Sådan investeres i Ripple 2021: The Ultimate Beginner’s Guide to Investing in XRP

Hvorfor investere i XRP? Hvad er fordele og udfordringer for Ripple-investeringer? Her er alt hvad du behøver at vide om Ripple-investering.

I en tid for ikke så længe siden var investering i Ripple noget besværligt.

Dette skyldes, at du først skulle købe Bitcoin, overføre midlerne til en kryptokursudveksling og derefter foretage konverteringen til Ripple. Derefter skal du trække mønterne ud i en Ripple-tegnebog – som alle krævede et depositum på 20 XRP.

Hurtigt frem til 2021, og processen med at investere i Ripple kunne ikke være lettere.

Faktisk denne guide videre Sådan investeres i Ripple viser dig, hvordan du køber XRP på mindre end 10 minutter – uden at skulle bekymre dig om tegnebøger.

Vi forklarer også, hvordan en Ripple-investering fungerer, hvilke risici og potentielle belønninger du skal overveje, og hvordan du kan udbetale dine gevinster.

Sådan investeres i krusning i 5 nemme trin

Denne guide til, hvordan man investerer i XRP, nedbryder alt i Laymans vilkår, så du ikke køber blindt.

Hvis du er bundet til tiden og bare vil investere i Ripple uden at læse vores dybdegående gennemgang – følg trinene nedenfor!

 • Trin 1: Åbn en konto hos en reguleret mægler
 • Trin 2: Indsæt nogle penge med et debet- / kreditkort, e-tegnebog eller bankoverførsel
 • Trin 3: Vælg det beløb, du vil investere i Ripple
 • Trin 4: Bekræft investeringen
 • Trin 5: Lad din Ripple være gemt, indtil du beslutter dig for at udbetale

Da 5-trins gennemgang ovenfor fremhæver, kunne processen med at investere i Ripple ikke være lettere. Bedst af alt er der ikke noget krav om at bekymre sig om cryptocurrency-tegnebøger – som regulerede mæglere kan lide eToro gemmer XRP-tokens for dig!

Hvad er Ripple?

Uanset om du investerer i blue-chip-aktier eller en meget spekulativ kryptokurrency som Ripple – det er afgørende at forstå det aktiv, du køber..

Når alt kommer til alt vil du risikere dine egne penge på et finansielt instrument, der ikke garanteres at stige i værdi. Tværtimod er der enhver chance for, at du taber.

Med dette i tankerne vil vi nu forklare det grundlæggende i Ripple og XRP.

Så Ripple er et digitalvalutaprojekt, der først blev lanceret i 2012. Dette gør det til en af ​​de ældste kryptokurver i rummet – oprettet tre år efter Bitcoin og to år før Ethereum.

Selve Ripple-projektet er centraliseret, hvilket betyder at det styres af dets grundlæggere. Dette er i skarp kontrast til de førnævnte kryptokurver, som er ‘decentraliserede’ og dermed ikke kontrolleres af en enkelt person eller myndighed.

Ikke desto mindre blev Ripple skabt med et klart mål – at revolutionere den grænseoverskridende betalingsindustri. Det vil sige, Ripples underliggende teknologi giver store banker og finansielle institutioner mulighed for at overføre penge indenlandske og udenlandske i løbet af få sekunder.

Derudover er gebyrerne forbundet med brugen af ​​teknologien små. Mens Ripple er den teknologi, der understøtter netværket, er XRP den digitale valuta. Udtrykkene Ripple og XRP bruges dog ofte om hverandre.

Afgørende, uden for den finansielle institution arena, køber langt størstedelen af ​​mennesker Ripple som en spekulativ investering. Dette betyder, at de håber, at værdien af ​​XRP vil stige over tid, hvilket giver investorer mulighed for at udbetale for mere, end de investerer.

Hvordan fungerer investering i krusningsproces?

Hvis der er en ting, der forhindrer investorer i at købe Ripple – er det en manglende forståelse af, hvordan processen rent faktisk fungerer.

Men når du først ser, hvor simpelt det virkelig er, har du ingen problemer med at investere i nogle XRP-tokens selv. Dette skyldes, at Ripple-investeringsrejsen ikke adskiller sig fra at købe traditionelle aktier.

For eksempel, hvis du købte $ 500 i aktier, som derefter steg med 50% – ville du se afkast på $ 750.

På nøjagtig samme måde, hvis du investerer $ 1.000 i Ripple, og du tjente 20%, ville du udbetale $ 1.200.

For at sikre, at vi rydder tågen, skal vi se på et simpelt eksempel på, hvordan Ripple-investeringsprocessen fungerer i den virkelige verden.

 • Du åbner en konto hos en online mægler, der sælger Ripple
 • Du indbetaler $ 2.000 og investerer det fulde beløb i Ripple
 • På købstidspunktet er Ripple $ 0,30 værd
 • Du holder fast på XRP-tokens i fire år
 • Når du kommer ud for at indløse, er Ripple $ 1,10 værd
 • Dette svarer til en prisstigning på 266%

Så som eksemplet ovenfor viser, investerede du oprindeligt $ 2.000 af dine hårdt tjente penge i Ripple. Efter kun tre år steg de digitale tokens i værdi med 266% – så din investering er nu 7.320 $ værd.

Ligesom aktier er det så tilfældet at lukke din position og se provenuet tilføjet til din mæglerkontosaldo. Endelig trækker du derefter udbetalingen til din bankkonto.

Hvorfor skal du investere i Ripple?

Der er mange grunde til, at du måske beslutter at investere i Ripple og dets underliggende XRP-token.

Dette inkluderer følgende:

1. Kæmpe vender tilbage på krusning siden den blev lanceret

På samme måde som andre populære kryptokurver som Bitcoin er værdien af ​​Ripple steget kraftigt siden projektet blev lanceret. Da XRP til sidst blev noteret på en offentlig børs, blev den kun prissat til $ 0,014. Det er lige under halvandet amerikanske cent.

Da interessen for XRP-projektet steg i de foregående år, fortsatte værdien af ​​Ripple i en opadgående bane. Derefter, i begyndelsen af ​​2018, nåede den digitale valuta alle tiders højder på $ 3,84.

Dette betyder, at Ripple voksede med 27.000% på bare fire år efter at være noteret på sin første børs. I reelle termer betyder det, at hvis du havde investeret i Ripple ved en indsats på $ 2.000 i 2013, ville dine penge have været næsten $ 550.000 værd.

Imidlertid, ligesom resten af ​​den digitale valutaindustri, gik værdien af ​​Ripple derefter på en langvarig nedadgående spiral. XRP ramte laveste niveau på omkring $ 0,28 i august 2018, hvilket betyder, at kryptokurrency på kun 8 måneder mistede 92% i værdi.

krusning pris diagram

Den gode nyhed er, at Ripple har et godt 2020. At ramme 52-ugers nedture på kun 0,25 $ – XRP overtrådte 0,77 $ i august – hvilket svarer til en stigning på 212%.

2. Grænseoverskridende betalingsindustri skal revolutioneres

Ripple og dets XRP-token søger at forstyrre en industri, der har stort behov for at blive revolutioneret – grænseoverskridende betalinger. For de uvidende skifter milliarder dollars i valutaer hænder hver dag – med langt størstedelen af ​​dette domineret af store finansielle institutioner.

De fleste af disse transaktioner lettes af SWIFT. Det vigtigste problem er, at systemet ikke kun er langsomt og dyrt, men det er fyldt med bureaukrati.

For eksempel:

 • Lad os sige, at en storfabrik i Kenya køber råvarer til en værdi af 10 millioner dollars fra Australien
 • For det første vil en kenyansk finansiel institution overføre pengene til en tilsvarende bank, der handler i amerikanske dollars
 • Derefter konverterer den tilsvarende bank amerikanske dollars til australske dollars med den tilsvarende bank for den australske eksportør
 • Endelig vil den tilsvarende bank overføre australske dollars til den australske eksportørs bankkonto
 • Hele processen letter SWIFT

Som du kan se af ovenstående er SWIFT slet ikke et betalingsnetværk. Tværtimod er det bare en mellemmand, der sidder mellem finansielle institutioner og tilsvarende banker. Det er afgørende, at det er her, Ripple og XRP træder ind.

Ser du, ved at bruge Ripple-betalingsnetværket er der ikke noget krav til tilsvarende banker eller brug af en tredje valuta som den amerikanske dollar. I stedet kan banker handle på peer-to-peer-basis gennem Ripple-netværket.

Vigtigst er det, at XRP-token er det, der bygger alt sammen – hvilket betyder, at de underliggende valgvalutaer er irrelevante! Alt i alt, da flere og flere banker bruger Ripple-teknologien, vil dette drive efterspørgslen efter XRP op og dermed – dets markedsværdi.

3. Lav pris og lille markedsværdi

Det er også værd at bemærke, at adgangsbarrierer er virkelig lave, når du investerer i Ripple.

Dette skyldes, at – selv ved højderne i 2020 betaler du kun $ 0,77 pr. XRP-token. Faktisk, hvis du bruger en reguleret mægler som eToro, er den krævede minimumsinvestering kun $ 25.

Så ved at opfylde minimumet betyder det, at du får lidt over 32 XRP-tokens! Ud over dette har Ripple også en relativt lille markedsværdi på $ 12 mia.

Mens dette ved første øjekast måske lyder meget, bliver Ripple-teknologien allerede testet eller brugt af over 200+ finansielle institutioner.

Hvis Ripple til gengæld bliver de-facto-protokollen til at lette grænseoverskridende betalinger, vil en markedsværdi på $ 12 milliarder virke som et fald i havet.

Sådan investeres i krusning – forskellige tilgængelige muligheder

Der er flere måder, hvorpå du kan investere i Ripple – nogle lettere og mere omkostningseffektive end andre. Som vi diskuterer kort tid, er den mest bekvemme måde at gøre dette på at bruge en reguleret online mægler som eToro.

Med det sagt, afhængigt af hvor du bor, kan du også investere i Ripple via en pengeautomat.

Lad os undersøge, hvordan dette fungerer.

Med kryptovaluta-dille i fuld gang, hvordan investerer du i Ripple (XRP)? Vi har alle svarene på, hvordan du konverterer dine kontanter til Ripple og mere.

1. Ripple-pengeautomater

Som navnet antyder tillader kryptovaluta-pengeautomater dig at købe digitale valutaer via en fysisk terminal. De ligner og fungerer meget som en traditionel pengeautomat, men omvendt.

Det vil sige ved at indsætte kontanter i pengeautomaten får du en forholdsmæssig mængde kryptokurrency. Nu er der på den ene side mere end 12.000 pengeautomater med kryptovaluta spredt rundt omkring i verden.

Imidlertid giver kun en lille procentdel af dette tal dig mulighed for at købe Ripple. I stedet understøtter de fleste pengeautomater kun Bitcoin. Faktisk er der mindre end 250 kryptovaluta-pengeautomater, der giver dig mulighed for at købe XRP, så medmindre du bor i en større by som Paris, New York eller Berlin – vil du sandsynligvis kæmpe.

Ikke desto mindre, hvis du er heldig nok til at bo i nærheden af ​​en understøttet terminal, her er hvordan en Ripple-investering fungerer via en kryptovaluta-pengeautomat.

 • Du besøger din nærmeste pengeautomat og vælger Ripple på listen over understøttede mønter
 • Du indtaster derefter det beløb, du vil investere i din lokale valuta
 • For eksempel, hvis du er baseret i Tyskland, kan du indtaste 100 EUR
 • Pengeautomaten viser derefter den nøjagtige mængde XRP, du får – baseret på størrelsen på din valgte investering
 • For eksempel kan et køb på 100 EUR give dig Ripple til en værdi af 90 EUR efter gebyrer
 • Du indsætter 100 EUR kontant i pengeautomaten
 • Endelig udskriver pengeautomaten en billet med dine Ripple-tegnebogsoplysninger

Nu er der flere mangler ved Ripple ATM-ruten. For det første opkræver ATM-udbydere af kryptovaluta store gebyrer.

Maskinerne har trods alt brug for elektricitet til at køre, de har brug for at leje det sted, pengeautomaten er placeret, og både vedligeholdelse og kontantindsamling kræves regelmæssigt.

Bliv ikke overrasket, hvis du ender med at betale en påslag på mellem 10% og 20%.

For det andet slutter investeringsprocessen ikke, når du har forladt cryptocurrency-pengeautomaten. Dette skyldes, at du skal gøre krav på XRP-tokens via en Ripple-tegnebog. Din private nøgle og tegnebogadresse findes på den billet, som pengeautomaten udskrev.

Dette er fint, hvis du ved hvad du laver – men det kan være udfordrende, hvis du er nybegynder. Derudover skal du ikke glemme, at alle Ripple-tegnebøger krævede et låst depositum på 20 XRP for at åbne. Du kan ikke røre ved disse midler, så længe du holder tegnebogen aktiv!

Under hensyntagen til ovenstående foreslår vi, at du investerer i Ripple gennem en online mægler.

2. Ripple-udvekslinger

Kort sagt, ved at bruge en online-børs til at investere i Ripple, er det fuldt ud muligt at afslutte processen på mindre end 10 minutter. Dette skyldes, at du hurtigt kan åbne en konto ved at give nogle personlige oplysninger og derefter øjeblikkeligt deponere penge med et debet- / kreditkort.

I nogle tilfælde kan du måske endda indbetale via Paypal – hvilket også er øjeblikkeligt. Derefter er det bare et spørgsmål om at beslutte, hvor meget du ønsker at investere. Da vi snart afslører lidt mere detaljeret, er online-mæglere også betydeligt billigere end Ripple-pengeautomater.

Faktisk giver vores top-vurderede platform eToro dig mulighed for at investere i Ripple til en provision på 0%. Andre platforme vil oplade alt fra 0,5% til 1,5%.

Derudover, hvis din valgte mægler giver dig mulighed for at investere i Ripple med en fiat valutaindbetalingsmetode, så skal den have den juridiske kompetence til at gøre det. Som sådan kræves det, at platformen holder dine investeringsfonde sikre og sikrer, at den holder kriminel aktivitet i skak.

Vil du overveje at investere i Ripple XRP?

Sådan vælger du en platform at investere i Ripple

I afsnittet ovenfor diskuterede vi, hvordan brugen af ​​en online-mægler er den bedste måde at investere i Ripple på. Selvom dette er sandt, er den sværeste del ikke kun at finde en betroet udbyder – men en, der opkræver rimelige gebyrer og accepterer din foretrukne betalingsmetode.

Som sådan nedenfor finder du en række faktorer, der skal overvejes, før du investerer i Ripple med en ny mægler.

1. Licensering og omdømme

Før du overhovedet kommer til målinger omkring gebyrer og betalinger, er det afgørende, at du udforsker den regulatoriske status for din valgte Ripple-mægler. Dette skyldes, at kryptovaluta-rummet er domineret af uregulerede platforme.

Det vigtigste problem for licensorganer overalt i verden er, at digitale valutaer er grænseløse teknologier. Som sådan, hvis en regering forbyder den uregulerede platform, flytter den simpelthen til udlandet.

Heldigvis er der et lille udvalg af mæglere, der giver dig mulighed for at investere i Ripple i et sikkert og sikkert miljø.

For eksempel er eToro reguleret af tre velrenommerede licensudstedere. Dette inkluderer FCA, CySEC og ASIC. For ekstra vægt er platformen også registreret hos FINRA – som gør det muligt for amerikanske borgere at investere sikkert i Ripple.

2. Gebyrer for at investere i krusning

Når du er sikker på, at din valgte Ripple-mægler er licenseret og fuldt reguleret, er det så tid til at henvende sig til økonomien. I spidsen for dette er den kommission, som du skal betale for at investere i Ripple.

Dette fungerer som et traditionelt aktiehandelssted – for så vidt du sandsynligvis betaler en variabel provision, der er baseret på det beløb, du investerer i Ripple. For eksempel vil Coinbase opkræve dig 1,49%, når du investerer i Ripple, og igen når du udbetaler.

Dette betyder, at ved at investere $ 500 betaler du oprindeligt en provision på $ 7,55. Hvis du jagtede ud din Ripple-investering, da den var værd $ 800, ville dine 1,49% oversættes til en provision på $ 11,92.

Selvom dette ved første øjekast måske lyder konkurrencedygtigt, er det virkelig ikke. For eksempel giver eToro dig mulighed for at investere i Ripple kommission-fri. Dette betyder, at du i ovenstående eksempel ville have betalt $ 0 i stedet for $ 19,47, der opkræves af Coinbase.

Ud over dette opkræver Coinbase – og de fleste andre Ripple-mæglere dig at deponere penge med et betalingskort. Dette udgør enorme 3,99%. På eToro er gebyret kun 0,5% – og intet, hvis det deponeres i amerikanske dollars.

3. Minimum Ripple-investering og -betalinger

Når du først er tilfreds med mæglerens kommissionsstruktur, er det tid til at se, hvad den minimale Ripple-investering er. Hos eToro ligger dette på kun $ 25. Andre platforme kræver betydeligt mere, så tjek det selv.

Og selvfølgelig skal du også kontrollere, hvilke betalingsmetoder du kan bruge til at investere i Ripple. Som vi bemærkede tidligere, er den nemmeste måde at finansiere din Ripple-mægler konto på at bruge et debet- / kreditkort eller e-tegnebog – som er øjeblikkelige.

Hvis din valgte mægler dog kun tillader dig at investere i Ripple via en bankoverførsel, vil du måske overveje det igen. Dette skyldes, at det kan tage flere dage for midlerne at ankomme.

4. Opbevaring og udbetaling

Endelig er det også vigtigt, hvad der vil ske, når du har gennemført din Ripple-investering. Som vi dækkede tidligere, er det en absolut smerte at trække XRP-tokens tilbage til en Ripple-tegnebog.

Ikke kun har du brug for at føle dig godt tilpas med tegnebogssikkerhed, men du skal også låse 20 XRP for at holde den aktiv. Derfor synes vi, det er bedst at bruge en reguleret platform som eToro, der kan gemme dine Ripple-tokens til dig.

Denne FCA-, ASIC- og CySEC-regulerede mægler brugte institutionel kvalitetskontrol for at sikre, at din Ripple-investering forbliver i sikre hænder, indtil du beslutter at udbetale.

Når du gør det, er det bare et tilfælde af at klikke på knappen ‘Sælg’. Dermed vises midlerne straks på din eToro kontantkonto – klar til at trække dig ud!

Klar til at investere i Ripple XRP?

Tips til, hvordan man investerer i krusning og tjener penge

Inden du går videre og begynder købsprocessen, skal du tjekke de tre nedenstående tip om, hvordan du investerer i Ripple og tjener overskud!

Tip 1: Sæt nogle økonomiske mål

Medmindre du planlægger at investere i Ripple på en evig basis, bliver du på et eller andet tidspunkt nødt til at overveje at indløse dine tokens. Som sådan skal du altid sætte dig selv nogle økonomiske mål med hensyn til fortjeneste. Dette kan være så simpelt som at sælge din Ripple-investering, når XRP rammer $ 5.

Tip 2: Gennemsnit af dollaromkostninger dine krusninger

Ripple er en ustabil kryptokurrency – så det er bedst at investere via gennemsnit af dollaromkostninger. Det betyder, at du muligvis investerer et fast beløb i slutningen af ​​hver måned.

På hver investering betaler du en anden pris i henhold til markedsforholdene. Til gengæld vil du gennemsnitlig beregne din omkostningspris, og dermed er der ingen grund til at bekymre sig om kortsigtet volatilitet!

Tip 3: Diversificer din Ripple-investering

Erfarne investorer vil sjældent lægge mere end 10% af deres portefølje i et enkelt aktiv. Som sådan er det bedst at diversificere din kapital i flere digitale valutaer – måske også tilføje nogle Bitcoin og Ethereum.

Du bør derefter overveje at tilføje mere traditionelle aktivklasser for at reducere din eksponering – såsom aktier og obligationer.

Sådan investeres i krusning i dag – trin-for-trin gennemgang

Så nu hvor vi har forklaret alt, er der ingen at vide om XRP – vi vil nu vise dig, hvordan du investerer i Ripple i dag!

Trin 1: Åbn en konto

Gå over til eToro-webstedet, og klik på ‘Deltag nu’ knap. Følg instruktionerne på skærmen ved at indtaste nogle personlige oplysninger og kontaktoplysninger. Bekræft dit mobilnummer ved at indtaste koden sendt til dig.

Denne del af processen skal højst tage 3-4 minutter.

Trin 2: Upload noget ID

I henhold til anti-pengebetingelser vil eToro bede dig om at uploade noget ID. Indsend blot en klar kopi af dit pas / kørekort og bevis på adresse. Sidstnævnte kan være en bankkontoudtog eller en regning.

Bemærk: Hvis du ikke investerer mere end $ 2.250 i Ripple lige nu, kan du uploade ovenstående dokumenter på et senere tidspunkt.

Trin 3: Foretag et depositum

Inden du kan investere i Ripple, skal du indbetale mindst $ 200 på din eToro-konto.

Du kan vælge mellem følgende betalingsmuligheder:

 • Debit kort
 • Kreditkort
 • Paypal
 • Skrill
 • Neteller
 • Sofort
 • Tillidsfuldt
 • Bankoverførsel

Glem ikke, indskud uden for USD vil medføre et mindre valutagebyr på 0,5%.

Trin 4: Søg efter Ripple

Når din indbetaling er behandlet, skal du indtaste ‘Ripple’ i søgefeltet øverst på skærmen og derefter klikke på knappen ‘Handel’.

Trin 5: Gennemfør Ripple-investering

Du vil nu se et ordreboks. Indtast det beløb, du vil investere i Ripple (mindst $ 25). Til sidst skal du klikke på knappen ‘Åbn handel’ for at gennemføre din provision-fri Ripple-investering.

Trin 6: Udbetal din ripple-investering

Når du har investeret i Ripple hos eToro, gemmes XRP-tokens på dine vegne. Når du beslutter at sælge din Ripple-investering, skal du bare gå over til din portefølje og klikke på knappen ‘Sælg’.

Kontanterne tilføjes derefter til din eToro-saldo – som du derefter kan geninvestere eller hæve til din betalingsmetode.

eToro – Den bedste kryptovaluta-platform til køb af krusning

eToro har vist sig at være pålidelige inden for branchen i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Sådan investeres i krusning – bundlinjen

Som enhver mønt er der en høj grad af risiko involveret, hvis du overvejer at investere i Ripple. I betragtning af det lave prispunkt kunne det dog have mulighed for et højt afkast med lav adgangsbarriere.

Hvis du vil investere i Ripple på den sikreste, billigste og mest bekvemme måde – glem cryptocurrency-pengeautomater og børser. I stedet skal du vælge en reguleret mægler som eToro.

Ikke kun får du beskyttelsen af ​​FCA, CySEC og ASIC – men du kan investere i Ripple fra kun $ 25.

Desuden kan du med det samme indbetale penge med et debet- / kreditkort eller e-tegnebog, og du bliver ikke opkrævet en eneste cent i provision, når du investerer i Ripple!

Du ved aldrig, Ripple kan skyde i luften så højt som Bitcoin er i dag, og du kan takke dig selv om flere år.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget skal jeg investere i Ripple?

Det beløb, du investerer i Ripple, er en beslutning, som kun du kan træffe. Du skal tage højde for risiciene og fordelene ved at købe XRP og sikre, at du aldrig investerer mere, end du realistisk har råd til at tabe.

Er Ripple en god investering i 2021?

Ripple er steget i værdi med over 212% siden dets 2020-lav på 0,25 $. Selvom disse afkast er enorme, ved ingen, hvad der vil ske i de næste 12 måneder. Når det er sagt, da flere og flere finansielle institutioner begynder at bruge Ripple-teknologien, vil dette helt sikkert have en positiv indvirkning på prisen på XRP.

Hvordan begynder jeg at investere i Ripple?

For at investere i Ripple lige nu skal du vælge en reguleret mægler som eToro, opfylde minimumsindbetalingen på $ 200 med dit debet- / kreditkort eller din e-tegnebog, og køb et minimum på $ 25 i XRP. Dette tager dig ikke mere end 10 minutter og på eToro – du betaler ingen handelsprovision.

Kan jeg investere $ 100 i Ripple?

Ja, Ripple er en af ​​de laveste kryptovalutaer – med 2020-højder på kun 0,77 $ pr. XRP-token. Det mindste beløb, du kan investere i Ripple, afhænger af din valgte mægler. Hos eToro koster det kun $ 25.

Kan du tabe penge på Ripple?

Selvfølgelig. Alle investeringer har en risiko for økonomisk tab. Dette gælder især med Ripple – som er en højrisiko, spekulativ aktivklasse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner