Πρόβλεψη τιμής Dogecoin 2021-2025 | Μπορεί το DOGE να φτάσει ποτέ $ 1;

Dogecoin αυτή τη στιγμή ωθεί τα όρια στο τρέχον οικονομικό παράδειγμα. Σας παρέχουμε την πρόβλεψη τιμής Dogecoin για τα επόμενα χρόνια, ώστε να μπορείτε να βρείτε το καλύτερο λογικό κέρδος που μπορείτε να βγείτε από το νόμισμα. Επενδύοντας σε κρυπτογράφηση, οι χρήστες πρέπει να κάνουν την έρευνά τους. Στη βαθιά ανάλυση κίνησης, θα μιλήσουμε για την προέλευσή της, τον τρόπο λειτουργίας της και την ανάλυση των τιμών του παρελθόντος. Θα απαντήσουμε σε ένα από τα πιο αναμενόμενα ερωτήματα σχετικά με την πραγματοποίηση μελλοντικών επενδύσεων. Ας ξεκινήσουμε.

Τι είναι το Dogecoin?

Dogecoin είναι μια κρυπτογράφηση που χρησιμοποιείται κυρίως από χρήστες Reedit και Twitter. Είναι επίσης εγκεκριμένο από μερικές εκατοντάδες λιανοπωλητές παγκοσμίως ως έντυπο πληρωμής. Μπορείτε να αγοράσετε φαγητό, είδη σπιτιού και ακόμη και τομείς στον ιστότοπο χρησιμοποιώντας το εγγενές διακριτικό τους.

Το DOGE αναπτύχθηκε για να σπάσει το στίγμα γύρω από τα κρυπτονομίσματα, τα οποία τότε ήταν αρνητικά. Προέκυψε επίσης ως αντίδραση στην ευκαιριακή διαφθορά της Palmer στο μεγαλύτερο μέρος της κουλτούρας κρυπτογράφησης. Ως αποτέλεσμα, το Dogecoin σχεδιάστηκε σε ελκυστικούς επενδυτές διατηρώντας τον αλγόριθμο εξόρυξης στη συχνά χαμηλή τιμή.

Η προέλευση του Dogecoin

Το Dogecoin δημιουργήθηκε ως αστείο μεταξύ δύο μηχανικών το 2013. Όταν συνδύασαν με επιτυχία τα δύο πιο ισχυρά φαινόμενα του 2013, το Bitcoin και το «Δόγη.Και οι δύο μηχανικοί δεν συναντήθηκαν ποτέ πριν στην πραγματική ζωή. Ως αποτέλεσμα, το Dogecoin δημιουργήθηκε.

Ήταν ένα νόμισμα που άρχισαν να χρησιμοποιούν οι άνθρωποι, προκαλώντας έκπληξη και στους δύο μηχανικούς μετά την κυκλοφορία του. Τον πρώτο μήνα της Πλατφόρμας, περισσότεροι από ένα εκατομμύριο μοναδικοί χρήστες πήγαν στο dogecoin.com.

  1. Πρόβλεψη τιμής κυματισμού: Πρόβλεψη XRP 2021-2025

Πώς λειτουργεί το Dogecoin?

Το Dogecoin είναι μια παραλλαγή Luckycoin, το ίδιο το πιρούνι Litecoin και για εσάς που δεν γνωρίζετε, το Litecoin είναι ένα πιρούνι του Bitcoin). Το Blockchain of Dogecoin επεξεργάζεται περίπου 30 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο (TPS). Κάθε συναλλαγή DOGE κοστίζει περίπου ένα σεντ USD.

Λίγο μετά την κυκλοφορία του Dogecoin, οι προγραμματιστές Dogecoin συνεργάστηκαν με προγραμματιστές digibyte για να εισαγάγουν το πρωτόκολλο Digishield για να αποτρέψουν το Dogecoin να είναι μια τεράστια ομάδα εξόρυξης σε οποιονδήποτε κόμβο. Δεν υπήρχε ICO και κανένα προ-ναρκοπέδιο για το Dogecoin. Σε αντίθεση με πολλά άλλα κρυπτονομίσματα, ο σκοπός και η αρχιτεκτονική του Dogecoin είναι πολύ απλοί και ήταν από τότε που αναπτύχθηκε.

Dogecoin (DOGE) Ανάλυση προηγούμενης τιμής

Στις 17 Δεκεμβρίου 2013, όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά το Dogecoin, η τιμή ήταν 0,000255 $. Πριν από ένα μήνα, οι τιμές του έφθασαν τα 0,002306 $ τον Ιανουάριο του 2014, το οποίο ήταν σχεδόν 10 φορές υψηλότερο. Στη συνέχεια έστρεψε δυνατά και για τρία χρόνια ήταν στο χαμηλότερο επίπεδο. Στις αρχές Ιουνίου 2017, το DOGE έφτασε στο νέο υψηλό των 0,003575 $, με το Bitcoin και την αγορά κρυπτογράφησης να αυξάνεται. Η υποστήριξη πριν το breakout της Dogecoin στα 0,0008 $ στις 17 Σεπτεμβρίου. Στις 7 Ιανουαρίου 2018, η τιμή του DOGE αυξήθηκε απίστευτα, έσπασε τα όρια και έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών των 0,018773 $.

Το 2020 ολοκληρώθηκε με τιμή 0,004587 $. Η τρέχουσα συναλλαγή τιμή του Dogecoin (DOGE) είναι 0,03961 $ που είναι σχεδόν ίσο με 0,000001160 BTC.

Πρόβλεψη τιμής Dogecoin 2021-2024 από την TradingBeasts

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του DOGE από εμπορικά κτήνη, η τιμή του Dogecoin είναι πιθανό να αυξηθεί τα επόμενα χρόνια. Προβλέπουν ότι μέχρι τον Ιανουάριο του 2021 η τιμή θα αυξηθεί στα 0,0456325 $. Η Trading Beasts προέβλεψε ότι η τιμή του Dogecoin το 2021 θα διαπραγματευτεί στο εύρος των 0,0411106-0,047885 $. Σκοπεύουν να αυξήσουν το εύρος συναλλαγών στα 0,0469802-0,0690886 $ έως το 2022. Μέχρι το 2023, το Dogecoin θα μπορούσε να συνεχίσει να αυξάνεται και να ορίζει τιμή 0,0704465 $. Αναμένεται ότι έως το 2024, το νόμισμα θα είναι 0,0773710.

Πρόβλεψη τιμής DOGE 2021-2025 από το Wallet Investor

Ο Wallet Investor ισχυρίζεται ότι το DOGE είναι μια υγιής επένδυση μακροπρόθεσμα. Η αύξηση των τιμών προβλέπεται βάσει της πρόβλεψης Dogecoin του Wallet Investor. Η πιθανή τιμή του Dogecoin είναι 0,0362 $ για το 2021, ενώ αναμένεται ότι το 2022 θα λήξει με τιμή Μέγιστη τιμή 0,0447 $. Το Dogecoin θα αυξηθεί αργά τα επόμενα χρόνια, αλλά θα χρειαστεί χρόνος για να αντιστραφεί.

Το 2023, το Dogecoin θα διαπραγματευτεί σε μια μέση τιμή 0,0441 $, η οποία δεν είναι μεγάλη ανάπτυξη σε σύγκριση με το 2022. Η μέγιστη τιμή για το 2024 προβλέπεται 0,0512 $ με ελάχιστη τιμή 0,0470 $ και το μέγιστο 0,0430 $. Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025, το Dogecoin αναμένεται να φτάσει το μέγιστο των 0,0548 $. η μέση τιμή διαπραγμάτευσης θα είναι 0,0497 $.

Πρόβλεψη τιμής Coinliker Dogecoin (DOGE) για 5 χρόνια

Η Coinliker έδωσε στο Dogecoin για τα επόμενα χρόνια τις πιο αισιόδοξες προοπτικές τιμών. Περιμένουν ότι σε ένα μόνο χρόνο το DOGE θα έφτανε τα 0,023 $. Το Dogecoin θα συνεχίσει να αυξάνεται και θα φτάσει τα 0,089169 $ έως το 2025, το οποίο είναι δεκαπλάσιο σε μόλις πέντε χρόνια.

Πρόβλεψη τιμής Dogecoin 2025 και 2030

Η μακροπρόθεσμη πρόβλεψη για το DOGE δείχνει ότι η τιμή θα φτάσει τη μακροπρόθεσμη σταθερότητα των τιμών με μια κερδοφόρα επενδυτική ευκαιρία. Αυτό σημαίνει ότι η τιμή του Dogecoin εκτιμάται σε περίπου 0,044 $ το 2025. Το 2025, η προβλεπόμενη χαμηλότερη τιμή θα είναι 0,281 $, ενώ η αναμενόμενη μέγιστη τιμή θα μπορούσε να είναι 0,0450 $. Μέχρι το 2030, εκτιμάται ότι το νόμισμα θα φτάσει το 1 $.

Μπορεί το Dogecoin να φτάσει τα 10 $; Πρόβλεψη τιμής από το VietMaxim

Η πρόβλεψη μας για το DOGE Price Prediction 2025

Το Dogecoin αναμένεται να αυξηθεί κατά περίπου μισό λεπτό τον επόμενο μήνα ή δύο. Το Dogecoin έχει αγκαλιαστεί από εμπόρους όπως το eGifter, το AllGamer.net και εκατοντάδες άλλα διαδικτυακά καταστήματα για να πληρώσουν για εμπορεύματα και υπηρεσίες τώρα. Χρησιμοποιώντας την ανάλυση πιθανοτήτων και παλινδρόμησης, η λήψη μας έχει προβλέψει ότι οι τιμές αναμένεται να αυξηθούν 0,30 $ μέχρι τον Μάιο του 2025. Τα σημάδια 1 $ φαίνεται πιθανή ανάπτυξη, αλλά φαίνεται δύσκολο να φτάσουμε στην κορυφή.

Που να αγορασετε το Dogecoin (DOGE)?

Εάν αναρωτιέστε πού να αγοράσετε κέρμα DOGE τότε θα είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε σε αυτό το θέμα. Το Dogecoin μπορεί να αγοραστεί από μια μεγάλη ποικιλία ανταλλαγών, συμπεριλαμβανομένων των Binance και Coinbase. Αυτά είναι μόνο δύο από τα πιο συνηθισμένα και, ενώ θεωρούνται συνήθως αρκετά ασφαλή, προτείνουμε έντονα στους χρήστες να κάνουν την έρευνά τους. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι τέτοιες ανταλλαγές περιορίζουν την κατάσταση, τη χώρα και τη συνολική τοποθεσία από την οποία μπορούν να εγγραφούν οι χρήστες.

Πού να αποθηκεύσετε το Dogecoin?

Παρά όλους τους λόγους για τους οποίους κυκλοφόρησε ως meme coin, το Dogecoin έχει ακόμα γοητεύσει την κοινότητα κρυπτογράφησης και αυτός είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο το νόμισμα διατηρεί καλά το υψηλότερο όριο αγοράς. Εάν έχετε αγοράσει το νόμισμα και αναζητάτε τα καλύτερα μέρη για να αποθηκεύσετε το Dogecoin σας, τότε έχετε φτάσει στο σωστό μέρος. Παρακάτω είναι τα καλύτερα πορτοφόλια όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε το Dogecoin σας χωρίς να διακυβεύεται η ασφάλεια.

  • Καθολικό Nano S
  • Συσκευές Trezor
  • Πορτοφόλι Jaxx
  • Πορτοφόλι χαρτιού Dogecoin

Συνήθεις ερωτήσεις για την πρόβλεψη τιμών Dogecoin

Ποια είναι η τρέχουσα τιμή του Dogecoin?

Η τρέχουσα τιμή του Dogecoin (DOGE) είναι περίπου 0,03926 $ που ισοδυναμεί με 0,000001150 BTC.

Θα ανεβεί το Dogecoin (DOGE)?

Αξιολογώντας τις προοπτικές ανάπτυξης του Dogecoin, αυτό το crypto-currency προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία δυνατοτήτων. Όταν ένα μόνο tweet Elon Musk θα έχει ως αποτέλεσμα μια αύξηση τιμών πάνω από 20 τοις εκατό μέσα σε μια μέρα, σκεφτείτε μια πιο επικεντρωμένη στρατηγική που είναι πιο σοβαρή.

Μπορεί το Dogecoin να κερδίσει ποτέ $ 1?

Το Dogecoin crypto δεν έχει φτάσει ποτέ στο 1 $, αλλά αν συνεχίσει να ανεβαίνει έτσι, σίγουρα θα φτάσει το 1 $ τα επόμενα χρόνια. Το 2013 διαπραγματεύτηκε περίπου 0,000232 $ όταν κυκλοφόρησε. Τις τελευταίες ημέρες, με την τιμή του Dogecoin να κουνάει, η τιμή έχει αυξηθεί σημαντικά.

Τύλιξε

Δεν μπορεί να υποτιμηθεί ότι το Dogecoin παρέχει τα οφέλη ενός σταθερού νομίσματος υψηλότερου πληθωρισμού, καθιστώντας το μια συνολική φράση του πραγματικού νομίσματος fiat του κόσμου. Αυτές οι συγκεκριμένες δυνατότητες ενθαρρύνουν τους χρήστες του Dogecoin να μην αποθηκεύουν σε βάθος τα περιουσιακά στοιχεία και να επικεντρώνονται σε περισσότερη ρευστότητα, καθώς τα νομίσματα διαπραγματεύονται και καταναλώνονται τακτικά. Καθώς η αγορά γίνεται ανταγωνιστική, ένας μεγαλύτερος αριθμός ανθρώπων γνωρίζει τις επενδύσεις τους.

Καθώς πολλές επενδύσεις ωθούν την επένδυση στην αγορά κρυπτογράφησης, το Dogecoin μπορεί να δει μια άνοδο στις τιμές του σύντομα. Πιστεύετε ότι διατηρώντας το Dogecoin ασφαλές στο πορτοφόλι σας, κάνετε το μέλλον σας ασφαλές; Έχετε ακόμα Dogecoin στο πορτοφόλι σας; Πείτε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner