Sådan køber du IOTA – Beginner’s Guide 2021

Sådan køber du IOTA & Find den bedste pris

IOTA blev lanceret i 2016 og er en kryptokurrency og open source distribueret hovedbog. Med en markedsværdi på knap 1 mia. $ Er der masser af opadgående potentiale på dette digitale aktiv.

Hvis du vil springe på vognen og lære at købe IOTA (MIOTA) selv – bliv lige der, hvor du er.

I denne vejledning, vi viser dig, hvordan du køber IOTA i dag. Vi leder dig gennem trinnene til at vælge en mægler, forstå de potentielle risici og fordele og fuldføre din IOTA-investering på den sikreste måde.

Ikke kun det, men vi detaljerer, hvordan du opretter handelsordrer, gemmer dine MIOTA-tokens og kommer med en investeringsplan.

Sådan køber du IOTA i dag – trinvis vejledning

For dem, der ikke ønsker at læse den fulde nybegyndervejledning lige nu – se nedenstående 5-trins gennemgang af, hvordan man køber IOTA.

1. Vælg at deltage i en reguleret kryptoudbyder, der tilbyder IOTA

2. Finansier din nye eToro-konto

3. Vælg IOTA (MIOTA) fra listen over tilgængelige kryptovalutaer

4. Udfyld det relevante felt med den mængde IOTA, du vil købe

5. Bekræft, at du er tilfreds med de oplysninger, du har indtastet

Klar til at købe IOTA lige nu med et betalingskort / kreditkort eller e-tegnebog? Hvis så,

eToro – Bedste mægler at købe IOTA

eToro har vist sig at være troværdige inden for kryptoindustrien i mange år

Nedenfor viser vi dig, hvordan du køber IOTA i dag. Ud over at gå dig gennem den trinvise købsproces, undersøger vi også, hvad fremtiden bringer for denne digitale valuta.

Trin 1: Vælg en online IOTA-mægler eller Exchange

Når du følger den 5-trins gennemgang, der er anført ovenfor, vil du se, at vi nævnte en reguleret mægler. Dette anbefales stærkt som den sikreste mulighed, når man overvejer, hvordan man køber IOTA.

Hvis du tilmelder dig hos eToro, kan du købe IOTA direkte og vigtigst af alt i sikre og sikre forhold. Dette skyldes, at online-mægleren er reguleret af flere organer.

En alternativ mulighed for dig er at købe IOTA på en tredjeparts cryptocurrency-udveksling. Denne mulighed kommer med et forsigtighedsord, da børser ofte ikke får licens og derfor ikke er reguleret af nogen myndighed.

I skarp kontrast er eToro stærk, når det kommer til regulering. Platformen er under strenge regler fra ASIC, FCA og CySEC. Ikke kun det, men mægleren er også registreret og godkendt af FINRA i USA.

1. Forordning

Med hundredvis af steder at købe IOTA – tilsynsmyndigheder giver en beskyttende paraply mod skyggefulde mæglere og misbrug blandt andet.

Dette betyder, at hvis platformen er reguleret som eToro, kan du købe IOTA, når og når du vil, sikker i den viden, at virksomheden er over bestyrelsen og holdes ansvarlig for sine handlinger.

Som vi sagde, hvis du overvejer en krypto-udveksling, er det meget tvivlsomt, om du ville blive tilbudt et sådant sikkerhedsnet. Der har desuden været mange lejligheder igennem årene, hvor uregulerede udvekslingsbøger bliver offer for at blive hacket og tabt millioner af dollars undervejs.

Der er altid mulighed for at købe IOTA og derefter gemme dine mønter i en privat crypto-tegnebog. Selvom det tager let nok at tage sig af dine egne digitale valutaer, er der negativer.

Ved at vælge at gemme din IOTA i en privat kryptotegnebog har du ansvaret for at beskytte, forsikre og beskytte din lange private nøgle mod at komme i hænderne på cyberkriminelle.

Vel respekteret online mægler eToro på den anden side afskærer denne bekymring. Platformen opbevarer dine MIOTA-tokens et sikkert sted uden ekstra omkostninger.

2. Betalingsmetoder

Når du overvejer, hvordan du køber IOTA, vil du være glad for at vide, at det sandsynligvis ikke er et problem at finde et sted, der er kompatibelt med din valgte betalingsmetode..

Mens du for mange år siden måske har været fast med bankoverførsel – som selv i 2021 er en af ​​de mest trætte metoder til at betale online – i disse dage accepterer moderne mæglere en række forskellige typer.

Crypto-udbyder eToro er kompatibel med de mest problemfri betalingsmetoder rundt. Dette inkluderer kredit- / betalingskort som Mastercard, Visa, Maestro og mere. Ud over disse mere traditionelle muligheder accepterer mægleren e-tegnebøger som Neteller, PayPal, Klarna og Skrill.

3. Gebyrer og provisioner

Det er vigtigt at gå ind i ethvert nyt projekt uden at blinke. En af måderne du kan gøre dette på er at være opmærksom på potentielle gebyrer og provisioner, især når du overvejer, hvordan du køber IOTA.

Hvis du tager tid på markederne korrekt og placerer den rigtige ordre, kan du gøre nogle sunde gevinster ved at købe IOTA fra dit eget hjem.

Selvfølgelig skal online-mæglere skaffe overskud for at fortsætte med at tilbyde adgang til kryptokurrencymarkederne og betale for generalomkostninger og lignende som enhver virksomhed. Så længe disse gebyrer ikke er ublu, fungerer arrangementet godt for alle.

De fleste online-mæglere opkræver klienter et variabelt gebyr mod positionens værdi.

Se nedenfor et simpelt eksempel på et variabelt gebyr:

 • Online kryptoudbyder Coinbase opkræver et variabelt gebyr på 1,49% for hver handel
 • Ergo, hvis du køber $ 1.000 i krypto – gebyret på Coinbase er $ 14,90
 • Hvis din position er en værdi af $ 2.000 – er gebyret $ 29.80 – og så videre

Af hensyn til klarheden har vi samlet et praktisk eksempel på, hvordan dette gebyr kan påvirke eventuelle gevinster ved dit IOTA-køb:

 • Du opretter en købsordre til en værdi af $ 1.500 for at købe IOTA
 • Som sådan betaler du Coinbase $ 22,35 (1,49% af $ 1.500)
 • Når du vil sælge, værdiansættes dine tokens til $ 1.900
 • Igen skal du betale 1,49% – hvilket svarer til $ 28,31
 • I alt betalte du $ 50,66 i gebyrer

Som det fremgår af ovenstående lyder 1,49% som et minutbeløb. Men da de opkræves for hver handel – spiser disse gebyrer hurtigt din potentielle fortjeneste.

Hvis du havde valgt at købe IOTA via eToro, ville du have sparet $ 50,66, da denne mægler er 100% kommissionsfri.

Med hensyn til transaktionsomkostninger skal du være opmærksom på, at nogle platforme opkræver et gebyr for at deponere. For eksempel opkræver Coinbase 3,99% af indbetalingsbeløbet, når du bruger et betalingskort.

Dette betyder, at købsordren i vores tidligere eksempel ville have kostet dig $ 59,85.

Tværtimod, hvis du ikke indbetaler med amerikanske dollars, opkræver eToro simpelthen klienter et 0,5% ombytningsgebyr.

4. Andre vigtige faktorer

I trin 1 har vi dækket nogle af de vigtigste egenskaber ved, hvordan man køber IOTA – provisioner og gebyrer, regulering og betalingsmetoder.

For at kaste lidt mere lys over, hvad du ellers skal overveje, når du leder efter et sikkert sted at købe IOTA – se nedenfor.

 • Brugervenlighed: Det er afgørende, at du finder mæglerwebstedet let at bruge. Hvis platformen er sympatisk for begyndere, finder du slutningen til slutningen af ​​processen med at se at købe IOTA en meget mere behagelig oplevelse. eToro er notorisk brugervenlig.
 • Mindste investering: Inden du tilmelder dig en platform til at købe IOTA – skal du sørge for at vide, hvad den mindste investering i den pågældende formidling er. Hovedårsagen til, at dette er vigtigt, er, at nogle kryptoudbydere forventer en stor minimumsinvestering. Dette ville ikke være ideelt for en komplet novice. Hos eToro kan klienter købe IOTA fra $ 25!
 • Opbevaring: Tænker på, hvordan man køber IOTA, og hvordan man opbevarer den, går hånd i hånd. Som vi dog berørte, bør du undgå uregulerede mæglere og udvekslinger, hvis du er nybegynder. Derfor er en gunstig mulighed at tilmelde dig eToro, hvor du kan gemme dine mønter gratis i et reguleret og sikkerhedsbevidst miljø.

Trin 2: Find en investeringsplan

En strategi vedtaget af mange investorer, der ønsker at købe IOTA, er at komme med en investeringsplan.

I betragtning af hvor ustabilt kryptokurrencymarkedet er – er en investeringsplan et klogt skridt. Især for de nye inden for den digitale valuta scene, men virkelig for folk på alle niveauer af erfaring.

Hvis du falder inden for den kategori af mennesker, der aldrig har købt et finansielt aktiv, vil du se nogle nyttige strategiideer nedenfor.

1. Langsigtet eller kortvarig

Når du overvejer, hvordan du køber IOTA – forestiller du dig at være en kortsigtet eller langvarig investor?

Lad os yderligere forklare forskellen mellem de to.

Kortsigtede investorer ser ud til at opnå små, men regelmæssige gevinster. Dette opnås ved at komme ind på markedet og derefter afslutte inden for få minutter eller timer (nogle gange dage) – få mest muligt ud af kortsigtede prisstigninger.

Overvej, at kryptokurver er meget spekulative og kan svinge med så meget som fem eller seks gange så meget som fiat-valutaer og guld. Som sådan, hvis du korrekt tid på markedet, kan du potentielt tjene nogle imponerende overskud.

Langsigtede investorer ønsker at købe IOTA og holde mønterne i uger eller måneder ad gangen. Dette kaldes med rette ‘køb og hold’ -strategien og kan være en god mulighed for begyndere på grund af den manglende bekymring for kortsigtede prisforskydninger.

2. Mål-IOTA-pris

En populær strategi blandt kryptovalutainvestorer er at bruge en mål-IOTA-pris.

For at fjerne tågen – lad os sige, at du søgte at tredoble din IOTA-investering. Hvis den digitale valuta var prissat til $ 0,3550 på tidspunktet for dit første køb – ville dens værdi skulle stige til $ 1.0650.

Hvis du ville firedoble den samme investering, ville IOTA skulle stige til $ 1.4200 – og så videre.

På den ene side lyder firdobling af en investering usandsynligt. Men tallene taler meget.

Det vil sige, IOTA nåede et lavt beløb på $ 0,15 i midten af ​​2017, men eksploderede efterfølgende til et højeste niveau på $ 5,25 kun seks måneder senere. Det er et skift på over 3.400%.

3. Overvej regelmæssige investeringer

Som du kan se ovenfra, svinger kryptokurver regelmæssigt i pris på grund af markedssentimentet på aktivets værdi.

Når du underviser i, hvordan du køber IOTA, kan du overveje at foretage regelmæssige, men mindre investeringer som en del af din plan fremadrettet.

Dette er en strategi, der bruges af mange investorer og indebærer langsomt at opbygge din portefølje. Dette betyder, at du kan købe IOTA uden at risikere al din kapital i et hit.

Hos eToro vil du kunne købe IOTA fra $ 25! Dette gør den regelmæssige investeringsstrategi for at købe digitale valutaer inden for mulighederne for de fleste mennesker.

Vil du overveje at investere i IOTA MIOTA?

Trin 3: Åbn en IOTA-mæglekonto

For alle, der læser dette, og som har handlet før, omend aktier, forex eller endda sølv – proceduren for at åbne en IOTA-mæglerkonto er næsten nøjagtig den samme.

Hvis du tilfældigvis er en helt nybegynder – gå over til kryptoudbyderens platform og se efter knappen ‘Deltag nu’.

Du bliver bedt om at udfylde en formular, der inkluderer dit for- og efternavn, boligadresse, e-mail, mobiltelefonnummer og fødselsdato.

I henhold til KYC-regler (Know Your Customer), der er pålagt af finansielle tilsynsmyndigheder, skal du også give mægleren et foto-ID. Den hurtigste at behandle er normalt et pas, selvom du også kan bruge kørekort.

Du bliver også bedt om at levere en kopi af dit bevis på din adresse. Tænk i retning af en regning, et bankkontoudtog eller et skattebrev.

Som vi nævnte, kan du se på, hvordan du køber IOTA via en ureguleret kryptobørs eller mæglervirksomhed. Dette beder dog om problemer, da du slet ikke har nogen beskyttelse. Manglen på regulering betyder, at virksomheden ikke har nogen standarder at opretholde og ikke har nogen at svare på.

Tværtimod opererer den licenserede mægler eToro under opmærksomhed fra nogle af de regulerende giganter i branchen.

Ikke kun det, men nogle platforme tager dage at kontrollere KYC-dokumenter manuelt. Mens eToro bruger automatiseret teknologi – så du kan normalt indbetale og købe IOTA inden for 10 minutter.

Trin 4: Indsæt nogle midler

Det er vigtigt at kontrollere, om din foretrukne betalingsmetode accepteres, inden du kommer til dette trin.

Forudsat at din betalingstype er kompatibel – kan du indbetale nogle midler på din konto for at købe IOTA. Den hurtigste betalingsmetode er betalingskort / kreditkort eller e-tegnebøger – begge accepteres på eToro.

Faktisk er du i stand til at købe IOTA på eToro ved hjælp af et imponerende udvalg af betalingstyper, inklusive Neteller, PayPal og Skrill.

Kryptoplatformen giver dig også mulighed for at købe finansielle aktiver ved hjælp af bankoverførsel – men som vi nævnte, er dette den langsomste indbetalingsmetode, som mæglere kan behandle.

Kontroller altid, hvad det krævede minimumsindbetalingsbeløb er, inden du forpligter dig til en platform, da nogle kræver et depositum, der overstiger $ 1.000.

Over på eToro er minimumsindbetalingen $ 200, men du kan købe IOTA fra $ 25.

Trin 5: Opret en handelsordre

handel med IOTA

Nu hvor du har fulgt trin 1 til og med 4, kan du afgive en ordre om at købe IOTA via din mægler.

Det er bydende nødvendigt at oprette en ordre, da ellers vil mægleren ikke vide, hvordan man fortsætter på dine vegne, eller hvad din position er.

Hvis du har brug for en oversigt eller aldrig har handlet en dag i dit liv, kan du se en liste over let anvendelige handelsordrer nedenfor. Alt dette kan bruges, når du får fat i, hvordan du køber IOTA.

1. Køb ordre

Generelt vil du komme ind på markedet ved hjælp af en købsordre, når du ønsker at købe IOTA.

Hvis du har en stærk mistanke om, at IOTA er undervurderet og derfor vil stige i pris – placer en købsordre hos din mægler.

Nogle kryptovalutaudbydere tillader også kunder at tjene penge på den faldende pris på et aktiv. Dette gøres ved at aktivere ‘short-selling’, hvorved du afgiver en salgsordre, hvis du tror, ​​at prisen vil falde.

2. Begræns eller markedsordre

Det er den enkleste ordre ude af vejen, men i betragtning af kryptokurrencymarkedernes ustabile karakter er der andre ordrer at være opmærksomme på.

Mange investorer i digitale valutaer gør det for at få mest muligt ud af de midlertidige prisændringer, som ændres med det andet.

En ‘markedsordre’ er en nybegyndervenlig ordre, der angiver til din mægler, at du gerne vil have din IOTA-position handlet med det samme. Med andre ord, hvis du kan lide den aktuelle markedspris – placer en markedsordre, og platformen udfører dette uden tøven.

Husk, at som et resultat af den ovennævnte volatilitet vil du se en ubetydelig forskel mellem den pris og den pris, du får. Lad os sige, at du placerede din markedsordre på IOTA til $ 0,3826, du muligvis faktisk får $ 0,3824.

Gå videre til en ‘grænseordre’, denne ordre fortæller din mægler, at du gerne vil indtaste dit IOTA-køb til en meget specifik pris.

Nedenfor ser du et klart eksempel på, hvordan dette fungerer i praksis:

 • IOTA er valuta prissat til $ 0,3800, men du vil indtaste til $ 0,3950
 • Som sådan placerer du en grænseordre på $ 0,3950
 • Hvis IOTA stiger til en værdi af $ 0,3950 – udfører platformen din ordre for dig
 • Husk, denne position forbliver, indtil enten IOTA når den pris, eller du annullerer den manuelt

Som demonstreret ovenfor er markedsordrer super enkle, mens grænsebestillinger giver dig mulighed for at købe IOTA til en pris, der er angivet af dig.

3. Indsats

Hver gang du afgiver en ordre hos din kryptovalutaudbyder, bliver du spurgt, hvor meget du vil satse. For at sige det på en anden måde – hvor meget IOTA vil du købe?

Når vi taler om at komme med en plan, berørte vi også den nybegyndervenlige tilgang til at foretage regelmæssige bite-sized IOTA-investeringer.

Ikke kun er det mindre risikabelt end at bruge en stor del af dit investeringsbudget, men regelmæssige investeringer er en logisk måde at købe IOTA på en risikovillig måde.

4. Bekræft ordren

Det anbefales at dobbelttjekke de oplysninger, du har indtastet, såsom din købs- / salgsordre, grænse / markedsordre og din indsats. Når du er glad, kan du bekræfte din ordre.

Ved at gøre dette vil din online mægler fortsætte og handle dine ordrer og IOTA-mønterne vises i din eToro-kontoportefølje.

Klar til at investere i IOTA MIOTA?

Trin 6: Opbevaring af din IOTA

Som du ved, er kryptokurver i modsætning til fiat-statsudstedte penge, såsom euro eller amerikanske dollars. Disse opbevares trods alt sikkert i banker. I stedet for er IOTA en digital valuta og open source-distribueret offentlig hovedbog.

I stedet for den typiske blockchain-teknologi, der bruges af de fleste kryptovalutaer, lagres MIOTA-mønter i en datastruktur ved navn ‘Tangle’, hvor hver ny transaktion bekræfter de to foregående transaktioner.

Som dækket længere op på denne side kan du vælge at købe IOTA på en online mæglervirksomhed eller en kryptobørs.

Selvfølgelig kan opbevaring af dine digitale valutaer i en ureguleret krypto-tegnebog efterlade dig sårbar over for hackere – på grund af at skulle tage det fulde ansvar.

Hos eToro er klienter i stand til at købe og gemme IOTA i et nybegyndervenligt og sikkert rum – under ørneøjne fra ASIC, CySEC og FCA. I USA er klienter beskyttet af FINRAs strenge afgørelse.

Denne forordning reducerer behovet for at bekymre sig om, at du køber IOTA fra et firma med dårlige intentioner.

Trin 7: Sælger din IOTA

Når du har gennemgået trin 1 til 7, ved du, at hovedmålet med at købe et finansielt aktiv er, at det skal betale sig, når det er tid til at udbetale.

Med andre ord vil du sælge IOTA for mere, end du oprindeligt købte den til. Sådan tjener du fortjeneste – og i det væsentlige hvad det hele handler om.

Hvis du vælger at købe og sælge IOTA via en tredjepartsudveksling, har proceduren tendens til at være ret langvarig.

Udvekslinger kræver ofte, at du flytter kryptokurver fra din personlige tegnebog til den uregulerede tegnebog på den pågældende platform.

Du skal derefter udveksle IOTA til en alternativ mønt som Bitcoin – som sandsynligvis kommer med et gebyr. Klienter er ofte forpligtet til at fremsætte en udbetalingsanmodning, når de udbetaler.

Hvis du køber IOTA på eToro, kan du nemt købe og sælge digitale valutaer. Alt, hvad der kræves af dig, er at logge ind på din konto og trykke sælge ved siden af ​​IOTA i din portefølje.

Pengene overføres i første omgang til den konto, du brugte til at købe kryptoaktivet – i henhold til KYC-reglerne.

Andre måder at købe IOTA på i 2021

Mens vi har dækket næsten alt hvad du behøver at vide om, hvordan du køber IOTA, er der andre måder at købe dette spekulative aktiv på.

1. Køb IOTA-betalingskort

Mange vælger at betale med betalingskort, når de handler online. Hvis dette lyder som dig, kan du være glad for at høre, at du også kan købe IOTA på denne måde.

Gå over til din eToro-mæglerkonto, og indtast dine betalingskortoplysninger i de relevante felter. Indtast det IOTA-beløb, du vil købe, og bekræft, at de oplysninger, du indtastede, er korrekte.

2. Køb IOTA-kreditkort

Som det er tilfældet med et betalingskort, kan du også købe IOTA ved hjælp af et kreditkort på eToro. Indtast blot dine kreditkortoplysninger og indsæt i de relevante felter, så er du klar til at gå.

Som en advarsel opkræver nogle kreditkortudbydere et ‘kontant forskudsgebyr’ for hæveautomatudbetalinger, spil og mæglerindskud.

Som sådan er det vigtigt at kontakte din udbyder, inden du forpligter dig til denne betalingstype. Gebyrer kan være så meget som 5%, så gør dit hjemmearbejde.

3. Køb IOTA Paypal

Paypal er en hurtig, sikker og pålidelig betalingsmetode globalt. Hos eToro kan du også købe IOTA ved hjælp af denne e-tegnebog.

Vores begyndervejledning fandt ud af, at ikke alle kryptovalutaudbydere accepterer e-tegnebøger, så tjek dette, inden du tilmelder dig.

Sådan køber du IOTA 2021 – The Verdict

Hvis du har nået det så langt i vores Sådan køber du IOTA-guide, er du sandsynligvis klar til at gå i gang med dit nye kryptovaluta-eventyr.

Den første anløbshavn skal være at finde en pålidelig og reguleret online mægler. Til dette synger vi eToros ros – da platformen er super let at navigere for begyndere og er 100% kommissionsfri.

Desuden er kryptoudbyderen reguleret af respekterede finansielle organer som FCA, ASIC og CySEC. Mægleren er også registreret hos FINRA for amerikanske borgere.

Tilmelding for at købe IOTA er en leg hos eToro, der er masser af betalingsmetoder at vælge imellem, og det tager minutter at åbne en konto.

Som du kan se fra ovenstående trin, er processen med at købe IOTA på eToro ikke kun sikker og kommissionsfri, men det tager kun få minutter.

eToro – Bedste mægler at købe IOTA

etoro-mægler

eToro har vist sig at være pålidelige inden for kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor let er det at købe IOTA?

Det er super nemt at åbne en konto for at købe IOTA hos eToro. Lær det marked, du er interesseret i, og overvej regelmæssige, men beskedne investeringer. Du kan købe IOTA fra $ 25 via denne mægler.

Hvad er den sikreste måde at købe IOTA på?

Den sikreste måde at købe IOTA på er via en reguleret mægler. eToro betjener over 13 millioner kunder og er reguleret af ASIC, FCA og CySEC. Platformen er også registreret i USA med FINRA.

Kan jeg købe $ 100 af IOTA?

Ja. Du kan købe IOTA til en værdi af $ 100. Men hvis du er uerfaren på markedet, kan dette være kortsynt. Hos eToro kan du købe IOTA fra kun $ 25, så du langsomt kan opbygge en portefølje.

Kan du tabe penge på IOTA?

Ja, hvis du er forkert i din spekulation, vil du tabe. Hvis du forudsiger IOTA-markedet korrekt, vil du tjene penge.

Hvad er den mest IOTA har været værd?

I december 2017 var IOTA $ 5,25 værd. Til dato er dette den mest, den digitale valuta har været værd.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner