12 bedste Ethereum-tegnebøger 2021 – Anmeldelser og købervejledning

1. Ledger Nano S 2. Trezor 3. Mosebog
hovedbog nano trezor udvandring tegnebog
KOM IGANG! KOM IGANG! KOM IGANG!

I øjeblikket er Ethereum den næststørste kryptokurrency med over $ 70B i markedsværdi. Selvom Bitcoin er den største med 43% markedsandel, ifølge CoinMarketCap.com, Ethereums interesse er steget med en forbløffende prisstigning på 5.700% i 2018. I denne vejledning gennemgår vi de bedste Ethereum-tegnebøger, så du let kan finde en sikker måde at opbevare din snart købte ETH på.

Hvilken fremragende Ethereum-tegnebog skal have:

  • Et backup-system, der giver dig mulighed for at tage backup af din tegnebog i tilfælde af fejl.
  • Private nøgler, som du selv styrer. Vi foreslår, at du har en hardware-tegnebog, fordi malware kan bryde software og tegnebøger, der er gemt online.
  • Brugervenlighed: I dag er det en standard at inkludere en skærm på din Ethereum-tegnebog, så du nemt kan konfigurere og få adgang til tegnebogen.
  • Kompatibilitet med forskellige operativsystemer som Macintosh OS X, Windows, Linux, Ubuntu, Android og ethvert andet operativsystem, du måtte have.
  • Opdateringer og aktiv support leveret af teamet bag tegnebogen.

Hvis den ETH-tegnebog, du ser på i øjeblikket, eller måske allerede har en, der ikke opfylder nogle af disse krav, vil vi stærkt anbefale, at du overvejer din beslutning. Se om nogen af ​​tegnebøgerne i denne vejledning passer til dit budget.

BEMÆRK VENLIGST : De fleste Ethereum-tegnebøger koster ikke mere end $ 100, og det kan potentielt spare dig for at miste tusinder, hvis ikke mere. At købe en Ethereum-tegnebog til under $ 100 for at sikre din kapital i Ethereum er skidt billigt.

Hardware Ethereum tegnebog vs. desktop / mobil / web tegnebog

Der er en vis kontrovers, når man taler om fordele og ulemper ved hardware versus desktop eller mobil tegnebog (online Ethereum-tegnebøger). En del hævder, at hardware-tegnebogen er den mest sikre, da det er en tegnebog, der er gemt offline; således kan ingen malware eller hackere bryde det. På den anden side siger mange dog, at det er lige så let at få adgang til at have det gemt i dit hjem (ved at stjæle tegnebogen).

På TheEasyBitcoin.com råder vi altid vores læsere til at købe en hardware-tegnebog, men vi er stadig åbne for at gennemgå og bedømme tjenester, der fungerer online, såsom mobil-, web- eller desktop-tegnebøger. I denne vejledning, hvor vi hjælper dig med at finde den bedste Ethereum-tegnebog, ser du således en blanding af tjenester / produkter – både til køleopbevaring og onlinetjenester. Vi tror, ​​at du er den eneste person, der ved, hvilken type tegnebog der bedst passer til dine behov.

Under alle omstændigheder, nu hvor du ved, hvilke faktorer du skal overveje, når du køber en Ethereum-tegnebog, lad os komme lige ind på listen over de bedste Ethereum-tegnebøger i 2020.

Top 12 bedste Ethereum-tegnebøger i 2021

1. Ledger Nano S (hardware-tegnebog)

Ledger Nano S er langt en af ​​de mest populære Ethereum hardware-tegnebøger, da den gør sit job perfekt, mens den forbliver en af ​​de mest billige tegnebøger på markedet (69,60 €). Tegnebogen fik en OLED-skærm, der gør det let at konfigurere og bruge. Den bedste del er, at du kan gemme en bred vifte af kryptokurver som Bitcoin, Ethereum og Litecoin – for at nævne nogle få. Du kan endda gemme forskellige altcoins i samme tegnebog. Således behøver du ikke en ny tegnebog for hver kryptovaluta, du vil gemme – perfekt til dem, der ønsker at minimere deres investeringsrisiko ved at opdele den i forskellige digitale aktiver.

Her er en videovejledning om, hvordan du opsætter og bruger Ledger Nano S:

Du kan bruge Ledger Nano S på endda en hacket computer uden at sætte dine kryptokurver i fare – deres sikkerhed er så robust, at ingen, undtagen dig, vil være i stand til at bruge den. Absolut en af ​​de bedste tegnebøger til Ethereum nogensinde.

KOM I GANG MED LEDGER-TÆGLE

2. Trezor (hardware-tegnebog)

Trezor er den første nogensinde Bitcoin tegnebog, og nu kan den bruges til Ethereum via MyEtherWallet webgrænseflade. Gem tegnebogen offline, og når du først vil bruge dine Bitcoins, skal du bare forbinde tegnebogen til din computer, indtaste adgangskoden og voilá, du har adgang til din tegnebog.

Her er en video om, hvordan du opsætter og bruger Trezor:

Denne tegnebog, som Ledger Nano S, bruger totrinsgodkendelse til at bekræfte, at det faktisk er dig, der prøver at få adgang til tegnebogen. Du kan også bruge din Trezor som en hovednøgle til alle dine online-konti med deres Trezor Password Manager. Selvom dette ikke er noget, der kræves for at en fremragende tegnebog skal have, viser det bare, hvor kreativt og lidenskabelig holdet handler om måder at bruge TREZOR på.

KOM I GANG MED TREZOR

3. Exodus (Desktop tegnebog)

Exodus er en brugervenlig pc-tegnebog med flere kryptokurrency. Med Exodus får du et overblik over din kryptokurrencyportefølje med et cirkeldiagram og deres samlede værdi direkte, når du logger ind på tegnebogen. Det understøtter Bitcoin, Augur, Dash, Dogecoin, Ethereum, Factom, Golem og Litecoin, hvilket gør det til en fremragende tegnebog for dem af jer, der har en bred portefølje af mønter.

For at få adgang til din tegnebog skal du få adgang til internettet, men da de private nøgler kun er tilgængelige via dit skrivebord, er det stadig en af ​​de sikreste metoder til at gemme Ethereum. Det er også den første tegnebog, der inkluderer ShapeShift, som giver dig mulighed for at udveksle direkte i desktop-tegnebogen – dette er meget praktisk, hvis du ønsker at holde din ETH på ét sted, mens du stadig er i stand til at handle.

E-mail-gendannelse af e-mail og backup-nøgler gør det let at sikkerhedskopiere og gendanne mistede private nøgler, mens du er sikker på, at nøglerne ikke ender i den forkerte persons hånd. Mac, Linux og Windows er de eneste operativsystemer, der understøtter applikationen, så hvis du har et andet operativsystem, skal du kigge et andet sted.

Hvad er den bedste del af denne Ethereum-tegnebog, du måske spørger? Nå, det er GRATIS! Du behøver ikke investere nogen af ​​dine hårdt tjente penge i en hardwaretegnebog (selvom vi stærkt anbefaler dem). Exodus er helt sikkert den bedste Ethereum tegnebogssoftware / app i betragtning af alt, hvad den tilbyder, og at den gør det gratis.

KOM I GANG MED EXODUS

4. Jaxx (mobil tegnebog)

jaxx mobilappJaxx er en mobiltelefon med flere aktiver oprettet af det canadiske firma Decentral. Det understøtter opbevaring af 16 kryptokurver indtil videre, og holdet bag Jaxx skubber altid deres tegnebog yderligere. Med en klar grænseflade, der gør det nemt for en nybegynder at navigere, mens den forbliver sikker, er den blevet en af ​​de mest populære mobile tegnebøger med over 400.000 brugere.

Dine private nøgler forlader aldrig din enhed. Du har såkornøgler, der kan hjælpe dig med at gendanne dine midler, hvis det er nødvendigt. Den mobile tegnebog understøttes på Android, iOS, Mac OS, Windows, Linux, Chrome & Firefox Extension og for dem, der foretrækker hardware-tegnebøger, lancerer Jaxx-teamet en i de kommende måneder.

Deres team er forbløffende og giver udvikling og skubber deres tegnebog til at blive den bedste. I modsætning til Exodus understøtter Jaxx smarte kontrakter (læs mere om smarte kontrakter her). Jaxx er gratis og er derfor et glimrende valg for dem, der snarere ikke bruger penge på en Ethereum-tegnebog.

Vi anbefaler Jaxx!

KOM I GANG MED JAXX

5. Mist (Desktop tegnebog)

Mist er den officielle Ethereum-tegnebog-app. Du downloader tegnebogen, og den begynder at synkronisere med alle Ethereum-noder. Derefter beder de dig om at indstille en adgangskode til din tegnebog. Skriv dette ned på et stykke papir, og opbevar det sikkert i dit hjem, da hvis du mister adgangskoden, er der ingen måde at gendanne din tegnebog på.

Når du har konfigureret tegnebogen korrekt, er det en ret ligetil proces at bruge den. Du får et sæt offentlige nøgler og et sæt private nøgler for at kunne sende og modtage Ethereum i din tegnebog.

De private nøgler er gemt på selve enheden og hostes ikke på en server, hvilket gør den sikker. Den eneste ulempe, vi kan finde, er, at brugergrænsefladen ikke er optimal for en nybegynder. Nogle af de andre, som vi har gennemgået, viser letforståelige cirkeldiagrammer og ser mere “moderne” ud.

ShapeShift fås i Mist-tegnebogen, hvilket gør det let at bytte dine mønter til andre valutaer. Mist understøttes af Mac, Linux og Windows, og som Jaxx understøtter den smarte kontrakter.

KOM I GANG MED MIST WALLET

6. Atomic Wallet 

Atomic Wallet er en ikke-frihedsberøvende tegnebog med flere aktiver, der understøtter Ethereum og over 500 mønter og tokens. Atomic får mere og mere interesse i kryptosamfundet. 

Bortset fra Ethereum og top-30 mønter understøtter Atomic hvert ERC20-token: Tilpasset token-funktion giver dig mulighed for at tilføje ethvert Ethereum-token på få sekunder.

I Atomic kan du udveksle et stort udvalg af krypto lige i appen. Muligheder for at købe Ripple, Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin og Ethereum med et bankkort er også inkluderet.

Vigtig note: i Atomic behøver du ikke videregive KYC eller andre verifikationer af din identitet. Installer bare appen og brug den, som du vil. Atomiske versioner er tilgængelige til MacOS, Windows, Ubuntu, Fedora, Debian, iOS og Android.

For at holde din krypto sikker, er det ret vigtigt at skrive en mnemonic frøsætning ned efter installationen af ​​appen. Så længe din mnemonic kun er kendt af dig – dine midler er sikre.

En anden funktion er understøttelsen af ​​importen af ​​private nøgler, som gør det let for dig at flytte dine midler fra enhver anden kryptotegnebog.

KOM I GANG MED ATOMISK PALLET

7. MetaMask (Desktop tegnebog)

metamask logoMetaMask er en enestående Ethereum-tegnebog, da den ikke kun giver dig mulighed for at sende og gemme ETH, men også give dig adgang til decentrale Ethereum-apps. De private nøgler er krypteret på din computer, som du når som helst kan udtrække for at få adgang til dine private nøgler.

Her er en introduktion til platformen:

Som enhver anden Ethereum desktop tegnebog er denne gratis. Deres tegnebog fungerer ved hjælp af en Chrome- og Firefox-udvidelse for at få adgang til tegnebogen, så længe din computer kan køre enten Chrome eller Firefox, kan du bruge den. De understøtter dog ikke smarte kontrakter. Og ShapeShift er ikke tilgængelig på platformen. Det er dog en sikker tegnebog, så det fortjener at blive nævnt i denne guide over de bedste Ethereum-tegnebøger.

KOM I GANG MED META MASK WALLET

8. MyEtherWallet (Web-tegnebog)

myetherwallet logoDette er en usædvanlig slags web-tegnebog, da den ikke bruger nogen servere til at være vært for de private nøgler. I stedet gemmer den de private nøgler på din computer, hvilket gør tegnebogen sikker. Det er en open source-tegnebog, så du kan skrive og få adgang til smarte kontrakter. Det giver også mulighed for at bytte mellem ETH til BTC, hvilket er perfekt til dem, der handler BTC / ETH, og omvendt, der ikke ønsker, at deres Ethereum skal være på en børs.

Du kan også bruge en hardware-tegnebog som Ledger Nano S eller Trezor med MyEtherWallet til at få adgang til den på en computer. Det er en web-tegnebog, så du får adgang til din tegnebog via internettet (på enhver platform, endda PS4), og den har en Chrome-udvidelse, hvis du foretrækker det.

Nogle hævder, at det kan være lidt svært at bruge for en nybegynder, hvilket vi er enige med. Men når du først er vant til tegnebogen, er det et stykke kage. Vi kan varmt anbefale det på grund af den fremragende support, privatlivets fred og sikker opbevaring af cryptocurrency MEW.

KOM GODT I GANG MED MIN ETHER PALLET

9. Coinbase (Web-tegnebog)

Coinbase-gennemgangCoinbase er langt den enkelt mest anvendte tegnebog. Coinbase, når Bitcoin er på nyheden, har mere end 100.000 brugere, der tilmelder sig – pr. DAG. Først tillod de kun, at Bitcoin kunne købes og opbevares, men i dag giver det dig mulighed for at gemme Ethereum, Bitcoin Cash og Litecoin.

Det er en billig og hurtig måde at gemme Ethereum og andre kryptokurver på, da de tjener dit land (her er en liste over alle de lande, de tjener.)

Hvis de tjener dit land, skal du følge disse trin:

  • Tilmeld dig Coinbase
  • Få din offentlige adresse
  • Overfør din ETH til den offentlige Coinbase-nøgle
  • Gem ETH på Coinbase

Den største ulempe ved at have dit Ethereum gemt på Coinbase er, at det er dem, der er ansvarlige for dine offentlige nøgler, da de er gemt på deres servere. Du har ikke kontrol over dem, og da Coinbase bruges af millioner af mennesker, kan hackere gerne målrette mod deres platform. Selvom der ikke er så mange vellykkede tilfælde, hvor brugere på Coinbase bliver hacket, vil vi anbefale dig at få en hardware-tegnebog, hvis du holder Ethereum i lang tid.

KOM I GANG MED MUNTBASE

10. ETHAddress (papir tegnebog)

etaddress oversigtETHAddress er den billigste mulighed for dem, der ønsker et kølerum til Ethereum. Denne papir tegnebog er et open source-projekt, som du udskriver selv derhjemme, som inkluderer private og offentlige nøgler, så du hurtigt kan sende og gemme Ethereum.

Du kan tilvælge yderligere krypterede nøgler, hvis du vil øge nøglernes sikkerhed yderligere. Smarte kontrakter understøttes ikke, men da denne tegnebog er på et stykke papir, er dette intet at forvente. Ingen personlige oplysninger er nødvendige, så der er ingen måde at spore adressen til dig.

KOM I GANG MED ETHADRESS

11. KeepKey (hardware-tegnebog)

KeepKey-Bitcoin-Wallet-ReviewKeepKey er den dyreste hardware Ethereum-tegnebog til $ 120 pr. Pop. Det giver dig mulighed for at gemme din Ethereum offline på hardware, ligesom Trezor eller Ledger Nano S. Den største forskel mellem KeepKey vs. Ledger Nano S vs. Trezor, bortset fra prisen, er skærmstørrelsen. Det er lidt mere klumpet og er sværere at bære rundt på.

Tegnebogens plastikdel er lidt sårbar over for skader, hvis du taber den, eller hvis du ikke tager dig af den ordentligt. Vi vil anbefale dig at overveje Ledger Nano S eller Trezor, før du køber KeepKey. Men hvis du kan lide grænsefladen til tegnebogen og vil bruge lidt ekstra penge på en tegnebog (for at vise hvor meget af en baller du er), er dette tegnebogen til dig.

KOM I GANG MED KEEPKEY

12. Paritet

paritetslogoParitet er en tegnebog, der samtidig giver dig mulighed for at grænseflade med Ethereum-netværket og din computer. Ligesom MyEtherWallet er Parity mere af en browser end bare en tegnebog. Du får adgang til alle de decentrale Ethereum-apps og kan faktisk adskille platformen i stedet for “kun” at købe og sælge Ethereum til fortjeneste.

Paritet er en ny tegnebog og har robuste sikkerhedsforanstaltninger, så du sikkert kan interagere med Ethereum blockchain. I øjeblikket understøttes paritet på Linux, Windows og Mac. Paritet har haft nogle hacks og bugs, den seneste i november 2018, hvor de måtte fryse hele deres netværk, der anslås at indeholde mere end $ 150 millioner i Ethereum.

Vi vil ikke anbefale dig at prøve Parity lige nu, men med enhver platform og tegnebog opstår der fejl. Vi vil se, om de er i stand til at reparere deres omdømme i 2020 og klatre op på stiger på listen over de bedste ETH-tegnebøger.

KOM I GANG MED PARITET

Konklusion

Selvom vi anbefaler, at du køber en hardware-tegnebog, er størstedelen af ​​de bedste tegnebøger faktisk web / desktop / mobilbaseret. Hvorfor siger vi, at disse hardware-tegnebøger er de bedste, mens listen er domineret af software / web-tegnebøger? Der er simpelthen ikke så mange hardware-tegnebøger som online / desktop-baserede.

Vi håber, at vi har givet tilstrækkelig information om hver tegnebog, så du kan træffe en uddannet beslutning, når du køber en Ethereum-tegnebog. Held og lykke!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner