Sådan sælges Ethereum (ETH) for USD, EUR og CAD [Komplet guide]

Ethereum blev udviklet i begyndelsen af ​​2014 og er en globaliseret platform til kryptokurrency og andre digitale applikationer, der er ekstremt let at interagere med og kræver ringe viden om softwareteknik eller computerkodning. Selvom Bitcoin har populariseret brugen af ​​blockchain, bruger Ethereum også blockchain til at gå ud over grundlæggende monetær transaktion og give et medium til hurtig etablering af komplekse, globaliserede applikationer. Mulighederne for denne teknologi er ubegrænsede, fra elektronisk afstemning til regulering af digital handel og videre. I dagens guide vil vi diskutere, hvordan man sælger Ethereum til andre valutaer.

Sådan sælges Ethereum

Ethereum-blockchain er afhængig af en kryptokurrency kendt som Ether, selvom den varierer fra Bitcoin på få måder. Mens Bitcoin fokuserer på evnen til at spore handler, køb, ejerskab og handelsdistribution i en peer-to-peer-indstilling, er Ethereum-netværket mere koncentreret om at være vært for fleksibel kode til flere tværfaglige applikationer. Ether kommer ind i billedet ved at spille en rolle ikke kun som en omsættelig kryptokurrency, men også som en metode, der bruges af udviklere til at sponsorere deres transaktionsgebyrer på Ethereum-platformen. Mens andre blockchain-netværk, såsom Bitcoin, er begrænsede i deres evner, Ethereum blev produceret for udviklere at have mulighed for at oprette et ubegrænset antal programmer.

Ethereums nøglemålinger

To nøglekomponenter indgår i Ethereums succes. Først og fremmest er der ringe plads til svig eller indblanding fra tredjepart. Ethereum kører computerkoder kaldet “smarte kontrakter”, selvoperative systemer, der initierer udveksling af digitalt lovligt betalingsmiddel, så længe faste betingelser er opfyldt. For det andet gør eksistensen af ​​Ethereum Virtual Machine (EVM), en Turing-software, der gør det muligt for enhver bruger at køre applikationen uanset programmeringssprog, Etherum-netværket langt mere operativt og tilgængeligt end nogle andre blockchain-platforme. En grundlæggende forståelse af denne baggrund er afgørende for at vide, hvordan man køber og sælger.

Ethereum BlockGeeks

Sådan sælges Ethereum: USD

Som med enhver kryptovaluta er viden, der er specifik for din ønskede region, kritisk. At sælge Ethereum er langt mere ligetil, når det byttes til fiat-valuta, for eksempel amerikanske dollars. Det første trin i enhver udveksling er at registrere sig med en platform eller et program, der viser ETH (Ethereum) til handel for USD, og ​​sørg for at afveje de tilgængelige muligheder baseret på uafhængige behov nøje. Coinbase er et topvalg for begyndende brugere med en portefølje designet til at holde styr på alle virtuelle valutaer på en ensartet placering, en række forskellige valutaer, en brugervenlig grænseflade, en forsikringsgaranti og en mobilapp, der er tilgængelig for nemheds skyld. Omvendt fokuserer en platform som Kraken på evnen til at tilbyde brugerne en bred vifte af funktioner og lave handelsgebyrer til brug for forhandlere fra begyndelsen til at gå videre. Amerikanske handlende kan også finde en platform som Coinmama mere passende, da det på trods af højere gebyrer nemt giver brugerne mulighed for at købe digital valuta ved hjælp af et kreditkort.

Afhængig af den valgte platform kan det være nødvendigt, at brugerne verificerer deres identitet, før de køber og sælger. Aktivering af en 2-faktor autorisation anbefales også, da denne konto handles i valuta og bør beskyttes. Efter verifikation skal brugerne eksportere deres eksterne ETH-beholdninger til netværkskontoen. Når disse beholdninger er overført, kan de handles for USD og trækkes tilbage til en ekstern konto. De fleste platforme giver deres brugere aktuelle handelsrater og anden relevant information for at hjælpe dem med at gøre den bedst mulige handel. Handels- og tilbagetrækningsgebyrer varierer efter platform, så sørg for at gennemgå alle transaktioner, inden du gennemfører dem, samt de metoder, hvormed du kan handle, overføre og hæve penge.

Ethereum til USD

Sådan sælges Ethereum: EUR

Coinbase, Kraken og CEX.IO er alle platforme tilgængelige til brug, når de også handler ETH til EUR (euro). Af de tre anbefales CEX.IO stærkt til en ETH til EUR-handel på grund af dets evne til at levere solid likviditet og behandle euro-bankoverførsler hurtigt, pålideligt og direkte. CEX.IO tilbyder også direkte kortoverførsler med et bekræftet bankkort, en mobilapp, der kan tilpasses for nemheds skyld, og muligheden for at foretage øjeblikkelige handler. Selvom webstedet ikke opkræver en provision baseret på den valgte handelsmetode og det valgte beløb, er det gavnligt for aktive handlende, der søger enkelhed på grund af dets klare afbildninger af europæiske markedsskift og letlæselige markedsdiagrammer, perfekt til individuel brugeranalyse baseret på præsenterede nøjagtige data og statistikker.

For dem, der handler i flere fiat-valutaer og undrer sig over, hvordan man sælger Ethereum til de forskellige optioner i deres portefølje, er den virkelige virkelighed, at handel med ETH til USD og EUR kun adskiller sig meget lidt. Der kan være behov for forskellige platforme, afhængigt af hvilken platform brugeren vælger ud fra deres personlige præferencer, men dette er ikke altid tilfældet. Værdier kan også variere, men måske ikke, afhængigt af markedets aktuelle tilstand. Da de amerikanske og europæiske markeder er så ens, kan regler også være ens. Det er vigtigt, at brugere, der ønsker at handle i begge fiat-valutaer, er opmærksomme på forskellene mellem USD og EUR, da de er meget ens.

Sådan sælges Ethereum: CAD

Når man først er fortrolig med processen med at købe og sælge Ethereum, er det en lige så simpel proces at lære at sælge Ethereum i Canada. Brugere bør udforske canadiske baserede udvekslingsplatforme for kryptokurver som Coinbase, bitbuy.ca eller Quebex og blive fortrolige med fordele og ulemper ved hver platform, idet de indregner detaljer som transaktionsgebyrer, overførselstid, accepterede betalingsmetoder, lethed ved brug, købsgrænser, og hvor hurtigt handelsrater og anden relateret markedsinformation opdateres på platformen. Brugere, der er interesserede i canadisk digital udveksling, bør også have en åben konto i en bank inden for Canadas grænser og være i stand til at verificere disse oplysninger, når de åbner en konto på deres valgte platform.. 

Som med enhver platform kan de, når brugere overfører ETH til deres netværks tegnebog, sælge det i Canada via transaktioner foretaget på netværket. En anden levedygtig, mindre formel mulighed involverer brugen af ​​et program kaldet LocalEthereum, som fremmer peer-to-peer-handel, der undgår transaktionsomkostninger. Selvom det ikke er så afhængigt af et kodesystem til at foretage disse handler, har peer-to-peer-handel vundet popularitet for fiat og kryptokurver på grund af sin brugervenlighed og manglende ekstra omkostninger for de handlende.

Er nu et godt tidspunkt at sælge Ethereum?

Da Ethereum er en markedsværdi-kryptokurrency, kan der forekomme kontinuerlige markedsændringer, der hurtigt kan ændre den aktuelle handelsværdi. Ud over dette er salgsprispunkter også noget afhængige af den valuta, som ETH handles mod, og om denne valuta er fiat eller digital valuta. Selvom Bitcoin stadig er solidt førende på det digitale valutamarked, er Ethereum et meget tæt, konsistent sekund med sin æresbetegnelse som det første blockchain-netværk, der muliggør facilitering af smarte kontrakter. At blive mærket som sådan indikerer, at Ethereum ikke kun er værdifuldt som en kryptokurrency, men som et aktiv på flere milliarder dollar. De, der søger langsigtede investeringer, vælger mere og mere at bakke Ethereum.

Når dette er sagt, udfører Ethereum i gennemsnit lidt over Bitcoin. Dette skyldes dels, at Ethereum mere end fordobler Bitcoins transaktionsbekræftelsesfrekvens, og dels på grund af Ethereums status som pionerstøtter til smarte kontrakter. Når man ser på de faktorer, der analyserer, om det i øjeblikket er et godt tidspunkt at købe ind i Ethereum, er kilderne ultimo 2020 optimistiske. Som med alle kryptokurver er ETH naturligvis udsat for hurtige op- og nedture; det er imidlertid i øjeblikket stigende, og eksperter forudsiger, at en hurtig opsving vil følge selv et nedbrud. Med tålmodighed og opmærksomhed over for markedsforudsigelser og aktuelle skift kan selv en nybegynder blive en succesrig investor i enhver tid.

Er det tid til at sælge ETH?

Efter 2018-toppen er Ethereum igen stigende. 

Kan jeg udbetale Ethereum til Paypal-konti?

Som med andre kryptokurrency-transaktioner skal Ethereum udveksles til Paypal-kredit ved hjælp af en online-konverteringsplatform. Fordi dette er en kryptokurrency til digital baseret valutaoverførsel, kan den sammenlignes med salg af Ethereum til Paypal-kredit; valutakurser gælder dog stadig afhængigt af den platform, der bruges til konvertering. Desuden skal de sædvanlige faktorer overvejes nøje, når man vælger en konverteringsplatform: brugervenlighed, transaktionsomkostninger, købstid og udvekslingsgrænser. 

Paypal-tilbagetrækningsmuligheder er meget forskellige. LocalCryptos tilbyder peer-to-peer-handel, der reducerer de fleste gebyrer og mæglere, mens de er helt selvstændige og dybt krypterede for brugeroprettholdet sikkerhed. Omvendt fungerer en platform som eToro som mægler og har indkvartering til 14 forskellige kryptokurver, inklusive Paypal-kredit. Exmo er en valutaveksling, der handler i realtid og tilbyder adskillige udbetalingsmuligheder. CEX.IO og Coinbase, der er nævnt tidligere i artiklen, tilbyder blandt andet også Paypal-kredit. LitBit tilbyder Paypal-udveksling til europæiske leverandører. ALFACashier er en anden mulighed for en rimelig standardudveksling. 

Handel med ETH til PayPal

Konklusion

Som den nærmeste andenplads til Bitcoin med en langt mere omfattende, innovativ brugerudviklet platform, der understøttes af blockchain og et optimistisk perspektiv for fremtiden, er der ingen tid som nutiden at investere i Ethereum. Anbefalingerne i denne artikel bringer interesserede parter et skridt tættere på yderligere viden om den indre funktion i den kommende kryptovalutahandel.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner