Επισκόπηση BitMEX – Η αλήθεια για το Bitmex

Όσον αφορά τα κρυπτονομίσματα, μερικές φορές αναγκάζουμε να αναρωτηθούμε τι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια. Ο λόγος για τον οποίο το λέμε αυτό είναι επειδή έχουν ήδη γίνει τόσα πολλά στον τομέα, που τώρα φαίνεται μαγικό να πιστεύουμε ότι υπάρχουν ακόμη πράγματα που πρέπει να εξερευνηθούν και οι καινοτομίες που πρέπει να γίνουν ακόμη.

Ενώ όλα ξεκίνησαν με ένα απλό πείραμα, το οποίο αφορούσε τα Bitcoin και πραγματοποιήθηκε το 2009, σήμερα έχει αναπτυχθεί και επεκταθεί με αμέτρητες αναλογίες για να πάρει τη μορφή μιας γιγαντιαίας βιομηχανίας που φαίνεται να υπάρχει παντού στον κόσμο.

Ανεξάρτητα από τη χώρα ή την περιοχή του κόσμου, οι άνθρωποι παντού μιλούν για κρυπτονομίσματα. Και δεν είναι μόνο όλα τα λόγια, γιατί οι άνθρωποι παρατάσσονται για να επενδύσουν τα χρήματά τους σε έναν μεγάλο αριθμό αυτών των κρυπτονομισμάτων και η τάση δεν φαίνεται να επιβραδύνεται καθόλου.

Με επιλογές όπως Bitcoins, Litecoins, Ethereum, Dash και πολλά άλλα, γιατί να το κάνει; Σχεδόν όλα αυτά τα νομίσματα έχουν αποδειχθεί ξανά και ξανά για να προσφέρουν φανταστικές αποδόσεις για τα χρήματά σας. Είναι εύκολο να επενδύσουν, δεν ζητούν πολλά και δίνουν μεγάλα κέρδη. Εάν αυτοί δεν είναι αρκετοί λόγοι για να πείσουν τους επενδυτές να πληρώσουν τα χρήματά τους, δεν ξέρουμε τι θα γίνει.

Επιπλέον, δεν χρειάζεται πάντα να επενδύετε άμεσα χρήματα εάν δεν είστε άνετοι με αυτό. Αντίθετα, μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε λίγο πιο λεπτούς τρόπους συναλλαγής σε κρυπτονομίσματα, όπως η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων. Η εξόρυξη είναι μια ιδέα που υπάρχει εδώ και αιώνες, αλλά μόλις πρόσφατα απέκτησε αυτήν τη νέα τεχνολογική μορφή.

Αυτό το είδος εξόρυξης δεν περιλαμβάνει βαριά μηχανήματα ή κατεβαίνει σε σπηλιές, αλλά σας ζητά μόνο να αγοράσετε μια εξέδρα εξόρυξης. Μόλις το κάνετε αυτό και το ρυθμίσετε, θα είστε έτοιμοι να εξορύξετε τα Bitcoin, τα Litecoins ή οτιδήποτε άλλο κρυπτονομίσματα σας ενδιαφέρει. Είναι τόσο απλό.

Προφανώς, ωστόσο, υπάρχουν ακόμη πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη και η συνολική κερδοφορία της επιχείρησης θα εξαρτηθεί τελικά από τον τρόπο με τον οποίο επιλέγετε να το αντιμετωπίσετε και το ποσό της αφοσίωσης που επιδεικνύετε.

Πλατφόρμες ανταλλαγής: Η ανάγκη

Τώρα ας πούμε ότι έχετε επιλέξει να αγοράσετε κρυπτονομίσματα, τι πιστεύετε ότι πρέπει να αναζητήσετε στη συνέχεια; Προφανώς, το πρώτο πράγμα που χρειάζεστε είναι μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να αγοράσετε την κρυπτογράφηση που θέλετε. Ευτυχώς, ορισμένα από αυτά είναι διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή.

Με τον μεγάλο αριθμό καινοτομιών και βελτιώσεων που έχουν γίνει στον τομέα, καταφέραμε επίσης να αναπτύξουμε ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές πλατφόρμες, σε μορφή διαδικτυακών ιστότοπων, οι οποίες όταν χρησιμοποιούνται με τον κατάλληλο τρόπο θα σας επιτρέψουν να αγοράσετε, να πουλήσετε ή ακόμα και ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων.

Το καλύτερο μέρος για αυτές τις πλατφόρμες συναλλαγών ή τις υπηρεσίες ανταλλαγής είναι ότι δεν σας ζητούν να επιλέξετε έναν μόνο τύπο νομίσματος, για πολλά από αυτά, στην πραγματικότητα διαπραγματεύονται σε πολλά κρυπτονομίσματα και θα σας εξυπηρετήσουν εξίσου ανεξάρτητα από το ποια επιλέξτε να κάνετε συναλλαγές.

Τώρα προτού προχωρήσουμε σε οτιδήποτε άλλο, ας δούμε γιατί γράφουμε αυτό το άρθρο. Σκοπός αυτού είναι να σας ενημερώσουμε για μια τόσο μεγάλη υπηρεσία ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων, την πλατφόρμα συναλλαγών BitMEX. Πρώτα θα καλύψουμε τα βασικά και τα χαρακτηριστικά του BitMEX σε μια ολοκληρωμένη ανασκόπηση και στη συνέχεια θα προχωρήσουμε σε μια σύντομη συζήτηση σχετικά με τα μέσα και τις εξελίξεις αυτών των υπηρεσιών.

Αναθεώρηση BitMEX

bitmex-αναθεώρησηΤο BitMEX εμπορεύεται ως διεθνές χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων. Παρατηρήστε ότι δεν μίλησαν ποτέ για ένα συγκεκριμένο κρυπτογράφηση, αλλά απλώς πήραν τον όρο «κρυπτογράφηση». Αυτό συμβαίνει επειδή το BitMEX ως πλατφόρμα είναι πραγματικά διαφορετικό και επιτρέπει στον μέσο χρήστη να πειραματιστεί με αυτό που θέλει και να τους δώσει πλήρη ελευθερία να δοκιμάσουν πραγματικά τα νερά της εμπορικής επιχείρησης κρυπτονομισμάτων.

Λόγω του ίδιου, έχουν πολλά νομίσματα στο πλοίο και θα σας αφήσουν εύκολα να ανταλλάξετε οποιοδήποτε από αυτά. Επιπλέον, το γεγονός ότι αυτοαποκαλούνται διεθνείς δεν είναι αστείο. Οι υπηρεσίες τους είναι πραγματικά λειτουργικές όχι μόνο σε ορισμένες συγκεκριμένες περιοχές αλλά σχεδόν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Είναι διαφορετικοί, γρήγοροι και γρήγοροι στο χειρισμό θεμάτων ή παραπόνων πελατών.

Ξεκινήστε με το BITMEX

Εισαγωγή

Κυκλοφόρησε το 2014 από την εταιρεία HDR Global Trading Ltd. Τα ονόματα των ιδιοκτητών είναι οι Arthur Hayes, Ben Delo και Samuel Reed. Σε μόλις τέσσερα χρόνια από την ίδρυσή του, το BitMEX κατάφερε να κάνει ένα αρκετά καλό όνομα για τον εαυτό του και να κάνει καλή δουλειά σε πολλές χώρες.

Ενώ ξεκίνησε ένα φιλόδοξο αλλά μικρό έργο, σήμερα διαθέτει σημαντικό μερίδιο αγοράς και είναι μια από τις πιο κορυφαίες υπηρεσίες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων και πλατφόρμες συναλλαγών στον κόσμο.

Τα ελαττώματα

Ωστόσο, υπάρχουν επίσης ορισμένοι περιορισμοί που συνοδεύουν την υπηρεσία. Για παράδειγμα, το BitMEX δεν θα σας επιτρέψει να πραγματοποιήσετε μεταφορές επίπεδης σύνδεσης προς το παρόν. Η υπηρεσία εμφανίζεται ως «αποκλειστική κρυπτογράφηση» και πραγματικά έχουν καταβάλει κάθε προσπάθεια για να διατηρήσουν αυτήν τη φήμη. Η μόνη επιλογή για εσάς είναι να κάνετε συναλλαγές σε Bitcoin ή άλλα κρυπτονομίσματα, καθώς δεν επιτρέπονται καταθέσεις ή αναλήψεις μέσω σταθερών τραπεζικών εμβασμάτων..

Επιπλέον, υπάρχει ένα ακόμη πράγμα που πρέπει να ανησυχείτε. Ενώ το BitMEX είναι ιδανικό για συναλλαγές με Bitcoins, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε λίγο μειονέκτημα όταν το χρησιμοποιείτε για συναλλαγές σε άλλα κρυπτονομίσματα. Το BitMEX λειτουργεί με βάση την αρχή της διαπραγμάτευσης περιθωρίου, οπότε ενώ η συναλλαγή Bitcoin μπορεί να σας αποφέρει μόχλευση έως 100 φορές, κάτι που είναι υπέροχο, οι συναλλαγές σε altcoins θα επιφέρουν μόχλευση που μπορεί να διαφέρει από συναλλαγή σε συναλλαγή.

Για παράδειγμα, η Ethereum προσφέρει μόχλευση μόνο έως 50x, ενώ η Litecoin θα σας προσφέρει μόνο μόχλευση έως 33,3x. Συνοψίζοντας, το Bitcoin είναι το μόνο νόμισμα που θα σας οδηγήσει σε όλη τη διαδρομή και θα σας φέρει την πλήρη μόχλευση 100x. Επίσης, κατά την πραγματοποίηση της συναλλαγής, πρέπει να έχετε κατά νου ότι η αγορά κρυπτονομισμάτων τυχαίνει να είναι αρκετά ασταθής και συνεπώς πρέπει να είστε προσεκτικοί.

Εύρος κρυπτονομισμάτων   

Ενώ είπαμε νωρίτερα ότι το BitMEX λειτουργεί με ένα καλό εύρος κρυπτονομισμάτων και είναι αρκετά διαφορετικό στις προσφορές νομισμάτων τους, υπάρχει, ωστόσο, ένα μειονέκτημα εδώ όταν το εξετάζετε προσεκτικά. Παρά τον υγιή αριθμό κρυπτονομισμάτων που προσφέρονται στο BitMEX, υπολείπεται κάπως σε αυτόν τον τομέα, ειδικά όταν το συγκρίνετε με μερικές από τις άλλες υπηρεσίες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων εκεί έξω.

Οι πλατφόρμες όπως το Poloniex, το Cryptopia και το Bittrex, για παράδειγμα, είναι πολύ πιο ανοιχτές και αποδεκτές όταν πρόκειται για εξυπηρέτηση πελατών με Altcoins. Παρά την καλή συχνότητα των νέων έργων που συνεχίζουν να εμφανίζονται στο BitMEX, για κάποιο λόγο η συνολική ένταση παραμένει πάντα χαμηλή για όλα τα νομίσματα εκτός από το Bitcoin.

Επομένως, εάν είστε κάποιος που επιθυμεί να μην περιοριστεί σε Bitcoins και να εξερευνήσετε πραγματικά τις επιλογές που έχετε στον τομέα κρυπτογράφησης, τότε ίσως θα ήταν καλύτερα με μια από τις άλλες επιλογές που αναφέρθηκαν προηγουμένως.

Για να σας δώσουμε μια βασική ιδέα για τον αριθμό των κρυπτονομισμάτων που προσφέρει το BitMEX, εδώ είναι τα ονόματα, εάν μερικά από αυτά. Bitcoin, Binary, Ethereum, Dash, Litecoin, Monero, Qtum, Tezos, Ripple και Zcash.

Όγκος συναλλαγών

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, το BitMEX κυκλοφόρησε το 2014 ως ένα μικρό αλλά φιλόδοξο έργο και από τότε έχει καταφέρει να αναπτυχθεί αλματωδώς. Έκαναν ένα θεαματικό σόου για τη λειτουργία της επιχείρησής τους και κατάφεραν να διοικήσουν ένα μεγάλο μέρος του μεριδίου αγοράς με την τεράστια βούληση και αφοσίωση.

Λόγω του ίδιου, η ρευστότητα για το BitMEX είναι στην πραγματικότητα αρκετά υψηλή όταν πρόκειται για συναλλαγές Bitcoin. Έχουν τη θέση καθώς και τις προθεσμιακές αγορές για τα Bitcoin και οι δύο έχουν αποδώσει εξαιρετικά καλά και συγκεντρώνουν εξαιρετικές επιχειρήσεις για την εταιρεία.

Ωστόσο, το πρόβλημα με τα άλλα νομίσματα συνεχίζει να θέτει ένα εμπόδιο στην επιτυχία του BitMEX, καθώς εκτός από τα Bitcoin, κανένα άλλο κρυπτογράφηση δεν μπόρεσε να εμφανίσει αξιοπρεπείς αξιολογήσεις για την πλατφόρμα.

Τώρα το slippage είναι ένας τεχνικός όρος που χρησιμοποιείται συχνά στις συναλλαγές για να περιγράψει την ποσότητα του βαθμού μεταβολής των τιμών κατά τη στιγμή της εισόδου ή εξόδου μιας συγκεκριμένης θέσης. Η αξία αυτής της συγκεκριμένης ποσότητας πρέπει πάντα να παραμένει εντός προκαθορισμένων ορίων για ένα συγκεκριμένο νόμισμα σε μια συγκεκριμένη πλατφόρμα, ώστε να θεωρούνται οι συναλλαγές εφικτές και να αξίζουν κάποια αξία.

Δυστυχώς για το BitMEX, οι τιμές ολίσθησης είναι τόσο μεγάλες και ανεξέλεγκτες σε ορισμένα ζεύγη που οι βραχυπρόθεσμες συναλλαγές ή ακόμη και οι είσοδοι ή οι έξοδοι μεγάλου όγκου θεωρήθηκαν εντελώς ανέφικτες και άχρηστες..

Ασφάλεια

Ο μεγαλύτερος παράγοντας που πρέπει να έχετε κατά νου όταν αποφασίζετε για μια πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων ή μια υπηρεσία διαπραγμάτευσης είναι το είδος της ασφάλειας που είναι έτοιμα να ξεπεράσουν και η έκταση των προσπαθειών που είναι διατεθειμένες να κάνουν για να διατηρήσουν τα χρήματά σας ασφαλή και ασφαλή.

Πρόσφατα, υπήρξε μια αυξανόμενη τάση κλοπής στον κυβερνοχώρο ή εικονικών ληστειών όπου εταιρείες ή άτομα υπέστησαν τεράστιες απώλειες και αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα. Πρόσφατα επιτέθηκε μια μεγάλη υπηρεσία ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων από χάκερ και ληστεία κρυπτονομισμάτων αξίας εκατομμυρίων.

Δεδομένου ότι τα κρυπτονομίσματα από τη σχεδίαση είναι μη ανιχνεύσιμα, είναι πραγματικά πολύ δύσκολο για τις αρχές να εντοπίσουν τους ενόχους. Εξαιτίας του ίδιου, εναπόκειται σε εσάς, τον πελάτη να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τη σωστή πλατφόρμα ανταλλαγής και, πριν το κάνετε αυτό, καταβάλλετε μεγάλες προσπάθειες για να μάθετε αν είναι αρκετά ικανοί να διαχειριστούν τα χρήματά σας.

Ευτυχώς, ένας από τους λόγους για τους οποίους το BitMEX υπερηφανεύεται για τις υπηρεσίες του είναι επειδή έχουν ένα πολύ καλό σύστημα ασφαλείας. Συμβαίνει να είναι ένα από τα κύρια πλεονεκτήματά τους και αναφέρεται σαφώς στον ιστότοπό τους ως ένα.

Μια σημαντική υποστήριξη σε αυτόν τον ισχυρισμό τους είναι ότι μέχρι σήμερα καμία παραβίαση ασφαλείας ή απόπειρα πειρατείας δεν μπόρεσε ποτέ να μπει στους διακομιστές τους και να χάσει τα θησαυροφυλάκια τους. Πάντα παρέμεναν ασφαλείς από κάθε είδους εξωτερικές επιθέσεις και δεν έδωσαν στους πελάτες τους απολύτως κανένα λόγο να παραπονεθούν.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους δουλεύουν τόσο καλά και γιατί η ασφάλειά τους είναι κορυφαία είναι το γεγονός ότι πραγματοποιούν με το χέρι επεξεργασία τουλάχιστον μία φορά κάθε μέρα για όλες τις αναλήψεις που συμβαίνουν στην πλατφόρμα τους. Αυτό προσθέτει απλά ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας στο σύστημά τους, καθιστώντας σχεδόν αδύνατο να παραβιαστεί.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε όσον αφορά τα μέτρα ασφαλείας τους είναι ότι η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί πλήρως, προγραμματιστεί και δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας το σύνολο εργαλείων kdb, το οποίο χρησιμοποιείται συχνά από μεγάλους τραπεζικούς οργανισμούς σε εφαρμογές συναλλαγών υψηλής συχνότητας.

Τώρα, εάν οι ίδιες οι τράπεζες βασίζονται στην ίδια υπηρεσία που τυχαίνει να χρησιμοποιούν οι κινητήρες BitMEX, τότε ίσως δεν θα ήταν υπερβολικό να πούμε ότι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα χρήματα και τα κρυπτονομίσματά σας είναι αρκετά ασφαλή μαζί τους.

Οι κινητήρες του BitMEX έχουν σχεδιαστεί για να είναι υπερβολικά γρήγοροι και αξιόπιστοι, κάτι που συχνά φαίνεται να λείπει από πολλές άλλες υπηρεσίες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων στην αγορά, ακόμη και από τους πλησιέστερους ανταγωνιστές της BitMEX.

Διεπαφή χρήστη

Σε αυτήν την εποχή και σήμερα, φαίνεται ότι έχουμε φτάσει πολύ μακριά όσον αφορά τις τεχνολογικές παρεμβάσεις και τις καινοτομίες. Φαίνεται ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένα όριο σε αυτό που μπορούμε να επιτύχουμε αν βάλουμε συλλογικά το μυαλό μας σε αυτό, όπως είναι εμφανές από τα υπέροχα gadget και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε όλο τον κόσμο τώρα. Ωστόσο, φαίνεται να υπάρχουν ορισμένοι τομείς που πιθανώς προχωρούν πιο αργά από τους άλλους.

Ένα παράδειγμα ενός τέτοιου τομέα είναι αυτό του περιβάλλοντος εργασίας χρήστη σε τέτοιες πλατφόρμες συναλλαγών. Σε γενικές γραμμές, δεν έχουμε πολύ ρευστή και ομαλή εμπειρία ιστότοπου για πλατφόρμες συναλλαγών αυτήν τη στιγμή. Εκτός από μερικές εξαιρέσεις, πολλές από τις υπηρεσίες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων μας φαίνεται ότι δεν έχουν το περιθώριο να κάνουν την εμπειρία του ιστότοπού τους μια ομαλή διαδρομή για τους πελάτες τους.

Αυτό το γεγονός είναι στην πραγματικότητα αρκετά εμφανές στο χαμηλό επίπεδο διεπαφής χρήστη που επιδεικνύεται στη διεπαφή για την Poloniex και την Bittrex, και οι δύο είναι στην πραγματικότητα αρκετά επιτυχημένες εταιρείες που διοικούν ένα καλό εύρος μεριδίου αγοράς, ειδικά όταν πρόκειται για Altcoins.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το BitMEX δεν κάνει το κόψιμο όταν πρόκειται για τόμους Altcoin. Ωστόσο, μπορεί να υπερηφανεύεται για αρκετά ισχυρά γραφικά και ελκυστικό περιβάλλον εργασίας χρήστη που είναι κυρίως υπεύθυνο για την προσέλκυση πολλών χρηστών στην πλατφόρμα τους.

Το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρονται από τα BitMEX και Poloniex, για παράδειγμα, λειτουργεί πολύ διαφορετικά. Ενώ η Poloniex υπερέχει σε όγκους Altcoin και κάνει εξαιρετική δουλειά όταν πρόκειται για Litecoins, Dash και άλλους, φαίνεται να αποτυγχάνει όταν πρόκειται για την εφαρμογή μιας αξιοπρεπούς εμπειρίας χρήστη στον ιστότοπο.

Το BitMEX, από την άλλη πλευρά, δεν είναι τόσο ισχυρό όταν πρόκειται για Altcoins, αλλά δίνει εντολή σε έναν μεγάλο πελάτη να ακολουθεί απλώς και μόνο επειδή τους προσφέρει μια φανταστική διεπαφή χρήστη.

Με εξαιρετική εντολή χρηστικότητας και απλότητας, το BitMEX κατάφερε να δημιουργήσει μια εξαιρετική κατασκευή ενός ιστότοπου και έχει καταφέρει ακόμη και να υλοποιήσει την εφαρμογή για κινητά. Η φορητή πύλη τους διαθέτει σχεδόν όλες τις υπηρεσίες που θα βρείτε στην έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές και για ορισμένους προχωρημένους εμπόρους, υπάρχει ακόμη και μια επιλογή με τίτλο «προηγμένο περιβάλλον εργασίας χρήστη» που ανοίγει ακόμη περισσότερες λειτουργίες και βοηθητικά προγράμματα για τους χρήστες να ελέγχουν και να κάνουν χρήση του.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ είναι το γεγονός ότι το BitMEX είναι μία από τις υπηρεσίες ανταλλαγής που διαθέτουν πραγματικά ένα πλήρες διάγραμμα TradingView στην πύλη τους. Αυτή η υπηρεσία χαρτογράφησης προσφέρει έναν μεγάλο αριθμό διαισθητικών εργαλείων και συμβαίνει να είναι μια μεγάλη βελτίωση σε αυτό που προσφέρουν οι άλλες πύλες αυτήν τη στιγμή.

Καταθέσεις και αναλήψεις

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το BitMEX σας επιτρέπει μόνο να κάνετε καταθέσεις ή αναλήψεις σε Bitcoins. Ενώ οι καταθέσεις μπορούν να γίνουν εύκολα ανά πάσα στιγμή της ημέρας, οι αναλήψεις, δεδομένου ότι υποβάλλονται σε επεξεργασία με το χέρι, πραγματοποιούνται μόνο σε επαναλαμβανόμενη ώρα μία φορά κάθε μέρα.

Η πτυχή της επεξεργασίας χεριών εισήχθη από τους κατασκευαστές της πλατφόρμας για να ενισχύσει περαιτέρω τα πρωτόκολλά ασφαλείας τους, καθώς παρέχει λίγο επιπλέον χρόνο για να χειριστεί ή ακόμα και να ακυρώσει τυχόν δόλια αιτήματα ανάληψης. Λειτουργεί επίσης επειδή το σύστημα ζεστών πορτοφολιών και η χρήση αυτοματοποιημένων συστημάτων είναι λίγο πιο ευάλωτο και επιρρεπές σε επίθεση από χάκερ ή απόπειρες πειρατείας σε σύγκριση με το σύστημα επεξεργασίας χεριών.

BitMEX στις ΗΠΑ?

Για τους κατοίκους των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, οι ειδήσεις δεν είναι τόσο καλές. Από σήμερα, το BitMEX δεν είναι έτοιμο να δεχτεί πελάτες ή εμπόρους από τις ΗΠΑ στην πλατφόρμα τους. Ενώ είναι δυνατόν να παρακάμψετε αυτήν τη συγκεκριμένη απόφαση μέσω της χρήσης VPN ή εικονικών ιδιωτικών δικτύων, αλλά είναι εξαιρετικά κρίσιμο για τον χρήστη να εξετάσει τα πλεονεκτήματα, τα μειονεκτήματα και τις συνέπειες μιας τέτοιας ενέργειας, εάν σκοπεύουν να προχωρήσουν με κάτι σαν αυτό.

Συνιστούμε στους κατοίκους των ΗΠΑ να προτιμούν άλλες επιλογές που υπάρχουν σταθερά στο νομικό πλαίσιο των Ηνωμένων Πολιτειών. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών για να εγγραφείτε ως έμπορος.

Ετυμηγορία

Το BitMEX είναι ιδανικό για τα Bitcoin. Με μόχλευση 100x περιθωρίου στις αγορές Bitcoin spot και futures, και μια εξαιρετική εμπειρία πελάτη και διεπαφή χρήστη, δεν μπορείτε να έχετε καλύτερη εξυπηρέτηση από αυτό εάν είστε έμπορος Bitcoin. Μειώνεται λίγο όταν πρόκειται για Altcoins, αν και για αρχάριους εμπόρους που δοκιμάζουν απλώς τα νερά, καλό θα ήταν να ξεκινήσετε με μια υπηρεσία που υιοθετεί μια πελατοκεντρική προσέγγιση. Ως αποτέλεσμα, προτείνουμε το BitMEX ολόψυχα και σας ευχόμαστε καλή εμπειρία συναλλαγών.

Ξεκινήστε με το BITMEX

Ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων: Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν

Ο μηχανισμός για τέτοιες πλατφόρμες συναλλαγών είναι στην πραγματικότητα πολύ απλός και απλός. Δεν ζητούν πολλά, αλλά πιστεύουν ότι παρέχουν χρήσιμες υπηρεσίες που μπορούν να ωφελήσουν τους πελάτες τους. Το πρώτο πράγμα που χρειάζονται είναι να συνδεθείτε στους ιστότοπούς τους. Μόλις το κάνετε, θα βρείτε τον εαυτό σας καθοδηγημένο απρόσκοπτα σε όλη τη διαδικασία. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται σε κάποιο βαθμό από το είδος της υπηρεσίας που έχετε επιλέξει. Ενώ ορισμένοι από αυτούς πιστεύουν ότι η ικανοποίηση των πελατών είναι υψίστης σημασίας και καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να κάνει την εμπειρία του ιστότοπού σας ευχάριστη και ομαλή, άλλοι μπορεί να μην είναι τόσο διακριτικοί. Γι ‘αυτό, καθίσταται πολύ σημαντικό για εσάς να επιλέξετε το σωστό είδος υπηρεσίας, το οποίο δεν είναι μόνο κορυφαίο όταν πρόκειται για υπηρεσίες που προσφέρονται, αλλά επίσης φροντίζει πολύ τους πελάτες του.

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Τώρα προτού κάνετε την τελική επιλογή με ποια υπηρεσία πρόκειται να πάτε, σας προτείνουμε να εξετάσετε πρώτα μερικά πράγματα μόνοι σας. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι αυτό που είναι το νόμισμα με το οποίο πραγματικά ενδιαφέρεστε να αντιμετωπίσετε. Ας υποθέσουμε ότι ψάχνετε για συναλλαγές σε Litecoins ή ίσως ενδιαφέρεστε να αγοράσετε μερικά από αυτά.

Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει πρώτα να αναζητήσετε την πλατφόρμα και να μάθετε εάν προσφέρουν υπηρεσίες που βασίζονται σε Litecoin. Αυτό, φυσικά, δεν πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να μετρηθεί, καθώς αυτές οι υπηρεσίες συνήθως τείνουν να παραθέτουν τέτοια πράγματα στην αρχική σελίδα. Στη συνέχεια, ίσως θελήσετε να ρίξετε μια ματιά στο τέλος συναλλαγής που θα σας χρεώσουν. Άγνωστες σε ορισμένους χρήστες, πολλές από αυτές τις υπηρεσίες τείνουν να χρεώνουν ένα μικρό τέλος συναλλαγής για κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείτε με την υπηρεσία.

Σίγουρα θα σας εξυπηρετήσει καλά για να έχετε προηγούμενη γνώση τέτοιων κρυφών χρεώσεων και να βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε μια υπηρεσία που σας κοστίζει το λιγότερο ποσό δολαρίων. Τέλος, ένα τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ρίξετε μια ματιά σε μερικές από τις κριτικές που έχουν αφήσει οι προηγούμενοι πελάτες στον ιστότοπο ή σε άλλες πλατφόρμες. Εάν ο ιστότοπος είναι πραγματικά καλός, είναι πιθανό να βρείτε κάποιες πραγματικά θετικές κριτικές πελατών στο Διαδίκτυο που να επιβεβαιώνουν το ίδιο.

Εάν όχι, τότε όταν κοιτάξετε τις κριτικές πελατών θα ενημερωθείτε δεόντως για αυτό. Μόλις ενημερωθείτε για την κοινή γνώμη σχετικά με την υπηρεσία, θα είστε πολύ καλύτερα εξοπλισμένοι για να λάβετε μια ενημερωμένη απόφαση για τον εαυτό σας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner