Nexo.io-lainojen tarkistus: Onko turvallista ja lainmukaista käyttää

Salaussijoittajat tekevät yleensä kahta asiaa, eli ostavat & Myydä.

He myyvät, kun hinta on korkea, ja ostavat, kun hinta on alhainen. Monet sijoittajat kuitenkin viivästyttävät ostoaan ja myyntiään FOMO: n takia.

Mutta eikö sinun pitäisi olla enemmän salaussarjaasi. Tarkoitan keinoja tehdä enemmän digitaalisilla valuutoilla, kuten Bitcoin, Ethereum jne.

Esimerkiksi kryptovaluuttojen lainaaminen ja lainaaminen !!

Ja hyvä uutinen on, että se ei ole enää hypoteettinen esimerkki. Salausvaluuttasi ostamisen / myymisen lisäksi voit nyt lainata ja lainata myös niitä. Salauslainan ottamiseen ja lainaamiseen on useita etuja, joista olemme keskustelleet edellisessä salauslainoja koskevassa artikkelissamme.

Lisäksi tosielämässä on joitain, jotka eivät halua myydä omaisuuttaan, mutta pakotetaan tekemään niin vaihtoehtojen puutteen vuoksi. Tällaisille henkilöille salauslainat ovat täydellisiä.

Ja yksi tällainen yritys, joka tarjoaa erinomaisesti tämän palvelun, on Nexo, ja siksi puhumme tänään Nexo-lainoista. Joten saatetaan pallo liikkumaan:

Päivittää: On tutkittu YouHodler – salauslainauspalvelu mikä näyttää olevan tuottoisampi heidän korkotaso on parempi korkeimmilla LTV-annoksilla ja lukuisilla kryptovaluutoilla, joista valita.

Varmista, että saat 25 dollaria tervetuliaisbonuksena kun sinä ota laina, jonka arvo on vähintään 100 dollaria käyttämällä tämä promolinkkimme.

Nexo-lainojen tarkistus & Nexo Lending Review

Nexo Lending -alusta on blockchain-pohjainen foorumi, joka tarjoaa asiakkailleen salausturvattuja lainoja. Näitä Nexo-lainoja voidaan käyttää pitämällä kryptovaluuttasi vakuutena Nexo-alustalla.

Siksi Nexo-luotonanto tunnetaan myös pikalukitusluottolimiittinä, josta voi saada ylimääräistä käteistä dollareina tai euroina ilman, että hänen on luovuttava salausvaluutan omistajuudesta samanaikaisesti.

Tällä tavoin salauslainan lainanottaja saa kaivatun likviditeetin salaussarjoille, joita hän ei halua myydä, samalla kun hänellä on oikeus vaatia salausvakuutensa takaisin, koska se saattaa olla vielä arvokkaampi tulevaisuudessa.

Kuinka Nexo-laina toimii?

Tapa, jolla Nexo-lainat toimivat, on melko suoraviivainen ja helppo ymmärtää kuin perinteiset lainasyklit.

Lisäksi melkein kaikki alustan kriittiset osat automatisoidaan blockchain-pohjaisten älykkäiden sopimusten kautta, joten sinun ei tarvitse huolehtia inhimillisistä virheistä.

Joten tässä on neljä korkean tason vaihetta, kun otat lainaa Nexon kautta.

# 1. Siirrä kryptoasetit Nexo-lompakkoon

Rekisteröidy Nexoon ja päästä eroon KYC: stä nopeasti. Kun se on tehty, siirrä salausvakuut Nexo-lompakkoon ja odota, kunnes vakuuskolikot vahvistetaan lohkoketjussa.

# 2. Vastaanota välitöntä lainaa

Kun vakuus on vahvistettu lohkoketjussa, Nexo oracle arvioi vakuuden laadun ja sen arvo määräsi sinulle sopivan LTV: n. Kun LTV on laskettu, voit vastaanottaa varat suoraan fiat-tililläsi pankkitilillesi tai vakaana kolikkona. Esimerkiksi Nexon ehdottama LTV on 50% ja vakuuksien kokonaisarvo on 10000 dollaria, niin voit saada lainaa jopa 5000 dollaria.

# 3. Laina takaisin

Lainan takaisinmaksu on Nexossa melko joustavaa, koska sinun ei tarvitse suorittaa kuukausittaista takaisinmaksua, kunnes erääntynyt saldosi on alle lainarajan. Voit myös käyttää 50%: n alennusta korosta, jos vakuus tai takaisinmaksu on Nexo-rahakkeissa. Voit maksaa lainasi kokonaan tai osittain milloin tahansa pankkisiirrolla tai salauksella, mukaan lukien Nexo Walletiin talletetut varat.

# 4. Nosta vakuus

Kun olet maksanut koko lainasumman korkoineen, voit helposti nostaa salaustakuut Nexo-lompakosta toiseen hallittavaan salauksen lompakkoon..

Kuinka saada välitön salauslaina Nexolta?

Nyt kun tiedät kaiken Nexo-lainoista ja yrityksestä, on aika keskustella lyhyesti siitä, kuinka saada Nexolta salattuja lainoja?

Tässä on pieni video, joka selittää saman:

 • Ensinnäkin, rekisteröidy ja kirjaudu sisään Nexoon [HODLer on parempi, kokeile nyt]
 • Täytä KYC-peruskurssi saadaksesi lainoja jopa 10000 dollaria – täytä yksityiskohtainen KYC lähettämällä asiaankuuluvat valokuvalliset henkilötodistukset saadaksesi lainoja jopa 2 miljoonaan dollariin.
 • Kun KYC on valmis, tallenna salausvarasi Nexo-lompakkoon, jota vastaan ​​haluat ottaa lainan. Talleta esimerkiksi BTC, ETH, XRP jne.
 • Nyt kun nämä talletukset on vahvistettu lohkoketjussa, siirry kohtaan ” nostaa lainaa ” ja näet lainasi käytettävissä olevan lainarajan talletetun vakuuden mukaan.
 • Valitse haluamasi lainan nostotapa ja lisää vastaavasti pankkitiedot tai stablecoin-osoite saadaksesi Nexo-lainasi

Nexo-lainojen ominaisuudet

 • Nexon minimilainaraja: 500 dollaria
 • Nexon maksimilainaraja: 2 miljoonaa dollaria
 • Nexo-lainan ja arvon suhde (LTV): 20% -50%
 • Nexo-laina-aika: Jopa 1 vuosi
 • Nexo-lainan korko: 8% (Nexo-rahakkeilla), muuten 16%
 • Nexo-lainalaskin: Sisäänrakennettu Nexo-alustalle
 • Mitkä vakuusrahat Nexo hyväksyy?

Nexo-alusta hyväksyy nyt seitsemän kryptovaluutta vakuudeksi, ja ne ovat nimittäin BTC, ETH, XRP, NEXO, BNB, LTC, Stablecoins.

Tietenkin on tarkoitus lisätä uusia kolikoita ja rahakkeita, jotka voivat toimia vakuuksina. Tällä hetkellä äänestys uusien kolikoiden lisäämisestä käydään täällä, ja vain NEXO-rahakkeiden haltijat voivat äänestää sen puolesta.

Nexo-lainoilla on vielä joitain yksinoikeusominaisuuksia, jotka tekevät siitä ihanteellisen valinnan salaustuettujen lainojen ottamiseksi. Aiomme keskustella siitä seuraavassa osassamme siitä, miksi valita Nexo salauslainoille?

Miksi valita Nexo salaustuetuille lainoille?

Nexo on Credissimon tytäryhtiö, joka on johtava fintech-konserni, joka palvelee miljoonia ihmisiä ympäri Eurooppaa yli 10 vuoden ajan. Tämä on tärkein syy luottaa Nexoon, koska sitä tukee kokenut yritys, joka on toiminut luotonantoalalla yli kymmenen vuotta.

Lisäksi Nexo on vakiinnuttanut asemansa maailman johtavana kryptoluotonanto-palveluna vain seitsemän kuukauden aikana ja käsitellyt yli 300 miljoonaa dollaria kasvavalle käyttäjäkunnalle, joka tällä hetkellä ylittää 170 000.

Ja toistaiseksi salauslainoja ei ole rikottu tai merkittäviä laiminlyöntejä Nexo-lainausalustan kautta, koska lainat ovat yleensä ylikuormitettuja, mikä automaattisesti vaikuttaa salausmarkkinoiden villiin volatiliteettiin.

Nexolla on myös suurin verkko. Se on maailman edistynein ja luotetuin välitön salauslainan tarjoaja, joka palvelee yli 45 valuuttaa yli 200 lainkäyttöalueella.

Täältä paranee:

Nexo-laina-alusta tarjoaa osinkoja myös Nexo-rahakkeen haltijalle, ja lainanantajille se tarjoaa jopa 6,5% korkoja, jotka ovat 2-3 kertaa korkeammat kuin perinteiset säästötilien korot.

 • Nexo-osingot

Nexo-rahakkeen haltijoille maksetaan 30% osinkoa omistuksestaan. Tämä 30% maksetaan yritysten voitoista, ja se maksetaan vain hyväksyttäville Nexo-omistajille. Katso täältä, kuka on kelvollinen Nexon haltija saamaan osinkoja

 • Nexon edut

Nexo-alustan avulla luotonantajat voivat ansaita korkoa vakiomallistaan. Talleta vakiomallit, kuten DAI, PAX, USDC, USDT & TUSD Nexo-alustalla ansaita 6,5% vuodessa Päivittäin maksettava korollinen korko. Tämä prosessi on täysin automatisoitu ja se on saatavana kaikille Nexo-lompakoille ilman vähimmäismääriä & ei maksurajoituksia. Viimeisenä mutta ainakin nämä talletukset on vakuutettu 100 miljoonaan dollariin saakka ja vielä enemmän, varat ovat tulossa pian auttamaan sinua ansaitsemaan salausvarasi korkoa.

Joten kaikkien näiden syiden takia Nexo on erinomainen alusta käyttää salauslainojasi, ja se on kaikki puolestamme tänään tarkasteltavassa Nexo.io-alustassa.

Jos olet joku, joka on jo käyttänyt tätä alustaa? Jaa sitten kokemuksesi kanssamme, ja jos et ole vielä tarkistanut Nexoa, tee niin, koska rekisteröinnit saattavat sulkeutua salattujen lainojen suosion kasvun vuoksi !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner