Top 10 Crypto YouTubers at abonnere på efter antal abonnenter

Top 10 Crypto YouTubers at abonnere på

At følge kryptokurrency YouTubers er en fantastisk måde at holde sig informeret om alle de nyeste tendenser i kryptoverdenen.

Det er dog kun begyndelsen. De kan åbne dit perspektiv, interviewe indflydelsesrige tal og endda give dig nyttige handelstip.

Imidlertid, forskellige krypto YouTubers har forskellige stilarter, og hvad der appellerer til en seer, appellerer muligvis ikke til en anden.

Husk at være åben over for deres personligheder, der i starten kan være afskrækkende, men jo mere du lytter til dem, jo ​​mere lærer du.

Du kan måske først finde ud af, at de er svære at kunne lide, men med tiden vil de vokse på dig.

Vi besluttede at rangordne YouTubers efter antallet af abonnenter, de skal gøre det lidt mere retfærdigt, da det er svært at bedømme dem efter indhold. Vi anbefaler, at du tjekker dem alle sammen.

Husk, uanset hvad de siger, er ikke økonomisk rådgivning, det er stort set deres egne meninger, og det bør derfor ikke tages som grunde til at købe eller undgå kryptokurver.

Du skal altid foretage din egen forskning!

Vil du lære, hvordan du handler kryptokurver som en professionel? Tag vores kryptokurrency kursus!

Top 10 Crypto YouTubers efter abonnenter

Her er vores liste over de top 10 Crypto YouTubers, der kan abonneres på efter antal abonnenter. Sørg for at abonnere på dem alle!

10. Fra kædepodcasten (4.210 abonnenter)

fra kæden youtube kanal, krypto youtubers

Off the Chain er vært for YouTuber Anthony Pompliano, med tilnavnet ‘Pomp’.

Han interviewer en lang række mennesker, der er involveret i kryptokurrency og har været aktiv på YouTube siden februar 2018.

Pomp er meget god til at give sine interviewpersoner ordet og lade dem tale dybtgående om de projekter, de gennemfører, og deres tro uden at gribe ind meget.

Hvis du leder efter en YouTube-kanal, hvor de store spillere i krypto kan tale om den tekniske side af deres projekter, er denne kanal noget for dig.

Du kan også følge Pomp on Twitter og tjek deres hjemmeside, hvor Pomp skriver en dagligt brev analyse af kryptonyheder.

9. Hashoshi (10.497 abonnenter)

hashashi youtube kanal, crypto youtubers

Hashoshi, en mos af ‘hash’ og ‘Satoshi’, er vært for YouTuber Forest, der er en Ethereum-udvikler. Han har en tendens til at poste hvert par dage.

Forests videoer er meget informative, og han nedbryder de meget tekniske elementer i, hvordan kryptokurrency fungerer på en måde, som alle kan forstå.

Han mener, at det er vigtigt at uddanne mennesker og udstyre dem til den kommende decentrale verden.

Forest gennemgår også forskellige tegnebøger for at sikre, at du kan holde din kryptokurrency sikker.

Du kan også følge Hashoshi videre Twitter såvel.

8. Aimstone (23.496 abonnenter)

aimstone youtube kanal, crypto youtubers

Denne YouTube-kanal har et antal videoforklarere på forskellige kryptokurver, og de er et godt sted at starte for begyndere, der ønsker at vide, hvordan specifikke mønter fungerer.

Hvad der er meget nyttigt ved Aimstones videoer er, at de er animerede, hvilket gør det meget nemmere at lære af dem i stedet for bare at få nogen til at tale med dig.

De har en tendens til at sende omkring to videoer om ugen.

Du bliver nødt til at undskylde deres stærke accent og lejlighedsvise stavefejl i deres videoer, men bortset fra det er deres videoer spot on.

7. Chico Crypto (53.686 abonnenter)

chico crypto youtube kanal, crypto youtubers

Chico Crypto er vært for YouTuber Tyler Swope og er ideel til et mere pessimistisk kig på kryptovalutaverdenen.

Swope, der refererer til sig selv som en die-hard crypto-investor, undersøger og graver ned i detaljerne om, hvad der sker, og kan gennemgå meget i en video.

Han er særlig god til at udvælge potentielt risikable scenarier, der kan opstå i branchen, og giver råd om sine bedste valg til investering.

Swope sigter mod at sende videoer næsten hver dag med en ny video de fleste dage i ugen.

Først kan du blive afskrækket af Swope’s stil, der kan virke lidt uprofessionel, men når du kommer forbi dette, vil du sætte pris på, hvad han har at sige.

Du kan også følge Chico Crypto videre Twitter hvor Swope også er meget aktiv og Chico Crypto Consultants websted.

6. Decentraliseret tv (79.692 abonnenter)

decetraliseret tv-youtube-kanal, krypto-youtubere

En ting at huske på decentraliseret tv, hostet af YouTuber Peter, er at ikke lade hans omgivelser narre dig.

Bliv ikke distraheret af Lamborghini i baggrunden eller af hans holdning, han har fremragende råd at give.

Ligesom Chico Crypto har Peter en tendens til at have en mere realistisk tilgang til kryptokurrency og tror ikke på alt, hvad han støder på.

I mange af Peters videoer ser han efter, hvad der får en kryptovaluta til at skille sig ud, og hvis han ikke kan finde den, føler han måske ikke, at det er værd at investere i.

Ofte er hans videoer ham, der læser en artikel, han skrev til Bitcoin Pub.

Peter har også en anden YouTube-kanal kaldet thebitcoinlambo, som stort set handler om hans kærlighed til biler og Bitcoin. Han købte endda sin Lamborghini med Bitcoin.

Decentraliseret tv kan også følges Twitter såvel.

5. Crypto Love (95.818 abonnenter)

kryptokærlighed youtube kanal

Meget excentrisk Crypto Love er hostet af YouTuber Randal og er en af ​​de mest populære kanaler, der er afsat til kryptokurrency på YouTube, og han er også meget underholdende.

Han er fremragende til at se indgående på diagrammerne lejlighedsvis og give sin mening om, hvad der kan ske i fremtiden til forskellige kryptokurver.

Hvis du leder efter en kanal, der ikke kun ser på forskellige kryptovalutaer, men også handelsstrategier, som du kan implementere, er Crypto Love et godt sted at starte.

Randal sender videoer de fleste dage i ugen.

4. Crypto Lark (100.526 abonnenter)

crypto lark youtube kanal, crypto youtubers

Crypto Lark er som ‘den underlige Al Yankovic i kryptovalutaverdenen’, men igen, lad ikke hans udseende narre dig.

Crypto Lark er hostet af YouTuber Lark Davis, og han er langt den bedste i branchen til at forklare, hvordan forskellige cryptocurrency fungerer på en let forståelig måde.

Han er dit bedste valg, når det kommer til at starte i kryptoverdenen, og hans ordforråd er fremragende, hvor han indarbejder hans baggrund i statskundskab og kritisk tænkning.

Bortset fra at give sine ‘to Satoshier’ om nyheder og begivenheder, har Lark også en række forklaringsvideoer og har interviewet nogle af de bedste tal i kryptokurrency, herunder Binances CZ.

Crypto Lark kan også følges Twitter og er fra Wellington, New Zealand.

3. Boxmining (193.366 abonnenter)

boxmining youtube kanal, crypto youtubers

Boxmining er vært for YouTuber Michael Gu, som har en baggrund inden for videnskab og også er god til at forklare, hvordan forskellige kryptokurver fungerer og har været involveret i kryptokurrency siden 2012.

Lejlighedsvis laver Michael livevideoer, som kan være interessante, men meddelelsesboksen til højre kan blive distraherende, og det tilrådes, at du bare lukker det.

Michael giver også det kinesiske perspektiv på forskellige cryptocurrency-begivenheder og kan endda læse kinesisk, hvilket ofte udelades af andre YouTubere, der som standard fokuserer mere mod vest.

Du kan også følge Boxmining videre Twitter og tjek deres internet side hvor Michael er meget aktiv og gennemgår en række tegnebøger.

2. Ivan on Tech (207.394 abonnenter)

ivan på tech youtube kanal, crypto youtubers

Ivan on Tech er en meget populær YouTube-kanal hostet af Ivan Liljeqvist fra Stockholm, Sverige, og er måske et af de mest kendte ansigter inden for kryptokurrency på YouTube.

Han er en international taler, blockchain-underviser, softwareudvikler, dataforsker og blockchain-konsulent.

Ivan’s ‘Programmer Explains’ -serie er en af ​​de bedste YouTube-serier til at forklare, hvordan kryptokurrency fungerer, og hvordan forskellige kryptokurver fungerer.

Han er måske en af ​​de mest aktive personligheder på YouTube og har for nylig startet sin ‘Good morning crypto’-serie, hvor han live-streamer sine videoer og taler om de seneste nyhedshændelser.

Godmorgenkrypto streames hver dag kl. 8 svensk tid og giver seerne også mulighed for at stille Ivan spørgsmål om tilstanden af ​​kryptokurrency i dag.

Du kan også følge Ivan videre Twitter og tjek hans internet side.

1. DataDash (320.977 abonnenter)

datadash youtube kanal, crypto youtubers

DataDash er vært for YouTuber Nicholas Merten og er det bedste sted for handelstip og dykning i den tekniske side af handel med kryptovalutaer.

Det er også en af ​​de mest abonnerede YouTube-kanaler for kryptokurrency.

Ikke kun vil du være i stand til at lære, hvordan du handler kryptokurver, men også en række andre finansielle instrumenter.

Merten sender videoer næsten hver dag, og du kan også følge Merten videre Twitter, skønt det er hans personlige Twitter, og han tweets om mere end bare handel med kryptokurrency.

Du kan også tjekke Mertens websted her.

Centrale punkter

Hvis du husker noget fra denne artikel, skal du gøre det til disse nøglepunkter.

  • Ignorer deres excentriske stil og lyt til, hvad de siger. Mange kommer måske over som arrogante, men hvad de har at sige er vigtigt.
  • YouTubers er en fantastisk måde at holde sig ajour med, hvad der sker i kryptokurrency. Nogle sender videoer næsten hver dag eller hver anden dag.
  • Ser på YouTubers er en glimrende måde at lære handelstip på. Tip, du kan bruge både til handel med kryptokurrency og på andre markedsinstrumenter.
  • Hold øje med interviews med meget indflydelsesrige personer i kryptovalutaverdenen. YouTube-stjerner er en stor ting og kan være vært for nogle iøjnefaldende interviews.

Lær at handle med vores kryptokurrency kursus

Vil du lære mere om andre kryptovalutaer og hvordan du handler dem? Tilmeld dig derefter vores kursus for handel med kryptokurrency!

Hvis du nød at læse Top 10 Crypto YouTubers til at abonnere på efter antal abonnenter fra Handelsuddannelse, giv det en like, og del den med alle andre, som du tror, ​​det også kan være af interesse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner