Så här köper du Decred (DRC) 2021 [Steg-för-steg-köpguide]

De flesta kryptotoken är byggda kring ett samhälle, och det är denna gemenskap som får dem att blomstra eller misslyckas. För ett mynt som Bitcoin har det fått globalt stöd och är fortfarande i stor utsträckning. I den här guiden kommer vi att titta på hur man köper Decred. Decred är en gaffel med den ursprungliga bitcoin-koden och fokuserar på On-Chain-styrning och konsensusmekanism.

Decred-communityn bygger på styrningssystem som ger samhället formella rättigheter att fatta och hantera beslut och beslut på projektnivå. Decred lanserades 2016 av företaget O och har haft en imponerande tillväxt jämfört med några av tokens med liknande ursprung.

Decred kombinerar både Proof-of-Work och Proof-of-Stake-konsensusalgoritmen för att skapa en gemenskap för att fatta rättvisare beslut. I den här guiden kommer vi att titta på hur man köper Decred, de bästa plånböckerna för att hålla symbolen och de bästa börserna att köpa DRC från.

SNABBGUIDE: Hur man köper Decred (DCR)

1. Gå till Binance-webbplatsen

2. Registrera dig och få ditt konto verifierat

3. Ställ in din 2FA

4. Klicka på Exchange-fliken

5. Välj det par du vill byta DCR / ETH eller DCR / BTC

6. Klicka på “Köporder” och lägg din beställning och vänta tills din beställning fylls genom fliken Order

7. Du är nu den stolta ägaren av någon DCR

Gå till Binance

Var kan jag köpa Decred DCR – Top 5 Exchange

En av de minst ställda frågorna när du köper en token är — Varför köper du token? De flesta köper en symbol eftersom de tror på projektet. för andra är det strikt för vinst / investeringsändamål, medan de för vissa syftar till att sätta in sådana tokens.

hur man köper Decred

Oavsett anledningen till att du vill köpa en token måste du dock gå igenom ett utbyte. Crypto-utbyten ger dig enkel tillgång till att köpa och sälja en symbol som du väljer. När du väljer en plånbok för att köpa en token måste du ta hänsyn till vissa faktorer som valutan att köpa med och kryptopar som stöds på börsen.. 

NameDeposit MethodBuy
Binance

binance utbyte

 • Banköverföring (ACH)
 • banköverföring
 • Kryptovaluta
 • Kontokort
 • Elektronisk överföring
Betyg: 5

Gå till Köp

Kraken

 • Elektronisk överföring av medel
 • Banköverföring (SEPA)
 • Elektronisk överföring
 • Ethana vårdnad
Betyg: 5

Gå till Köp

Huobi

 • Kreditkort
 • PayPal
 • TransferWise
 • Crypto
Betyg: 5

Gå till Köp

YoBit

 • Crypto
 • Kreditkort
 • Kontokort
Betyg: 5

Gå till Köp

OKEX

 • Crypto
 • Kreditkort
 • Banköverföring
 • Kontokort
Betyg: 5

Gå till Köp

Steg-för-steg-guide för att köpa decred 

En av de saker som köpare tittar på innan de köper ett mynt är dess historiska data. För Dekred, dess ICO hölls i februari 2016 och priset flyttade från under $ 1 till $ 2,39. Under tjurkörningen 2017 och 2018 drabbades det av ett bakslag med priset som sjönk så lågt som 70 till 80 cent, och sedan gick det så högt som $ 110 till $ 120. Under månader 2020 stannade priset under 20 dollar och mot slutet av året steg priset över 20 dollar till det nuvarande priset. Hittills är prisbanan från den initiala ökningen, prisfallet, tjurkörningen och kraschen ända ner till den nuvarande stigningen liknar tillväxtmönstret för tillväxt för de flesta tokens som lanserades mot slutet av det senaste decenniet. DCR har visat ett stadigt tillväxtmönster, och här är en guide om hur man köper Decred på vissa börser.

Hur man köper Decred på Huobi

Steg 1: Skapa ett konto på Huobi Global och verifiera ditt konto och gör din KYC

Steg 2: Klicka på “Saldo” högst upp på Huobi-sidan och bläddra sedan till “Exchange Account” för att sätta in din USD. Konvertera din USD till BTC

Steg 3: Sök efter DCR och klicka på DCR / BTC-paret. 

Steg 4: Kontrollera ditt saldo först för att säkerställa att du har gjort din USD- eller BTC-insättning, ange sedan mängden DCR du vill köpa och klicka sedan på köp.   

NOTERA Du kan antingen använda marknadsorder eller begränsa order för att köpa din DCR. Du kan också använda stop-loss-ordern om du väljer att handla på kort sikt för att förhindra förlust.    

Så här köper du Decred på YoBit

Steg 1: Skapa ett konto på YoBit, verifiera ditt konto och gå sedan till inställningar för att ställa in din 2FA.

Steg 2: Klicka på “Balanser” högst upp på Yobits webbplats, klicka på BTC och sätt in din BTC. Du kan också välja att sätta in fiat genom att välja från listan över insättningsmetoder. Du kan bläddra till botten av sidan till “Väntande insättningar” för att verifiera om din transaktion har gått igenom. 

Steg 3: Navigera till “Trade”, som finns i det övre vänstra hörnet på sidan, sök efter DCR, välj rätt par och skriv in det belopp du vill köpa systemet beräknar handelsavgifterna automatiskt. Du måste uppdatera sidan för att kontrollera ditt köp i saldoavsnittet. 

Steg 4: Du kan också använda YoBit-chattavsnittet för att kommunicera med andra handlare för ett bättre fynd. Du kan nu överföra din DCR till önskad plånbok. 

Bästa plånböcker att hålla Decred DCR

Det har tagit DCR månader att flytta från en position under $ 20 till en position över $ 100. Att hålla ett mynt under en längre tid kan vara en dålig idé. Om du tänker långsiktigt är det säkrare att hålla dina mynt i en plånbok. I den här ”How to buy Decred” -guiden tittar vi på några av de bästa plånböckerna för att lagra din DCR. Decred stöds av hårdvaruplånböcker och har sin egen officiella plånbok, Decrediton, en GUI-plånbok för Windows, macOS och Linux. De flesta kryptoanvändare föredrar mobilplånböcker för Android och iOS eftersom det gör det möjligt för dem att få tillgång när de är på språng. Här är några plånböcker som gör att du kan lagra DCR. 

NameTypeGet
TREZOR One

trezor en

 • Hårdvara
Betyg: 5

Skaffa plånbok

Ledger Nano S

 • Hårdvara
Betyg: 5

Skaffa plånbok

Exodus plånbok

 • Mobil
Betyg: 5

Skaffa plånbok

Trust Wallet

 • Mobil
Betyg: 5

Skaffa plånbok

Mer information om Decred [FAQS]

Vad är decred?

Decred lanserades i februari 2016 av Jake Yocom-Piatt under företag 0. Decred är en gaffel bitcoin och har mycket inflytande från det; Det är emellertid utformat för att lösa några av problemen relaterade till blockchain-styrning. Decred arbetar med en kombination av två konsensusmekanismer Proof-of-Stake (PoS) och Proof-of-Work (PoW). Den unika kombinationen av PoW och PoS hanteras på en offentlig plattform som heter Politeia. Eftersom Decred fokuserar på blockchain-styrning skapar det ett demokratiskt samförstånd i stället för den centraliserade gruvdriften som plågar bitcoin. Eftersom styrningen är samhällsbaserad görs inlämnande av förslag, screening, kontroll och röstning för Decred ekosystemets utveckling av medlemmar i samhället. För att göra det möjligt för ekosystemet att fokusera på decentraliserad styrning används DCR-token för att utföra transaktioner på systemet. 

Är Decred en bra investering?

Efter att ha upplevt månader med långsam tillväxt 2020 har DCR stigit i pris astronomiskt under den senaste månaden och har lyckats stanna där. Det finns många variabler som påverkar om ett mynt kommer att vara en bra investering, och oftast måste investerare undersöka för att hitta dem. Dered har dock visat sig vara en rättvis investering med mer förbättring och fler partnerskap. Decred kommer sannolikt att slå och överträffa sin ursprungliga ATH.   

Om Decred (DCR) -token

Det finns ett maximalt tak på 21.000.000 DCR-tokens, och cirka 60% av dessa tokens är för närvarande i omlopp. I skrivande stund har den pris på Decred är $ 105,63 med en 24-timmars handelsvolym på $ 54,214,792. Enbart på Binance har DCR / BTC en handelsvolym på 2 493 254 dollar. Eftersom det finns 21 miljoner DCR-token, brytades cirka 8% av token före tokenlanseringen, 4% distribuerades som luftdroppar. Däremot fördelades den andra hälften för att täcka kostnader som företaget 0 förvärvade under utvecklingen av protokollet.

Avgjort team

Decred är ett outsourcat och samhällsfokuserat projekt. Detta innebär att det har mycket stöd för att säkerställa dess tillväxt och hållbarhet. Men de som står i spetsen för Decred är: 

Jake Yocom-Piatt, fungerar som projektledare för Decred. Han är också grundare och VD för företag 0 och har varit involverad i flera kryptovaluta- och blockchain-projekt, inklusive Lightning Network Daemons skapande.

Marco Peereboom fungerar som direktledare för flera team som arbetar med Decred-projektet. Han är också teknisk chef för företag 0 och var tidigare senior arkitekt på Dell. 

Slutlig dom 

Decred fokuserar på att lösa problemet med decentraliserad styrning på blockchain. Om projektet framgångsrikt kan upprätthålla sin infrastruktur för styrning och gå mainstream kommer priset på DCR att stiga. Som det är, går token relativt bra på marknaden och kan slå nytt ATH när fler utvecklingar äger rum. Eftersom det är öppen källkod är det gratis och lätt att bidra och vara en del av Decred tillväxtprocessen. Genom denna riktlinje kan du lära dig “Hur man köper Decred” och bli en Decred community-medlem.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner