Ενημερωτικό δελτίο # 4

Εβδομάδα σε αναθεώρηση

Η αμφιλεγόμενη κυκλοφορία της Curve Finance $ CRV

Στις 14 Αυγούστου 2020, το Curve Finance ($ CRV) κυκλοφόρησε ξαφνικά από έναν ανώνυμο προγραμματιστή γνωστό ως “OxChad”. Ακόμη και η ομάδα Curve Finance εντυπωσιάστηκε εντελώς και αρχικά προσπάθησε να κλείσει άλλους που δημοσίευσαν πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία στο Twitter. Έσπευσαν επίσης να επαληθεύσουν ότι το συμβόλαιο που ανέπτυξε ο προγραμματιστής είχε τον ίδιο κωδικό και δεν είχε τίποτα κακόβουλο στα συμβόλαια.

Τέλος, το Curve δεν είχε «άλλη επιλογή από το να το υιοθετήσει» και να το δηλώσει ως επίσημο λανσάρισμα των διακριτικών τους. Αυτό δεν ταίριαζε καλά με την κοινότητα κρυπτογράφησης, ειδικά αφού στις ώρες μεταξύ αυτού του προγραμματιστή ξεκίνησε το CRV $ και της ομάδας Curve που ανακοίνωσε την έναρξη, 80.000 μάρκες CRV είχαν ήδη εξορυχθεί από ορισμένους τολμηρούς αγρότες. Αυτό οδήγησε πολλούς να παραπονεθούν ότι αυτοί οι ανθρακωρύχοι είχαν ένα άδικο πλεονέκτημα, καθώς η ομάδα Curve είχε προηγουμένως ανακοινώσει ότι θα υπήρχαν 24 ώρες μεταξύ της σύμβασης που θα εφαρμοστεί και της πρώτης έκδοσης.

Ενώ αυτή η κυκλοφορία ήταν εξαιρετικά προβληματική και βλάπτει τη φήμη της Curve Finance, μακροπρόθεσμα είναι απίθανο να επηρεάσει την Εταιρεία. Στην πραγματικότητα, μετά την κυκλοφορία, άλλοι αγρότες έτρεξαν να βάλουν ρευστότητα στο πρωτόκολλο και επί του παρόντος, πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια είναι κλειδωμένα στην Curve Finance. Είναι το τρίτο έργο DeFi που το πέτυχε, μετά το Maker και τον Aave. Οι τιμές της καμπύλης χρηματοδότησης αυξήθηκαν σε πάνω από 50 $ στις πρώτες ώρες της έναρξης, αλλά έπεσαν κάτω από τα 4 $, καθώς οι αγρότες απόδοσης πούλησαν αμέσως τα μάρκες CRV $ για να μεγιστοποιήσουν την απόδοση επένδυσής τους. Και είναι απίθανο οι αγρότες να συνεχίσουν να πωλούν τις καλλιέργειες τους μόλις συγκομίζονται, οπότε όσοι αγοράζουν CRV $ στην αγορά πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί.

Η δημοπρασία SKALE καθυστέρησε

Το SKALE Network ιδρύθηκε το 2018 ως πλατφόρμα επεκτασιμότητας blockchain που παρέχει συναίνεση υψηλής ταχύτητας και δίνει τη δυνατότητα στο dApps να εκτελεί έξυπνα συμβόλαια. Αυτό θα βοηθήσει τους προγραμματιστές της Ethereum Dapp παρέχοντας μια πλατφόρμα Layer 2 με υψηλές ταχύτητες, γρήγορο οριστικό και το πιο σημαντικό, με χαμηλό κόστος.

Το διακριτικό SKALE του δικτύου SKALE (SKL $) έπρεπε να είναι διαθέσιμο για αγορά μέσω μιας 3ημερης ολλανδικής δημοπρασίας από τις 17 Αυγούστου 2020. Ωστόσο, λίγες ώρες πριν από την έναρξη της δημοπρασίας, η SKALE ανακοίνωσε ότι η δημοπρασία θα καθυστερούσε λόγω του «υπερβολικού ποσού» της κυκλοφορίας ». Αυτό πιθανότατα οφείλεται στα κύματα των ανθρώπων που σπεύδουν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία KYC ώστε να είναι επιλέξιμοι για συμμετοχή στη δημοπρασία. Από τις 19 Αυγούστου 2020, δεν έχει υπάρξει καμία ανακοίνωση σχετικά με την ημερομηνία και την ώρα της αναβαλλόμενης δημοπρασίας. Αν και μέχρι στιγμής, οι άνθρωποι δεν φαίνεται να είναι τόσο απογοητευμένοι (πιθανώς επειδή περίμεναν επίσης να περάσουν τη διαδικασία KYC) και περιμένουν ανυπόμονα για περαιτέρω ενημερώσεις. Επομένως, εάν σας ενδιαφέρει να συμμετάσχετε στη δημοπρασία, ίσως θελήσετε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία KYC το συντομότερο δυνατόν.

Η Yam Finance δεν σταματά!

Η Yam Finance ($ YAM) προκάλεσε τεράστια αναταραχή την περασμένη εβδομάδα όταν συγκέντρωσε συναδέλφους αγρότες να «σώσουν γιαμ». Παρόλο που υπήρχε αρκετή υποστήριξη από τους αγρότες, διαπιστώθηκε ότι το σφάλμα θα αλληλεπιδρούσε με τη μονάδα διακυβέρνησης και θα εμπόδιζε την επιτυχία της πρότασης διακυβέρνησης. Επομένως, το $ YAM δεν μπορεί πλέον να τροποποιηθεί από τη διακυβέρνηση και σε τεχνικό επίπεδο, θα συμπεριφέρεται με τρόπο παρόμοιο με άλλα περιουσιακά στοιχεία επαναφοράς όπως το Ampleforth ($ AMPL).

Αλλά το YAM δεν τα παρατά! Το παλιό $ YAM θα ​​μετεγκατασταθεί σε μια νέα έκδοση του $ YAM, η οποία θα είναι μια πλήρως ελεγμένη έκδοση του πρωτοκόλλου YAM. Επί του παρόντος, η Peckshield Inc έχει ελέγξει τη σύμβαση μετανάστευσης και έχουν αναφερθεί για να είναι επιτυχημένη και έχουν επιλυθεί τυχόν «χαμηλά» ή «πληροφοριακά» ζητήματα. Η Yam Finance έχει αναπτύξει τη σύμβαση μετεγκατάστασης που επιτρέπει στους κατόχους $ YAM να μεταναστεύσουν στη νέα έκδοση. Αλλά Οι κάτοχοι $ YAM θα ​​έχουν μόνο 72 ώρες για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία μετεγκατάστασης, δηλαδή έως τις 22 Αυγούστου 2020 στις 4:20 μ.μ. (UTC). Μετά από τέτοιο χρονικό διάστημα, τα διακριτικά YAM v1 δεν θα είναι πλέον κατάλληλα για μετεγκατάσταση. Συσκευάστε λοιπόν τις τσάντες σας YAM $ και πάρτε ΚΙΝΗΣΗ!

Λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο μετεγκατάστασης μπορείτε να βρείτε εδώ.

Polkadot $ DOT έναρξη και επαναπροσδιορισμός

Το Polkadot ($ DOT) επιτρέπει την επικοινωνία μεταξύ αλυσίδων και τη διαλειτουργικότητα, έτσι ώστε τα δίκτυα blockchain να μπορούν να λειτουργούν μαζί απρόσκοπτα ως οικοσύστημα. Το έργο έγινε διάσημο επειδή ιδρύθηκε από τον Gavin Wood- έναν από τους συν-δημιουργούς του Ethereum. Το Polkadot είναι επίσης ένα από τα πιο υποτιθέμενα έργα στην κινεζική κοινότητα κρυπτογράφησης. Πρόσφατα, ανταλλάξαμε σημειώσεις με έναν Κινέζο διαχειριστή κεφαλαίων που είναι ιδιαίτερα δραστήριος στην κινεζική κοινότητα κρυπτογράφησης, εδώ λέει τι λέει για τα πιο καυτά έργα blockchain στην Κίνα τώρα.

Το Polkadot κυκλοφόρησε τελικά στις 18 Αυγούστου 2020, οπότε είναι πλέον μεταβιβάσιμο, αλλά υπάρχει εκκρεμούσα μετατροπή DOT $ που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Αυγούστου 2020. Υπάρχουν 2 εκδόσεις $ DOT διαθέσιμες στην αγορά, η νέα έκδοση $ DOT είναι 100x μικρότερη από την παλιά $ DOT. Οι περισσότερες ανταλλαγές, όπως το Binance ή το Kraken, πολλαπλασιάζουν αυτόματα τις καταθέσεις DOT των χρηστών μετά τον επαναπροσδιορισμό, δηλ. Εάν καταθέσατε 10 DOT $ πριν από τη μετατροπή, θα πιστωθείτε αυτόματα με 1.000 νέα DOT $ μετά τον επαναπροσδιορισμό. Και για την προστασία των χρηστών εν αναμονή αυτού, οι χρήστες δεν θα μπορούν να αποσύρουν νέο DOT $ μόνο μετά τον επαναπροσδιορισμό.

Εν τω μεταξύ, λάβετε υπόψη ότι ορισμένες ανταλλαγές π.χ. Οι OKEx, MXC κ.λπ. προσφέρουν ζεύγη συναλλαγών σε OLD $ DOT, ενώ άλλα π.χ. Οι Binance και Kraken προσφέρουν ζεύγη συναλλαγών σε ΝΕΟ $ DOT. Γι ‘αυτό μην είσαι αυτός ο τύπος που έχουμε δει στο Twitter που πλήρωσε $ 50 για νέο DOT $, το οποίο θα έπρεπε να αξίζει μόνο 3 $. Οι κάτοχοι και οι έμποροι $ DOT θα πρέπει να ελέγξουν με το χρηματιστήριο στο οποίο διαπραγματεύονται για να δουν ποιες είναι οι πολιτικές τους για $ DOT.

Επερχόμενα γεγονότα

“Τέλος αυτής της εβδομάδας”: Η SKALE Labs θα ανακοινώσει την αναβαλλόμενη ώρα και ημερομηνία δημοπρασίας.

21 Αυγούστου 2020 σε περίπου. 13:15 (UTC): Ημέρα επαναπροσδιορισμού $ DOT. Το Polkadot θα αλλάξει την ονομασία του διακριτικού $ DOT έτσι ώστε το παλιό $ DOT να χωριστεί σε 100 νέα $ DOT.

21 Αυγούστου 2020 στις 16:00 (UTC): VIMworld πρόωρη δημόσια πρόσβαση. Η VIMworld θα έχει επίσης μια πώληση στα VIM της.

22 Αυγούστου 2020 στις 16:20 (UTC): Προθεσμία μετεγκατάστασης στο YAM 2.0.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner