Καλύτερο υλικό εξόρυξης Ethereum 2021 – AMD εναντίον NVIDIA εναντίον Geforce

1. Radeon R9 295Χ2 2. Radeon R9 HD 7990 3. AMD Radeon RX 480
Radeon-R9 Radeon-R9-HD-7990 Radeon-RX-480
ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΙΜΗΣ! ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΙΜΗΣ! ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΙΜΗΣ!

υλικό εξόρυξης ethereumΗ εξόρυξη μπορεί να γίνει κατανοητή όταν χρησιμοποιείται στην αναλογία χρυσού για κρυπτονομίσματα. Γνωρίζουμε ότι ο χρυσός και άλλα πολύτιμα μέταλλα είναι λιγοστά και έτσι τα ψηφιακά κουπόνια, οπότε ο μόνος τρόπος για να αυξήσετε την ποσότητα τους είναι να τα εξορύξετε. Η εξόρυξη είναι επίσης μια μέθοδος για την ασφάλεια του δικτύου κρυπτογράφησης δημιουργώντας, επαληθεύοντας και διαδίδοντας μπλοκ στο blockchain. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε το καλύτερο υλικό εξόρυξης Ethereum, αλλά πρώτα, ας περάσουμε στα βασικά.

Contents

Σκοπός της εξόρυξης ETH

Οι περισσότεροι τραπεζικοί πελάτες εμπιστεύονται τις υπηρεσίες τους, επειδή είναι γνωστό ότι τηρούν ακριβές αρχείο όλων των συναλλαγών για να αποτρέψουν δόλια δραστηριότητα. Ωστόσο, οι blockchain λειτουργούν με ελαφρώς διαφορετικούς τρόπους. Ολόκληρο το δίκτυο επαληθεύει και προσθέτει συναλλαγές στο δημόσιο καθολικό τους, αντί του ελέγχου βρίσκεται στα χέρια ενός μοναδικού διαμεσολαβητή. Παρόλο που ολόκληρος ο σκοπός για την απουσία ενός διαμεσολαβητή είναι η ελαχιστοποίηση της εμπιστοσύνης, πρέπει ακόμη να υπάρχει μια φυσική οντότητα που εξασφαλίζει όλα τα οικονομικά αρχεία για να βεβαιωθεί ότι κανείς δεν εξαπατά.

Η εξόρυξη είναι μια τέτοια καινοτομία που καθιστά την αποκεντρωμένη καταγραφή διατηρώντας μια νόμιμη επιλογή. Η εξόρυξη παρακολουθεί το ιστορικό συναλλαγών, αποτρέποντας παράλληλα την απάτη.

Πώς λειτουργεί η εξόρυξη?

Η συναίνεση επιτυγχάνεται επιλέγοντας ένα μπλοκ με το υψηλότερο επίπεδο δυσκολίας. Οι ανθρακωρύχοι παράγουν μπλοκ τα οποία οι άλλοι ελέγχουν για εγκυρότητα. Ένα μπλοκ θεωρείται έγκυρο μόνο αν περιέχει απόδειξη εργασίας (PoW). Αλλά το Ethereum 1.1 είναι πιθανό να αντικατασταθεί με το μοντέλο Proof of Stake.

Οι ανθρακωρύχοι συμμετέχουν σε ένα κουίζ προσπαθώντας να εκτιμήσουν και να μαντέψουν τη σωστή απάντηση στο παζλ μέχρι να κερδίσει ένας από αυτούς. Κατά κύριο λόγο, οι ανθρακωρύχοι εκτελούν τα μοναδικά δεδομένα κεφαλίδας του μπλοκ συναλλαγών που περιλαμβάνουν λεπτομέρειες όπως χρονική σήμανση και έκδοση λογισμικού μέσω μιας λειτουργίας κατακερματισμού. Μια συνάρτηση κατακερματισμού χρησιμοποιείται για την ευρετηρίαση και τον προσδιορισμό αντικειμένων σε μια τεράστια βάση δεδομένων πληροφοριών, επειδή είναι ευκολότερο να βρείτε μια σύντομη τιμή κατακερματισμού από μια μεγάλη συμβολοσειρά ή κείμενο. Κατά την εξόρυξη, ένα κατακερματισμό επιστρέφει μια σειρά τυχαίων γραμμάτων και αριθμών σταθερού μήκους. Ο ανθρακωρύχος βρίσκει έναν κατακερματισμό που ταιριάζει με τον στόχο και έτσι απονέμεται αιθέρας και το μπλοκ μεταδίδεται μέσω του δικτύου για κάθε κόμβο για να προσθέσει στο δικό του αντίγραφο του καθολικού.

Κάθε ανθρακωρύχος που συμμετέχει στο δίκτυο αναφέρεται ως κόμβος και η αναμενόμενη τιμή κάθε κόμβου από την εξόρυξη είναι πιθανό να είναι ανάλογη με την εξορυκτική ισχύ ή το ποσοστό κατακερματισμού τους.

Όταν ένας ανθρακωρύχος εντοπίσει τον κατακερματισμό, ο δεύτερος ανθρακωρύχος θα σταματήσει να εργάζεται σε αυτό το μπλοκ και θα προχωρήσει στο επόμενο. Η μέθοδος επίλυσης παζλ ονομάζεται «απόδειξη της εργασίας» επειδή δεν υπάρχει πιθανότητα εξαπάτησης και μαντέψεως της σωστής απάντησης. Κάθε 12-15 δευτερόλεπτα ένας ανθρακωρύχος βρίσκει ένα μπλοκ και ο αλγόριθμος μετατοπίζει το επίπεδο δυσκολίας του σύμφωνα με την ταχύτητα του ανθρακωρύχου προκειμένου να παρέχει τον χρόνο λύσης των 12 δευτερολέπτων. Οι ανθρακωρύχοι κερδίζουν αυτόν τον αιθέρα, ο οποίος εξαρτάται κυρίως από την τύχη και το ποσό υπολογιστικής δύναμης που τίθεται σε αυτό. Η απόδειξη του αλγορίθμου εργασίας που χρησιμοποιεί το ethereum ονομάζεται ethash που έχουν σχεδιαστεί για να απαιτούν περισσότερη μνήμη για να είναι δύσκολο να εξορύσσονται χρησιμοποιώντας ακριβά ASIC. Τα ASIC είναι μάρκες εξόρυξης που είναι ο μόνος κερδοφόρος τρόπος εξόρυξης Bitcoin.

Απαιτήσεις εξόρυξης Ethereum

Απαιτήσεις λογισμικού για εξόρυξη ETH

 • Ανάλογα με την επιλεγμένη GPU, θα χρειαστείτε τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης.
 • Εάν το πρόγραμμα οδήγησης δεν περιλαμβάνει δυνατότητες παρακολούθησης του overclocking και της αύξησης της θερμοκρασίας, θα χρειαστεί να βρείτε ένα ξεχωριστό βοηθητικό πρόγραμμα για να παρέχετε τις ανάγκες.
 • Βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε κατάλληλο λογισμικό εξόρυξης Ethereum.

Απαιτήσεις υλικού για εξοπλισμό εξόρυξης Ether

 • Ένα αξιόπιστο και φιλικό προς το κόστος τροφοδοτικό.
 • Τουλάχιστον 4 GB μνήμης RAM συστήματος.
 • Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε πολλές GPU, βεβαιωθείτε ότι έχετε καλά αεριζόμενες καταστάσεις.
 • Εύλογα γρήγορη παροχή διαδικτύου.

Ορυχεία ETH ανταμοιβές

 • Ένας επιτυχημένος ανθρακωρύχος PoW του νικητήριου μπλοκ θα απονεμηθεί τα εξής:
 • Μια ανταμοιβή για το νικητήριο μπλοκ που αποτελείται από ακριβώς 3,0 αιθέρα.
 • Όλο το αέριο που καταναλώθηκε κατά την εκτέλεση των συναλλαγών που έγιναν από το νικητήριο μπλοκ θα αποζημιωθεί. Το κόστος φυσικού αερίου μεταφέρεται στον λογαριασμό του ανθρακωρύχου.
 • Τα «Uncles» είναι μπαγιάτικα μπλοκ που ήταν τα γονικά μπλοκ ή οι πρόγονοι των μπλοκ. Διατίθεται μια επιπλέον επιβράβευση για τη χρήση των Uncles για τη χρήση των Uncles στο μπλοκ με τη μορφή 1/32 του αριθμού των Uncles που χρησιμοποιήθηκαν. Ο χρήστης λαμβάνει το 7/8 της ανταμοιβής στατικού μπλοκ.

Eth Mining Hardware: Τι πρέπει να λάβετε υπόψη?

Οι ανθρακωρύχοι αναζητούν αποτελεσματικό εξοπλισμό ανθρακωρύχου ethereum για τη μείωση των λογαριασμών ηλεκτρικής ενέργειας και τη μείωση του κόστους.

Θυμηθείτε προτού αποκτήσετε υλικό, βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε λογισμικό εξόρυξης αιθέριου, μια ομάδα εξόρυξης αιθέρα καθώς και ένα πορτοφόλι υλικού αιθέριου για την αποθήκευση αιθέρα. Για την εξόρυξη ethereum, απαιτείται ένα υλικό που ονομάζεται Graphics Processing Unit (GPU). Αρχικά προορίζονταν να χρησιμοποιούν CPU υπολογιστών, οι ανθρακωρύχοι αργότερα διαπίστωσαν ότι οι GPU τους έδωσαν περισσότερη ισχύ κατακερματισμού.

Για να επιλέξετε την καλύτερη GPU για το υλικό εξόρυξης eth, πρέπει να αποφασίσετε πόσο ισχυρή θέλετε να είναι η εξέδρα σας και πόσο είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε για ηλεκτρικό ρεύμα και την ίδια την GPU.

Ενώ ορισμένες GPU έχουν περισσότερο ρυθμό κατακερματισμού, καταναλώνουν επίσης τεράστια ποσότητα ηλεκτρισμού. Οι ανθρακωρύχοι αγοράζουν συχνά το καλύτερο υλικό ανθρακωρύχου ethereum από την Amazon ή το eBay και ανάλογα με το αν οι λιανοπωλητές σας μπορούν να το στείλουν στη χώρα σας, η αγορά GPU θα είναι ευκολότερη. Το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας ποικίλλει ανάλογα με τις χώρες και οι ανθρακωρύχοι από χώρες όπως η Κίνα και η Ισλανδία έχουν συχνά πλεονέκτημα έναντι των ομολόγων τους λόγω του φθηνού κόστους ηλεκτρικής ενέργειας.

Πριν αγοράσετε μια κάρτα εξόρυξης, πρέπει να γνωρίζετε το συνολικό εισόδημα και την απόδοση επένδυσης που είναι επίσης γνωστή ως ROI. Με έναν υπολογιστή εξόρυξης ethereum, αυτές οι τιμές μπορούν να υπολογιστούν λαμβάνοντας υπόψη τους λογαριασμούς ενέργειας και τις πιθανές χρεώσεις. Ένας υπολογιστής εξόρυξης μπορεί να δώσει μια καλύτερη αξιολόγηση των διαφορετικών καρτών γραφικών. Οι πιο δημοφιλείς αριθμομηχανές είναι ο υπολογιστής Ethereum Mining και ο υπολογιστής κερδών της Coinwarz.

Για εξόρυξη, προτιμώνται κάρτες γραφικών AMD (Radeon) ή Nvidia (Geforce). Τις προηγούμενες ημέρες, οι κάρτες AMD είχαν καλύτερη απόδοση, αλλά οι πρόσφατες κάρτες Nvidia τις ξεπερνούν από την άποψη της απόδοσης. Ενώ οι κάρτες AMD είναι φθηνότερες και προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες τροποποίησης, η Nvidia έχει καλύτερη υποστήριξη overclocking στα Windows. Λόγω της δημοτικότητας της εξόρυξης με βάση την GPU για κρυπτονομίσματα, το κόστος της εξόρυξης έχει φτάσει στη στέγη, γεγονός που έχει οδηγήσει περαιτέρω σε έλλειψη καρτών με αποτελεσματική ποιότητα και οι κατασκευαστές δυσκολεύονται να δημιουργήσουν κάρτες για να καλύψουν τις απαιτήσεις των ανθρακωρύχων.

Η αρχική τιμή που καταβάλλεται για την κάρτα εξόρυξης είναι το ποσό που θα πληρώσει η ίδια η κάρτα, με βάση τα κέρδη από την εξόρυξη. Το Hashrate μιας κάρτας είναι το ποσοστό που επιτυγχάνει η κάρτα υπό ιδανικές συνθήκες εξόρυξης με το Claymore 9.6 αλλά χωρίς overclocking. Μια κάρτα αντλεί μια βιώσιμη ποσότητα ενέργειας κατά την εξόρυξη και υποδεικνύεται από την κλήρωση ισχύος και μετριέται στην έξοδο.

Η απόδοση μπορεί να προσδιοριστεί διαιρώντας το ποσοστό κατακερματισμού με την κατανάλωση ενέργειας και για όλους τους προφανείς λόγους, οι νεότερες κάρτες είναι πιο αποδοτικές. Ο ρυθμός απόδοσης είναι ένας σημαντικός παράγοντας, διότι όσο μεγαλύτερη είναι η αποδοτικότητα, τόσο περισσότερο κέρδος γίνεται μετά τον υπολογισμό της απόδοσης επένδυσης (ROI). Έχουμε αναφέρει τις καλύτερες κάρτες για εξόρυξη αιθέριου, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε από τη λίστα.

Συμβουλές για τη δική σας εξέδρα εξόρυξης στο Mine Ethereum

Για τους ανθρακωρύχους του blockchain Ethereum, η ανταμοιβή είναι από την άποψη του νομίσματος Ether και η εξόρυξη για τον Ether έχει γίνει αρκετά δημοφιλής. Οι άνθρωποι έχουν δημιουργήσει εξέδρες εξόρυξης στα σπίτια και τα γραφεία τους για να κερδίσουν κάποια ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία. Οι ανθρακωρύχοι πρέπει να μαντέψουν τη συμβολοσειρά των χαρακτήρων που είναι γνωστοί ως κατακερματισμός και, στη συνέχεια, ο κατακερματισμός ελέγχεται με το προηγούμενο μπλοκ και σχηματίζεται το επόμενο μπλοκ. Η διαδικασία είναι γνωστή ως «απόδειξη εργασίας» και οι ανταμοιβές μεταφέρονται στο πορτοφόλι του ανθρακωρύχου.

Η εξόρυξη Ethereum είναι αρκετά εύκολη μόλις ξέρετε τι κάνετε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα αρκετά λεπτό υλικό και τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Εάν είστε παίκτης και αρκετά σοβαρός σε αυτό, το σύστημά σας πιθανότατα θα είναι καλό για να ξεκινήσετε την εξόρυξη.

Η εγκατάσταση μιας εξέδρας εξόρυξης είναι λίγο από την ακριβή πλευρά, αλλά συνολικά οι ανταμοιβές είναι αρκετές για να καλύψουν τα έξοδα με τα χρόνια. Τα δύο πιο σημαντικά συστατικά που αποτελούν οποιαδήποτε εξέδρα εξόρυξης είναι η πηγή ισχύος και οι γραφικές μονάδες επεξεργασίας.

Για την καλύτερη εμπειρία εξόρυξης του Ethereum, είναι καλύτερο να συνδέσετε δύο GPU στις εξέδρες. Η απόκτηση περισσότερων GPU σημαίνει ότι θα πρέπει να επεκτείνετε το τροφοδοτικό καθώς και να αυξήσετε τον προϋπολογισμό σας για το σύστημα.

Το υπόλοιπο υλικό που απαιτείται για τη δημιουργία μιας εξέδρας εξόρυξης είναι τα ίδια με τα συστήματα παιχνιδιών, πράγμα που σημαίνει ότι οι GPUs συνιστάται να προέρχονται από τις καλύτερες εταιρείες. Συνήθως, οι παίκτες και οι ανθρακωρύχοι αναζητούν αυτούς που κατασκευάζονται από την AMD ή τη NVIDIA.

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να πάρετε είναι το λογισμικό εξόρυξης. Το λογισμικό εξόρυξης είναι ένα πρόγραμμα που θα συνδέει τα άκρα για το δίκτυο Ethereum και το υλικό που έχετε ρυθμίσει.

Για τις εξειδικευμένες εξέδρες εξόρυξης, λογισμικό όπως το EthOS, το Claymore και το Geth έχουν αποδειχθεί αρκετά χρήσιμο για την απόκτηση των ανταμοιβών ως αποτέλεσμα της εξόρυξης.

Άλλος εξοπλισμός που θα χρειαστείτε για εξόρυξη είναι τα τυπικά στοιχεία του υπολογιστή, όπως η μητρική πλακέτα, η μνήμη RAM, η CPU, η πηγή ενέργειας, η οθόνη και η σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον GPU σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, αλλά εάν προσθέτετε περισσότερες GPU, θα πρέπει επίσης να αναβαθμίσετε τη μητρική πλακέτα και τη μνήμη RAM.

Αφού ρυθμίσετε το πρόγραμμα κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης, θα πρέπει να το ελέγχετε κατά καιρούς, διασφαλίζοντας ότι λειτουργεί ομαλά.

Ωστόσο, θα πρέπει επίσης να ελέγξετε την ψύξη του συστήματος. Εάν υπερθερμανθεί, το σύστημα μπορεί να κλείσει και να σταματήσει την εξόρυξη και θα πρέπει να επανεκκινήσετε ολόκληρη τη διαδικασία ξανά.

Πόσο καιρό μπορείς να κάνεις ο Ether?

Το τελικό επίπεδο Ethereum δείχνει τη μετάβαση μεταξύ της απόδειξης εργασίας (PoW) και της απόδειξης στοιχήματος (PoS). Μόλις επιτευχθεί αυτό το επίπεδο δεν μπορεί να εξορύσσεται πλέον αιθέρας.

Κορυφαία 10 καλύτερα υλικά εξόρυξης Ethereum 2021

1. Radeon R9 295Χ2

Radeon R9 295Χ2Έχει υψηλό ρυθμό κατακερματισμού 46 MH / s των Ethereum GPU στην αγορά και καταναλώνει ισχύ 500W. Στην τιμή των 600 $, είναι ελαφρώς ακριβό, αλλά προτιμάται επειδή αυτή η GPU είναι ένας αποτελεσματικός συνδυασμός δύο από τις πιο ισχυρές GPU στην τρέχουσα εποχή.

Έχει ένα κόστος ισχύος ανά ημέρα 1,44 $ και μια απόδοση ανά ημέρα 2,23 $, και το κόστος ανά MH / s είναι 13,04 $ και η απόδοση ανά έτος εκτιμάται σε 586,43 $ περίπου.

Θεωρείται μία από τις κορυφαίες κάρτες γραφικών για οποιοδήποτε υλικό εξόρυξης αιθέρα. Είναι ένας εξαιρετικά προηγμένος επεξεργαστής γραφικών πολλαπλών πυρήνων. Διαθέτει σύστημα ψύξης γεμάτο με υγρό και συνοδεύεται από δύο ανεμιστήρες και είναι μια από τις ταχύτερες GPU που έχει διαθέσει η AMD στην αγορά. Σε αντίθεση με το παραδοσιακό μπλοκ ψυγείου και ανεμιστήρα, αυτή η GPU αποτελείται από ένα σύστημα ψύξης υγρού από την Asetek και κάθε GPU έχει το δικό της μπλοκ ψύξης. Αν και υπάρχει ένας κεντρικός ανεμιστήρας που ωθεί τον αέρα και στους δύο πυρήνες, το μεγαλύτερο μέρος της ψύξης προέρχεται από το ψυκτικό που ωθείται στο μπλοκ του ψυγείου. Αυτό οδηγεί σε ένα πολύ καλύτερο σύστημα ψύξης. Αυτή η κάρτα κοστίζει περισσότερο μεταξύ άλλων διαθέσιμων καρτών εξόρυξης, αλλά παρέχει απόδοση 2,23 $ ανά ημέρα. Μπορεί επίσης να εξορύξει αρκετά Ethereum για να πληρώσει για λιγότερο από ένα χρόνο, περίπου 269 ημέρες.

Πλεονεκτήματα

 • Θα σαρώνει περισσότερο την ημέρα από οποιαδήποτε άλλη διαθέσιμη κάρτα γραφικών. Έχει μια λαμπρή αναλογία κέρδους που το κάνει να φαίνεται σαν μια καλή επιλογή παρά τη βαριά τιμή του.
 • Είναι μια γρήγορη και ισχυρή GPU με ένα υπέροχο σύστημα ψύξης.

Μειονεκτήματα

Είναι μια ακριβή GPU που χρησιμοποιείται στην εξέδρα εξόρυξης. Όχι μόνο η αρχική ρύθμιση κοστίζει πολύ υψηλότερο, αλλά και το κόστος ισχύος είναι αρκετά απότομο. Μπορεί να μην είναι κατάλληλο για αρχάριους. Το Radeon R9 295X2 μπορεί να μην είναι ιδανικό για μια νέα επιχείρηση εξόρυξης αλλά έχει πολύ καλές δυνατότητες κέρδους.

ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΑΜΑΖΟΝ

2. Radeon R9 HD 7990

Radeon R9 HD 7990Το r9 295 × 2 hashrate είναι 36 MH / s, το οποίο είναι το δεύτερο υψηλότερο ποσοστό μεταξύ των καλύτερων καρτών για εξόρυξη αιθέρου, δεύτερο μετά το Radeon R9 295X2. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε το καλύτερο υλικό εξόρυξης αιθέρα, τότε πρέπει να έχετε αυτήν την κάρτα.

Η κατανάλωση ισχύος 375W στον τοίχο και κάθε GPU έχει απόδοση άνω των 470 $ ετησίως και έχει αναλογία κέρδους ανά ημέρα 56%. Διαθέσιμο σε διαδικτυακούς εμπόρους λιανικής όπως το Amazon, αυτή είναι μια από τις πιο αποδοτικές εναλλακτικές λύσεις για τους ανθρακωρύχους Ethereum. Το Radeon HD 7990 έρχεται με ρυθμό κατακερματισμού 36 MH ανά δευτερόλεπτο. Έχει περίοδο απόσβεσης που υπερβαίνει ελαφρώς ένα έτος. Έχει ημερήσιο κόστος εκτιμώμενο σε 1,08 $ και απόδοση 1,29 $.

Πλεονεκτήματα

 • Δεύτερο υψηλότερο ποσοστό κατακερματισμού
 • Είναι φιλικό προς τον προϋπολογισμό
 • Μέτρια κατανάλωση ισχύος
 • Κάθε χρόνο, η αναμενόμενη απόδοση επένδυσης είναι 470 $

ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΑΜΑΖΟΝ

3. AMD Radeon RX 480

Radeon RX 480Ένα από τα πιο αποδοτικά και οικονομικά υλικά με ρυθμό κατακερματισμού 25 MH / s.

Το κόστος ισχύος ανά ημέρα είναι σημαντικά χαμηλότερο από το ήδη αναφερόμενο υλικό στα 0,4320 $.

Δίνει απόδοση ανά ημέρα 1,21 $ και επομένως απόδοση ανά έτος 440,91 $.

Το κόστος ανά MH είναι μόλις 7,96 $, το οποίο είναι ιδιαίτερα περιζήτητο στην αγορά κρυπτογράφησης. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι το Radeon RX 480 διαθέτει έκδοση 4GB που λειτουργεί στα 7 GHz και ένα πιο ακριβό μοντέλο 8GB που λειτουργεί στα 8 GHz. Σε σύγκριση με το μοντέλο 8 GB, το μοντέλο 4 GB λειτουργεί πιο αργά κατά περίπου 2-3 ​​MHz. Ως εκ τούτου, η έκδοση 8GB συνιστάται για όλους τους σκοπούς εξόρυξης. Η ισχύς του Radeon RX 400 δεν μπορεί ποτέ να υπονομευτεί, και το RX 480 δεν αποτελεί εξαίρεση που δίνει καλά αποτελέσματα ισχύος.

Πλεονεκτήματα

 • Η πιο προσιτή επιλογή για ανθρακωρύχους
 • Καλό ποσοστό κατακερματισμού και καλύτερη απόδοση ανά ημέρα

Μειονεκτήματα

 • Έλλειψη ψυκτικών εγκαταστάσεων.
 • Έλλειψη overclocking για συχνότητες GPU

ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΑΜΑΖΟΝ

4. Radeon RX 470

Radeon RX 470Έχει μέτριο ρυθμό κατακερματισμού 24 MH / s Ίδιο κόστος ισχύος με το Radeon RX 480 στα 0,4320 $

Το κόστος ανά MH / s είναι 9,13 $ δίνοντας απόδοση ανά ημέρα 1,15 $ και ετήσιο αποτέλεσμα 418,16 $.

Κατά την εξόρυξη Ethereum στο RX 470, με την ταχύτητα του ρολογιού στις 1300 σ.α.λ., η θερμοκρασία GPU ήταν 70 βαθμούς Κελσίου. Επομένως, η αύξηση της θερμοκρασίας χειροκίνητα φαίνεται σαν η καλύτερη επιλογή, ειδικά αν κάνετε εξόρυξη νομισμάτων των οποίων οι αλγόριθμοι χρησιμοποιούν πιο δυναμικούς πόρους επεξεργαστών γραφικών. Η κατανάλωση ισχύος φαίνεται να είναι υψηλότερη από εκείνη του RX 480. Οι περισσότεροι χρήστες τρέχουν το Radeon RX 470 χωρίς να αντιμετωπίζουν δυσκολίες λογισμικού.

Πλεονεκτήματα

 • Είναι εξοπλισμένο με υποδοχή PCI-E οκτώ ακίδων
 • Καλό σύστημα ψύξης
 • Ταχύτητα ρολογιού επεξεργαστή γραφικών 1260 MHz

Μειονεκτήματα

 • Το RX 470 είναι εξοπλισμένο με αργή μνήμη. Επομένως η εξόρυξη θα είναι πιο αργή.

ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΑΜΑΖΟΝ

5. NVIDIA GTX 1070

NVIDIA GTX 1070Μπορεί να ορυχείο με ρυθμό κατακερματισμού 30 MH / s ενώ καταναλώνει μόλις 100W ισχύος.

Διαθέτει VRAM 8 GB GDDR5 και ισχύ ισχύος 25W. Η αρχική απόδοση εξόρυξης ήταν αρκετά αξιοσημείωτη, ενώ η κάρτα ρολογιού μετοχών εξόρυξε το Ethereum με ρυθμό κατακερματισμού 31MH / s. Ένα βασικό χαρακτηριστικό είναι ότι σε χαμηλότερη τιμή, αναδεικνύει τις ιδιότητες απόδοσης του μοντέλου 1080. Έχει αρχιτεκτονική GPU στο Pascal και ταχύτητα μνήμης 8 Gbps.

GTX 1070 – Ποιο να αγοράσετε?

Παρά το γεγονός ότι έχουν 3 ανεμιστήρες για το σύστημα ψύξης, οι χρήστες εξακολουθούν να παραπονούνται ότι το GTX 1070s έχει τους πιο αδύναμους ανεμιστήρες σε σύγκριση με τους αντίστοιχους του..

Ενώ οι GPU της Founders Edition έχουν μεγάλη σταθερότητα και πάνω από το μέσο όρο κατακερματισμού, οι θαυμαστές τους τείνουν να είναι μεταξύ των θορυβώδων.

Το ASUS Strix είναι εξαιρετικά περιζήτητο. Παρά το υψηλό κόστος του, οι χρήστες έχουν καλό ποσοστό κατακερματισμού και ήσυχους και ανθεκτικούς θαυμαστές. Το Zotac 1070 AMP έχει πολύ καλό hashrate και είναι συνδεδεμένο με δύο ψυγεία.

Όταν σε υψηλή ζήτηση, το GTX 1070 μπορεί να είναι αρκετά υπερτιμημένο, αλλά αν το βρείτε σε καλή τιμή, έχει αποδειχθεί ότι έχει καλή απόδοση. Χρησιμοποιώντας μια δυνατότητα overclocking, το hashrate σας μπορεί να αυξηθεί κατά 10% έως 31MH / s. Με άφθονο VRAM και λογική κατανάλωση ενέργειας, είναι ιδιαίτερα περιζήτητο από τους ανθρακωρύχους.

ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΑΜΑΖΟΝ

6. Geforce GTX 1080 Ti

Geforce GTX 1080 TiΤο GTX 1070 Ti ονομάζεται GPU νέας γενιάς που περιλαμβάνει έναν τόνο ενδιαφέρων χαρακτηριστικών.

Το GTX 1070 μπορεί να διαμορφωθεί έως 32 MH / s hashrate, το οποίο μπορεί να επιτευχθεί χρησιμοποιώντας GTX 1070 Ti. Έχει ισχύ 120W και μνήμη GDDR5 256 bit 8 GB.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά είναι το σύστημα ψύξης. Η κάρτα διαθέτει τρεις ανεμιστήρες και κάθε ανεμιστήρας απενεργοποιείται από προεπιλογή και θα αρχίσει να περιστρέφεται μόνο όταν η κάρτα φτάσει τους 64 βαθμούς.

Οι ανεμιστήρες Windforce μαζί με τους σύνθετους σωλήνες θερμότητας το κάνουν 50% πιο αποδοτικό από το GTX 1070 FE. Με υψηλή ποσότητα μνήμης RAM και μεγάλο ρυθμό κατακερματισμού, αυτή η κάρτα μπορεί να εξορύξει το Ethereum για χρόνια μαζί. Ωστόσο, το υψηλό αρχικό κόστος και η κλήρωση ισχύος σημαίνει ότι η κερδοφορία θα είναι μια αργή διαδικασία. Πωλείται στα 800 $, αλλά η ζήτηση εξόρυξης μπορεί να αυξήσει την τιμή σε πάνω από 1000 $.

Επίσης, σημειώστε ότι το GTX 1070 Ti διαθέτει 432 πυρήνες CUDA που το καθιστούν γρηγορότερο για την εξόρυξη Ethereum λόγω της μνήμης 8 GB GDDR5 στα 8 gigabyte ανά δευτερόλεπτο. Το ρολόι των 1070 Ti είναι επίσης 100 MHz υψηλότερο, και παρατηρείται ότι και οι δύο εκδόσεις κατακερματιστούν με τον ίδιο ρυθμό ανεξάρτητα από τη διαφορά στην ισχύ πυρήνα. Η απόδοση του υποσυστήματος μνήμης έδειξε ότι κατά την εξόρυξη, μερικές από τις κάρτες GTX 1070/1070 Ti παρέμειναν στα 2000 MHz ενώ άλλες μειώθηκαν στα εύρος των 1900 MHz. Αυτό μπορεί να επιλυθεί με μη αυτόματη υπερχρονισμό της μνήμης στο μέγιστο για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα από την κάρτα. Το NVIDIA Geforce GTX 1070 Ti Founders Edition μπορεί να αγοραστεί στα 449 $, το οποίο δεν είναι πολύ ακριβό, δεδομένου ότι το GTX 1070 FE θα μπορούσε να αγοραστεί στα 399 $.

Πλεονεκτήματα

 • Εξαιρετικό σύστημα ψύξης
 • Σιωπηλοί και καλοί θαυμαστές
 • Κομψός και φανταχτερός σχεδιασμός και διεπαφή
 • Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, η χρήση υψηλών προδιαγραφών MOSFET και πυκνωτών αυξάνει τη διάρκεια ζωής και τη σταθερότητά του.

Μειονεκτήματα

 • Χαμηλό ποσοστό κατακερματισμού εάν χρησιμοποιείται στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
 • Υψηλότερη κατανάλωση ενέργειας.
 • Η τιμή είναι πολύ υψηλή σε σύγκριση με τις εναλλακτικές της.

ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΑΜΑΖΟΝ

7. GeForce Titan XP

NVIDIA Titan XPΑν και αυτό το μοντέλο διατίθεται στα 1400 $ και είναι συγκριτικά πολύ πιο ακριβό από τα αντίστοιχα, έχει εντυπωσιακό ρυθμό κατακερματισμού 35 MH / s και μπορεί να φτάσει τα 42 MH / s.

Η μέση κατανάλωση ισχύος των 200W. Συσκευασμένο με 12 GB μνήμης GDDR5X, έχει πραγματικό ρυθμό δεδομένων 11 Gbps.

ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΑΜΑΖΟΝ

8. Τιτάνας V

NVIDIA Titan VΗ σειρά Titan V έχει μέσο ρυθμό κατακερματισμού 70MH / s και διατίθεται σε 3000 $. Η αναμενόμενη ισχύς των 250W που είναι ένα μικρό μειονέκτημα σε σύγκριση με άλλα φύλλα. Διαθέτει έξι συμπλέγματα επεξεργασίας γραφικών και πυρήνες 5120 CUDA και είναι εξοπλισμένο με μια κάρτα διπλής υποδοχής με 12 GB RAM HBM2 και το συνολικό εύρος ζώνης μνήμης φτάνει τα 652,8 GB / s.

Συνοδευόμενο από ένα τεράστιο τρανζίστορ 21.1B που τροφοδοτεί το TITAN V, έχει ρολόι βάσης 1200 MHz και ρολόι ώθησης 1455 MHz

Το εξωτερικό του σώμα αλουμινίου είναι φινιρισμένο στο μηχάνημα και θερμαίνεται για πρόσθετη ευελιξία και αντοχή.

Σύμφωνα με μερικά αποτελέσματα της δοκιμής, ο Titan V πέτυχε 70 MH / s για την εξόρυξη Ethereum και όταν το overclock έφτασε στα 77 MH / s. Η κάρτα τροφοδοτείται από μια GV100 GPU που βασίζεται στη Volta, η οποία βρίσκεται επίσης στους επιταχυντές Tesla. Η κάρτα αποδόθηκε εξίσου καλά με άλλα κρυπτονομίσματα, καθιστώντας την επίσης κατάλληλη επιλογή για ανθρακωρύχους. Η NVIDIA Titan V μαρτυρεί το γεγονός ότι οι νέες GPU με βάση τη Volta θα υπερέχουν στην εξόρυξη και θα είναι το κορυφαίο παιχνίδι που αναζητείται για εξόρυξη. Λόγω του εντυπωσιακού hashrate, η τιμή του είναι επίσης πολύ υψηλή.

Ωστόσο, μια πιο δαπανηρή έκδοση αυτής της κάρτας μπορεί να αναμένεται στις αγορές πραγματικά αποδεικνύεται σύντομα το απόλυτο εργαλείο για την εξόρυξη Ethereum.

ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΑΜΑΖΟΝ

9. AMD Radeon RX Vega 64

AMD Radeon RX Vega 64Με ρυθμό κατακερματισμού 30 MH / s και κλήρωση ισχύος 210W, αυτή η κάρτα έχει εξαιρετική απόδοση εξόρυξης με εξαιρετική δυνατότητα χρονισμού. Το RX Vega διατίθεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις – μια κάρτα ψύξης αέρα, ένα μοντέλο περιορισμένης έκδοσης και μια παραλλαγή υγρού ψύξης. Και οι τρεις κάρτες ρολόι της μνήμης στο ίδιο ρολόι βάσης 945 MHz. Ωστόσο, το υγρό μοντέλο ψύξης αυξάνει την ταχύτητα ρολογιού βάσης κατά 12,8 τοις εκατό και επίσης αυξάνει το ρολόι ώθησης σε 8,5 τοις εκατό.

Το Vega είναι μέρος της αρχιτεκτονικής GPU της AMD, επομένως δεν είναι σε αφθονία και είναι δύσκολο να βρεθεί.

Το RX Vega διαθέτει και τους 4096 επεξεργαστές ροής που υπάρχουν στο chip και μπορούν να αντιστοιχούν στο δυναμικό overclock του Titan XP σχεδόν στη μισή τιμή των 1300 $.

Ενώ ο αερόψυκτος παράγει υπερβολική θερμότητα, η ειδική έκδοση μπορεί να παραμείνει αρκετά δροσερή για να τραβήξει 42 MH / s στα 300W. Διατίθεται σε δύο εκδόσεις των RX Vega 64 αερόψυκτων και RX Vega 56 καρτών και μοιάζει σχεδόν πανομοιότυπη.

ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΑΜΑΖΟΝ

10. AMD R9 390

R9-390ΧΜια άλλη νέα κάρτα high-end που παράγεται από την AMD, έχει τιμή 540 $, έχει ρυθμό κατακερματισμού 30 MH / s που του δίνει εντυπωσιακή απόδοση σε προσιτή τιμή. Λόγω αυτού, ενδέχεται να μην υπάρχει διαθεσιμότητα.

Αυτή η κάρτα έχει ισχύ ισχύος 235W και κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας παλαιότερο αλλά αναβαθμισμένο υλικό, μπορεί να αποδειχθεί ότι έχει τη δική του βάση σε σύγκριση με τη σειρά NVIDIA Geforce GTX 980 και είναι επίσης λιγότερο ακριβό. Αυτό κάνει μια κατάλληλη και βιώσιμη επιλογή για τους ανθρακωρύχους. Ένα βασικό χαρακτηριστικό του 390X είναι ότι χρησιμοποιεί την αρχιτεκτονική Graphics Core Next που χρησιμοποιείται από την AMD από το 2011. Ο πυρήνας της Χαβάης που ήταν η βάση της σειράς R9 290X έχει μετονομαστεί σε Γρενάδα για την κατασκευή της σειράς R9 390X. Διαθέτει εκπληκτικά 2816 επεξεργαστές ροής που χωρίζονται σε μονάδες με 64 μεμονωμένους επεξεργαστές μέσα. Είναι μια μεγάλη GPU που μπορεί να απαιτεί βύσματα τροφοδοσίας 6 και οκτώ ακίδων.

Η κάρτα στερεώνεται με τρεις ανεμιστήρες που παράγουν σημαντικό θόρυβο. Ωστόσο, απενεργοποιείται αυτόματα με χαμηλό φορτίο, το οποίο ήταν μια λειτουργία που εφαρμόστηκε πρόσφατα.

Αυτές οι κάρτες χρησιμοποιούν μια αρχιτεκτονική Graphics Core Next που την καθιστά πίσω από τα σχέδια Maxwell της NVIDIA. Πρόκειται για μια εξαιρετικά συμβατική κάρτα με τη δυνατότητα τροποποίησης εάν θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό. Το R9 390X είναι ανταγωνιστικό όσον αφορά την τιμή, την ταχύτητα και τη μνήμη, αλλά υπολείπεται της NVIDIA σε τομείς όπως η κατανάλωση ενέργειας, ο θόρυβος, η θερμότητα και το overclocking.

Πλεονεκτήματα

 • Μπροστά στο GTX 980 όσον αφορά την απόδοση.
 • Φθηνότερες από τις εκδόσεις NVIDIA.
 • Διατίθενται επίσης εκδόσεις συνεργατών του διοικητικού συμβουλίου.

Μειονεκτήματα

 • Περισσότερη κατανάλωση ενέργειας
 • Λιγότερο ευέλικτη αρχιτεκτονική
 • Πολλά μοντέλα R9 390X είναι ογκώδη και βαριά και απαιτούν βύσματα τροφοδοσίας 6 και οκτώ ακίδων.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΑΜΑΖΟΝ

11. AMD Radeon RX 580

AMD Radeon RX 580Έχει ρυθμό κατακερματισμού 18,5 MH / s και κλήρωση ισχύος 185W και είναι μια μικρή ενημέρωση των καρτών RX 480 τελευταίας γενιάς που δημιουργήθηκαν. Το RX 580 έχει ταχύτητα ρολογιού 1340 MHz σε συνδυασμό με μνήμη 8 GB GDDR5. Οι προδιαγραφές του εξαρτώνται από το ποιος κατασκευαστής τρίτου μέρους χρησιμοποιήθηκε και επίσης την ποσότητα μνήμης RAM.

Η μικρή αναβάθμιση στην ταχύτητα το φέρνει σε στενή σύγκριση με το NVIDIA Geforce GTX 1060, και το φθηνότερο μοντέλο είναι στα 200 κιλά. Διαθέτει καλά συστήματα ψύξης και χρησιμοποιεί αρχιτεκτονική Polaris που δεν είναι η δημοφιλής επιλογή για την εξόρυξη Ethereum. Εδώ και καιρό θεωρείται ως η μόνη επιλογή για εξόρυξη ETH, οι σειρές RX 400 και 500 σιγά σιγά δεν χρησιμοποιούνται.

Πλεονεκτήματα

 • Εξαιρετική απόδοση Full HD
 • Αξιοπρεπής απόδοση 1440p
 • Οι κάρτες με χαμηλότερες τιμές έχουν μεγάλη αξία

Μειονεκτήματα

 • Η κάρτα δεν έχει συμβατότητα

ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΑΜΑΖΟΝ

Εξόρυξη AMD Vs Nvidia Mining

Η εξόρυξη GPU μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας το υλικό που παρέχεται από τα δύο μεγαλύτερα ονόματα σε αυτόν τον τομέα, AMD και Nvidia. Αρχικά χρησιμοποιήθηκαν για παιχνίδια, επεξεργασία βίντεο και εφαρμογές διακομιστή, αυτές οι κάρτες γραφικών είναι πλέον σε θέση να χρησιμεύσουν ως ισχυρές μηχανές επεξεργασίας για την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων. Σύμφωνα με τους περισσότερους ανθρώπους, η AMD είναι καλύτερη όταν πρόκειται για κάρτες προϋπολογισμού και μεσαίας κατηγορίας, ενώ η Nvidia είναι ο τρόπος για να πάρετε κάρτες γραφικών υψηλών προδιαγραφών.

Σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη 

Υπάρχουν μερικοί παράγοντες που είναι σημαντικοί και πρέπει να ληφθούν υπόψη. Ακολουθούν ορισμένες από τις λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε προτού επιλέξετε μεταξύ AMD και Nvidia.

Υπολογίστε την απόδοση επένδυσης (ROI)

Είναι σημαντικό να ελέγξετε τους υπολογιστές κέρδους και άλλους παράγοντες στο κόστος κατασκευής για να δείτε εάν η εξόρυξη είναι κατάλληλη για εσάς. Αυτοί οι παράγοντες θα σας δώσουν μια γενική εκτίμηση της περιόδου απόδοσης επένδυσης, η οποία θα σας βοηθήσει να λάβετε πιο ενημερωμένες αποφάσεις στο μέλλον. Οι υπολογισμοί δεν θα είναι 100% ακριβείς, καθώς κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον των κρυπτονομισμάτων.

Ευελιξία νομισμάτων

Κρατήστε μια επιταγή σε άλλα νομίσματα, για να παραμείνετε κερδοφόρα και να επιστρέψετε την απόδοση επένδυσής σας το συντομότερο δυνατό. Κανένα νόμισμα που αποφασίζετε να το ορυχείο δεν θα είναι κερδοφόρο για πάντα και αυτό θα συνεχίσει να επηρεάζει την απόδοση επένδυσής σας.

Τιμή

Η τιμή στην οποία αγοράζετε είναι πολύ σημαντική καθώς αυτό επηρεάζει άμεσα την απόδοση επένδυσής σας. Η πρόσφατη πορεία της Nvidia και της AMD GPU οδήγησε τις τιμές λιανικής προς τη βασική προσφορά έναντι της έντονης δυναμικής της αγοράς ζήτησης. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι η αγορά εξοπλισμού σε διογκωμένες τιμές μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη περίοδο ROI και θα σταματήσει επίσης τα περισσότερα βραχυπρόθεσμα κέρδη.

Κατανάλωση ενέργειας

Η μέση χρήση ισχύος βασίζεται στον τύπο του νομίσματος ή του αλγορίθμου που εξορύσσεται. Αυτό ποικίλλει σε σχέση με διαφορετικούς αλγορίθμους καθώς και GPU. Ωστόσο, δεν θα μπορείτε να προσεγγίσετε την ακριβή εκτίμηση έως ότου ξεκινήσετε την εξόρυξη, αλλά θα πρέπει να λάβετε υπόψη μια πρόχειρη εκτίμηση, καθώς αυτό θα επηρεάσει άμεσα το κόστος και την απόδοση επένδυσης (ROI).

Πλεονεκτήματα του AMD Mining

Λιγότερο επικίνδυνο ορυχείο: Αν κοιτάξετε τα αποτελέσματα εξόρυξης των νομισμάτων Ethash και Cryptonight σήμερα, η Nvidia δεν στέκεται καν κοντά. Νικήθηκε από μεγάλους αριθμούς, καθώς η AMD έχει κάνει πολύ καλά. Αυτά τα έργα έχουν ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον από τα νομίσματα της Nvidia. Αν ένα άλλο περιστατικό όπως το 2013 Mt. Το Gox συμβαίνει, ένα πράγμα είναι σίγουρο, ότι τα ευνοϊκά νομίσματα AMD όπως το Ethereum και το Monero θα επιβιώσουν.

Φθηνότερες κάρτες: Κατά πάσα πιθανότητα, οι κάρτες AMD είναι πιθανό να είναι φθηνότερες από τις αντίστοιχες της Nvidia. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μικρότερες περιόδους απόδοσης επένδυσης και ταχύτερα κέρδη.

Φιλικό προς την Tweaker: Τα AMD GPU είναι γνωστά κυρίως επειδή είναι φιλικά προς τους ανθρακωρύχους. Μπορούν επίσης να τροποποιηθούν όπως επιθυμείτε.

Εξαιρετικό Ethhash και Cryptonight: Η υπεροχή της AMD GPU που χρησιμοποιείται στην εξόρυξη αιθέρων και νομισμάτων με βάση κρυπτονίτη είναι εξαιρετική. Αυτό υπονοεί ότι το Ethereum, το οποίο τυχαίνει να είναι ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα Altcoins και το Monero είναι δικό σας. Φυσικά, κανείς δεν ξέρει με σιγουριά τι έχει το μέλλον, αλλά από την εμφάνιση του. Αυτά τα δύο Altcoins είναι εδώ για να μείνουν λόγω των ισχυρών και πολλά υποσχόμενων έργων τους.

Μειονεκτήματα της εξόρυξης AMD

Θορυβώδης: Τα AMD GPU είναι πολύ πιο δυνατά από τα αντίστοιχα Nvidia. Αυτό οφείλεται στο σχεδιασμό του φυσητήρα και στην ακατέργαστη ισχύ του. Δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικό μειονέκτημα για την πλειοψηφία του κοινού, αλλά για το υπόλοιπο.

Χωρίς ισχύ: Τα AMD GPU έχουν υψηλή ακατέργαστη ισχύ, αλλά δεν είναι αποδοτικά σε πολλούς αλγόριθμους. Αυτή η ανάγκη για ενέργεια οδηγεί σε υψηλότερο λογαριασμό ηλεκτρικής ενέργειας.

Παράγει περισσότερη θερμότητα: Η ανάγκη της AMD GPU για περισσότερη ισχύ έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή πολύ θερμότητας. Θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι υπάρχει κατάλληλος αερισμός για να αποφύγετε ατυχήματα.

Χαμηλότερη τιμή μεταπώλησης: Λόγω της αναφοράς κλειδώματος από τους παίκτες, το AMD έχει χαμηλότερη τιμή μεταπώλησης. Σε περίπτωση που η εξορυκτική βιομηχανία ξεπεραστεί θα πρέπει να πουλήσετε τις επιπλέον κάρτες σας. Οι κάρτες Nvidia πωλούνται εύκολα, καθώς οι περισσότεροι παίκτες προτιμούν το Nvidia για τυχερά παιχνίδια έναντι των AMD.

Πλεονεκτήματα της εξόρυξης Nvidia

Απόδοση ισχύος: Ανεξάρτητα από την κάρτα που χρησιμοποιείτε, η Nvidia κερδίζει τα χέρια της μάχης κατανάλωσης ενέργειας. Ακόμα κι αν οι κάρτες AMD έχουν πολύ περισσότερη ακατέργαστη ισχύ, είναι πεινασμένες για την ισχύ και χρησιμοποιούν υψηλότερη ισχύ. Το Nvidia, στην πραγματικότητα, είναι πολύ αποδοτικό. Αυτό επηρεάζει θετικά την απόδοση επένδυσης σε κάποιο βαθμό.

Σχετικά αθόρυβο: Είναι σχετικά λιγότερο θορυβώδεις από τους AMD Rigs καθώς έχουν σχετικά μικρότερη κατανάλωση ενέργειας. Σε σύγκριση με την AMD GPU, είναι αθόρυβες ακόμη και αν οι θαυμαστές τρέχουν με υψηλή ταχύτητα.

Παράγει λιγότερη θερμότητα: Η GPU της Nvidia λειτουργεί πιο δροσερή από τα αντίστοιχα της AMD λόγω της απόδοσης ισχύος και της εξαιρετικής θερμικής διαχείρισης.

Καλή υποστήριξη: Οι υπηρεσίες Nvidia παρέχουν συχνά τις απαραίτητες ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης. Η συντήρηση και η εγκατάσταση του Nvidia είναι χωρίς προβλήματα και έχει αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα για τον ίδιο λόγο.

Καλή αξία μεταπώλησης: Τα GPU μπορούν να πωληθούν σε παίκτες ενώ από την άλλη πλευρά, οι κάρτες AMD είναι δύσκολο να πουληθούν, καθώς οι παίκτες προτιμούν τις κάρτες Nvidia από τις AMD.

Μειονεκτήματα της εξόρυξης Nvidia

Δαπανηρός: Είτε οποιαδήποτε από τις κάρτες Nvidia? είναι εξαιρετικά ακριβό σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές τους AMD. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την περίοδο ROI να είναι μεγαλύτερη.

Inferior Ethash και Cryptonight: Οι αλγόριθμοι Cryptonight και Ethhash φιλοξενούν μερικά από τα πιο σημαντικά και πολλά υποσχόμενα νομίσματα στην αγορά, όπως το Monero και το Ethereum. Νομίσματα όπως αυτά είναι πιθανό να παραμείνουν επειδή τα έργα τους είναι πραγματικά ισχυρά και το πεδίο εφαρμογής τους είναι επίσης μεγάλο.

Η Nvidia είναι κατώτερη στην εξόρυξη αυτών των νομισμάτων σε σύγκριση με την AMD. Αντ ‘αυτού, θα πρέπει να πληρώσετε σχετικά νεότερα και δευτερεύοντα νομίσματα με βάση το Equihash κ.λπ..

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσει κανείς ότι διαφορετικά φύλλα τείνουν να υπερέχουν σε διαφορετικούς αλγόριθμους. Πρέπει να λάβετε υπόψη ποιες είναι οι απαιτήσεις σας και τους περιορισμούς, εάν υπάρχουν και μόνο τότε να λάβετε μια απόφαση.

συμπέρασμα

Οι περισσότερες κάρτες NVIDIA είναι αποδοτικές όσον αφορά την κατανάλωση ενέργειας, ενώ οι κάρτες AMD είναι πιο οικονομικές και φιλικές προς την τσέπη. Συνολικά, η εξόρυξη είναι μια μέθοδος που περιλαμβάνει τη λήψη αποφάσεων που έχουν αξιολογηθεί και αναλυθεί όσον αφορά την αγορά καρτών υλικού για να συγκεντρώσουν τα μέγιστα κέρδη. Εάν παίζετε σωστά τα χαρτιά σας, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος συναλλαγής σε κρυπτονομίσματα και να κερδίσετε χρήματα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner