EOS vs NEO 2021: Καλύτερη Σύγκριση Νομισμάτων με Έξυπνη Σύμβαση

Η μάχη για την υπεροχή της έξυπνης πλατφόρμας συμβάσεων μαίνεται ως Αιθέριο αγωνίζεται να προσφέρει βελτιώσεις στο πρωτόκολλο επεκτασιμότητας. Ως αποτέλεσμα, πολλά δυσαρεστημένα έργα υψηλού δυναμικού είναι έτοιμα να μεταφέρουν το πλοίο για μια πιο επεκτάσιμη πλατφόρμα έξυπνων συμβάσεων. EOSIO και ΝΕΟ είναι δύο από τους πιο τρομερούς διεκδικητές για να διεκδικήσουν τη θέση του Ethereum. Με κάθε ισχυρισμό να προσφέρει ανώτερες έξυπνες υλοποιήσεις συμβολαίου. Ας μετρήσουμε πλήρως τους δύο κορυφαίους αμφισβητίες Οδηγός σύγκρισης EOS vs NEO και καθορίστε ποιος είναι μεταξύ τους ο υποψήφιος Νο.1.

EOS εναντίον NEO

Contents

EOS vs NEO: Ιστορία της ταινίας

Τι είναι το EOS?

Σε μια γωνία είναι EOS. Μια σχετικά νέα πλατφόρμα έξυπνων συμβάσεων που ξεκίνησε με ένα 4,1 δισεκατομμύρια δολάρια ICO το 2017. Ο μοναδικός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του το επιτρέπει κλίμακα κάθετα και οριζόντια. Υποτίθεται ότι επιτυγχάνει εκατομμύρια συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο.

Επιπλέον, διαθέτει συναλλαγές χωρίς χρέωση μέσω ένα αποκεντρωμένο περιβάλλον πόρων λειτουργικού συστήματος. Οι κάτοχοι κερμάτων EOS λαμβάνουν ένα μέρος των πόρων του EOSIO αναλογικά. Αυτός ο συνδυασμός ενός-δύο το επιτρέπει εκτελέστε αποκεντρωμένες επιχειρήσεις.

Τι είναι τα νομίσματα EOS?

Κέρματα EOS τροφοδοτήστε το blockchain EOSIO. Αυτό το ψηφιακό στοιχείο είναι ένα από τα δέκα κορυφαία κρυπτονομίσματα στον κόσμο όσον αφορά την κεφαλαιοποίηση της αγοράς. Το νόμισμα Η κατάταξη της αγοράς είναι # 7. Εκτός από αυτό, 9 στα 10 πλέον σημαντικές ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στον κόσμο να το αναφέρετε στις ανταλλαγές τους. Διαθέσιμο σε πάνω 637 αγορές κρυπτογράφησης Παγκόσμιος.

Η τοποθέτηση κερμάτων EOS παράγει υπολογιστικούς πόρους όπως ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ, ΔΙΚΤΥΟ, και ΕΜΒΟΛΟ. Η τοποθέτηση μερικών κερμάτων EOS μας δίνει πόρους αναγέννησης CPU και δικτύου. Η δημιουργία λογαριασμών EOS με κέρματα EOS δίνει έναν μη αναγεννητικό πόρο RAM.

Επιπλέον, μπορούμε να σκεφτούμε το ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ και Δίκτυο όπως και δύναμη και σθένος. Το σταδιακά μειώνεται με περισσότερες δραστηριότητες (συναλλαγές). Ωστόσο, ανανεώνονται με την πάροδο του χρόνου. Επιτρέπουν συναλλαγές χωρίς χρέωση στο blockchain EOSIO.

Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να σκεφτείτε τη μνήμη RAM ως τροφή ή νερό. Αυτοί μην αναγεννηθείτε και οι χρήστες πρέπει να τα αγοράζουν από καιρό σε καιρό.

Πού μπορείτε να αγοράσετε κρυπτογράφηση EOS?

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να κερδίσετε κέρματα EOS. ο φθηνότερο και πιο γρήγορος τρόπος είναι να τα αγοράσετε από το δικό σας αγαπημένη ανταλλαγή κρυπτογράφησης. Τα περισσότερα χρηματιστήρια επιτρέπουν την αγορά EOS χρησιμοποιώντας Bitcoin (BTC) ή (ETH). Επιπλέον, επιτρέπουν τις τραπεζικές μεταφορές μέσω fiat και τις αγορές μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας.

Κεντρικές ανταλλαγές EOS

Τα κορυφαία χρηματιστήρια που υποστηρίζουν κέρματα EOS περιλαμβάνουν— Κάθισμα, Coinbase Pro, Huobi Global, Κράκεν, Εντάξει, Κουκούιν, Bitfinex, Bittrex, και Poloniex. Εκτός από αυτό εδώ είναι οι ανταλλαγές με τους υψηλότερους όγκους συναλλαγών είναι Fcoin, Biki, CBX, Μεγάλο, και Catex. Οι προαναφερθείσες ανταλλαγές είναι οι πιο ρευστές για το EOS και μπορεί να παρουσιάζουν τις καλύτερες ευκαιρίες ανακάλυψης τιμών.

Άμεση ανταλλαγή EOS

Εγώnstant ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων όπως Τσανγκλι, Coinswitch, και ChangeHero, Προσφέρετε έναν εύκολο και βολικό τρόπο αγοράς νομίσματος EOS. Επιπλέον, οι ανταλλαγές άμεσων κρυπτονομισμάτων δεν έχουν παραγγείλετε βιβλία και η πλατφόρμα καθορίζει τις ακριβείς συναλλαγματικές ισοτιμίες.

Αποκεντρωμένη ανταλλαγή EOS (DEX)

Το DEX απαιτεί «ΠακατάλληληΠορτοφόλια κρυπτογράφησης. Τα έξυπνα συμβόλαια διέπουν όλες τις συναλλαγές DEX και εκτελούνται on-chain. Τα εμπορικά ψηφιακά στοιχεία στο DEX δεν αφήνουν ποτέ την επιμέλεια του κατόχου του πορτοφολιού. Όχι μέχρι την εκτέλεση μιας παραγγελίας.

Newdex, WhaleEX, και η Bancor είναι μερικά από τα πιο εξέχοντα αποκεντρωμένα χρηματιστήρια που βασίζονται στην EOS ή αυτά που υποστηρίζουν την EOS. Όσοι σχεδιάζουν να αγοράσουν EOS χρησιμοποιώντας Newdex μπορεί να το κάνει χρησιμοποιώντας το Παραλλαγή Tether (USDT) που βασίζεται σε EOS και ανταλλάσσοντάς το με EOS στην ανταλλαγή. Η βάση EOS USDT είναι διαθέσιμη σε Bitfinex και σύντομα σε άλλες μεγάλες ανταλλαγές.

Εναλλακτικά, εκείνοι που θέλουν να αγοράσουν EOS χρησιμοποιώντας Bitcoin (BTC) ή ακόμη και Αιθέρας (ETH), μπορεί να χρησιμοποιηθεί Whaleex. Ο συνδυασμός ύπαρξης διαδικτυακού πορτοφολιού BTC και πορτοφολιού EOS που δεν είναι στερητικός, καθιστά το Whaleex α υβριδική ανταλλαγή. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το κινητό Whaleex μόνο χρησιμοποιώντας το APK που παρέχεται από τον ιστότοπο.

Τέλος είναι Μπάνκορ, Μπορούμε να σκεφτούμε Bancor μια αποκεντρωμένη ανταλλαγή «Instant» δεδομένου ότι διαθέτει τα χαρακτηριστικά της άμεσης ανταλλαγής σε συνδυασμό με ορισμένα χαρακτηριστικά αποκέντρωσης, όπως μια αποκεντρωμένη ομάδα ρευστότητας.

Τι πορτοφόλια EOS να χρησιμοποιήσετε?

Σωστά πορτοφόλια

ΕΝΑ “κατάλληλος“Το πορτοφόλι είναι ένα πορτοφόλι όπου ο ιδιοκτήτης γνωρίζει μόνο το”Ιδιωτικά κλειδιά.Αυτά είναι πορτοφόλια που σας ζητούν να θυμάστε μια μυστική ομάδα λέξεων που αποτελείται από 12 ή περισσότερες λέξεις. ΕΝΑ μνημονικός φράση, μνημονικός σπόρος ή φράση σπόρου είναι τα κοινά του ονόματα. Συνήθως έρχονται με μια άλλη μυστική αλφαριθμητική συμβολοσειρά που ονομάζεται «Ιδιωτικό κλειδί.”

Ένα ιδιωτικό κλειδί γίνεται άχρηστος όταν κάποιος τους γνωρίζει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα κεντρικά πορτοφόλια EOS ανταλλαγής δεν είναι κατάλληλα πορτοφόλια EOS. Πρώτα, οι χρήστες δεν έχουν πρόσβαση στα ιδιωτικά κλειδιά αυτών των πορτοφολιών. Δεύτερος, δεν θα μπορείτε να μετακινήσετε διακριτικά που βασίζονται σε EOS λαμβάνονται μέσω αυτών των πορτοφολιών, εκτός εάν η ανταλλαγή υποστηρίζει αναλήψεις αυτών των μαρκών.

Airgrabs είναι ένα νέο μοντέλο μαζικής διανομής στο οικοσύστημα EOS που επιτρέπει στους χρήστες να συμμετέχουν σε δωρεάν δωρεές με βάση τα EOS. Χωρίς κατάλληλο πορτοφόλι, δεν μπορείτε να συμμετάσχετε σε τέτοιες δραστηριότητες.

Κατάλληλος Τα πορτοφόλια ή οι λογαριασμοί της EOS ΔΕΝ είναι ΔΩΡΕΑΝ. Ένα χρήσιμο πορτοφόλι EOS απαιτεί να στοιχηματίσετε κάποιο EOS για να το πάρετε ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ και ΔΙΚΤΥΟ πόροι. Επιπλέον, η δημιουργία λογαριασμού EOS είναι στενά συνδεδεμένη ΕΜΒΟΛΟ κόστος. Ένας νέος λογαριασμός EOS κοστίζει 1 νόμισμα EOS.

Υπάρχουν πολλοί τύποι πορτοφολιών EOS, μπορείτε να τους κατηγοριοποιήσετε ως κρύα πορτοφόλια, ζεστά πορτοφόλια, πορτοφόλια υλικού, κινητά πορτοφόλια, πορτοφόλια Ιστού, φυλλομετρητής πορτοφόλια επέκτασης, πορτοφόλια επιφάνειας εργασίας, πορτοφόλια χαρτιού, και ανταλλαγή πορτοφολιών. Όλα έχουν την ίδια βασική λειτουργία κατάστημα, λαμβάνω, και στείλετε Νομίσματα EOS και άλλα διακριτικά που βασίζονται σε EOS. Έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα καλύτερα πορτοφόλια EOS που διατίθενται επί του παρόντος στις επόμενες παραγράφους.

Ψυχρό πορτοφόλι

Τα πορτοφόλια Cold EOS είναι πορτοφόλια κρυπτογράφησης EOS που δεν απαιτούν σύνδεση στο Διαδίκτυο για εξερεύνηση, όχι μέχρι τη στιγμή που υπάρχει ανάγκη αλληλεπίδρασης με το blockchain της EOS. Όλα τα πορτοφόλια που σας ανήκουν τα ιδιωτικά κλειδιά περιλαμβάνουν ψυχρά πορτοφόλια πορτοφόλια υλικού και πορτοφόλια χαρτιού.

Hot Wallet

Τα καυτά πορτοφόλια είναι διαδικτυακά πορτοφόλια και οι πάροχοι υπηρεσιών πορτοφολιών τα διαχειρίζονται συνήθως. Coinbase.com είναι ένα καυτό πορτοφόλι. Τα κεντρικά πορτοφόλια ανταλλαγής είναι επίσης ζεστά πορτοφόλια, καθώς πρέπει να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο για να έχετε πρόσβαση σε αυτά. Τα ζεστά πορτοφόλια δεν επιτρέπουν την πρόσβαση στα ιδιωτικά σας κλειδιά. Πλέον Πορτοφόλια Ιστού που απαιτούν να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο είναι Hot Wallets.

Πορτοφόλι EOS για κινητά

Τα κινητά πορτοφόλια EOS είναι αυτά τα πορτοφόλια που εγκαθιστάτε στο smartphone σας. Μπορεί να είναι ένα ζεστό ή κρύο πορτοφόλι ανάλογα με τη θέση του ιδιωτικού κλειδιού. Υπάρχουν πολλά πορτοφόλια EOS για κινητά διαθέσιμα στο διαδίκτυο και αργότερα θα παρουσιάσουμε μερικές από τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές.

Πορτοφόλι Ιστού EOS

Τα πορτοφόλια Ιστού EOS είναι απλά αυτά που έχουμε πρόσβαση χρησιμοποιώντας έναν ιστότοπο. Η απαίτηση σύνδεσης στο Διαδίκτυο καθιστά τα πορτοφόλια Ιστού ως επί το πλείστον ζεστά πορτοφόλια. Ορισμένες, ωστόσο, είναι διεπαφές που βλέπουν τον χρήστη για να αλληλεπιδρούν με το blockchain της EOS και να εκτελούν εντολές.

Πορτοφόλια επέκτασης προγράμματος περιήγησης στο Web είναι παρόμοια με τα πορτοφόλια Ιστού, καθώς και τα δύο χρειάζονται ένα πρόγραμμα περιήγησης Ιστού για να λειτουργήσουν. Ωστόσο, π.χ.πορτοφόλια xtension εκτελέστε στο παρασκήνιο του προγράμματος περιήγησης. Αλληλεπιδρούν αυτόματα με τα dApps στα οποία έχει πρόσβαση το πρόγραμμα περιήγησης. Τα περισσότερα από αυτά τα πορτοφόλια είναι συμβατά με κορυφαία προγράμματα περιήγησης ιστού όπως Χρώμιο, Firefox, και Γενναίος.

Πορτοφόλι επιφάνειας εργασίας EOS

Τα επιτραπέζια πορτοφόλια EOS είναι αυτόνομο λογισμικό που χρησιμοποιείται σε συστήματα υπολογιστών. Συνήθως προσφέρουν πιο προηγμένες δυνατότητες που δεν βρίσκονται σε άλλους τύπους πορτοφολιών, όπως λειτουργία πλήρους κόμβου. Όπως και τα πορτοφόλια επέκτασης ιστού, μπορούν να τρέχουν στο παρασκήνιο και να αλληλεπιδρούν με dApps που βασίζονται σε EOS. Εκτός από τις συναλλαγές με διακριτικά, ορισμένες από τις λειτουργίες της περιλαμβάνουν σύνδεση, υπογραφή, έλεγχο ταυτότητας και εξουσιοδότηση δραστηριοτήτων.

Πορτοφόλι χαρτιού EOS

Χαρτί πορτοφόλι EOS είναι η πιο χαμηλής τεχνολογίας λύση πορτοφόλι μεταξύ των τύπων πορτοφολιών. Ωστόσο, είναι το πιο ασφαλές. Παρέχει έναν μηχανισμό εκτός σύνδεσης για την αποθήκευση ψηφιακών στοιχείων EOS και EOS. Για τη δημιουργία λογαριασμού απαιτούνται διαδικτυακές δημιουργίες πορτοφολιών χαρτιού. Αυτό το πορτοφόλι απαιτεί μόνο ένα μέσο όπου μπορούμε να γράψουμε και να αποθηκεύσουμε τα ιδιωτικά κλειδιά ή τους μνημονικούς σπόρους. Μπορούμε να σφραγίσουμε τα ιδιωτικά κλειδιά και να σπείρουμε σε φύλλα αλουμινίου, ακρυλικό πλαστικό ή άλλο πιο ανθεκτικό υλικό.

Ανταλλαγή πορτοφολιού

Τέλος, υπάρχουν μιxchange πορτοφόλια είναι ο ευκολότερος τρόπος για να λάβετε άμεσα και δωρεάν πορτοφόλια EOS. Απλώς εγγραφείτε σε μια ανταλλαγή που αναφέρει το EOS και δημιουργεί το πορτοφόλι σας εκεί. Συνήθως αποτελείται από ένα γενικό όνομα λογαριασμού EOS και ένα μοναδικός αναγνωριστικός αριθμός ονομάζεται α Κατάθεση ΣΗΜΕΙΩΜΑ.

Ο παρακάτω πίνακας δείχνει την επιμελημένη λίστα των πορτοφολιών EOS.

Μεταξύ των πορτοφολιών που αναφέρονται παραπάνω, μας άρεσε ιδιαίτερα Σκορπίζω και Λούμι. Σκορπίζω είναι ένα από τα πιο ευρέως υποστηριζόμενα πορτοφόλια EOS στον χώρο EOS dApps. Ωστόσο, Σκορπίζω δεν διαθέτει υποστήριξη για κινητά. Αφ ‘ετέρου, Λούμι παρέχει καθαρό και απλό σχεδιασμό πορτοφολιού. Δυστυχώς, Λούμι δεν διαθέτει έκδοση για υπολογιστές από το πορτοφόλι του. Επί του παρόντος, η Lumi εκτελεί μια προσφορά, δίνοντας δωρεάν λογαριασμούς EOS σε νέους καταχωρίζοντες.

Η πληρωμή για λογαριασμούς πορτοφολιών EOS αποτελεί σημαντικό εμπόδιο για την είσοδο νέων χρηστών. Γιατί θα πληρώσουν για κάτι που απλά προσπαθούν. Μπορείτε να το συγκρίνετε με ζητώντας από κάποιον να πληρώσει για ένα τρέιλερ ταινίας. Η πρωτοβουλία onboarding της Lumi είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσελκύσετε νέους χρήστες στην υπηρεσία πορτοφολιών και στην πλατφόρμα EOS.

Για όσους θέλουν να αποκτήσουν έναν γρήγορο λογαριασμό πορτοφολιού EOS απλώς εγγραφείτε στους πολλούς διαδικτυακούς παρόχους πορτοφολιών EOS όπως Νομισματική βάση. Ανταλλαγές κρυπτογράφησης προσφέρουν επίσης δωρεάν πορτοφόλια που μπορούν οι χρήστες λαμβάνω, κατάστημα και αποσύρω Κέρματα EOS.

Τώρα ας στραφούμε προς τον άλλο υποψήφιο έξυπνου συμβολαίου ΝΕΟ.

Τι είναι το NEO?

EOS εναντίον NEO

Η μάχη από την άλλη γωνία είναι ΝΕΟ. Είναι επί του παρόντος κατατάχθηκε # 22 όσον αφορά την κεφαλαιοποίηση της αγοράς και ιδρύθηκε πίσω 2014 ως AntShares των Da Hongfei και Erik Zhang. Στη συνέχεια επαν-επωνυμία σε NEO το 2017 και είναι το το πρώτο δημόσιο blockchain που προέρχεται από την Κίνα. Η NEO στοχεύει στη δημιουργία ενός «έξυπνη οικονομίαΠου μπορεί να καλύψει τη βιομηχανική, εμπορική και επιχειρηματική χρήση.

Συγκέντρωσε 4,5 εκατομμύρια δολάρια από αυτό ICO 2016, θεωρείται ως ένα από τα ο πιο επιτυχημένος ICO ποτέ από την άποψη της απόδοσης των επενδύσεων (ROI). Η αρχική τιμή προσφοράς του διακριτικού είναι 0,032 $ έκαναν τους επενδυτές περισσότερο από 28.000% επιστροφές σε τρέχουσες τιμές.

Χρησιμοποιεί το Εκχωρημένη Βυζαντινή Ανοχή Σφαλμάτων (DBFT) που μπορεί να επιτύχει 10K-100K TPS όταν βελτιστοποιείται. Η ενσωμάτωση της τεχνολογίας ψηφιακής ταυτότητας με το πρωτόκολλο συναίνεσης καθιστά τους συμμετέχοντες συναίνεσης αναγνωρίσιμους. Αυτό χρησιμεύει ως αποτρεπτικό για την κακή συμπεριφορά και για τη διευκόλυνση της συμμόρφωσης με τους κανονισμούς.

Του NeoVM είναι φορητό σε οποιοδήποτε σύστημα blockchain ή μη blockchain, επιτρέποντας διαλειτουργικότητα μεταξύ αλυσίδων. Διαθέτει επίσης ένα κατανεμημένο πρωτόκολλο αποθήκευσης συγκρίσιμο με αυτό Filecoin και Στόρτζ και ένα Αντι-κβαντικός μηχανισμός. Έχει χαρακτηριστεί ως το Κινεζικό Ethereum.

Τι είναι το NEO και το NeoGas?

Το οικοσύστημα NEO διαθέτει σύστημα διπλού σημείου, ΝΕΟ, και ΝΕΟΓΑΣ (ΑΕΡΙΟ). Το πρώτο διακριτικό, το NEO λειτουργεί ως διακριτικά διακυβέρνησης style = “γραμματοσειρά-βάρος: 400;”> χρησιμοποιείται για την επιλογή συμμετεχόντων κόμβων. Επίσης χρησιμεύει ως δικαιώματα ψήφου για έγκριση ή απόρριψη προτεινόμενων αλλαγών στο δίκτυο. Το διακριτικό επίσης χρησιμεύει ως μηχανισμός στοιχήματος οι οποίες επιτρέπει στους κατόχους να κερδίζουν ΝΕΟΓΑΣ ή ΑΕΡΙΟ.

NeoGas είναι το δεύτερο σύμβολο στο οικοσύστημα ΝΕΟ. Χρησιμεύει ως το διακριτικό καυσίμου για το δίκτυο ΝΕΟ. Το δίκτυο χρεώνει Αέριο για πόρους που απαιτούνται για την εκτέλεση έξυπνων συναλλαγών συμβολαίου. Υπάρχει ένα κατώτατο όριο για την εξαίρεση ενός συγκεκριμένου ποσού συναλλαγών που κάνουν τη συντριπτική πλειοψηφία των συναλλαγών αίσθηση.

Που να αγορασετε το NEO and Gas Crypto?

Τώρα εξετάζουμε πού μπορούμε να φτάσουμε ΝΕΟ και NeoGas. Όπως και στο EOS υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να αγοράσουμε αυτά τα δύο κουπόνια.

Κεντρικές ανταλλαγές NEO

ΝΕΟ διατίθεται σε διάφορα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης που το υποστηρίζουν. ο 5 κορυφαίες ανταλλαγές κρυπτογράφησης όσον αφορά τον όγκο συναλλαγών NEO είναι το CoinEgg, το Coinbene, ΕΞΞ, Βίνταξ, και IDCM. Είναι οι πιο ρευστές αγορές για ΝΕΟ και μπορεί να παρουσιάζει εξαιρετικές ευκαιρίες ανακάλυψης τιμών. είναι Το NEO περιλαμβάνεται επίσης σε 6 από τα 10 πιο δημοφιλή και αξιόπιστα χρηματιστήρια στον κόσμο. Αυτοί είναι Κάθισμα, Huobi Global, Εντάξει, Κουκουίν, Υγρό, και Bittrex.

EOS εναντίον NEO

Αφ ‘ετέρου, NeoGas είναι διαθέσιμο στις ακόλουθες ανταλλαγές P2PB2B, CoinEx, BitMax, Υπερβολικά, και Bkex. Έχουν το υψηλότερους όγκους συναλλαγών για τη NeoGas. NeoGas αναφέρεται επίσης στο 5 από τα 10 ανταλλακτικά κρυπτογράφησης με την υψηλότερη βαθμολογία στον κόσμο- Κάθισμα, Huobi Global, Εντάξει, Κουκουίν, και Poloniex.

Αποκεντρωμένη ανταλλαγή NEO (DEX)

Αυτά τα διακριτικά είναι επίσης διαθέσιμα στο Νας και Switcheo, και τα δύο DEX που απαιτούν ένα μη-στερητικό της πορτοφόλι εμπόριο. Αυτό σημαίνει ότι έχετε απόλυτο έλεγχο και ευθύνη για το πορτοφόλι σας. Νας απαιτεί από εμάς να δημιουργήσουμε ένα νέο πορτοφόλι μη-στερητικής προστασίας χρησιμοποιώντας το εργαλείο τους. Μπορούμε επίσης να το κάνουμε αυτό Switcheo αλλά προσφέρει πολλές άλλες επιλογές σύνδεσης.

Στιγμιαία ανταλλαγή NEO

NEO και GAS είναι επίσης διαθέσιμα στις ακόλουθες στιγμιαίες ανταλλαγές— Ανταλλαγή O3, Τσανγκλι, Stealthex, Τσανγκενόου, Coinswitch, και Simpleswap. Τα περισσότερα από αυτά επιτρέπουν πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες σε αγορές.

Τι πορτοφόλια NEO να χρησιμοποιήσετε?

Εκεί διαφορετικοί τύποι πορτοφολιών για ΝΕΟ και NeoGas. Τα πορτοφόλια που περιλαμβάνονται στον παρακάτω πίνακα είναι από τα καλύτερα από αυτά.

Κατ ‘αρχάς, μας αρέσει ιδιαίτερα το Ο3 και Guardia πορτοφόλια για τους απλός Ακόμη λειτουργικά σχέδια. Και οι δύο έχουν όλα τα σχετικά χαρακτηριστικά για να δημιουργήσουν ένα υπέροχο πορτοφόλι σε διαφορετικούς τύπους διεπαφών.

Teemo είναι ένα πορτοφόλι επέκτασης προγράμματος περιήγησης με το οποίο συνεργάστηκε Ο3 να αναπτύξει πρότυπα σύνδεσης dApp και πορτοφολιού για την πλατφόρμα NEO. Αφ ‘ετέρου, Το NeoWallet είναι το πορτοφόλι χωρίς ψήγματα που επιτρέπει στους χρήστες σε βασικές λειτουργίες όπως δημιουργία λογαριασμού, αποκατάσταση λογαριασμού, και εισαγωγή λογαριασμού.

Μαθηματικό πορτοφόλι και Ατομικός Πορτοφόλι είναι αυτό που καλούμε καθολικά πορτοφόλια που υποστηρίζουν πολλά διαφορετικά blockchain. Μαθηματικά πορτοφόλια μπορεί να έχει περισσότερα χαρακτηριστικά από Ατομικό πορτοφόλι αλλά το τελευταίο έχει Λειτουργικότητα Atomic Swaps.

Ο απλούστερος τρόπος για να πάρετε ένα Νέο και NeoGas Το πορτοφόλι είναι απλά να χρησιμοποιήσετε ένα πορτοφόλι ανταλλαγής. Αν και δεν το προτείνουμε, είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αποκτήσετε ένα.

Ο Binance ξεκίνησε πρόσφατα ένα πρόγραμμα στοιχηματισμού αυτό επιτρέπει ΝΕΟ κάτοχοι σε κερδίστε παθητικά το NeoGas (Gas). Όλες οι καταθέσεις NEO θα λάβουν τα βραβεία Gas. Μπορείτε ακόμα να κάνετε συναλλαγές χρησιμοποιώντας τα ίδια κεφάλαια. Άλλες κορυφαίες ανταλλαγές Χούμπι Παγκόσμια, Εντάξει, και Κουκουίν έχετε το ίδιο πρόγραμμα που μπορεί να θέλετε να αγοράσετε.

EOS vs NEO: Το κύριο γεγονός

EOS εναντίον NEO

Ας ετοιμαστούμε να γουργουρήσουμε! Τώρα θα σας μεταφέρουμε σε 10 γύρους μιας επικής μάχης μεταξύ αυτών των δύο μεγαλοπρεπών μπλοκ αλυσίδων για να καθορίσετε ποιος θα κυριαρχήσει υπέρτατος. Ο νικητής θα είναι ο Κορυφαίος υποψήφιος για έξυπνη πλατφόρμα συμβολαίων. Οι 10 γύροι αντιπροσωπεύουν 10 χαρακτηριστικά των δύο έργων που έχουμε προσδιορίσει απαραίτητα για την επιτυχία τους.

Γύρος 1: Ομάδα

Ο αγώνας ξεκινά με μια σύγκριση κάθε ομάδας. Μια ιστορία επιτυχημένων προσπαθειών είναι ένας καλός δείκτης ότι είναι πιθανό να πετύχουν με το τρέχον έργο τους.

Ντάνιελ Λάριμερ και Μπρένταν Μπλούμερ είναι συνιδρυτές της EOSIO. Νταν είναι ο εφευρέτης του Κατ ‘εξουσιοδότηση απόδειξη του πονταρίσματος (DPoS). Είναι επίσης το συνιδρυτής του Μπιτσάρες και Steem. Μπρένταν, από την άλλη πλευρά, δημιουργεί επιτυχημένες εταιρείες ανατρεπτικής τεχνολογίας από το 2001.

Ενώ, Ντα Χονγκφέι και Έρικ Ζανγκ είναι συνιδρυτές της ΝΕΟ. Ντα είναι ένας σειριακός επιχειρηματίας blockchain ο οποίος ίδρυσε μια εξαιρετικά επιτυχημένη εταιρεία τεχνολογίας blockchain στην Κίνα, Onchain. Έρικ είναι ένα πιστοποιημένος ελεγκτής συστημάτων πληροφοριών ποιος συνέταξε το dBFT (Κατ ‘εξουσιοδότηση βυζαντινή ανοχή σφαλμάτων).

Δεν υπάρχει σαφής νικητής σε αυτόν τον γύρο. Και οι δύο ομάδες του έργου έχουν το ταλέντο, την τεχνογνωσία και την ιστορία των επιτευγμάτων. Με αυτό, τους δίνουμε και οι δύο σκορ 10 το καθένα.

Γύρος 2: Τεχνολογία

Και οι δύο ομάδες τοποθετούν τα έργα τους ως καλύτερη υλοποίηση μιας έξυπνης πλατφόρμας συμβάσεων από το Ethereum. Προσφέρουν την ίδια πρόταση αξίας— Ταχύτερη απόδοση συναλλαγών που είναι αίσθηση, Οι βασικές αδυναμίες του Ethereum.

EOSIO’s κλίμακες κάθετα και οριζόντια επιτρέποντας την επεξεργασία εκατομμύρια συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο (θεωρητικά). Συναλλαγή χωρίς χρέωση εισάγοντας ένα πόρος που μοιάζει με λειτουργικό σύστημα

ΝEO, από την άλλη πλευρά, προσφέρει τις καινοτόμες λύσεις που του επιτρέπουν να κλιμακωθεί 10.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο. Τα τέλη συναλλαγής καταργούνται επίσης αρκεί να είναι εντός του υποδεικνυόμενου κατώφλι που έχει καθοριστεί από την κοινότητα.

Οπως και να έχει, TPS Οι ισχυρισμοί και των δύο έργων είναι συζητήσιμοι, αλλά μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι και τα δύο κλιμακώνονται πολύ καλύτερα από το Ethereum Και οι δύο δεν έχουν καμία χρέωση συναλλαγής. Ωστόσο, βρήκαμε προβληματική την εφαρμογή του EOSIO. Εισάγει το κόστος έμμεσων συναλλαγών με τη μορφή αναλώσιμη μνήμη RAM.

Με αυτό που δώσαμε EOS σκορ 7 και ενώ δίνεις NEO σκορ 8.

Αφαιρέσαμε 1 πόντο από καθένα έργο Για συγκέντρωση θέματα. ντοπιθανή μνήμη RAM και πρέπει να πληρώσετε για νέους λογαριασμούς EOS οδήγησε σε μείωση 2 πόντων για την EOS. Μια άλλη αφαίρεση 1 πόντου επειδή δεν έχετε αναγνώσιμο από τον άνθρωπο διεύθυνση πορτοφολιού.

Γύρος 3: Στόχοι

Οι NEO και EOS προέρχονταν από δύο αντίθετες πλευρές του κόσμου. Οι πολιτισμικές διαφορές και οι διαφορετικές αξίες εισήγαγαν μια ενδιαφέρουσα δυναμική στα αντίστοιχα έργα τους. Η EOS θα κλίνει προς τις δυτικές αγορές ενώ ΝΕΟ στις ανατολικές αγορές. Έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να λάβουν υποστήριξη από προγραμματιστές και κοινότητες που έχουν την ίδια κουλτούρα και ίδιες αξίες. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η αρχική έλξη και η ορμή θα ξεκινήσουν από τις κυρίαρχες αγορές τους.

Προγραμματιστές και επενδυτές με έδρα τη Δύση, όπως στις ΗΠΑ, πιθανότατα θα υποστήριζε το EOS. Θεωρείται ένα χωνευτήρι για ταλέντο τεχνολογίας blockchain και την πιο υγρή οικονομία στον κόσμο. Ωστόσο, η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν έχει ακόμη επιτύχει ρυθμιστική σαφήνεια στον χώρο κρυπτογράφησης.

Το NEO, από την άλλη πλευρά, πιθανότατα κλίνουμε προς τις ανατολικές αγορές και ιδιαίτερα την Κίνα, η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο. Έχει τη μέγιστη υποστήριξη της κινεζικής κυβέρνησης λόγω της πιο συγκεντρωτικής προσέγγισής της. Ωστόσο, η κινεζική κυβέρνηση δεν είναι λάτρης των κρυπτονομισμάτων.

Δώσαμε ένα σκορ 10 για EOS και ένα 8 για NEO. 2 πόντοι μειώσεις για το NEO για τους ακόλουθους λόγους.

Πρώτον, λόγω Η εχθρική στάση της Κίνας κατά των κρυπτονομισμάτων, που αποτελεί ζωτικό μέρος του οικοσυστήματος του ΝΕΟ. Δεύτερος, EOS κτυπά ΝΕΟ όσον αφορά τους χρήστες και προγραμματιστές dApps ακόμη και στην Κίνα.

Γύρος 4: Tokenomics

Το διακριτικό κάθε έργου έχει σαφή και σαφή χρησιμότητα στο οικοσύστημά του. Τα κέρματα EOS αντιπροσωπεύουν την κυριότητα πόρων ενός λειτουργικού συστήματος όπως το περιβάλλον υπολογιστών. Επιτρέπει επίσης τη δημιουργία λογαριασμού και την έγκριση αλλαγών πρωτοκόλλου.

Τα διακριτικά NEO αντιπροσωπεύουν την κυριότητα του blockchain NEO. Αντιπροσωπεύει ένα μερίδιο του δικτύου της NEO και χρησιμοποιείται για τη δημιουργία μπλοκ και τη διαχείριση των πόρων του δικτύου. Αντιπροσωπεύει επίσης ένα μερίδιο στη διανομή φυσικού αερίου.

Δώσαμε EOS σκορ 9 και ΝΕΟ σκορ 10. Η εξάρτηση της μνήμης RAM από την τιμή του νομίσματος EOS είχε ως αποτέλεσμα την αφαίρεση 1 βαθμού. Οι απότομες αυξήσεις στις τιμές του EOS επηρεάζουν δραστικά τη μνήμη RAM. Η εφαρμογή Dual-token του NEO είναι πολύ καλύτερη.

Γύρος 5: Απειλές

Όλα τα έργα στον χώρο κρυπτογράφησης έχουν τις μοναδικές προκλήσεις και απειλές που χρησιμεύουν ως εμπόδια για να ξεπεραστούν. Οι απειλές μπορεί να προέρχονται από ελαττώματα σχεδιασμού, ρυθμιστικό περιβάλλον ή μεταβαλλόμενες προτεραιότητες του οργανισμού.

Η εξάρτηση από τη δημιουργία λογαριασμού και την απόκτηση RAM στα κέρματα EOS είναι σημαντικό εμπόδιο στην είσοδο τόσο για νέους χρήστες όσο και για προγραμματιστές. Το σε εξέλιξη αβεβαιότητα της κανονιστικής θέσης των Η.Π.Α.. ενέχει επίσης αδικαιολόγητο κίνδυνο για την EOS, η οποία πραγματοποίησε ICO 4,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2017.

Η συγκέντρωση είναι ένα σημαντικό ζήτημα για το NEO. Το NEO Foundation διαχειρίζεται 5 από τους 7 κόμβους. Η στενή σχέση μεταξύ της κινεζικής κυβέρνησης και του ΝΕΟ είναι επίσης μια άλλη πηγή ανησυχίας.

Εχοντας πει αυτό και τα δύο έργα σημείωσαν 8 σε αυτόν τον γύρο. Παρακρατήσεις 2 πόντων για τους προαναφερθέντες λόγους.

Γύρος 6: Ενεργοποιήσεις

Οι κανόνες ενεργοποίησης είναι συμβάντα που μπορούν να οδηγήσουν σε σημαντικές μεταβολές τιμών. Μπορεί να προέρχεται από νέους κανονισμούς, σημαντικές συνεργασίες, ενημερώσεις, κυκλοφορίες προϊόντων, ή γενικός κύκλους αγοράς.

Τρία μεγάλα γεγονότα μπορεί να προκαλέσουν σημαντική μεταβολή των τιμών για το EOS. Πρώτα, την κυκλοφορία της ενημερωμένης έκδοσης πρωτοκόλλου EOSIO 2.0. Δεύτερος, του Διακανονισμός 24 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ με SEC ΗΠΑ για την υποτιθέμενη μη εγγεγραμμένη προσφορά κινητών αξιών. Τελικά, την απελευθέρωση της εφαρμογής δολοφόνος Φωνή που μπορεί κυκλοφορία αμέσως μετά τη συμφωνία SEC των ΗΠΑ.

Αντίθετα, το NEO έχει δύο μεγάλα γεγονότα στον ορίζοντα. Πρώτα είναι το σημαντική αναβάθμιση του δικτύου της ονομάστηκε ως NEO 3.0. Δεύτερος του συνεργασία με την οντολογία για την ανάπτυξη ενός αποτελεσματικού και χωρίς αποκλεισμούς διαλειτουργικού πρωτοκόλλου.

Δώσαμε EOS ένα υψηλότερο σκορ 10 αφού έχει περισσότερα θετικά ερεθίσματα. ΝΕΟ πήρε σκορ 9 σε αυτόν τον γύρο.

Γύρος 7: Έλξη

Το Traction είναι του έργου παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέγεθος κοινότητας, επιχειρηματικές συνεργασίες, και χρήστης μετρώ. Αυτές οι μετρήσεις πρέπει να μας δώσουν μια δίκαιη εκτίμηση, η οποία μεταξύ των δύο έχει μεγαλύτερη πρόσφυση.

Η EOS έχει περισσότερα YouTube συνδρομητές και Μέλη της κοινότητας τηλεγραφήματος από το NEO. Από την άλλη πλευρά, η NEO έχει περισσότερους οπαδούς και στα δύο Reddit και Λογαριασμοί Twitter.

Πιστεύουμε ότι και τα δύο έργα έχουν τις ίδιες δυνατότητες όσον αφορά τις συνεργασίες, καθώς και οι δύο συνεργάζονται ενεργά με άλλα έργα blockchain, συμμαχικές βιομηχανίες και σχετικούς συνεργάτες.

Τελικά, Το EOS έχει περισσότερους dApps και πιο ενεργούς χρήστες οδηγώντας μας να δώσουμε EOS ένα σκορ 10 και ΝΕΟ ένα σκορ 9.

Γύρος 8: Απόδοση και πρόβλεψη τιμών διακριτικών

Όλος ο χώρος κρυπτογράφησης έχει γίνει πτωτικός. Παρά την είσοδο παραδοσιακών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων στην αγορά, δεν είχε καμία θετική επίδραση στην τιμή του Bitcoin (BTC). Οι EOS και NEO αντιμετωπίζουν παρόμοιες μεταβολές τιμών.

Η ανακοίνωση της EOSIO 2.0 και NEO 3.0 Οι αναβαθμίσεις δεν είχαν καμία επίδραση στην απόδοση κάθε διακριτικού. Αυτό επιβεβαιώνει τη μακροχρόνια πεποίθηση ότι οι τιμές των altcoins εξακολουθούν να εξαρτώνται από την απόδοση των τιμών του bitcoin.

Με αυτό, δώσαμε και τα δύο EOS και NEO σκορ 9. Και οι δύο έχουν διαπραγματευτεί σταθερά σε σύγκριση με άλλα Altcoins που έχουν δει διψήφια πτώση τις τελευταίες εβδομάδες.

Γύρος 9: Τρίλημα

Αναμφίβολα, Το «επίπεδο εμπιστοσύνης» είναι η κύρια πρόταση αξίας του blockchain. Θα μπορούσε να υπάρχει ένα επίπεδο εμπιστοσύνης χωρίς αποκέντρωση. Ωστόσο, η επίτευξη κλιμακούμενος, ασφαλής και το αποκεντρωμένο blockchain είναι δύσκολο. Αυτό είναι το Trilemma Blockchain. Κανένα έργο blockchain δεν το έχει επιτύχει ποτέ. Τα EOS και NEO είναι τα ίδια.

Στην πραγματικότητα, η τρέχουσα επανάληψη και των δύο Η EOS και η NEO τείνουν να εστιάζουν περισσότερο στην επεκτασιμότητα και όχι στην αποκέντρωση. Ωστόσο, αυτά τα ζητήματα συγκεντρώσεων παρέμειναν στο μυαλό της ευρύτερης κοινότητας κρυπτονομισμάτων. Αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος για τον οποίο δεν μπορούν να καλύψουν το Ethereum. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για το NEO που έχει εκφράσει την πρόθεσή του να δώσει μικρότερη έμφαση στην αποκέντρωση στην επόμενη επανάληψή του.

Λόγω αυτών των παρατηρήσεων, δώσαμε σκορ 8 στο EOS και 7 στο NEO. Το προφανές έλλειψη λιγότερο συγκεντρωτικών λύσεων και έλλειψη πρωτοβουλιών είχε ως αποτέλεσμα ένα Αφαίρεση 2 πόντων για κάθε έργο. ο σοβαρότητα του συγκεντρωτισμού του ΝΕΟ είχε ως αποτέλεσμα ένα επιπλέον έκπτωση 1 πόντου.

Γύρος 10: Σκέψεις και συναισθήματα

Πιστεύουμε ότι ο καλύτερος τρόπος προσέγγισης αυτού του γύρου είναι να συγκρίνουμε και τα δύο έργα με το Ethereum. Μπορεί να μην είναι επεκτάσιμο, αλλά είναι ανώτερο όσον αφορά την αποκέντρωση και την ασφάλεια. Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο υπάρχει ένα “d” μπροστά από το dApps. Η αφαίρεση του d ουσιαστικά μειώνει την πρόταση αξίας μιας εφαρμογής που βασίζεται σε blockchain.

Με αυτό, το πιστεύουμε EOS είναι το “μικρότερο κακόΜεταξύ των δύο που το δίνουν σκορ 8 και NEO σκορ 7.

Αφαίρεση 1 βαθμού και για τα δύο έργα για να παραμείνετε ικανοποιημένοι στις προσπάθειες αποκέντρωσης. Ένα άλλο σημείο για να μην προσελκύσετε πιο σχετικά έργα στις πλατφόρμες τους. Ο άξονας του ΝΕΟ προς μια ακόμη πιο συγκεντρωτική φόρμα είχε ως αποτέλεσμα μια άλλη αφαίρεση σημείων.

EOS εναντίον NEO: Συλλογή καρτών αποτελεσμάτων

EOS εναντίον NEO: Συμπέρασμα

Χωρίς αμφιβολία, η Ethereum παραμένει ο βασιλιάς στην πλατφόρμα έξυπνων συμβάσεων. Παραμένει η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη πλατφόρμα έξυπνων συμβάσεων παρά τις αδυναμίες της. Ωστόσο, αυτό μπορεί να αλλάξει όταν τελικά μεταφερθεί στον μηχανισμό συναίνεσης Proof-of-Stake (PoS) και ενσωματώσει την τεχνολογία Sharding.

Η ΝΕΟ γίνεται γρήγορα συγκεντρωτική με έντονη εστίαση στην απολέπιση και συμμόρφωση. Η έλλειψη προσπαθειών αποκέντρωσης μειώνει την αξία του να είναι ένα έργο blockchain το οποίο πιστεύουμε ότι πρέπει να είναι «επίπεδο εμπιστοσύνης“Και όχι”επίπεδο κλιμάκωσης.”

Η EOS έχει περισσότερους προγραμματιστές και χρήστες dApps στην Κίνα. Όπου η ΝΕΟ υποτίθεται ότι έχει τεράστια παρακολούθηση. Πολλοί από τους κορυφαίους παραγωγούς μπλοκ στο οικοσύστημα EOS προέρχονται από την εν λόγω χώρα. Μια ένδειξη της εμπιστοσύνης των Κινέζων επενδυτών στην EOS. Επιπλέον, επίσης κατατάχθηκε αρ. 1 σε όλα τα έργα blockchain στην Κίνα σύμφωνα με ένα κινεζικό ερευνητικό ινστιτούτο blockchain. Ο ΝΕΟ, με όλη της την υποστήριξη από την κινεζική κυβέρνηση, δεν έφτασε καν στις 5 πρώτες θέσεις.

Με όλα τα πράγματα που λαμβάνονται υπόψη, μπορούμε εύκολα να πούμε ότι η EOS βγαίνει από αυτόν τον αγώνα ως ο καλύτερος υποψήφιος για να αμφισβητήσει την Ethereum. Ελπίζουμε ότι αυτή η σύγκριση EOS έναντι NEO ήταν χρήσιμη. Αφήστε σχόλια παρακάτω!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner