9‌ ‌Aktier‌ ‌That‌ ‌Kun‌ ‌Gør‌ ‌Du‌ ‌A‌ ‌Millionær‌

Bedste aktier at købe nu, der kan se ud til at gøre dig millionær på lang sigt

Ønsker du at investere i nogle af de bedste aktier på markedet, der kan se ud til at gøre dig millionær? Se, da vi har valgt 9 aktier, der kan se på at gøre dig millionær på lang sigt og give dig den perfekte pensionssikkerhed.

Top 9 millionbeholdere i 2021:

  1. Innovative industrielle egenskaber
  2. Tilray
  3. Intuitiv Kirurgisk
  4. ETSY
  5. Lovesac
  6. Shopify
  7. Chipotle mexicansk grill
  8. Teladoc Health
  9. Altimmune

Du kan købe alle disse topaktier såvel som mange andre på eToro og betaler 0% gebyrer!

En nøglefaktor, som mange investorer ser ud til at stræbe efter, før de søger at investere, er at få succes. Hvis det lykkes betyder at se på at blive millionær, ja det er mere end muligt at nå dette mål. Imidlertid kræver det realistisk at arkivere et sådant mål mange elementer spredt over en periode fra dedikeret investering.

Hvis du har den rigtige disciplin, når det kommer til at bruge, spare og investere, har du muligheden for at arkivere. Det hele ned til stor due diligence med stærk viden og forståelse for markedet og internationale markeder sammen med at investere smart.

Mange kan endda være under det indtryk, at du skal investere store beløb for at nå et sådant mål, men det kan ikke være længere fra sandheden. Små beløb, der investeres i din portefølje af aktier, kan udmærke sig og vokse betydeligt gennem årene. Hvis du begynder tidligt med at investere, er der nogle fantastiske virksomheder, der har potentialet til at vokse markant og vil fortsætte med at vokse i mange år, hvilket giver dig et godt afkast.

Når det er sagt, kan nogle af verdens gigantiske virksomheder, der er på markedet i dag, der trækker enorme indtægttal og fantastiske afkast, også bidrage til at få dig til at tjene fantastisk indtjening på lang sigt, selvom prisen for disse større aktier vil være meget højere sammenlignet med mindre lagre.

Med hensyn til mindre bestande viser mange storslåede resultater, og disse bestande kan bare overraske dig pænt med, hvor hurtigt de kan opnå succes. Forskning og afsætning af tid på disse blomstrende bestande kan lede efter dig til at nå dine mål hurtigere, end du troede.

Så hvordan ser du ud til at finde sådanne aktier, der kan se på at gøre dig velhavende gennem investering? Lad os se på, hvordan du ser efter at finde aktier, der kan give dig en stor potentiel indtjening.

Sådan vælges de bedste aktier, der kan gøre dig millionær

Den næste del af processen er at se på, hvad der bestemmer en bestand som en aktie at se på for at give dig et sådant økonomisk afkast, og hvilke elementer du skal se på for at bestemme et akties potentielle fremtidige udsigter.

Den første ting, du skal gøre, er at afsætte tid og forske i forskellige aktier, se på deres tidligere præstationer for at se, hvor godt de har præsteret de seneste dage. Selvom det ikke garanteres, at en akties fortid vil være aktiens fremtid, giver den dig en god indikation af, hvad virksomheden er i stand til at opnå, og sammen med at se på virksomhedens vækstpotentiale for fremtiden. Udover dette er det fordelagtigt at lave en plan for din aktiehandelsrejse, der inkluderer mulige aktier og dine personlige økonomiske grænser.

Mens du forsker i visse bestande, er det værd at bemærke, hvor godt de har klaret sig i et år som 2020. Da året 2020 har været en hård udfordring for de fleste, men dette vil give dig et større billede, at hvis en virksomheden har klaret sig godt i vanskelige tider, så har den evnen til at fortsætte sin stigning i vækst efter – Covid-19. Men når det er sagt, vil disse virksomheder stadig have deres egne risikoelementer.

Når du har afsat tid og forskning nu, er at se på statik inden for forskellige lagre.

En god indikation at se på med en aktie er at se dens afkast, de har bragt i løbet af de foregående år, og til hvor den sidder i dag. Sammen med at se på andre aspekter, herunder en virksomheds P / E (Price to Earnings Ratio) og forward P / E ratio, er selskabets balance sammen med selskabets aktiekurs og 52-ugers rækkevidde. Alle disse statistikker giver dig en forståelse af, hvordan virksomheden bevæger sig fremad med hensyn til vækst, hvis aktien er under eller overvurderet baseret på dets aktiekurs, og hvilke afkast du kan se på at arkivere fra en aktie.

En fantastisk formel at overveje, når man søger at bestemme, om en aktie kan se ud til at være millionær, er ‘Regel på 72’. Denne formel er designet til at være hurtig og nyttig, når man ønsker at få et skøn over, hvor mange år det kan tage at fordoble dine penge, eller du kan simpelthen anvende denne formel på alt, hvad der vokser. Denne formel er meget populær inden for den finansielle verden, da den giver investorer mulighed for at få en hurtig tilnærmet værdi på en bestemt aktie af interesse.

Lad os nu se på den måde, formlen fungerer på. Lad os tage det mega-gigantiske mærke Amazon som et eksempel. Tilbage i september var selskabets investeringsafkast 20,07%, nu hvis vi anvender formlen 72 divideret med 22.07 (72 / 22.07), vil dette komme ud på 3.26, hvilket betyder, at tre og et halvt år vil tage denne aktie omkring for potentielt at se på en fordobling dine penge, men under hensyntagen til hvor meget du har investeret i denne aktie.

For at se på det større billede skal du tage det populære indeks Dow Jones Industrial Average, der returnerede 9,70% i 2020, men at tage udbytteafkast væk forlod indekset med et afkast på 6,87%. Indrømmet, dette indeks, der er hjemsted for nogle af de største virksomheder i verden, fik et hit i 2020 på grund af Coronavirus-pandemien, mens S&P 500-indeks var et af de bedste amerikanske indekser inden 2020. Men når du anvender regel 72, efterlader dette et resultat på 10,48, så over 10 år at se på en fordobling af dine penge.

Men det anbefales altid at holde en solid forståelse på markedet og udføre yderligere forskning, før du dykker direkte ind for at investere i aktier, især hvis du leder efter store afkast, er det klogt at undersøge smart.

Nu har vi set på måder at afgøre, om en aktie er en potentiel ‘millionærproducent’, lad os nu se på 9 aktier, der har potentialet til at nå dette mål.

Top aktier, der kan gøre dig millionær:

1. Innovative industrielle egenskaber (IIPR)

For at starte listen skal Innovative Industrial Properties Inc (IIPR) komme først. Når vi fører ind i 2021, vil marihuanaindustrien blive den underdogindustri, der er sat til stor succes, og det er også en industri, der vil fortsætte med at vokse over hele kloden, da potentielt flere lande ser ud til at legalisere marihuana-brug.

Efter præsident Joe Biden succes med at blive USAs nye leder, har dette øget cannabisindustrien endnu mere, da præsident Biden og hans team er indstillet på at godkende brugen af ​​marihuana til både rekreative og medicinske anvendelser på tværs af forskellige eller hvis ikke alle amerikanske stater.

I lyset af denne nyhed, som mange investorer har længe ventet på og efterlader, IIPR, er en aktie inden for branchen en, der er en stor konkurrent til at se at nå store højder.

Innovative Industrial Properties Inc er en banebrydende ejendomstillid til medicinsk brug af cannabisindustrien. Virksomheden er specialiseret og fokuserer stærkt på ejendomsaktiver til reguleret medicinsk brug af marihuana sammen med at tilbyde andre ejendomsløsninger for investorer at være en del af.

Men denne vej er bestemt en, der er et nøglefokus, firmaets fokus er at fortsætte med at erhverve flere faciliteter til medicinsk brug af cannabis, da flere amerikanske stater gør brugen af ​​medicinsk marihuana lovlig..

Innovative Industrial Properties ejer i øjeblikket over 67 ejendomme fordelt på 16 stater i USA med 100% lejet pr. 25. januar 2021, hvilket bekræfter, at virksomheden allerede er forud for deres november 2020-rapport. Som flere stater legaliserer brugen af ​​marihuana, som forventes at se disse tal blive højere på ingen tid for dette førende ejendomsselskab.

Inden for selskabets 2020-rapport bekræftede virksomheden, at den samlede kapital (inklusive egenkapital og ombytelige noter) var $ 1,43 mia. Med en 3. kvartals lejeindtægt på $ 126,1 mio., $ 1,18 mia. Investeret kapital sammen med næsten 95% af de lejede enheder.

Ud over alle de positive ting, der omgiver denne aktie, er det også et udbyttebeholdning, som virksomheden har anset for at være en af ​​deres mest ‘attraktive’ egenskaber, og virksomheden betaler 90% af deres skattepligtige indkomst i udbytte til aktionærer, som er betalt kvartalsvis og har været siden 2017.

Ser vi tilbage til 2019, voksede cannabisomsætningen i USA til et anslået tal på omkring 12,4 mia. $, Der voksede 37% fra 2018, og fremadrettet har industrien forventet at nå 34 mia. $ Inden 2025. Dette er et svimlende beløb at overveje og en stor indikation af, hvilken retning denne industri er på vej med, 35 amerikanske stater bekræfter brugen af ​​legaliseret medicinsk marihuana brug.

Hvor sidder bestanden i dag?

IIPR-aktiekursen i dag er på $ 211,47 med en 52-ugers rækkevidde på $ 40,21 som den laveste og $ 211,47 på det højeste sammen med en P / E (pris / indtjeningsgrad) på 43,78.

Virksomhedens årlige udbytte er $ 4,96 pr. Sidste udbetaling den 15. januar.

Dette NYSE-børsnoterede ejendomsfirma er et aktie, der som du kan se, har et enormt potentiale for at vinde enorm vækst, da cannabisindustrien er sat til at stige, for ikke at medtage andre veje inden for ejendomsverdenen, som denne aktie har.

For denne akties positive balance, stærke positionering inden for en voksende industri og dens strategiske planer om at udvikle, gør denne aktie til en, hvor det kunne se ud til at gøre dig velhavende på lang sigt og en aktie at holde fast i, når verden fortsætter at udvikle legalisering af marihuana til begge anvendelser.

2. Tilray (TLRY)

52 ugers rækkevidde – $ 2,43 – $ 28,86

Lad os finde ud af, hvorfor Tilray kunne være en millionærproducentaktie.

Tilray Inc (TLRY) holder sig til cannabisindustrien og kommer dernæst på listen over aktier, der potentielt kan ramme jackpotten..

Som nævnt under diskussionen om IIPR forventes cannabisindustrien inden for dette år og førende yderligere at stige, så hvorfor ikke tilføje en førende cannabisproducent til listen over aktier, der kan gøre dig velhavende på lang sigt.

Tilray inc er et canadisk medicinal- og cannabisfirma med hovedkontor i Toronto, Ontario. Fungerer i hele USA, Tyskland, New Zealand, Australien, Latinamerika og mere. En vigtig faktor at nævne om denne aktie er, at Tilray i december 2020 annoncerede en fusion med Aphria Inc (APHA), som fortsætter med at blive handlet under TLRY, nu er denne bestand den største multinationale cannabisvirksomhed baseret på indtægter i verden.

Denne positive nyhed er kun en stor del af denne akties positionering, når vi ser på fremtiden, sammen med hvad analytikere forudsiger for denne spændende og udviklende industri. Når man ser tilbage på Tilray’s forestillinger gennem årene, har det været meget op og ned, men stabilt, og det inkluderer naturligvis ikke det, der stadig er i vente.

Tilray har set sin aktiekurs svinge gennem årene, og den ligger rimeligt godt på $ 25,72 i dag. Men med sin fusion med Aphria Inc er denne aktie uden tvivl den største driver bag TLRY-aktien, da den stræber efter fremtidig enorm succes.

Aphria Inc, før fusionen med Tilray, bekræftede i selskabets 3. kvartalsresultater, at virksomheden i løbet af de sidste seks måneder havde øget sin omsætning til $ 306.221 fra 2019’s seks måneders tal, der sluttede den 30. november på $ 246.712. Ud over dette tal steg cannabis nettoindtægter i samme periode på seks måneder, der sluttede i november, med over det dobbelte fra 2019, hvilket var $ 64.943 til $ 131.402 inden 30. november 2020.

Hvis du nu tilføjer disse blomstrende tal til Tilray’s resultater, hvis omsætning var op til $ 153.922 inden for de første ni måneder af 2020 sammenlignet med $ 120.043 i 2019, ligner dette en styrke, der skal være en del af inden for cannabisindustrien. Derudover fortsætter TLRY-aktien i de seneste nyheder allerede de positive udsigter, og den har også modtaget den første mulighed for markedsføringstilladelse til at tilbyde medicinske cannabisprodukter i Portugal..

Hvor sidder TLRY-aktien på markedet i dag?

Tilray’s aktiekurs i dag ligger på $ 25,65, hvilket er betydeligt under dets maksimale aktiekurs tilbage i 2018. Potentialet er der imidlertid, og dets aktiekurs er allerede forudsagt at stige, da hypen fortsætter med at omgive denne branche.

Tilray Inc har en 52-ugers rækkevidde på $ 2,43 på det laveste på $ 28,86 på sit højeste.

Tilray viser pointen med denne akties mission, som du måske ønsker at hoppe om bord, mens denne aktie fortsætter retfærdigt med sin aktiekurs til dato for, hvilken svimlende indtjening du potentielt kunne opnå på lang sigt som forventet af analytikere, der har forudsagde, at denne førende omsætning af cannabisaktier vil vokse med 53,07% om året sammen med en næsten 20% markedsandel inden for marihuanaindustrien.

3. Intuitiv kirurgisk (ISRG)

52 ugers rækkevidde – $ 360,50 – $ 826,81

Intuitive Surgical Inc er en amerikansk medicinsk virksomhed, der er værd at overveje at føje til din portefølje, da denne aktie tilbyder vækst, styrke og højt indtjeningspotentiale.

Det amerikanske firma fremstiller, udvikler og reklamerer for medicinske robotprodukter med det formål at forbedre kliniske resultater fra patienters kirurgiske procedurer. Virksomhedens hidtil mest imponerende design, da Vinci Surgical System, vil udvikle sig i de kommende år og gør det allerede, da det fortsætter med at imponere fagfolk og patienter med sine resultater.

Da Vinci-kirurgiske system er blevet betragtet som ‘et kunstværk’ inden for den medicinske industri. Robotkirurgisk system er skabt og designet til at blive styret af en kirurg gennem en konsol, når en kirurgisk procedure udføres, er det bevist at se, hvad det blotte øje muligvis ikke er i stand til, da læger er i stand til at komme tættere på området mens du bruger og styrer det medicinske udstyr, der er ved enderne af hver arm på konsollen, snarere end en kirurgs egne hænder, der bruger udstyret. Prisintervallet for da Vinci Surgical System, men samlet set koster det ca. $ 1,5 millioner pr. Stykke, hvor den nye model da Vinci SI, der blev frigivet i april 2019, var højere på $ 1,75 millioner pr. Stk..

Selvom dette futuristiske stykke teknologi er imponerende, men alligevel lidt dyrt, har det formået at sælge godt med salg, der fortsætter sammen med forudsagt yderligere succes, da resultaterne fra visse procedurer og tidseffektivt hersker. Som det ser ud i dag, har virksomheden solgt knap 6.000 da Vinci kirurgiske systemer til dato spredt over USA, Europa og videre over hele kloden..

Inden for selskabets Q4-rapport, der blev rapporteret den 21. januar, bekræftede virksomheden de positive udsigter, da verdensomspændende da Vinci-procedurer steg med 6% i forhold til 2019 under hensyntagen til Covid-19-pandemien, der har stoppet mange procedurer.

ISRG bekræftede også, at omsætningen i fjerde kvartal i 2020 steg med 4% til $ 1,33 milliarder fra 4. kvartal 2019 på $ 1,28 milliarder, sammen med sin installationsbase for da Vinci Surgical System, der steg med 7% til 5.989 inden 31. december 2020.

Ser man på det større billede, har Intuitive Surgical Inc en god økonomisk stilling fra den seneste rapport. Virksomheden afsluttede 4. kvartal 2020 med $ 6,9 milliarder i kontanter, der steg med $ 508 millioner i 4. kvartal alene fra forskellige operationer, som bekræftet, at selskabets indtægter steg med 4%, instrumenter og tilbehør omsatte også med 11% drevet af da Vinci procedure volumen, GAAP driftsindtægter steg også til $ 416 millioner i forhold til 2019.

Med disse resultater er der ingen tvivl om, at hospitaler over hele kloden vil kræve, at disse udstyr er et vigtigt redskab inden for deres faciliteter, som i håb om, at den dødelige sygdom i Covid-19 bliver stadig tættere på at en dag er under kontrol , vil vi helt sikkert se flere procedurer udføres og salgskørsel højt med efterspørgslen efter da Vinci Systems over hele verden.

Hvor sidder bestanden i dag?

I dag ligger ISRG-aktiekursen på $ 762,25, som har en 52-ugers rækkevidde på $ 360,50 på sit laveste og $ 826,81 på sit højeste.

Baseret på selskabets aktiekurs, kan P / E-forholdet på 86,08 være denne aktie på den høje side, men til den rette pris er denne aktie bestemt en, der kunne se på at ramme den høje tone, når vi bevæger os fremad..

Der er masser af vækstpotentiale i horisonten for dette førende selskab, da de uden tvivl vil se på at udvide på andre robotkreationer potentielt langs linjen sammen med at fokusere på at udvide og udvikle deres nyeste da Vinci System, denne aktie kan give dig fantastiske afkast og er en perfekt langsigtet investering.

4. ETSY (ETSY)

52 ugers rækkevidde – $ 29,95 – $ 226,72

ETSY Inc, en aktie, der bliver stadig mere populær og velkendt over hele kloden, har den klare fodfæste at blive millionærproducent.

Det amerikanske e-handelswebsted, der fokuserer og er hjemsted for sælgere over hele kloden, der skaber og sælger hjemmelavede produkter, har været vidne til en enorm stigning i 2020, der sætter sit præg på at se fremtiden. Da både købere og sælgere rundt om i verden kommer i kontakt med deres kreative sider og søger at købe og skabe unikke håndlavede designs, fra tegninger til tøj, fra forsyninger til boligindretning, er der intet, du ikke kan finde på denne e- handelswebsted.

ETSY-aktien har vokset godt for en relativt god virksomhed sammenlignet med andre e-handelswebsteder, og siden denne aktie blev grundlagt tilbage i 2015, som stadig er en baby, der kun har været i drift i 15 år, viser at den er mere end i stand til at levere fantastiske afkast og har en enorm mulighed for at udmærke sig og se på at blive potentielt et top e-handelswebsted på planeten, når tiden bevæger sig fremad med sin unikhed.

I 2020, da Covid-19-pandemien overtog kloden, begyndte Etsy Inc at tilpasse de ændringer, som det var nødvendigt at foretage, herunder en opfordring til alle sælgere om at se efter ansigtsmasker for at forhindre og kæmpe mod virussen. Efter denne nyhed skabte sælgere unikke designs og blev solgt over hele verden, mens det blev rapporteret, at masker udgjorde 11% af virksomhedens salg inden for 3. kvartal, efter sigende solgte $ 24 millioner alene..

På bagsiden af ​​Covid-19-pandemien med enkeltpersoner begrænset til deres hjem og på udkig efter nye veje at udforske steg Etsy-aktier betydeligt, så meget, at det blæste forudsagte prognoser af analytikere over vandet med en massiv mængde, da enkeltpersoner brugte tid og penge på hjemmesiden.

Virksomheden ønsker at rapportere sin næste indtjeningsrapport den 24. februar 2021, som vil bekræfte, hvor godt denne aktie har klaret sig over 2020. Ser man på selskabernes tidligere økonomiske meddelelser, hvis dette er noget at gå efter, er der ikke underligt, at analytikere har givet denne aktie henholdsvis en ‘bedre resultater’ og ‘køb’.

I 2019 steg Etsys omsætning med 35,6% år-til-år til $ 818,4 millioner fra $ 603,7 millioner i 2018, hvor nettoindtægterne var $ 18,4 millioner op til $ 95,9 millioner i 2019 fra året før.

Etsy Inc har en god økonomisk stilling for et mindre e-handelsaktie, som fortsat kan hjælpe med at støtte lokale virksomheder overalt i verden, da det udvikler sin digitale tilstedeværelse sammen med en afbalancering af gældsniveauer. Denne aktiekapital står højt på 158,2%, men den er dækket godt ved at åbne pengestrøm.

Inden for 2020 er Etsys aktiekurs steget i luften og er vokset imponerende siden april 2020 og er vokset med næsten 5 gange så meget som den ligger i dag på $ 231,12 fra starten af ​​april 2020 på $ 38,15 før dens stigning.

Der er ingen tvivl om, at denne aktie har den klare forudsætning at gøre dig velhavende, hvis du investerer på lang sigt, som det nu er et godt tidspunkt at se på at købe ind i denne aktie, da den ser ud til at være undervurderet baseret på dens finansielle og givet vækstpotentiale. 15 ud af 17 Wall Street-analytikere har givet denne kreative aktie en konsensus ‘Buy’ -vurdering med en forventet indtægtsvækst på 25,06% om året.

5. Lovesac (LOVE)

52 ugers rækkevidde – $ 4,00 – $ 61,46

Lovesac Co (LOVE), der holder fast langs e-handelssiden, er en amerikansk møbelforhandler, der tilbyder unikke designs, herunder dens signatur overdimensionerede sækkestole, sofaer, tæpper og meget mere.

Hovedkvarteret i Stamford, Connecticut, har dette glødende firma været stigende i hele 2020, hvilket uden tvivl er blevet hjulpet af den igangværende Covid-19-virus, da det har gjort det muligt for enkeltpersoner at udnytte deres tid og udforske denne unikke, overkommelige møbelforhandler, der har magten at se på at skabe mere succes, når vi bevæger os fremad i den nye normale verden.

Hentet fra regnskabsårets 3. kvartalsregnskab, så virksomheden en stråle af positivitet spredt over alle veje i bestyrelsen. Det blev bekræftet, at nettosalgsvæksten voksede med 43,5% til en pralende omsætning på $ 74,7 millioner foran med en rapporteret $ 8,6 millioner, som var himmelsk drevet af brandets online tilstedeværelse med internetsalg, der ramte 125,2%.

Men to enorme resultater rapporteret om selskabsrapporten var, at selskaberne havde driftsindtægter, som var $ 2,5 millioner i tredje kvartal 2021 sammenlignet med et tab på $ 6,9 millioner i det foregående år med en driftsmargin på 3,4% sammenlignet med 13,2% af nettosalget i tredje kvartal i 2020.

Dette førte naturligvis til, at New Income kom i greenen, og selskabets nettoindkomst kom på $ 2,5 millioner inden for 3. kvartal 2021 sammenlignet med året før, hvor nettoindkomsten kom ind med et tab på $ 6,7 millioner inden for samme periode i tredje kvartal. Hvis dette ikke er en aktie, der stiger, ved vi ikke, hvad der er.

Uanset hvordan du ser på denne aktie, har den potentiale og positivitet omkring den, da tallene og efterspørgslen er tydelige fra det sidste år. Hjælp fra sociale medier sammen med dets dominerende onlinesalg, dette vil kun udvikle sig, efterhånden som flere husstande bliver opmærksomme på dette mærke i hele USA, og hvem ved, hvilke andre muligheder dette firma kan se ud til at gå ned i fremtiden, hvis efterspørgslen forbliver høj.

Hvor sidder denne bestand i dag?

LOVE-aktien har en aktiekurs i dag, der holder $ 57,26, hvor en 52-ugers rækkevidde på $ 4,00 er den laveste og $ 61,46 på sit højeste.

Virksomheden har i øjeblikket et P / E-forhold på 13,79 sammen med en sund kontant position og uden udestående gæld pr. 1. november 2020.

Hvad har analytikere forudsagt for denne bestand?

Denne aktie er blevet favoriseret godt i lyset af dens præstationer i det forløbne år af analytikere, der også ser på det større billede. 7 ud af 7 Wall Street-analytikere har givet denne aktie en ‘Buy’ -vurdering med Zack Rank Investment B-rating til vækst.

For denne møbelbeholdning, der har sit motto “Designed for life” møbler, er denne bestand bestemt en at enten passe på eller se på at købe ind, da dette er en, der kunne udmærke sig meget pænt på ingen tid og give dig ekstraordinære afkast.

6. Shopify (BUTIK)

52-ugers rækkevidde: $ 305,30 – $ 1,285,18

Shopify Inc er steget markant i løbet af det sidste år på grund af Coronavirus-pandemien. For at sige det enkelt, hvis du har investeret i denne aktie i løbet af de sidste 5 år med et beløb på omkring $ 40.000, vil du nu være over millionmarket på grund af denne akties præstation på trods af et lille fald i aktiekursen tilbage i marts 2020 som marked og verden blev ramt med et brag.

Hvad er Shopify Inc.?

Shopify Inc, hvis du endnu ikke er fortrolig med dette lager, er et multinationalt canadisk e-handelsfirma med base i Ottawa, Ontario.

Platformen gør det muligt for detailhandlere at have det hele under ét tag med en række forskellige tjenester, der inkluderer marketing og reklame for deres forretning, betalinger, forsendelse og tilbyder værktøjer til kundeengagement for at kunne nå ud til forbrugerne.

På grund af pandemien har det uden tvivl pralet virksomheden til et nyt niveau, hvad det blev portrætteret lidt på forhånd. Da verden stadig har og tilpasser sig fjernt arbejde fra hjemmet over hele kloden, har Shopify gjort virksomhedsejernes drift jævnere, tilgængelig og effektiv i sådanne udfordrende tider.

I en erklæring havde virksomheden bekræftet, at der i januar 2021 er over 1 million virksomheder fordelt på ca. 175 lande over hele kloden, der opererer gennem Shopify..

Denne aktie skinner i øjeblikket, men mange investorer og ved at se på virksomhedens statistikker, som den i øjeblikket har, har et overvurderet udsigter i øjeblikket. Men det er ikke at sige, at denne aktie ikke skal overvejes, det betyder simpelthen at få den til den rigtige pris og tage de fremtidige aspekter i betragtning, når verden nærmer sig en ny normal.

Inden for selskabets nylige tredje kvartalsrapport sprang aktien over med deres resultater. For at starte, rapporterede virksomheden en stigning på 96% i forhold til året før i den samlede omsætning i tredje kvartal, som var $ 767,4 millioner. Driftsindtægter for tredje kvartal af 2020 var $ 50,6 millioner sammenlignet med et tab på $ 35,7 millioner i 2019.Nettoindtægter beviste og bekræftede også, hvor godt denne aktie har klaret sig i løbet af året, da den bekræftede en nettoindkomst i 3. kvartal 2020 på $ 191,1 millioner, eller $ 15,54 pr. fortyndet aktie sammenlignet med et nettotab på $ 72,8 millioner eller $ 0,64 pr. basis- og fortyndet aktie.

Disse resultater er mildt sagt imponerende.

Med mange andre bemærkelsesværdige faktorer førte dette til, at virksomheden blev rentabel inden for en kort periode, det ser ud til, at virksomhedens fortjenstmargen er steget med 17% fra 19% til 8%. For ikke at nævne det rekordstore salg på tværs af Black Friday og Cyber ​​Monday, der nåede over $ 5,1 milliarder dollars på verdensplan.

Aktien ligger i øjeblikket på $ 1.287,76 på markedet i dag, som er steget enormt siden april 2020, hvor den var placeret på $ 357,65 i starten, før bestanden begyndte at have små op- og nedture, før den steg til sine nye højder..

Men baseret på andre faktorer, som denne aktie besidder, herunder den nu operationelle pengestrøm og dens fremtidige prognoser, der inkluderer, forventes det høje afkast på aktiver at stige med 10%, dets omsætning stige med 38,15% pr. År, der slår markedsgennemsnittet og til sidst virksomheden er mere effektiv til at generere et kapitalafkast på 1,6%.

Selv om denne aktie udgør risikoelementer og er på den høje side baseret på dens værdiansættelse, er denne aktie bestemt en, der kan gøre dig velhavende i de langsigtede udsigter.

Virksomheden er klar til at offentliggøre sine finansielle resultater for fjerde kvartal den 17. februar 2021.

7. Chipotle mexicansk grill (CMG)

52- Uges rækkevidde: $ 415,00 – $ 1,553,55

Den amerikanske fastfoodkæde Chipotle Mexican Grill Inc opererer også i forskellige andre lande, herunder USA, UK, Tyskland, Frankrig og Canada har formået at genvinde en vis positiv bevægelse i løbet af det sidste år, på trods af at Covid-19-pandemien ramte gæstfrihedsindustrien enormt. svært.

I de seneste dage har virksomheden offentliggjort sit fjerde kvartals- og helårsresultat for 2020, og denne fastfoodkæde har vist, hvad der er opnåeligt, når det er midt i en global pandemi.

Inden for fjerde kvartal Den samlede omsætning var op til $ 1,6 mia. En stigning på 11,6%, det digitale salg, der har været en besparende nåde for virksomheden i løbet af året, steg med 177,2% inden for 4. kvartal, hvilket udgjorde næsten halvdelen af ​​virksomhedens samlede salg, restaurationssalg voksede med 5,7%, åbning af 61 nye restauranter, fortyndet indtjening pr. aktie inklusive en indkomstskat på $ 3,77 blev bekræftet til $ 6,69, delvist modregnet med et gebyr på $ 0,56 fra udgifter i forbindelse med andre omkostninger, hvortil en stigning på 162,4% steg fra det foregående tal på $ 2,55.

Inden for virksomhedernes helårspræstation er højdepunkterne imponerende, da den samlede omsætning er steget med 7,1% til 6,0 milliarder dollars året over, det digitale salg voksede med 174,1%, hvilket udgjorde lige under halvdelen af ​​virksomhedens samlede salg på 46,2%, åbningen af ​​161 nye restauranter i alt inden for året, der omfattede seks flytninger og 9 lukninger og fortyndet EPS steg med 1,1% til $ 12,52.

CMG har bevist, hvis intet andet, at du inden udfordrende tider stadig kan levere fantastiske resultater. Og der skal siges en masse ros for dets digitale udseende for dette lager, da mange butikker over hele kloden er blevet påvirket af sikkerhedsforanstaltninger på grund af den igangværende pandemi, og som mange er lukket over hele Europa.

Hvad holder dette for fremtiden?

Chipotle Mexican Grill Inc selvom det kan prale af et fantastisk vækstpotentiale, da det ikke kun er bevist inden for det udfordrende år 2020, men i mange år, da det har leveret imponerende resultater. Men denne aktie kommer ikke billigt, da den i øjeblikket har et P / E-forhold på 174, men det har potentialet for en langsigtet investering for at gøre dig velhavende over tid.

Virksomhedens aktiekurs ligger i dag på $ 1.506,88, hvis du ser over en fem-årig skala, er denne akties aktiekurs vokset med over 5 gange så meget, hvor den står i dag. Sammen med i år at se et fald i starten af ​​pandemien omkring marts / april-tiden, men fortsatte derefter med at udmærke sig betydeligt, ligesom mange aktier, der pryder denne liste, og som ingen er faldet siden, da deres aktiekurser fortsat stiger. Når du sammenligner CMG’s aktiekurs til 27. marts 2020 til $ 635,03, kan du se, at denne aktie er mere end fordoblet i sin kurs i dag.

På trods af de imponerende tal ligger selskabets strategiske planer for arkivering og levering af yderligere vækst klart på kortene, da de ser ud til at åbne nye butikker over hele USA og potentielt internationalt med et klart drev til at fortsætte med at skubbe på digitalt salg på grund af dets popularitet. Men dette kan medføre tvivl for investorer efter post-pandemien om, hvorvidt det digitale salg stadig kan opnås, hvad det i øjeblikket opnår.

I den moderne verden, vi stræber mod, med f.eks. Fastfoodkæder, der er mere populære end nogensinde før, er dette en fastfood-bestand, som vi tror vil udmærke sig i mange år frem, hvorfor det er investering i denne bestand til langsigtet kan potentielt få dig til den sekscifrede sum.

8. Teladoc Health (TDOC)

52-ugers rækkevidde: $ 102,01 – $ 294,74

Teladoc Health Inc, det amerikanske multinationale telemedicinske og virtuelle sundhedsfirma, der ikke kun viser strålende resultater, men dets kreative fremadrettede planer fører vejen frem og sammen med det er sat til at give flere gode afkast.

Sundhedsmærket er stolt af ikke kun at levere de grundlæggende primære tjenester til sine kunder, men det ser også ind i fremtiden med sine licensable platformtjenester, som tilbyder klienter on-demand ekstern medicinsk behandling via telefon, videokonferencesoftware og mobile applikationer. Disse tjenester er bare ikke kun tilgængelige for amerikanske borgere, faktisk er TDOC aktiv i over 130 lande, og data har bekræftet, at den i 2019 betjente omkring 27 millioner kunder over hele verden.

Mærket er gået fra det ene til det andet ved at erhverve styrke ved at erhverve topvirksomheder som BetterHelp og Best Doctors, til for nylig i 2020 købte TDOC InTouch Health og har afsluttet sin fusion med Livongo Health i en aftale til en værdi af $ 18,5 mia. Realistisk set vil det være et spørgsmål om tid, før denne sundhedsbestand ser ud til at erhverve mere til sin voksende forretning.

Siden 2015 har denne aktie sat sine faste planer i gang for at reducere omkostningerne i visse områder, for derefter at føre til at opbygge sine planer og etablere sine unikke fjerntjenester, og i lyset af Covid-19-pandemien var det den rigtige pasform for det rigtige tidspunkt for dette mærke, da enkeltpersoner var og er i øjeblikket i stand til at søge professionel lægehjælp fra deres eget hjem.

Denne unikke service tilføjer et enormt yderligere positivt udsigter for, at denne bestand er et sæt, der gør dig velhavende på lang sigt, da denne vej uden tvivl vil være efterspurgt efter Covid-19.

I selskabets resultater for tredje kvartal oversteg virksomheden forventningerne på mange niveauer. Omsætningen i 3. kvartal sidste år steg til 288,8 millioner dollars med 109%, og det samlede medlemsbesøg steg til 2,8 millioner dollars, hvilket var 206% i 3. kvartal. Ser man på det større image inden for de sidste ni måneder, voksede virksomhedens omsætning med 79% til $ 710,6 millioner med det samlede medlemsbesøg steget til 7,6 millioner året over.

Ser man på fremtiden, forventes Teladocs omsætning at vokse med en imponerende hastighed på 75,95% om året med 15 ud af 23 Wall Street-analytikere, der giver denne aktie en anbefalet ‘Buy’ rating sammen med en rating A-rating for vækst givet af Zacks Investment Forskning.

Virksomhedens aktiekurs i dag ligger på $ 285,03, hvilket allerede er steget betydeligt fra årets start, da analytikere bekræftede, at selskabets vision om organisk vækst ser mulig ud, hvilket derefter førte til, at selskabets kursmål blev hævet let givet af forskellige analytikere, der dækkede bestanden.

Da Teladocs telehealth-sektor stiger, hvilket er blevet ansporet på grund af pandemien, fører den denne vej til at fremskynde yderligere organisk vækst, som potentielt kan se på at stige med mindst 40% i de kommende år.

Da selskabets aktier er steget med over 161% i løbet af det sidste år, ser denne bestand ikke ud til at bremse op når som helst snart, snarere det modsatte, som fører denne sundhedsaktie som en aktie at holde fast i på lang sigt som det ser ud til at give fantastiske afkast og potentielt blive den millionærproducent.

9. Altimmune (ALT)

52-ugers rækkevidde: $ 1,60 – $ 35,10

Den sidste aktie, der tildelte listen over 9 aktier, der kunne se ud til at gøre dig millionær, er Altimmune Inc..

Altimmune Inc (ALT) er et biofarmaceutisk firma, hvis primære mål er at fokusere på intranasale vacciner, behandlinger for leversygdom og modulerende terapier.

Selvom dette firma er et mindre og mere støjsvag biofarmaceutisk selskab sammenlignet med andre virksomheder på markedet i dag, er denne aktie en aktie, du måske ønsker at blive fortrolig med og hurtigt, da dens fremtidige potentiale kan lade dig sidde i en sund og velhavende position nede i linje.

Virksomheden har en sund pipeline, der ser fremad, herunder vacciner mod miltbrand, hepatitis B, influenza og potentielt en af ​​de mest efterspurgte vacciner, der kan være grunden til, at denne bestand hurtigere udmærker sig end forudsagt, er proprietære intranasale vacciner til Covid-19.

Virksomhedens AdCOVID-vaccine, der i øjeblikket er i pipeline i øjeblikket, er en enkeltdosisskud i modsætning til andre vacciner, der i øjeblikket er på markedet i dag, der kræver, at enkeltpersoner har to doser for at vaccinens fulde virkning skal være effektiv. Denne nyhed er positiv af en række årsager bortset fra den klare åbenlyse begrundelse for, at det er efterspurgt, er vi sikre på, men for det andet betyder det med et enkelt skud, at det er enklere, og flere doser kan gives til flere individer, hvilket også vil fremskynde processen af kanter tættere på normalitet.

Hvordan har Altimmune-lageret klaret sig?

I selskabets 3. kvartalsrapport var omsætningen op til $ 2,9 millioner sammenlignet med $ 0,6 millioner i 2019 og $ 206,8 millioner i kontanter, kontantekvivalenter og kortsigtede investeringer pr. 30. september 2020.

Virksomheden bekræftede også høje udgifter på grund af øgede medarbejderniveauer, administrationsomkostninger og sagsomkostninger på $ 4,8 millioner, forsknings- og udviklingsudgifter steg også med $ 17 millioner sammenlignet med $ 8,7 millioner i 2019 på grund af forskellige forpligtelser forbundet med virksomhedens vaccinationer.

Som det står i dag, er virksomhedens aktiekurs på $ 18,36 og har en 52-ugers rækkevidde på mellem $ 1,60 på det laveste og $ 35,10 på sit højeste, hvilket gør det nu godt at se på at investere i denne aktie.

Selvom dette selskab anses for at være et mindre aktiebeholdning, da det har en markedsværdi på kun 681,94 millioner dollars, hvilket også betyder, at denne aktie udgør flere risikoelementer i sammenligning med andre farmaceutiske virksomheder. Denne aktie er dog steget med en imponerende hastighed i 2020.

For at denne aktie skal se på at gøre dig til det sekscifrede beløb, skal du realistisk set investere et godt beløb og på lang sigt, men det er opnåeligt. Faktisk kan denne aktie være en aktie, der kan ramme dette mærke tættere end du tror, ​​især hvis virksomhedernes vaccine AdCOVID opfylder alle FDA’s godkendelser og bliver tilgængelig på det åbne marked inden for det kommende år, vil dette være en aktie, som investorer ønskede de havde set på det rigtige tidspunkt.

Millionaire-Maker Aktier for 2021 – Resumé

Så her har du en liste over vores udvalgte 9 aktier taget fra forskellige brancher, der har sættet på plads for potentielt at belønne investorer med seks-cifret indtjening, hvis du køber til den rigtige pris, da disse aktier fortsætter deres voksende succeshistorier.

Under hensyntagen til hver af disse valgte aktier er positive positive, herunder at se på bestemte økonomiske elementer, inden du vælger at investere i en af ​​disse ‘millionærproducerende’ aktier, herunder at se på et selskabs fremadrettede P / E-forhold, da dette vil give dig en god indikation af en virksomheds vækstudsigter sammen med at give dig en klar indikation, hvis en aktie anses for at være over eller undervurderet.

Udover at tage hensyn til virksomhedens strategier og en aktiemarkedsværdi, vil disse to elementer give dig endnu en klar indikation af, hvor virksomheden sigter mod at bevæge sig, når vi udvikler os i fremtiden sammen med dets plads til vækst.

Det er klogt at huske på, at selvom disse bestande har udmærket sig i et så udfordrende år som 2020, udgør de dog stadig deres egne risikoelementer. Derfor råder vi kraftigt til og er kloge til at foretage yderligere forskning, inden vi investerer i dine valgte aktier.

eToro – Køb aktier med 0% provision

etoro-mægler

eToro har vist sig at være troværdige inden for aktiemarkedet gennem mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Din kapital er i fare. Andre gebyrer kan forekomme

Læs mere:

Hvilke top 15-lagre vil eksplodere i 2021?

7 UK-udbyttebeholdninger, der kan købes nu, der tilbyder en attraktiv indkomststrøm

Tesla-aktiekursforudsigelse for 2021 og derover

Hvad er de 7 bedste aktievalg for 2021?

Top 10 britiske aktier at overveje i 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner