9 bedste Crypto-tegnebøger (software og hardware) i 2020

Cryptocurrency er et helt digitalt middel til værdilagring og overførsel. Det deler dog en meget vigtig funktion med traditionel fiat-valuta – som kontanter er det nødvendigt at opbevare din kryptokurrency i en tegnebog. 

I kryptovalutaøkosystemet henviser udtrykket “tegnebog” til software, online eller offline, der giver en kryptovalutaejer adgang til deres kryptokurrencybeholdning. Tegnebøger kommer typisk i tre forskellige varianter: online- eller “hot” -tegnebøger (softwaretegnebøger) og hardwaretegnebøger (dedikerede enheder, der ligner tommelfinger, der tilbyder det højeste niveau af sikkerhed).

Tegnebøger kan være noget komplicerede. Hvis du handler kryptokurrency på en kryptobørs, har du en tegnebog direkte på børsen for den kryptokurrency, du bruger til at handle. En crypto exchange-tegnebog er dog meget forskellig fra en separat dedikeret cryptocurrency-tegnebogssoftware.

Hvis du ikke er sikker på, hvor du skal starte med crypto-tegnebøger, skal du læse videre – denne artikel forklarer alt hvad du behøver at vide om crypto-tegnebøger i 2020.

Crypto tegnebog

Hvad er en Crypto Wallet?

Når du sender eller modtager kryptovaluta, gør du det fra en tegnebog. 

Din kryptotegnebog kan betragtes som din “adresse” på det blockchain-netværk, som en kryptokurrency opererer på. Cryptocurrency-tegnebogadresser findes i den digitale verden og fås adgang til via cryptocurrency-software eller hardware. 

Cryptocurrency-tegnebøger hostet af børser ligner funktionelt en bankkonto. En online kryptobørs-tegnebog giver dig ikke fuld kontrol over din kryptokurrency, men gør det let at få adgang til og sende eller modtage kryptokurrency.

Cryptocurrency tegnebogssoftware installeres normalt på en smartphone eller computer, der giver brugerne adgang til deres private nøgler og giver derfor fuld kontrol over en kryptovaluta-tegnebog og den krypto, den indeholder. 

Cryptocurrency tegneboghardware svarer funktionelt til softwaretegnebøger, idet brugerne bevarer fuld kontrol over deres kryptokurrency, men med en ekstra fordel – crypto tegneboghardware er helt offline og anses for at være det mest sikre middel til lagring af krypto.

Hvordan fungerer Crypto Wallets?

En kryptovaluta tegnebog i sin enkleste form består af to elementer: en privat nøgle og en offentlig nøgle. 

Den private nøgle, der er knyttet til en tegnebog, er “adgangskoden”, der bruges til at få adgang til den, og består af en lang, kompleks kombination af bogstaver og tal. En offentlig nøgle er den offentlige adresse på en kryptovaluta-tegnebog og bruges til at modtage eller sende kryptovaluta.

Private nøgler skal opbevares på en meget sikker måde. Enhver med adgang til den private nøgle, der er knyttet til en tegnebog, kan få adgang til den kryptokurrency, den gemmer, så det er meget vigtigt at tage den private nøgles sikkerhed alvorligt.

Cryptocurrency-tegnebøger tillader typisk brugere at interagere med en blockchain ved hjælp af et privat / offentligt nøglepar. Crypto-tegnebøger, der “hostes” af børser som Binance eller Coinbase, giver ikke adgang til din private nøgle. De gemmer dem på dine vegne.

Cryptocurrency giver brugerne mulighed for at bevare fuld kontrol over deres kapital, men gør også sikkerhed til brugerens ansvar. Mens private og offentlige nøglepar måske lyder forvirrende, er den praktiske brug af de fleste cryptocurrency-tegnebøger relativt ligetil. Sådan fungerer de forskellige typer cryptocurrency-tegnebøger:

Udveksling (online) tegnebøger

Exchange eller online tegnebøger er typisk tilgængelige via kryptokursudvekslingskonti. Online tegnebøger er nemme at få adgang til og bruge, men giver ikke fuld kontrol over brugerfonde og er i fare for hacking.

Software tegnebøger

Softwaretegnebøger er installeret på en smartphone eller en pc og gemmer private nøgler på brugerens vegne. Softwaretegnebøger kræver et par ekstra trin for at opsætte, men når de er konfigureret, er de lige så nemme at bruge som udvekslingsbøger – med et ekstra lag af sikkerhed og kontrol.

Hardware tegnebøger

Hardware-tegnebøger er dedikerede hardwareenheder svarende til USB-drev, der tilbyder det højeste niveau af sikkerhed. Brugere forbinder en hardware-tegnebog til en pc for at få adgang til deres kryptokurrency – når tegnebogen ikke er tilsluttet en pc, er den fuldstændig inaktiv og næsten uhackbar.

Hvad er den bedste kryptotegnebog

Hvad man skal overveje, når man vælger en Crypto Wallet

Når du vælger den rigtige cryptocurrency-tegnebog til dine behov, er sikkerhed den vigtigste faktor, du skal overveje. Mens online tegnebøger kan være lette at få adgang til, er det vigtigt at huske, at enhver online tegnebog er meget mindre sikker end en offline tegnebog. Enkelt sagt, hvis du ikke kontrollerer dine private nøgler, styrer du ikke din kryptokurrency.

Opsætning af en simpel softwarepung er en relativt enkel proces. En stærk kryptokurrencyopbevaringsmetode involverer oprettelse af en software- eller hardwaretegnebog til langvarig opbevaring og brug af den i kombination med online tegnebøger, afsendelse og modtagelse af kryptokurrency til hver enkelt handel eller køb.

Faktorer, der skal overvejes, når du vælger en kryptotegnebog, inkluderer:

Sikkerhed

Hvor sikker er din udvekslingspung? Der er mange forskellige byttebøger at vælge imellem. For mere information om valg af en børs, se CryptoTrader.Tax guide til kryptokursudveksling i 2020.

Enhedsopbevaring

Hvilken enhed gemmer du din krypto på? Den tegnebogssoftware, du bruger til at gemme din krypto, varierer afhængigt af om du bruger macOS, Windows, Android eller iOS.

Handelsfrekvens

Hvor ofte handler du? Hvis du er en hyppig forhandler, finder du dig selv ofte ved at foretage transaktioner fra en sikker offline- eller hardwaretegnebog til din børs for at handle. Det er vigtigt at vælge en tegnebog, der gør denne proces enkel.

Skattesporingskapacitet

Har du brug for at spore dine transaktioner? Afhængigt af dine skatterapporteringskrav skal du muligvis spore hver enkelt kryptokurrencyhandel, der foretages fra din tegnebog. Krypto-skatterapporteringssoftware såsom CryptoTrader.Tax automatiserer denne proces og giver dig mulighed for at generere din nødvendige krypto-skatterapporter baseret på din tegnebogs transaktionshistorik med et klik på en knap.

Bedste online Crypto-tegnebøger

Online kryptovaluta tegnebøger kaldes også “hot” tegnebøger og betragtes ikke som en sikker mulighed for langvarig kryptolagring. Online kryptoporteføljer drives i næsten alle tilfælde af kryptovalutaudvekslinger og er ikke sikre steder at opbevare kryptokurrency.

En online tegnebog er dog vigtig for køb eller handel med kryptokurrency. Nedenfor har vi identificeret de bedste online krypto tegnebøger.

Kraken crypto tegnebog

1. Kraken: Den mest sikre online tegnebog

Kraken betragtes bredt som en af ​​de mest sikre kryptokurrencyudvekslinger og har især aldrig oplevet et hack eller tab af brugerfonde. Kraken giver brugere adgang til cryptocurrency-tegnebøger til mange forskellige kryptovalutaer og tilbyder en enkel, brugervenlig tegnebogsgrænseflade.

Tegnebøger hostet med Kraken tilbyder forbedrede sikkerhedsfunktioner såsom e-mail-bekræftelse for udbetalinger, konfigurerbar timeout for konto, indstillinger for tidslås og tofaktorautentificering. Mens online tegnebøger er den mindst sikre mulighed for at holde kryptovaluta, er Kraken den “mindst usikre” online tegnebog, der er tilgængelig.

Kasse Kraken tegnebøger og andre tilbud her.

Coinbase crypto tegnebog

2. Coinbase: Let at bruge online tegnebog

Coinbase er en online kryptokurrencyudveksling og -mæglervirksomhed, der tilbyder brugerne en browserbaseret udvekslingsgrænseflade sammen med en dedikeret mobilapp til iOS og Android. Coinbase-tegnebogen understøtter en bred vifte af kryptokurver og integrerer en række funktioner, der giver brugerne mulighed for at deltage i ICO’er, få adgang til airdrops eller interagere med decentrale applikationer.

Ligesom Kraken betragtes Coinbase ikke som en sikker tegnebog, da brugerens private nøgler holdes tilbage. Sikkerhedsfunktioner inkluderer tofaktorautentificering samt adgang til en 12-ords gendannelsesfrase, der giver brugerne mulighed for at gendanne mistede tegnebøger. 

Lær mere om Coinbase tilbud her.

Metamask ethereum tegnebog

3. Metamask: Bedste online tegnebog til Ethereum-brugere

Metamask er en browser-udvidelse med kryptovaluta-tegnebog, der understøtter ERC-20-tokens – kryptokurver udstedt på Ethereum-blockchain. Metamask-browser-pluginet giver adgang til privat nøgle og bruges typisk til at interagere med webbaserede decentrale applikationer.

Sammenlignet med en hardware-tegnebog af kryptokurrency, der funktionelt svarer til en bankhvelv, kan Metamask betragtes som den tegnebog eller pung, du har i lommen til daglige køb. Metamask er ikke et sikkert middel til lagring af kryptokurrency, men er en effektiv og enkel måde at oprette forbindelse til og bruge decentrale applikationer online. 

Bedste softwarecrypto-tegnebøger 

Softwaretegnebøger er et mere sikkert middel til lagring af kryptokurrency, mens de gøres øjeblikkeligt tilgængelige til enhver tid. I modsætning til online-porteføljer administreres softwaretegnebøger udelukkende af brugeren, inklusive private nøgler – men forbliver forbundet til internettet.

En softwaretegnebog er typisk installeret på en pc eller smartphone og giver brugerne mulighed for at registrere og gemme deres private nøgle, opsætte gendannelsessætninger og forblive i kontrol over deres krypto til enhver tid. En væsentlig ulempe ved softwaretegnebøger er, at de kun er så sikre som den enhed, de er installeret på – hvis den bærbare computer, du installerer en softwaretegnebog, er hacket, er det sandsynligvis, at din softwaretegn bliver kompromitteret.

Mange softwaretegnebøger tilbyder direkte kompatibilitet med hardwaretegnene og strømliner styring af hardware-tegnebogen.

Exodus Best Software Wallet

1. Exodus: Bedste softwaretegnebog til begyndere

Exodus tilbyder software-tegnebog-apps til både pc og smartphone og er en ideel softwaretegneløsning til nye kryptobrugere. Exodus-appen tilbyder en indbygget udveksling sammen med en ekstremt enkel og let forståelig grænseflade, mens den stadig leverer de funktioner, der forventes af en softwaretegnebog.

Exodus understøtter en ekstremt bred vifte af kryptokurver og giver brugerne mulighed for at administrere deres egne private nøgler. Det er dog vigtigt at bemærke, at Exodus er lukket kilde, hvilket betyder, at det ikke er muligt for kryptokurrency-samfundet at revidere koden, der driver Exodus-appen – brugerne er tvunget til at stole på udviklerne af Exodus, at appen er sikker. 

Bedste softwaretegnebog til bitcoin

2. Electrum: Bedste softwaretegnebog til Bitcoin-indehavere

Electrum er ikke den mest brugervenlige tegnebog til rådighed i dag, men er en af ​​de bedste tilgængelige Bitcoin-tegnebøger. Den originale Electrum-pungeansøgning blev offentliggjort i 2011, hvilket gør den til en af ​​de ældste tegnebogsløsninger, der findes. Electrums open source-karakter gør det muligt for enhver at revidere koden, der driver det, hvilket gør det til en meget sikker mulighed.

Ved hjælp af Electrum er det muligt at tilpasse en lang række sikkerhedsindstillinger. Electrum giver brugerne mulighed for at oprette komplekse tegnebøger såsom 2FA-tegnebøger eller multi-signatur tegnebøger, hvilket giver den største fleksibilitet af enhver dedikeret Bitcoin-tegnebog, der er tilgængelig i dag.

Bedste softwarepung til smartphones

3. Coinomi: Bedste softwaretegnebog til smartphones 

Coinomi er en smartphone-fokuseret kryptotegnebog, der understøtter over 200 forskellige kryptokurver, hvilket gør den til den ideelle løsning til en mobil tegnebog med flere valutaer. Coinomi er ikke den mest sikre crypto-tegnebog på denne liste, da ældre versioner af Coinomi-appen er blevet målrettet af hackere, men nylige ændringer af Coinomi-koden ser ud til at have løst dette problem.

Coinomi fungerer som en rimelig sikker mobil tegnebog til iOS og Android, men den bruges bedst i kombination med en hardware tegnebog til opbevaring af store mængder kryptokurrency på en sikker måde. Det er vigtigt, at Coinomi giver brugerne mulighed for at holde deres egne private nøgler og tilbyder en relativt let at forstå brugergrænseflade.

Bedste hardware Crypto tegnebøger

Hardware-tegnebøger er den sikreste tilgængelige tegnebogsmulighed. I modsætning til online- eller softwarekrypto-tegnebøgerne er hardware-tegnebøger helt offline og er næsten hackesikre. Hardware-tegnebøger giver brugerne kun mulighed for at sende eller modtage penge, når enheden er tilsluttet en computer med adgang til internettet og kan ikke sende penge uden en bruger, der trykker på en fysisk switch eller knap på selve enheden.

Ledger nemmest at bruge crypto hardware tegnebog

1. Ledger Nano X: Nemmest at bruge hardware tegnebog

Frankrig-baseret Ledger er en af ​​de længst fungerende producenter af hardware-tegnebøger. Ledger Nano X er det seneste tilbud fra Ledger og er visuelt identisk med et standard USB-tommelfinger-drev. Nano X-brugere forbinder deres tegnebog til enhver mobil enhed eller computer med USB eller Bluetooth og er i stand til at gemme 30 forskellige kryptokurver på enheden. 

Ledger’s Nano X er en af ​​de nemmeste hardware-tegnebøger at bruge og betragtes bredt som den “guldstandard” for kryptovaluta-sikkerhed. Ledger inkluderer unikke sikkerhedsfunktioner i Nano X, såsom en “plausibel deniability” -funktion, der giver brugerne mulighed for at indtaste en forkert adgangskode for at få adgang til en dummy-tegnebog – beskytte brugerens midler mod fysiske angreb eller afpresningsforsøg.

For at lære mere om Ledger-tegnebøger, Klik her.

Trezor kryptotegnebog med højeste sikkerhed

2. Trezor Model T: Højeste sikkerheds Crypto Wallet

Det Trezor er en anden meget populær hardware-tegnebog produceret af Satoshi Labs, den første producent af krypto-hardware-tegnebøger i verden. Trezor Model T forbedrer tidligere gentagelser af Trezor-produktlinjen og tilbyder en touchscreen-grænseflade og langt større understøttelse af altcoins end Ledger Nano X.

Trezor tilbyder imponerende funktionalitet, der giver brugerne adgang til konvertering til fiat-valuta, atom-swaps og yderligere sikkerhedsfunktioner, der beskytter brugere mod almindelige pc-trusler såsom keyloggers. Specielt præsenterer Trezor Model T alle transaktionsanmodninger sammen med detaljer på den indbyggede berøringsskærm, hvilket sikrer, at brugerne er opmærksomme på, hvilken service eller kryptokurrency de bruger til enhver tid. 

Checkout Trezor her.

Keepkey bedste kryptotegnebog for pengene

3. KeepKey: Bedste værdi for pengene

Det Hold nøglen, fremstillet af ShapeShift, er en budgetbevidst crypto-hardware-tegnebog, der tilbyder meget af den funktionalitet, der leveres af andre dyrere hardware-tegnebøger til et lavere prispunkt. KeepKey strømliner sikkerhedskopierings- og gendannelsesprocessen, så brugerne kan administrere deres cryptocurrency-beholdninger på en fuldstændig sikker måde.

ShapeShift, producenten af ​​KeepKey, driver en cryptocurrency-udvekslingsplatform med samme navn, som gør det muligt for KeepKey-ejere at handle kryptokommission gratis direkte fra deres KeepKey-tegnebog, hvilket gør det til et stærkt valg for nyere handlende.

Vigtigste takeaways

Uanset hvilken tegnebogsløsning du bruger, er det vigtigt at huske, at din kryptokurrency kun er sikker, hvis dine private nøgler blev genereret offline, opbevares sikkert og forbliver en hemmelighed – under din fulde kontrol. 

Mens online tegnebøger leverer problemfri brugervenlighed, er de ikke sikre til langvarig opbevaring. Når du handler eller køber kryptovaluta, er det bedst kun at gemme kryptokurrency på børser eller softwaretegnebøger midlertidigt under brug. Langsigtede cryptocurrency-beholdninger skal opbevares i dedikerede crypto-hardware-tegnebøger.

Crypto Wallet Skatter

Skatter på kryptovaluta

Hvis du udnytter crypto-hardware-tegnebøger, er det sandsynligt, at du er en moderat til avanceret crypto-bruger.

For dem, der investerer, handler og sælger kryptovalutaer, er det vigtigt at holde sig ajour med kryptokurrencyrelaterede skatteforpligtelser – specifikt rapportere dine gevinster og tab fra dine handler. At sikre, at du holder ajourførte fortegnelser over dine kryptokurrency-transaktioner, er et kritisk element i enhver effektiv kryptoskatstrategi. 

For at lære mere om, hvordan kryptovalutaindkomst beskattes, skal du tjekke dette komplet skattevejledning for kryptokurrency.

Crypto Tax Software – Automatiser din skatterapportering

I dag bruger titusinder af krypto-investorer over hele verden CryptoTrader.Tax at automatisere al deres skatterapportering. 

Du skal blot tilmelde dig en konto gratis, tilslut dine tegnebøger og udvekslinger og oprette din rapporter om kryptoskat med et klik på en knap.

Når de er genereret, kan CryptoTrader.Tax-rapporter leveres til en revisor eller importeres til skatteopgivelsessoftware såsom TurboTax eller TaxAct

Du kan lære mere om hvordan CryptoTrader.Tax fungerer her.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner