Er GDAX sikkert i 2021? Coinbase Pro Security & Trading Analyseret

GDAX har altid været en vigtig del af kryptoverdenen, og folk stiller sig altid det samme spørgsmål, “er GDAX sikkert?” og vi får det, med alle de spørgsmål, som kryptosfæren har været igennem, er det ikke underligt, at folk er bange for fuldt ud at forpligte sig til noget.

Derfor vil vi i denne artikel vise dig nogle af funktionerne i GDAX og give dig information for at bevise, om det virkelig er sikkert at bruge.

Cryptocurrency exchange, eller digital valutaveksling (DCE), er en forretning, der giver kunder mulighed for at handle kryptokurver eller digitale valutaer til andre aktiver, såsom konventionelle fiat-penge eller andre digitale valutaer.

En kryptokursudveksling kan være en market maker, der typisk tager bud-ask-spreads som en transaktionsprovision for sin service eller som en matchende platform simpelthen opkræver gebyrer.

GDAX-børsen ejes og drives af verdens mest pålidelige og populære kryptokurrencyudveksling, Coinbase. 98% af kundernes kryptokurrencyfonde opbevares i sikker offline-opbevaring. De resterende online kryptofonde er fuldt forsikret.

er gdax sikkert?

Hvad er GDAX?

GDAX er en kryptokursudveksling, der giver folk mulighed for at købe, sælge og handle en række digitale mønter. GDAX blev lanceret i 2016 og står for Global Digital Asset Exchange. De mennesker, der oprettede GDAX, er en del af det samme firma, der driver Coinbase, som nu er en af ​​de største børsmæglere i verden!

I det væsentlige er platformen en mellemmand mellem købere og sælgere, og til gengæld tjener GDAX deres penge ved at opkræve transaktionsgebyrer. For eksempel, hvis John ønsker at købe noget Bitcoin og Jenny vil sælge, matches de begge af GDAX-børsen!

Grundlæggerne ønskede at give deres 13 millioner Coinbase-brugere en mere avanceret handelsplatform. Årsagen til dette er, at Coinbase kun giver dig mulighed for at købe og sælge kryptokurver. På den anden side giver GDAX dig mulighed for at handle dem i realtid ved hjælp af en række forskellige handelsværktøjer.

Selvom GDAX søger at målrette mod den mere erfarne erhvervsdrivende, er det stadig muligt at bruge betalingsmetoder fra den virkelige verden som en bankkonto til at deponere og hæve penge!

Det fantastiske er, at hvis du har en Coinbase-konto, har du også automatisk en GDAX-konto! Alt du skal gøre er at indtaste de samme loginoplysninger, som du bruger på Coinbase!

Ligesom Coinbase har GDAX nu en af ​​de største handelsvolumener i kryptovalutaindustrien. På tidspunktet for skrivningen i juli 2018 er børsen i gennemsnit ca. $ 100 millioner i daglige handler. Det mest, der nogensinde er handlet på GDAX, er $ 650 millioner på en enkelt dag, hvilket det opnåede i slutningen af ​​2017!

Så nu hvor du ved, hvad der er GDAX, og hvordan de kom i gang, vil den næste del af min GDAX-gennemgang tale om deres nylige omlægning til Coinbase Pro!

er gdax sikkert?

Så hvor sikker er GDAX?

Dette afhænger af din synsvinkel, og hvordan du karakteriserer en trussel mod din økonomiske sikkerhed. Hvilke aktører klassificerer du som trusler; hackere, virksomheder og regeringer? Hvilke af disse enheder vil du have adgang til dine data og midler? Vi udforsker alt dette og mere i “Er GDAX sikker?”.

GDAX blev omdøbt til Coinbase Pro den 29. juni 2018. Desværre fortsætter folk med at google GDAX, så af hensyn til denne artikel vil vi henvise til Coinbase Pro som GDAX. GDAX, eller Global Digital Asset Exchange, var altid ejet af Coinbase. GDAX blev oprindeligt kaldt Coinbase Exchange, navnet blev ændret for første gang i 2016.

Coinbase blev grundlagt i 2012 af Brian Armstrong og Fred Ehrsam, og i 2015 havde de brug for at udvikle deres forretning til at omfatte funktioner til afslappede forhandlere og investorer, institutionelle forhandlere og mere aktive forhandlere og investorer. De oprettede GDAX-udveksling for at give højaktive handlende mulighed for at handle med bitcoin og altcoins.

Da GDAX tilhører Coinbase, har det alle klokker og fløjter, der skal betragtes som en bank og er placeret i San Francisco, Californien, USA. Coinbase er registreret som en Money Services-forretning hos FinCEN.

Coinbase overholder også Bank Secrecy Act, USA Patriot Act og de forskellige statslige pengeoverførselslove og -bestemmelser. Coinbase har også overholdt IRS for at aflevere alle relevante skatteoplysninger, når det bliver bedt om det.

Cryptocurrency-midler gemt online af Coinbase er forsikret af et syndikat fra Lloyd’s of London. Da dette er en FDIC-forsikret bank, er alle USD-tegnebogssaldoer desuden forsikret op til $ 250.000.

Coinbase-investorer inkluderer Fred Wilson, Andreessen Horowitz, Union Square Ventures (USV), Ribbit Capital, Draper Fisher Jurvetson (DFJ), New York Stock Exchange (NYSE), USAA og flere banker.

Mens $ 250.000 plejede at virke som et godt benchmark, er det blevet overskygget af Civic crypto tegnebog, som nu giver $ 1.000.000 dækning, når de bruger deres tegnebog. Mens forsikringstypen er drastisk forskellig, tjener de forskellige formål og skal undersøges.

Det vi fokuserer på er den 4x forhøjelse af beløbet, der tilbydes simpelthen ved hjælp af tegnebogen. Der er ingen andre betingelser, der skal opfyldes. Tegnebogen er også garanteret af Lloyd’s of London og leveret af Coincover.

er gdax sikkert?

GDAX / Coinbase Pro-sikkerhed

Alle Coinbases produkter tilbyder support via telefon og e-mail. Telefonsupport er en døende kunderet, det er super nemt for hackere at udnytte. Denne service gør det let for ældre og unge brugere at føle, at de er i gode hænder.

At tale med et menneske, selv en uhøfligt, er altid bedre end at tale med en bot. Mens dette sker for at berolige brugerne, åbner det også konti til udnyttelse af kloge hackere ved hjælp af social engineering. Brugere har også deres forsvar op, hvis de modtager et opkald fra en anden central, men hvis Coinbase ringer til dig, er du mere tilbøjelige til at efterkomme visse anmodninger.

Alt i alt har Coinbase selv imponerende sikkerhed og er sikker. De har en utrolig stor pulje af deres kunders kryptokurrency, 98 procent er offline og i tegnebøger. Denne køleopbevaring, offline tegnebøger opbevares i sikre hvælvinger og værdibokse rundt om i verden, hvilket giver mulighed for ikke et eneste fejlpunkt.

Mens Coinbase ikke bruger SMS 2FA, har begge disse metoder vist sig at være usikre, men slutbrugerne har skylden, ikke udvekslingen. De installerede systemer er designet til en falsk følelse af sikkerhed, der tvinger slutbrugeren til at blive hærdet mod fjollede angreb, der er mere opportunistiske. I modsætning til at blive hærdet mod sofistikerede hackere, der ved, hvordan man trænger ind i systemer.

Coinbase bruger flere 2FA-metoder til at sikre brugernes konti. Den mest anvendte måde drejer sig om at modtage SMS til din mobiltelefon. Disse SMS’er indeholder et nummer, der skal indtastes efter dine loginoplysninger. Denne metode har altid været usikker.

En anden metode er at bruge Google 2FA eller Authy som et ekstra sikkerhedslag på din telefon. En anden kode genereres af disse programmer, der skal indtastes på tidspunktet for login. Selvom dette virker sikkert, har professionelle cyberkriminelle ikke noget problem med at få adgang til disse data.

er gdax sikkert?

GDAX / Coinbase Pro Security 2.0

Dernæst skal vi se på, hvad Coinbase Pro gør rigtigt med on-chain-analyse. Fra et forretningsmæssigt synspunkt var erhvervelse af Neutrino et fremragende valg for Coinbase at samarbejde med. De har en lang historie med at bruge dataanalyse til at rapportere adfærd og aktiviteter for store brugergrupper.

Udnytte teknologien erhvervet fra Neutrino, Coinbase er sprang foran deres konkurrence ved at have dette internt. Som et kryptovalutafirma, der stræber efter at være bank, er det for stort til at mislykkes, kræver sikkerhedsforanstaltninger.

Mens international bankvirksomhed er oprettet for bedrageri, skatteunddragelse og åbenlys korruption, er det næsten umuligt at fange nogen. Hvad skete der med Panama Papers? Et bedre spørgsmål er; hvor er torrenten journalisten angiveligt brugt? Disse dokumenter skulle have været virale?

Blockchain er derimod sporbar, sporbar og identificerbar. Når det gives, kan sofistikerede metoder som møntdeltagelse og Ricochet vaske din Bitcoin BTC og andre valutaer meget hurtigt, men dette kan være ulovligt i dit land.

Hvad der gør Neutrino perfekt til Coinbase, er deres lange historie med at arbejde med dataanalyse. Selvom dette stammer fra at arbejde med regeringer, der har flair for menneskerettighedskrænkelser.

Kædeanalyse er grundlæggende designet til at krænke privatlivets rettigheder. Hver transaktion, der går ind eller ud af deres tegnebog, scannes og rapporteres til retshåndhævelse.

Så hvilken bedre gruppe mennesker at bruge end Hacking Team, der ikke har noget imod at krænke menneskerettighederne og ikke har noget imod at skrive den kode, der krænker dine rettigheder.

Den gode nyhed er, at der var noget tilbageslag, og Hacking Team-medlemmerne blev fjernet. Coinbase ejer dog stadig Neutrino og vil fortsætte med at krænke digitale rettigheder ved at scanne hver transaktion. Det endelige mål med disse overtrædelser er at få institutionel forretning og bevise, at kryptokurver er værd at regulere som en mere sikker og kontrollerbar transaktionsmetode.

Den næste fantastiske funktion kan være brugen af ​​Clearviews ansigtsgenkendelsessoftware, dette giver mulighed for øjeblikkelig verifikation. Dette er bestemt et marketingtræk, der ville skabe tillid til Coinbase-mærket sammen med at indsamle en masse data om deres brugere, der kunne sælges eller kunne fås med en retskendelse. Uanset hvad er det begge bullish tilfælde for bitcoin-prisen.

Computere er virkelig uintelligente og gør kun, hvad de får at vide, og vi kan personligt ikke vente med at se, hvordan dette bliver hacket. Noget som dette “Hacker falsker tysk ministers fingeraftryk ved hjælp af fotos af hendes hænder

er gdax sikkert?

GDAX / Coinbase Pro-hacks

Mens Coinbase er en sikker udveksling, og sandsynligheden for, at hele udvekslingen bliver hacket, er meget lav, er det ikke umuligt. Oddsen for, at individuelle slutbrugere bliver hacket, er astronomisk højere.

Oddsen for, at slutbrugere bliver hacket, afhænger af, hvordan de interagerer med samfundet om kryptokurver og samt hvilke mønter, du ejer. I øjeblikket hjælper mobiltelefonudbydere ikke med at løse problemet, men vil blot også bebrejde brugeren.

Ikke meget har ændret sig i, hvordan teleoperatører har gjort forretninger i de sidste 40 år. Teknologien er blevet bedre, men de bruger stadig det samme identitetsdokument, de fleste virksomheder har stadig de samme eller lignende godkendelsesprotokoller til at bruge deres netværk. Og deres infrastruktur er ikke forbedret på backend.

Dette er den perfekte grobund for sociale ingeniører til at hacke folk såvel som de systemer, der er indført for at sikre telekommunikationsnetværk. Hvis du ønsker en dybere forståelse af, hvordan telekommunikationsnetværk er oprettet, og hvad der gør dem sårbare, bør du læse Ghost in the Wires: My Adventures as the World’s Most Wanted Hacker af Kevin Mitnick.

Hvis du ønsker at undersøge mere inden for social engineering, skal du tjekke podcasts for social engineer, eller du kan læse Christopher Hadnagy-bøger. Mitnicks bøger The Art of Intrusion, The Art of Deception er bedre, men tørre læser.

Hvis du har visitkort, uddeler du de fleste af dine oplysninger dagligt. Nogen skal bare vente uden for kontoret og kapre dit mobiltelefonnetværk, så dine konti kan drænes. Det er den forenklede version.

Din bedste chance er at bruge en brændertelefon eller en telefon, der ikke er registreret for dig. Dette er ulovligt i nogle lande, da regeringen skal spore dig for din sikkerhed, bare hvis du ved et uheld har haft at gøre med kendte kriminelle, terrorister eller frihedskæmpere. En god bog til kryptovalutasikkerhed er The Art of Invisibility.

er gdax sikkert?

GDAX / Coinbase Pro Cryptos brudte markeder

GDAX brød engang Etherium-markedet, ETHUSD-handelsparret faldt fra $ 317 til $ 0,10, dette har været et problem, der påvirker mange valutaer og børser, og Coinbase bør ikke føle sig for dårlig. I 2019 havde Bitstamp det samme problem: illikvide markeder og utålmodige sælgere, der ikke er ligeglade.

Da mængden af ​​ICO-penge flyder rundt fra 2017-2019, er det ikke overraskende, at disse begivenheder fandt sted. Ser man på 2020, det nuværende nedbrud på linje med S&P500 får os til at pege fingre på BITMEX og takke deres ingeniører for at være inkompetente, ellers ville Bitcoin være gået til $ 0 og musikken ville være stoppet.

Bitmex-teamet har en troværdig undskyldning for at standse handel, da de led to DDoS-angreb den 13. marts kl. 02:16 UTC og 12:56 UTC. På et tidspunkt var der kun omkring $ 20 mio. Af bud tilbage på hele BitMEX-ordrebogen. Det er en god ting, at Bitmex gik ned, og markedet havde tid til at stabilisere sig.

Mens dette skete, mislykkedes DeFi også hårdt ved at være alt for kompliceret. Den eneste smarte person i rummet formåede at købe millioner af dollars i Ethereum ETH for $ 0,00. Selvom dette virker skør, er intet umuligt med smarte kontrakter. Se på de tidligere hacks, der er løst med forsikring og udskrivning af penge.

er gdax sikkert?

Konklusion

Som konklusion på spørgsmålet “Er GDAX sikkert?“, GDAX eller Coinbase Pro er altid blevet set som en central, ond krone, der arbejder med det onde imperium kendt som den amerikanske regering. Der er ingen to måder omkring cypherpunk’s mening. De har ret, men hvad med det? Vil deres meninger stoppe menneskelig grådighed? Ingen.

Mens tidlige adopterende cypherpunks kan pumpe og dumpe Bitcoin-priser og have det sjovt med kryptomarkedsstrukturen, har rigtige penge investeret i Bitcoin og Cryptocurrency-markedsinfrastruktur. Virksomheder som Coinbase kører effektive virksomheder, der har brug for at blive i sort, ellers går de i stykker. For at forblive i sort, vil nogle brugeres rettigheder blive krænket for at sikre, at reglerne overholdes fra den traditionelle bankverden.

Rettigheder vil blive trampet af kryptokurver, der går mainstream, fordi slutbrugere nægter at bruge hårde tegnebøger og i stedet risikerer alle deres fonde handler eller udlåner. Derudover nægter slutbrugere at lære om tegnebøger om tegnebøger og ægte bedste praksis for sikkerhed og sikkerhed, selvom de er irriterende og spild af tid. Endelig vil købere af kryptovaluta hellere give deres KYC-data væk end mine kryptovalutaer.

Heldigvis vil Coinbase administrere dine fonde sikkert, gemme din Crypto og næsten holde dig sikker. Så sikkert overleverer dine data dine data til de fleste regeringer, der beder om det bare for at holde alle sikre. Du er sikker på at bruge Coinbase, medmindre du bliver hacket, fordi FDIC dækker banken, der går i stykker, ikke slutbrugerens forsømmelighed.

Også hvis du virkelig bliver hacket, er du låst ude af det digitale liv, indtil hackerne er færdige med dig. Digitale netværk er oprettet for at hjælpe dig med at nulstille en adgangskode og ikke genvinde en konto. Det kan tage dage at få dine problemer løst, da ville du være brudt og have alle dine nøgenbilleder online.

At have en hardware-tegnebog, der er indstillet til ikke at være knyttet til noget, der er forbundet med dig. Brug af forudbetalte kreditkort, brændertelefoner eller vores favorit ved hjælp af minerigge, der er oprettet under et skalfirma til privat og anonymt at brænde fiat i krypto.

Anonymitet er et valg, mens Blockchain-analyser kan se alt, hvad de ikke ved, hvem alle er. Medmindre du lader dem.

Brug eller ikke brug af Coinbase Pro skal være et informeret valg og behøver ikke være endeligt. Det kan ske fra sag til sag. Det eneste du kan gøre for at sikre den fremtid, du vil leve i, er at leve det liv, du vil have andre til at leve, og bede et par mennesker om at slutte sig til dig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner