27 parasta Bitcoin-lompakkoa 2021 – lopullinen opas

1. Ledger Nano S 2. Trezor 3. KeepKey
pääkirja nano trezor KeepKey-Bitcoin-Wallet-Review
ALOITTAA! ALOITTAA! ALOITTAA!

Bitcoinin huhutaan olevan tulevaisuuden valuutta, mutta onko se jotain konkreettista? Jotain mitä voit koskettaa?

Riippumatta siitä, oletko jo ostanut Bitcoinin vai et, tämä opas auttaa sinua päättämään, mikä Bitcoin-lompakko on paras niille, jotka haluavat pitää Bitcoininsa turvallisena pitkään. Ottaen huomioon kaikki varastettujen tai kadonneiden Bitcoinien nykyiset uutiset, on tärkeää, että valitset oikean lompakon.

Contents

Mikä tarkalleen on Bitcoin-lompakko?

Aivan kuten pidät käteistä lompakossasi, Bitcoin-lompakko on jotain (tai jonnekin), jossa pidät kolikoitasi. Vaikka nämä kolikot eivät ole konkreettisia, se on silti säilytettävissä online-lompakossa, laitteistolompakossa tai kuumassa lompakossa..

Mitkä ovat Bitcoin-lompakotyypit?

Tietäen käytettävissä olevien lompakotyyppien sekä jokaisen edut ja haitat auttavat sinua valitsemaan sinulle parhaiten sopivan.

  • Laitteiston lompakko – Nämä lompakot ovat ylivoimaisesti parhaita lompakkotyyppejä. Tämä johtuu siitä, että kukaan ei pääse lompakkoosi ilman yksityistä avainta ja fyysistä lompakkoa. Laitteiden lompakot ovat fyysisiä laitteita, jotka liität tietokoneeseen USB-aseman kautta, jotta voit tallentaa / käyttää Bitcoinejasi. Niitä on erilaisia ​​muotoja ja kokoja, joista suosituimmat ovat USB-asemien muotoisia.
  • Ohjelmisto / Sovelluksen lompakko – Nämä lompakot eroavat toisistaan ​​turvallisuuden ja ominaisuuksien suhteen, mutta nämä ovat suosituimpia lompakkotyyppejä. Tämä johtuu siitä, että tarjolla on paljon ilmaisia ​​vaihtoehtoja ja ohjelmisto- / sovelluslompakoita on usein helpompi käyttää. Vaikka nämä lompakot ovat turvallisia, niillä on mahdollisuus hakkeroida, joten ole varovainen niiden käytössä, jos haluat pitää Bitcoinejasi pitkään.
  • Online-lompakko – Nämä lompakot antavat sinun pitää Bitcoins online-lompakossa, jota voit käyttää missä tahansa yksinkertaisella käyttäjänimellä ja salasanalla. Nämä ovat ylivoimaisesti helpoin hakkeroitu (tapahtuu useammin kuin haluat) ja ne ovat viimeinen suosittelemamme vaihtoehto. Vaikka hakkerit ovat helppokäyttöisiä ja niillä on houkuttelevia verkkosivustoja, hakkerit pääsevät lompakkosi sisään paljon helpommin muihin vaihtoehtoihin verrattuna.

Kuinka luot Bitcoin-lompakon?

Bitcoin-lompakon luomiseksi sinun on ensin valittava haluamasi lompakon tyyppi. Jos haluat käyttää suositeltua laitteistolompakkoa, sinun on noudatettava laitteistolompakon mukana tulevia ohjeita lompakon asettamiseksi. Tämä tarkoittaa yleensä, että sinun on tallennettava lompakon mukana toimitettu yksityinen avain ja määritettävä Bitcoin-osoitteesi. Tämä pätee myös ohjelmistoihin / sovelluksiin / online-lompakkoihin. Koska jokaisella lompakolla on erilaiset ohjeet Bitcoin-lompakon asettamiseen, suosittelemme, että noudatat valitsemasi lompakon mukana tulevia ohjeita. Mielestämme lompakon asettaminen verkkolompakoilla on ylivoimaisesti helpoin, ja laitteistolompakon asettaminen on vaikeinta.

Mikä on paras ja turvallisin Bitcoin-lompakko?

Alla suosittelemme parhaita Bitcoin-lompakoita, joita voit käyttää juuri nyt. Alla olevassa luettelossa on sekoitus laitteita / ohjelmistoja / sovelluksia / online-lompakoita, joten sinulla on monia vaihtoehtoja. Lue edut ja haitat ja katso mikä lompakko sopii sinulle parhaiten.

27 parasta Bitcoin-lompakkoa vuonna 2021

1. Ledger Nano S

pääkirja nanoTämä on suosituin Bitcoin-lompakko, koska se on turvallinen, helppokäyttöinen ja edullinen.

Plussat

Tämä laitteistolompakko on edullinen verrattuna nykyisiin markkinoilla oleviin vastaaviin lompakkoihin. Verrattuna halvempiin saatavilla oleviin lompakkoihin tämä lompakko hallitsee niitä ominaisuuksien ja turvallisuuden suhteen. Vastaavasti saatavilla oleviin korkean tason lompakkoihin verrattuna tällä lompakolla on samanlaiset ominaisuudet kuin muilla säilyttäen kohtuuhintainen hinta.

Lompakon sivuilla olevat fyysiset painikkeet mahdollistavat paremman turvallisuuden. Jotta voit siirtää Bitcoinin onnistuneesti, sinun on painettava molempia painikkeita lompakon sivuilla samanaikaisesti. Koska tapahtumia ei voida vahvistaa, jos et paina molempia painikkeita samanaikaisesti, tämä varmistaa, ettei mikään hakkeri pääse käyttämään Bitcoinejasi.

Haittoja

Tässä laitteessa ei ole salasanan tukea. Salasanan tuki on mukautettu teksti, joka sinun on tiedettävä palautuslausekkeen lisäksi. Vaikka ihmiset pitävät palautuslausekkeensa turvallisessa paikassa, se voidaan silti varastaa, mutta tunnuslauseet ovat usein lauseita, jotka muistetaan. Tämä varmistaa, että hakkeri ei pääse Bitcoiniin pitämällä lompakkoa palautuslausekkeen vieressä.

ALOITA LEDGER NANO S

2. TREZOR

trezorJos haluat pienen laitteen, jota voidaan jopa erehtyä avaimiksi (sen pienen koon vuoksi) ja jossa on valtion salaus, TREZOR saattaa olla syytä tarkastella.

Plussat

Tämän lompakon mukana tulee näyttö, jonka avulla voit tarkistaa jokaisen tapahtuman ja saada enemmän tietoa siitä, mitä laitteesi lompakossa tapahtuu.

Näistä lompakoista on edullinen. Vaikka on olemassa muutamia valikoituja tuotemerkkejä, jotka tarjoavat halvempia lompakoita näytöllä, tällä on muita etuja, kuten minimalistinen muotoilu ja tehokas salaus.

Haittoja

Jos etsit budjettiystävällistä lompakkoa, et löydä sitä täältä. Koska tämä on 99 dollarin laitteistolompakko, se ei ole lompakko, jolla monilla ihmisillä olisi varaa helposti. Hintalappumme lisäksi, mielestämme ei ole muita haittoja tästä laitteistolompakosta.

ALOITA TREZOR

3. KeepKey

KeepKey-Bitcoin-Wallet-ReviewJos etsit pienikokoista laitteistolompakkoa, jossa on digitaalinen näyttö, tämä on loistava valinta.

Plussat

Verrattuna saatavilla oleviin isoihin, lihaviin laitteistolompakkoihin tämä on yksi pienimmistä vaihtoehdoista. Jos aiot matkustaa lompakon kanssa, tällainen kompakti on loistava valinta.

Tämä lompakko on yksi harvoista, joka tulee digitaalisen näytön kanssa. Tämän näytön avulla voit nähdä erilaisia ​​tietoja lompakostasi, kuten saldo, tapahtumat, PIN-koodi jne.

Haittoja

Verrattuna joihinkin lompakkoihin, kuten yllä olevaan, tämä lompakko on vähän kalliimpi. 99 dollarin hintaan se voi olla joillekin ihmisille liian kallista, koska tarjolla on halvempia vaihtoehtoja.

Aloita avaimet

4. ARCHOS Safe-T

Kaupungissa on uusi laitteistolompakko. Ja se on hienoa.

Plussat

Archos-TARCHOS Safe-T mini on ensimmäinen pörssiyhtiön toimittama laitteistolompakko. He aloittivat Trezorin avoimen lähdekoodin, ja hyödyntämällä vahvaa tietoturva- ja valmistustaustaa, he suunnittelivat uuden tuotteen CryptoMemoryn ympärille, joka on turvallisuuteen tarkoitettu siru, jota käytetään salausavainten tallentamiseen ja PIN-koodin suojaamiseen. Ranskassa ja saatavana vain 49,99 €.

Upotettu näyttö on riittävän suuri näyttämään kaikki tapahtumatiedot ja antamaan haltijan tarkistaa tapahtuman tiedot ennen vahvistamista fyysisesti painikkeilla.

Ohjelmistopuolella, joka on avoimen lähdekoodin ja saatavana GitHubissa, Safe-T Mini sallii sisällön palauttamisen uuteen laitteeseen, jos se katoaa tai varastetaan, käyttämällä 24 sanan palautussiementtiä, joka on luotu, kun Safe-T Mini suoritetaan ensimmäinen kerta. Voit käyttää salasanaa myös estämään 5 dollarin jakoavaimen hyökkäykset.

Haittoja

Tämä laite tukee toistaiseksi vain pääsalausvaluuttoja. Se tukee Bitcoin-, Bitcoin Cash-, Bitcoin Gold-, Dash-, Ethereum-, Ethereum Classic- ja ERC20-rahakkeita. Mutta se on itse asiassa 75% koko salausvaluutan markkina-arvosta.

ARCHOS-tiimin sanotaan pyrkivän lisäämään uusia kryptovaluuttojen yhteensopivuutta.

ALOITA ARCHOS SAFE-T: N KANSSA

5. GreenAddress

logo-vihreäosoiteKoska GreenAddress on yksi turvallisimmista saatavilla olevista verkkolompakoista, suosittelemme sitä erittäin hyvin niille, jotka haluavat käyttää verkkolompakkoa, mutta ovat huolissaan verkkolompakoiden rinnalla esiintyvistä turvallisuusvirheistä..

Plussat

Koska tämä online-lompakko on “moniallekirjoitus” lompakko, on paljon turvallisempaa käyttää tätä lompakkoa muihin verrattuna. Tämä johtuu siitä, että hallitset yhtä avainta, kun taas GreenAddress ohjaa toista avainta, estäen hakkereita pääsemästä Bitcoiniin, ellei heillä ole sekä avainta että GreenAddress-avainta.

GreenAddress on käytettävissä matkapuhelimella, mikä antaa sinulle paljon enemmän joustavuutta siihen, miten haluat käyttää sitä.

Haittoja

Lisääntyneen tietoturvan takia lompakon käyttäminen saattaa olla enemmän vaivaa. Jos pidät pienemmän määrän Bitcoinissa, ei ehkä kannata vaivaa käyttää tätä lompakkoa ja sen sijaan käyttää vähemmän turvallista parempaa saatavuutta varten.

ALOITA VIHREÄ OSOITE

6. Rihmasto

sienirihmastoJos sinulla on Android-laite, myseeli on oikea tapa edetä. Aivan kuten Amazon on hyvin harkittu online-merenkulun teollisuudessa, myseeli on hyvin harkittu Android Bitcoin-lompakkoteollisuudessa.

Plussat

Tällä lompakolla on korkein luokitus kaikista muista saatavilla olevista Bitcoin-lompakoista, joten sitä kunnioitetaan ja lompakko, johon voit luottaa.

Voit käyttää monia erilaisia ​​ominaisuuksia, kuten laitteistotilit (offline-tilit), GLIDERA Bitcoinsin ostamiseen / myymiseen ja jopa markkinapaikka, jossa voit vaihtaa Bitcoineja paikallisesti, suoraan sovelluksesta.

Haittoja

Se ei ole yhtä turvallinen kuin laitteistolompakot, ikään kuin joku varastaa puhelimesi ja jolla on pääsy siihen, henkilö voi helposti viedä Bitcoins lompakosta omiinsa.

Älypuhelimia voidaan myös hakkeroida paljon helpommin kuin laitteistolompakoita, mikä tekee kolikoistasi paljon haavoittuvampia ja helpompaa varastaa hakkereille.

ALOITA MYCELIUM

7. KeepKey – Gold Edition

KeepKey Hardware Wallet Gold EditionVaikka tällä laitteistolompakolla on hinta, joka kääpiöilee eniten tässä luettelossa, se on yksi parhaista, joita voit ostaa, jos haluat turvallisen, laadukkaan lompakon, joka pitää Bitcoinsisi turvassa.

Plussat

Koska tätä lompakkoa ei ole asennettu mihinkään käyttöjärjestelmään, sillä ei ole haavoittuvuusriskiä kuin muilla käyttöjärjestelmän mukana olevilla lompakoilla, koska virukset kohdistavat tietoja käyttöjärjestelmään. Tämän ansiosta lompakko on suojattu viruksilta tai haittaohjelmilta, jotka saattavat yrittää varastaa Bitcoinejasi.

Tämä lompakko ei tue vain Bitcoineja. Se voi myös tukea muita suosittuja kolikoita, kuten Dogecoin, Dash, Ethereum ja Litecoin.

Haittoja

Yksi selvä huijaus on tämän lompakon hinta. Se on useita muita laadukkaita lompakoita, jotka sopivat Bitcoinsin varastointiin turvallisella tavalla hienosti. Jos haluat säästää rahaa, tämä lompakko ei ole sinua varten.

ALOITA PIDÄ KEY GOLD EDITION

8. Ledger Wallet Nano – Duo Edition

Ledger Wallet Nano Duo Bitcoin -lompakkoJos etsit edullista, ohutta vaihtoehtoa, tämä laitteistolompakko on loistava vaihtoehto. Sen mukana tulee kaksi lompakkoa, jotta et voi koskaan menettää koko lompakkoasi.

Plussat

Tämä lompakko on erittäin turvallinen. Tämä johtuu siitä, että suojausta on kaksi – haittaohjelmien suojaus ja uusinta tietoturvaa. Näiden kahden ominaisuuden avulla voit suojata lompakkoasi tietokoneeltasi ja muista lähteistä tulevilta haittaohjelmilta.

Jos sinulla on kaksi lompakkoa samalla osoitteella, voit käyttää sitä molempiin suuntiin. Vaikka menetät yhden, sinulla on pääsy toiseen, ja jos sinulla on kaksi, voit sijoittaa sen kahteen eri paikkaan käyttääksesi sitä kätevästi.

Haittoja

Koska nämä ovat ohuempia ja pienikokoisempia, se on hieman helpompi murtaa. Joten sinun on oltava paljon varovaisempi tämän lompakon suhteen verrattuna suurempiin, laadukkaisiin, jotka kestävät pudotuksia.

ALOITA LEDGER WALLET NANO

9. Bitcoin-solmut

Bitcoin Knots -logoVirallisesti suositeltava Bitcoin.org-palvelussa, tämä offline-lompakko antaa sinulle hallinnan, jota tarvitset turvallisiin, läpinäkyviin tapahtumiin.

Plussat

Koska tätä lompakkoa suosittelevat viralliset lähteet ja se on yksi vanhimmista lompakoista siellä, sillä on paljon luotettavuutta ja se on perustettu Bitcoin-yhteisöön.

Tämän lompakon avulla voit hallita, kuinka paljon haluat kuluttaa tapahtumaa kohti kaivosmaksuja varten. Tämä on ominaisuus, jota haluat tutkia etenkin korotetun koron vuoksi nykyään, koska monet verkkopörssisivustot saattavat ottaa maksuja, joista et edes tiedä.

Haittoja

Lompakkoa isännöivä sivusto on hyvin vanhentunut ja saattaa näyttää sekavalta eikä sitä pidetä luotettavana. Se on kuitenkin ollut käytössä jonkin aikaa, joten suosittelemme silti tarkistamaan sen.

Hakkerit voivat päästä lompakon sisälle, jos tietokoneessasi on virusten haittaohjelmia, joten ole tietoinen tästä haavoittuvuudesta, kun lompakko on asennettu suoraan kiintolevylle tai verkkoon.

ALOITA BITCOIN-SOLMU

10. Exodus

exodus-lompakon logoJos etsit työpöydän lompakkoa, joka tarjoaa täydelliset solmut ja korkean nimettömyyden, Exodus on syytä tarkastella.

Plussat

Tyylikäs kojelauta, jonka avulla voit saada yleiskatsauksen salkustasi, pystyt aina seuraamaan omaisuuttasi ja kuinka paljon jokaisesta tuetusta kolikosta sinulla on.

Verrattuna lompakkoihin, jotka tarjoavat tukea vain kolmelle suosituimmalle kolikolle, tämän lompakon avulla voit tallentaa paljon enemmän, kuten Dashia, Litecoinia ja muuta..

Haittoja

Tämän lompakon avulla et voi käyttää 2FA (2-tekijän todennusta) lompakon suojaamiseen. Koska tämä ominaisuus on välttämätön salauksen pitämisessä mahdollisimman turvallisena, tämä on yksi tämän lompakon turvallisuuskysymys.

ALOITA EXODUS

11. Jaxx

jaxx-mobiilisovellusJos haluat hallita kolikoitasi monenlaisille kolikoille, Jaxx on krypto-lompakko, jota sinun tulisi tutkia.

Plussat

Koska Jaxx on monialustainen, voit käyttää lompakkoasi käyttämällä samaa lompakkoa monilla eri laitteilla. Vaikka olisit puhelimessasi, voit siirtää kolikoita lompakostasi muille puhelimesi avulla, vaikka käytät pääasiassa Jaxxia tietokoneellasi.

Koska yksityiset avaimet, jotka Jaxx tarjoaa sinulle, kun avaat lompakon ensimmäisen kerran, on tallennettu itse laitteeseen, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että hakkerit pääsevät Jaxxiin ja varastavat kolikkosi, koska ne tallennetaan fyysiselle laitteellesi..

Haittoja

Tapahtumien näkyminen saattaa kestää jonkin aikaa verrattuna muihin lompakkoihin, ja itse sovelluksen käynnistäminen vie jonkin aikaa. Joten, jos olet yksi, joka tykkää rennoista, nopeista lompakoista, Jaxx ei ehkä ole paras lompakko sinulle.

ALOITA JAXX

12. Atomic-lompakko

Atomic-lompakko on usean valuutan säilytysohjelma, joka suojaa Bitcoinia, ETH: tä, XLM: ää, XRP: tä, LTC: tä ja yli 500 muuta kolikkoa ja rahakkeita. Kaikki salausominaisuudet ja ominaisuudet päivitetään säännöllisesti. Yksityiset avaimesi on salattu turvallisesti laitteeseesi, joten vain sinä hallitset varojasi täysin.

Työpöytäsovellus on saatavana useimmille käyttöjärjestelmille, kuten Windows, macOS, Ubuntu, Debian ja Fedora. Mobiiliversio on saatavana Androidille; vaikka, IOS-sovellus julkaistaan ​​vuoden 2021 lopussa. Atomic Wallet on yksi turvallisimmista all-in-one-laitteista, ei-säilöönotettavia salausvarastoja, joissa on sujuva ja perusteellinen käyttöliittymä. 

Lompakko tukee Atomic Swapsia, joka on säännöllinen ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat säästää huomattavasti maksuissa. Atomic-lompakon avulla voit ostaa salauksen USD: llä, EUR: lla tai muulla paikallisella valuutalla ja vaihtaa omaisuuden parhailla hinnoilla luotettavien kumppaneiden kautta: Changelly, Shapeshift ja ChangeNOW.

Plussat

Kätevä käyttöliittymä, optimaalinen yksityisyys & suojaus, hajautettu, monivaluuttainen, säilytysvapaa, sisäänrakennettu pörssi, jäsenohjelma, salausostoksen ostaminen pankkikortilla, välitön tuki ympäri vuorokauden.

Haittoja

Kaikki kolikot eivät vielä tue Atomic-vaihtosopimuksia

ALOITA ATOMIC Lompakko

13. FIDO U2F-suojausavain

FIDO U2F-suojausavainVaikka tämä tuote ei ole tarkalleen lompakko, se voi toimia suojausominaisuutena, joka antaa sinulle enemmän suojausta sovelluksilla, jotka vaativat kaksivaiheisen todennuksen.

Plussat

Sinun ei tarvitse nyt nostaa puhelintasi ja käynnistää Google Authenticatoria, jotta pääset tilillesi. Sinun tarvitsee vain liittää tämä USB-laite tietokoneeseesi todentamisen jälkeen, jotta pääset käyttämään tiliä, johon haluat päästä.

Tämä suojausavain toimii suosituimpien sovellusten kanssa, mutta tapauksessamme salauskolikoiden kanssa se toimii heti laatikosta Dashlanen kanssa. Tällä tavoin voit suojata kolikoitasi turvallisemmin ja käyttää niitä nopeammin.

Haittoja

Huomaa kuitenkin, että tämä tuote ei korvaa lompakkoa, koska se ei voi pitää itse mitään kryptovaluutta. Sinun on löydettävä toinen vaihtoehto lompakolle, joka tarjoaa 2FA: n, jos haluat käyttää tätä tuotetta tilisi suojaamiseen.

Hinta voi olla hieman jyrkkä monille, kun otetaan huomioon, että se on pohjimmiltaan vain toinen 2FA-muoto, mutta paljon turvallisempi ja nopeampi käyttää.

ALOITA FIDO U2F

14. Opendime Bitcoin USB Stick 3-Pack

Avoinna Bitcoin USB-muistitikku 3-pakkausJos etsit halvempaa vaihtoehtoa siirtää bitcoineja tai myydä niitä fyysisesti huolimatta kaivosmaksuista, niin tämä on tapa ajatella.

Plussat

Koska kukin yksittäinen USB-tikku itsessään on kohtuullisen halpa, kolikoiden lisääminen asemaan ja sen luovuttaminen fyysisesti osoittautuu halvemmaksi kolikoille Bitcoin-verkon kautta. Koska jokaisen aseman yksityinen avain on tallennettu asemaan, et voi käyttää sitä, ellei sinulla ole fyysistä asemaa. Tämä helpottaa käden käteen tapahtumien tapahtumista.

Kaikki tiedot, jotka tarvitset lompakon siirtämiseen ja käyttämiseen USB: n sisällä, tallennetaan USB: n sisälle erillisinä tiedostoina, joten jos haluat poistaa kolikot lompakosta, voit tehdä sen.

Haittoja

USB on pieni, joten jos olet joku, joka kadottaa avaimensa usein, tämä lompakko ei ehkä ole paras sinulle. Kuitenkin, jos pystyt säilyttämään kassakaapissa tai jossain tunnistettavissa, niin tätä huijausta voidaan navigoida ympäriinsä.

ALOITA JATKOAIKA

15. Kolikkopohja

Coinbase-arvosteluKuten olemme aiemmin selittäneet, online-lompakot ovat kauhea idea, jos aiot pitää paljon salausta pitkään. Coinbase on kuitenkin yksi suurimmista pörsseistä maailmassa ja tarjoaa erilaisia ​​ominaisuuksia, joista saatat olla kiinnostunut.

Plussat

Koska Coinbase on yksi suurimmista pörsseistä, sillä on voittoja sijoittaa voimakkaasti sivuston turvallisuuteen. Koska muita verkkolompakoita on hakkeroitu, Coinbase on lisännyt tietoturvaa käyttäjien kolikoiden suojaamiseksi.

Voit myydä kaikki kolikkosi normaalihinnalla Coinbaselle itselleen ja nostaa rahat haluamallesi maksutavalle sen sijaan, että menisit kolikoiden vaihtamiseen USD: ksi..

Haittoja

Coinbasella on korkeat palkkiot, jos teet paljon kauppaa. Varsinkin jos aiot myydä takaisin Coinbaselle ostamisen jälkeen, saatat nähdä laskevaa voittoa, jos ostamasi kolikon hinta ei ole noussut paljon.

Verkkolompakoilla on aina suurempi mahdollisuus hakkeroitua enemmän haavoittuvuuksien vuoksi kuin laitteistolompakkoihin, joten pidä tämä mielessä, kun päätät, haluatko käyttää Coinbasea sen mukavuuden kannalta vai eikö se ole sen arvoinen.

ALOITA COINBASE

16. Electrum

Electrum-lompakon logoElectrum on turvallinen, ohjelmistolompakko, joka voidaan ladata tietokoneellesi ja on yksi luotettavimmista työpöydän lompakoista, joita voit käyttää.

Plussat

Itse ohjelmisto on hyvin helppo navigoida ja käyttää. Sinun tarvitsee vain asentaa se, asentaa ja tallentaa yksityiset avaimesi ja lähettää kolikoita varastoitavaksi äskettäin luotuun Electrum-lompakkoon.

Electrum on luotettava ja on siellä, kun tarvitset sitä. Se on myös erittäin turvallinen, koska se toimii vain työpöydälläsi, ja vain sinulla on pääsy yksityiseen avaimeen, joka luodaan, kun avaat lompakon.

Haittoja

Kun tallennat Bitcoineja Electrum-lompakkoon, se muunnetaan mBTC: ksi. Tottuminen vie jonkin aikaa, mutta alussa se näyttää oudolta ja joudut siirtämään desimaalia muutama kerta päässäsi saadaksesi tuntuman kuinka paljon kolikoita sinulla on BTC: ssä.

Ohjelmistossa ei ole paljon. Tämä on hyvä, jos haluat vain tallentaa ja siirtää Bitcoinia, mutta jos haluat joitain online-lompakoiden, kuten Coinbase, mukana tulevista toiminnoista, et saa sitä täällä.

ALOITA SÄHKÖ

17. Paperilompakko (kylmävarastointi)

bitcoinpaperwallet.com-logoTämä ei vaadi laitteita, vaan vain sinä ja pala paperia. Tulostamalla tai kirjoittamalla yksityiset avaimet ja QR-koodit pystyt suojaamaan lompakkoasi pitämällä kaikki tiedot muutamalla paperilla.

Plussat

Mikään hakkeri ei voi varastaa tietojasi. Kukaan ei pääse lompakkoon, ellei sinua pidetä aseella ja käsketty luovuttamaan paperilompakko kassastasi..

Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia luotettavuudesta ja piilotetuista maksuista, koska kukaan ei voi koskettaa tai vähentää mitään lompakostasi, ellet tee sitä itse.

Haittoja

Näitä papereita on paljon helpompi menettää, eikä niitä voi palauttaa, jos ne poltetaan, katoavat tai peitetään musteella, joten tee kaikkesi pitääksesi se mahdollisimman turvallisena, jos jatkat tällä reitillä.

Paperilompakon valmistaminen on paljon hämmentävämpää kuin online- tai laitteistolompakko, joten jos et ole niin tekninen, tämä reitti voi olla sinulle liian vaikea.

ALOITA PAPERILOMPPU

18. Bitcoin-lompakko – Bitcoin.com

bitcoin_com_png_logoJos etsit yksinkertaista tapaa lähettää ja vastaanottaa Bitcoinia ja tallentaa se puhelimeesi, tämä android-sovellus on hyvä vaihtoehto yllä oleville vaihtoehdoille.

Plussat

Sovellus on erittäin kätevä ja helppo käyttää, etenkin niille, jotka eivät ole koskaan käyttäneet Bitcoin-lompakkoa aiemmin. Se on käyttäjäystävällinen, mikä tarkoittaa, että on olemassa rajoituksia, joita et yleensä kohdata monimutkaisilla lompakoilla.

Voit myös ostaa Bitcoineja suoraan sovelluksesta, mikä on kätevää, jos et halua oppia tapoja ostaa Bitcoin.

Haittoja

Se ei ole turvallisin lompakko siellä. Siinä on käyttöjärjestelmän haavoittuvuuksia, ja se voidaan rikkoa, jos hakkeri on tarpeeksi hyvä ja jos laitteellasi ei ole tarpeeksi turvatoimia, kuten 2FA.

Kun ostat Bitcoineja suoraan sovelluksesta, muista, että niiden palkkiot ovat paljon korkeammat kuin pörssit, joten kolikoiden ostaminen muualta sitten siirtäminen sovellukseen voi olla parempi valinta.

ALOITA BITCOIN-Lompakko

19. Bitcoin-asevarasto

armeijan lompakon logoTämä lompakko on vanha, hyvämaineinen työpöydän lompakko, jonka avulla voit suojata lompakon online-hakkereilta.

Plussat

Koska lompakko voidaan asettaa kylmävarastoksi, lompakkosi on paljon turvallisempi ja ei yhtä haavoittuva kuin verkkolompakot. Jos aiot tallentaa paljon kolikoita pitkäksi aikaa, työpöydän lompakot, kuten Bitcoin Armory, ovat hyvä valinta.

Koska tämä lompakko rakennettiin ensimmäisen kerran kauan sitten ja sitä testattiin myös vuosia, voit olla varma, että lompakko on luotettava käyttää ja alttiina virheille tai haavoittuvuuksille verrattuna uudempiin lompakkoihin.

Haittoja

Koska se on vanha, se on vähän hidas ja vanhanaikainen. Lompakon toiminnallisuus on kuitenkin tärkein estetiikan tullessa viimeiseksi, joten älä anna tämän olla huijaus, joka estää sinua käyttämästä tätä lompakkoa.

ALOITA BITCOIN-ARMUURI

20. Bitcoin-ydin

bitcoin-ydinlogoTämä on toinen vanha ja hyvämaineinen lompakko, jota voit käyttää huolehtimatta luotettavuusongelmista.

Plussat

Tätä lompakkoa suositellaan sekä Bitcoinin virallisilla verkkosivustoilla Bitcoin.org että luotu monta vuotta sitten. Tämä tarkoittaa, että lompakko on riittävän turvallinen ja luotettava virallisen lähteen suosittelemaa, joten jos haluat käyttää yhtä virallisesti suositelluista lompakoista, tämä on sinulle.

Haittoja

Kuten Bitcoin Armory, lompakko on hieman vanhentunut eikä käyttöliittymä näytä yhtä kauniilta kuin uudet ja tulevat lompakot. Se toimii kuitenkin edelleen sen mukaan, miten sen pitäisi, ja suosittelemme sitä edelleen niille, jotka etsivät turvallista työpöydän lompakkoa.

ALOITA BITCOIN CORE

21. Copay

copay-logoLuotu yksi suurimmista Bitcoin-maksupalveluntarjoajista, Bitpay, Copay on loistava, turvallinen vaihtoehto Bitcoineidesi tallentamiseen.

Plussat

Copay on multisig-lompakko, mikä tarkoittaa, että tapahtuman onnistuneeseen lähettämiseen tarvitaan useampi kuin yksi allekirjoitus. Tämä lisää tilisi turvallisuutta ja estää haitallisten tapahtumien tapahtumisen tietämättäsi.

Lompakon koodi on avoimen lähdekoodin, joten jos haluat joskus kaivaa koodiin nähdäksesi onko mitään koodia, joka varastaisi Bitcoinejasi rivillä, voit tehdä niin.

Haittoja

Koko palvelu pyörii keskitetyn tarkastuksen ympärillä. Jos et halua tällaista vahvistusta, jossa tapahtumia lähetetään keskitilin kanssa, Copay ei ole sinua varten.

Tätä lompakkoa on myös vähän vaikea käyttää aloittelijoille multisig-konseptin takia, joten jos olet uusi, suosittelemme joitain muita yllä olevia vaihtoehtoja, jotka ovat aloittelijaystävällisempiä.

ALOITA COPAY

22. Xapo

xapoJos olet aloittelija, joka ei ymmärrä täysin Bitcoinin käsitettä ja miten sitä käytetään, Xapon käyttö tekee siitä sinulle paljon selkeämmän.

Plussat

Antamalla sinun vaihtaa Bitcoin-saldosi ulkomaan valuuttoihin ilman maksuja voit kokea Bitcoinin todellisen potentiaalin ja sen ainutlaatuiset käyttötavat.

Xapo pitää yksityiset avaimesi puolestasi. Tämä voi olla joko ammattilainen tai huijaus, mutta tämän ammattilainen on, että jos sinut hakkeroidaan, lompakkosi pysyy turvassa, koska se on tallennettu Xapon palvelimille, ei sinun..

Haittoja

Koska Xapo omistaa yksityiset avaimesi, jos heidän palvelimensa hakkeroidaan, voit jättää hyvästit lompakkoosi, koska yksityisiä avaimiasi ei voida enää käyttää, kun ne varastetaan..

Xapo ei ole käytettävissä kaikissa osavaltioissa / maissa, joten pääsy tälle sivustolle ei ole helpointa, jos et ole suositussa osavaltiossa / maassa.

ALOITA XAPO

23. Vahva kolikko

vahva kolikkolompakon logoTämä lompakko on vähän ainutlaatuinen, koska se on hybridilompakko; sekä sinä että palvelin pitävät salattuja yksityisiä avaimia, jotka sallivat pääsyn lompakkoon.

Plussat

Jos pyyhit vahingossa tietokoneesi, pääset silti käyttämään lompakkoasi, koska salatut yksityiset avaimet on tallennettu Strong Coinin palvelimille.

Lompakossa on useita ominaisuuksia, kuten läpinäkyvyyden takaamiseksi PDF-asiakirja kaikista lompakkollesi tehdyistä tapahtumista.

Haittoja

Pääpalvelimen hakkerointi on edelleen haavoittuvuus, joten pidä tämä mielessä, kun valitset lompakon, joka on kytketty verkkoon millään tavalla, muodolla tai muodolla.

ALOITA VAHVA RAHA

24. Bitcoin Vault (musta)

Bitcoin Vault (musta)Jos päätät mennä paperilompakon reittiä, tämä tuote on jotain tarkasteltavaa.

Plussat

Säilyttää paperilompakkoasi turvallisessa paikassa, johon pääsee vain avaamalla lukko. Viiden kirjaimen yhdistelmä pitää paperilompakon turvallisena, varsinkin jos tämä tuote sijoitetaan myös kassakaappiin.

Raskas valettu metalli estää kotelon murtumisen useimpien työkalujen törmäyksessä.

Haittoja

Koska yhdistelmä on vain 5 kirjainta, se voidaan helposti hakkeroida ja hajottaa.

Painavalla työkalulla voidaan myös murtaa valettu metalli, joten suosittelemme tämän käyttöä, jos etsit hauskaa vaihtoehtoa paperilompakon säilyttämiseen!

ALOITA BITCOIN VAULT

25. Cryptosteel MNEMONIC

Cryptosteel MNEMONIC kylmäsäilytyslompakkoTämä on toinen vaihtoehto, jos aiot mennä alas paperilompakon reittiä.

Plussat

Tämä tuote on melkein tuhoutumaton, koska se kestää jopa 2100 F ja kestää suuria määriä aseiden ja työkalujen painetta.

Haittoja

Se on kalliilla puolella, ja ellet halua olla uskomattoman turvallinen Bitcoineidesi kanssa, laitteistolompakon käyttäminen voi olla halvempi, aloittelijaystävällisempi vaihtoehto.

ALOITA CRYPTOSTEEL MNEMONIC

26. ArcBit

arcbit-logoVaikka vanhentunut, tämä lompakko voi silti suorittaa velvollisuutensa varastoida, lähettää ja vastaanottaa Bitcoineja.

Plussat

Se on erittäin helppokäyttöinen ja jopa useimmat aloittelijat oppivat käyttämään lompakkoa muutamassa minuutissa.

Tarvitset vain Chrome-selaimen voidaksesi käyttää tätä lompakkoa, koska se rakentaa selaimeesi lisäosana.

Haittoja

Jos menetät pääsyn tietokoneellesi, lompakkoosi pääsy on vaikeaa, ellei sinulla ole yksityisiä avaimia ja muita vaadittuja tietoja.

Lompakko on kunnollisesti vanhentunut, eikä se näytä yhtä hyvältä kuin muut lompakot. Toiminnot eivät ole yhtä hyviä kuin muutkin lompakot, joten jos haluat mukavan näköisen lompakon, et löydä sitä täältä.

ALOITA ARBIT

27. Blockchain

blockchain-logoVaikka tällä verkkolompakolla on haavoittuvuuksia, sillä on monia etuja, koska se on # 1-verkkolompakko, jota voit käyttää nyt. Yksinkertaisen käyttöliittymän ja testattujen haavoittuvuuksien ansiosta se on paras, mitä saat verkkolompakoiden kanssa.

Plussat

Itse sivusto on tehty aloittelijoita ajatellen. Vaikka sinulla ei olisikaan niin paljon kokemusta Bitcoin-lompakoista, voit selata sivustoa.

Haittoja

Blockchain.info on tunnetusti korkeat palkkiot ja hitaat tapahtumat, joten jos et halua kokea tätä, suosittelemme, ettet käytä tätä sivustoa.

Sivusto on myös erittäin alttiina hakkeroinnille, koska se on verkkolompakko. Kuten olet ehkä kuullut uutiset, verkkolompakoita on paljon helpompi hakkeroida kuin laitteistolompakoita, kun haavoittuvuuksia on enemmän. Joten, jos harkitset tällaisen verkkolompakon käyttöä, ota nämä haavoittuvuudet huomioon.

ALOITA LOKAKETJU

Johtopäätös

Saatavilla on tonnia Bitcoin-lompakoita, olivat ne sitten verkossa, laitteistossa, paperissa tai hybridissä. Kumman valitsetkin, varmista, että se on turvallinen ja alttiimpi useimmille jo tunnetuille haavoittuvuuksille. Jos lompakko on alttiina tunnetuille viruksille ja haittaohjelmille, julkaisija ei tee muutoksia. Varmista, että käytät myös luotettavia lompakoita, jotta pääset käsiksi lompakkoon tarvittaessa.

Bitcoin on tulevaisuuden valuutta, joten valitse turvallinen lompakko ja hyppää junaan tänään!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner