VeChain VS Walton: 2021 Οδηγός σύγκρισης VET & WTC

Το Blockchain είναι ένα κατανεμημένο δίκτυο λογισμικού που λειτουργεί τόσο ως ψηφιακό καθολικό όσο και ως μηχανισμός που επιτρέπει την ασφαλή μεταφορά περιουσιακών στοιχείων χωρίς μεσάζοντα. Οτιδήποτε από νομίσματα έως τίτλους γης έως ψήφους μπορεί να αναγνωριστεί, να αποθηκευτεί και να ανταλλαχθεί σε ένα δίκτυο blockchain.

Οι VeChain και Walton είναι και οι δύο μπλοκ. Το VeChain είναι μια πλατφόρμα blockchain που έχει σχεδιαστεί για τη βελτίωση της διαχείρισης της αλυσίδας εφοδιασμού και των επιχειρηματικών διαδικασιών. Στόχος του είναι ο εξορθολογισμός αυτών των διαδικασιών και της ροής πληροφοριών για σύνθετες αλυσίδες εφοδιασμού μέσω της τεχνολογίας κατανεμημένου καθολικού (DLT).

Από την άλλη πλευρά, το Waltonchain είναι ένα blockchain που παρακολουθεί τα δεδομένα αναγνώρισης ραδιοσυχνοτήτων (RFID) σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού. Το Waltoncoin (WTC) είναι το εγγενές διακριτικό κρυπτογράφησης του mainchain και οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους διακριτικά σε subchains.

Σε αυτό VeChain εναντίον Walton άρθρο, θα δείξουμε τη διαφορά μεταξύ αυτών των δύο μπλοκ αλυσίδων, τι είναι, τις χρήσεις τους, και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους.

Σύγκριση VeChain VS Walton

JaxxExodus
Vechain Waltonchain
Τεχνολογία: Οι εργασίες NFC και RFID στο POS (Απόδειξη στοίβας) Τεχνολογία: Η εργασία RFID στο POST (Απόδειξη στοίβας και εμπιστοσύνη) είναι λίγο πιο προηγμένη POS
Ταχύτητα συναλλαγής / Χρόνος αποκλεισμού: 220 Ταχύτητα συναλλαγής / Χρόνος αποκλεισμού: 100
Τύπος: Κέρμα Τύπος: Ενδειξη
Τρέχουσα τιμή (USD): vechain

VeChain (ΕΕΚ)

$ 0,056101

Τρέχουσα τιμή (USD):καρφίτσα

Waltonchain (WTC)

$ 1.06

Τι είναι το VeChain?

Vechain εναντίον Walton

VeChain είναι ένα blockchain κατασκευασμένο για να διευκολύνει τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας. Αρχικά σχεδιάστηκε για να προσδιοριστεί εάν ένα πραγματικό προϊόν είναι ψεύτικο ή όχι – αποτρέποντας τις απάτες και τα νοκ-άουτ. Από τότε, έχει χρησιμοποιηθεί από μεγάλες εταιρείες για να παρακολουθεί τα πάντα, από την παραγωγή κρασιού έως την κατασκευή αυτοκινήτων.

Ο τρόπος που είναι απλός: δώστε σε κάθε προϊόν μια μοναδική ταυτότητα και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε αισθητήρες για να παρακολουθείτε τι συμβαίνει σε κάθε στάδιο της αλυσίδας εφοδιασμού. Με αυτόν τον τρόπο, οι εταιρείες μπορούν να είναι σίγουροι ότι τα προϊόντα αντιμετωπίζονται σωστά και ότι οι καταναλωτές μπορούν να επαληθεύσουν ότι οι αγορές τους είναι νόμιμες.

Βασικά χαρακτηριστικά του Vechain

Είναι ένα δημόσιο blockchain όπου ο καθένας μπορεί να διαβάσει, να γράψει και να αναπτύξει αποκεντρωμένες εφαρμογές και έξυπνα συμβόλαια στο blockchain VeChainThor.

Διαθέτει εσωτερική διαχείριση τεχνολογίας IOT και εφοδιαστικής αλυσίδας, μια αποδεδειγμένη εφαρμογή blockchain που χρησιμοποιείται σε βιομηχανίες όπως είδη πολυτελείας, ποτά και γεωργία.

Η Vechain υποστηρίζει επίσης την εφαρμογή της μεταβίβασης εγγενούς αμοιβής, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες dApp δεν χρειάζεται να κρατούν VET ή VTHO για να γράφουν συναλλαγές εάν το σχετικό κόστος αερίου καθορίζεται από τους προγραμματιστές που θα χρηματοδοτηθούν.

Πώς να αγοράσετε VeChain (ΕΕΚ)?

Το VeChain διαπραγματεύεται σε διάφορα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης. Εκτός από τις ανταλλαγές, η Vechain μπορεί επίσης να πωλείται και μέσω των υπηρεσιών μεσιτών, με στόχο τη διευκόλυνση της διαδικασίας αγοράς για μη ειδικούς. Αυτοί οι μεσίτες επιτρέπουν την αγορά VeChain σε σταθερή τιμή και συχνά διαθέτουν περισσότερες λύσεις πληρωμής και είναι ευκολότερες στη χρήση για αρχάριους.

Ακολουθούν μερικές από τις εκτιμήσεις προτού επιλέξετε μια αγορά για να αγοράσετε το VeChain:

Αμοιβές: Τα χρηματιστήρια χρεώνουν συνήθως σχετικά χαμηλή χρέωση συναλλαγών μεταξύ 0,1 και 0,3 τοις εκατό για κάθε συναλλαγή, ενώ οι μεσιτικές υπηρεσίες χρεώνουν συνήθως υψηλότερα τέλη αγοράς έως και 10 τοις εκατό. Εκτός από τις χρεώσεις συναλλαγών, υπάρχουν συχνά χρεώσεις για καταθέσεις και αναλήψεις.

Επαλήθευση: Οι περισσότερες υπηρεσίες ανταλλαγών και χρηματιστηρίων απαιτούν από εσάς να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας προτού ξεκινήσετε την κατάθεση νομισμάτων fiat όπως δολάρια ή ευρώ. Οι μέθοδοι επαλήθευσης διαφέρουν μεταξύ διαφορετικών παρόχων, αλλά συνήθως απαιτείται να ανεβάσετε ένα αντίγραφο του διαβατηρίου σας (ή άλλου εγγράφου ταυτότητας) και μια έγκυρη απόδειξη διαμονής (π.χ. λογαριασμός κοινής ωφέλειας).

Η διαδικασία επαλήθευσης μπορεί να διαρκέσει μεταξύ 10 λεπτών (χρησιμοποιώντας εργαλεία τηλεδιάσκεψης) και αρκετών εβδομάδων.

Μέθοδοι πληρωμής: Για να αγοράσετε Bitcoin, Ethereum ή άλλα νομίσματα, πρέπει να καταθέσετε χρήματα σε μια αγορά. Τα περισσότερα χρηματιστήρια σας προσφέρουν τη δυνατότητα κατάθεσης χρημάτων μόνο μέσω τραπεζικού εμβάσματος, η οποία μπορεί να διαρκέσει έως και 5 ημέρες.

Ωστόσο, οι υπηρεσίες μεσίτη προσφέρουν συχνά πρόσθετους τρόπους πληρωμής, όπως VISA ή MasterCard, με επιπλέον χρέωση πληρωμής.

Ασφάλεια: Η ασφάλεια παίζει επίσης σημαντικό ρόλο κατά την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων – Υπήρξαν ήδη πολλές παραβιάσεις αγορών κρυπτογράφησης.

Το Cryptoradar βοηθά τους παρόχους φιλτραρίσματος προσφέροντας λειτουργίες ασφαλείας όπως 2FA, ψυκτικός χώρος αποθήκευσης ή πορτοφόλια πολλαπλών σημείων. Σας ενθαρρύνουμε επίσης να μην διατηρείτε σημαντικά ποσά νομισμάτων ή ψηφιακών νομισμάτων σε ανταλλαγές, καθώς αυτά ενδέχεται να επηρεαστούν σε περίπτωση παραβίασης.

Συνεργασίες VeChain

DNV GL

Η DNV GL ιδρύθηκε το 1864 και έχει 300 γραφεία σε όλο τον κόσμο. Παρέχουν υπηρεσίες διασφάλισης ποιότητας σε εταιρείες στον κλάδο της ναυτιλίας, του πετρελαίου και του φυσικού αερίου και της ενέργειας και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Η DNV GL εκδίδει πιστοποιητικά συστήματος διαχείρισης στο τέλος της διαδικασίας επιθεώρησης και πιστοποίησης. Αυτό αποδεικνύει ότι οι διαδικασίες και τα προϊόντα της εταιρείας πληρούν τα διεθνή πρότυπα.

Η DNV GL είναι συνεργάτης και μέτοχος της VeChain. Και οι δύο εταιρείες μοιράζονται την πεποίθηση ότι το μέλλον της διασφάλισης έγκειται στην τεχνολογία blockchain VeChain Summit 2019, η DNVGL ανακοίνωσε ότι μετανάστευσε πλήρως το ιδιωτικό της blockchain στο VechainThor.

Από την ανακοίνωση της εταιρικής σχέσης, η DNV GL ανέπτυξε από κοινού διάφορα προϊόντα, όπως το Low Carbon Ecosystem και το MyStory, μια λύση ιχνηλασιμότητας και μάρκετινγκ. Η DNV GL επιβεβαίωσε επίσης τη δέσμευσή της στο οικοσύστημα VeChain, μετεγκαθιστώντας το ιδιωτικό blockchain στο δημόσιο blockchain του VeChainThor για τους πελάτες της.

Η DNV GL έδωσε επίσης σε κάθε πελάτη ένα ψηφιακό πορτοφόλι Non-Fungible Token (NFT), έτσι ώστε κάθε πελάτης να έχει ψηφιακή ταυτότητα και να έχει πρόσβαση και να αλληλεπιδρά με το οικοσύστημα DNV GL. Μέσω αυτού, η DNV GL έχει εκδώσει περισσότερα από 900.000 πορτοφόλια, σε σύγκριση με το Ethereum, το οποίο έχει μόνο 400.000 πορτοφόλια.

BMW

Τον Μάρτιο του 2018, η BMW επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της VeChain στο BMW Startup Garage Program, ένα πρόγραμμα συνεργασίας όπου το BMW θα συνεργαστεί με τον συμμετέχοντα για να αναπτύξει την τεχνολογία του και να το αγοράσει για χρήση της BMW.

Κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής VeChain του 2019, επιβεβαιώθηκε ότι η VeChain και η BMW θα αναπτύξουν από κοινού μια DApp που ονομάζεται VerifyCar για αυτοκίνητα BMW.

Το VerifyCar θα καταγράφει τις πληροφορίες του οχήματος στο blockchain VeChainThor. Παραδείγματα πληροφοριών που θα καταγραφούν περιλαμβάνουν τα χιλιόμετρα, την ασφάλιση και τα αρχεία σέρβις ενός οχήματος.

Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα του VeChain

Πλεονεκτήματα της Vechain

 • Το VeChain έχει πολλά dApps εργασίας στις πλατφόρμες του που λειτουργούν στο Blockchain με άδεια.
 • Η μάρκα VeChain έχει δημιουργήσει πολλές αξιόπιστες συνεργασίες με μερικές από τις κορυφαίες μάρκες στον κόσμο.
 • Μόλις ξεκινήσει το mainnet THOR, όλοι οι συνεργάτες του VeChain θα μεταναστεύσουν στο σύστημα διπλού νομίσματος THOR.
 • Η εταιρεία διευθύνεται από μια ισχυρή ομάδα που έχει αρκετά χρόνια εμπειρίας στον τομέα της κρυπτογράφησης.

Μειονεκτήματα της Vechain

 • Σε αντίθεση με άλλα κρυπτονομίσματα, το VeChain δεν είναι πλήρως αποκεντρωμένο καθώς ακολουθεί μια ημι-συγκεντρωτική προσέγγιση.
 • Οι νέες αναβαθμίσεις και οι πρωτοβουλίες χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να υλοποιηθούν λόγω του μεγάλου μεγέθους της ομάδας ανάπτυξης.
 • Η διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας και η κατηγορία dApps είναι δύο τομείς όπου το VeChain αντιμετωπίζει έντονο ανταγωνισμό από ήδη εγκατεστημένα κρυπτονομίσματα.

Επισκέψου την ιστοσελίδα

Τι είναι το Waltonchain?

Waltonchain είναι ένα blockchain που παρακολουθεί τα δεδομένα αναγνώρισης ραδιοσυχνοτήτων (RFID) σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού. Το νόμισμα Walton (WTC) είναι το εγγενές διακριτικό κρυπτογράφησης του mainchain και οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους διακριτικά σε subchains.

Η διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι μια από τις πιο εμφανείς και προφανείς χρήσεις της τεχνολογίας blockchain. Όλοι από το FedEx έως το Walmart εργάζονται σε λύσεις blockchain για αύξηση της αποτελεσματικότητας μειώνοντας το κόστος και την τριβή.

Έργα όπως το VeChain Thor επικεντρώνονται επίσης βαθιά στο πρόβλημα, συμπεριλαμβανομένων των κωδικών NFC και QR, καθώς και επέκταση σε άλλα επιχειρησιακά θέματα επιχειρήσεων.

Η ομάδα Waltonchain είναι καλά εξοπλισμένη για μάχη, ωστόσο – οι συνιδρυτές Do Sanghyuk και Xu Fangcheng έχουν γενεαλογικά δέντρα ως Διευθυντές της Κορεατικής Ένωσης Προϊόντων και της Septwolves Group Ltd., αντίστοιχα. Και ο Kim Sukku, πρώην αντιπρόσωπος της Samsung, υπηρετεί ως Chief Scientist Advisor.

Το Waltonchain πήρε το όνομά του από τον Charlie Walton, ο οποίος εφηύρε την τεχνολογία RFID. Είναι επίσης ένα αρκτικόλεξο για το Wisdom Alters Label, τον Οργανισμό Εμπορίου και το Δίκτυο. Δεν σχετίζεται με τη Walmart ή την οικογένεια Walton που κατέχει αυτόν τον πωλητή.

Εστιάζοντας σε μια από τις πιο χρησιμοποιούμενες τεχνολογίες στην αλυσίδα εφοδιασμού, η Waltonchain μπορεί να οικοδομήσει μια βιώσιμη επιχείρηση.

Θα ξεκινήσουμε την έρευνά μας για το έργο με μια βαθιά βουτιά στο νόμισμα Walton (WTC), το ιδιόκτητο νόμισμα κρυπτογράφησης του blockchain της Waltonchain.

ΟΜΑΔΑ Waltonchain

Δημιουργία νέου επιχειρηματικού οικοσυστήματος Ενσωμάτωση Blockchain με το IoT. Η ομάδα μας είναι μια ομάδα πρωτοπόρων που ειδικεύονται στην ενσωμάτωση του blockchain, του Διαδικτύου των πραγμάτων και της τεχνολογίας RFID. Περιλαμβάνει κινεζικές και κορεατικές επιχειρήσεις, ακαδημαϊκά και επενδυτικά ταλέντα. Επεκτείνουμε την τεχνολογία blockchain στο Διαδίκτυο των πραγμάτων, καθώς αυτός ο συνδυασμός θα οδηγήσει στην επόμενη τεχνολογική επανάσταση.

Το έργο μας έχει την ισχυρή υποστήριξη ανώτερων προγραμματιστών blockchain, γνωστών επενδυτικών ιδρυμάτων, κύριων δικηγόρων, ειδικών σε θέματα χρηματοδότησης, ειδικών σχεδιασμού chip παγκόσμιας κλάσης και ανώτερων στελεχών των κορυφαίων επιχειρήσεων τεχνολογίας και ένδυσης της Κίνας.

Η Waltonchain διαθέτει μια επαγγελματική, ισχυρή και ποικίλη ομάδα όπως μηχανική, ανάπτυξη επιχειρήσεων, λιανικές δραστηριότητες.

Η ηγεσία της Waltonchain:

Do Sanghyuk: Ο υπεύθυνος του έργου στην Κορέα. Σήμερα είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτιστικής Ανάπτυξης Κίνας – Κορέας και διευθυντής της Κορεατικής Ένωσης Βιομηχανικών Προτύπων.

Xu Fangcheng: Ο υπεύθυνος του έργου στην Κίνα. Είναι πρώην διευθυντής εφοδιαστικής αλυσίδας στο Septowves Group. Σήμερα κατέχει τη θέση του Διευθυντή της Shenzhen Silicon και είναι επί του παρόντος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Quanzhou Silicon.

Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα του WaltonChain

Πλεονεκτήματα Waltonchain

 • Έμπειρη ομάδα
 • Πλατφόρμα έρευνας / εκπαίδευσης που σχετίζεται με πολλά διάσημα πανεπιστήμια της Κίνας και της Κορέας
 • Τα φυσικά προϊόντα βοηθούν στην επαλήθευση των αποτελεσμάτων
 • Βιομηχανική σύνδεση, ιδίως τεχνολογία ενδυμάτων στην Κίνα (χάρη στην προηγούμενη εργασιακή εμπειρία)
 • Καλή διαλειτουργικότητα

Μειονεκτήματα Waltoncain

 • Οι πληροφορίες σχετικά με το έργο είναι ελλιπείς και ασαφείς
 • Το Blockchain δεν έχει δοκιμαστεί, βρίσκεται υπό ανάπτυξη
 • Ιστότοπος με τυπογραφικά λάθη (σταθερά).

Επισκέψου την ιστοσελίδα

VeChain VS Walton: Συμπέρασμα

Συγκρίνοντας το VeChain εναντίον Walton Chain, είναι σαφές ότι έχουν δύο πολύ διαφορετικές προσεγγίσεις για το ίδιο πρόβλημα. Ενώ οι υποκείμενες τεχνικές λύσεις είναι παρόμοιες, οι υλοποιήσεις τους βρίσκονται σε αντίθετα άκρα του φάσματος.

Το VeChain είναι μια πλατφόρμα βασισμένη σε blockchain που καταγράφει την αλήθεια του τι συμβαίνει σε κάθε στάδιο της αλυσίδας εφοδιασμού. Συνδυάζει τη φυσική παρακολούθηση με αρχεία blockchain για να παρακολουθεί τα προϊόντα του πραγματικού κόσμου από την παραγωγή έως την παράδοση, την πρόληψη της απάτης και την αύξηση της διαφάνειας. Ενώ το Waltonchain είναι ένα σταθερό έργο με μια ομάδα περισσότερων από 20 έμπειρων μελών. Η εταιρεία είχε ορισμένες σημαντικές συνεργασίες με κυβερνητικούς οργανισμούς και εταιρείες του ιδιωτικού τομέα.

Περισσότερο από μια πλατφόρμα εφοδιαστικής αλυσίδας, η Waltonchain παρέχει στις επιχειρήσεις τεχνολογίας να δημιουργήσουν τις δικές τους δευτερεύουσες αλυσίδες και να επωφεληθούν από τη μητρική αλυσίδα της Walton.

Αν και δεν εκτιμάται επί του παρόντος ως ανταγωνιστής, η Waltonchain φαίνεται έτοιμη να κάνει μια σημαντική ανακάλυψη τα επόμενα χρόνια με τους φιλόδοξους συνεργάτες και τον οδικό χάρτη ανάπτυξης.

Παρόλο που τόσο το VeChain όσο και το Walton Chain έχουν τα αντίστοιχα πλεονεκτήματα και αδυναμίες τους, τελικά το VeChain είναι το καλύτερο blockchain που χρησιμοποιεί αυτές τις μετρήσεις. Αυτό θα μπορούσε να αλλάξει στο μέλλον, αλλά ο Walton Chain έχει πολλά να καλύψει καθώς το VeChain αποτιμάται 12 φορές το μέγεθός του.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner