Πρόβλεψη τιμής κέρματος LEND & Ανάλυση δανεισμού Peer-to-Peer

Εάν παρακολουθείτε τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων, ίσως έχετε ακούσει για την πλατφόρμα ETHLend. μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα δανείων που χρησιμοποιεί κρυπτονομίσματα ως ασφάλεια. Εάν ναι, πιθανώς γνωρίζετε για το διακριτικό LEND της πλατφόρμας και αναρωτιέστε εάν είναι μια καλή μακροπρόθεσμη επένδυση. Διαβάστε παρακάτω για μια πρόβλεψη τιμής κέρματος LEND που μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε.

Τι είναι η αποκεντρωμένη χρηματοδότηση?

Μόλις εμφανίστηκε το Bitcoin το 2009 κατάφερε να ανοίξει το δρόμο για πολλά άλλα κρυπτονομίσματα, με περισσότερα να δημιουργούνται σχεδόν κάθε μέρα. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ακούσει πιθανώς για το Bitcoin, πολλοί έχουν μόνο μια αόριστη κατανόηση του τι είναι τα κρυπτονομίσματα. Αποδεικνύεται ότι τα κρυπτονομίσματα αποτελούν μέρος της ευρύτερης έννοιας της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (γνωστός και ως Defi). ένα σύστημα ανταλλαγής χρημάτων που αποκόπτει τους μεσάζοντες υπέρ των άμεσων συναλλαγών μεταξύ ομοτίμων.

Οι άμεσες, ομότιμες συναλλαγές σημαίνουν πολύ περισσότερα από την απλή αποστολή χρημάτων ή την πληρωμή αγαθών ή υπηρεσιών. Μια από τις πιο ελπιδοφόρες εφαρμογές του Defi είναι ο δανεισμός χρημάτων.

Εάν έχετε δοκιμάσει ποτέ, ή ακόμη και σκεφτήκατε να λάβετε δάνειο από μια τράπεζα, γνωρίζετε ήδη ότι είναι μια μακρά, δύσκολη διαδικασία με τόνους γραφειοκρατίας και φαινομενικά αιώνια αναμονή. Πρέπει επίσης να δείξετε στην τράπεζα τι φαίνεται να είναι τρελά ποσά εξασφαλίσεων. Ο αείμνηστος Bob Hope το έθεσε υπέροχα: «Η Τράπεζα είναι ένα μέρος που θα σας δανείσει χρήματα εάν μπορείτε να αποδείξετε ότι δεν το χρειάζεστε».

Ο Defi κόβει τις τράπεζες από την εξίσωση. Οι αποκεντρωμένες πλατφόρμες δανεισμού χρημάτων συνδέουν άτομα που πρέπει να δανειστούν χρήματα με άτομα που θέλουν να τα δανείσουν. Οι όροι δανείου συμφωνούνται και αποθηκεύονται σε έξυπνα συμβόλαια με κρυπτογραφικά tokens ως εγγύηση.

Έτσι έγινε το ETHlend.

Τι είναι το ETHLend?

Πρόβλεψη τιμής νομίσματος LEND

Με λίγα λόγια, ETHlend είναι μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα δανεισμού, που λειτουργεί στο blockchain Ethereum, όπου οι χρήστες μπορούν να δανείζονται κεφάλαια χρησιμοποιώντας κρυπτονομίσματα ως ασφάλεια.

Ας υποθέσουμε ότι έχετε μια ιδέα για μια νεοσύστατη επιχείρηση και χρειάζεστε τα χρήματα για να πραγματοποιήσετε το όραμά σας πραγματικότητα. Έχετε κάποια διακριτικά κρυπτογράφησης στο όνομά σας, αλλά δεν θέλετε να τα πουλήσετε επειδή πιστεύετε ότι η αξία τους θα είναι πολύ υψηλότερη στο εγγύς μέλλον. Έτσι, αντί να τα πουλάτε, κατευθυνθείτε στο ETHlend και δανείστε τα χρήματα από άλλο χρήστη, χρησιμοποιώντας τα κουπόνια σας ως εγγύηση. Εάν εξοφλήσετε το δάνειο σας, θα έχετε ακόμα τα κουπόνια σας.

Τι είναι το νόμισμα LEND?

Δανεισμός νομίσματος

Το διακριτικό LEND αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της πλατφόρμας ETHlend. Πρόκειται για ένα συμβατό με ERC20 διακριτικό κρυπτογράφησης, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λογισμικό πορτοφολιού Ether όπως το metamask ή το πορτοφόλι Trust. Η χρήση του LEND μέσα στην πλατφόρμα ETHlend σάς προσφέρει ορισμένα πλεονεκτήματα, όπως μειωμένα τέλη, airdrops και πρόσβαση σε ειδικές επιλογές και δυνατότητες πλατφόρμας.

Το ETHlend ICO συνέβη μεταξύ 25 και 30 Νοεμβρίου 2017 με τιμή 1 ETH έως 25.000 LEND. Με άλλα λόγια, 1 LEND αξίζει περίπου 0,01727 USD. Από τότε, τα νέα του ETHlend έρχονται τακτικά. Από τη σύνταξη αυτού του άρθρου, η πλατφόρμα έχει δημιουργήσει πάνω από 1.200 δάνεια με συνολικό όγκο σχεδόν 186.000 USD. Το μέλλον του ETHlend φαίνεται σίγουρα πολλά υποσχόμενο.

Τώρα που είστε εξοικειωμένοι με ποια είναι η πλατφόρμα ETHlend και μερικά από τα χαρακτηριστικά του διακριτικού LEND, ήρθε η ώρα να συνεχίσετε με αυτό που μάλλον είστε εδώ για… την πρόβλεψη της τιμής του νομίσματος LEND.

Πρόβλεψη τιμής νομίσματος LEND

Φυσικά, αν δεν γνωρίσετε κάποιο δίθυρο άτομο από το Gallifrey που τρέχει σε ένα μπλε κουτί, κανείς δεν μπορεί να κάνει μια απολύτως σίγουρη πρόβλεψη τιμής ETHlend. Κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα ποια θα είναι η τιμή των Bitcoin, Ether, EOS ή οποιουδήποτε άλλου κρυπτονομίσματος αύριο, πόσο μάλλον ένα ή πέντε χρόνια από τώρα. Θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο για την τιμή του πετρελαίου, του χρυσού ή οποιουδήποτε άλλου περιουσιακού στοιχείου.

Από τη σύνταξη αυτού του άρθρου, η τιμή για 1 κέρμα LEND είναι 0,012 USD και έχει αυξηθεί κατά περίπου 38% την τελευταία εβδομάδα, με ανώτατο όριο αγοράς άνω των 13,5 εκατομμυρίων USD. Αυτό είναι καλό να γνωρίζουμε… αλλά τι θα συμβεί στο μέλλον?

Όπως είπα και πριν, κανείς δεν ξέρει σίγουρα. Ωστόσο, ορισμένοι εμπειρογνώμονες και υπηρεσίες κρυπτοανάλυσης είναι γνωστό ότι κάνουν μια πρόβλεψη τιμής κέρματος LEND ή δύο. Και μπορούμε να δούμε τι λένε. Ακολουθούν οι έξι κορυφαίοι ιστότοποι που προσπαθούν να προβλέψουν το μέλλον του νομίσματος LEND:

Πρόβλεψη τιμής κέρματος Lins του Coinswitch:

Το Coinswitch είναι ένας ιστότοπος που συλλέγει πληροφορίες σχετικά με κρυπτονομίσματα από πολλά διαφορετικά μέρη. Προβλέπουν τιμή 0,14 USD για το 2021 και 0,37 USD για το 2023. Αυτό θα σήμαινε αύξηση 1,167% σε δύο χρόνια και τετραετή αύξηση πάνω από 3.000%. Σύμφωνα με αυτούς, η αγορά κουπονιών LEND είναι μια καλή μακροπρόθεσμη επένδυση.

Πρόβλεψη τιμής νομίσματος LEND Investor Wallet:

Το Wallet Investor χρησιμοποιεί λογισμικό τεχνικής ανάλυσης για να προβλέψει τις τιμές κρυπτογράφησης. Προβλέπουν ότι, ενώ η τιμή LEND μπορεί να αυξηθεί λίγο βραχυπρόθεσμα, τελικά θα μειωθεί… πολύ κάτω! Προβλέπουν μια τιμή 0,00193 σε ένα έτος και ότι το κέρμα θα χάσει πάνω από το 84% της αξίας του. Θεωρούν επίσης πολύ πιθανό ότι το LEND θα καταρρεύσει τελικά. Αυτό σίγουρα το κάνει να φαίνεται ότι το LEND είναι μια κακή μακροπρόθεσμη επένδυση. Αλλά με κάθε ειλικρίνεια, οι προβλέψεις του Wallet Investor είναι εξίσου τρομερές για σχεδόν όλα τα κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των Ether, Litecoin και Ripple.

Πρόβλεψη τιμής νομίσματος LEND του Cryptoground:

Το Cryptoground χρησιμοποίησε επίσης λογισμικό για να κάνει τεχνικές αναλύσεις ιστορικών τιμών κρυπτογράφησης για να προβλέψει τι θα συμβεί στο μέλλον. Το νευρωνικό τους δίκτυο προβλέπει ότι 1 LEND θα αξίζει 0,015 USD σε ένα έτος (περίπου 24%) και 0,263 USD σε πέντε χρόνια, πράγμα που σημαίνει αύξηση άνω του 2.000%. Λένε επίσης ότι το LEND είναι μια καλή μακροπρόθεσμη επένδυση.

Πρόβλεψη τιμής νομίσματος LEND της Digitalcoin:

Οι προβλέψεις της Digitalcoin δεν ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο, όπως ορισμένες από τις άλλες προβλέψεις σε αυτήν τη λίστα. Η πρόβλεψη για το LEND, ειδικότερα, είναι άνω του ενός έτους. Αλλά φέρνει μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Κατά τη στιγμή της σύνταξης αυτού του άρθρου, η τιμή LEND ήταν 0,0049 USD. Η πρόβλεψή τους ήταν τιμή 0,006 για τον Οκτώβριο του 2019, αλλά η πραγματική τιμή αυτή τη στιγμή είναι 0,012 και αυτή, η τιμή σύμφωνα με την πρόβλεψή τους, δεν θα συνέβαινε μέχρι το 2024. Επομένως, η τιμή του LEND ανεβαίνει στην πραγματικότητα πολύ πιο γρήγορα από ό, τι η Digitalcoin περίμενε.

Πρόβλεψη τιμής νομίσματος LEND Coinpredictor:

Οι προβλέψεις του Coinpredictor δεν προχωρούν πολύ στο μέλλον, οπότε λαμβάνουμε μόνο μια πρόβλεψη τριών μηνών από αυτές και δεν είναι καλή. Υπολογίζουν ότι σε τρεις μήνες η τιμή για LEND θα είναι 0,0017 USD, πράγμα που σημαίνει πτώση 86%.

Πρόβλεψη τιμής νομίσματος LEND του Tradingbeast:

Το Tradingbeast προβλέπει επίσης ένα καλό μέλλον για επενδύσεις σε κέρμα LEND. Λένε ότι η τιμή θα πρέπει να είναι περίπου 0,0024 USD έως το τέλος του 2020 και 0,0033 USD έως τον Δεκέμβριο του 2022. Αυτό σημαίνει αύξηση 163% στην τιμή εντός δύο ετών.

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για το μέλλον του διακριτικού LEND. Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι είναι μια κακή μακροπρόθεσμη επένδυση και τελικά θα καταρρεύσει εντελώς. Ωστόσο, οι περισσότεροι αναλυτές προβλέπουν ότι η τιμή του νομίσματος LEND θα αυξηθεί σημαντικά με τα πενταετή κέρδη μεταξύ 300 και 3.000%.

Φυσικά, το διακριτικό LEND δεν είναι απλώς ένα άλλο κρυπτογράφηση. Είναι κεντρικό στοιχείο της πλατφόρμας ETHlend. Ως εκ τούτου, η τελική επιτυχία του νομίσματος συνδέεται με την υιοθέτηση της πλατφόρμας από τους χρήστες. Και ενώ η έννοια των αποκεντρωμένων δανείων peer-to-peer που υποστηρίζονται από κρυπτογραφικά tokens και αποθηκεύονται σε έξυπνες συμβάσεις είναι ελκυστική, το ETHlend δεν είναι η μόνη αποκεντρωμένη πλατφόρμα δανεισμού εκεί έξω.

Έτσι, το διακριτικό LEND έχει πολλές δυνατότητες, αλλά αν πρόκειται να ανεβεί στα ύψη η πλατφόρμα ETHlend πρέπει πραγματικά να καλύψει. Αλλά η μαζική υιοθέτηση του ETHlend πιθανότατα δεν είναι πολύ κοντά. Η δίκαιη πρόσβαση σε δάνεια για όλους, χωρίς την ταλαιπωρία της εφαρμογής σε τράπεζα, είναι σίγουρα καλό πράγμα. Αλλά μπορεί να είναι λίγο μπροστά από την εποχή του. Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν παίρνουν πραγματικά αυτό που είναι όλο το buzz κρυπτογράφησης. Ακόμα και μερικοί άνθρωποι που κατανοούν τα κρυπτονομίσματα δεν πιστεύουν πλήρως στο μέλλον τους ή δεν τους εμπιστεύονται. Αυτό δεν είναι το καλύτερο σενάριο για μια αρχική πλατφόρμα δανεισμού χρημάτων που χρησιμοποιεί μόνο ως μάρκες κρυπτογράφησης.

Από την άλλη πλευρά, πολλοί ειδικοί συμφωνούν ότι τα κρυπτονομίσματα είναι εδώ μακροπρόθεσμα και θα επηρεάσουν σημαντικά τον τρόπο με τον οποίο δραστηριοποιούμαστε. Προβλέπουν επίσης ότι τα κρυπτονομίσματα θα αρχίσουν σύντομα να αφαιρούν την εξουσία από μεγάλες τράπεζες. Για μένα, αυτό ακούγεται καλό.

Συμπερασματικά…

Το νόμισμα LEND είναι ένα ενδιαφέρον σύμβολο με πολλές δυνατότητες. Η μελλοντική του αξία συνδέεται με την επιτυχία της πλατφόρμας ETHlend. Παρ ‘όλα τα εμπόδια, πιστεύω ότι είναι καιρός για ένα αποκεντρωμένο σύστημα δανεισμού χρημάτων να αρχίσει να παίρνει την εξουσία μακριά από τις άπληστες τραπεζικές εταιρείες. Πιστεύω ότι το ETHlend θα συνεχίσει. Ίσως ακόμη πιο γρήγορα από ό, τι έχουν προβλέψει ορισμένοι αναλυτές. Το κέρμα LEND είναι πιθανό να αυξηθεί στην τιμή κατά 300-500% τα επόμενα δύο ή τρία χρόνια και αυτό σίγουρα ακούγεται σαν μια καλή απόδοση της επένδυσής σας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner