Αξιολόγηση Avalon6 – Αξίζει αυτό το Minning Hardware;

Δεδομένου ότι ο πολιτισμός των ανθρώπων κρατούσε αυτή τη γη, αν υπάρχει ένα πράγμα που η ανθρωπότητα ενδιαφέρεται συνεχώς, είναι η πράξη να κερδίζει κέρδη για τον εαυτό τους. Τελικά, καταλήγει πάντα να κερδίζει τεράστια κέρδη και να επεκτείνει τους πόρους σας.

Και αυτή η αναζήτηση περισσότερων πόρων μας οδήγησε συχνά σε μια σειρά δραστηριοτήτων και συναλλαγών που ενδέχεται να έχουν ή όχι αποτελέσματα επιθυμητά αποτελέσματα ανά πάσα στιγμή. Ενώ ξεκίνησε με την απλή συγκομιδή καλλιεργειών από τη γη, αργότερα συνέχισε να περιλαμβάνει πιο χρήσιμα, εφαρμόσιμα και σπανιότερα μέταλλα που προμηθεύτηκαν από την επιφάνεια της γης και αργότερα πωλήθηκαν με καλό περιθώριο κέρδους.

Αυτό προκάλεσε περαιτέρω τη μεταλλευτική βιομηχανία. Από τα αρχαία χρόνια, ο άνθρωπος λαχταρούσε τα ορυκτά πέρα ​​από τη δυνατότητά τους και κρυμμένα βαθιά μέσα στην επιφάνεια. Και για να φτάσουμε σε αυτά, έχουμε δημιουργήσει κάποιες βιομηχανίες βαρέων βαρών που μας επιτρέπουν να βυθίζουμε εύκολα στην επιφάνεια και να σκάβουμε ό, τι πλούτο και σπάνια μπορεί να έχει για μας η γη.

Ο χρυσός, το ασήμι, τα διαμάντια και πολλά άλλα πολύτιμα μέταλλα προμηθεύονται όλα με παρόμοιο τρόπο. Τι γίνεται όμως αν σας λέμε ότι υπάρχει μια άλλη, μια διαφορετική μορφή εξόρυξης που δεν απαιτεί από εσάς να τρυπήσετε φυσικά στη γη για να κερδίσετε κέρδη με τη μορφή σπάνιων μετάλλων; Τι γίνεται αν υπήρχε μια μορφή εξόρυξης που θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί από τα σπίτια σας, χωρίς καν να σηκωθείτε από αυτήν την καρέκλα?

Στην πραγματικότητα, με την έλευση της τεχνολογικής εποχής, ένα τέτοιο πράγμα έχει ήδη καταστεί εφικτό και υπάρχει με τη μορφή εξόρυξης κρυπτονομισμάτων. Η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων έχει καταστεί περαιτέρω δυνατή μέσω της χρήσης ανθρακωρύχων, όπως το Avalon6, το οποίο αποτελεί την ουσία αυτού του άρθρου.

Η κριτική Avalon6: Μια ειλικρινή εικόνα

avalon6-κριτικήΤο μεγαλύτερο σημείο ομιλίας του Avalon6 είναι το γεγονός ότι θεωρείται ο δεύτερος πιο αποτελεσματικός ανθρακωρύχος που έχει κυκλοφορήσει ποτέ. Μερικοί λένε ότι είναι ένας από τους πιο αθόρυβους ανθρακωρύχους στην αγορά επίσης, δίνοντάς του ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα σε μεγάλο μέρος του ανταγωνισμού του.

Αυτό συμβαίνει επειδή, ανάμεσα στα πολλά επιθυμητά χαρακτηριστικά που αναζητά κάποιος σε ανθρακωρύχους, η χαμηλή εκπομπή ήχου συμβαίνει να κατατάσσεται αρκετά ψηλά στη λίστα. Συνδυάστε το με την αποτελεσματικότητα που μπορεί να προσφέρει το Avalon6, και έχουμε τον εαυτό μας έναν οριστικό νικητή.

Ωστόσο, όπου υπάρχουν επαγγελματίες, πρέπει να υπάρχουν και μειονεκτήματα. Όσο για το Avalon6, ευτυχώς, είναι λίγοι. Πρώτον, ορισμένοι ισχυρίστηκαν ότι το Avalon6 προσφέρει σημαντικά χαμηλότερο ρυθμό κατακερματισμού από το Antminer S7 ή το Antminer S9, παρόλο που πέφτει περίπου στην ίδια κατηγορία τιμών. Δεύτερον, παρόλο που το Avalon6 είναι από μόνο του αρκετά αποτελεσματικό, δεν πληροί τα πρότυπα που καθορίζει το Antminer S7.

Τώρα που σας έχουμε δώσει μια εικόνα, ήρθε η ώρα να ερευνήσετε βαθύτερα και να εξετάσετε λεπτομερώς καθεμία από τις προδιαγραφές της.

Το Avalon6 είναι μια αρκετά εντυπωσιακή συσκευή αν το σκεφτείτε. Το να είσαι ο δεύτερος πιο αποτελεσματικός ανθρακωρύχος στην αγορά δεν είναι καθόλου κατόρθωμα, αλλά αυτή η εξέδρα κατάφερε να το κάνει αυτό και πολλά άλλα. Περιέχει έως και 80 18 nm μάρκες της ποικιλίας A3218 και λειτουργεί με αρκετά άνετα 500 MHz που του επιτρέπει να παρέχει ρυθμό κατακερματισμού έως 3,5 TH / s. Τώρα παρόλο που αυτό δεν είναι τόσο υψηλό όσο το Antminer S7, πλησιάζει πολύ και είναι αρκετά υψηλό για να κάνει το Avalon6 μια εξαιρετική επιλογή για έμπειρους ανθρακωρύχους.

Ξεκινήστε με το AVALON6

Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

Ένα καλό τροφοδοτικό είναι η ραχοκοκαλιά οποιασδήποτε ηλεκτρικής ή ηλεκτρονικής συσκευής. Δώστε του πολύ λιγότερη ισχύ και σίγουρα δεν θα αποδώσει σύμφωνα με τις επιθυμητές εξόδους σας, ενώ η υπερβολική ισχύς μπορεί συχνά να οδηγήσει σε βραχυκύκλωμα ή σπασμένες ασφάλειες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα όταν ψωνίζετε για μια μονάδα τροφοδοσίας για την εξόρυξη εξόρυξης. Βεβαιωθείτε ότι συνοδεύεται από τις σωστές προδιαγραφές και ότι είναι αρκετά σταθερή για να αντιμετωπίσει τις απαιτήσεις ισχύος που ορίζει ο ανθρακωρύχος σας.

Το Avalon6 αποδίδει καλά με οποιοδήποτε αξιοπρεπές τροφοδοτικό με ονομαστική ισχύ 1100 Watt και άνω. Εάν χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή PSU με βαθμολογία πλατίνας, τότε είστε σίγουροι ότι το Avalon6 θα λειτουργήσει τέλεια με αυτό, ενώ θα τραβήξετε περίπου 1050 Watts.

Κερδοφορία

Το Bitcoin είναι σίγουρα επικίνδυνο, καθώς τείνει να μειώνεται στο ήμισυ της αξίας κάθε λίγα χρόνια, αλλά ακόμα κι αν το λάβετε υπόψη, μαζί με το γεγονός ότι οι τιμές Bitcoin τείνουν να κυμαίνονται αρκετά γρήγορα και ανεξέλεγκτα, το Avalon εξακολουθεί να έχει αρκετό χυμό για να σας φέρει κέρδος. Αν και αντιμετωπίζει σκληρό ανταγωνισμό από το Antminer S9 που κυκλοφόρησε πρόσφατα, με ρυθμό κατακερματισμού 14 τετραγωνικών ωρών / δευτερόλεπτο, το Avalon6 καταφέρνει να διατηρήσει το δικό του στο τμήμα κερδοφορίας.

Τιμή

Εάν επιλέξετε να αγοράσετε τη μονάδα από την Canaan, θα την λάβετε με 550 $. Ωστόσο, εάν σκοπεύετε να αγοράσετε τη μονάδα χύμα, τότε είστε πολύ τυχεροί, γιατί κερδίζετε έκπτωση 100 $ εάν αγοράζετε 10 μονάδες ταυτόχρονα και έκπτωση 130 $ αν αγοράζετε συνολικά 50 μονάδες με τη μία.

Σύμφωνα με την αποστολή, η μονάδα ζυγίζει περίπου 5 κιλά ή 11 λίβρες. Τα χρησιμοποιημένα μοντέλα του ίδιου, ωστόσο, διατίθενται εύκολα στο Amazon με τιμή 450 $.

Θόρυβος

Εάν σταθείτε σε απόσταση 1,2 m ή 4 ft από το Avalon6 που λειτουργεί, θα έχετε περίπου 55 dB θορύβου. Τώρα, ενώ αυτό συμβαίνει να είναι αρκετά ήσυχο για οικιακή χρήση, δεν θα συνιστούσαμε να το διατηρήσετε στην κρεβατοκάμαρά σας ή στο σαλόνι. Ένας άλλος τρόπος για να βελτιώσετε περαιτέρω τη μονάδα μειώνοντας τον εκπεμπόμενο ήχο είναι μέσω του underclocking.

Ρύθμιση

Η βασική απαίτηση για τη ρύθμιση του Avalon6 είναι είτε ένα σύστημα Raspberry Pi είτε το TP-Link TL-WR703N που λειτουργεί ως ελεγκτής. Μπορούν να ελεγχθούν και να εκτελεστούν 50 ανθρακωρύχοι χρησιμοποιώντας ένα μόνο RPi. Το Avalon6 χρησιμοποιεί το DHCP, έτσι ώστε να μπορεί αυτόματα να αναζητά διευθύνσεις IP. Αυτό απλοποιεί σημαντικά τη διαδικασία εγκατάστασης, προσθέτοντας ένα άλλο φτερό στο καπάκι του Avalon6.

Θερμοκρασία

Τέλος, η θερμοκρασία είναι ένας άλλος μεγάλος παράγοντας για την επιλογή ενός κατάλληλου ανθρακωρύχου Bitcoin για τον εαυτό σας. Δεν μπορείτε να αγοράσετε έναν αξιοπρεπή ηλεκτρονικό εξοπλισμό χωρίς να ξεπεράσετε τις προδιαγραφές θερμότητας. Ακόμη και τα gadget τόσο ασήμαντα όσο και τα smartphones που διαθέτουμε τείνουν να θερμαίνονται όταν αφήνονται συνδεδεμένα σε τροφοδοτικό για πάρα πολύ καιρό. Δυστυχώς, οι ανθρακωρύχοι υποφέρουν από παρόμοιο πρόβλημα.

Δεδομένου ότι αυτές οι συσκευές προορίζονται να εκτελέσουν κάποια αρκετά βαρέων βαρών εργασία, συχνά τείνουν να παρουσιάζουν αύξηση στις θερμοκρασίες του αμαξώματος τους, γεγονός που οδηγεί περαιτέρω σε αύξηση της ταχύτητας του ανεμιστήρα για να αντισταθεί σε όλη τη θέρμανση. Αυτό οδηγεί περαιτέρω σε αύξηση των επιπέδων θορύβου που δημιουργούνται.

Σύμφωνα με το Avalon6, έρχεται με έλεγχο συχνότητας, που σημαίνει ότι ο χρήστης έχει την ευελιξία να ελέγχει πραγματικά τη συχνότητα με την οποία λειτουργεί η εξέδρα. Η τυπική συχνότητα για το Avalon6 είναι 500 MHz και λειτουργεί πολύ καλά ακόμα και όταν είναι overclocking.

Η θερμοκρασία περιβάλλοντος που καθορίζεται για τη βέλτιστη λειτουργία του Avalon6 είναι κάτω από 35 βαθμούς Κελσίου ή 95 βαθμούς Φαρενάιτ και λόγω ενός έξυπνου σχεδιασμού που παρέχεται από τους κατασκευαστές, ο μοναδικός ανεμιστήρας της μονάδας δεν αντιμετωπίζει απολύτως καμία δυσκολία στη διατήρηση της θερμοκρασίας περιβάλλοντος για το σύστημα.

Ετυμηγορία

Για όσους αναζητούν έναν αξιοπρεπή, μη θορυβώδη, αποτελεσματικό αλλά ταυτόχρονα ισχυρό ανθρακωρύχο Bitcoin, το Avalon6 παρέχει μια καλή απάντηση. Παρόλο που ανταγωνίζεται σε πολλά τμήματα το Antminer S7, με τις προσαρμογές ισχύος που διαθέτει και άλλα εύχρηστα χαρακτηριστικά, το Avalon6 καταφέρνει να ανοίξει τη θέση του για τη δική του λεζάντα αφοσιωμένων πελατών.

Όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το Bitcoin, δεν ήταν όλοι έτοιμοι να το πιστέψουν. Ενώ ορισμένοι το θεωρούσαν το νόμισμα του μέλλοντος, άλλοι, οι πιο σκεπτικοί, πίστευαν ότι ήταν απλώς μια μόδα που θα ξεπλύνει τις αναμνήσεις των ανθρώπων με το χρόνο.

Όπως αποδεικνύεται, αυτοί οι άνθρωποι αποδείχθηκαν μαζικά λανθασμένοι. Μετά από μερικά σχετικά αδρανοποιημένα χρόνια, το Bitcoin σημείωσε μεγάλη απόδοση όταν οι τιμές ανταλλαγής του κυριολεκτικά έσκισαν τις στέγες και έκαναν πρωτοσέλιδα σε όλο τον κόσμο.

Αρκετές μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες και οι διευθύνοντες σύμβουλοί τους εμφανίστηκαν για να επαινέσουν το νόμισμα και άρχισαν να το αναγνωρίζουν σε όλες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους. Κάποιοι από αυτούς έλεγαν ακόμη και ότι το Bitcoin σύντομα θα γίνει το κεντρικό νόμισμα στο οποίο ασχολείται ο κόσμος.

Σήμερα, οι επενδύσεις σε Bitcoin είναι υψηλότερες από ποτέ. Χωρίς να θέλουν να μείνουν πίσω σε αυτόν τον ξέφρενο αγώνα, οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο επενδύουν γρήγορα χρήματα στο Bitcoin και περιμένουν ανυπόμονα να γίνουν καρποφόρες οι επενδύσεις τους. Αλλά μόλις ξεπεράσετε αυτόν τον αρχικό αγώνα για επενδύσεις, συνειδητοποιείτε ότι τα κρυπτονομίσματα είναι στην πραγματικότητα πολύ περισσότερα από το Bitcoin ή τις επενδύσεις.

Στην πραγματικότητα, είναι μια μεγάλη θέση με τεράστιες ευκαιρίες και έναν αρκετά μεγάλο αριθμό κερδοφόρων καναλιών που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν για να συγκεντρώσουν τεράστια κέρδη και πόρους για τον εαυτό τους. Ένα από αυτά συμβαίνει να είναι η εξόρυξη κρυπτογράφησης, η οποία είναι η πράξη της εκσκαφής μέσω του blockchain για την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων και επίσης επίλυση σύνθετων υπολογιστικών αλγορίθμων και προβλημάτων στη διαδικασία.

Οι ανθρακωρύχοι τείνουν συχνά να συμμετέχουν σε δεξαμενές εξόρυξης, οι οποίες δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια ομάδα ανθρακωρύχων που συγκεντρώνονται για να συγκεντρώσουν τους πόρους τους και τα ορυχεία συλλογικά για να επιτύχουν καλύτερα αποτελέσματα. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ως μέρος της διαδικασίας εξόρυξης, πρέπει να λύσετε προβλήματα και να επαληθεύσετε τις συναλλαγές στο blockchain. Σε αντάλλαγμα, μπορείτε να κερδίσετε το δικό σας μερίδιο από την ανταμοιβή, η οποία είναι συνήθως μερικά νομίσματα κρυπτογράφησης που μοιράζονται σε ολόκληρη την ομάδα των ανθρακωρύχων.

Τώρα, δεδομένου ότι η επίλυση αλγορίθμων δεν είναι κάτι για το οποίο θα εκπαιδεύεστε ρητά ή θα εξοπλιστείτε, η αγορά είναι γεμάτη από εκπληκτικά μοντέλα ανθρακωρύχων που υπόσχονται να κάνουν τη δουλειά για εσάς. Αυτά τα μηχανήματα διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και σχήματα, διατίθενται στην αγορά από διαφορετικές μάρκες και έρχονται ακόμη και με την προμήθεια να εξορύξουν περισσότερους από έναν τύπους κρυπτογράφησης.

Ενώ ορισμένοι ανθρακωρύχοι κατασκευάζονται αποκλειστικά για Bitcoins, άλλοι κατασκευάζονται για να εξορύξουν Litecoins ή Dash. Παρομοίως, έχετε μια σειρά από άλλους ανθρακωρύχους για οποιαδήποτε μορφή κρυπτογράφησης που σας ενδιαφέρει. Υπάρχουν, ωστόσο, μερικές σκέψεις που πρέπει να έχετε υπόψη σας πριν βγείτε για να αγοράσετε έναν ανθρακωρύχο. Πρώτον, υπάρχει το θέμα των επιδεινωμένων λογαριασμών ενέργειας. Οι εξέδρες εξόρυξης τείνουν να καταναλώνουν πολύ ηλεκτρισμό για να λειτουργούν ομαλά.

Σε ένα τυπικό οικιστικό περιβάλλον, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει μια σοβαρή και μεγάλη αύξηση των λογαριασμών ενέργειας, με αποτέλεσμα τη μείωση της κερδοφορίας του ίδιου του ανθρακωρύχου. Αν πάσχετε ούτως ή άλλως από υπερβολικά υψηλούς λογαριασμούς ενέργειας και δεν έχετε την πιθανότητα να πληρώσετε περισσότερα για αυτούς, τότε ίσως η εξόρυξη δεν είναι δική σας επιχείρηση.

Δεύτερον, εάν σκοπεύετε να διευθύνετε τον ανθρακωρύχο σας στο σπίτι σας, και εάν το σπίτι σας είναι το σημείο από το οποίο θα εκτελείτε όλες τις εργασίες εξόρυξης, τότε ίσως θα ήταν καλύτερο αν επιλέξετε ένα σχετικά απομονωμένο δωμάτιο που είναι κατά κάποιο τρόπο το υπόλοιπο σπίτι. Με αυτόν τον τρόπο, οποιοσδήποτε θόρυβος προκαλεί η εξέδρα εξόρυξης δεν θα προκαλέσει μεγάλη φασαρία για τους άλλους κατοίκους του σπιτιού.

Οι εξέδρες εξόρυξης είναι γνωστοί για το ότι είναι δυνατοί και θορυβώδεις κατά τη λειτουργία τους. Δεδομένου ότι είναι μια μηχανή που κάνει πολλή βαριά δουλειά, τείνει να θερμαίνεται αρκετά γρήγορα. Για να διαλύσει όλη αυτή την επιπλέον θερμότητα, οι ανεμιστήρες είναι συχνά ενσωματωμένοι στο πλάι του μηχανήματος, το οποίο περιστρέφεται με υψηλές ταχύτητες ανά πάσα στιγμή και λειτουργεί με μοναδικό σκοπό τη διατήρηση της ψύξης του μηχανήματος. Αυτοί οι ανεμιστήρες, ως αποτέλεσμα, παράγουν πολύ βαρύ θόρυβο, ο οποίος οδηγεί περαιτέρω σε δυσάρεστη χρήση της εξέδρας.

Εάν είστε αρκετά γενναίοι για να ζήσετε τα παραπάνω και πιστεύετε ότι δεν είναι αρκετοί για να κλονίσουν το κίνητρό σας για εξόρυξη, προχωρήστε και πηδήξτε στο παιχνίδι, γιατί σε αντίθεση με πολλά πράγματα στη ζωή, το Bitcoin πιθανότατα δεν θα διαρκέσει για πάντα.

Ξεκινήστε με το AVALON6

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner