Bitstamp VS Coinbase: Hvilken Crypto Exchange er bedre at bruge?

Har du problemer med at vælge hvilken kryptobørs, du vil bruge? Ikke bekymre dig, vi har fået dig dækket vedrørende dette emne! I dag skal vi sætte to meget populære og vigtige børser ansigt til ansigt: Bitstamp vs Coinbase. 

Millioner af mennesker køber / sælger kryptokurrency hver dag hele dagen uden brug af handelsplatforme. Hvordan ved du, hvad der er det rigtige valg for dig??

Du forsøger sandsynligvis at finde en måde at komme ind i al denne handling, og vi er her for at hjælpe dig derhen! 

Når du er færdig med denne artikel, har du udviklet dine egne kriterier til at træffe en informeret beslutning om, hvilken af ​​disse to platforme der er den, der mest gavner dig, og beslutte, hvilken der er bedst til dine særlige behov.

Bitstamp vs Coinbase

Lad os komme igang!

Bitstamp vs Coinbase: Hvad er den største forskel?

Hvis vi kunne opsummere det hele, ville det være sådan. Du kan tænke på Coinbase som en leverandør / udbyder for brugere til at købe / sælge kryptokurver til fiat (almindelige penge) direkte fra Coinbase. Bitstamp er det, vi kan kalde en formel udveksling, der giver brugerne mulighed for at udveksle crypto / fiat i handelspar. Det er så let.

-Hvad mener du med handelspar?

Handelspar er meget almindelige, når man handler en virtuel valuta på en børs. I de fleste tilfælde bruger folk Bitcoin til at handle mod andre kryptovalutaer, men der er mange handelspar til rådighed (Ether, for eksempel Litecoin).

I så fald hvordan fungerer kryptohandelspar?

Par med kryptovalutahandel fungerer på samme måde som om du skulle i en butik og se, hvad et bestemt produkt er værd. Dette skaber værdi. 

Selvom det er overforenklet, er det stort set sådan, det fungerer, den eneste forskel er, at folk ikke bruger flere valutaer til hverdagslige transaktioner, som det sker med kryptokurrency. Handelspar hjælper med at fastslå værdien af ​​et aktiv, når det handles for et andet aktiv! 

Bitstamp vs Coinbase: Brugte valutaer

Så hvad kan jeg nøjagtigt handle? Lad os se på hver af de valutahandel, der tilbydes af børser:

Fiat valutahandel

Fiat-valutaer er meget lette at forstå. Det er dybest set den valuta, der er lovligt bakket op af en national regering. Eksempler inkluderer:

Canadiske dollar (CAD) eller Amerikanske dollars (USD) osv. Disse valutaer tegner sig for det meste af den udviklede verden. 

Handel med fiat-valutaer (euro og amerikanske dollars) er tilgængelig med Bitstamp, for dem der spekulerer på, om Bitstamp fungerer i USA eller med amerikanske dollars.

Med Coinbase er du i stand til at bruge et bestemt lands valuta til at købe Bitcoin eller andre kryptovalutaer. Coinbase er tilgængelig i 32 lande.

BEMÆRK: Disse oplysninger er afgørende for begyndende forhandlere. Hvis du bruger Bitstamp eller Coinbase, som tillader fiat valutahandel, kan du starte med det samme og ikke behøver at kryptere senere.

Handel med kryptovaluta

Bitstempel tilbyder 5 virtuelle valutahandelsmuligheder og 11 unikke handelspar.

De kryptovalutaer, der kan udveksles på Bitstamp, er Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Ripple (XRP) Litecoin (LTC) 

Coinbase adskiller sig lidt fra Bitstamp i denne henseende. Du kan endda sige, at Bitstamp er som en markedsplads, der bringer købere og sælgere sammen. Hvis du har en bestemt valuta, du vil købe til et bestemt prispunkt, hjælper Bitstamps med at skabe det match for dig. Nå, det lyder godt, ikke? Men hvad får Bitstamp ud af det? De opkræver et procentvis gebyr for enhver transaktion, der finder sted på deres platform.

Coinbase fungerer noget anderledes. Coinbase er en mæglervirksomhed. Dette betyder, at det køber og sælger kryptokurrency til fiat-valuta. Købere / sælgere handler direkte med Coinbase i stedet for med hinanden.

De kryptovalutaer, som du kan købe eller sælge ved hjælp af Coinbase-konverteringstjenesten, er;

Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH)

Er priserne forskellige på Bitstamp vs Coinbase?

Ingen udvekslingstjeneste er komplet uden dens andel af gebyrer. Der er ingen “one-size-fits-all” med hensyn til gebyrer her, men vi vil gennemgå nogle grundlæggende oplysninger om gebyrer for Bitstamp og Coinbase.

Bitstamp-gebyrer

Bitstamp tilbyder nogle af de laveste gebyrer sammenlignet med andre på samme marked.

Gebyret er ret grundlæggende: 0,25% for alle handler under 20.000 USD. Køb eller salg? Det er det samme gebyrbeløb. Fremragende til begyndere! 

Den eneste anden afgift, man skal være opmærksom på, er Bitstamp-kreditkortgebyret, som er 5% af ethvert købsbeløb. 

Coinbase-gebyrer

Med Coinbase er det en anden historie. Coinbase-handelsgebyrer kan helt sikkert tilføje op, nogle gange op til 6 gange højere end Bitstamps gebyr. Dybest set er det et 1,49% gebyr for enhver køb / salgstransaktion og stiger op til 3,99% for transaktioner foretaget med et kreditkort.

Alligevel er Coinbase-gebyrer i forhold til udvekslinger stadig ret lave.

Er der mobile apps tilgængelige?

Ja! Begge gør det, men her er forskellene.

Bitstamp’s score er 1,7 ud af 5 i Apple Store. Yikes! Bitstamps mobilapp har bestemt sin andel af klager fra brugere, hovedsageligt om den manglende funktion, som appen har. Mange anmeldelser indikerer også, at appen er langsom og har meget få opdateringer.

På den anden side rokker Coinbase med meget gunstige anmeldelser. En 4,7-score viser, at dens kunder absolut er tilfredse med de enkle og nemme at navigere funktioner. 

Download Coinbase til Android eller iOS

Download Bitstamp til Android eller iOS

Hvad med brugervenlighed?

Coinbase er normalt anbefalet til begyndere på grund af en enklere platform. Mens Bitstamps platform er højt deroppe med hensyn til design, er den meget begrænset til, hvad du kan gøre. Ikke kun det, men Tradeview-siden på Bitstamps platform kan være meget vanskelig for begyndere at navigere. Hele grænsefladen kan faktisk være meget forvirrende.

Coinbase-grænseflade:

Coinbase-grænseflade

Bitstamp-grænseflade:

bitstamp-grænseflade

Coinbase vinder på denne funktion, da dens platform ligner meget online bank-apps. Layoutet er enkelt og tydeligt.

Størrelsessammenligning

Begge børser er ret “unge” fra et forretningsmæssigt synspunkt, men de kaster det ud af parken. Se bare på disse data! Coinbase-platformen har tjent for mere end 50 milliarder amerikanske dollars at købe / sælge og omfatter 32 lande, der betjener mere end 10 millioner kunder. 

CoinMarketCaps liste over 212 børser rangerer Bitstamp som nr. 15. 195.091.734 amerikanske dollars handles i et 24-timers vindue.

Kan jeg stole på at have sikkerhed?

Bitstamp tager virkelig dette alvorligt og meget sikkert udveksling at bruge. I januar 2015 blev 19.000 BTC stjålet fra Bitstamp og var et ganske vækkende opkald for dem. Platformen blev genskabt med nye sikkerhedsopgraderinger, såsom digitale aktiver til kølerum, tofaktorautentificering og andre for at give sine kunder ro i sindet. 

Coinbase er aldrig blevet hacket, men nogle gange stjæles adgangskoder og denne slags situationer. Intet at gøre med platformen i dette tilfælde.

Coinbase kan prale af en god sikkerhedsrekord sammenlignet med de fleste andre børser. Det hjælper også med, at 98% af deres midler holdes offline og holder kundemidler adskilt fra de faktiske Coinbase-midler.

Tak fordi du fulgte med på turen med os. Er du klar til at vælge? 

Konklusion

Bitstamp og Coinbase er gode pålidelige muligheder for at starte din kryptorejse. 

Begge platforme har høje sikkerhedsstandarder og har glade kunder over hele verden. Mens Coinbase er ideel til begyndere, kan Bitstamp være lidt mere udfordrende at lære, men det er et godt sted at lære, hvordan en professionel krypto-udveksling fungerer. Du når måske endda et punkt, hvor du overfører fra Coinbase til Bitstamp!

Fra nu af anbefaler vi Coinbase til dem, der begynder at vove sig i kryptoverdenen, og når du først er blevet en erfaren erhvervsdrivende, vil Bitstamp vente lige der. Så snart snart er du her igen og fortæller os alt om din oplevelse med Bitstamp vs. GDAX.

Kan ikke beslutte endnu? Fortæl os i kommentarerne, hvilken platform du foretrækker, og hvornår du planlægger at starte din rejse. 

Ser frem til at høre fra dig.

Se også:

  • Bitstamp VS Kraken
  • Changelly VS Coinbase

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner