Kyber Network Price Prediction (KNC) for 2021, 2022 og 2025

Er du interesseret i krypto? I så fald har du sandsynligvis allerede hørt om Kyber Network Crystal-token og Kyber Network-protokollen.

I denne Kyber Network-prisforudsigelsesartikel analyserer vi Kyber Network Crystal (KNC) -prishistorikken og lærer mere om tokens tekniske aspekter og dets anvendelsestilfælde. Vi tager også et kig på andre grundlæggende elementer i projektet, såsom køreplanen, team og brugssager, der hjælper os med at forudsige en Kyber Network-prisforudsigelse. Lyder interessant? Fortsæt derefter med at læse for at finde ud af, om Kyber Network fortjener en plads i din portefølje!

forudsigelse af kyber-netværkspris

Kyber Network historisk prisanalyse 

Kyber-netværk frigav tokens i 2017. Udgivelsen blev foretaget i flere trin. For det første blev lidt mere end 33% af tokenforsyningen (72.352.094,23 KNC) frigivet til såkaldt privat salg i august 2017 med en pris på 0,375 $. En måned senere blev flere tokens tilgængelige for den bredere offentlighed via offentligt salg, hvor 57.568.314 KNC flere tokens blev omsættelige takket være Binance. Tokenprisen blev lidt højere og var omkring $ 0,44.

Nuværende pris, markedsværdi, & Leveringsdetaljer

I øjeblikket er KNC-prisen $ 1,36 med en handelsvolumen på $ 103,703,601,67. I øjeblikket er KNC-token 85. i rang af kryptokurver med den højeste kapitalisering. Kyber Networks Crystal token-kapitalisering er $ 274,500,016.10 i øjeblikket, hvilket ser ret imponerende ud, ikke sandt?

KNC-token ramte rekordhøjden på $ 6,00 i 2018. Højdepunktsniveauet blev nået i 2019 og var omkring $ 0,1135.  

kyber-netværkKyber Network (KNC)

Rang: 115$ 2,01 Pris (BTC) .000,00004000 Markedskap$ 411,88 MVolumen$ 78,53 M24h Ændring2,32% Samlet levering210,26 M KNC

Kyber Network (KNC) forudsigelser for fremtidige prisprognoser

Selvom det kan være ret kompliceret at foretage en Kyber Network-prisforudsigelse, fordi det er vanskeligt at forudsige priser for kryptokurver generelt, er dette faktisk relateret til den store markedsvolatilitet og den store indflydelse, som de erhvervsdrivende har på aktivprisen. Det er dog stadig muligt at forudsige pris.

For at gøre det kan specialister bruge forskellige matematiske formler og algoritmer kombineret med information om tekniske forbedringer eller bare tekniske nyheder / information om nye kampagner.

Kortsigtet prognose

AfterPriceChange
1 dag $ 1.336 -1,76%
En uge $ 1.495 -1,76%
1 måned $ 1.732 9,93%
6 måneder $ 1.737 27,38%
1 år 1.699 $ 27,79%

Langsigtet prognose

AfterPriceChange
1 år 1.699 $ 24,95%
2 år 2,89 $ 112,50%
3 år 3,78 $ 177,94%
5 år 4,74 $ 248,53%

* Denne prisforudsigelse er baseret på data indsamlet fra forskellige kilder, der kun er beregnet til uddannelsesmæssige formål og ikke tages som investeringsrådgivning. Brugere bør gøre deres egen forskning, før de investerer.

Kyber-netværksprisforudsigelse 2021

Ifølge prisanalysen og beregningerne kunne prisen på 1 KNC (Kyber Network Crystal) nå op på næsten $ 1,7 inden udgangen af ​​2021. 

Kyber-netværksprisforudsigelse 2022

Ved udgangen af ​​2022 kunne KNC-prisen stige med cirka 112% og nå op på $ 3.

Kyber Network Price Prediction 2025

Om 4 år fra nu bliver KNC-prisen næsten $ 5 ifølge prisforudsigelserne og KNC-prisudviklingen.

Er Kyber Network en god investering?

Når du foretager investeringer, skal du altid huske på, at der er nogle risici involveret. Priserne på kryptokurver er ret volatile, hvilket er godt, hvis du vil tjene nogle penge hurtigt. Det er dog altid bedre at købe eller sælge aktiver, du kender godt, og du kan forudsige prisen. Kyber Network Crystal er et værktøjstoken, der bruges på protokol til specifikke behov og er ikke en af ​​de mest populære mønter til at vinde overskud.

I henhold til nogle tidligere prisudsving, der fandt sted i 2018, hvor aktivprisen gik fra $ 1,07 til $ 5,34 på cirka en måned (december 2018 – januar 2018), har den imidlertid vist en vækst på næsten 400%, KNC-token-prisen kan faktisk vokse hurtigt.

Sådan køber du Kyber Network (KNC)?

Kyber Network Crystal er et ganske populært token, så du kan finde det i populære børser som Binance, Coinbase, OKEx, Kraken, Uniswap og andre. Du kan let se listen over børser, der understøtter KNC coingecko.

I denne artikel kan du lære mere om, hvordan du køber forskellige kryptovalutaer.

Du kan også købe KNC ved at bruge dette Changelly udveksling widget! Det gør køb af KNC super nemt og problemfrit

Flere oplysninger om KNC

Hvad er Kyber Network?

Kyber Network er en protokol, der giver brugerne mulighed for at udføre kryptoswaps på en decentral måde. Protokollen er bygget på Ethereum, og det er en fantastisk måde at udveksle ETH- og ERC20-tokens med det samme og uden besvær. Kyber Network blev oprindeligt bygget til Ethereum, men enhver smart kontraktbaseret blockchain kan bruge det.

Hvad er så godt ved en decentral udveksling? Nå, først og fremmest har brugerne kontrol over deres krypto. Der er heller ikke sådan noget som en delvist udfyldt ordre, hvilket er ret almindeligt for centraliserede børser.

Kyber-protokollen har sin egen likviditetspulje, der indeholder forskellige kryptokurver akkumuleret fra forskellige forskellige kilder for at give likviditet. Kyber likviditetsprotokol kan integreres i ethvert program for at muliggøre token swaps uden behov for formidlere.

I øjeblikket er det en af ​​de mest populære og brugte decentrale likviditetsprotokoller i verden. Kybers likviditetssystem lever udelukkende på blockchain, så forskellige blockchain-apps let kan integrere protokollen som en del af tokenudvekslingen, betalinger, aktivstyring osv..

Kyber-protokollen sørger også for at foreslå de bedste renter ved at indsamle likviditet fra mere end 40 likviditetskilder. Alle operationer foregår i kæden, hvilket betyder fuldstændig gennemsigtig og verificerbar på blockchain.

Når du nu ved lidt mere om Kyber-protokollen, er det tid til at få en idé om, hvad KNC (Kyber Network Crystal) er. Kybers oprindelige token, Kyber Network Crystals (KNC), er opkaldt efter Star Wars ‘krystaller, der bruges til at drive lyssværd. Kyber Network Crystal er et værktøjstoken bygget på Ethereum. KNC-token er en væsentlig del af Kyber Network-økosystemet, da det kan betragtes som et link mellem forskellige interessenter i netværket..

Backup-ledere bruger KNC-tokens til at administrere reserven på netværket. For hver handel opkræver netværket en mindre provision i KNC. Provisionerne bruges delvis til at dække transaktionsomkostninger og til at belønne tredjeparter, der forsyner netværket med handelsvolumener. Efter at det proportionale antal KNC er brugt på disse to artikler, brændes de resterende tokens.

Indehavere af KNC kan også deltage i økosystemet ved at stemme, hvilket vil give dem store belønninger i Ethereum. Desuden kan tokens bruges til betalinger på Monolith- og Crypto.com-apps, til betalinger på Kyber Swag Store, til handel på forskellige DeFi-platforme og endnu mere.

Kyber Network Crystal (KNC) er et ERC20-token, som kan gemmes i mange tegnebøger, for eksempel Ledger, Metamask, Trezor, Trust Wallet, Argent og mange andre tegnebøger, der understøtter ERC20-tokens.

Kyber Network-udviklerne har lanceret en ramme, der har til formål at forenkle oprettelsen af ​​en on-chain markedsplads med professionelle likviditetsudbydere, der kaldes KyberPRO.

Ifølge deres erklæring leverer KyberPRO et likviditetssystem, værktøjer, dokumentation og teknisk support for at gøre det lettere for professionelle markedsproducenter at komme ind i DeFi. Ifølge teamet kan dette også give værdi og større likviditet i branchen.

For at gøre det skal der være en specifik struktur, fordi ordrebogen, der traditionelt bruges af CEX (centraliserede børser) på blockchain, er ineffektiv, og automatiserede market makers (AMM) ikke er egnede, udviklerne er sikre på.

De siger, at KyberPRO er “en omfattende platform for professionelle, der giver dig mulighed for nemt at oprette forbindelse til netværket og gennemføre rentable markedsaktiviteter med minimal viden om smarte kontrakter.”

I juni udførte Kyber Network-udviklerne en opdatering til Katalyst, så nu har brugere af KNC-token mulighed for at satse.

Holdet

Kyber Network begyndte sin udvikling i 2017 og er bygget oven på Ethereum blockchain. 

Kyber Network-teamet er ganske imponerende: det inkluderer Loy Luu, Yaron Welner og Victor Tran. Loy Luu skabte Oyente, den første open source-Ethereum-baserede kontrakt sikkerhedsanalysator, og medstifter SmartPool, en decentral minedrift pool. Yaron Welner har været aktiv i Ethereum bug search-programmet, og Tran er også den ledende udvikler for SmartPool. 

Ifølge det officielle projekts websted har virksomheden i øjeblikket over 50 ansatte. De fleste af dem er i Vietnam eller Singapore, og en af ​​Kyber Networks rådgivere er Vitalik Buterin.

Konklusion

Under hensyntagen til alle ovennævnte oplysninger er Kyber Network Crystal og Kyber Network-protokollen bestemt værd at se på, især hvis du leder efter en sikker og hurtig måde at udveksle krypto på, er du interesseret i Dapps, og hvis du er et Ethereum-tilhænger . Kyber Network-udviklere er også altid på udkig efter måder at forbedre protokollen, gøre den bedre med hensyn til brugervenlighed og tilgængelig for et bredere publikum.

Efter min mening er visionen bag netværket en afgørende ting, når det kommer til godkendelse og vedtagelse af økosystemet. At gøre protokollen nemmere at bruge, reducere gebyrerne osv. Hjælper meget, og der er mange tilhængere af Kyber Network og KNC-token.

På denne måde, hvis du ved nogle ting om børserne, og hvordan de fungerer, vil du helt sikkert finde Kyber Network-protokollen værdig din opmærksomhed på grund af dens fordele. Men hvis du ikke bruger protokollen eller for eksempel ikke vil bruge KNC-token til afstemning, swaps eller køb, er du muligvis ikke så interesseret i den. Hvis du kun leder efter en hurtig fortjeneste, vil du måske se efter mere spekulative og ustabile aktiver at handle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner