Earncrypto Review 2021: Legit Way to Earn Crypto?

Earncrypto.com har funnits ganska länge. Den ursprungliga plattformen startade uppenbarligen i slutet av 2016, och deras sociala medieplattformar kommer från 2017. Earncrypto.com är en webbplats där du kan tjäna kryptovaluta genom att utföra en mängd olika uppgifter, som liknar andra belöningswebbplatser som Swagbucks. I den här Earncrypto-granskningen kommer vi att titta på plattformen och analysera om det är legitimt eller inte, se hur det fungerar och avgöra om det är en bluff eller inte.

Vem som helst kan skapa ett konto på Earncrypto, och många har tydligen fått betalt. Men människor har också haft många problem med missade och felaktiga betalningar från företaget, och många Earncrypto-recensioner anser att webbplatsen är en bluff.

I denna Earncrypto-recension kommer vi att försöka sammanställa olika åsikter från hela internet för att se om plattformen är en bluff eller inte. Det finns inte många officiella källor varifrån man kan hämta information, så mycket av det du läser om Earncrypto kommer från allmänheten.

Webbplatsen i sig är fortfarande under uppbyggnad och deras Om oss-sida visar ingen relevant information. Denna brist på information är vad folk mest tar hänsyn till när det gäller att öppna ett konto i Earncrypto.

Trots allt ser webbplatsen, även om den är lätt att surfa och förstå, något tom och föråldrad, vilket inte ger en bra bild för företaget bakom den. Bortsett från deras huvudsida finns det ett Twitter-konto från 2017 som publiceras något regelbundet, men det finns inga officiella Facebook- eller Instagram-konton.

Deras subreddit är från 2013, men det har inte varit särskilt aktivt och har inte mer än 200 medlemmar. Ändå finns det många inlägg med hänvisningslänkar och recensioner som ger intressant information för potentiella användare av plattformen.

Vad är Earncrypto.com?

Plattformen bjuder in människor att slutföra små uppgifter för att tjäna kryptovaluta. Dessa uppgifter kan innefatta att titta på videor, svara på enkäter, klicka på annonser och ladda ner appar. Företaget annonserar också för små datainmatningsjobb och kryptoavtal som användare kan slutföra för fler belöningar.

Du kan lösa in kryptovaluta i din personliga plånbok eller byta. Enligt den officiella webbplatsen erbjuder plattformen obegränsade intäktsbelopp i mer än hundra valutor. Detta schema är det som gör det attraktivt för användare, och en av deras taglines beskriver deras verksamhet som mycket bättre än gruvdrift.

Av alla tillgängliga uppgifter kan nedladdning av appar ge högst antal enskilda belöningar. Men du måste också slutföra olika uppgifter inom de appar som du laddar ner för att producera aktivitet. Detta gör att tiden du spenderar på den här belöningen är betydligt högre än att titta på videoinnehåll, vilket ger betydligt färre poäng.

Webbplatsen lovar inte bara belöningar i kryptovaluta, men den erbjuder också att lära människor att öppna och underhålla en plånbok. Det finns dock inga märkbara guider som du kan följa när du använder själva plattformen. Den enda informationen du får när du skapar kontot är att varje poäng som tjänas in på webbplatsen översätts till 0,0000009 Bitcoin.

Du kan ställa in önskad valuta i din profil, med Bitcoin som standardvaluta för nya användare. Bortsett från det kan du få belöningar i andra kryptovalutor som DogeCoin, Dash, Ethereum, IOTA, LiteCoin, Monero, Ripple och ZCash. Faktum är att många av de senaste användarna rapporterar om denna plattform kommer från DogeCoin subreddit.

Andra överväganden för användare: att ta ut dina poäng till kryptovaluta medför en avgift, vanligtvis några poäng. Lägsta avgift sänks när du länkar ditt PayPal-konto, men inte mycket.

Earncrypto Review: Legit eller en bluff?

Den första frågan hittar du i varje ny Earncrypto-recension. När du tittar på det för första gången lyfter Earncrypto-plattformen inte omedelbart några röda flaggor. Webbplatsen har ett DDoS-godkännande som du måste gå igenom, men det är i sig inte en dålig sak. Många andra webbplatser med liknande syften gör det också.

Webbplatsen har inga felaktiga kopior eller sidor som inte fungerar, vilket skulle vara bättre indikatorer på en bluff. Det är inte dåligt konstruerat, förutom det enkla användargränssnittet. Det enda som saknas i din profil är en supportkanal, vilket verkligen har väckt oro bland användarna. Det finns dock support via e-post, längst ner på hemsidan. Att ta bort ditt konto är också väldigt enkelt, och det finns en direktlänk i dina profilinställningar.

Dessa funktioner bidrar till den slutsats som de senaste kunduppfattningarna drar med i denna Earncrypto-recension: webbplatsens arbetsplattform är legitim, men de kanske inte kan hantera deras användarbas mycket bra. Detta betyder inte att användarna är skyldiga, utan snarare att webbplatsen kan ha några interna problem som leder till att människor inte får sina kryptokurvbelöningar.

Finns det några bra recensioner av Earncrypto?

Om du söker på Internet kommer du fortfarande att se många inlägg som annonserar på Earncrypto.com, men de flesta kommer att vara personer som erbjuder hänvisningslänkar. De flesta verkar tjäna de flesta av sina poäng genom att dela sina länkar eller titta på videor. Detta kan utgöra ett problem för vissa länder, eftersom videoklippen inte är tillgängliga att titta över hela världen.

Earncrypto tillåter också bara ett konto per enhet, IP eller hushåll. Deras annonsörer införde också vissa regler för att undvika att skicka samma annons två gånger till samma användare. När du lägger till enkätproblemet till det här verkar det som att starta ett konto är en dålig investering.

Om du har mycket ledig tid kan du få en bättre upplevelse, men det finns många spärrar för någon som vill tjäna kryptovaluta. Earncrypto har inte en mobilapp för varken Android eller iOS, vilket för närvarande också betyder att du bara använder din bärbara dator eller skrivbord som ett sätt att tjäna. Eftersom de senaste PTC-plattformarna (även Swagbucks) redan har flyttat till mobilappar, lämnar detta Earncrypto långt efter när det gäller utveckling.

Kan du tjäna Bitcoin från enkäter i Earncrypto?

Kort svar, ja. Du kan ansöka om att svara på enkäter som betalar i poäng, och du kan i teorin byta ut dessa poäng mot Bitcoin. Det verkar inte finnas några problem med den här delen. Frågan kan ligga på om du har turen att inte uppleva några problem när du använder plattformen. De flesta användare rekommenderar att du håller dig borta från att ladda ner appar eftersom många av dem har skadlig kod.

Det finns också många Earncrypto-hack som folk annonserade för några år sedan, men det är svårt att hitta någon information om dem. Det har inte förekommit några officiella uppdateringar från Earncrypto i den här frågan också.

Om du funderar på hur man tjänar kryptovaluta kanske inte enkäter är det bästa alternativet. De flesta användare får reda på att det kan vara mycket tidskrävande att fylla i dessa undersökningar. De senaste rapporterna pekar på mellan 5 och 30 minuter för varje undersökning. Detta väcker också oro för att inte accepteras för undersökningar. Andra platser som Swagbucks, återigen, lider också av denna fråga.

Som du kan se på bilden nedan måste du också fylla i en enkät. Detta är vanligt på platser som ger dig chansen att svara på enkäter. Du matar in din personliga information och systemet väljer undersökningar som kan beröra dig personligen.

Hur man svarar på frågeformuläret före undersökningen

Du måste ge information som civilstånd, familjedata, etnicitet och adress. Webbplatsen ber dig svara på frågorna ärligt och notera att undersökningspartner kan ställa samma frågor innan de ger tillgång till en undersökning. Om dina svar inte stämmer överens kan de diskvalificera dig från undersökningen.

Men i denna Earncrypto-recension skulle det inte vara rättvist om vi inte avslöjade att användare förfalskar denna information ständigt. Faktum är att du kanske hittar online-guider som berättar hur du ska svara. Genom att skapa en online-persona med vissa egenskaper tror många att du kan spela systemet för fler undersökningar. Naturligtvis är beviset på att dessa metoder fungerar hörsäger.

Människor från andra länder kan också ha svårt att svara på enkäter, även om Earncrypto.com accepterar alla länder. Det finns en spansk version av frågeformuläret, så andra språk kan vara tillgängliga.

Men de flesta undersökningarna, som rapporterats av användare, tillgodoser starkt amerikaner. Detta kan utgöra en kulturell barriär för vissa människor, vilket kan leda till mer nekade undersökningar.

Andra sätt att tjäna pengar på Earncrypto.com

Denna Earncrypto-recension skulle inte vara komplett om vi inte undersökte alla sätt du kan tjäna på plattformen, så låt oss titta på alla alternativ som Earncrypto erbjuder för att få poäng. Du kan komma åt dem i din huvudmeny.

1. Tjäna erbjudanden

Det första alternativet du kommer att stöta på är Tjäna erbjudanden-delen. Du måste fylla i enkäten för att få tillgång. Därefter får du en kod via e-post som du måste mata in för att börja tjäna. Du måste också inaktivera din AdBlock, som du skulle göra på andra belöningswebbplatser.

Delen Tjäna erbjudanden fungerar som huvudområdet för att få poäng utan att filtrera efter uppgiften. Det finns nio uppgifter ”erbjudande väggar” som du kan komma åt, med en topp tre markerad i guld, silver och brons som topp erbjudande väggar. Dessa är Wannads (första plats), OfferToro (andra) och AdWall (tredje).

Vi skapade ett testkonto och besvarade frågeformuläret på både engelska och spanska. Med samma svar i båda frågeformulären skapade vi en profil för att leta efter enkäter. Det fanns bara ett resultat, som du kan se på bilden nedan. Att kvalificera sig för den enkäten och svara på den ger 18 poäng.

earncrypto-undersökningar

2. Slutför jobb

Förutom delen Tjäna erbjudanden kan du också ansöka om kompletta jobb. Användare från plattformen skapar dessa jobb, så det finns inte många tillgängliga. Du kan skapa dina egna jobb för att tjäna krypto via remisslänkar, men du måste ha tur att hitta postade jobb. Eftersom efterfrågan är så låg, tar användare bort dem väldigt snabbt.

earncrypto jobb

3. Datainmatning

Du måste fylla i en kort handledning för att komma in i avsnittet Datainmatning. Earncrypto använder ett användargränssnitt som heter Type is Money. De flesta jobb på denna plattform, enligt den officiella webbplatsen, är tillgängliga mellan 22.00 och 07.00 EST.

Genom att slutföra handledningen kommer du till huvudskärmen, där du kommer att mata in flera små bitar av text. De är vanligtvis namn, adresser och andra bitar av personlig information. Du tjänar PP för varje korrekt inmatning du gör, men PP är inte detsamma som Earncrypto-poäng. PP fungerar bara i avsnittet Datainmatning och 200 PP är lika med 1 Earncrypto-punkt eller 0,0000010 BTC.

earncrypto-datainmatning

Earncrypto betalar användare en gång per dag för alla aktiviteter som de slutförde dagen innan. De betalar dem klockan 15 EST för den aktivitet som utförs mellan kl. 12 EST och 12 EST, som du kan se på deras officiella webbplats. Användare kan tjäna Bitcoin utan att nå 200 PP. Webbplatsen betalar dem så länge de tjänar mer än 10 PP på en dag.

Denna plattform kan verka förvirrande för vissa användare: den ser lika enkel ut som resten av webbplatsen. Det har till och med vissa stavfel på sin kopia, men de fungerar PP-systemet och du kan se ditt saldo varje gång du klickar på Slutför uppe till höger. Detta avslutar sessionen och du kan göra det när du vill.

4. Crowdflower-uppgifter

Det här alternativet är för allmänna uppgifter som inte har att göra med datainmatning. De kan få sina jobb från tre källor: SuperRewards, Wannads och Personally. Du måste skapa ett SuperRewards-konto för att få tillgång till deras uppgifter, och du måste fylla i frågeformuläret för att se de från Wannads.

Personligen erbjuder samma val som när du först loggar in på Earncrypto: du kan använda dem för att svara på enkäter, öppna konton för poäng och ladda ner appar. Deras belöningar verkar höga jämfört med SuperRewads och Wannads, och det finns många uppgifter tillgängliga.

tjäna kryptogranskningsuppgifter

Slutsats av Earncrypto Review

Det finns ett behov av mer information om denna plattform. Det mesta av vad användare för närvarande ser kommer från offentliga vägar som Reddit. Earncrypto-plattformen har bara användarens sida när det gäller att bestrida påståenden. Den officiella supportkanalen har markerats som opålitlig, men vissa andra användare rapporterar inga problem alls med plattformen.

Eftersom detta är den aktuella verkligheten med Earncrypto bör användarna vara försiktiga med löften från plattformen. Ordet ”gratis” kan översättas till arbetstimmar. Det är ganska enkelt att bli diskvalificerad från undersökningar, även om användarna konstruerar en online-persona som ger dem fler undersökningsalternativ.

Earncrypto drar många jämförelser med Coinbase, en annan fristad för människor som vill tjäna “gratis kryptovaluta.” Användare kan dock bättre titta på Coinbase och andra nybörjarmetoder för att tjäna kryptovaluta för att undvika problem.

Coinbase har också bättre resultat när det gäller att faktiskt lära ut krypto till sina användare. Som vi sagt tidigare annonserar Earncrypto också utbildning i kryptovaluta för sina användare, men det finns inga tillgängliga resurser (från och med 2019).

Den allmänna opinionen driver för närvarande det mesta av det vi just diskuterade i denna Earncrypto-recension, men de flesta är från 2018, och andra sträcker sig så långt efter som 2015. Om inte mer gynnsamma recensioner dyker upp, kan vi inte måla en mycket bra bild av dess värde som en plattform.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner