Paras tapa ostaa Bitcoin luottokortilla 2021

A

1. Coinmama 2. Kolikkopohja 3. CEX.IO
cex.io-square-logo
ALOITTAA! ALOITTAA! ALOITTAA!

luottokorttiOletko täysin uusi aloittelija Bitcoin-kaupassa ja etsitkö tapaa investoida näille kukoistaville Bitcoin-markkinoille, mutta et tiedä mistä aloittaa? Olet laskeutunut oikeaan paikkaan. Tiedämme kuinka hämmentävää on löytää paras tapa sijoittaa näillä kukoistavilla bitcoin-markkinoilla. Tässä artikkelissa opastamme sinut parhaiden pörssien läpi, joista voit ostaa bitcoinia luottokorteilla.

Bitkoiinien kysynnän kasvaessa monet alustat kehittyvät päivittäin helpottamaan bitcoin-tapahtumia. Nämä alustat sisältävät erilaisia ​​maksutapoja käyttäjän mukavuuden mukaan, mutta kaikki eivät salli luottokortteja bitcoinien ostamiseen. Tässä on luettelo parhaista pörsseistä, jotka mahdollistavat bitcoinien ostamisen luottokortilla.

14 parasta tapaa ostaa Bitcoin luotto- / maksukortilla 2021

1. CoinMama

CoinmamaCoinMama keskittyy tapahtumien suorittamiseen luottokortilla. Toisin kuin muissa sivustoissa, se ei aseta rajoituksia luottokorttitapahtumille.

Käyttäjä voi ostaa noin 150 dollarin arvosta bitcoineja ilman vahvistusta ja noin 5000 dollaria päivittäin, rajoitukseltaan 20000 dollaria kuukaudessa. Bitcoineja voi ostaa vahvistetuilta tileiltä.

Tämän sivuston tarjoamista palveluista lisätään lisämaksu. Käyttäjien on lisättävä bitcoin-lompakon osoite saadakseen bitcoininsa, koska tämä sivusto ei tarjoa mitään Bitcoin-lompakkoa.

Palkkiot

CoinMama ei sisällä talletus- tai nostomaksua, mutta pankin perimä säännöllinen maksu. Erilaisten lisämaksujen sijaan CoinMama perii kiinteän 6,75 prosentin maksun kaikista tapahtumista. Tämä sivusto tukee eri pankkien luottokortteja, ja luottokorttien kokonaismaksuun lisätään ylimääräinen 5%: n maksu.

Luottokorttitapahtumat suorittaa Simplex-niminen prosessori, ja maksu lisätään automaattisesti tilillesi, kun olet siirtynyt maksutilaan.

Luottokortille on asetettu raja, joka on enintään 5000 USD / EUR päivässä. Kuukauden raja olisi 20000 USD / EUR luottokortille.

Todentaminen ja turvallisuus

Coinmaman todentamisprosessiin kuuluu neljä tasoa. Tapahtumat ja niihin sovellettavat rajoitukset perustuvat käyttäjän todennustasoon.

  • Taso nolla – vaatii sinua päivittämään puhelinnumerosi, postinumero, osavaltio ja kaupunki, jolloin voit käyttää jopa 150 dollaria Bitcoiniin.
  • Taso yksi – vaatii sinua päivittämään selkeät kuvat henkilötodistuksen tai ajokortin molemmilta puolilta, jolloin voit käyttää jopa 10 000 dollaria.
  • Taso kaksi – vaatii sinua päivittämään valtion myöntämä henkilöllisyystodistus yhdessä muiden henkilötodistusten kanssa. Käyttäjät voivat myös päivittää passeja. Tämän vahvistustason avulla voit käyttää jopa 50 000 dollaria.
  • Taso kolme – vaatii sinua päivittämään notaarin tai asianajajan hyväksymän henkilökohtaisen tunnustuksen. Tämä on korkeimman tason todentaminen käyttäjille, joilla on korkea taso. Tämän tason avulla käyttäjät voivat käyttää 1 000 000 dollaria kryptovaluuttoihin.

Turvajärjestelmä käyttää SSL-tekniikkaa peittämään kaikki arkaluontoiset tiedot kolmansilta osapuolilta ja hakkereilta. Tapahtumatiedot ja henkilökohtaiset tiedot säilytetään tietokannassa, joka on suojattu salasanoilla. Muita varmuusmenetelmiä sovelletaan eri todentamismenetelmillä.

Plussat

CoinMama sisältää yksinkertaisen käyttöliittymän, jossa luottokortti on tärkein maksutapa. Vahvistusprosessiin sisältyy henkilötodistuksen lähettäminen yleensä, mutta se vaihtelee tehtyjen tapahtumien määrän kasvaessa. Uusin tekniikka ja menetelmät on mukautettu turvallisuustarkoituksiin. Tämä on suosittu sivusto, joka tarjoaa myös erinomaisen viittausohjelman, jotta voit ansaita rahaa ystävien viittaamiseen.

Haittoja

CoinMama tarjoaa tehokkaita menetelmiä bitcoinin ostamiseen, mutta ei tarjoa käyttäjille myydä niitä. Maksu on suhteellisen korkea kuin muilla sivustoilla, ja sivustoa on päivitettävä useammin.

Aloita kolikoiden kanssa

2. Kolikkopohja

Coinbase-GDAX-ETC-nostot-BitcoinCoinbase on suurin bitcoin-kaupankäyntialusta ympäri maailmaa. Se tarjoaa erilaisia ​​maksutapoja bitcoinien ostamiseen ja tukee myös luottokorttia tärkeimpänä maksutapana.

Se tarjoaa edistyneitä turvatoimia ja alhaisen kauppamaksun. Se tarjoaa intuitiivisen käyttöliittymän aloittelijoille sekä erilaisia ​​monimutkaisia ​​alustoja ammattimaisille kauppiaille, joilla on ylimääräisiä kaupankäyntityökaluja.

Maksu

Coinbase veloittaa noin 1,49–3,99%: n maksun, jossa luottokorttimaksu nousee hieman (3,75%). Bitcoineiden ostamiseen luottokorteilla on rajoitettu. Käyttäjät voivat ostaa jopa 150 dollaria bitcoineja viikossa luottokortilla. Maksukorttimaksut ovat sallittuja myös ilman, että siitä veloitetaan maksua.

Käyttäjän on toimitettava henkilötodistuksensa vahvistustapana ennen luottokortin käyttämistä maksamiseen. Kunkin asiakkaan osto- ja myyntirajat näkyvät vahvistussivulla. Käytetyt rajoitukset riippuvat Coinbase-tilisi iästä, ostohistoriasi aktiviteetista ja tilisi vahvistustasosta.

Todentaminen ja turvallisuus

Asiakkaiden todentaminen vaaditaan henkilöllisyystodistuksella, joka tulisi tehdä Google Chromen kautta Coinbasen ehdottamalla tavalla. Tämän sivuston suurille asiakkaille lähetetään viesti heidän ilmoittamaansa osoitteeseen vahvistustapana. Viesti sisältää koodin, joka tulee syöttää osoitteen vahvistussivulle. Käyttäjätiliä ylläpidetään, kunnes tämä koodi syötetään sivustolle. Koodi on voimassa 14 päivää.

Coinbase ylläpitää turvallisuutta toisella tasolla. AES-256-salausta käytetään kaikkiin palvelimiin kaikkien pankkitasolle tallennettujen reititys- ja tilinumeroiden määrittämiseksi. Kolmannet osapuolet eivät voi käyttää käyttäjätietoja, koska ne on piilotettu SSL-varmenteen (HTTPS-protokolla) kautta. Lisäksi Coinbasessa on multisig-holvi, joka tarjoaa 3-avaimen lisäsuojauksen tilillesi ja Coinbase-lompakollesi.

Plussat

Coinbase on suosittu ja luotettava sivusto käyttäjien keskuudessa, jolla on tyylikäs käyttöliittymä. Se tarjoaa erilaisia ​​maksutapoja bitcoin-kaupankäyntiin ja alhaisen kaupankäyntimaksun verrattain. Tapahtumat ovat välittömiä ja suojattuja.

Haittoja

Pankkisiirtoihin liittyvät tapahtumat vaativat jonkin aikaa. Tukeen vastaaminen vie jonkin aikaa, ja tämän sivuston tulisi sisällyttää monia muita maita.

ALOITA COINBASE

(Käytä linkkiamme ja osta 100 dollaria tai enemmän Bitcoinia ja saa 10 dollarin arvoinen Bitcoin ilmaiseksi!)

3. CEX.IO

cex.ioCex.io on suosittu bitcoin-vaihtoalusta, joka on perustettu ensimmäisenä pilvikaivostoimittajana. Se tarjoaa useita kryptovaluuttoja, joissa sitä käyttää yli 450 000 käyttäjää. Siinä on tyylikäs käyttöliittymä, jolla on yksinkertainen vahvistusprosessi. Turvajärjestelmä on rakennettu tiukasti haavoittuvuuksien välttämiseksi.

Palkkiot

Cex.io on hieman kallis verrattuna muihin sivustoihin. Se veloittaa 7%: n maksun bitcoin-vaihdosta suoralla kaupankäynnillä. Se noudattaa valmistaja-ottaja-mallia, jonka mukaan vertaisverkkokaupan maksu on suunniteltu. Valmistaja ei sisällä mitään palkkioita, kun taas takaajamaksua alennetaan kaupankäyntimäärän kasvaessa.

Esimerkiksi, jos volyymi saavuttaa alle 5 BTC: tä, veloitetaan 0,20%: n maksu ja jos volyymi on yli 6000 BTC: tä, veloitetaan 0,10%: n maksu. Talletus- ja nostomaksu vaihtelee välillä 1,2–5 prosenttia siirretystä summasta. Marginaalin kaupankäyntimaksu on kiinteä 0,2% (avoin maksu), 0,01% (siirtymismaksu), 0% (sulkemismaksu). Luottokortti sisältää lisämaksuja ja vähimmäismaksun, ja se on erilainen eri valuutoilla.

Sivusto sisältää erilaisia ​​paketteja osto- ja myyntirajoituksia varten. Peruspaketin avulla voit ostaa Bitcoinia, Ethereumia 100, 200, 500 ja 1000 dollaria. Ethereum (vähintään 0,1 ETH ja enintään 200 $ ETH) yhdestä tilauksesta. Bitcoin (vähintään 0,01 BTC ja enintään 10 BTC) yhdelle tilaukselle. Bitcoinin myynnin peruspaketit sisältävät 0,2, 0,5, 1 ja 2 Bt, kun taas Ethereumin myynti sisältää 10, 20, 50 ja 100 ETH.

Yhden bitcoinien myyntitilauksen enimmäis- ja vähimmäismäärä pysyvät samana kuin ostot. Tämä sivusto tarjoaa neljän tyyppisiä tilityyppejä (Basic, Verified, Verified Plus, Corporate), joka koostuu erilaisista rajoituksista. Perustilin avulla voit tallettaa 300 dollaria päivässä – 1000 dollaria kuukaudessa, mikä sisältää ainoan maksutavan, so Visa / Master Card.

Vahvistetun tilin avulla voit tallettaa 10000 dollaria päivässä 100000 dollariin kuukaudessa, mikä hyväksyy maksut Visa / Master Card -kortilla, pankkisiirrolla, Crypto Capitalilla. Verified Plus- ja Corporate-tileille ei aseteta rajoituksia päivittäisissä ja kuukausittaisissa tapahtumissa. Maksutapoja ovat Visa / Master Card, pankkisiirto, Crypto Capital. Käyttäjien tulisi olla tietoisia kunkin maksutavan lisärajoista.

Todentaminen ja turvallisuus

Käyttäjän vahvistus on tärkeä askel ennen varojen nostamista fiat-valuutoissa ja tilin nostamista lisää maksurajoja varten. Henkilöllisyyden todentaminen sisältää 4 vaihetta, joihin kuuluu henkilöllisyystodistuksen, perustiedot henkilötietojen, pysyvien ja asuinosoitteiden toimittaminen ja asiakirjojen kopioiden skannaaminen käyttäjän selfien kanssa.

Luottokortilla maksaminen sisältää myös 4-vaiheisen vahvistuksen. Siihen sisältyy rekisteröidyn kortin tietojen toimittaminen maksua varten, todistus omistuksesta rekisteröidyn kortin sisältävän selfien muodossa ja lisäkuvat, jos henkilöllisyyttäsi ei ole vahvistettu. CVV / CVC-numero ja pieni tarkastusmaksu vaaditaan.

Tämän sivuston suojaus on suojattu KYC- ja AML-säännöksillä. Cex.io on suojattu SSL-tekniikalla ja kaksivaiheisella todennuksella yhdessä PCI DSS: n kanssa, mikä takaa taloudellisen turvallisuuden. Tälle sivustolle toimitettujen käyttäjien henkilökohtaisia ​​tietoja käyttävät vain Cex.io ja tähän sivustoon liittyvät kolmannet osapuolet. Sivusto noudattaa tiukkoja sääntöjä, jotka eivät salli kolmansien osapuolten ja sivuston paljastaa käyttäjätietoja. Varojen säilyttämiseen on tarjolla kylmävarasto.

Plussat

Sivusto on käyttäjäystävällinen ja tarjoaa kaupankäynnin ja bitcoinien vaihdon. Se on suosittu sivusto, jolla on paljon kauppaa.

Haittoja

Sivustoon osallistuvia maita on melko vähän. Todentamisprosessi ja valuuttakurssit ovat melko liioittelevia. Tukijärjestelmä ei ole kunnossa, mikä ei ole hyvä tämän vaihdon kasvulle, mutta tämä on sama minkä tahansa vaihdon kanssa tällä hetkellä (ja toivomme todella, että he lisäävät peliäan).

ALOITA CEX.IO

4. Vaihda

Switchere on yksi suurimmista alustoista maailmassa bitcoinien ja monien altcoineiden kaupankäyntiin. Se hyväksyy kaikki maksut vain luottokorteilla tai maksukorteilla. Tämän alustan tarjoamat turvatoimet ovat todella turvallisia ja vakaita.

Tämän alustan käyttöliittymä on erittäin intuitiivinen, mikä helpottaa aloittelijoiden ymmärtämistä ja kaupankäynnin aloittamista ongelmitta.

Se tarjoaa jopa edistyneitä työkaluja kokeneemmille kauppiaille, jotta heillä on koko prosessin täydellinen hallinta. Voit kirjaimellisesti käyttää tiliäsi mistä päin maailmaa tahansa, koska sillä on maailmanlaajuinen saatavuus ja luottamuksellisuus.

Maksu

Parasta tässä Bitcoin Trading -alustassa on, että se ei peri mitään lisämaksuja tai lisämaksuja. 

Todentaminen ja turvallisuus

Switcheren turvajärjestelmä on erittäin vankka. He käyttävät 2FA- ja SSL / TLS-salausta, joka on sotilastason salaus ja auttaa suojaamaan yksityisyyttäsi verkossa. Alusta toimii SHA-256-hajautusalgoritmilla, joka on salaushajautusfunktio. Lyhyesti sanottuna se lisää ylimääräisen suojaustason online-tietoihin. Lisätty siihen myös 3D-suojattu protokolla.

Nyt tulossa ostorajaan ja miten se liittyy KYC-tilaan. Vahvistamattomalle käyttäjälle foorumi tarjoaa enintään 110 dollarin arvoisen Bitcoinin (tai minkä tahansa altcoinin) ostorajan. Jos saat sähköpostiosoitteesi ja puhelimesi vahvistettua, maksimiostorajasi nousee 550 dollariin. Ja jos henkilöllisyytesi ja pankkikorttisi vahvistetaan tällä alustalla, voit tehdä enintään 1100 dollarin oston. Voit edelleen nostaa ostorajaasi 5500 dollariin, jos saat osoitteesi vahvistetuksi. Viimeinen päivitys, jonka voit tehdä tarkistamalla tulotodistuksesi, antaa sinun ostaa rajoittamattoman määrän Bitcoinia ilman rajoituksia.

Plussat

Tapahtumat ovat todella turvallisia ja nopeita.

Haittoja

Tämä foorumi hyväksyy vain luotto- / maksukortit, eikä mikään muu maksutapa ole sallittu.

ALOITA KYTKIN TÄSTÄ

5. Coinhouse

kolikkotaloCoinhouse on Pariisissa toimiva bitcoin-foorumi. Alun perin se oli rajoitettu toimimaan Pariisissa, mutta nyt se toimii kaikkialla Euroopassa. Maksutapahtumat ja maksut suoritetaan luottokortilla tai käteisellä Neosurf-prepaid-kortilla, joka on saatavana useimmissa Euroopan maissa.

Käyttöliittymää suositellaan aloittelijoille. Tämä sivusto sisältää vain kaksi kryptovaluutta (Bitcoin ja Ethereum). Vahvistusprosessiin liittyy käyttäjien henkilötodistuksia. Muusta maasta tulevan käyttäjän kansallista henkilötodistusta ei hyväksytä, mutta tämä sivusto pyytää passia henkilötodistukseksi. Bitcoinin kauppa on rajoitettu 10000 euroon kuukaudessa ja 2000 euroon päivässä.

Palkkiot

Tämän sivuston soveltama kaupankäyntimaksu on melko korkea ja se riippuu kaupankäynnin määrästä ja maksutavoista. Pankkisiirrolla veloitetaan 6-10%, kun taas luottokortilta peritään 8-10%. Mitä pienempi kaupankäyntimäärä, sitä korkeampi maksu.

Todentaminen ja turvallisuus

Coinhouse-pörssi noudattaa KYC: n (Tunne asiakasta) ja AML: n (Rahanpesun torjunta) määräyksiä. Vahvistusprosessi vaatii skannatun kopion käyttäjätunnuksesta sekä tämän käyttäjän itsepalvelun. Muut vahvistustiedot sisältävät käyttäjän puhelinnumeron ja osoitetodistuksen yksityisyyden ja turvallisuuden varmistamiseksi.

Coinhousessa on 3D (3DS) -turvallisuusominaisuus, jota sovelletaan luotto- / maksukortteihin sen varmistamiseksi, että maksua ei voida peruuttaa, ja suojaa Coinhousea takaisinperinnältä..

Plussat

Coinhouse on suosittu kaupankäyntisivusto, jolla on sujuva käyttöliittymä. Siihen sisältyy suuri kaupankäyntimäärä edistyneillä turvatoimilla. Se sisältää erilaisia ​​maksutapoja, jotka ovat lisäetu, ja tarjoaa myös pikapalveluja.

Haittoja

Coinhouse ei sisällä monia maita. Eri maista tulevien käyttäjien vahvistusprosessi on melko masentavaa. Tämän sivuston tarjoama valuuttakurssi on melko korkea, eikä tämä sivusto tarjoa mitään vipuvaikutusta kuin muut sivustot. Bitcoinin tapahtuma on rajoitettu tiettyyn määrään kullekin käyttäjälle.

ALOITA KOLIKOTALO

6. Bitpanda

110-bitpanda-logo-pmItävallalainen Bitpanda-salakirjoitusalusta on kasvanut suosittuna sivustona viime aikoina. Sivusto tarjoaa erilaisia ​​maksutapoja houkutellakseen käyttäjiä tälle sivustolle.

Se tarjoaa tähän mennessä kolmen tyyppisiä kryptovaluuttoja (Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash), mutta laajentaa sitä pian tarjoamalla monia muita kryptoja. Se on erittäin luotettava sivusto ja todennäköisesti Euroopan maissa. Se tarjoaa bitcoinien ostopalvelua vain Euroopan asukkaille eikä tarjoa tätä palvelua muiden maiden käyttäjille.

Palkkiot

Tässä olevaa maksurakennetta ei julkisteta julkisesti, mutta se näyttää tarjoavan alhaisemman hinnan käyttäjän vahvistamana. Maksu peritään automaattisesti, kun käyttäjä ostaa minkä tahansa kryptovaluutan. Bitpanda veloittaa 5%: n maksun kaikista luottokorttitapahtumista. Pieni maksu on lisättävä ennen minkä tahansa kryptovaluutan myyntiä.

Todentaminen ja turvallisuus

Turvatoimenpiteisiin kuuluu kaksivaiheinen todennus ja henkilöllisyystodistus luottokorttimaksamisen helpottamiseksi. Vahvistusprosessi on melko tiukka ja turvajärjestelmästä puuttuu hierarkkiset deterministiset (HD) ja moniallekirjoitusmenetelmät. Tapahtumille asetetaan rajoitus käyttäjien tarjoaman tarkastuksen tyypin mukaan.

Käyttäjä ei voi ostaa bitcoineja, mutta voi myydä bitcoineja noin 1000 euroa / päivä rahakkeina ja enintään 7500 euroa / kuukausi vahvistetulla sähköpostilla. Käyttäjä voi ostaa ja myydä bitcoineja käyttämällä mitä tahansa maksutapaa lukuun ottamatta luottokorttia, jolla on vahvistettu puhelinnumero, ja voi ostaa jopa 50 euroa / päivä. Käyttäjä, jolla on täysi vahvistus, saa ostaa kryptovaluutta, jonka arvo on 350 euroa / päivä ja enintään 10000 euroa / kuukausi, mukaan lukien luottokorttimaksu.

Plussat

Bitpanda on täysin automatisoitu alusta, joka tarjoaa käyttäjilleen erilaisia ​​maksuvaihtoehtoja. Se houkuttelee monia käyttäjiä tyylikkäällä käyttöliittymällä ja ylläpitää heidän turvallisuuttaan.

Haittoja

Bitpanda ei ole avoimen lähdekoodin ja kaupankäyntimaksu on piilotettu yleisölle. Bitcoineja ostaa pääasiassa vain eurooppalaisia ​​käyttäjiä, ei muita. Hierarkkisia deterministisiä (HD) ja useita allekirjoituksia koskevia toimenpiteitä ei oteta huomioon turvallisuussyistä. Rajat otetaan käyttöön todentamismenetelmän perusteella.

ALOITA BITPANDA

7. Bittileima

BittileimaBitstamp on vanhin ja maineikkain foorumi, joka tarjoaa useita kryptovaluuttoja. Aloittelevien käyttäjien saattaa olla vaikea työskennellä tämän alustan kanssa alun perin. Bitstamp tukee useita maksutapoja ja palvelee yli 50 maata maailmanlaajuisesti.

Palkkiot

Bitstamp-maksut talletuksista, nostoista ja kaupasta. Yleensä talletukset ja kotiutukset voidaan tehdä ilmaiseksi, mutta nostot BitGo-sovelluksella veloittavat sinulta 0,1%. Vaikka SEPA: ta käyttävistä talletuksista ei peritä maksua, veloitetaan noin 0,90 euroa maksuista samalla tilillä. Vähimmäismaksu on 7,5 dollaria talletuksille ja 15 dollaria nostoille kansainvälisillä pankkisiirroilla, mikä maksaa 0,05% talletukselle ja 0,09% nostolle.

Luottokortilta kryptien ostamisesta perittävä maksu riippuu puhtaasti tapahtumaan liittyvästä määrästä. Se maksaa 5% (yli 5000 dollarin ostot), 6% (ostot 1000 ja 5000 dollarin välillä), 7% (ostot 500 ja 1000 dollarin välillä), 8% (alle 500 dollarin ostot).

Luottokortilla nostamisista peritään kiinteä 10 dollarin maksu siirroista, joiden arvo ei ylitä 1000 dollaria, ja yli 1000 dollarin siirroista peritään 2%: n maksu. Kaupankäyntimaksu vaihtelee 0,10 prosentista 0,20 prosenttiin kaupankäyntimääristä riippuen.

Suuri kaupankäyntivolyymi alentaa sovellettua kauppamaksua. Näiden maksujen lisäksi Bitstamp veloittaa palveluistaan ​​ja toiminnastaan, kuten käteisnoston hylkäämisestä, sinulta veloitetaan 0,55 dollaria, kuukausitilimaksu noin 1,95 dollaria ja demokratiapalkkio noin 5 dollaria.

Todentaminen ja turvallisuus

Bitstamp on keskitetty vaihtoalusta. Se sisältää kaksivaiheisen todennuksen (2FA) ja salasanat varojen saamiseksi. Heti kun rekisteröit tilisi, lähetetään vahvistusviesti, joka sisältää käyttäjätunnuksen ja salasanan. Salasana on vaihdettava välittömästi kirjautumalla sisään.

Vahvistusprosessiin sisältyy nimesi, postiosoitteesi ja syntymäpäiväsi. Valtion myöntämä henkilötodistus ja kolmen kuukauden ikäinen käyttölasku tulee ladata todentamista varten. Sivustolla kestää kolme päivää tämän prosessin suorittaminen.

Plussat

Bitstamp on erittäin luotettava vaihtoalusta, jossa on yksinkertainen osto / myynti-käyttöliittymä, jossa on yksityiskohtainen ja hieman monimutkainen käyttöliittymä kaupankäyntiin. Se tukee luottokorttimaksua monissa maissa. Kaupankäyntivolyymi on merkittävä, mikä kuvaa suuria pörssejä. Sivusto on erittäin tehokas verrattuna paikalliseen bitcoin-tapahtumaan.

Haittoja

Keskitetty vaihtoalusta, jossa on yksityiset avaimet, saattaa olla haavoittuva. Tämän sivuston käyttämä valuuttakurssi on hieman kallis. Vahvistusprosessi voi kestää yli kolme päivää, mikä on epätodennäköistä useimpien käyttäjien keskuudessa.

ALOITA BITSTAMP

8. VirWox

virwox_logoVirWox tarkoittaa virtuaalimaailman vaihtoa. Sen perustivat vuonna 2007 virtuaalimaailman palvelut, jotka ovat erikoistuneet pääasiassa Lindensiin (SLL) ja muihin online-pelaamiseen käytettäviin virtuaalivaluuttoihin.

Myöhemmin vuonna 2011, VirWox alkoi hyväksyä bitcoineja ja esitteli PayPalin, josta ihmiset voivat ostaa bitcoineja siitä. Koska tämä on virallinen sivusto, jolla on lupa Linden Dollarin jälleenmyyjänä, myös bitcoinien ostamiseksi / myymiseksi suoraan, on saanut yli 740 000 rekisteröitynyttä käyttäjää. Tämä ominaisuus tekee tästä sivustosta ainutlaatuisen.

Palkkiot

Talletus- ja nostomaksu riippuu pääasiassa käytetystä maksutavasta. Eri maksutapojen talletusmaksu on selitetty. Jos käytät virtuaalisen yhteisöni maksupäätettä (PayPal), maksua ei veloiteta ja siirrot ovat välittömiä. luotto- / maksukortit lisäävät lisämaksun (0,96 euroa 3,5%, 0,29 puntaa 3,5%), varat ovat käytettävissä maksun suorittamisen jälkeen.

PayPal Express Checkout maksaa 0,35 EUR 3,4%: n maksun ja varat ovat heti käytettävissä. Sofortbanking maksaa sinulle 2,5% (min. 0,25 EUR) maksun ja varat ovat heti käytettävissä. Paysafecard maksaa sinulle 20%: n maksun ja varat ovat käytettävissä heti. Skrill maksaa sinulle 0,96 EUR 3,5%, USD 0,49 3,5%, 0,29 GBP 3,5% ja varat ovat heti käytettävissä. OKPAY on ilmainen joillakin käytettävissä olevilla valuutoilla, kuten USD, EUR, GBP, CHF.

Bitcoinin (0.002BTC), PayPalin (EUR 1 2%), pankkisiirron ja Skrillin (EUR 1) nostomaksu, joka peritään jokaisesta nostosta täällä. Lisäksi käyttäjän passiivisesta tilistä veloitetaan 2 dollarin maksu 12 kuukauden ajan. Tällä sivustolla on kaupankäyntiraja talletuksille (90 dollaria). Rajoja sovelletaan turvallisuustarkoituksiin.

Todentaminen ja turvallisuus

Tämä sivusto ei vaadi todentamista sen käyttämiseksi. VirWox toimii HTTP-protokollalla, mikä tarkoittaa, että kaikki tälle sivustolle toimitetut käyttäjän tiedot ovat turvallisia eikä niitä paljasteta kolmansille osapuolille. Tämä sivusto suhtautuu hyvin tiukasti noudattamaansa punaista käytäntöä kohtaan, mikä johtaa usein moniin estettyihin ja jäädytettyihin tileihin.

Plussat

VirWox toimii maailmanlaajuisesti tarjoamalla erilaisia ​​ja helppoja maksutapoja. Se tarjoaa välittömiä maksuja eri maksutavoilla. Tämä on ainutlaatuinen foorumi, joka ei pyydä vahvistustietoja.

Haittoja

Sovellettu kaupankäyntimaksu on hieman korkea eikä se sovellu vakaville kryptovaluutta-kauppiaille. Tukijärjestelmä on alaosa, jota tulisi parantaa.

ALOITA VIRVOX

9. IndaCoin

indakoiiniIndaCoin on Lontoossa toimiva Bitcoin-vaihtoalusta. Se tarjoaa useita kryptovaluuttoja, jotka voi ostaa luottokortilla ja jotka voidaan tallentaa tämän sivuston tarjoamaan digitaaliseen lompakkoon.

Palkkiot

Tässä sovellettava maksu ei ole kiinteä, mutta vaihtelee vastaavasti talletuksen, noston ja kaupankäynnin osalta. Sivusto tarjoaa kolme maksutapaa (luotto- / maksukortti, Payza, BTC-e-koodi). Olen maininnut eri maksutapojen talletusmaksut. luotto- tai maksukortilla veloitetaan noin 4%: n maksu tapahtumastasi ja vähintään 2 dollaria. Payza maksaa sinulle 2,9% maksutapahtumastasi 0,30 dollaria. BTC-e-koodi maksaa sinulle nolla maksua.

Ei ole muuta vaihtoehtoa kuin Payza nostaa fiat-valuutta, mikä maksaa sinulle korkean maksun, noin 12% tapahtumastasi. Markkinointimaksu, joka on 3%, peritään tekemääsi tapahtumaa kohti (osta / myy bitcoineja).

Bitcoineja ostetaan ja myydään rajoitetusti. Voit ostaa tai myydä 50 dollarin bitcoineja vähintään 15 dollaria ensimmäisellä tapahtumallasi. Neljän päivän väli on pakollinen toiselle tapahtumallesi, jonka voi tehdä enintään 200 dollaria. Myöhemmin seitsemän päivän välein ensimmäisestä ostoksestasi voit ostaa tai myydä bitcoineja jopa 500 dollariin. Ensimmäisen kuukauden ostoraja on enintään 5000 dollaria.

Todentaminen ja turvallisuus

Vahvistusprosessi on yksinkertainen, kun matkapuhelinnumeron vahvistus käyttää luottokorttia. Turvajärjestelmä toimii HTTP-protokollalla, joka suojaa käyttäjätietoja.

Plussat

IndaCoin tarjoaa palveluitaan yli 200 maahan luottokortilla. Tiliä ei tarvitse luoda, jos ostat bitcoinia luottokortilta. Tapahtumille ei ole rajoituksia, kun alun perin on tehty vain vähän tapahtumia. Sivusto tarjoaa ilmaisia ​​talletuksia sekä erinomaisen tuen käyttäjilleen ja tarjoaa myös välitöntä palvelua.

Haittoja

IndaCoin sisältää korkeat valuuttakurssit, jolloin vain Yhdysvaltain dollarit ovat fiat-valuuttoja. Palkkiota ja valuuttakurssin laskemista ei voida selittää. Pankkisiirtoa ei ole mahdollista, ja nostomaksu on melko korkea. Muutaman ensimmäisen tapahtuman ostorajat voivat ärsyttää joitain käyttäjiä.

ALOITA INDACOININ KANSSA

10. 247Vaihto

247Vaihto247Exchange perustettiin vuonna 2014 ja on siihen mennessä kasvanut maineikkaana sivustona. Se tarjoaa palveluja, kuten bitcoinien ostaminen, myynti ja kauppa käyttäjille ympäri maailmaa. Bitcoineja voi ostaa luottokortilla, välittömällä maksumääräyksellä tai käteistalletuksella. Sivusto toimii johtavien fiat-valuuttojen kanssa yli 110 maassa.

Palkkiot

Tämän sivuston veloittamat maksut riippuvat suoritettavasta sijainnista, maksutavasta ja palvelusta (osta / myy bitcoineja). Sivusto on maininnut 1%: n maksun perimisen välittömistä käteissiirroista. Käyttäjille on tarjolla laskin, jossa he voivat laskea kokonaissumman ennen tapahtumaa. Valuuttakurssit vaihtelevat myös markkinakurssien muutoksen mukaan. Ensimmäisessä tapahtumassa sovelletaan 500 dollarin rajaa, joka nousee päivien määrän kasvun mukaan.

Todentaminen ja turvallisuus

Tilin luominen on maksutonta, eikä sivusto edes pyydä vahvistusta. Rekisteröintiä ei vaadita 300 dollarin tai sitä pienempien tapahtumien suorittamiseksi, mikä on hyödyllistä käyttäjille. Sivusto ei pyydä henkilöllisyystodistusta käyttäjän tekemälle ensimmäiselle luottokorttitapahtumalle.

Tilaukset, jotka ovat vähintään 1500 dollaria, edellyttävät käyttäjien vahvistamista toimittamalla viranomaiskortti. Jos tilaat yli 1500 dollaria, käyttäjien vahvistamiseksi vaaditaan osoitetodistus. Edelleen, selfieä, skannattua kopiota henkilöllisyystodistuksestasi ja puhelinnumeroa pyydetään vahvistettavaksi.

Sivusto toimii HTTPS-protokollalla, joka ei välitä käyttäjien tietoja kolmansille osapuolille ja käyttää voimassa olevia SSL-varmenteita.

Plussat

247Exchange tarjoaa nopean palvelunsa avulla yli 110 maata paikallisilla maksutavoilla. Se tarjoaa useita kryptovaluuttoja ja sillä on myös erinomainen tukijärjestelmä käyttäjilleen. Sen valuuttakurssit ovat alhaiset.

Haittoja

Sivusto ei ole niin käyttäjäystävällinen ja vaatii joitain parannuksia. Sivusto keskeytettiin yhtäkkiä muutama vuosi sitten pankkikysymysten takia, ja monet yksityiskohdat puuttuivat.

Aloita 247 vaihdolla

11. Bitcoin.com

bitcoin_com_png_logoBitcoin.com on vakiintunut sivusto, joka tarjoaa ostavan bitcoin-palvelun, pilvikaivospalvelut bitcoineille. Tämän sivuston toiminta on melko erilainen kuin muut sivustot, niiden tavoitteena on olla yhden luukun palvelu kaikelle Bitcoinille.

Se tarjoaa kaivoksia suunnitelmina ja sopimuksina. Sopimukset kuuluvat yksinomaan käyttäjälle, kunnes se tuottaa voittoa. Jos sopimuksen ylläpidosta peritään päiväpalkkio, joka ylittää käyttäjän voiton, sopimus irtisanotaan. Elinikäisiä suunnitelmia on kolme tyyppiä (12 kuukauden suunnitelma, elinikäinen suunnitelma, käyttöiän ennakkotilauksen1 suunnitelma). Tällä hetkellä tämä sivusto tarjoaa Bitcoinin ja Bitcoin Cashin louhinnan.

Palkkiot

Palkka elintasuunnitelmista riippuu voitoista. Kun hashratesi lakkaa olemasta kannattavaa, bitcoin-kaivos lopetetaan. 12 kuukauden suunnitelma alkaa 2 TH / s ja sovellettu maksu on 398 dollaria alkukustannuksia 0,56 dollaria päivittäinen maksu (199 dollaria per TH / s). Elinikäinen suunnitelma alkaa 2 TH / s ja maksaa 598 dollaria alkuperäisiä kustannuksia,% 0,56 päivittäistä maksua (299 dollaria per TH / s). TH / s-hinta on aina kiinteä.

Tämän veloitetun maksun lisäksi luottokortin käyttö maksaa sinulle lisämaksun (5%) ja palvelumaksun (2,5%). Valuuttakurssit ovat noin 1,5%, hieman korkeammat kuin Bitstampin ja Coinbasen hinnat. Kaikki luottokorttitapahtumat käsittelee Simplex, jonka avulla voit ostaa bitcoineja suoraan sivustolta.

Todentaminen ja turvallisuus

Tämän sivuston turvallisuus varmistetaan SSL-varmenteella, eli sivusto toimii HTTPS-protokollalla, joka on salattu ja kätkee käyttäjien tiedot. Lisäksi asetetaan kaksivaiheinen todennus, joka lisää ylimääräisen kerroksen turvajärjestelmään.

Plussat

Bitcoin.com toimii yksinkertaisella tavalla tarjoamalla pilvikaivoksia. Se koostuu bitcoin-vaihtoa ja muita liiketoimia koskevista sopimuksista ja elinikäisistä suunnitelmista.

Haittoja

Bitcoin.com ei tarjoa tehokasta tukijärjestelmää. Eri vaiheet ovat yhteydessä ottaakseen yhteyttä yritykseen kaikkiin kyselyihin. Sivustolla on hieman korkeammat valuuttakurssit.

ALOITA BITCOINIT

12. LocalBitcoins

PaikallisetBitcoinsPaikalliset Bitcoins perustettiin vuonna 2012. Alun perin kotipaikka on Suomessa, mutta saatavana kaikkialla maailmassa. Se koostuu vertaisvaihdosta, jossa kauppaa käydään vain ostajien ja myyjien välillä.

Täällä ei ole alustaa, ja sivusto tarjoaa suoraa kauppaa. Tämä sivusto muistuttaa treffisivustoa. Sekä myyjän että ostajan on luotava tili tälle sivustolle. Myyjän on lueteltava yksityiskohdat bitkoineista, joita hän yrittää myydä.

Ostaja voi nähdä luettelon myyjistä, jotka tarjoavat bitcoineja heidän asettamiensa hintojen mukaan. Ostaja voi ottaa yhteyttä myyjään pudottamalla viestin ja suorittaa kaupan minkä tahansa myyjän kanssa ostajan toiveiden mukaisesti. Sivusto tukee useita maksutapoja, ja yksi niistä on luottokortti.

Palkkiot

Sivusto on asettanut hyvin yksinkertaisen maksurakenteen. Jos myyjän mainos on tarkoitus näyttää, sivusto veloittaa 1%: n palkkion. Myyjä voi myös vapaasti muokata maksua. Sovellettava maksu vaihtelee myös käytetyn maksutavan mukaan. Tapahtuma paikallisten Bitcoin-käyttäjien lompakkoon on ilmainen, ja kauppa muihin bitcoin-lompakkoihin veloittaa sinulle maksun bitcoin-verkosta riippuen.

Talletukset paikalliselle bitcoin-lompakolle maksavat sinulle maksun, joka otetaan automaattisesti käyttöön ja vähennetään. Jos talletuksen summa on pienempi kuin talletusmaksu, määrää ei talleteta ja tapahtuma epäonnistuu. Jos käytetään kauppiaan laskutuspalvelua, 0,5%: n maksu vähennetään kunkin laskun maksetusta laskusummasta. Myös bitcoin-verkkomaksu vähennetään laskun summasta, jos lasku maksetaan ulkoisesta tapahtumasta.

Ostaja ja myyjä asettavat liiketoimen rajat vastavuoroisesti sopimuksella.

Todentaminen ja turvallisuus

Sivusto ei vaadi henkilöllisyystodistusta voimassa olevan sähköpostiosoitteen lisäksi rekisteröitymiseen. Jotkut ostajat tai myyjät saattavat kuitenkin pyytää vahvistusta. Sivusto on suojattu turvatalletuksella. Kun kauppa on alkanut, myyjän lompakossa olevat bitcoinit varataan automaattisesti talletustalletuksella, mikä tarkoittaa, että myyjä ei voi huijata ostajaa hyväksymällä rahaston eikä myymättä heille bitcoineja.

Sillä välin myyjän ei pitäisi koskaan vapauttaa escrow -talletusta ennen kuin se vahvistaa ostajan saaman maksun. Paikallinen kauppa ei aiheuta ongelmia, mutta on oltava varovainen käydessään kauppaa toisen henkilön kanssa suojautuakseen roskapostilta.

Plussat

Sivusto on käyttäjien saatavilla ympäri maailmaa, ja sillä on avoin maksurakenne. Sivusto tarjoaa suoraa kauppaa ostajan ja myyjän välillä. Ostaja ja myyjä itse räätälöivät maksun ja rajoitukset. Sivusto on käyttäjäystävällinen ja tukee useita maksuvaihtoehtoja käyttäjille. Escrow-palvelun käyttöönotto takaa taatun suojan.

Haittoja

Käyttäjän on oltava varovainen roskapostin saamisessa kaupankäynnin aikana. Myyjä on asettanut maksun kokonaan ja saattaa joskus veloittaa korkean hinnan. Jotkut maksutavat voivat olla riskialttiita. Jokaisen yksittäisen asian on oltava tietoinen ennen liiketoimien suorittamista.

ALOITA LOKALBITKOINIT

13. Changelly

muutos-arvosteluChangelly on äskettäin perustettu sivusto, joka tarjoaa kauppaa erilaisilla kryptovaluutoilla. Se koostuu automaattisesta robotista, joka tekee tarjouksia ja kysyy vastaavilta pörsseiltä saatavia kursseja. Sivusto puretaan eri suurimpien kauppapaikkojen kanssa, mukaan lukien Poloniex ja Bittrex. Changelly on jo saanut yli 700 000 käyttäjää. Sivusto tarjoaa välitöntä ostoa.

Palkkiot

Sivustossa mainitaan staattinen kaupankäyntimaksu. Kaikista kaupoista peritään noin 5%: n maksu. Suoraan markkinakauppapaikoilla työskenteleminen maksaa halvemmalla. Changelly näyttää kuitenkin halvemmalta, kun haluat siirtää altcoineja, etenkin pieninä määrinä.

Tässä sovellettavaa maksua ei voida ennustaa. Esimerkiksi fiat-valuuttojen kaupassa vaaditaan 0,5 prosentin maksu, mutta se ei pysy ennallaan. Huonoina päivinä saatat joutua maksamaan jopa 40% suuria kustannuksia. Changelly vaatii kolmannen osapuolen palvelua, joka saattaa veloittaa sinulta lisämaksun. Siksi valuuttakurssi on arvaamaton.

Todentaminen ja turvallisuus

Changelly ei pakota sinua luomaan tiliä pienelle tapahtumalle. Luotu tili on suojattu käyttämällä kaksivaiheista todennusta. Sivusto toimii HTTPS-palvelimella, sinun ei tarvitse vahvistaa sähköpostiosoitettasi ja varat tallennetaan suoraan lompakkoosi. Changellyn ominaisuuksien idea on, että jos haluat käydä kauppaa tärkeimmillä bitcoin-kauppapaikoilla, mutta et halua luoda siellä tiliä, voit työskennellä Changellyn parissa.

Plussat

Sivusto tarjoaa nopean ja helpon bitcoinien ja muiden kryptovaluuttojen vaihdon. Fiat-valuutat voidaan vaihtaa kryptoiksi helposti luottokortilla. Se tarjoaa intuitiivisen käyttöliittymän käyttäjilleen.

Haittoja

Asiakastukea tulisi parantaa käyttäjien paremman ymmärtämisen kannalta. Ei ole mahdollisuutta hankkia fiat-valuuttoja vaihtamalla kryptovaluuttoja.

ALOITA MUUTA

14. Spektrokoiini

Spektrokolikko-logoSpectrocoin on lontoolainen yritys, joka perustettiin vuonna 2013. Se keskittyy pääasiassa Euroopan markkinoihin talletusten / nostojen suhteen. Se tarjoaa neljä pääpalvelua, kuten bitcoin-vaihto, prepaid-maksukortti, bitcoin-lompakko ja kauppiaiden työkalut. Pankkikortin tarjoaminen maksettavaksi on jotain uutta, jota monet muut vaihtopalvelut eivät tarjoa. Maksukortti tulee linkittää bitcoin-lompakkoosi ennen sen käyttöä.

Palkkiot

Changelly veloittaa jonkin verran prosenttiosuutta talletuksista, mikä riippuu täysin talletuksen lähteestä. Luotto- tai maksukortilta perittävä maksu on enintään 5,5%. Pankkisiirrot vaihtelevat nollamaksuista noin 4%: n maksuihin. Online-rahansiirtomaksu vaihtelee 5%: sta jopa 20%: iin. Nostosta veloitetaan 5%: n maksu, joka voi joskus olla jopa pienempi.

Talletusten raja vaihtelee maksutavasta toiseen. Pankki- / luottokorttien raja on 1000 EUR / päivä, 3500 EUR / viikko, 6000 EUR / kuukausi ja 15000 EUR / vuosi. Pankeilla on päivittäiset limiitit 200-1000 EUR / päivä, mutta niillä ei ole viikoittaisia, kuukausittaisia ​​tai vuosilimiittejä.

Online-rahansiirroissa ei myöskään ole viikoittaisia, kuukausittaisia ​​tai vuosirajoituksia, mutta päivittäinen raja on 100-4000 EUR / päivä. Mahdollisuus nostaa rahaa Spectrocoinista on rajoitettu euromääräisten online-rahansiirtopalvelujen käyttöön tai useiden eurooppalaisten pankkipalvelujen käyttöön..

Todentaminen ja turvallisuus

Spectrocoin-tili voidaan luoda voimassa olevan sähköpostiosoitteen kautta. Jos haluat ostaa tai myydä bitcoineja luottokortilla tai pankkisiirrolla, käyttäjää pyydetään vahvistamaan tili toimittamalla valokuva henkilöllisyystodistuksesta, joko passi muille kuin EU: n kansalaisille ja valtion myöntämä henkilöllisyystodistus EU: n asukkaille. Vahvistusprosessi kestää enintään kolme työpäivää.

Suojausasetukset koostuvat kaksivaiheisesta todennuksesta tekstiviestillä, sähköpostilla tai Google Authenticatorilla. Tämän lisäksi käyttäjää pyydetään asettamaan turvakysymys / vastaus lisäsuojaa varten. Sivusto väittää myös tarjoavansa käyttäjän bitcoinien säilyttämisen kylmävarastossa, ts. Kovassa lompakossa tai paperilompakossa.

Plussat

Tämä sivusto osoittautuu erittäin hyödylliseksi EU: n asukkaille tarjoamalla paljon talletuksia ja nostoja, joskus alhaisemmilla talletuksilla. Jos käyttäjä haluaa käyttää bitcoineja pankkikorttina, tätä sivustoa kannattaa käyttää. Kauppiastyökalujen palvelu on suotuisampaa mahdollisille kauppiaille, jotka odottavat bitcoinien käyttöä. Tarjottu tukijärjestelmä on oikeudenmukainen live-chatin ja sähköpostivastauksen kanssa.

Haittoja

Valuuttakurssit tällä sivustolla ovat hieman korkeammat verrattuna muihin sivustoihin. Talletuksista / nostamista koskeva maksu ei sovellu EU: n ulkopuolisille asukkaille. EU: n asukkaille on erilaisia ​​maksuvaihtoehtoja, kun taas EU: n ulkopuolisille asukkaille voi olla vaikeuksia käyttää Spectrocoinia.

SPECTROCOININ ALOITTAMINEN

Johtopäätös

Bitcoinin ostaminen tuntuu silti paljon pelaamiselta, bitcoinien epävakaalla markkinalla. Bitcoin varmistaa valtavat edut ja myös valtavan riskin. On houkuttelevaa sijoittaa suuriin määriin tunkeutua kaksinkertaisesti kuin sijoitettu. Näin ei ole koko ajan. Jos bitcoinin arvo laskee tai pysyy paikallaan. Saatat päätyä velkaa rahaa kuin saada.

No, nyt kun ihmiset ovat tottuneet tähän blockchain- ja bitcoin-tekniikkaan, lukuisia alustoja kehittyy päivittäin auttamaan ihmisiä monin tavoin. Aluksi oli rajoitettuja ja monimutkaisia ​​tapoja maksaa bitcoineista. Nykyään digitaalisten maksutapojen lisääntyessä jopa luottokortit ovat nousseet merkitykseen bitcoin-kaupankäynnin maailmassa. Luottokortin käyttäminen bitcoinien tapahtumissa ei ole lainkaan monimutkaista, koska eri sivustot tarjoavat erilaisia ​​ominaisuuksia käyttäjän mukavuuden mukaan. Käyttäjällä on oltava täydelliset tiedot bitcoin-kaupasta muiden seurausten välttämiseksi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner