Køb af Bitcoin i Indien – 7 bedste indiske Bitcoin-websteder 2021

Stigningen i interessen for at købe Bitcoin i Indien er steget, da det igen var lovligt. Processen med at købe Bitcoin i Indien er dog stadig ret forvirrende. Derfor har vi lavet en ultimativ liste over de bedste indiske Bitcoin-børser, så du let kan begynde at investere i og / eller bruge Bitcoins.

Hvordan kan jeg investere i Bitcoin i Indien?

Dette er et spørgsmål, som mange stiller os, og derfor har vi afsluttet en liste over de 7 bedste børser til køb af Bitcoin i Indien. Og her er det!

I denne vejledning finder du en liste over de bedste indiske bitcoin-websteder. Vi opregner fordele og ulemper ved hver udveksling, så du kan træffe et veluddannet valg, der passer bedst til dine behov. Uanset om du er interesseret i at købe, sælge eller handle Bitcoin i Indien, passer et af vores top 7 valg til dine behov.

Top 7 bedste indiske Bitcoin Exchange-websteder 2021

1. Coinome

Dette er en ny udveksling, der foretages af teamet bag BillDesk, den ældste og mest populære betalingsopkrævning. Det, der skiller sig ud ved Coinome, er det faktum, at de har en E-KYC-verifikation, nøjagtigt som de indiske teleselskaber. Dette gør det let at udfylde de nødvendige oplysninger til udvekslingen.

Lige nu understøtter Coinome Bitcoin og Litecoin – de to største kryptokurver lige nu. Du kan handle 24/7, og børsen fungerer også perfekt på mobil. Dette er fantastisk, hvis du er på farten og ikke kan vente med at sælge eller købe flere bitcoins. Vi fandt denne platform virkelig nybegyndervenlig, hvilket er et stort plus.

Her er en introduktionsvideo til platformen:

Tilmeld dig GRATIS COINOME HER!

2. Coindelta

Coindelta er en multi-kryptokursudveksling, hvilket betyder, at den understøtter Bitcoin, Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), OmiseGo (OMG), Qtum (QTUM) og Ripple (XRP). Dette er det bredeste udvalg af kryptokurver, vi har set, udbydes af kryptokursudvekslinger i Indien, faktisk er det faktisk den første indiske bitcoin-børs, der tilbyder dette (vi kan muligvis se nogle andre børser tilpasse dette senere).

Deres gebyrer er de laveste i Indien, hvilket gør det til en god kandidat til at erobre det indiske bitcoin-marked. De tilbyder også support døgnet rundt, som i tilfælde af en fejl kan redde dagen. De accepterer NEFT, IMPS, RTGS og Payment Gateway.

De giver mulighed for 50 ordrer / sekund og skalerer deres operationer for at være i stand til at tillade op til 500 ordrer / sekund i 4. kvartal 2020. Det er ikke kun godt, at antallet af ordrer, der kan udføres pr. Sekund, stiger, det viser også, at Coindelta er en udveksling, der bryr sig om deres kunder og stræber efter at være den bedste. Vi anbefaler Coindelta, da de stræber efter at blive den bedste indiske Bitcoin-udveksling, og i vores bøger er den i øjeblikket placeret på andenpladsen.

Tilmeld dig GRATIS COINDELTA HER!

3. Coinsecure

CoinSecure er en af ​​de mest populære Bitcoin-børser i Indien – med god grund. Det er en indisk børs såvel som en handelsplatform. Gebyrerne er lave med kun 0,3% pr. Køb eller salg. Det lave gebyr er især godt for dem, der er interesserede i handel, da et gennemført køb og salg kun koster 0,6%. Lave gebyrer er noget, de fleste mennesker ser efter.

Du bliver nødt til at foretage en KYC-verifikation, som er en Know Your Client-verifikation, som regeringen kræver, at hver udveksling skal udføre. Der er ingen udvekslinger uden det, og hvis du tilfældigvis snuble over en – hold dig væk, er det sandsynligvis en fidus. Frygt dog ikke KYC-verifikationen, du får et opkald – besvar et par enkle spørgsmål og voilá, du har adgang til sentralen.

Dashboardet viser avancerede data og muligheder, som i starten kan være ret forvirrende. Som nybegynder vil vi helt anbefale at bruge et par minutter på at kigge igennem deres YouTube-kanal hvor de har tutorials til begyndere. De avancerede data og muligheder er dog gode for de avancerede Bitcoinere, hvilket betyder, at du kan vokse med udvekslingen – og ikke behøver at skifte, når du først har op dit kryptospil.

De har en Android-app, der gør det nemt at foretage Bitcoin-handler på farten med det samme. Dette kan være godt, hvis du ikke har adgang til en computer og af en eller anden grund vil sælge nogle af dine Bitcoins.

TILMELD DIG GRATIS MONTSIKRING HER!

4. Zebpay

Hvis du er interesseret i at handle Bitcoin med din mobil, er Zebpay valget for dig. Tidligere kendt som BuySellBitco, er Zebpay kun en app-udveksling. De giver også mulighed for at købe tjenester ved hjælp af Bitcoin såsom Amazon-gavekort, Cafe Coffee Day, Flipkart og PizzaHut, du kan betale med Bitcoin for at genoplade din mobiltelefon, DTH og datakort. De tilføjer snart muligheden for at betale for bredbånd, fastnet & elregninger.

Denne udveksling er ret forskellig fra de øvrige udvekslinger på denne liste. Dette er en god udveksling for dem, der ønsker at kunne bruge deres bitcoins i stedet for kun at handle dem, såvel som for dem, der ønsker at købe bitcoin i Indien med deres mobil.

Det er brugervenligt, og det er let for en begynder at komme i gang med det samme. Du downloader bare appen og registrerer dig selv, uploader et billede af dit PAN-kort og voilá, du kan begynde at købe og sælge Bitcoin – direkte fra din mobiltelefon.

Vi anbefaler dig stærkt at bruge denne app, der er tilgængelig til både Android og iOS, hvis du vil have en udveksling, der giver dig mulighed for rent faktisk at bruge den bitcoin, du har købt. (P.s. sørg for at bruge vores henvisningskode x for at få INR100 GRATIS!).

Her er en forklaringsvideo om, hvordan du bruger Zebpay, og hvad det er:

DOWNLOAD DEN GRATIS APP HER!

Få bitcoins til en værdi af 100 kr gratis på dit første bitcoin-køb eller -sælg med henvisningskode ‘REF61972611’.

5. Koinex

Næste på vores liste over de bedste cryptocurrency-udvekslinger i Indien er Koinex. Med et bredt udvalg af kryptokurver, der tilbydes (dog ikke så mange som Coindelta), er dette en god kandidat til toppen. De tillader handel med BTC, BCH (Bitcoin Cash), Ethereum, Ripple og Litecoin. Det bedste ved denne udveksling er den tid, det tager at deponere INR – da de har automatiseret systemet, behøver det ikke at gå gennem mennesker, før de deponeres – hvilket i høj grad fremskynder processen (da maskiner kan arbejde 24/7) . Den normale KYC-verifikation tager cirka 24-48 timer, hvilket måske først virker længe, ​​men når du er accepteret, er der ingen ventetid involveret. Koinex har lanceret nye tjenester for at muliggøre kryptohandel i Indien.

FÅ GRATIS KOINEX-KONTO HER!

6. Unocoin

Unocoin omtales ofte som den mest nybegyndervenlige af dem alle, og vi er meget enige. Det er let at komme i gang, og de tilbyder mange funktioner og tilføjer konsekvent mere. Hvis du vil bruge Bitcoin som en SIP (Systematic Investment Plan), så er Unocoin mønten for dig. Du kan indstille et dagligt, ugentligt og månedligt budget til køb af Bitcoin med.

Dette er hvad Unocoin siger om deres SIP-funktion:

“Systematisk investeringsplan er en ny og spændende måde at erhverve Bitcoin på – den første af sin art, der introduceres af Unocoin. Dette er en mere konservativ tilgang til at investere i bitcoin end at bruge alle dine penge på Bitcoin på én gang. Denne teknik giver dig mulighed for at forpligte sig til et fast INR-beløb på Bitcoin på en regelmæssig tidsplan uanset prisen. […] Denne funktion hjælper med økonomisk disciplin ved at beregne et gennemsnit af dine omkostninger og derved reducere risikoen, hvilket resulterer i bedre afkast. ”

Fra og med nu kan du investere 50.000 INR dagligt, ugentligt eller månedligt.

Andre funktioner, der gør Unocoin til en fremragende Bitcoin-udveksling:

  • OTC-handel (OTC Bitcoin-handel)
  • Autosalg af Bitcoin (sæt en regel for hvornår, og den vil sælge – selvom du sover)
  • Netki: Gør det let at generere en menneskelig læsbar adresse til dine Bitcoins
  • Kraftig API: Med en kraftig API kan du bruge Unocoin til at integrere Bitcoin som betalingsmetode i din app eller i din virksomhed
  • 2-trinsgodkendelse for altid at sikre, at din konto er sikker

Som tidligere nævnt har Unocoin en Android- og iOS-app, der gør det nemt for dig at handle Bitcoin, selvom du er på farten. Dette er godt, hvis nogen nyheder om bitcoin droppes, og prisen falder (så du kan købe mere BTC i dip, det vil sige).

FÅ GRATIS UNOCOIN-KONTO HER!

7. LocalBitcoins

LocalBitcoins er en peer-to-peer-udveksling, der er tilgængelig over hele verden. Det er ikke en børs i sig selv, snarere er det en markedsplads, hvor de, der ønsker at købe bitcoin, har forbindelse med dem, der ønsker at sælge det. Du kan finde mange typer betalingsmetoder til rådighed, såsom kontanter, PayPal, WesternUnion, Amazon gavekoder, for at nævne nogle få.

Der er mange, der ser på at købe Bitcoin i Indien med PayPal, og for disse er LocalBitcoins virkelig det bedste valg til dato. De har en totrinsgodkendelse hver gang du logger ind og endnu en godkendelse, hvis du logger ind fra en ny enhed.

Den eneste ulempe ved denne udveksling er prisen på den. Bitcoin kan ofte over-sælges på LocalBitcoins eller prissættes langt over markedsprisen. Dette kan være det værd, hvis du vil købe Bitcoin anonymt, men hvis du ønsker at købe den og holde den på lang sigt, skal du vælge en med en lavere pris (gebyrer).

At købe Bitcoin med kontanter kræver en fysisk transaktion. Sørg for at gøre det i et offentligt rum med folk omkring dig, så du ikke bliver røvet.

FÅ GRATIS LOCALBITCOINS-KONTO HER!

Konklusion

Nu hvor vi har gennemgået de bedste Bitcoin-udvekslingswebsteder i Indien, er det tid for dig at finde ud af, hvad der fungerer bedst for dig. Hvis du vil købe Bitcoin anonymt, er LocalBitcoins dit bedste valg. Hvis du vil købe de billigste mulige Bitcoins, så er Coindelta den for dig. Vi kan ikke bare sige, hvilken der er bedst for alle, da folk har deres egne præferencer og faktorer, som de værdsætter højest.

Vi håber, at vi kaster lys over, hvordan man køber Bitcoin i Indien. Held og lykke!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner