Syscoin-prisforudsigelse (SYS) for 2021, 2022, 2025

Cryptocurrency er klar til at få en enorm indflydelse på mainstream-handel. Ikke mere end Syscoin, der sigter mod intet mindre end en decentral platform til online detailhandel. Med andre ord kan Syscoin være den næste Amazon eller Walmart.

Disse detailforretninger har fået mere og mere kritisk kritik for deres monopolistiske taktik og koldblodige arbejdsmetoder. Men på samme tid synes der ikke at være noget alternativ til den centraliserede e-handelsmodel, de udgør, intet, der kunne give den samme kombination af høj hastighed, lav pris og højeste bekvemmelighed.

Men hvis Syscoin lykkes med sit mål om helt at afskaffe mellemmændene, så folk kan bruge den virtuelle valuta til at handle direkte med hinanden via blockchain-netværket, kan der opstå en ny form for inklusiv, retfærdig markedsplads.

Det kunne virkelig være en game-changer, og det er derfor, vi besluttede at bringe denne Syscoin-prisforudsigelsesartikel til dig!

Syscoin-prisforudsigelse

Hvor levedygtigt er dette scenario? Er Syscoin virkelig op til opgaven? Hvad er oprindelsen og historien for denne platform, og hvad er dens fremtidige udsigter? Skal du som investor overveje denne lovende satsning? For at være stump, hvor meget vil dets bestand stige i de næste par år?

Syscoin Historisk prisanalyse

Lanceret i 2014, Syscoin er en af ​​de første kryptokurver, der hopper ind i blockchain-vognen. Imidlertid forblev det i næsten tre år indtil 2017 et altcoin med lav markedsværdi med prisen på en cent pr. Token. Ligesom andre altcoins gennemgik det en vedvarende bull run fra 2017 til 2018, der næsten rørte ved dollarmarket i januar 2018. I mellemtiden introducerede Syscoin en række innovationer diskuteret ovenfor, og mens prisen til sidst styrtede, forblev den i rækkevidde på 4-10 cent.

Nuværende pris, markedsværdi, & Leveringsdetaljer

I skrivende stund handler Syscoin med 11,5 cent pr. Token med ændringen på 5,82% inden for de sidste 24 timer. Altcoin har en markedsværdi på 69,26 millioner. Den samlede levering af Syscoin er 888 millioner.

syscoinSyscoin (SYS)

Rang: 235$ 0.198318 Pris (BTC) .000.00000400 Markedskap$ 121,80 MVolumen$ 17,90 M24h Ændring3,85% Samlet forsyning888,00 M SYS

Syscoin fremtidige prisforudsigelser

Prisprognoser kræver omhyggelig historisk analyse og skøn projektion af denne analyse i fremtiden. Det er rigtigt, at tidligere præstationer ikke er nogen garanti for fremtidig succes.

På samme tid, hvis løfter bliver opfyldt, mål opfyldt i henhold til forventningerne, og der konstant sættes nye og innovative mål, kan man forudsige en rimelig forudsætning for en lys og lyserød fremtid. Alt dette gælder for Syscoin, hvis udsigter tilnærmes nedenfor:

Kortsigtet prognose

Efterprisændring
1 dag 0,118 $ 1,72%
En uge $ 0.210 81,0%
1 måned 0,123 $ 6,03%
1 år $ 0.135 16,4%

Langsigtet prognose

AfterPriceChange
1 år $ 0.135 16,4%
2 år 0,119 $ 2,59%
3 år 0,122 $ 5,17%
5 år 0,155 $ 25%

* Denne prisforudsigelse er baseret på data indsamlet fra forskellige kilder, der kun er beregnet til uddannelsesmæssige formål og ikke betragtes som investeringsrådgivning. Brugere bør gøre deres egen forskning, før de investerer.

Syscoin-prisforudsigelse 2021

Syscoin vil fortsætte med at vokse og innovere i løbet af dette år.

I henhold til prognosen og algoritmisk analyse kan prisen på 1 Syscoin token (SYS) potentielt være omkring 0,131 i 2021.

Syscoin-prisforudsigelse 2022

Med en ny og forbedret grænseflade og udbredt penetration af blockchain i samfundet er Syscoin klar til at fortsætte sit nuværende kursus.

I henhold til prognosen og algoritmisk analyse kan prisen på 1 Syscoin-token (SYS) potentielt være omkring $ 0.135 i 2022.

Syscoin-prisforudsigelse 2025

Syscoin vil sandsynligvis nå et bøjningspunkt i år, da flere og flere mennesker vil bruge det til deres daglige forretning.

I henhold til prognosen og algoritmisk analyse kan prisen på 1 Syscoin token (SYS) potentielt være omkring $ 0.210 i 2025.

Er Syscoin en god investering?

Mens mange mønter har stagneret og endda gået i dvale, har Syscoin stille stillet mål, opfyldt forventningerne og opfyldt sine løfter. Det understøttes af et strålende team (se nedenfor) med ægte innovationer under bæltet. Med funktioner som ZDAG-protokollen kan det endda være inden for slående afstand for at opnå blockchain hellige gral med høj hastighed og robust sikkerhed.

Mens konkurrenter (som Neo, Origin eller BitBay) er i marken, er det ikke svært at forestille sig, at Syscoin med sin alsidige Ethereum-bro vil være den første til at tilbyde en virkelig decentraliseret version af Amazonas markedsplads i den nærmeste fremtid . Så vidt det går, har det et klart udsigter.

Der er dog også ulemper ved decentrale markeder. Den mest åbenlyse er manglen på regulering. Det er ikke klart, hvordan Syscoin-platformen kan forhindre salg af ulovlige genstande som stoffer og våben. Nogle genstande, såsom våben, er lovlige i en jurisdiktion og ulovlige i en anden. Hvordan skal en decentral markedsplads håndtere sådanne problemer?

Overholdelse vil være en stor hovedpine. Det er imidlertid ikke umuligt, at der opnås en brugbar løsning. Syscoin insisterer hårdt på, at det er i overensstemmelse med alle relevante love og regler.

Når alt kommer til alt var online detailhandel, da det først opstod, uforlignelig forvirring med hensyn til jurisdiktion og regulering. En sådan forvirring klarede sig med tiden, og Amazon, eBay og andre giganter blev de største virksomheder på planeten.

Sådan køber du Syscoin

Syscoin fås i flere børser som Binance, Bittrex, Coinswitch og andre. Hvis du allerede har bitcoin, kan du bruge din bitcoin-tegnebog til at udveksle Syscoin. Opret en konto på børsen, bekræft din identitet, og sikre din konto ved hjælp af tofaktorautentificering. Indsæt nu midler på kontoen, og når penge dukker op, skal du bytte dem til den ønskede mængde Syscoin.

Flere oplysninger om Syscoin

Lanceret i 2014 som en Bitcoin-gaffel, kan Syscoin flettes ud sammen med Bitcoin, hvilket giver det et sikkert fundament. På samme tid er Syscoin hurtigere og meget mere skalerbar og opnår en kapacitet på mere end 60000 transaktioner pr. Sekund (TPS) sammenlignet med mindre end 20 for Bitcoin.

Syscoin ser ud til virkelig at have løst det, som Vitalik Buterin har kaldt “blockchain-trilemmaet:” den åbenbare kendsgerning, at man blandt dyderne ved decentralisering, sikkerhed og skalerbarhed kun kan vælge to og give afkald på den tredje.

Konventionelle kreditkort skal helt sikkert vælge de to sidstnævnte på bekostning af det første (de kontrolleres af virksomheder som VISA), mens altcoins, per definition decentraliseret, vælger den ene eller den anden af ​​de to sidstnævnte.

Syscoin klipper Gordian Knot med den blærende hurtige Z-DAG-protokol, en bevis for arbejdskonsensusmekanisme bygget oven på det vigtigste Syscoin-lag.

Ud over en robust e-handelsplatform har Syscoin 4.0 bygget en hurtig og sikker tovejsbro med Ethereum, hvilket gør den interoperabel med ERC-20-tokens. På denne måde kan Ethereum-udviklere drage fordel af Syscoin-funktioner og omvendt.

Ethereumtransaktioner, som Bitcoin, er forholdsvis langsomme, men brugere kan mobilisere Syscoyns høje kapacitet til hurtigt at transaktere mængder af tokens over hele netværket; ligeledes kan Syscoin-brugere bruge Ethereum-funktioner såsom smarte kontrakter. Med tiden vil udviklere være i stand til at konstruere broer på tværs af andre netværk efter behov, hvilket gør platformen meget mere kraftfuld.

Syscoin tilbyder også en digital autentificeringstjeneste, der gør det muligt for brugere at bruge kryptografi til at udstede og godkende krypterede digitale certifikater (titler, garantier, licenser osv.).

Syscoin er ikke uden rivaler. Andre platforme som Origin og Bitbay sigter også mod at tilbyde decentraliserede e-handelsprotokoller. Investorer vil være kloge til at tage disse konkurrenter i betragtning, mens de vurderer de langsigtede udsigter for Syscoin.

Holdet

Syscoin ledes af Jag Sidhu, medstifteren og den ledende kerneudvikler af platformen. Han er ekspert inden for maskinlæring og kunstig intelligens med mere end 20 års erfaring inden for softwareudvikling. Marketingteamet består af Andres Cortes, en dApps-udvikler, sammen med et team af andre udviklere.

Konklusion

Alt i alt er Syscoin en lovende platform med enormt potentiale for fremtidig vækst. Efter en ret langsom start har det været at opbygge kapacitet, og det har introduceret et stort antal innovative funktioner undervejs. Det hævder endda at have opnået et højt sikkerhedsniveau kombineret med høj hastighed.

Hvis det fortsætter på denne vej, er det rimeligt at forudse en fremtid, hvor det kan tilbyde en virkelig inkluderende og decentraliseret markedsplads – en blockchain-Amazon – hvor nogen kan deltage. Dog forbliver forhindringer. Det mest åbenlyse er selvfølgelig spørgsmålet om regulering, hvilke hunde generelt blokerer teknologi. Vil en virkelig decentraliseret markedsplads komme ind i regulatorernes krydshår?

Amazon er for eksempel et selskab, der opererer under en veldefineret juridisk ramme. Det kan ikke holdes ansvarlig for alle ulovligheder, der finder sted på dets websted, men det er på samme tid forpligtet til at forhindre dem til deres bedste evne ved at tage visse handlinger.

Vil der være en lignende juridisk ramme på plads for Syscoin, når (eller hvis) det kommer til moden frugt? Eller vil Syscoin blive tvunget til at operere i skygger, et paradis for kriminelle og forhandlere af lyssky varer?

Kun tiden vil vise, men der er ingen grund til at være for tidligt pessimistisk med hensyn til denne score. Blockchain får almindelig accept hver dag, selv af regeringer, så vi kan håbe på at have en oplyst og progressiv opfattelse i stedet for at lukke projektet i sine tidlige dage.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner