FalconSwap ($ FSW) vejledning

Før vi begynder

Denne artikel er kun til orientering og er ikke beregnet til at kommentere levedygtigheden af ​​FalconSwap (FSW). Som med alle kryptokurrencyprojekter indebærer det en enorm risiko. Enhver, der har til hensigt at deltage, bør gøre fuld undersøgelse og nøje overveje de risici, der er involveret på forhånd.

FalconSwap ($ FSW) er en lag-2-skaleringsløsning, der er bygget på Uniswap og yderligere udvidelig til at samle andre Decentralized Finance (DeFi) -platforme som Mooniswap, Kyber, Balancer, Airswap og Bancor. Det sigter mod at løse de igangværende problemer i Ethereum-økosystemet som høje transaktionsgebyrer, glidende handel, manglende privatliv, langsomme transaktioner og dårlig brugeroplevelse.

Resumé

 • Platformen lover at tilbyde funktioner som Layer-2 Order Matching, DEX Aggregation, Lavere handelsgebyrer, Low Slippage, Yderligere fortrolighed og hurtigere transaktioner.
 • FalconSwap (FSW) tokens er designet til at tilskynde tokenholdere og platformbrugere ved at tilbyde gebyrrabatter, belønninger, tokenforbrændinger og likviditetsminedrift..
 • Potentielle røde flag inkluderer mangel på hvidbog og køreplan, ingen offentlig Github-profil, et anonymt team og investorusikkerhed.
 • Kan holdet overvinde disse forhindringer for at fange markedsandele fra de eksisterende spillere og etablere sig som den bedste løsning til Ethereum-skalering?

Hvad forsøger FalconSwap at løse?

DeFi-platforme har fået enorm trækkraft i 3. kvartal 2020. Pr. Data fra DeFi-puls, den samlede værdi, der er låst i DeFi-protokoller, er steget fra tæt på $ 1 mia. dollar i juni til 9 mia. dollar i september. Uniswap er opstået som den mest efterspurgte platform til handel og bytte af digitale aktiver på Ethereum blockchain. Den 30. august 2020 blev Uniswap den første decentrale børs (DEX), der overhalede den største amerikanske baserede kryptobørs, Coinbase.

Da DeFi-samfundet fortsætter med at skubbe deres aktivitet ud over netværksgrænser, har overbelastning på netværket ført til et stigende antal ubekræftede transaktioner, længere ventetider og højere gebyrer, da brugerne konkurrerer om at få deres transaktioner bekræftet hurtigere, hvilket gør det til en ekstrem afgørende vejspærring for fremtiden for Ethereum som en smart kontraktplatform. Ethereum Gas-gebyrer er steget i de seneste måneder med over 5.869 ETH (2,17 millioner dollars) brugt i henhold til de seneste data fra Glassnode, med gebyrer så høje som 15.374 ETH (3,5 millioner dollars) registreret den 11. juni 2020.

Ethereums samlede transaktionsgebyrerEthereums samlede transaktionsgebyrer pr. 2. august 2020

Der er derfor et øjeblikkeligt behov for at løse Ethereum-skaleringsproblemet for at gøre det muligt for brugere og projekter at få mest muligt ud af det voksende DeFi-økosystem. Det er her FalconSwap sigter mod at give en løsning.

FalconSwap-oversigt

FalconSwap kalder sig ”The Powerhouse for DeFi” og fungerer som et andet lag på Uniswap og andre DeFi-platforme. Det sigter mod at løse de løbende problemer med høje transaktionsgebyrer, glidende handel, manglende privatliv, langsomme transaktioner og dårlig brugeroplevelse i Ethereum-økosystemet. Dette planlægger det at gøre ved at tilbyde følgende funktioner:

 • Lag-2 ordreafstemning: Ordrer matches i Layer-2 og aggregeres inden adgang til likviditeten fra Uniswap-pools.
 • DEX Aggregation: Ordrer aggregeres på tværs af flere likviditetspuljer som Uniswap, Mooniswap, Balancer, Kyber osv.
 • Lavere handelsgebyrer: Samlede ordrer fordeler transaktionsgebyrene på tværs af flere brugere, hvorved gebyrer pr. Bruger sænkes.
 • Lav glidning: Aggregerende platforme giver en større likviditetspulje til at udføre ordrer og derved mindske glidende handel.
 • Privatliv: Layer-2 ordrer matchning sker uden kendskab til handlen.
 • Hurtigere transaktioner: Hurtigere transaktioner drevet af sammenlægning og udførelse af flere handler i Layer-2.

For at forstå dette bedre, lad os antage, at der er 3 købere, der køber henholdsvis 2 ETH, 3 ETH og 5 ETH tokens, og 3 sælgere, der sælger henholdsvis 6 ETH, 6 ETH og 8 ETH..

Uden vs med FalconSwapUden vs med FalconSwap (Billedkredit: Medium)

Ved hjælp af den nuværende handelsmetode på Uniswap ville hver bruger betale for deres egne gasafgifter, og de samlede gebyrer ville være 6 gange gasafgiften pr. Ordre. Brugeren kan også opleve transaktionsglidning og endnu højere gebyrer, hvis deres ordrer fordeles på flere likviditetspuljer.

Men når de ovennævnte handler placeres og udføres på FalconSwap-platformen, samler protokollen 6 ordrer, der svarer til 10 ETH-værdien af ​​købsordrer med 10 ETH-værdi af salgsordrer. De resterende 10 ETH-salgsordrer sendes derefter til Uniswap eller distribueres mellem forskellige likviditetspuljer. Dette vil hjælpe med at optimere gasafgifter pr. Bruger og minimere glidning.

FalconSwap-token ($ FSW)

FalconSwap tokenomics er designet til at tilskynde brugere og tokenholdere på følgende måde:

 • Gebyrrabatter: FSW-tokenholdere får yderligere gebyrrabat på op til 50% for at bruge FalconSwap ud over gebyrbesparelser fra Layer-2-handelsudførelse.
 • Indsats: En del af gebyrerne opkrævet fra FalconSwap-protokollen vil blive brugt til at købe FSW-tokens fra markedet og distribueret til FSW-token-staking-indehavere.
 • Token brænding: FSW er et deflationært token. 10% af de opkrævede gebyrer vil blive brugt til at købe FSW-tokens fra markedet og brændt.
 • Likviditetsminedrift: Brugere mine FSW-tokens, når de handler på FalconSwap.

4. september 2020 rangerer FSW-token 381 ud af 5890 mønter, der er anført på CoinGecko. Den nuværende token-cirkulationsforsyning er 33 millioner med en maksimal forsyning på 100 millioner. FSW Token kan i øjeblikket købes på Uniswap V2 (ETH / FSW) og Hotbit udvekslinger.

FalconSwap testnet resultater

Den 27. august 2020 rapporterede holdet med succes at gennemføre deres første milepæl, som var at opbygge en decentral protokol til at samle ordrer på Uniswap og delte offentligt testnetresultaterne med samfundet. I henhold til resultaterne tilbød handel på FalconSwap gasbesparelser på ca. 64% pr. Transaktion sammenlignet med Uniswap.

Falconswap testnet resultaterFalconSwap testnet-resultater (billedkredit: Medium)

Potentielle røde flag: Er FalconSwap legitim?

FalconSwap har flere aspekter, som får os til at sætte spørgsmålstegn ved projektets legitimitet, for eksempel manglen på hvidbog og Github. Vi er også bekymrede over, at holdet er anonymt, og spørger, om de virkelig støttes af investorerne som påstået. Vedrørende disse spørgsmål kontaktede vi FalconSwap-teamet, og de var venlige nok til hurtigt at svare. Nedenfor er detaljer om vores bekymringer vedrørende FalconSwap og svaret fra holdet.

Ingen hvidbog

Utvivlsomt det vigtigste dokument for ethvert kommende projekt er en detaljeret og struktureret hvidbog med en klar køreplan for potentielle investorer. Det er den første lakmusprøve, et projekt skal rydde for at blive betragtet som pålidelig. FalconSwap har endnu ikke offentliggjort sin hvidbog til samfundet.

Ifølge teamet er der ingen hvidbog, fordi teamet allerede sigter mod at lancere det endelige produkt inden udgangen af ​​september 2020 og har indgået et samarbejde med virksomheder som DEX-værktøjer til indledende likviditetsminedrift, handel og integrationer. Køreplanen er indstillet til at blive præsenteret sammen med produktlanceringen.

Ingen Github

De fleste projekter har i dag en aktiv Github-profil, hvor de regelmæssigt giver opdateringer til fremskridtene i deres kode til peer review og fejlidentifikation fra samfundet. FalconSwap har ikke en sådan offentlig Github-profil. Med hensyn til dette spørgsmål siger FalconSwap-teamet, at deres GitHub ikke er blevet offentliggjort, så de kan have en fordel på konkurrenterne og undgå, at deres kode kopieres. Det vil dog også blive offentliggjort efter produktlancering.

Anonymt hold

Et andet potentielt rødt flag er, at holdet er anonymt. For at være retfærdig er der nogle projekter, hvor hold vælger at være anonyme på grund af truslen om en potentiel regeringsnedbrydning eller operationel risiko. Disse projekter overkompenserer dog ved at være gennemsigtige i alle de andre aspekter af deres projekter for at forstørre tilliden, som FalconSwap i øjeblikket mangler. Da vi spurgte teamet om dette, svarede de, at de besluttede at være anonyme for at undgå enhver negativ indvirkning på operationerne.

Uklare investorer / partnere

FalconSwap-webstedet nævner 6 pålidelige partnere, nemlig Fengshui Capital, Tenzor Capital, TRG Capital, Mapleblock Capital, Magnus Capital, og Sort drage. Bortset fra Fengshui Capital har ingen partner imidlertid noteret FalconSwap som en del af deres investeringsporteføljer på deres egne respektive websteder.

Vi bemærker, at uanset om investorer eller partnere nævner FalconSwap på deres hjemmeside eller ej, er FalconSwap-holdets kontrol. Fra vores videre forskning bemærker vi, at TRG Capital Direktør Etienne VantKruys tweeted om FalconSwap. Vi bemærker også, at nogle af FalconSwap-fællesskabsmedlemmerne gjorde deres egen research og sendte e-mail til investorer for at bekræfte rigtigheden af ​​deres partnerskaber med FalconSwap. Det blev bekræftet af disse fællesskabsmedlemmer, at de fik positive svar.

Afsluttende tanker

FalconSwap har klart identificeret et vigtigt problem, der plager Ethereum-økosystemet. Deres Layer-2-transaktionsaggregeringsløsning kan være et af de bedste svar til skalering af Ethereum og lavere gebyrer. Holdet har derfor et meget lille vindue til at bringe produktet på markedet, da Uniswap-teamet også arbejder på deres Layer-2-løsning, der forventes lanceret senere på året.

Derudover forventes der sund konkurrence fra den nyligt lancerede Polkadot-protokol, som allerede muliggør cross-blockchain-overførsler af enhver form for data, aktiv eller tokens sammen med transaktionsskalerbarhed ved at sprede transaktioner på flere parallelle blockchains. Ethereum selv kunne skaleres meget snart, fjerne blokering af netværket, sænke gebyrer og øge transaktionshastigheden, hvilket efterlod meget lidt incitament til at bruge FalconSwap-platformen i fremtiden..

Men hvis holdet leverer ved at lancere platformen inden for den lovede tidslinje og gøre koden offentligt tilgængelig for samfundet, kan den helt sikkert fange en betydelig markedsandel fra de eksisterende spillere, få samfundets tillid og etablere sig som THE go-to-løsningen for Ethereum skalering.

Vigtige links

Internet side: https://FalconSwap.com

Telegram: https://t.me/Falcon_Swap

Medium: https://medium.com/FalconSwap

Twitter: https://twitter.com/Falcon_Swap

Decentraliseret økonomi (DeFi) -serie: tutorials, guider og mere

Med indhold til både begyndere og mere avancerede brugere, se vores YouTube DeFi-serie, der indeholder vejledninger om de VÆSENTLIGE VÆRKTØJER, du har brug for til handel i DeFi-rummet, f.eks. MetaMask og Uniswap. Samt et dybt dyk i populære DeFi-emner som Reef.finance ($ REEF) og Polkadot ($ DOT)

DeFi-serien på dette websted dækker også emner, der ikke udforskes på YouTube. For en introduktion om, hvad der er DeFi, se Decentralized Finance (DeFi) Oversigt: En guide til den VARMESTE trend inden for kryptokurrency

Vejledninger og vejledninger til VÆSENTLIGE DEFI-VÆRKTØJER:

 • MetaMask Guide: Hvordan oprettes en konto? PLUS tip og hacks til avancerede brugere
 • Uniswap gennemgang og vejledning: Begyndervejledning og avancerede tip og tricks
 • Serum DEX guide og gennemgang
 • SushiSwap ($ SUSHI) forklaret
 • 1-tommers udveksling, Mooniswap og Chi GasToken: Den ultimative gennemgang og guide

For detaljeret information om andre specifikke DeFi-projekter, se vores DeFi token-guider. Her er nogle af vores mest POPULÆRE guider:

 • AAVE ($ LÅN)
 • Ampleforth ($ AMPL) anmeldelse: Den vigtige guide til denne DeFi-protokol
 • ChainLink ($ LINK) guide: Et nøglelink i DeFi-rummet
 • Cream Finance ($ CREAM): Hvad er det??
 • Curve Finance ($ CRV) guide
 • DODOEx ($ DODO): En revolutionerende on-chain likviditetsudbyder
 • Lineær økonomi ($ LINA): Fremtiden for syntetiske udvekslingsplatforme?
 • Polkadot ($ DOT): Alt hvad du behøver at vide om Kinas DeFi-skat
 • RAMP DeFi: Hvordan låser det op værdien af ​​indsatte aktiver?
 • Reef Finance ($ REEF): All-in-One Defi-platformen
 • Solana ($ SOL) forklaret
 • Grafen ($ BRT) – Det næste niveau af decentraliserede apps
 • Trustswap ($ SWAP) forklaret – Næste generation af DeFi-transaktioner
 • Ønsker at finansiere fusion af DeFi-økosystemet
 • Wing Finance ($ WING) – En kreditbaseret DeFi-udlånsplatform

Flere videoer og artikler kommer snart som en del af vores DeFi-serie, så sørg for at abonnere på vores Youtube-kanal og (for nu) GRATIS ugentligt nyhedsbrev så du kan få besked, så snart de kommer ud!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner