Bästa Crypto-utlåningsplattformar att använda 2020

Det finns lika många åsikter i krypto som många inblandade.

Vissa säger att kryptovalutor som Bitcoin och andra endast är lämpliga som värdeförråd medan andra bara ser dem som ett bytesmedel.

Men ingenting blir en sådan värdeförråd !!

Det tar tid och det tar lång tid.

Men i dagens hyperförbundna värld kan du bekvämt anta att tio år mer borde räcka för att kryptovalutor som Bitcoin ska betraktas som en värdebutik.

10 år är fortfarande långa för vissa av oss, men det goda är att vissa användningsområden som bytesmedel, utlåning, upplåning, refinansiering, cash-back, försäkring kan göras just nu !!

Denna arm av decentraliserade kryptovalutor kallas decentraliserad finansiering (DeFi)

Bland detta är kryptolån det mest spännande. Om du vill veta vad de är och hur de fungerar, hoppa direkt till det här avsnittet??

Annars kan du bara utforska den här listan över populära kryptolåneprogram:

De bästa utlåningsplattformarna för kryptovaluta & Platser för 2020

Bästa Crypto Långivare
YouHodler [Rekommenderas, icke-USA] Få lån nu
Celsius [För amerikanska kunder] Få lån nu
BlockFi Få lån nu
Saltutlåning Få lån nu

  # 1. YouHodler

Medlem av Crypto Valley Schweiz, YouHodler revolutionerar för alltid kryptovalutalån.

Det har nyligen börjat få mycket dragkraft från länder runt om i världen och sedan dess har de behandlat mer än 10 miljoner dollar i lån.

Det blir bättre när du får veta att YouHodler nu stöder populära 12 kryptovalutor inklusive Bitcoin (BTC), BCH, ETH, LTC, XLM, XRP, DASH, etc. som kan hållas som säkerhet för att få kontantlån och kryptovalutalån i EUR, USD, USDT eller i BTC

Och produkten är verkligen för de människor som är obankrade och fortsätter att ge lån så låga som $ 100 under en period på maximalt 120 dagar vilket är mycket i vissa länder.

Dessutom är deras Loan-To-Value (LTV) det högsta inom branschen och med YouHodler kan du få utlåning på upp till 90% LTV.

Med YouHodler kan du få ett lån till ett belopp så lågt som $ 100 och högre med den här kampanjlänken. Notera: USA & Kina-användare inte tillåtna än !! Använd BlockFi istället för amerikanska kunder.

Kolla in YouHodler

# 3. Celsius-nätverket

Att få kryptovalutalån blir det nya normala och ledande inom det är företag som Celsius Network. Det är en utlåningsplattform för digitala tillgångar som redan har gjort kryptovalutalån värda 100 miljoner dollar.

Målet är naturligtvis att ge bank- och finansfaciliteter genom blockchain som annars nekas sådana tjänster med traditionella medel.

Du får kontantlån för att säkerställa dina kryptovalutor och de med extra kontanter / kryptor får höga räntor upp till 10% för att sätta in samma hos Celsius.

Det är en vinn-vinn både för låntagare och långivare eftersom låntagare får de pengar de vill ha utan att festa bort från sina kryptovalutor och långivare tjänar ränta på sina mynt.

På Celsius kan du förvänta dig årliga räntor från 5% till 10% beroende på din säkerhet och kan få lån upp till 1 år med en LTV på upp till 50%.

Prova Celsius Network nu

# 4. BlockFi

BlockFi är ett annat pionjärföretag i USA som ger kryptosäkerhetslån till sina användare runt om i USA. Verksamheten är huvudsakligen centrerad i USA och företaget har fått god dragkraft sedan 2018.

Användare kan låna så lågt som $ 5000 med en LTV på upp till 50%.

BlockFi avslutade nyligen sitt ursprung och uttagsavgifter vilket gjorde det värt för många kryptoanvändare som har småföretag. De tillhandahåller också ett BlockFi-sparkonto och du kan förvänta dig en ränta på upp till 8,6% genom den.

För att kunna använda BlockFi måste du ha minst $ 5000 eller mer i krypto, och för närvarande är BlockFi tillgängligt i hela USA utom (NV, SD, VT eller HI).

Prova BlockFi nu

# 6. Saltutlåning

Salt Lending är ett annat banbrytande företag inom kryptolån och tror på att uppmana sina användare att HODL-krypto och istället ta lån mot det.

Företaget är verksamt sedan 2016 men det var först på björnmarknaden 2018 det började verkligen få mycket dragkraft. Från och med nu, genom Salt Crypto Lending-plattformen, kan du få en kredit på 30-70% LTV upp till en period av 12 månader.

Men det lägsta lånebeloppet är $ 5000 utan ursprungs- eller förskottsavgifter och när du lånar ut kan du förvänta dig att räntorna kommer att uppgå till 5,95%.

Saltutlåning

Vad är kryptobakade lån & Hur kryptovalutalån fungerar?

Kryptovalutalån, som namnet betyder, är de lån som man kan ta upp mot de kryptovalutor som man har. I denna typ av lån fungerar den krypto du äger som säkerhet, och du kan sedan låna pengar i USD, EUR eller en stablecoin i en viss ration av värdet på din säkerhet.

Det bästa med kryptovalutalån är att du inte behöver en kredithistorik eller ett bankkonto eller en FICO-poäng för att få dina lån.

Mycket pappersarbete och operativt arbete diskonteras också i kryptovalutalån. Därför är kryptovalutalån väldigt enkla och nästan omedelbara att få.

Så i princip här hur de fungerar:

De kryptovalutor (som BTC, ETH eller XRP) som du äger måste säkerställas med så mycket personlig information som du kan ge till en kryptolånplattform.

När du väl gjort det har alla dessa kryptolånplattformar olika LTV-förhållanden inställda för att ge dig ett lån. Så till exempel, om LTV är 50% och du har ställt en säkerhet på 20 000 USD i krypto, har du rätt att låna upp till 10 000 USD.

Plus för de lånade $ 10.000 måste du betala den räntesats som du har avtalat med plattformen eller långivaren. Om du till exempel har kommit överens om en årlig ränta på 5%, kommer du att behöva betala $ 500 per år för att låna $ 10.000 mot din ursprungliga säkerhet på $ 20.000.

Låt oss säga efter sex månaders låntagning, det totala värdet av dina kryptovalutor har ökat till 40 000 dollar och detta gör dig nu berättigad till mer 10 000 dollar.

Detta händer eftersom det totala värdet på din kreditlinje har ökat på grund av att du ökar värdet på din säkerhet. Men var medveten om att vice versa också är sant !!

Detta kallas också, den direkta kryptokrediteringen.

Varför skulle man vilja låna ut krypto när de har kryptovalutor?

Detta var den första frågan som uppstod i mitt sinne när jag lyssnade på begreppet kryptobaserade lån för första gången.

Det borde naturligtvis också vara din fråga, för det är uppenbart att personer som innehar krypto helt enkelt kan sälja sin krypto för att få de pengar de vill ha istället för att ta ett lån på den.

Vid ytterligare grävning kunde jag ta reda på att dessa människor som behöver lån trots HODLing-krypto är de människor som behöver likviditet utan att sälja sina kryptovalutor.

De vill att de extra pengarna ska betala för sina räkningar eller för en annan investering utan att ge upp sin fördel att hålla kryptovalutor.

Och begreppet kryptolån (eller bitcoinlån) gör det möjligt, och det är därför du kommer att hitta kryptolåneprogram som jag har listat ovan gör det bra på björnmarknaden också.

Några vanliga frågor Ränta och lånetillgångar …

Vad är Crypto Lending & Utlåningsplattformar?

  • Utlåning av kryptovaluta för att tjäna intresse för dina perfekta liggande kryptovalutor kallas kryptolån. Man kan enkelt låna ut tillgångar som Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, etc för att tjäna extra pengar genom ränta. De platser där man kan låna eller låna kallas kryptolåneplattformar.

Kan du låna Crypto?

  • Ja, vem som helst kan också låna krypto men att göra räntor är vanligtvis höga. Detta görs mestadels av erfarna spelare för att få hävstångseffekt över sina affärer.

Vad är Crypto Credit?

  • När man behåller kryptotillgångar som Bitcoin, Ether, Ripple som säkerhet för lån är det man effektivt gör att öppna en kryptokreditlinje som säkerhet mot värdet av dina kryptovalutor.

Så det är allt från mig i den här introduktionsguiden om kryptolån och kryptolåneplattformar.

Hoppas att höra av dig snart, när du väl har provat dessa plattformar. Personligen försöker jag Nexo och en annan Indien-baserad utlåningsplattform.

Jag kommer snart att dela med mig av min erfarenhet !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner