Viisi syytä, jotka tekevät elokuun 2018 loistavaksi kryptovaluuttamarkkinoille

 

Bitcoinin ja kryptovaluuttojen kriisi jatkui 9. tammikuuta 2018 lähtien, se syntyi kalenterivuoden ensimmäisen kuukauden aikana, se on ollut siellä niin kauan, että monet sijoittajat ja kauppiaat ovat menettäneet toivonsa, että tämä vaikea aika päättyy markkinoille.

Mutta kuten sanoin aiemmin, nykyinen kriisi pyörii yhdestä asiasta: sääntelystä ja normoinnista, jotta kaupankäynti ja sijoitus saataisiin lailliseksi ja tunnustetuksi, mutta myös suojellakseen sijoittajia varkauksilta, petoksilta ja torjuakseen näiden varojen tuskallista hakkerointia ja kauppaa.

Tällä hetkellä heinäkuussa on pyrkimyksiä säännellä näitä omaisuuseriä selkeämmin, ja useasta syystä saa minut odottamaan salausvaluuttakriisin loppua elokuussa.

Euroopan parlamentin mietinnössä neuvoo sääntelyviranomaisia ​​toimimaan järkevästi kryptovaluuttojen kanssa:

Aiemmin tässä kuussa Euroopan parlamentti antoi raportin, jossa neuvoo sääntelyviranomaisia ​​käsittelemään Bitcoin- ja kryptovaluuttoja kuten mitä tahansa muuta rahoitusvälinettä.

33-sivuisessa raportissa sanottiin: “Poliittisten päättäjien ja sääntelyviranomaisten ei tule jättää huomiotta virtuaalivaluuttoja, eikä heidän pitäisi yrittää kieltää niitä. Molemmat äärimmäiset lähestymistavat ovat virheellisiä. ”

Salausvaluuttojen huomiotta jättäminen tai estäminen ei ole ratkaisu käsitellä itse asettamaa sektoria, jolla on hyvä tulevaisuus, ja monet perinteiset sijoittajat suunnittelevat investoimaan siihen.

Tämä raportti on EU: n kannan kulmakivi näihin digitaalisiin hyödykkeisiin.

G20-maiden valtiovarainministerien kokous Argentiinassa:

Tämän kuun 21. ja 22. päivänä G20-maiden valtiovarainministerit tapaavat Argentiinassa tärkeistä taloudellisista aiheista, mukaan lukien salattujen digitaalisten valuuttojen sääntely.

Edellisen kokouksen aikana heinäkuu määriteltiin sääntelykuuksi ja että maailman 20 talousvallan, mukaan lukien Saudi-Arabia ja arabimaailma, valtiovarainministerit ja keskuspankkien johtajat ottavat käyttöön lakeja uuden kaupan sääntelemiseksi..

LUE Ripple Partner Santanderin One Pay FX -sovellus tukee maksua Puolaan Iso-Britanniasta

Tuleva kokous on ratkaiseva ja selittää maailman 20 tärkeimmän talouden suunnan ja kuinka nämä järjestelmät käsittelevät digitaalisia valuuttoja, erityisesti Bitcoinia.

Ripple-kokeilu 8. elokuuta:

aaltoilu oikeusjuttu

 

Toimitusjohtaja Brad Garlinghouse ja Ripple Labs Inc. saivat 27. kesäkuuta kutsun saapua Kalifornian korkeimpaan oikeuteen väitetyn XRP Ripple -hintojen manipuloinnin puolesta.

Ripplea vastaan ​​nostettu kanne on tehty osakepetoksista. Kantaja väittää tällä kertaa, että Ripple Lab Inc. manipuloi oman salatun valuutan hintaa hyödyntääkseen petollisia liikkeitä. Ja että ne ovat käteistä eivätkä todellista valuuttaa.

Kantajan nimi on Vladi Zakinov. Ensimmäinen tapaaminen tässä asiassa on määrä pitää 8. elokuuta 2018.

Tuomion ei odoteta kuulevan yhdestä istunnosta, mutta tämä istunto näyttää meille, kuinka paljon voimme lyödä vetoa tästä koodatusta digitaalisesta valuutasta, joka alennetaan tänä vuonna.

Yhdysvaltain arvopaperikomissio tutkii Bitcoin ETF -indeksiä:

Toinen pyyntö oli, että ETF akkreditoidaan Securities and Exchange Commissioniin (SEC), tällä kertaa Chicagon hallituksen CBOE..

 Nämä CBOE Global Marketsin 20. kesäkuuta toimittamat asiakirjat tarjoavat sijoituksia KFH: hon ja mahdollistavat digitaalisen valuutan liikkumisen yleisölle sekä helpottavat kaupankäyntiä. Virasto pyrkii myös tekemään yhteistyötä VanEck Investmentin ja SolidX: n kanssa tämän sijoitusrahaston perustamiseksi.

CBOE vaatii VanEck SolidX Bitcoin Trustin osakkeiden listaamista ja kaupankäyntiä, joka on seurausta VanEckin ja SolidX: n yhteistyöstä, joka haki kesäkuun alussa ETF-tukitiedostoa.. 

Securities and Exchange Commissionin ilmoituksen mukaan VanEck SolidX Bitcoin Trustin osakkeiden arvo on noin 25 Bitcoinia.

LUE ostamaan tai olemaan ostamatta Bitcoinia, salakirjoituksia kryptovaluuttamarkkinoilla

Jos CBOE saa Securities and Exchange Commissionin hyväksynnän ETF: lle, odotetut sijoitusmahdollisuudet ovat käytettävissä joskus vuoden 2019 ensimmäisellä neljänneksellä.

Lainan odotetaan ratkaistavan 10. tai 16. elokuuta 2018. Sopimuksen odotetaan avaavan oven perinteisille sijoittajille sijoittaa tähän rahastoon, joten Bitcoin- ja digitaalisten valuuttojen markkinoilla on enemmän sijoituksia.

• Elokuu 2018 on ehdokas historian perusteella:

Viime vuoden kesä-heinäkuussa digitaaliset valuutat laskivat jyrkästi, yhden Bitcoin-yksikön 2900 dollarista 1965 dollariin 17. heinäkuuta lopussa, ja alkoi sitten elpyä voimakkaasti elokuussa, jolloin maailman suurin valuutta teki hyviä voittoja ja nousi kahdeksannen kuukauden aikana 4 700 dollariin 31. elokuuta.

Tämä skenaario ei todennäköisesti toistu tänä vuonna, koska maailman suurin valuutta, muiden valuuttojen kanssa, voi alkaa elpyä tulevalla kaudella.

Ei ole kummallista elokuun kuukaudelle, historialliselle todistukselle Japanin ydinaseiden kaatumisesta, toisen maailmansodan päättymisestä vuonna 1945, kultaisen järjestelmän hylkäämisen rikoksesta vuonna 1971 ja vuoden 2008 kriisin syntymästä sekä Kiinan menestyksestä taloudellisesti Japanissa. todistajana myös digitaalisten valuuttojen kärsimisen loppu, sen aikakauden perustuminen ja käteisvaluuttojen aikakauden loppu!

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner