Uniswap Price Prediction (UNI) για 2021, 2022 & 2025

Η διαπραγμάτευση και η ανταλλαγή κερμάτων για άλλο μπορεί να είναι επίπονη, σύγχυση, χρονοβόρα και όχι φθηνή. Δεν θα ήταν υπέροχο αν υπήρχε ένα πρωτόκολλο εκεί έξω που όχι μόνο σας επέτρεπε να ανταλλάξετε ή να ανταλλάξετε μάρκες, αλλά είναι επίσης εξαιρετικά εύκολο στη χρήση; Αα περίμενε. Υπάρχει! Ονομάζεται Uniswap και το διακριτικό τους είναι UNI.

Το να πούμε ότι υπήρχε φήμη για αυτό το έργο και το διακριτικό όταν ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2020 είναι υποτιμητικό. Υπήρξε μεγάλη διαφημιστική εκστρατεία γύρω από το έργο πριν, με το διακριτικό του να εμφανίζεται σε πολλές ανταλλαγές σε λίγες ώρες και ο όγκος συναλλαγών να φτάνει πάνω από 5 δισεκατομμύρια δολάρια την ημέρα! Μα γιατί? Τι συμβαίνει με το Uniswap που έκανε όλους ενθουσιασμένους?

Αυτό το άρθρο θα προσπαθήσει να απαντήσει σε αυτήν την ερώτηση και να παράσχει μια πρόβλεψη τιμής Uniswap τόσο για βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα για το διακριτικό του, για να κατανοήσει καλύτερα γιατί το διακριτικό UNI συνεχίζει να είναι τόσο αισιόδοξο.

Πρόβλεψη τιμής Uniswap

Ανάλυση ιστορικών τιμών Uniswap

Αν και η αποκεντρωμένη ανταλλαγή (dex) υπήρξε από το 2018, δεν ήταν μέχρι το 2020 όταν δημιουργήθηκε το διακριτικό UNI. Όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 16 Σεπτεμβρίου, είχε αρχική τιμή μόλις 3,00 $. Ωστόσο, λόγω της άγριας δημοσιότητας που την περιβάλλει, Απενεργοποίηση Η τιμή αυξήθηκε δραστικά έως και 7,00 $ έως τις 19 Σεπτεμβρίου 2020, σύμφωνα με το CoinMarketCap.

Αφού άρχισε να μειώνεται η διαφημιστική εκστρατεία και ο ενθουσιασμός, η τιμή άρχισε επίσης να πέφτει, αλλά δεν παρουσίασε δραστική πτώση από άλλες μάρκες, ούτε ήταν χαμηλή όλων των εποχών μετά το γεγονός. Το χαμηλό όλων των εποχών ήταν στα 1,03 $ στις 17 Σεπτεμβρίου 2020, πριν από την αύξηση των τιμών, σύμφωνα με το CoinGecko. Παρόλο που, το CoinMarketCap δηλώνει ότι το χαμηλό όλων των εποχών είναι 0,4190 $ την ίδια ημέρα. Βίωσε το υψηλό όλων των εποχών στα 8,44 $ μόνο μια μέρα μετά την έναρξη της ηρεμίας και της πτώσης του.

Η τιμή της UNI συνέχισε να μειώνεται καθώς περνούσαν οι μήνες, αν και ποτέ δεν έπεσε κάτω από τα 2 $ προτού αρχίσει και πάλι να αυξάνεται αργά στην τιμή, χάρη στο bull bull 2020. Η UNI ολοκλήρωσε το έτος 2020 με τιμή 5,00 $. Από τότε, συνέχισε να αυξάνεται, με το να βρίσκεται στα πρόθυρα να ξεπεράσει το προηγούμενο υψηλό όλων των εποχών.

Τρέχουσα τιμή, όριο αγοράς, & Λεπτομέρειες προμήθειας

Τη στιγμή της σύνταξης αυτού του άρθρου, η τιμή για ένα διακριτικό UNI είναι επί του παρόντος 7,44 $. Αυτή τη στιγμή κατατάσσεται στο # 20 σε ολόκληρη την αγορά κρυπτογράφησης. Εχει ένα ανώτατο όριο αγοράς 2.070.905.210 $ με 277.250.381 UNIs που βρίσκονται σε κυκλοφορία. Η μέγιστη προσφορά της είναι 1.000.000.000.

απενεργοποιήστεUniswap (UNI)

Κατάταξη: 8$ 31.44 Τιμή (BTC) .0000.00062300Marketcap$ 16.46 Όγκος$ 1.58 B24h Αλλαγή 11,42% Συνολική προσφορά 1.000,00 M UNI

Uniswap (UNI) Προβλέψεις μελλοντικής πρόβλεψης τιμών

Φαίνεται ότι η διαφημιστική εκστρατεία γύρω από το Uniswap ποτέ δεν υποχώρησε. Το Wallet Investor αυξάνει αυτήν τη στιγμή το διακριτικό UNI σε πολύ ανοδική πορεία. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη δεδομένης της δημοτικότητας της πλατφόρμας. Ακόμα και όταν βίωσε ένα πιρούνι στις αρχές Σεπτεμβρίου 2020, γέννησε τον αντίπαλο και αμφιλεγόμενο dex που ονομάζεται Sushiswap, το αυτοματοποιημένος κατασκευαστής αγοράς (AMM) εξακολουθεί να χρησιμοποιείται πολύ, με το να είναι το «go-to dex» για κάθε νέο χρήστη που μόλις εισέρχεται στην κρυπτογράφηση.

Βραχυπρόθεσμες προβλέψεις

Αλλαγή τιμής
1 μήνα 10,48 $ 40,97%
2 μήνες 12 $ 61,45%
3 μήνες 10,09 $ 35,78%
6 μήνες 10,6 $ 42,6%
1 χρόνος 11,11 $ 49,39%

Μακροπρόθεσμη πρόβλεψη

Αλλαγή τιμής
2022 12,15 $ 63,37%
2023 13,7 $ 84,28%
2024 20,37 $ 173,98%
2025 24,84 $ 234,06%

Πρόβλεψη τιμής Uniswap 2021

Η πρόβλεψη τιμών για το έτος 2021 φαίνεται πολύ θετική. Αναμένεται ότι μέχρι το τέλος του έτους, κάθε UNI hodler μπορεί να αναμένει αύξηση 49,39% από την τρέχουσα τιμή.

Πρόβλεψη τιμής Uniswap 2022

Το 2022 φαίνεται ακόμη πιο θετικό καθώς έχει προβλεφθεί ότι η τιμή θα συνεχίσει να αυξάνεται. Προβλέπεται ότι μέχρι τον Ιούνιο, οποιοσδήποτε επενδυτής μπορεί να αναμένει σχεδόν διπλή αύξηση των τιμών.

Πρόβλεψη τιμής Uniswap 2025

Το 2025 δεν φαίνεται να είναι διαφορετικό, εκτός από το ότι είναι πολύ πιο θετικό. Οι επενδυτές μπορούν να αναμένουν αύξηση κατά μέσο όρο 194,45% από την τρέχουσα τιμή.

Είναι Αποκαταστήστε μια καλή επένδυση?

Αφού εξετάσετε διάφορες πηγές πρόβλεψης τιμών και εξετάσετε τις βασικές αρχές του πρωτοκόλλου, μπορεί να ειπωθεί με μεγάλη αυτοπεποίθηση ότι η επένδυση στο Uniswap είναι μια καλή επένδυση. Παρόλο που η διαφημιστική εκστρατεία γύρω από το διακριτικό έχει μειωθεί σημαντικά, αυτό δεν σημαίνει ότι η ζήτηση για αυτό επίσης μειώθηκε. Οι επενδυτές Wallet, Digitalcoin, Tradingbest και άλλοι έχουν προβλέψει τις πολύ θετικές προοπτικές τιμών της UNI. Εάν έχετε την ευκαιρία να δείτε τις βασικές αρχές του πρωτοκόλλου και του διακριτικού, δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε γιατί συμβαίνει αυτό.

Πώς να αγοράσετε Uniswap?

Το UNI μπορεί να αγοραστεί από πολλά διαφορετικά χρηματιστήρια. Προς το παρόν, το βρείτε στη λίστα Binance, Coinbase Pro, Uniswap dex ίδια (V2), Bithumb κ.λπ. Πολλά από αυτά τα χρηματιστήρια έχουν υψηλή ρευστότητα UNI, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ξαφνική ολίσθηση τιμών. Μπορείτε να μεταβείτε στο CoinMarketCap ή CoinGecko για να λάβετε μια πλήρη λίστα ανταλλαγών που παραθέτουν UNI.

Περισσότερες πληροφορίες για το Uniswap

Τι είναι το Uniswap?

Το Uniswap είναι μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα ανταλλαγής (DEX) όπου οι χρήστες μπορούν να κάνουν δύο πράγματα. ανταλλάξτε ή ανταλλάξτε μάρκες με άλλο και / ή παρέχετε ρευστότητα.

Για ανταλλαγή ή ανταλλαγή, πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στην ενότητα ανταλλαγής της πλατφόρμας. Στη συνέχεια, συνδέετε την πλατφόρμα με το πορτοφόλι σας, κάντε κλικ στα διακριτικά για τα οποία θέλετε να ανταλλάξετε, πληρώστε ένα ελάχιστο τέλος και αυτό είναι! Είναι τόσο εύκολο.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να προσθέσουν ρευστότητα στην πλατφόρμα μεταβαίνοντας στην ενότητα ρευστότητας. Στη συνέχεια, έχετε την επιλογή είτε να προσθέσετε ρευστότητα σε ένα ήδη υπάρχον σύνολο είτε να δημιουργήσετε το δικό σας ζεύγος ρευστότητας. Τα τέλη που πληρώνουν οι χρήστες όταν ανταλλάσσουν μάρκες πηγαίνουν στους παρόχους ρευστότητας, οι οποίοι κερδίζουν 0,30% των τελών ανάλογα με το πόσο ρευστότητα παρέχουν. Για να αποσύρουν αυτά τα τέλη, τώρα είναι ενδιαφέρον, οι χρήστες πρέπει να αποσύρουν το διακριτικό που πρόσθεσαν ρευστότητα. Και πάλι, είναι τόσο απλό!

Ωστόσο, μια δίκαιη προειδοποίηση! Οι χρήστες που προσθέτουν ρευστότητα ενδέχεται να διατρέχουν κίνδυνο απώλεια στεγανότητας.  Τι ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? Είναι όταν οι πάροχοι ρευστότητας αντιμετωπίζουν απώλεια λόγω της απόκλισης των τιμών. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτή η απώλεια μπορεί να αντιστραφεί όταν μια από τις τιμές των κουπονιών σας μετριάζεται. Ωστόσο, αυτό δεν αποτελεί εγγύηση και μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμη απώλεια.

Το Uniswap dex κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2018. Όντας αυτοματοποιημένο και εξαρτάται από έξυπνες συμβάσεις, η Uniswap έλυσε πολλά από τα αρχικά ζητήματα που μαστίζουν τις πρώτες αποκεντρωμένες ανταλλαγές. Στις 16 Σεπτεμβρίου 2020, το πρωτόκολλο πήγε ένα βήμα παραπέρα όταν άρχισε να εκδίδει διακριτικό διακυβέρνησης UNI σε πολλούς προηγούμενους χρήστες. Αυτό αύξησε την κερδοφορία και επέτρεψε σε οποιονδήποτε κάτοχο του UNI να έχει λόγο στη διακυβέρνηση του πρωτοκόλλου, παρέχοντας περαιτέρω αποκέντρωση.

UNI ως διακριτικό ανταμοιβής και διακυβέρνησης

Όταν δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το Uniswap, δεν είχε μάρκα και, εκτός από την παροχή ρευστότητας, δεν είχε πολλά άλλα κίνητρα. Μόνο μετά το πιρούνι Sushiswap και τη μέθοδο εξόρυξης βαμπίρ του, η Uniswap ανακοίνωσε τη δική της κυκλοφορία token, που ονομάζεται UNI.

Ενώ ένα μεγάλο μέρος αυτής της προσφοράς δόθηκε σε προγραμματιστές και επενδυτές, αυτό που τράβηξε την προσοχή όλων ήταν όταν η Uniswap ανακοίνωσε ότι το 15% των συνολικών 1 δισεκατομμυρίων κουπονιών UNI που κόπηκαν θα έπρεπε να αποσταλεί και να δοθεί σε οποιονδήποτε είχε ιστορικό χρησιμοποιώντας uniswap πριν από την 1η Σεπτεμβρίου 2020. Αυτό επέτρεψε σε οποιαδήποτε διεύθυνση να αξιώσει 400 UNI.

Εκτός από αυτό, όποιος παρείχε ιστορική ρευστότητα έγινε επίσης αναλογικό μερίδιο βάσει του χρόνου και του ποσού ρευστότητας που παρασχέθηκε.

Ωστόσο, αυτό ήταν μόνο το 15% της συνολικής προσφοράς. Όποιος ήθελε να πάρει τα χέρια του σε κάποια UNIs έπρεπε είτε να αγοράσει κάποια από ένα χρηματιστήριο είτε να παρέχει ρευστότητα. Όποιος κάνει το τελευταίο, υπάρχουν μόνο τέσσερις ομάδες υγρών που θα ανταμείβουν τους χρήστες με UNi:

  • ETH – USDT (Tether)
  • ETH – USDC
  • ETH – DAI
  • ETH – WBTC (Τυλιγμένο Bitcoin)

Αυτό το πρόγραμμα διαρκεί μόνο για δύο μήνες, έως τις 17 Νοεμβρίου 2020. Ακόμα περισσότερο, για να λάβετε ένα σημαντικό ποσό από αυτό το UNI, θα πρέπει να προμηθεύσετε ένα αρκετά μεγάλο ποσό ETH ή stablecoin ή να περιμένετε πολύ καιρό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι πολύ πιο απλό να αγοράσετε το UNI σε μια ανταλλαγή, επιτρέποντας τη δημιουργία ζήτησης, γεγονός που οδήγησε στην αύξηση των τιμών του. Έτσι, μπορείτε να καταλάβετε πόσο ενθουσιασμός υπήρχε γύρω από την κοινότητα κρυπτογράφησης σχετικά με το Uniswap.

Εκτός από αυτό, το Uniswap διαθέτει ένα σημαντικό ποσό του UNI στο αποθεματικό για να δώσει κίνητρα στους χρήστες ως ανταμοιβή για παροχή ρευστότητας και να συμμετέχουν στη διαχείριση του πρωτοκόλλου. Οι κάτοχοι της UNI έχουν λόγο για ποια κατεύθυνση θα ήθελαν να πάνε το Uniswap. Εκείνοι που κατέχουν περίπου το 1% της συνολικής προσφοράς UNI μπορούν ακόμη και να υποβάλουν προτάσεις. Υποτίθεται ότι όσοι έχουν λόγο στη διακυβέρνηση θα έχουν κίνητρα για να καταστήσουν το πρωτόκολλο πιο ελκυστικό, να αυξήσουν τον όγκο του στο εμπόριο και να δημιουργήσουν περαιτέρω ζήτηση για το διακριτικό, το οποίο προφανώς θα αυξήσει την τιμή.

Η ομάδα

Ο προγραμματιστής Hayden Adams δημιούργησε το Uniswap. Ένας πρώην μηχανικός αυτοκινήτων, ο Χέιντεν απολύθηκε από τη δουλειά του και αφέθηκε σε καθαρτήριο έως ότου ένας φίλος τον εισήγαγε στην κρυπτογράφηση, ειδικά στο Ethereum. Με ενθουσιασμό, έμαθε να αναπτύσσει κώδικα και εργάστηκε σε πολλά έργα προτού συναντήσει την προηγουμένως κυρίαρχη αποκεντρωμένη ανταλλαγή που ονομάζεται EtherDelta.

Ο Χάιντεν δεν εντυπωσιάστηκε με το ντεξ. Φαινόταν… περίπλοκο και ακατέργαστο, και σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να βελτιωθεί. Ωστόσο, αυτό που τον έκανε να αρχίσει να εργάζεται σε ένα δικό του έργο ήταν όταν συνάντησε ένα άρθρο του Reddit από τον ιδρυτή του Eethereum, Vitalik Buterin, ότι ανάγνωση, «Ας τρέξουμε τις αποκεντρωμένες ανταλλαγές μέσω της αλυσίδας με τον τρόπο που λειτουργούμε τις αγορές προβλέψεων»

Εμπνευσμένος, άρχισε να εργάζεται στο δικό του dex και μετά από πολλούς μήνες έντονης κωδικοποίησης και του δόθηκε μόνο δωρεά 65.000 $ από το ίδρυμα Ethereum, κυκλοφόρησε την πρώτη του έκδοση του Uniswap τον Νοέμβριο του 2018. έκδοση 2 κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2020, καθιστώντας την πιο ασφαλή και στιβαρή και καθιστώντας την την εικονική πλατφόρμα dex δυνατή σε όλα τα οικοσυστήματα Ethereum.

συμπέρασμα

Δεδομένης της δυνατότητας ανταμοιβής για αγορά και κατοχή της UNI, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η τιμή του αυξάνεται σταθερά. Και με την τρέχουσα αγορά ταύρων σε πλήρη εξέλιξη, μπορεί να δηλωθεί με βεβαιότητα ότι η τιμή της UNI θα υπερβεί. Με το πρωτόκολλο να είναι τόσο εύκολο στη χρήση, είναι μια εναλλακτική πηγή για τους χρήστες να κερδίζουν παθητικό εισόδημα, τόσο σε προμήθειες όσο και σε UNI.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner