Stellar VS Ripple: Hvilket Crypto Payment Network er bedre?

I denne artikel vil vi se på to af de største aktører, der ønsker at få kontrol over betalingsområdet; Stellar vs Ripple.

Fra og med 2019 har kryptoverdenen skabt et par projekter, der er bakket op af seriøse kapital- og teknologifolk. I den rækkefølge af ideer får satsninger, der fokuserer på en bestemt niche, der skal serveres snarere end kryptokurver til alle formål (såsom ol ‘Bitcoin), trækkraft og fart.

stjerne vs krusning

Det er værd at nævne, at nogle af de nye satsninger i kryptoverdenen indeholder mere end bare crypto / blockchain-teknologi. Kort sagt, de udvikler og tilbyder en tjeneste, ofte økonomisk, men drager fordel af blockchain-teknologi eller andre kryptoteknologier, mange gange bare for hype snarere end en reel begrundelse for at bruge teknologien.

Men returnerer emnet. Stellar vs Ripple, højre, først skal vi grave lidt mere ind i begge og se, hvad der gør dem ens og ikke så ens.

  • Stellar er en open source-protokol, der indeholder en konvertering af digitale aktiver til fiat-penge, der muliggør verdensomspændende overførsler og pengeoverførsler i flere valutaer. Protokollen opretholdes af den non-profit Stellar Development Foundation. Stellar-netværket bruger en kryptokurrency kaldet Lumens (XLM) til at håndtere transaktioner inden for netværket. Se her for en liste over de bedste tegnebøger til opbevaring af din XLM.

Lightyear.io er det Stellars kommercielle arm og søger i øjeblikket vedtagelse og implementering af Stellar-teknologien kommercielt. Det er værd at nævne, at Jed McCaleb medstifter af Ripple også er grundlæggeren af ​​Stellar-satsningen.

  • Ripple fungerer som en realtids-live bruttoafviklingsplatform, der også tilbyder valutaveksling og pengeoverførselstjenester, der ejes og oprettes af Ripple Labs, et amerikansk selskab. Ripple sigter mod at “sikre, øjeblikkeligt og næsten gratis globale finansielle transaktioner af enhver størrelse uden tilbageførsler.”

XRP er Ripples oprindelige kryptokurrency, og den er blandt de top 5 mønter efter markedsværdi. Desuden ses det øget vedtagelse af finansielle institutioner og har til hensigt at øge vedtagelsen i overskuelig fremtid.

Stellar vs Ripple: Hvilket er bedre?

Begge systemer har deres kryptokurver, der ejes af deres seed-investorer, private investorer og almindelige brugere. De handles også åbent af kryptokurrencyudvekslinger og bruges som et middel til at gemme værdi eller til spekulativ investering. Så XLM vs XRP med hensyn til tokenværdi og udskiftelighed er ret ens i betragtning af at både deres værdi flyder og svinger i henhold til markedsforholdene.

Et hurtigt glimt af et XRP vs XLM prisdiagram …

Både XLM og XRP lider under de samme udsving, som alle de vigtigste kryptomarkeder gør, det er rigtigt, at de til tider kan præstere bedre end krypto-behemoten, Bitcoin, men de er stadig viklet ind og opfører sig som andre større kryptomarkeder. Så Stellar Vs Ripple-fejde kan ikke afgøres bare ved at se på markeds- / pristabeller.

XLM, Stellars kryptokurrency deler ligheder i teknologi og drift med XRP. Dette er et forventet resultat, da de deler en grundlægger og sigter mod at give et lettere og billigere alternativ til at flytte penge på tværs af grænserne. Men ak, forskellen ligger i deres mål, Ripple er rettet mod banker og finansielle institutioner, mens Stellar, selvom det stadig kan bruges af banker, fokuserer på gennemsnitlige mennesker og de ikke-bankede.

Så skal jeg investere i XRP eller XLM?

Det hele koger ned til personlig præference, hvilken vision passer bedre til din? Der er dog et godt spørgsmål, der kommer ud af begge projekter. Kan begge ventures eksistere sammen? Eller skal den ene køre ud af forretningen den anden? 

Begge kryptokurver deler så mange ligheder, at man bliver ført til at tro, at kun en er nødvendig. Ikke desto mindre er den mest synlige forskel deres målgruppe, XRP er der for at appellere til banker og finansielle institutioner, mens XLM fokuserer på at hjælpe de ikke-bankede og dem, der har brug for bedre adgang.

Økonomisk har XRP øget sin forretningsmodtagelse, og dets marked er, hvor pengene er, XLM afhænger af mere brugergreb for at opnå bæredygtighed. Derudover er XRP en deflateret kryptokurrency, mens XLM går den inflationære vej. XRP har fået mere finansiering, men det kan forventes, da de er målrettet mod banker og kapitalholdere.

I den teknologiske del af Stellar Vs Ripple-diskussionen begynder vi med at bemærke, at deres algoritmer er forskellige. XRP bruger bevis for rigtighed og en unik konsensus for XLM. Ripples XRP er mere central end Stellars XLM, men de er begge decentraliserede som standard. Det er værd at bemærke, at begge sigter mod at holde lavere gebyrer og hurtige transaktioner.

Fremtiden for Stjernelys (XLM) 

Det har været succes indtil videre, XLM er blevet vedtaget af større børser, og det er enig med det primære koncept for kryptokurver. Konceptet siger, at kryptokurver er beregnet til at give adgang til finansielle tjenester for ikke-bankede eller underbankede, XLM er også mere decentraliseret end XRP, et andet punkt til fordel for at ride trenden.

Der er ingen grund til at tro, at begge projekter ikke kan eksistere sammen. Ripple har flere højt profilerede partnere, der inkluderer store banker og finansielle institutioner, Bank of America er en af ​​dem. På den anden side er Stellar-partnerskaber for det meste fokuseret på deres teknologi snarere end som en tjeneste (Husk, det startede som en nonprofit-venture). Som et resultat er partnerskaber med IBM og Deloitte blandt de mest bemærkelsesværdige og viser Stellars stabile vej til succes.

Betyder det så, at Stellar Lumens vil overleve? Hvis vi ser på et stjernekort, som det tidligere nævnte, kan vi se deres markedsvolumen og udvikling svarer til andre store kryptokurver. Derfor kan vi antage, at Stellar er i det i lang tid, men kryptokurver er flygtige og stadig en meget ung teknologi og marked.

Stellar vs Ripple: Konklusion

Stellar Lumens (XLM) og Ripple (XRP) deler mange ligheder, men adskiller sig i deres målgruppe. Ripple er forbundet med højt profilerede partnere, mens Stellar lyder mere som non-profit teknologi, der sigter mod at nå individer og underbank.

Stellar Lumens bruger ikke (PoW) Proof of Work eller (PoS) Proof of Stake til at betjene og sikre sin blockchain. Den er afhængig af et byzantinsk aftalesystem. Systemets inflationsvaluta har en fast stigning på 1% om året.

Ripple Protocol-konsensusalgoritmen (RPCA) køres hvert par sekunder i hver node. Dette gøres, så korrekthed og orden opretholdes i netværket. Når konsensus opnås, betragtes denne hovedbog som “lukket”, og den betragtes som den seneste. Normalt er algoritmen vellykket, og næste runde starter. Ellers ville en gaffel forekomme, men det er meget usandsynligt.

Som med enhver kryptovaluta i omløb er det svært at komme med nøjagtige Stellar-forudsigelser. Væksten på kryptokurrencymarkedet synes uundgåelig, Stellar har et par funktioner, der gør det til en god kandidat til langsigtede investeringer.

  • Jed McCaleb, en af ​​Ripples grundlæggere sammen med et fremragende hold.
  • Et gennemprøvet arbejdsprodukt.
  • Gode ​​partnerskaber og integrationer såsom Wirex, Stripe, Microsoft, IBM.

Den nuværende pris virker lidt undervurderet i forhold til Bitcoin, det kan være et godt tidspunkt at overveje at komme ind på markedet.

Ripple deler disse fordele med Stellar, men det er værd at nævne, at der er meget mere kapitalinvestering i Ripple på grund af dets højt profilerede partnerskaber og målgruppe. Ripple var over hele nyheden i 2018 på grund af dets partnerskaber med store navne, og det forårsagede stigninger i prisen på XRP. 

Hvilken, så? Det er svært at vide, og desværre giver vores krystalkugle os ikke et klart billede. Men i betragtning af alt, hvad vi analyserede før, er det ikke vildt at sige, at begge aktiver er ret gode på udkig efter en mulig investering.

Stellar Vs Ripple-kampen ser ud til at have endt med et teknisk uafgjort, de kan begge eksistere sammen, da de har forskellige mål. Ja, de har ligheder, men at begge er baseret på en vellykket model og ikke nødvendigvis er en dårlig ting. Begge er lovende, bæredygtige og har en solid grund.

Invester som altid kun det, du har råd til at tabe, og foretag din due diligence.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner