7 UK-udbyttebeholdninger, der kan købes nu, der tilbyder en attraktiv indkomststrøm

Disse top 7 britiske udbytteaktier lover en tiltrækningsindkomststrøm

Bedste britiske udbyttebeholdning at købe i 2021

Er du nybegynder i aktiehandel og ønsker at tilføje mangfoldighed sammen med nogle regelmæssige indtægter i din portefølje af aktier? Eller er du en investor, der ønsker at tilføje de bedste britiske udbytteaktier til din samling, men ikke er sikker på, hvilke udbytteaktier der er de bedste aktier at vælge? Se, da vi har valgt 7 britiske udbyttebeholdninger til at købe nu, der tilbyder en attraktiv indkomststrøm.

Top 7 UK Dividend Aktier til Køb lige nu

Før vi ser nærmere på de bedste britiske udbytteaktier i 2021, er her vores top 7 valg:

1. PayPoint PLC

2. gyldige & General Group PLC

3. GlaxoSmithKline

4. Unilever PLC

5. Moneysupermarket.com Group PLC

6. Tate & Lyle PLC

7. Wm Morrisons Supermarkeder

Du kan købe alle disse top-britiske udbytteaktier samt mange andre på eToro og betaler 0% gebyrer!

UK-udbyttebeholdninger med en attraktiv indkomststrøm

For mange investorer er det en god fortjeneste, hvad de fleste investorer sigter mod, når de ser ud til at begynde at investere på markedet. Men hvad mange investorer overser og måske ikke er klar over, er at udbytteaktier kan tilbyde dig store fordele, herunder godt afkast og også anses for at være hurtigere og sikrere væddemål end vækstaktier.

Udbytteaktier giver dig som investor det bedste fra begge verdener. At være en del af nogle af de bedst kendte spændende virksomheder på planeten med plads til potentiel vækst sammen med sikkerhedsnet for ikke potentielt at miste mange penge undervejs.

Når det er sagt, er vækstaktier også gode investeringer, da de vil give dig et godt afkast, primært fra aktiekursen. Vækstaktier er dog længere investeringer, når det kommer til at tjene penge, og de anses for mere risikable end udbytteaktier. Men er lige så selvfølgelig gode investeringer.

Så hvis du er en tålmodig investor, der ønsker at være en del af begge verdener, så anbefaler vi, at du har en forskelligartet samling af begge.

Hvis du ønsker at finde ud af, hvilke af de bedste vækstaktier du kan investere i i 2021, skal du læse Top 10 britiske aktier, der skal overvejes i 2021.

Men hvis en regelmæssig passiv indkomststrøm er det, du leder efter på din handelsrejse, så lad os se på 7 af de bedste britiske udbyttebeholdninger at købe nu, der kan give dig attraktivt afkast.

TOPP 7 UK-udbyttebeholdninger at købe nu, der tilbyder en attraktiv indkomststrøm

Her har du vores liste over 7 britiske udbytteaktier, der ser ud til at være de mest attraktive aktier på det britiske marked i dag. Lad os se nærmere på, hvor godt disse bestande kan klare sig i de kommende år. Hold øje med dem! De kan klare sig usædvanligt godt næste år.

1. PayPoint PLC (PAY.L)

Udbytte: 6,01%

Den første britiske udbyttebeholdning, der kommer på listen, er PayPoint plc.

Dette engelske firma, der blev grundlagt i 1996 og har hovedkontor i Welwyn Garden City, opererer også i Rumænien sammen med Storbritannien. Virksomheden er designet til at hjælpe enkeltpersoner med at betale regninger på en hurtig, enkel måde alt sammen med et par klik på en knap.

Ikke alene er virksomheden vokset og forventet at vokse yderligere i de kommende år, virksomheden udbetaler også et pålideligt udbytte til sine aktionærer, hvor dets tidligere udbytte blev udbetalt den 29. december 2020 på 7,80 p pr. Aktie, og selskabets næste betaling forventes at være betalt den 8. marts 2021.

Denne britiske aktie ser ud til at fortsætte og sætter sig pænt op for det kommende år fra selskabernes seneste handelsrapport udstedt den 21. januar 2021.

Virksomheden rapporterede, at selvom den underliggende koncernens nettoomsætning fra fortsættende aktiviteter var faldet 10,8% til £ 3,0 millioner fra £ 27,5 millioner i 2020 sammen med britiske detailtjenester, nettoindtægter faldt med 1,4% til £ 10,6 millioner, har virksomheden stadig vist nogle stærke resultater.

Selvom indtægterne fra det britiske detailtjenester var faldet, stødte det stadig på stigninger i kortbetalingstransaktioner sammen med den nye forretningssektor, der vandt inden for digitale betalinger, fornyelse af større kunder forbedrede virksomhedens forhandlerforslag om at øge antallet af.

Virksomhedens plan med hensyn til vækstudvidelse ser ud til at fortsætte, da selskabet meddelte, at overtagelsen af ​​både Handepay og Merchant Rentals ser ud til at blive afsluttet i begyndelsen af ​​2021 med forbehold for godkendelse. Sammen med den afsluttede erhvervelse af i-movo i slutningen af ​​november 2020, hvilket vil skabe flere spændende muligheder for brandet.

At bemærke, at dette selskab også opererer i Rumænien, har virksomheden bekræftet, at de forfølger at afhænde den rumænske side af forretningen, hvilket vil gøre det muligt for virksomheden at have gratis betydelige overskud for at kunne fortsætte væksten i den britiske forretning og udvikle sig bevægelsen af ​​den britiske strategi.

Hvad er analytikernes tanker og prognoser for denne aktie fremad?

Det blev bekræftet, selvom virksomheden bagved deres indtægtsindkomst stadig voksede med 3,7% i løbet af det sidste år.

Fremadrettet har 4 af 5 byanalytikere givet denne aktie en konsensus ‘Buy’ rating med et gennemsnitligt tolvmåneders kursmål på 880,60p sammen med områdekursmål mellem 540p på det laveste og 1.263p på sit højeste.

2. Juridisk & General Group PLC (LGEN.L)

Udbytte: 6,97%

Forsikringsselskabet Legal & General er en pålidelig og stabil delt britisk aktie, som du bør overveje at købe ind i.

For at give dig en oversigt over, hvad LGEN tilbyder, tilbyder virksomheden forskellige forsikringsprodukter sammen med at tilbyde deres tjenester over hele verden, der opererer i forskellige segmenter, herunder pension, investeringsstyring, kapital og forsikring.

I 2020 betalte virksomheden et udbytte på 4,93 p pr. Aktie, der blev udbetalt den 24. september 2020.

Efter den usikkerhed, som 2020 har vist os alle, har denne forsikringskoncern klaret sig godt det sidste år, og i fremtiden har forsikringsselskabet fået en forventet vækstindtjening på 9,24% om året.

Efter konstant at have leveret tocifret indtjening i løbet af det sidste årti, erklærede forsikringsselskabet i sine nylige tal i selskabernes november 2020-rapport, at 2020 er et ‘Pause-år’, da hele virksomheden har tilstræbt at nå 2019’s driftsresultat på £ 2,3 milliarder i lyset af de seneste begivenheder.

Men virksomhedens ambitioner om at gå videre på tværs af alle fem stærke forretningsområder forventes at udvides yderligere globalt. Fra at tilbyde nye produkter sammen med løsninger til deres indførte strategier.

Hvad mener analytikere, at denne aktie kan bringe i fremtiden?

Hvis du følger de seneste investeringsnyheder, har denne britiske aktie netop fået en revideret Zacks Rank-konsensusvurdering til en ‘Hold’. I det større billede betyder det faktisk, at det nu kan være et godt tidspunkt at springe ind på denne bestand.

Fra 12 byanalytikere er denne aktie mere foretrukket og har fået en ‘Buy’ rating af 5 analytikere, 4 giver aktien en ‘Hold’ og 3 ‘Sell’ ratings.

Analytikere har også givet denne aktie et tolv-måneders kursmål på 245,82p sammen med et lavt kursmål på 165,00p og et højt kursmål på 344,00p.

Selv om denne aktie har haft en omvendt rating, tilbyder denne udbyttebeholdning stadig et stort potentiale, herunder to store faktorer med hensyn til vækstudsigter og dens udbytte. Gør dette til en af ​​de 7 britiske udbytteaktier, der skal købes.

3. GlaxoSmithKline PLC (GSK.L)

Udbytte: 5,51%

Det britiske multinationale medicinalfirma er en britisk udbytteaktie, som du uden tvivl har hørt eller set meget af denne aktie i løbet af de sidste par måneder, da den fortjener at blive opmærksom.

Da 2020 er overtaget af Coronavirus-infektionen, har alle virksomheder inden for denne branche været virksomhedens at passe på, men GSK har lidt mere at tilbyde end andre.

Som en af ​​de største farmaceutiske virksomheder i verden i dag har virksomheden for nylig set sin nye opfindelse ‘Cabenuva’, under mærket ViiV blive FDA-godkendt, som er det første langtidsholdbare lægemiddel til behandling af HIV-1-infektion hos voksne..

Sammen med virksomheden, der leverede den første malaria-vaccine, RTS, S i 2014.

Farmaceutisk virksomhed har mange aventure og har endda slået sig sammen i 2018 med den førende organisation Pfizer, der kombinerer deres afdelinger inden for forbrugernes sundhed..

I virksomhedens nylige økonomiske rapport er det klart at se, at lægemiddelsegmentet er den største modstander inden for det globale brand, da dets omsætning stiger højere end de øvrige segmenter til £ 4,2 milliarder -3% sammenlignet med vaccinsegmentet til £ 2,0 milliarder – 9% og dets forbrugersegment på £ 2,4 mia. + 2%.

Nogle imponerende resultater vises af sundhedsmærket i 2020.

Virksomhedens sidste udbytte blev udbetalt til aktionærerne den 14. januar 2021 kl. 19.00 pr. Aktie.

Hvad synes analytikere om, at dette farmaceutiske udbyttebehold går fremad?

Ser man på det faktum, at virksomhedens indtjening er vokset med 39,7% i løbet af det sidste år, er det ikke underligt, at virksomheden er forventet at arkivere yderligere vækst i 2021.

Indtægterne forventes at vokse med 4,76% om året, hvor 19 Wall Street-analytikere giver aktien en bevidst ‘hold’-rating givet af 10 analytikere, hvor 7 analytikere giver aktien et’ køb ‘og 2 giver aktien et’ salg ‘. bedømmelse.

Der er givet et tolvmåneders prismål på 1.732,38P sammen med et lavt prismål på 1.300,00P og et højt prismål på 1.732,38P.

Sammen med at virksomheden betaler et pålideligt udbytte på 5,51%.

I lyset af hvad verden i øjeblikket gennemgår, og naturligvis vil vi have brug for flere vacciner og medicin i fremtiden, gør dette britiske udbytte til et at købe ind i, men også at holde og holde i meget lang tid, den perfekte pensionsinvestering.

4. Unilever PLC (ULVR.L)

Udbytte: 3,4%

Okay, Unilever Plc, det britiske multinationale forbrugervirksomhed, har sandsynligvis det mindste udbytteudbytte på denne liste over 7 britiske udbytter at købe. Denne aktie har imidlertid lavet listen af ​​adskillige grunde, og en af ​​grundene er selvfølgelig dens pålidelige udbytte, selv i hårde tider.

Unilever (ULVR) er et britisk forbrugsvarevirksomhed, der er hjemsted for nogle af verdens kendte mærker, herunder Dove, Hellman’s og Lipton for blot at nævne tre af de femten virksomheder, der hver især bringer over en milliard euro. Dette er ikke at nævne, at det førende forbrugermærke i alt har over 400 mærker.

Inden for forbrugsstiftsektoren har denne aktie en imponerende samling af mærker, som efterspørges af forbrugere over hele kloden og ikke kun fra Storbritannien.

I 2020, i lyset af Brexit-aftalen, besluttede virksomheden at fusionere Unilever N.V. med Unilever plc, som blev annonceret den 30. november 2020 og bekræftede, at det nu har en aktieklasse.

Virksomheden har også fremvist deres støtte til sundhedsarbejdere og over hele nationen i lyset af Covid-19-pandemien, da de har hjulpet ved at bidrage med over 100 millioner EUR i donationer i sæber, håndrensere, blegemiddel og mad.

I selskabets oktober 2020-rapport rapporterede virksomheden en underliggende salgsvækst på 4,4% i forhold til 2019 og en 9 ni-måneders USG på 1,4%.

Virksomheden ønsker at ændre deres udsigter og ønsker at blive mere miljøvenlige, da de har bekræftet deres planer om at øge deres årlige salg i plantebaserede kød- og mejeriprodukter til EUR 200 millioner mellem 5-7 år. Sammen med at søge at udrulle mærkerne CleanFuture-strategien, da de forsøger at eliminere fossilt brændstofkulstof fra rengøringsprodukter inden 2030.

Da virksomheden meddelte, at deres fokus fortsat er på ‘vækst, leverer absolut overskud og fri pengestrøm’.

Hvordan ser fremtiden ud for virksomheden?

Unilever har fået en indtjeningsprognose på 5,63% om året sammen med et pålideligt udbytte på 3,4%.

Ifølge 10 Wall Street og byanalytikere, der dækker denne aktie, har den fået en bevidst ‘hold’-rating med 5 analytikere, der får aktien en’ Buy ‘, 2′ Hold’-rating og 3 ‘Sell’-ratings. Der er forventet et mål på tolv måneder på 4.822,00 for aktien, hvor et lavt kursmål er 3.800P og et højt kursmål på 5.500P

5. Moneysupermarket.com Group PLC (MONY.L)

Udbytte: 4,33%

Det britiske sammenligningswebsted er uden tvivl et af de mest kendte sammen med en af ​​de nationer, der er valgt sammenligningswebsteder på markedet i dag.

Specialiseret inden for de finansielle tjenester, der inkluderer at give enkeltpersoner mulighed for at sammenligne de bedste tilbud på forsikring, hjemmetjenester, pant, rejseforsikring, kreditkort og mere. Firmaet har været en succes over hele landet med enkeltpersoner, der altid er på udkig efter en god eller bedre aftale, især i sværere tider.

Finansguru Martin Lewis, en af ​​landene, der går til mænd for at skære og spare omkostninger, var ejer af Money Saving Expert, indtil han solgte virksomheden til Moneysupermarket i 2012.

Virksomhedens sidste udbytte blev udbetalt den 11. september 2020 til 3,10 p pr. Aktie.

Hvordan ser fremtiden ud for denne bestand?

Fremtidsudsigterne for denne aktie ser fortsat positive ud. Virksomheden sidder i en behagelig økonomisk sundhedsposition sammen med vækstudsigter og dens gæld dækket godt.

Analytikere har givet aktien en indtjeningsprognose på 12,84% om året sammen med en konsensus ‘Hold’ -rating givet af 6 ud af 11 byanalytikere, hvor 5 giver aktien et ‘Køb’.

Denne aktie ser ud som et godt køb, i betragtning af al usikkerheden omkring disse hidtil usete og udfordrende tider, vil enkeltpersoner se efter de bedste tilbud på tværs af alle veje. Og når tiderne bliver mere normale, er det menneskets natur at få en god handel.

Virksomheden har i øjeblikket et udbytte på 4,33%.

6. Tate & Lyle PLC (TATE.L)

FTSE 250’s kandidat Tate & Lyle Plc kommer som en pålidelig udbyttebeholdning, der skal købes inden 2021.

Den globale leverandør af fødevarer og drikkevarer tilbyder næringsrige sødestoffer sammen med sundheds- og wellnessfødevareingredienser for at nævne to produktkategorier.

I de seneste nyheder har mærket bekræftet sine vækstplaner for virksomheden, da mærket har udvidet sin serie af tapiokabaserede stivelser. Dette søger at forbedre og levere overlegne produkter gennem en forbedret proces.

Sammen med tilføjelse til virksomhedens portefølje har brandet også annonceret en CFO, der kommer til magten i maj 2021.

Med deres mål om at skabe et bedre liv var selskabets salg inden for selskabets regnskab for 2020 op til £ 2.882 millioner, dets resultat før skat op til £ 296 millioner året over, med justeret fri skatteflow, der viser en enorm forskel til £ 247 millioner op fra £ 212 millioner i 2019 og til sidst et kapitalafkast på 17,5%.

Hvordan ser aktieprognosen ud i fremtiden?

Ser vi fremad, ser denne bestand fast på at levere de bedste og sunde fødevareingredienser og drikkevarer over hele kloden, da efterspørgslen er åbenbar.

Da indtjeningen steg 6,9% i løbet af det forløbne år, er en prognose for vækstindtjening sat til 4,84% pr. År.

Ud af 9 analytikere har 5 givet aktien en konsensus ‘Hold’ rating, hvor 3 giver aktien en ‘Buy’ og 1 ‘Sell’ rating. Det gennemsnitlige tolv-måneders prismål er 706,67P med et lavt prismål 630 og dets høje prismål 770P.

Med lockdown-målinger, der i øjeblikket er på plads med Storbritannien, og flere personer, der vælger en sundere livsstil, ser dette udbyttebeholdning perfekt ud som en langsigtet investering.

7. Wm Morrisons Supermarkets (MRW.L)

Udbytte: 4,1%

Den sidste britiske udbyttebeholdning, der kom på den sidste af de top 7 aktier, der kan tilbyde en attraktiv indkomststrøm, er Wm Morrisons Supermarket (MRW).

Det britiske supermarkedsmærke er ved at blive en stærk konkurrent, når det kommer til at udbetale et udbytte, da virksomheden betalte et særligt udbytte på £ 4,00 den 25. januar 2021.

MRW er indstillet til at betale sit næste udbytte den 24. juni 2021.

Dette specielle udbytte kommer fra de imponerende indtægtsresultater, som det førende supermarkedsmærke har bragt i løbet af året, og mere i selskabets senere måneder, og det er godt julefest.

Ved siden af ​​meddelte Morrisons supermarked, at de vil øge deres medarbejderes nationale mindsteløn til £ 10 pr. Time, hvortil MRW er det eneste førende supermarked, der betaler sine ansatte denne løn med mest, der holder sig til den nationale mindsteløn.

Morrison’s har søgt nye måder at nå deres kunder inden for disse udfordrende og hårde tider, som Covid-19 medfører, da deres onlinebutik har fungeret godt sammen med familiens hæmmer, der er tilgængelige for bestilling via Amazon Prime Abonnement.

I de seneste nyheder har Morrisons supermarkeder bekræftet, at de viser deres støtte endnu mere for fødevarebanker, da de leverer en forpligtelse på £ 5 millioner for at holde fødevarebanker på lager inden for disse usikre og udfordrende tider..

Hvad synes analytikere om, at denne aktie ser fremad?

3 af de 6 analytikere har givet aktien en ‘Buy’ rating, hvoraf 2 giver aktien en ‘Hold’ og 1 giver aktien en ‘Sell’ rating..

Det gennemsnitlige tolv-måneders prismål for supermarkedets mærke er 194P med et lavt prismål på 175P og et højt prismål på 221P.

Sammen med en indtjeningsprognose, der forventes at vokse med 16,27% om året.

Dette supermarkedsmærke er et britisk udbyttebehold, der har været en udfordrer gennem de sidste 10 år med sit udbytte og ser på at fortsætte længere ind i fremtiden.

UK Dividend Aktier – Oversigt

Og der har du vores valgte 7 britiske udbyttebeholdninger at se på at overveje, der kan give dig en attraktiv indkomststrøm gennem året og sætte en god langsigtet investering.

Disse 7 bedste britiske udbytteaktier har ikke kun vist gode resultater i løbet af et udfordrende år i 2020, da de er fortsat med at vokse, men de har også vist en stærk baggrund i mange år og fortsætter stadig med at vokse, når vi bevæger os fremad i fremtiden.

For at konkludere viser disse aktier vækst, sikkerhed og et attraktivt udbytteudbytte, tre nøgleelementer at se på, når man ønsker at investere i udbytteaktier.

Når det er sagt, selvom disse aktier har vist imponerende resultater tidligere, er det klogt at ikke gå på en akties fortid, når man ønsker at investere. Selv om det giver dig en indikation af, hvordan aktien kan og har klaret sig, er der stadig et element af risiko, der skal overvejes, før du investerer.

Sådan investeres i britiske udbyttebeholdninger?

Nu har vi set på 7 af de bedste britiske udbytteaktier, lad os nu se på, hvordan du starter din rejse til at investere i dem og få dig en del af handlingen.

Investering i aktier i dag er ikke kun spændende og meget populær, det er også ligetil, enkelt og let. Så længe du har den rigtige vejledning og den rigtige tankegang, vil dette være tilfældet under din handelsrejse.

På den note er det klogt at ikke tage ‘tip-offs’ eller tage ‘word-of-mouth’ tip af enkeltpersoner, medmindre du har foretaget din egen forskning og har en klar forståelse af, at denne bestand er noget, du ønsker at være en del af af.

For det første er dit første skridt at se på at få en mægler til at investere i dine valgte aktier.

Der er mange handelsmæglere at vælge imellem, da jeg er sikker på, at hvis du har undersøgt noget, vil du se, at der er rigelige mængder handelsplatforme sammen med individuelle mæglere at vælge imellem..

Men et stort gavnligt råd er at vælge din mægler klogt og sørge for, at mægleren eller handelsplatformen har de rigtige licenser for at handle.

De regulerede licenser kan findes på online handelsplatforms websted sammen med mæglerlicenser, der er tilgængelige eller på anmodning.

Når du har fundet din valgte mægler eller online handelsplatform, så er du realistisk klar til at gå.

Selvom hvis du ønsker at have en lang, vellykket vej til aktiehandel, skal du lægge tid og kræfter på at tage dig tid til at undersøge din valgte aktie eller aktier, der er interessante.

Hvis du leder efter en pålidelig online handelsplatform for at starte din investeringsrejse, anbefaler vi den prisvindende online handelsplatform, eToro.

Den pålidelige online handelsplatform eToro er den perfekte platform, hvis du er en nybegynderinvestor, der lige er begyndt inden for din rejse. Med sit enkle layout og nyttige vejledning vil du snart gøre din handelsrejse til virkelighed. Sammen med den ekstra fordel ved at have en masse undervisningsmateriale fra kurser til læsestof, med online-undervisningskurser, så du kan få al din tvivl besvaret af fagfolk.

Etoro er nu hjemsted for over 19 millioner kunder over hele verden med adgang til over 16 internationale markeder, som du kan handle i, som også inkluderer disse 7 britiske udbyttebeholdninger sammen med meget mere. Alt sammen med den ekstra fordel ved at tilbyde gebyrer uden provision, når du investerer i dine valgte aktier.

For at åbne en konto med eToro alt hvad du skal gøre er at følge de lige fremadrettede trin på virksomhedens hjemmeside. Inden for få minutter vil du opdage, at du har en handelskonto sammen med en valgt mægler, med adgang til en virtuel online platform for at være i stand til at lære og øve dig med $ 100.000 virtuelle midler, så du kan lære, øve og oprette en investors portefølje.

For en jævn, enkel og nem transaktion til aktiehandelsverdenen er eToro din pålidelige platform, der kan få dine handelsbestræbelser til at køre problemfrit og gå i opfyldelse.

eToro – Køb de bedste britiske udbyttebeholdninger uden provision

etoro-mægler

eToro har vist sig at være troværdige inden for aktiemarkedet i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Din kapital er i fare. Andre gebyrer kan forekomme

Centrale punkter:

Hvis du husker noget fra Top 7 UK Dividend Aktier at købe nu, gør det til disse nøglepunkter.

  • 7 britiske udbyttebeholdninger at købe ind i dag tilbyder en attraktiv indkomststrøm, som du kan føje til din ekstra økonomiske indkomst.
  • Udbyttebeholdninger er aktier, der tilbyder dig økonomiske udbetalinger kendt som udbytte.
  • Et udbytte udbetales ofte hvert kvartal (3 måneder) til deres aktionærer, der kommer fra et selskabs tilbageholdte indtjening.
  • Udbyttebestande anses for at være mere sikre og kendt for at være lidt mere pålidelige i modsætning til vækstaktier.
  • Udbytteaktier giver din portefølje stor mangfoldighed, hvis du også ønsker at tilføje vækstaktier til blandingen.
  • Udbytteaktier er fantastiske langsigtede investeringer.
  • Selvom udbytteaktier har mange fordele, kommer de med deres egne risikoelementer, som anbefales at foretage yderligere forskning, inden du investerer i dine valgte aktier..
  • Vælg en betroet mægler og handelsplatform for at slutte dig til din rejse til aktiehandel.
  • Invester altid inden for dine muligheder.

Bemærk: Tidligere resultater er ikke en indikation af fremtidige resultater. Værdien af ​​investeringer kan både gå ned og op. Eventuelle meninger, nyheder, undersøgelser, analyser, priser eller anden information på dette websted leveres som generel markedskommentar og udgør ikke investeringsrådgivning. Trading Education er ikke ansvarlig for tab, der opstår som følge af investeringer baseret på nogen anbefaling, prognose eller anden information, der gives.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner