Den ultimative guide til høst af kryptovaluta skattetab

At deltage i høst af skattetab med dine kryptokurrencyaktiver er en af ​​de mest effektive måder at reducere din skatteregning for året. Det er ingen hemmelighed, at kryptokurver er ekstremt ustabile. Dette og en række andre egenskaber gør det til en usædvanlig effektiv kandidat til strategier for høst af skattetab. Denne vejledning skitserer, hvad skatteunderskud er, hvordan du kan bruge det til at reducere din bitcoin- og kryptoskattepligt, og hvordan du kan bruge CryptoTrader.Tax Skattetab høstningsværktøj til automatisk at opdage dine største muligheder for skattebesparelser.

Skattetabshøstning – Hvad er det??

Skattetabshøstning er praksis med at sælge et kapitalaktiv med et tab for at udligne en skatteforpligtelse på kapitalgevinster. Ved at realisere eller “høste” et tab er investorerne i stand til at udligne skatter på både gevinster og indkomst. Dette er en skattereduktionsstrategi, der ofte bruges i aktier og værdipapirer. 

Et eksempel

John køber $ 1.000 Apple-aktier og 2.000 $ Tesla-aktier i et givet år. Mens du holder disse investeringer, stiger værdien af ​​Johns Apple-aktie til $ 1.500, mens Tesla falder til $ 1.700. John sælger alle sine Apple-aktier for $ 1.500.

Uden skattetabshøstning

Uden at høste sine tab i Tesla-aktier har John en kapitalgevinst på $ 500 for året fra salget af sin Apple-aktie. John betaler skat på alle $ 500 af denne kapitalgevinst.

Med skattetabshøstning

I stedet for at fortsætte med at eje sin Tesla-aktie, kan John høste sine tab i Tesla ved at sælge inden årets udgang. Kapitalgevinster og -tab summeres sammen for året, hvilket resulterer i enten nettogevinst eller -tab. Johns netto kapitalgevinst er nu kun $ 200 for året ($ 500 – $ 300). I dette scenarie betaler John kun skat på $ 200 af nettokapitalgevinster snarere end $ 500.

Skattetabshøstning med kryptovalutaer

Kryptovalutaer behandles som ejendom af skatteformål, nøjagtigt det samme som aktier. Dette betyder, at du også strategisk kan sælge / handle krypto for at høste tab og reducere din skattepligt. I modsætning til aktier har kryptokurver dog unikke egenskaber, der gør dem endnu bedre kandidater til høst af skattetab. Vi diskuterer disse nedenfor. 

Regler for vaskesalg

Et vaskesalg opstår, når du får et kapitaltab og derefter køber den samme sikkerhed tilbage inden for et 30-dages vindue før eller efter kapitaltabet. Denne regel er designet til at forhindre investorer i at tage kapitaltab på et år og derefter straks købe aktien tilbage. Det IRS angiver specifikt at regler for vaskesalg kun gælder for værdipapirer. Kryptovalutaer er ejendom, ikke værdipapirer, som defineret af IRS vejledning. Dette betyder, at reglerne for vaskesalg ikke gælder for kryptokurrency på dette tidspunkt.

Volatilitet

Kryptovalutaer er ekstremt ustabile – mere end traditionelle aktiver. Denne volatilitet betyder, at investorer regelmæssigt har muligheder for at realisere og høste kapitaltab. Den vanskelige del for investorer er at identificere, hvilke af deres kryptovalutaer i deres portefølje, der har den højeste omkostningsgrundlag (oprindelig købspris) sammenlignet med den aktuelle markedspris. Dette er de aktiver, der giver den største mulighed for skattebesparelser. CryptoTrader.Tax har et skattehøstværktøj indbygget i appen, der giver brugerne mulighed for automatisk at identificere, hvilken af ​​deres kryptokurver der er den største mulighed for høst af tab.

Et eksempel

Amy har tjent $ 15.000 i kapitalgevinster ved at investere i aktiemarkedet i år. Amy har også investeret i kryptokurver som bitcoin, XRP og Ethereum. I december importerer Amy sine kryptokurrency-transaktioner til CryptoTrader.Tax og bemærker, at hendes investeringer er faldet med over $ 20.000 for året. For at høste disse tab handler Amy alle sine kryptokurver i Litecoin (og påløber således en skattepligtig begivenhed og realisere hendes tab). Amys tab i kryptokurrency udlignede alle hendes aktiemarkedsgevinster, og hun har tilbage med et kapitaltab på $ 5.000 for året.

Nettokapitaltab Op til $ 3.000 modregnet almindelig indkomst

Når årets samlede kapitalgevinster og -tab sammenlægges med et negativt tal, opstår der et nettokapitaltab. Hvis nettokapitaltabet er mindre end eller lig med $ 3.000 ($ 1.500, hvis du er gift og indgiver en separat selvangivelse), kan hele kapitaltabet bruges til at udligne andre typer indkomst – som indkomsten fra dit job.

Nettotab på mere end $ 3.000 rulles videre til de efterfølgende år.  

Brug af CryptoTrader.Tax til automatisk at opdage tabsmuligheder for høst

Du kan bruge CryptoTrader.Tax til at generere en komplet rapport, der nedbryder dine største muligheder for høst af skattetab. Start med at forbinde dine børser og importere alle dine kryptokurrency transaktionsdata til platformen. CryptoTrader.Tax-historikprismotoren tildeler omkostningsgrundlag til hver enkelt af dine kryptokurrency-transaktioner.

Høsting af Bitcoin-skattetab

Gå til fanen Høsting af skattetab

Når du har genereret din skatterapport, skal du navigere til fanen “Skattetabshøstning” (billedet nedenfor). Denne rapport viser dine største tabsmuligheder i faldende rækkefølge. Rapporten sammenligner dit omkostningsgrundlag i en bestemt kryptokurrency (hvor meget du har betalt for den) med den aktuelle markedspris. Kryptovalutaer, der har et omkostningsgrundlag, der er meget højere end den nuværende markedspris, udgør den største høstmulighed for skattetab.

Høst af skatteunderskud i kryptovaluta

Sælg eller handel, når det er opdaget

Når du først ved, hvilke kryptokurver der giver de bedste skattebesparelsesmuligheder, kan du sælge eller handle på din udveksling. Husk, at salg eller handel med din krypto vil udløse en skattepligtig begivenhed og “realisere” dine tab i aktivet. 

Når du har gennemført salget eller handlen, skal du importere transaktion (erne) til trin 2 i CryptoTrader. Skat og køre dine skatterapporter igen! Du vil derefter være i stand til at se, hvor meget høst dette tab reducerede dine nettogevinster.

31. december er Cutoff – Time is of The Essence!

Det er vigtigt at huske på, at skatteåret slutter den 31. december – selvom ansøgningsfristen først er 15. april. Dette betyder, at du skal høste dine tab inden årets udgang, hvis du vil have dem til at påvirke det årets skat. Mange investorer forsinker kun for at indse, at de kunne have sparet penge på deres skatteregning, hvis de ville have solgt eller realiseret tab tilbage i december. Dengang er det for sent.

Lad ikke dette ske med dig! Du kan se alle dine høstmuligheder for skattetab ved at oprette en skatterapport med CryptoTrader.Tax i dag.

Du kan lære mere om, hvordan kryptokurver beskattes med vores Komplet guide til afgifter på kryptovaluta.

Ansvarsfraskrivelse: Denne vejledning er kun til orientering. Det er ikke beregnet til at erstatte skat, revision, regnskab, investering, finansiel eller juridisk rådgivning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner