BitMix Review: Hur man använder det – Den kompletta guiden [2020]

I dagens uppgraderade värld har digital teknik tagit upp allt och med detta blir fler och fler proffsanvändare av kryptovaluta. Men vad som måste hållas i åtanke är att, eftersom kryptovaluta blir en trend, måste dess säkerhet också garanteras. Hackning och bedrägliga aktiviteter som stöld, utpressning etc. råder överallt därför, för att skydda våra kryptoplånböcker behöver vi Bitcoin-blandningstjänster. Bitcoin-mixer hjälper oss att hålla våra tillgångar anonyma. Dessa Bitcoin-blandare “mixar” dina mynt och returnerar användare med en annan uppsättning mynt snarare än de ursprungliga, för att säkerställa korrekt blandning och anonymitet.

Vad är Bitcoin Mixing Service

Bitcoin-blandningstjänst är en tjänst som hjälper användare att vara anonyma och därmed säkra genom att bryta länken mellan gamla och nya plånböcker genom att blanda deras mynt.

Liksom all annan teknik är Bitcoin inte så säkert som användare förväntar sig att det beror på att Bitcoin-aktiviteter spelas in offentligt och de lätt kan nås via blockchain. Hackare kan spåra avsändaren och mottagaren av tokens som överförs till nätverket genom att länka kryptovalutaplånboken och ditt namn och detta kan också sätta dig i fara eftersom dessa hackare kan använda krypton för farliga brott under ditt namn.

Varför ska jag använda en Bitcoin Mixing Service?

De flesta tror att Bitcoin är säkert och med rätta såvida du inte länkar din plånbok till din personliga information och detta kommer säkert att hända. Även om du en gång postar din e-postadress med din plånbok eller annan viktig information så är du ute i havet, redo att fångas av ett hav av hackare. Eftersom din plånbok kan ge ett spår till din identitet kan detta sätta dig i trubbel eftersom du kan skadas av brottslingar och utredas av brottsbekämpande myndigheter.

Dessutom, om en användare försöker köpa krypto genom ett bitcoin-utbyte som ber om KYC / AML-verifiering, måste man ladda upp bilden för identitet och det är där din personliga information visas offentligt när du gör inköp från det utbytet..

 Hur BitMix fungerar?

BitMix lovar att dölja din identitet genom att blanda och rengöra dina mynt. Det är väldigt enkelt att använda och fungerar på ett mycket organiserat sätt. Det har redan en insättning på “blandade mynt” som redan används. Vad du behöver göra är att bara fylla i det angivna formuläret och sedan skicka det erforderliga beloppet till adressen som tillhandahålls av servern.

LÄS Hur man använder Ripple (XRP) för Crypto Betting | Nybörjarguide

Bitcoin Blender blandar sedan automatiskt dina mynt genom att blanda dem ihop med någon annans kryptovaluta på ett centralt konto för att släppa en ny uppsättning mynt som har samlats in från slumpmässiga adresser. Användare får samma mängd bitcoin som de tidigare hade skickat minus serviceavgiften men med mycket extra säkerhet den här gången.

Det ger dig också en garantibrev som är en digitalt signerad bekräftelse och säkerställer att denna adress är giltig och genereras av servern.

De tre huvudstegen för att blanda dina mynt är som följer:

Steg 1: Skapa en beställning

Användaren måste fylla i mängden mynt som han vill blanda och sedan skicka till BitMix. Om du får en speciell kod kan du också ange den och aktivera funktionen “randomisering”.

Steg 2: Skicka mynt

Därefter måste användaren skicka dessa mynt till adressen som tillhandahålls av servern.

Steg 3: Ta emot tydliga mynt

Slutligen måste du bara vänta lite, och dina nya och ersatta anonyma mynt överförs automatiskt till din plånbok med ett garantibrev som bevis.

Om du väljer en partnerprogram, du kan tjäna en provision på varje inbjuden användare. Villkoren för partnerprogrammet anges i bilden.

BitMix.Biz-funktioner

Bitcoin Mixer ger dig massor av förmåner och det är bokstavligen det bästa alternativet där ute för någon form av krypto, vare sig det är Bitcoin, Ethereum eller Litecoin. Det har många fördelar som: 

 1. Stöd för flera språk:

Denna Bitcoin Blender är en mångsidig mixer med stöd till alla typer av samhällen, som tillhör alla etniciteter. Den stöder alla språk inklusive engelska, Ryssland, hindi, portugisiska, kinesiska, koreanska, indonesiska, tyska, nederländska och polska.

 1. Stöd för flera kryptor

Många Bitcoin tumblers stöder bara Bitcoin men i fallet BitMix stöder det inte bara Bitcoin utan också Ethereum, Litecoin och Dash, som just har introducerats.

 1. Stöd för Clearnet, Tor och NoJS

Det utökar sitt stöd till Clearnet, Tor, och NoJS utan JavaScript-versionen, vilket gör det bekvämare att använda.

 1. Minsta mängd som krävs för blandning

BitMix.Biz kräver inte att du har stora summor krypto för att fungera. Du kan använda den med så lågt som 0,005 BTC \ LTC \ DASH.

 1. Direktöverföringstjänst

Genom denna Bitcoin Blender behöver du inte vänta på att mynt överförs eftersom de överförs direkt. Efter transaktionen skickas också ett kvitto till användaren för posten.

 1. Fullständig anonymitet

Det bästa med denna Bitcoin-mixer är att den inte kräver att du ger all din personliga information. Den begär minimimängden information och även den tas bort från din post efter 72 timmar eller till och med omedelbart, med en begäran om beställningssida.

 1. Möjlighet att ställa in anpassad avgift

Bitcoin Mixer lurade angriparna genom att låta dig själv ställa in den anpassade avgiften. Om hackarna känner till serviceavgiften är det mycket bekvämt för dem att analysera blockchain och spåra transaktioner.

 1. Kod för att låsa dina tidigare mynt

Efter din första transaktion får du en speciell kod som säkerställer att du aldrig får tillbaka några av dina tidigare mynt efter att du har använt BitMix och detta gör din plånbok ospårbar.

 1. Stöd för randomiserat alternativ

Det här är bara ett extra säkerhetslager som hjälper dig att få minst 2 eller fler transaktioner på varje utgångsadress. Detta gör det svårt för hackarna att analysera transaktionen men det minsta belopp som krävs för att aktivera den här funktionen är 0,1 BTC eller 1 LTC.

 1. Flexibla inställningar

Med hjälp av Bitcoin tumbler har du möjlighet att välja manuella eller autojustera inställningar för att få maximal nytta enligt ditt val.

 1. API och partners för dina projekt

Du kan också få stöd från våra API: er för att utveckla din egen mixer och få omedelbara utbetalningar från alla inbjudna användare vid varje transaktion. Du kan använda detta API till dina egna fördelar för att ge ersatta mynt till dina kunder.

 1. Garantibrev

BitMix.Biz förstår verkligen säkerhetsproblemen och eftersom det borde ge fullständig anonymitet och säkerhet, hur kan det lämna sina tjänster med något kryphål. För att hålla ett register och för äkthet ger det en digitalt signerad bekräftelse till sina kunder efter varje transaktion som hävdar att den specifika adressen har genererats av vår server.

LÄS BestMixer.io är den bästa Bitcoin-mixern för 2019

Slutsats

Kryptomarknaden är stor och det finns många andra alternativ för att få dina mynt anonymt genom att blanda men det finns en nackdel med de flesta av dem. BitMix är ett legitimt alternativ som erbjuder fullständig anonymitet och till skillnad från andra blandare erbjuder hög likviditet vilket är mycket viktigt för att se till att mynten på andra sidan är helt avskiljda från plånboken och förblir anonyma.

För att säkerställa konfidentialitet i dagens värld är det mest effektiva sättet att skydda mot hackare och inkräktare att få mynt utbytt med anonymitet via en Bitcoin-mixer..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner