Bitcoinin tekninen analyysi: BTC siirtyy kohti 40 000 dollaria, kun salausmarkkinoiden yläraja ylittää 1 biljoonan dollarin

Päivittäinen Bitcoin BTC -hinta-analyysi

  • Bitcoin on nyt yksi maailman arvokkaimmista 10 omaisuudesta.
  • BTC on voittanut TD: n peräkkäisen indikaattorin myyntisignaalin.

Bitcoin nousi 32 000 dollarista 37 250 dollariin viimeisten kolmen päivän aikana, ylittäen helposti 35 000 dollarin psykologisen tason. Tällä hetkellä näyttää siltä, ​​että johtava kryptovaluutta on nopeaan suuntaan kohti 40 000 dollarin vyöhykettä. Salausmarkkinoiden yleinen yläraja on ylittänyt 1 biljoonan dollarin vertailuarvon. Näyttää siltä, ​​että BTC ajaa tätä valtavaa positiivisen vauhdin aaltoa matkalla kohti uusia korkeuksia.

Bitcoin voittaa myyntisignaalin

Bitcoinin neljän tunnin kaavio oli välittänyt myyntisignaalin vihreän yhdeksän kynttilänjalalla. Kuitenkin pudotettuaan hieman 35000 dollarista 34600 dollariin, hinta onnistui palautumaan yli 37000 dollarin.

btc / usd 4 tunnin kaavio 010721

Kuva: BTC / USD 4 tuntia

Haittapuolta suojaa kolme terveellistä tukitasoa, kuten IntoTheBlockin ”In / Out of the Money Around Price” (IOMAP) -lehdessä näkyy. Nämä kolme tasoa ovat 20 baarin SMA: lla (33 300 dollaria). 32 200 dollaria ja 50 baarin SMA (31 350 dollaria). Nämä kolme tukiseinää näyttävät olevan riittävän vahvoja absorboimaan suuren määrän myyntipaineita.

btc / usd-volyymitaulukko 010721

Kuva: IntoTheBlock

Päivittäinen hintakaavio antaa lisäarvoa yleiseen nousunäkymäämme. Ensinnäkin liukuva keskimääräinen konvergenssi / divergenssi (MACD) osoittaa nousevaa vauhtia. Toiseksi parabolinen SAR on muuttunut laskevasta nousevaksi, mikä taas osoittaa, että sonnien hallussa on markkinat täysin.

bct / usd päivittäinen kaavio 010721

Kuva: BTC / USD päivittäin

Onko saapuvaa kaatopaikkaa?

”Panama-salauksen” ohi käynyt salausanalyytikko teki mielenkiintoisen havainnon. Näyttää siltä, ​​että pörsseissä olevien bitcoinien määrä on kasvanut huomattavasti.

bitcoin santiment -taulukko 010721

Kuva: Santiment

Tämä voi tarkoittaa, että ostajat ovat siirtämässä BTC: tä vaihtolompakkoihin myymään kolikoitaan ja tasoittamaan voittoa.

Bitcoin saavuttaa 45 000 dollaria ensi kuussa

BitPayn varatoimitusjohtaja Sonny Singh sanoi uskovansa, että Bitcoin voi nousta 45 000 dollariin ensi kuussa. Äskettäisessä Bloombergin haastattelussa Singh huomautti, että jättiläisyritykset saattavat myydä digitaalisen omaisuuden osuutensa aikaisemmin kuin ihmiset voisivat ennakoida voittotarjouksessa.

Monet institutionaaliset ostajat ostivat noin 20 000 dollaria, joten se olisi minun kerrokseni siitä, kuinka pitkälle Bitcoin voisi laskea … Kaikki ostajat, jotka ostivat sisään, sanoivat: “Oi Bitcoiniin nyt kolmeen tai viiteen vuoteen, ‘mikä on hienoa, mutta luulen, että jos Bitcoin osuu 45 000 dollariin ensi kuussa, he sanovat:’ wow teimme juuri 2x, tiedätkö, emme enää tarvitse sitä kolmen vuoden horisonttia, aloitetaan myynti jonkin verran.

Lisäksi Singh lisäsi toisen ennusteen, joka ehdottaa, että kun Bitcoin alkaa lyödä merkittävää hintalappua, hallitukset ja kansalaiset alkavat ostaa omaisuutta. Hän jatkoi selittämistä, että kaksi vuotta sitten käsite suurista yrityksistä, jotka lisäävät Bitcoinia taseisiinsa, tuntui kauaskantoiselta, mutta nyt suuret instituutiot pitävät Bitcoinia.

Bitcoin on nyt 9. arvokkain maailmanlaajuinen omaisuus

Asset Dashin mukaan lippulaiva kryptovaluutta on nyt yhdeksänneksi arvokkain omaisuus maailmassa. Vain muutama viikko sitten Bitcoin ohitti VISA: n luettelossa. Se kasvatti pian markkina-arvoa 70 miljardilla dollarilla ohittaakseen Berkshire Hathawayn, Bitcoin-kriitikko Warren Buffettin johtaman yrityksen. Tällä hetkellä luettelon viisi parasta yritystä ovat Apple (2,23 biljoonaa), seuraavina Microsoft (1,65 biljoonaa dollaria), Amazon (1,62 biljoonaa dollaria), Googlen emoyhtiö Alphabet (1,18 biljoonaa dollaria) ja Facebook (773 miljardia dollaria)..

AssetDashin arvokas omaisuuskaavio 010721

Kuva: AssetDash

Kirkkaammin voidaan todeta, että Bitcoin voi ohittaa yrityksiä kuudesta kahdeksaan, jos se pystyy ylläpitämään nousevaa vauhtiaan. Tencentin osakkeiden arvo on 698 miljardia dollaria, Elon Muskin Teslan markkina-arvo on 697 miljardia dollaria ja Alibaba on 650 miljardia dollaria, 12 miljardia dollaria enemmän kuin BTC: n markkina-arvo.

Bitcoin-futuurikauppiaat ovat varovaisia

CryptoQuantin tilastotiedot ovat osoittaneet, että futuurikauppiaat riskiävät vähemmän rahaa päivittäin, kun Bitcoin saapuu hintahaun alueelle. Mittasivuston tietojen mukaan keskimääräinen vipuvaikutus Bitcoin-futuurikaupoissa laskee jatkuvasti useissa johtavissa pörsseissä.

Tämän yhtälön selittämiseksi CryptoQuant kehitti indikaattorin nimeltä Estimated Leverage Ratio. Viimeksi mainittu saadaan, kun pörssin avoin korko jaetaan pörssissä talletetulla varalla. CryptoQuant totesi, että vipuvaikutus laskee Binancella, BitMEXillä, Bybitillä, Huobilla ja OKExillä. Nämä vaihdot ohjaavat suurinta osaa kaupoista koko kryptovaluuttaekosysteemissä.

Tämä keskimääräisen vipuvaikutuksen lasku voi olla varovainen keskellä hintojen etsintävaihetta. Elinkeinonharjoittajat ovat halukkaita riskoimaan vähemmän ja vähemmän avattaessa positioita, koska ennusteiden ylläpitämiseksi ei ole olemassa historiallisia viitteitä.

Monet kauppiaat ovat myös huolissaan pelätystä korjauksesta. Liian korkealle nousevat omaisuuserät yleensä laskevat jossain vaiheessa takaisin, eikä BTC ole vieras tämä todellisuus. Sijoittajat, jotka ovat avanneet positioita, haluavat lopulta kotiuttaa ja kerätä realisoituneen voiton. Ajoitus voi olla huono niille, joilla on huomattavia vivutettuja vedonlyöntipaikkoja härkämarkkinoiden jatkuessa.

CryptoQuant uskoo, että arvioitu vähimmäisomavaraisuusaste on hyvä tapa mitata riski, jonka kauppiaat ovat valmiita ottamaan. Tästä syystä tilastojen tulisi heijastaa yleistä markkinatunnetta:

ELR johdannaisvaihdolle kertoo kuinka paljon vipuvaikutusta käyttäjät käyttävät keskimäärin. Nämä tiedot mittaavat elinkeinonharjoittajien mielipiteitä riippumatta siitä, ottavatko he riskin vai ei. Jos ELR-arvo on korkea verrattuna pari viimeiseen päivään, se osoittaa, että kauppiaat ovat melko luottavaisia ​​asemissaan. Rahoitustiedot, kuten rahoitusosuudet, voivat auttaa kauppiaita rakentamaan vankan kaupankäyntistrategian näillä tiedoilla.

CryptoQuantin toimittamat numerot yrittävät tarjota markkinoiden objektiivisen valvonnan ottaen huomioon yksinkertaisen lähtökohdan riskeistä – kun vipuvaikutus on korkea, kauppiaat uskovat trendin olevan vahva. Kun se on matala, kauppiaat ovat epävarmempia siitä, mitä voisi tapahtua.

Keskeiset hintatasot BTC: lle

BTC: n osalta kyse on 40 000 dollarin tasosta. Kuinka ostajat reagoivat saavutettuaan tämän tason? Ovatko kolikot siirtyneet haltijoiden pörsseihin myyntiin heti, kun BTC saavuttaa 40 000 dollaria? Meidän on odotettava ja katsottava, kuinka se siirtyy.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner