Nyhedsbrev nr. 16: Ethereum 2.0 lanceres med succes

Markedssituation: Er $ BTC-salget overstået?

Denne uge har vi været vidne til et meget stærkt Bitcoin-comeback efter de ca. 20% prisdump. Prisen har gået sidelæns i USD $ 18-19.000 i et par dage nu i forventning om det næste træk. Bunden af ​​dip var $ 16200 (Bitstamp), og mange håber, at dette kunne være det rigtige tidspunkt at passere den kritiske mur til $ 20k (som mange har drømt om i årevis). Relativt styrkeindeks (RSI) på det ugentlige diagram er stadig i overkøbt område, og vi er langt over det 21 glidende gennemsnit, en indikator, der historisk har været respekteret ret godt ved tidligere tyrkørsler, når prisen gentagne gange hoppede over den under tilbagetrækning.

I mellemtiden har nogle altcoins haft reliefmøder som $ SUSHI (2,25x på 10 dage) og $ RAMP (x2 i samme periode), som nu er 6x siden efter lanceringen i oktober 2020.

BTC svæver omkring højeste ugentlige ressistensBTC svæver omkring højeste ugentlige ressistens

På det daglige diagram kan vi se, at Bitcoin faldt ganske pludseligt tilbage til den tidligere ugentlige support, før den hoppede kraftigt tilbage, efter den indledende stigning til næsten ATH ved den højeste eksisterende ugentlige modstand på diagrammet. Denne kanal er derefter blevet respekteret perfekt indtil nu. Prisen ser ud til at konsolideres på toppen, og vi håber alle, at dette kan være startpladen til næste løb!

Facebooks Vægt lanceres i januar 2021?

Vægten, det afventede digitale valuta-projekt, der blev grundlagt af Facebook i 2019, kunne se dagens lys i begyndelsen af ​​2021.

I en artikel offentliggjort af Coindesk den 27. november hævder kilder, at Vægten (nu omdøbt Diem) muligvis kun starter med en stablecoin, bakket op af dollaren, i modsætning til den oprindelige plan, der indeholdt en kurv med forskellige FIAT-valutaer (vi skrev om Libra / Diem i dybden her).

Vægten / Diems rejse har været ret plaget af tilsynsmyndigheder i sin korte historie, og nogle af de oprindelige medlemmer har allerede forladt projektet, som Paypal, Mastercard og Ebay. Mange andre har erklæret, at de venter på at se, hvordan lanceringen vil gå, før de overvejer en investering.

Regulerende godkendelser af den schweiziske finanstilsynstilsyn (FINMA) afventer stadig. Der er ingen officiel dato.

Amerikanske tilsynsmyndigheder strammer grebet om stablecoins

Et af spørgsmålene i forbindelse med stablecoins (som Facebooks Diem) kunne nu blive Stablecoin Tethering and Bank Licensing Enforcement (STABLE) Act.

Indført af United States Congress har det til formål at styrke reglerne for stablecoins og stablecoin-relaterede produkter. Især ville det kræve, at udstedere af stabile mønter skulle få bankcharter og godkendelse af myndighed inden cirkulerende stablemønter.

Ifølge den amerikanske repræsentant Rashida Tlaib er begrundelsen for denne regulering, at den ville forhindre kryptovalutaudbydere i at gentage forbrydelserne fra “store banker” mod minoritetsindkomstminoriteter med lav moderat indkomst..

I henhold til de foreslåede regler vil kryptovalutaudbydere være forpligtet til at udfylde en liste over handlinger som “Kræv enhver potentiel udsteder af en stablecoin for at få et bankcharter” eller “Kræv, at enhver virksomhed, der tilbyder stablecoin-tjenester, skal følge de relevante bankbestemmelser i henhold til den eksisterende lovgivning jurisdiktioner ”og mere.

Selvom dette hovedsageligt skulle påvirke private stablecoins leveret af store teknologivirksomheder eller store børser (og sandsynligvis mindre DeFi-bevægelsen), har mange i kryptokurrencyområdet rejst deres stemme og tvivl. Problemet er, at disse regler i sidste ende, hvis de bliver lov, kan få det modsatte resultat af det, der foreslås. Kryptovaluta har altid været fuldstændig gennemsigtig og lig med alle de mennesker, der ønsker at investere i det. Omkostninger forbundet med vedligeholdelse af din portefølje er for det meste ubetydelige, i modsætning til den traditionelle finansielle sektor er der ingen grund til at vente uger på godkendelser, alle kan kontrollere deres egne penge, og du kan få adgang til dem overalt i verden, uanset din “sociale klasse” eller bankkonto. Kunne disse regler faktisk øge omkostningerne og afskrække fattige mennesker fra at få adgang til disse tjenester?

Den Europæiske Centralbank arbejder på den digitale euro … vil den overgå Kinas DCEP?

Apropos digitale valutaer Fabio Panetta, bestyrelsesmedlem i Den Europæiske Centralbank (ECBD), skitserede i sidste uge fire hovedområder, som de primært arbejder på for at fremme den digitale euro:

  1. Target Instant Payment Settlement (TIPS), der giver “enkeltpersoner og firmaer mulighed for at overføre penge mellem hinanden inden for få sekunder”. Især skal ECBD fastslå, at den er i stand til at fungere med hundreder af millioner af kunder;
  2. interoperabilitet mellem centraliserede systemer og distribueret hovedbogsteknologi (DLT)
  3. brug af “betalingsdrevne blokeringer med elektronisk identitet”; og
  4. undersøgelse af hardwareenheder, der er i stand til at opretholde privatlivets fred.

Læs hele artiklen ved ledgerinsights.

Vil det overgå Kinas nationale valuta DCEP? Indtil videre virker det usandsynligt, da DCEP er i langt mere avancerede testfaser. Den seneste test var en storskala airdrop på RMB 10mil til omkring 50.000 Shenzhen beboere at bruge.

Lær mere om Kinas DCEP.

ETH2 er live!

Den 1. december 2020 gik Ethereum 2 Beacon Chain i live nøjagtigt en uge efter tærskelfristen!

Hvis du er interesseret i at blive validator, kan du læse vores fulde guide her eller se vores dedikerede livestream om, hvordan du opretter en Ethereum 2.0-node!

GBV køber OMG Network

Genesis Block Ventures (GBV), et investeringsselskab, der arbejder med Genesis Block, har annonceret overtagelsen af ​​OMG Network.

Denne beslutning blev taget for at “udnytte dets (GBV) netværksstyrke for at fremme den fremskyndede vækst i OMG Network og yderligere forbedre vedtagelsen af ​​OMG blockchain i Asien og videre”.

Dette er den første erhvervelse for GBV, et “investeringsselskab med en mission om at opbygge fremtiden gennem blockchain”, som har været temmelig aktiv i Defi i år og hidtil har arbejdet med at opbygge meningsfulde relationer og samarbejde i området..

OMG, der blev lanceret i 2017 som Omisego, er en anden-lags skaleringsløsning til Ethereum-platform, der er i stand til højhastighedstransaktioner (tusinder pr. Sekund).

Få mere at vide i vores kommende livestream

Se HER for bagudgaver af vores nyhedsbrev!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner