MaidSafeCoin-prisforudsigelse (MAID) for 2021, 2023 og 2025

Midt i denne pandemi gik folk nu ind i en digital investering for mindre kontakt med nogen. Folk var også blevet mere digitaliseret. På linje med det kan du med et par klik investere og tjene renter online uden at risikere dit liv, og det er problemfrit!

Da der var en masse kryptoplatform på markedet i dag, er MaidSafeCoin en af ​​de online investeringsplatforme, som du kan stole på. Med sine ubestridelige tjenester er det også et investeringsselskab, der ikke spilder dine mønter, fordi SafeCoin kan genbruges, når de handlende handler dem med netværkstjenester. Det giver også brugerne mulighed for at vende tilbage og generere interesse, der ikke er uretfærdig for deres side. Det er også en kryptokurrency, der er fri for transaktionsgebyrer.

Sid stille og gør dig klar til at rulle ned i denne MaidSafeCoin-prisforudsigelsesartikel, da vi vil uddybe fremtiden for MaidSafeCoin (MAID) ved at vise dens prognose, hvordan den eksisterer på markedet i dag, hvor kompetent MaidSafeCoin er og dens overlevelse siden første dag.

forudsigelse af maidsafecoin-pris

MaidSafeCoin (MAID) historisk prisanalyse

MaidSafeCoin (MAID) har handlet i 42 måneder (4 år) nu. Det begyndte at handle den 7. august 2017 til den første pris på $ 0,3631. Siden den første handel havde MaidSafeCoin cirka 67,00% vindermåneder. MAID’s high-time var $ 1,30. Lige nu er MaidSafeCoin prissat til 0,2813 $, 78,34% lavere end dets all-time high. Dette var et stort fald i prisen på MAID-mønterne.

MaidSafeCoins pris varierede imidlertid mellem $ 0,1067 og $ 0,2805 i løbet af de sidste 3 måneder, hvilket betyder, at den havde en sammensat månedlig rente på 38,03% og en ekstrapoleret sammensat årlig vækstrate på 46,82%. I løbet af de sidste 6 måneder varierede prisen på MaidSafeCoin mellem $ 0,0891 og% 0,2805, hvilket giver en sammensat månedlig vækstrate på 21,07% og en ekstrapoleret sammensat årlig vækstrate på 8,92%. Lidt efter lidt indeholder MAID-mønterne deres værdi igen og konkurrerer igen med de andre mønter på markedet.

Når vi går længere tilbage, blev MaidSafeCoin prissat til 0,0888 for et år siden, hvilket giver en sammensat månedlig vækstrate på 10,05% og en sammensat årlig vækstrate på 2,16% siden da. Det er ikke en stor ændring, men det var et godt tegn til at begynde med.

Nuværende pris, markedsværdi, leveringsoplysninger

MaidSafeCoin er et digitalt token, der i øjeblikket er prissat til $ 0,3172 med en MAID-pris på 10,03321632% i dag. Det markedsværdi af MaidSafeCoin er USD 143.530.466, hvor452.552.412 MAID cirkulerer i øjeblikket. 24-timers prisbevægelsesdiagrammet indikerer, at der var handel med $ 873.113 i værdi. Prisen toppede på $ 0,3326 i løbet af de sidste 24 timer, mens den laveste pris var $ 0,2881.

maidsafecoinMaidSafeCoin (MAID)

Rang: 152$ 0,480074 Pris (BTC) Ƀ0,00001000 Markedskap$ 217,27 MVolumen$ 1,05 M24h-ændring 9,4% Samlet forsyning452,55 M PIGE

MaidSafeCoin (MAID) Forudsigelser om fremtidig prisprognose

Hvis du vil investere i et digitalt aktiv på grund af det enorme afkast, hvor prisen har en enorm positiv stigning, så er MaidSafeCoin den platform, du ledte efter! Med fremdriften på digitalisering af aktiver stigende og bevidstheden om kryptovalutaaktiver også stigende, har MaidSafeCoin et stort potentiale forude. De implementerer strategier, så prisen på deres tokens vil stige i de næste dage, de næste måneder og de næste år.

Hvis du investerede $ 100 nu, kan din nuværende investering være værd $ 70.014 i 2022, hvilket er et år fra nu. Således er investering på lang sigt meget effektiv på MaidSafeCoin, fordi som forudsagt i $ 2026 vil $ 100 dollar, som du har investeret, være $ 150 eller sandsynligvis højere end det.

MaidSafeCoin (MAID) kortvarig prognosetabel

AfterPriceChange
1 dag $ 0,287 -9,394%
En uge $ 0,347 9,413%
1 måned $ 0,238 -24,968%
6 måneder $ 0,327 3,152%
1 år $ 1.321 54,855%

MaidSafeCoin (MAID) Langsigtet prognosetabel

AfterPriceChange
2022 $ 0,506 59,71%
2023 $ 0,657 107,22%
2024 $ 0,877 176,67%
2025 $ 1.250 294,07%

* Denne prisforudsigelse er baseret på data indsamlet fra forskellige kilder, der kun er beregnet til uddannelsesmæssige formål og ikke betragtes som investeringsrådgivning. Brugere bør foretage deres egen forskning, før de investerer.

MaidSafeCoin-prisforudsigelse i 2021

Dette år er ikke et produktivt år for MAID, men det var udgangspunktet, hvor prisen på MAID-mønterne vil stige og vil påvirke de følgende år. Det er kun en lille stigning i prisen, men det er et godt tegn på, at MaidSafeCoin-mønter igen vil dominere markedsverdenen. I henhold til prognosen og den algoritmiske analyse blev prisen på MAID ved udgangen af ​​året 2021 forudsagt at være $ 0,4173, hvilket har en ændring på 31,56% sammenlignet med den nuværende pris, der er $$ 0,3172.

MaidSafeCoin-prisforudsigelse i 2023

Da prisen på MAID-mønter fortsætter med at stige, var muligheden for at have et godt afkast høj. MaidSafe har, ligesom de mest kommende mønter, set en væsentlig del af sin værdi udslettet af Cryptocurrency-bjørnemarkedet i år. Det var forudsagt gennem algoritmisk analyse, at prisen på 1 MAID i år 2023 var $ 0,6573. I dette år vil prisen på MaidSafe være mere eller mindre stabiliseret. Dette betyder, at yderligere fald i det mindste i dette år er usandsynligt. Som sådan forudsiger websteder som Walletinvestor.com en gradvis stigning i de følgende år.

MaidSafeCoin-prisforudsigelse i 2025

Med en jævn prisstigning hvert år blev MAID sagt at være en af ​​de hårde konkurrenter på markedet, især den nuværende langsigtede tendens, der får MAID-prisen til at fortsætte opad. MaidSafeCoin-prisforudsigelse antyder, at MAID-prisen er op til en langsigtet 286,243225% i MAID-prisværdien med en 4-5 års investering. I år 2025 vil MAID-prisen være $ 1,2500, hvilket har en ændring på 294,07% fra prisen nu. Prisen kan altid ændres, overvågning via nyhedsbrevet og sociale medier er et must for investorerne at vide, om det er det bedste tidspunkt at investere.

Er MAID en god investering?

At spørge om investeringens kapacitet og godhed er ikke nyt, da det vil tilskynde dig som investor til at købe eller investere i MaidSafeCoin. Så er MAID en god investering? Svaret er ja. Hvorfor? Fordi behovet for datalagring uundgåeligt vil vokse. Og MAID var altid på udkig efter fremtiden, som får dem til at skabe en decentral, billig og hurtig mulighed, som dine brugere måske vil have.

Bortset fra det, fortsætter MAID-priserne gennem årene med at stige, og din investering vil få et bedre afkast i fremtiden. MAID-tjenesten betalte også brugerne for at bruge netværkstokenet, som er Safecoin, hvilket er sandt, et stort punkt, at MAID er en god investering. Desuden var MAID blevet et øje for offentlighedens interesse, da det blev en af ​​de mest handlede kryptokurver på Poloniex, sandheden skal fortælles, den overgik endda ETC og ETH, som blev betragtet som giganter for 2 år siden i handelsvolumen.

MAID giver også en platform til sikkerhed og privatliv online. Faktisk står navnet MaidSafe for Massive Array of Internet Disks, Secure Access for Everyone. Du investerede sikkert, og MAID risikerer ikke din identitet. MAID gennemgår også mange tests for at være en effektiv online investeringsplatform og udviklede en række algoritmer, der inkorporerer mere sikker adgang til investorerne.

Der var også fordele, som du vil have ved at investere med MaidSafeCoin, ligesom lave gebyrer for transaktioner, international accept, uforanderlig rekord, sikker havn fra valutarisici, pseudonymitet, ingen kreditkortafvisninger og personlige data ikke eksponeret. Selvom det på trods af alt dette først er at veje de positive og negative virkninger af investeringen, er det et must, så du kender det mulige resultat af dine penge. I sidste ende er det op til dig, din beslutning, og hvordan vil du håndtere og tage sig af ansvaret, når du kommer ind i MaidSafeCoin-verdenen.

Sådan køber du MaidSafeCoin (MAID)?

Størstedelen af ​​MAID-mønterne findes på børser som Hit BTC, Poloniex og Bittrex. Fra juli 2018 er den tilgængelig i 6 børser på nettet. Det kan primært udveksles ved hjælp af BTC. En bruger skal overføre sin BTC til de børsnoterede børser, hvor de kan afgive en handelsordre for at købe MAID mod deres ejede BTC. Brugeren skal derefter oprette en BTC-adresse og derefter trække deres MAID-mønter ud af børsen for at sende til den oprettede BTC-adresse.

Hvis du foretrækker en lettere måde at købe MAID på, kan du altid bruge den Changelly eller ChangeNOW!

Flere oplysninger om MAID

Hvad er MaidSafeCoin (MAID)?

MaidSafe firma oprettede MAID for at have let adgang for folket til at gemme deres data og revolutionere den almindelige måde at lagre dataene på. MaidSafeCoin er rygraden i SAFE-netværket. Det sigter mod at certificere, at alle brugere vil have en gevinst eller belønning med den værdi, de har investeret. Det nævnte firma lagrede sine data på en cirkuleret måde for at forhindre blockchain.

SAFE (Safe Access for Everyone) -netværket er sikkert og har et lagersystem, der var blevet decentraliseret og afviklet fra de forskellige brugere af systemet. På den anden side har MaidSafeCoin denne kaldte “landbrug” -proces, hvor den har en give og tager procedure på investorerne, hvilket betyder, at de leverer ressourcer, men på samme tid modtager de handlende også sikre mønter.

Du har sandsynligvis stødt på nogle online kryptoplatforme, der ikke kan garantere sikkerheden ved din investering. I modsætning til dem er MaidSafeCoin’s højeste prioritet sikkerheden for din investering. Du, investoren har direkte adgang til det, du har gemt, og du vil være opmærksom og opdateret om dit aktiv. Indskyderen kan også bruge netværket anonymt.

Holdet

MaidSafe blev konceptualiseret i 2002 af den skotske ingeniør David Irvine, administrerende direktør for virksomheden og en tidligere it-konsulent. MaidSafe er et lille team bestående af tænkere, investorer, tinkere, ph.d.er, ingeniører og designere. Selvom MaidSafe er baseret i Ayr, Skotland, har hun trukket talenter fra mange forskellige kulturer og lande.

MaidSafe blev grundlagt af fire ikke-udøvende direktører. Først var David Allan, en virksomhedsadvokat med 35 års erfaring inden for fusioner og opkøb. Han har også været direktør i adskillige tech-startups. Der er også en mand ved navn Andy Laverty, der er en kvalificeret revisor og har haft stillinger som midlertidig tidligere finansdirektør hos Sun Microsystems og koncernchef for FNZ, en formuestyringssoftware som en service.

Desuden er David Cosh også en af ​​de ikke-administrerende direktører, da han har 40 års erfaring med at arbejde på direktørniveau, have en voksen drikkevareforretning til $ 40 mio. Og beskæftige 350 mennesker. Endelig var Fraser Hutschion. Fraser har 26 års tjeneste som operationel pilot i Royal Navy. Han var også Senior Manager hos AA og var ejer og operatør af en familievirksomhed.

De nævnte navne ovenfor var blot nogle af de mest fremhævende navne i MaidSafe-teamet, men der var stadig mange tænkere og innovatorer, der sammensatte MaidSafe. De er det hemmelige våben, som MaidSafe har for at overleve og stadig eksisterer i markedsverdenen.

Konklusion

Ser man på de stigende datahastigheder og brugernes behov, vil lagring snart være en stor bekymring. Med den uendelige konkurrence på markedet i dag leverer MaidSafe en decentral løsning, der fungerer som et stort incitament til at udnytte de ekstra ressourcer ved hjælp af SAFE-netværket.

Frem for alt er det kun meningsfuld at foretage en informeret MaidSafe-prisforudsigelse, hvis du nøje følger markedstendenser. På trods af alt det underfald og de problemer, der findes om PIGEMIDDEN, tror mange mennesker stadig på PIGEMIDDELETS potentiale til at stige i fremtiden. Med den samlede indsats fra MAID-teamet garanterer de, at din investering ikke er værdiløs, og du, investorerne kan vælge, hvor meget lagerplads du vil levere til MAID-netværket, eller du kan vælge at bruge systemet, mens du slet ikke leverer noget. Så der er ingen grund til, at MaidSafeCoin (MAID) ikke er dit valg for at investere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner