Ledger vs Trezor: Hvilken hardware-tegnebog holder din krypto sikreste?

Når du beslutter at købe kryptovaluta, er et af dine første valg, hvor du vil gemme det. Hvis du har besluttet dig for en hardware-tegnebog til hele eller en del af din krypto, vil du sandsynligvis finde dig selv at vælge mellem Ledger vs Trezor, de to førende mærker af hardware-tegnebøger.

Men når det kommer til Trezor vs Ledger hvilket skal du vælge?

En opdatering af hardware-tegnebøger

Før vi ser på Ledger versus Trezor, skal vi sørge for, at du har en klar idé om, hvad hardware-tegnebøger er. Hardware-tegnebøger er fysiske enheder, der gemmer din kryptokurrency offline.

Når du vil bruge kryptoen eller lægge mere på tegnebogen, skal du tilslutte tegnebogen til internettet på en eller anden måde, typisk via din computer.

Hardware-tegnebøger er en af ​​de mest sikre metoder til opbevaring af kryptokurrency, fordi de ikke har forbindelse til internettet. De tilføjer dog nogle ekstra trin, når du vil bruge tegnebogen, især sammenlignet med online tegnebøger. Der er også stadig en risiko for firmwarefejl.

På grund af denne kombination af faktorer er hardware-tegnebøger mest nyttige til opbevaring af større mængder kryptokurrency, som du ikke planlægger at bruge når som helst snart. De fleste mennesker opbevarer størstedelen af ​​deres krypto i en hardware-tegnebog og gemmer derefter det, de ønsker, let tilgængeligt i en online, desktop eller mobil tegnebog.

Ledger vs. Trezor-sammenligning: Hvilket er bedre?

Både Ledger og Trezor er førende inden for branchen i hardware-tegnebøgerne. Begge tilbyder flere enheder at vælge imellem og har lignende funktioner.

trezor vs ledger crypto hardware tegnebog

For at hjælpe dig med at vælge mellem de to sammenligner vi, hvordan de to sammenlignes i nogle af de vigtigste kategorier.

Vifte af Wallet-tilbud

Uanset om du er interesseret i Trezor- eller Ledger-tegnebøger, får du valget mellem to enheder.

Ledger Hardware tegnebøger

Ledger tilbyder Ledger Nano X, der starter ved $ 119, eller Ledger Nano S, der starter ved $ 59.

storbogs tegnebog nano x nano s

Ledger Nano X og Ledger Nano S har en meget flot mobilapp til at administrere dine midler.

Trezor hardware tegnebøger

Trezor tilbyder Trezor Model T, der starter ved $ 169,99, eller Trezor One, der starter ved $ 55.

Der er også en Trezor One Metallic-version, der er lavet ved hjælp af anodiseret aluminium for ekstra holdbarhed, har en speciel indgravering og koster $ 584,86.

trezor model t trezor one

Kompakt Trezor One og den mere funktionelle Trezor Model T.

Trezor vs Ledger-pakker

Hvis du vil købe mere end en enhed, tilbyder begge mærker også pakker, der medfører besparelser. Ledger Backup Pack inkluderer både Ledger Nano S og Ledger Nano X, mens Trezor Ultimate Pack inkluderer Trezor Model T og Trezor Model One plus en Cryptosteel Capsule.

Ledger vs Trezor på pris: Ledger vinder

Så Ledger og Trezor tilbyder begge to hovedbøger med lignende prispoint. De budgetvenlige versioner koster inden for $ 5 af hinanden, mens Trezors opgraderede version er omkring $ 50 mere end Ledger’s.

Understøttede kryptoaktiver: Ledger vinder, men det betyder måske ikke noget for dig

Når du ser på antallet og række af kryptokurrencyaktiver understøttet af Ledger og Trezor, kommer førstnævnte ud foran.

Trezors hardware-tegnebøger understøtter mere end 1.000 kryptovalutaer, mens Ledgers support understøtter mere end 1.100.

Advarslen her er, at de, der er nye med kryptokurrency ejerskab, sandsynligvis ikke har brug for at købe

100 kryptokurver, som Ledger understøtter, og Trezor ikke. Men hvis du vil have plads til at vokse dine kryptovirksomheder i fremtiden, kan det gøre en forskel.

Visning og brug: Trezor vinder

Der vil være en indlæringskurve med enten Trezor- eller Ledger-tegnebøger. Begge tegnebøger tilbyder dog support og instruktioner på deres websted, og du bør få fat i at bruge en af ​​tegnebogen ret hurtigt.

Når det er sagt, er skærmen på Trezor-tegnebøger meget mere intuitiv end Ledger’s for dem, der ikke er bekendt med kryptotegnene. Ledger er afhængig af to knapper for funktionalitet, som du bliver nødt til at få fat på og kan gøre det tidskrævende at indtaste en PIN-kode. Derimod har Trezor-skærmen plads nok til flere knapper, så du kan indtaste din pinkode ved at klikke direkte på numre på en velkendt måde.

Trezor vs Ledger on Size: Ledger vinder

Hvis dit mål er at have en slank hardware-tegnebog, der er diskret og næsten ikke tager plads, skal du vælge Ledger. Den er slank og ligner en USB-form, dog med lidt forskellige dimensioner.

Mens Trezor ikke er tyk, er den bredere end Ledger. Dette hjælper med displayet og brugervenligheden, men det betyder, at det tager mere plads.

Dette er muligvis ikke et problem for dig, afhængigt af hvor du opbevarer det.

Sikkerhed og omdømme: Trezor vinder, men næppe

Det er usandsynligt, at du har nogen sikkerhedsproblemer, uanset om du vælger Ledger eller Trezor. Der er ingen rapporter eller hacks eller svindel, der ikke involverer brugerfejl (som at gemme din frøsætning på en usikker måde). Professionelle har vist, at de med tid, fysisk adgang og sofistikerede metoder kan hacke enten.

Den eneste forskel med hensyn til sikkerhed er, at Trezor har fuld open source-kode, mens Ledger ikke har det. Dette efterlader muligheden for, at Ledger lægger ondsindet kode i enheder, der potentielt kan stjæle din krypto. Dette skal dog gøres af Ledger selv, og det er utroligt usandsynligt på grund af konsekvenserne.

Samlet set skal du føle dig sikker med begge mærker. Stadig, hvis du vil bekymre dig om worst-case scenarier, giver det faktum, at Trezors kode er open source, det en lille fordel.

Resumé

Følgende giver en praktisk oversigt over, hvordan de to sammenlignes i hver kategori:

 • Pris: Ledger vinder
 • Understøttede kryptoaktiver: Ledger vinder (men begge støtter over 1.000)
 • Vis og brug: Trezor vinder
 • Størrelse: Ledger vinder
 • Sikkerhed: Trezor vinder knapt

Ser man på det på en anden måde, udmærker Trezor-tegnebøger sig i:

 • Sikkerhed
 • Skærm
 • Brugervenlighed

Mens Ledger-tegnebøger udmærker sig i:

 • Pris
 • Understøttede kryptoaktiver
 • Størrelse

Hvilken hardware-tegnebog skal jeg købe, Trezor eller Ledger?

Du går ikke galt, uanset om du vælger en Trezor- eller Ledger-hardwaretegnebog, da det kommer til personlig præference.

Hvis du vil have noget slankt, der understøtter flere kryptokurver og ikke har noget imod at lære at bruge en skærm med to knapper med minimal skærmplads, skal du overveje en Ledger-model.

Hvis du vil have en større skærm, der er lettere at bruge og ikke har noget imod at gå glip af muligheden for at gemme en håndfuld flere kryptokurver, skal du overveje en Trezor-model.

Klik her for at købe Trezor.

Klik her for at købe Ledger.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner