AvalonMiner 741 Review – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Τα κρυπτονομίσματα δεν είναι νέα. Έφτασαν με την επιτυχία του Bitcoin και έκτοτε έχουν γίνει τάσεις. Ενώ ξεκίνησε με την απλή διαδικασία επένδυσης και στη συνέχεια περιμένοντας να αποφέρει καρπούς οι επενδύσεις σας, αυτές τις μέρες μπορείτε να παίξετε με πολύ περισσότερες επιλογές.

Τόσοι πολλοί διαφορετικοί δρόμοι εμφανίστηκαν και καθιερώθηκαν σταθερά στην αγορά κρυπτογράφησης που φαίνεται ότι ο μισός πληθυσμός του κόσμου τώρα κάνει ταχυδακτυλουργίες μαζί τους και κερδίζει αρκετά σημαντικά κέρδη στη διαδικασία. Η θέση που έχει δημιουργηθεί δεν είναι λιγότερο κερδοφόρα από οποιαδήποτε άλλη κορυφαία επιχειρηματική επιχείρηση και είναι ένας από τους ταχύτερους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα σήμερα.

Ωστόσο, αν νομίζετε ότι αφορά όλα τις επενδύσεις, δεν μπορείτε να κάνετε πιο λάθος. Πηγαίνουν οι μέρες που η επένδυση σε κρυπτονομίσματα ήταν ο μόνος τρόπος να ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας Altcoins, αυτές τις μέρες, έχετε μια άλλη φανταστική επιλογή.

Φυσικά, μιλάμε για εξόρυξη κρυπτονομισμάτων, μια αναδυόμενη νέα μορφή συναλλαγών κρυπτονομισμάτων που σας δίνει τη δυνατότητα να εξορύξετε μόνοι σας τα Bitcoin, ενώ είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τα κέρδη που κάνετε και τις δαπάνες που καταλήγετε να κάνετε.

Εδώ, σε αυτό το άρθρο, σας παρουσιάζουμε την κριτική AvalonMiner 741, η οποία είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και πρόσφατα λανσάρισμα ανθρακωρύχων που έπληξαν την αγορά. Αναλύουμε σε βάθος αυτό το κομμάτι υλικού, ρίχνοντας μια καλή ματιά στις προδιαγραφές και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του μαζί με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που συνοδεύει.

Η κριτική AvalonMiner 741

AvalonMiner 741 κριτικήΗ Canaan είναι ένας από τους πολλούς κατασκευαστές ανθρακωρύχων Bitcoin και κρυπτονομισμάτων στην αγορά. Η εταιρεία έχει σημειώσει ραγδαία ανάπτυξη με την πάροδο των ετών και κατάφερε να πραγματοποιήσει σημαντικά κέρδη, ενώ παράλληλα έκανε εκπληκτικά μηχανήματα.

Οι πελάτες τους παραμένουν σε μεγάλο βαθμό ικανοποιημένοι και ως εταιρεία καλής φήμης, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα χρήματά σας πηγαίνουν στα σωστά χέρια εάν επιλέξετε να επενδύσετε σε οποιοδήποτε από τα προϊόντα τους.

Το τελευταίο μοντέλο της Canaan, το Avalon 741, θεωρείται ως σημαντική βελτίωση σε σχέση με το προηγούμενο και εξίσου επιτυχημένο μοντέλο τους Avalon 721. Ενώ το Avalon 721 παρουσίασε ένα αξιοπρεπές ποσοστό κατακερματισμού, το 741 έχει προχωρήσει ένα βήμα μπροστά και βελτίωσε αυτήν την τιμή.

Πρώτη ματιά & Αποστολή

Ένα από τα πολλά πράγματα που διακρίνουν έναν ανθρακωρύχο από τους άλλους είναι ο τρόπος με τον οποίο φτάνει στον πελάτη. Φυσικά, αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τόπο από τον οποίο επιλέγετε πραγματικά να αγοράσετε το προϊόν, αλλά πολλά εξαρτάται επίσης από το πραγματικό μηχάνημα..

Όσο για το Avalon 741, διατίθεται σε αξιοπρεπή συσκευασία και μέσα σε ένα κουτί για να το προστατεύει περαιτέρω από τυχόν ατυχήματα ή ζημιές διέλευσης. Όλα αυτά διασφαλίζουν ότι ακόμη και αν η διαδρομή κατά τη μεταφορά γίνεται τραχιά και ανώμαλη, η πραγματική μονάδα παραμένει ασφαλής στο εσωτερικό και το υλικό δεν πάσχει από γρατσουνιές ή χαλαρά μέρη.

Όσον αφορά τα αξεσουάρ με τα οποία αποστέλλεται, θα λάβετε το καλώδιο σύνδεσης απαραίτητο για τη σύνδεση μεταξύ του ανθρακωρύχου και του συστήματός σας, μαζί με ένα USB dongle με τη μονάδα. Υπάρχει, ωστόσο, μια μικρή ταλαιπωρία καθώς η Canaan δεν αποστέλλει τον ελεγκτή μαζί με το Avalon 741. Στην πραγματικότητα, ο ελεγκτής πωλείται ξεχωριστά.

Τώρα, από τα πολλά πράγματα που χρησιμοποιούνται ως αξιολογήσεις απόδοσης ενός ανθρακωρύχου κρυπτονομισμάτων, ένα από τα πιο σημαντικά είναι αν το ανθρακωρύχος διαθέτει ένα αποτελεσματικό σύστημα ψύξης. Το γεγονός είναι ότι αυτοί οι ανθρακωρύχοι πρέπει συχνά να κάνουν πολύ βαριά ανύψωση. Είναι υπεύθυνοι για το σκάψιμο μέσω του blockchain και για την επαλήθευση των συναλλαγών, και στη διαδικασία ακόμη και ψάχνουν κρυπτονομίσματα για εσάς.

Φυσικά, όλες αυτές οι διεργασίες επιβαρύνουν το μηχάνημα και τείνουν να ζεσταθούν, γι ‘αυτό εγκαθίστανται εξειδικευμένα συστήματα ψύξης σε αυτές τις συσκευές για να διατηρούνται δροσερά κατά τη λειτουργία. Αυτά τα συστήματα αποτελούνται από έναν βασικό ανεμιστήρα, έναν ή δύο σε αριθμό και μερικές δομικές τροποποιήσεις για να κρατήσει τη θερμότητα έξω.

Όσο για το Avalon 741, έρχεται με ένα κάλυμμα συνδεδεμένο στον ανεμιστήρα της μονάδας, το οποίο έχει σκοπό να διοχετεύει και να κατευθύνει καλύτερα τον αέρα από το πίσω μέρος της μονάδας. Αυτή είναι στην πραγματικότητα μια ευπρόσδεκτη αλλαγή από τους συνηθισμένους τυπικούς ανεμιστήρες που είναι εγκατεστημένοι σε άλλες εξέδρες εξόρυξης.

Τέτοιοι τυπικοί ανεμιστήρες ήταν απλώς βιδωμένοι και στις δύο πλευρές του ανθρακωρύχου, αλλά το σύστημα που εφαρμόστηκε στο Avalon 741 θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ πιο αποτελεσματικό στην ψύξη της μονάδας και με ταχύτερο ρυθμό. Επιπλέον, για να απαλλαγείτε περαιτέρω από την υπερβολική θερμότητα, έχετε μια ειδική ψύκτρα που επιδιώκει να απορρίψει όλη τη θερμότητα συλλέγοντας τη σε ένα μέρος. Θα βρείτε αυτήν την ψύκτρα να έχει περίγραμμα στη φύση και να είναι εγκατεστημένη στην μπροστινή μάσκα πάνω από τις πλακέτες PCB.

Ρύθμιση και χρήση

Όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε νέα συσκευή, ένας παράγοντας που συμβαίνει να κάνει τους αγοραστές πιο ανησυχητικούς είναι η γενική ρύθμιση και η ευκολία χρήσης. Εάν μια συσκευή τείνει να είναι πολύ περίπλοκη για λειτουργία, είναι πιθανό να μην την κάνει μεγάλη στην αγορά, ενώ οι συσκευές με σχετικά απλούστερες λειτουργίες και υψηλή ευκολία στη χρήση θα είναι γενικά πιο εύκολο να κερδίσουν ένα όνομα για τον εαυτό τους.

Όσο για το Avalon 741, ευτυχώς, η εγκατάσταση είναι τόσο απλή όσο γίνεται. Για να ξεκινήσετε τη λειτουργία του ανθρακωρύχου και την εξόρυξη Bitcoins, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατεβάσετε το υλικολογισμικό της συσκευής και να εγγράψετε την εικόνα στη σωστή κάρτα micro SD ή SD. Μόλις το κάνετε αυτό, το μόνο που μένει είναι απλώς να συνδέσετε τον ελεγκτή στο dongle USB που αναφέραμε προηγουμένως και να συνδέσετε τα καλώδια στην εξέδρα Avalon 741.

Ενεργοποιήστε το κουμπί λειτουργίας του ελεγκτή καθώς και της εξέδρας. Στη συνέχεια, έχετε την ευελιξία να κάνετε χρήση οποιουδήποτε εργαλείου αναζήτησης IP επιθυμείτε για να εντοπίσετε τη διεύθυνση IP. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το AngryIP, αλλά είστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε ό, τι η υπηρεσία σας ταιριάζει καλύτερα. Μετά από αυτό, είναι όλα ομαλή ιστιοπλοΐα αφού τότε έχετε το πολύ οικείο και φιλικό λογισμικό Canaan για να σας καθοδηγήσει στον υπόλοιπο δρόμο.

Όσον αφορά τη διασύνδεση του ανθρακωρύχου, τυχαίνει να είναι αρκετά απλό και αρκετά απλό να αναγνωριστεί και να κατανοηθεί. Οι χρήστες του Avalon θα το αναγνωρίσουν αμέσως και ακόμη και αν δεν το κάνουν, αυτή η γραφική διεπαφή θα αναπτυχθεί γρήγορα σε εσάς.

Για να εισαγάγετε τις πληροφορίες της ομάδας σας, δηλαδή σε περίπτωση που είστε μέλος μιας ομάδας εξόρυξης και προτιμάτε να διατηρήσετε τις δραστηριότητες εξόρυξης σε ομαδική ατμόσφαιρα, πρέπει πρώτα να εισαγάγετε την καρτέλα διαμόρφωσης που θα βρείτε αρκετά εύκολα. Αφού εισαγάγετε τις λεπτομέρειες, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί αποθήκευσης και θα διαπιστώσετε ότι η εξέδρα σας ζωντανεύει και άρχισε να εξορύσσει.    

Για λεπτομερέστερες λεπτομέρειες και προηγμένες δυνατότητες, μεταβείτε στην καρτέλα για προχωρημένους. Εδώ θα διαμορφώσετε τα ανοιχτά πάνελ WRT. Εάν δεν ξέρετε τι είναι αυτά και δεν έχετε ιδέα τι να κάνετε με αυτά, είναι καλύτερο να αφήσετε απλώς αυτήν την επιλογή ως έχει και να μην το χάσετε με τον παραμικρό τρόπο.

Συμπερασματικά, η Canaan σας έχει προσφέρει ένα αρκετά καλά σχεδιασμένο, στιβαρό και απλό περιβάλλον εργασίας χρήστη για να το χρησιμοποιήσετε, το οποίο μπορεί να γίνει κατανοητό από όλους, και ταυτόχρονα, είναι αρκετά λεπτό ώστε να μην αποκαλείται έλλειψη χαρακτηριστικών.

Τεχνολογία ψύξης αερομορφών

Το Avalon 741 είναι εγγενώς μια αναβάθμιση του Avalon 721. Φυσικά, δεν αναμενόταν να επηρεαστεί πάρα πολύ από τα αρχικά χαρακτηριστικά που υιοθέτησε το Avalon 721. Ωστόσο, το 741 φαίνεται να βρίσκεται σε διαφορετική πορεία εντελώς. Κατάφερε να δημιουργήσει έναν μοναδικό χώρο για τον εαυτό του στην αγορά και ανεβαίνει γρήγορα τα διαγράμματα δημοτικότητας.

Ενώ το Avalon 721 χρησιμοποίησε ένα σύνολο 72 μαρκών, το Avalon 741 έρχεται με ένα ισχυρό και γεμάτο σύνολο 88 μάρκες. Ωστόσο, η τεράστια αύξηση της ποσότητας των μαρκών που χρησιμοποιούνται θα μπορούσε επίσης να έχει ένα κρυφό μειονέκτημα. Το γεγονός είναι ότι περισσότερα τσιπ χρειάζονται αναλογικά περισσότερη ψύξη.

Ως εκ τούτου, το 741 θεωρήθηκε ότι απαιτεί πιο ισχυρούς και ισχυρούς μηχανισμούς ψύξης που θα καταναλώνουν μεγάλη ποσότητα ισχύος. Αλλά η μονάδα κατάφερε αρκετά να βρει έναν τρόπο γύρω από αυτό. Ο μηχανισμός ψύξης που εφαρμόζεται στο νέο μοντέλο είναι της νέας τεχνολογίας Airform. Σύμφωνα με αυτήν την υλοποίηση, ο ρέοντας σχεδιασμός της μονάδας διασφαλίζει ότι ο αέρας διοχετεύεται σε όλη τη μονάδα.

Ο διοχετευμένος αέρας παίρνει πραγματικά πολύ μεγαλύτερο μέγεθος όταν πρόκειται για περιοχές που είναι επιρρεπείς στη θέρμανση γρηγορότερα από άλλες. Αυτό δημιουργεί ένα πολύ πιο ομαλό και καλύτερο σύστημα απόρριψης θερμότητας. Όσο για το PCB, και οι δύο πλευρές του διαθέτουν ψύκτρες, και επίσης το περίβλημα διοχετεύει αποτελεσματικά τον αέρα πάνω τους.

Σύμφωνα με τη νέα σχεδίαση ψύξης, οι ψύκτρες έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι κωνικά στη φύση. Ξεκινούν στενά στην είσοδο και συνεχίζουν να διευρύνονται καθώς προχωράμε προς τις μάρκες που είναι τοποθετημένες στο ταμπλό. Επιπλέον, προκειμένου να διευρυνθεί το εμβαδόν της επιφάνειας έτσι ώστε η θερμότητα να πάρει περισσότερη περιοχή για να διαλυθεί, τα πτερύγια έχουν σχεδιαστεί με αυλακώσεις πάνω τους.

Το μπροστινό μέρος έχει επίσης τροποποιηθεί ώστε να είναι πολύ πιο ανοιχτό, πράγμα που επιτρέπει αποτελεσματικά την είσοδο υψηλότερων όγκων αέρα στο σύστημα και να ταξιδεύει με υψηλές ταχύτητες πριν βγει από την πίσω πλευρά της μονάδας. Σύμφωνα με τον πραγματικό ανεμιστήρα του 741, είναι κάπως πιο δυνατός από αυτόν του 721, αν και όχι πολύ. Στα 56 dB από απόσταση 4 ποδιών, εξακολουθεί να είναι αρκετά μαλακό για να λειτουργεί στο σπίτι σας, αν και δεν θα συνιστούσαμε ακριβώς τη ρύθμιση του καθιστικού.

Σταθερότητα

Τώρα για να μιλήσουμε για τη σταθερότητα της μονάδας, αυτή είναι και πάλι μια πολύ επιθυμητή αναβάθμιση από το 721. Όλοι οι ανθρακωρύχοι κρυπτογράφησης προτιμούνται να είναι σταθεροί. Δεδομένου ότι τείνουν να εκτελούν πολλές βαριές λειτουργίες, πρέπει να διασφαλιστεί ότι τα συστήματά τους παραμένουν σταθερά και λειτουργούν ομαλά χωρίς κανένα λόξυγκας..

Πραγματοποιήσαμε μερικές δοκιμές στο 741 και ανακαλύψαμε ότι η μονάδα υπολογίζεται κατά μέσο όρο μεταξύ των τιμών κατακερματισμού 7,7 έως 7,8 TH / s. Εκτελέσαμε αυτές τις δοκιμές με τις ομάδες εξόρυξης BTC.com και Kano. Το αποτέλεσμα που λάβαμε δεν ήταν πολύ εκπληκτικό λαμβάνοντας υπόψη τη σταθερή φήμη των AvalonMiners στην αγορά.

Το 741, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα από τα άλλα μοντέλα πριν, είναι αρκετά συμπαγές όταν πρόκειται για σταθερότητα. Εάν είστε σοβαροί ανθρακωρύχοι και τείνετε να λειτουργείτε όχι ένας αλλά πολλοί ανθρακωρύχοι κάθε φορά, λειτουργείτε αποτελεσματικά ένα ανθρακωρυχείο.

Τώρα για τέτοιους ανθρακωρύχους, το Avalon 741 θα αποδειχθεί ευχάριστο μηχάνημα, δεδομένου ότι προσφέρει στην πραγματικότητα τη δυνατότητα να συνδυάσει πέντε ή ακόμα περισσότερα από αυτό του Avalon 741s σε ένα μόνο χειριστήριο. Ενώ οι περιστασιακοί ανθρακωρύχοι μπορεί να μην το αναγνωρίζουν, αλλά αυτό συμβαίνει να είναι ένα αρκετά αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό που θα κάνει τη διαχείριση των εκμεταλλεύσεων ανθρακωρύχων πραγματικά βολική και εύκολη για τον μέσο σκληροπυρηνέα.

Τώρα παρακαλώ σημειώστε ότι ενώ δεν είναι δυνατό να ενώσετε ανθρακωρύχους από διαφορετικά μοντέλα, για παράδειγμα, το Avalon 721 με το Avalon 741, αλλά η αλυσίδα μαζί των ανθρακωρύχων του ίδιου μοντέλου λειτουργεί επίσης πολύ καλά.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής φάσης, το Avalon 741 παρουσίασε κάποια αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά, όπως κατανάλωση ισχύος 1050 watt και ανεμιστήρα στις 5400 σ.α.λ., που ήταν αρκετά αρκετό για να κάνει τη μονάδα να λειτουργεί αρκετά ομαλά και να τη διατηρεί δροσερή.

Το Avalon 741 είναι εξαιρετικό με την έννοια ότι είναι μεγάλο στην απόδοση και καταφέρνει επίσης να μην παρεκκλίνει πολύ από την πραγματική απόδοση που έχει καθοριστεί. Αντιμετωπίζει θερμοκρασίες περιβάλλοντος όπως 78 F αρκετά ομαλά και λειτουργεί χωρίς απολύτως προβλήματα.

Με μια εκπληκτική ποιότητα κατασκευής και έξοδο εργασίας που είναι τόσο φανταστική, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με το Avalon 741. Διαρκεί επίσης περισσότερο και έχει αποδειχθεί ότι είναι μια αξιόλογη προσθήκη στα περισσότερα κέντρα δεδομένων ή συστήματα οικιακής εξόρυξης.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner