Enjincraft-arvostelu: Blockchainin lisääminen Minecraftiin

EnjinCraft-logoEnjinCraft – Enjin tuo Blockchain-taloudet Minecraftiin

EnjinCraft puhaltaa Minecraftille uutta elämää tuomalla digitaalisen talouden parhaat puolet ja kerättävät NFT-keräilytuotteet. Vaikka Minecraft on maailman suurin hiekkalaatikkopeli, sillä ei ole aina ollut todellista taloutta. Enjinin uusi Minecraft-integraatio ja SDK antavat pelaajille mahdollisuuden todella omistaa kohteita ja siirtää niitä palvelimien välillä. Kanssa Minecraft-laajennus 28. toukokuuta 2020, palvelimen omistajat voivat käyttää yksinkertaista laajennusta salliakseen blockchain-kohteita Minecraft-maailmassaan.

Enjincraftin avulla pelaajat voivat varustaa ERC-1155 -ominaisuudet suoraan Minecraft-esineinä. Tämä mahdollistaa myös tavaroiden kaupan pelin ulkopuolella Enjin-lompakkoon. Enjinin uusi integraatio mahdollistaa ERC-1155-varojen, Ethereumin ja Enjincoinin suoran kaupankäynnin suoraan Minecraftissa.

Pelaajat voivat kirjoittaaEnjincraft”Ja löytää pelistä aarteita, kuten miekkoja, panssareita ja työkaluja. Löydettyään nämä tuotteet pelaajilla voi olla todellinen omistusoikeus, koska ne ovat ei-syötäviä aineita (ERC-1155-rahakkeet). Tuotteet voidaan tallentaa suoraan Enjin-lompakkoon, mikä helpottaa kauppaa tai jopa sulamista.

Ensimmäinen kourumaailma

Enjincraftin ensimmäinen maailma on täynnä tehtäviä, tarinoita ja monia tutkittavia kaupunkeja. Niille, jotka uskaltavat tutkia, maailma on täynnä aarrearkkuja ja salaisuuksia, jotka voidaan ratkaista. Pelin aarrearkku antaa todellisia ERC-1155-esineitä, joiden arvo perustuu Enjin Coiniin.

Enjincraft kartta

Aloittelijoille maailmankartta on erittäin kätevä, koska se merkitsee kaikki pelin pääkohteet. Tämä kartta löytyi Witekin talosta ensimmäisestä kaupungista (seuraa päätietä kaupunkiin).

Sitova Enjin-lompakko

Pelaajat voivat pitää arvokkaita Enjincraft-esineitä Enjin-lompakon kautta. Onboarding-prosessi on hyvin yksinkertainen:

  1. Kirjaudu sisään enjincraft.com
  2. Peli antaa sinulle 5 merkkiä sitovan koodin.
  3. Avaa Enjin Wallet matkapuhelimellasi
  4. Siirry Linkitetyt sovellukset -kohtaan
  5. Valitse lompakko ja kirjoita sidontakoodi

Enjincraft linkitetyllä lompakolla

Tämän prosessin tulisi kestää noin minuutti, minkä jälkeen tili sidotaan ja on valmis pelaamaan. Lompakon tila näkyy linkitettynä ja Enjin Coin -paneeli näyttää lompakon ENJ- ja ETH-saldot. Tämä tekee Minecraftista hyvin samanlaisen kuin massiivisesti moninpelit, kuten World of Warcraft.

Enjincraft ERC-1155 -tuotteet

Enjincraft-kohteet ovat palvelinten välisiä ja voivat liikkua alueiden välillä. Tällä hetkellä tuotteiden omistajia voidaan tutkia käyttämällä Enjinx blockchain explorer.

Katso lisätietoja Enjin-oppaastamme.

Mikä on EnjinCraft?

Enjincraft-keskustelu ja haastattelu Enjin CTO Witek Radomskin kanssa

EnjinCraft on Enjinin uusin laajennus sivustolle Minecraft palvelimet. EnjinCraft-laajennus antaa palvelinten omistajille mahdollisuuden integroida blockchain-talous kokonaan Minecraftiin.

Tämä tarkoittaa, että Minecraft-palvelinten omistajat voivat tarjota pelaajille konkreettisen omistuksen pelin sisäisistä varoista ja valuutoista. Pelin sisäisiä resursseja voidaan käyttää palvelimen omistajien keskusteluhuoneissa, verkkosivustoilla ja Enjin Multiversessa.

Stormwall on esimerkki Enjinin multiversumivarallisuudesta. Se on Enjinin luoma pelattava esine, jota voidaan käyttää 32 Enjinin pelissä.

DonationCraft oli Enjinin ensimmäinen Minecraft-laajennus. Se antoi MineCraft-palvelimille mahdollisuuden hyväksyä Paypal- ja luottokorttimaksut. Enjinin mukaan, LahjoitusCraft on ladannut yli 5 miljoonaa latausta ja antanut palvelinten omistajille ansaita miljoonia dollareita.

Kuten ensimmäisen kerran ilmoitti Aasian salaus tänään, tutustuttaakseen ihmiset Enjinin MineCraft-laajennukseen, Enjin on käynnistänyt suljetun beta-version EnjinCraft Server One, Minecraft-palvelin, joka on rakennettu Enjinin laajennuksella.

EnjinCraft Server One sisältää blockchain-pohjaisia ​​Minecraft-aseita, panssareita ja lisävarusteita pelaajien löytämiseksi ja voittamiseksi.

Etsi ja kerää blockchain-resursseja Minecraftin laajasta universumistaEtsi ja kerää blockchain-resursseja Minecraftin laajasta universumista

Pelin sisäiset tuotteet tuetaan Enjin Coinilla (ENJ). Pelaajat voivat saada Enjin-kolikon sulattamalla ne Enjin-lompakon kautta. Enjin-kolikon sulamisen jälkeen se voidaan siirtää muihin kryptovaluuttoihin. Enjin Coinia voidaan käyttää myös lahjakorttien ostamiseen tavanomaisilta jälleenmyyjiltä. Esimerkiksi Amazon, Apple ja Uber.

Enjin Blockchain SDK for Java

Java-SDK: n avulla Java-kehittäjät voivat luoda ja integroida blockchain-resursseja alustalleen.

Sillä Enjinin Java SDK, Yhtiö on ottanut käyttöön avoimen lähdekoodin koodikannan. Siksi Java SDK -käyttäjät voivat muokata ja rakentaa SDK: ta haluamallaan tavalla. Enjin mainitsee kannustavansa yhteistyön henkeä ja toivoo, että käyttäjät voivat käyttää SDK: ta sellaisten asioiden rakentamiseen, joita ei osannut koskaan kuvitella.

Pelaajat voivat muuntaa pelinsisäisen omaisuuden todelliseksi arvoksi.Pelaajat voivat muuntaa pelinsisäisen omaisuuden todelliseksi arvoksi.

Käyttäjät voivat käyttää Enjinin alustaa integroimaan lohkoketjutalouden palvelimiinsa. Tämä tarkoittaa, että käyttäjät voivat integroida blockchain-taloudet peleihin, verkkosovelluksiin ja jopa andriod-sovelluksiin.

Voit aloittaa rakentamisen Blockchain SDK: lla luomalla Enjin-tilin tässä.

Rekisteröitymällä Enjin Sparkin varhaisadeptointiohjelmaan käyttäjille tarjotaan erilaisia ​​varhaisen adoptoijan etuja. Tämä auttaa heitä markkinoimaan, rahoittamaan ja kaupallistamaan projektejaan.

Voit ilmoittautua Enjin Spark -ohjelmaan tässä.

Johtopäätös

Esittelyssä EnjinCraft: Maailman ensimmäinen Blockchain-powered Minecraft Server

Pelien sisäisten kohteiden pitäminen pelkkinä pikseleinä on menneisyyttä. Enjin antaa kehittäjien integroida blockchain-taloudet verkkomaailmaan Enjinin Java SDK: n avulla.

Ja MineCraft Server One -palvelun avulla Enjin näyttää, kuinka nämä taloudet voivat toimia valtavirran pelaamisessa. Toivottavasti näemme vihdoin win-win-tilanteen kehittäjille ja pelaajille. Kehittäjät pystyvät tuottamaan enemmän voittoa. Antaen pelaajille mahdollisuuden ansaita todellista arvoa pelin sisäisten esineiden avulla.

Saat lisätietoja tutustumalla Enjin-arvosteluun.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner