Bedste Bitcoin Podcasts – Lær mere med Crypto Podcasts!

Ønsker du at lære mere om Bitcoin og kryptokurrency? Vil du gerne gøre det på vej til arbejde eller mens du tilbereder mad? Ingen bekymringer, at grave dybt og lære mere om kryptokurrency er tilgængelig via podcasts. Men du ved sikkert det allerede, det er derfor, du er her for at finde ud af, hvilken den bedste bitcoin podcast er!

I denne artikel viser vi efter vores mening de bedste kryptopodcasts. Og da podcasts er en meget subjektiv sag (undertiden irriterer deres stemme bare de levende f * ud af dig, eller du har brug for indhold, der udfordrer dig til at tænke og lære mere, snarere end at forklare begreber, du allerede forstår).

Lad os hoppe lige ind i det.

(Listen er i ingen særlig rækkefølge, det er simpelthen bare en ikke-ordnet liste)

Top 6 bedste Cryptocurrency / Bitcoin Podcasts

1) Invester som det bedste – Bedste Bitcoin Podcast til begyndere

Hvis du vil investere en smule, har du sandsynligvis hørt om denne podcast. Og mens værten, Patrick O’Shaughnessy, ikke kun fokuserer på Bitcoin eller kryptokurrencyinvestering, har han lavet en 3-delt dokumentar, der passer perfekt til en nybegynder, der hedder Hashpower.

I denne tredelte dokumentar lærer vi følgende tre punkter:

  • Hvad blockchain er
  • Investering i kryptovaluta
  • Fremtiden for Bitcoin og andre kryptoer

Dokumentaren fungerer perfekt for at få en forståelse af, hvad Bitcoin er, teknologien bag den, og hvordan man investerer i den. Han interviewer ledere inden for blockchain-feltet for ikke kun at stole på hans meninger og tanker.

Dokumentaren kan være findes her at lytte til gratis.

2) Unchained

Selvom vi ikke har de nøjagtige statistikker for vores kommende krav, er vi ret sikre på, at vi har ret i dette: Unchained er den mest populære kryptovaluta podcast, og vi er ikke overraskede. Ledet af Laura Shin, seniorredaktør hos Forbes, kommer vi til at grave dybt ned i interviews med nøglepersoner inden for blockchain og kryptokurrencyområdet.

Laura har udnyttet sin position til at slå konkurrencen, enkelt sagt. På grund af sin position var hun i stand til at interviewe store navne i starten som medstifter af MyEtherWallet. Når folk kom til hendes podcast, indså de, hvor god en vært hun er, og abonnerer på den.

Vi vil kun anbefale dig at prøve dette, hvis du har 48 timer til rådighed til at låse dig ud af verden og bare binge-lytte til hver eneste episode. Vittigheder til side er den ikke-kædede podcast en fantastisk måde at grave dybere ned i sindet hos eksperterne på dette felt og få nye tanker om, hvordan kryptokurrency kan bruges, og hvad deres ambitioner er.

Lyt gratis til podcasten her!

3) Tim Ferriss Show

Du har muligvis læst hans bog den 4-timers arbejdsuge, du har måske set hans show på tv, eller du har måske slet ikke hørt om ham. Tim Ferriss Show er intet andet end fantastisk. Mens denne podcast ikke har kryptovaluta, da det er hovedemne eller et emne, det ofte dækker, lavede han en episode om kryptokurrency.

I denne episode sætter han sig ned og snakker med Nick Szabo – den juridiske lærde, datalog og kryptograf – kendt for sin forskning i smarte kontrakter og kryptokurrency. Nogle spekulerer endda i, at han er Satoshi Nakamoto.

Dette er endnu en god podcast for begyndere. Der er noget ved, hvordan Tim Ferriss forklarer ting, der kan gøre komplekse ideer og tanker virkelig lette for en gennemsnitlig Joe at forstå.

Lyt til podcasten her!

4) Møntmestring

Møntmesterskab er som et nyhedshub for alt, hvad cryptocurrency relaterer til. Mens der er et overordnet tema for Bitcoin-handel, er Carter Thomas, værten en investor, stadig en hel del ting at lære af de daglige episoder, selvom du ikke er så interesseret i at handle.

Vi kan godt lide, at det er let at fange de seneste nyheder, da alle de forskellige nyheder er samlet i en episode udgivet om dagen. De fleste nyhedswebsteder for kryptokurrency er rodet med nye ting, der kommer hver time på dagen, hvilket gør det svært at altid være opdateret og ikke gå glip af noget vigtigt.

Coin Mastery er mere målrettet mod dem, der er lidt mere involverede i kryptokurrency, men når du først har lyttet til den tredelte dokumentar og Tim Ferriss podcast, skal du være god til at gå og forstå de fleste vilkår kastet rundt.

Lyt til den seneste episode her!

5) Bitcoin Ucensureret

Selvom denne podcast-duo er delt op i 2017, var det en førende informationskilde inden for blockchain-feltet. Mens du ikke rigtig kan se frem til den næste episode, er der stadig masser af værdifulde oplysninger til rådighed på Bitcoin Ucensureret.

For nogle kan værterne virke ret modbydelige med en masse sværd, brash og generelt er unapologetic. De behandlede en gæst forfærdeligt, til det punkt de stod over for sagsanlæg over dette, ved at påpege, hvor lidt viden hun har om blockchain og cryptocurrency.

Uanset hvad du synes om denne situation eller værterne generelt, er der stadig mange ædelstene i efterslæbet klar til at blive binget.

Lyt til alle episoderne her!

6) Bitcoin Podcast

Med over 140 episoder at nyde er Bitcoin Podcast virkelig en guldmine til viden om Bitcoin. Det er en af ​​de originale podcasts og har foregået for evigt, og der er ingen fast vært. Podcasten ledes af alt fra forretningskonsulenter til matematikere.

Hvad de faktisk har gjort, er at udvide Bitcoin Podcast til at blive The Bitcoin Podcast Network, som er et netværk af podcasts, som de producerer – alt ledet af forskellige værter og udstationering ugentlige episoder. Dette betyder praktisk talt, at fra denne ene podcast har 10 andre dukket op. En 10-i-1 pakke!

Se alle deres podcasts her!

Konklusion

Og der har vi det, de 6 bedste bitcoin podcasts til begyndere såvel som mellemliggende kryptokurrencyentusiaster. Prøv hver af disse, måske kan du ikke lide en værts stemme, eller måske bliver du forelsket i dem alle, uanset hvad, glædelig lytning!

Psst … Undskyld for at bruge “Bitcoin” som det samlede udtryk for “kryptokurrency”. Vi ønsker at nå ud til alle begyndere derude med denne artikel, og deres søgninger er normalt baseret på, at bitcoin er den eneste kryptokurrency. Forhåbentlig vil de, efter at have lyttet til disse podcasts, forstå lidt mere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner