du delar Lolli med vänner, kan du tjäna bitcoins till ett värde av $ 5 när de handlar via din remiss!

Notera: För dem vill du inte att Bitcoin-kontantbackar också kan ta ut sitt tröskelbelopp direkt på sina bankkonton.

Varför namnet ‘Lolli’ & Var kan du använda den?

Med ord från dess grundare, Alex Adelman, som säger:

”När jag var ung tog min pappa min syster & mig till banken. Jag gillade aldrig att gå till banken men såg alltid fram emot klubban i slutet. Jag tror att Bitcoin är framtidens bank & allt som saknas är Lolli. ”

Det är därför namnet Lolli. Vilket är ett väldigt coolt och humaniserande sätt att titta på Bitcoin.

Du kan använda Lolli i USA från och med nu.

Vad kommer mer till Lolli?

Det behöver inte sägas att de planerar att integrera nya handlare och driva användaradoption så att du kan tjäna även medan du dricker en kaffe.

De har testat och spelat med Lightning Network också. (Umm, ser ut som om du inte vet om Lightning ännu, dess Bitcoins framtid, läs detta om du inte är medveten om det !!)

Mer arbete med att göra handlarna medvetna om fördelarna med att direkt acceptera Bitcoin pågår också samtidigt. När allt kommer omkring är det vettigt att göra det för då kan köpmännen uppmuntra mer till användarna genom att spara på transaktions- och återbetalningsavgifter.

Mina avskilda tankar för Lolli: Det mest underskattade företaget i kryptosfären !!

Enligt min mening är Lolli det mest underskattade företaget just nu i kryptosfären. De har makten och bakgrunden att ta Bitcoin till nästa 100 miljoner människor och släppa lös nya möjligheter genom att överlämna Bitcoin till de genomsnittliga massorna.

Jag säger detta för att jag har spenderat två år i detta utrymme och innan det har jag tillbringat lite tid studerar ekonomi.

Lolli förstår sina användare och dess produkt. Att förstå detta är svårt !!

Lolli vet att inte alla typer av användare är bekväma med Bitcoin privata nycklar eller plånböcker.

Inte alla är medvetna om Bitcoin-ekonomin, inte alla lyssnar på Bitcoin-podcaster och är inte heller anslutna till kryptotwitter. Det här är hårt arbetande människor som har dagjobb, de kan inte göra det, och många är ännu inte tillräckligt tekniska för att hantera Bitcoin.

Det är alldeles för överväldigande för den genomsnittliga personen.

Men dessa genomsnittliga människor vet om Bitcoin. De har hört talas om det. De vill prova det.

På gott och ont är Bitcoins pris det enda som betyder något för dem. De har sett sina vänner och släktingar tjäna pengar på det. De vill också komma ombord i någon kapacitet.

Och Lolli hjälper dem !!

Lolli förmedlar dem; det handlar inte om att sätta ditt livs räddning i Bitcoin. Det handlar om en långsam övergång till Bitcoin, som att ta något som du redan gör och sedan tjäna genom det, det vill säga Shopping.

Som när du köper $ 100 matvaror genom Lollis partnerbutiker och få $ 15 värd Bitcoin. Nästa gång du kontrollerar den här Bitcoin värderas den till $ 25, och det är där det blir en mental krok för shopparna att engagera sig mer.

Slutligen är Lollis tillvägagångssätt ny och enkel. Det påminner mig om min mentors ord:

Om vi ​​fortsätter att agera på samma sätt som vi alltid har gjort, kan vi inte uppnå något nytt. De första stegen vi tar kan avgöra resultaten 10 eller till och med 50 år därav. – Daisaku Ikeda, SGI-ordförande.

Trick som har fått oss till denna nivå av adoption, kommer inte att nå oss till nästa och Lolli verkar få det.

Ur en utomstående synvinkel, på Lolli, tror jag att de redan har tänkt mycket på allvar hur man tar nästa 100 miljoner eller en miljard människor i Bitcoin & Crypto?

Och nu kör de det.

Prova Lolli nu !!

Om du gillade den här artikeln, dela den med de omkring dig som vill komma igång med Bitcoin men är för skeptiska för att komma igång !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner