Kunne Bitcoin Cash være en millionærproducent?

Bitcoin Cash er en relativt ny kryptokurrency, men den har vist sig at være en fremragende investering for investorer og handlende i sin korte eksistens.

Bitcoin Cash er allerede i top ti kryptokurver efter markedsværdi, og alle tegn peger på, at den vokser endnu mere. Kryptovalutaen har et enormt potentiale for vækst og kan være en millionærproducent for investorer.

Siden starten af ​​året har Bitcoin Cash tiltrukket sig en betydelig investorinteresse takket være et vedvarende rally, der har set sit pris berøre prisniveauer, som ingen forventede.

Så er Bitcoin Cash en god investering? Kan det være millionærproducentens investering i din portefølje? Lad os se på prishistorikken for kryptovalutaen og de faktorer, der kan gøre det til en værdig investering. Men lad os først forstå Bitcoin Cash lidt bedre.

Så hvad er Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash blev oprettet i 2016 og er en kryptovaluta med sin egen blockchain. Kryptovalutaen blev oprettet af en gruppe minearbejdere, der er bekymrede over Bitcoin og de problemer, den stod overfor. De tvivlede også på Bitcoins evne til at skalere og var bekymrede over den langsomme hastighed af transaktioner på Bitcoin-netværket.

Da antallet af brugere på Bitcoin-netværket steg, blev transaktionshastigheder langsommere, og ventetiderne for at kontrollere transaktioner på netværket steg. Bitcoin kunne kun behandle omkring ti transaktioner pr. Sekund, hvor hver transaktion tog omkring ti minutter for at opnå finalitet.

Da antallet af brugere og transaktioner på Bitcoin-netværket steg, var der stigende flaskehalse på netværket, fordi den underliggende teknologi var den samme. Evnen til at behandle transaktioner forblev den samme som før.

Minearbejderne fandt ud af, at der var to måder at løse de problemer, Bitcoin står over for. Størrelsen på datablokkene kunne øges, hvilket ville øge mængden af ​​data, der kunne behandles.

Den anden metode var, at de kunne reducere dataene i hver blok. Dette ville gøre transaktioner hurtigere og billigere. Imidlertid kunne udviklerne ikke nå til enighed, og nogle udviklere og minearbejdere initierede en hård gaffel, hvilket førte til oprettelsen af ​​Bitcoin Cash.

Bitcoin Cash har sin egen blockchain og en blokstørrelse på 8 MB, hvilket reducerer transaktionstider og gør det muligt at behandle flere data.

Er Bitcoin Cash Millionaire Maker Investment?

For at forstå dette skal vi analysere Bitcoin Cashs pris, og hvordan den har opført sig siden starten af ​​året. Lad os starte med at se på prisen i slutningen af ​​2020. Bitcoin Cash startede sit opadgående skub engang i midten af ​​december. Drevet af det gale rush for at investere i kryptokurver, tiltrak aktivet en masse opmærksomhed fra investorer på grund af dets ligheder med Bitcoin.

Bitcoin Cashs pris gik fra $ 297,58 på juledag i 2020 til $ 419,50, da den første uge i 2021 nærmer sig slutningen. Ved udgangen af ​​januar 2021 faldt prisen ned til $ 377,46 og derefter samlet igen og nåede et højt niveau på $ 724 den 20. februar.

Selvom prisen aftog, og der er en smule volatilitet, når det kommer til Bitcoin Cash, havde dette rally mindet investorer om mønts legendariske prisrally for tre år siden, da kryptokurrency steg fra $ 448 i slutningen af ​​oktober til et rekordhøjt niveau på $ 3785 den 20. december 2017.

BCH har ikke nået disse højder siden. Alligevel tror investorer, at hvis kryptokurrency kan afholde et andet rally svarende til det i 2017, kan Bitcoin Cash være en millionærproducentinvestering.

Hertil kommer den vokale støtte, som Bitcoin Cash har modtaget fra store navne som Roger Ver, teknisk iværksætter og investor, der mener, at Bitcoin Cash inden 2030 ville være 229 gange sin nuværende pris. Ver mener, at jo mere nytte et aktiv har, jo mere vil det trække brugere og virksomheder til det. Han mener, at BTC har mere nytte end andre kryptokurver, og det er derfor, det kan se en betydelig prisfastsættelse.

Nyere udvikling cementerer også det faktum, at Bitcoin Cash er bullish. Kryptovalutaen steg 22% på 24 timer efter at Kim Dotcom meddelte sin støtte og opbakning til Bitcoin Cash.

Faktorer, der kunne gøre Bitcoin Cash til en millionærproducent

Flere faktorer gør Bitcoin Cash til en investeringsmulighed, som investorer ikke kan ignorere. Disse faktorer kan påvirke prisen på kryptokurrency markant, så lad os se på nogle af de faktorer, der kan gøre Bitcoin Cash til en ideel investering.

Bitcoin Cash er ekstremt skalerbart

Skalerbarhed er en kæmpe fordel, som Bitcoin Cash har i forhold til andre kryptokurver som Bitcoin. Holdet bag Bitcoin Cash er hurtige til at implementere de nødvendige ændringer for at forbedre skalerbarheden. Bedre skalerbarhed giver flere brugere mulighed for at gennemføre transaktioner og udføre betalinger.

Bitcoin Cashs blokstørrelse er 32MB fra november 2020. Bedre skalerbarhed sikrer også, at Bitcoin Cashs potentiale for masseoptagelse er meget højt.

Bitcoin Cash er decentraliseret

Ligesom andre kryptokurver er Bitcoin Cash helt decentraliseret.

Decentralisering giver valutaværdien, da den eliminerer behovet for tredjeparts involvering i transaktioner. Det giver brugerne kontrol over deres penge og deres aktiver. Bitcoin Cash har noder spredt over hele verden, så selvom nogle af noderne ikke fungerer, kan der stadig forekomme transaktioner.

Lave transaktionsomkostninger

Da Bitcoin Cash er ekstremt skalerbar, reducerer det den tid, det tager at validere transaktioner, hvilket resulterer i en reduktion i transaktionsgebyrer. Transaktionsgebyrer på Bitcoin Cash-netværket er ubetydelige.

Bitcoin Cash har høj effektivitet

Det har et højt effektivitetsniveau. Det kan registrere et større antal transaktioner i hver blok, hvilket gør betalinger hurtigere og sænker hver transaktions transaktionsomkostninger. Bitcoin Cash planlægger at øge blokstørrelser for at forhindre eventuelle skalerbarhedsproblemer i fremtiden.

I øjeblikket kan Bitcoin Cash behandle 116 transaktioner pr. Sekund, men teamet arbejder løbende på at øge skalerbarhed og øge antallet af transaktioner pr. Sekund.

Bitcoin Cash er meget populær

Siden det brød væk fra Bitcoin, har Bitcoin Cash vundet betydelig popularitet i investorsamfundet. Det har modtaget påtegninger fra kryptovaluta-tungvægte som Robert Ver. Mange investorer mener, at Bitcoin Cash kan erstatte Bitcoin, hvis sidstnævnte fortsætter med at kæmpe med dets skalerbarhedsproblemer.

Tjek ud: Hvad vil køre Bitcoin-kontantprisen i 2021?

Så kan Bitcoin Cash blive millionærproducent?

Bitcoin Cash er blandt de ti bedste kryptovalutaer, når det kommer til markedsværdi. Det har en markedsværdi på næsten 10 milliarder dollars, og når kryptovalutaen går ind i en bullish fase, fortæller man ikke, hvor høj prisen kan gå. Investorer husker stadig Bitcoin Cash’s stjernemøde i 2017, og nogle føler, at denne nuværende rally kan afspejle den ekstraordinære løbetur.

Bitcoin Cash har også modtaget vokal opbakning fra stalwarts i kryptokurrencyområdet, hvilket giver det mere legitimitet. Cryptocurrency-prisen ser en gradvis stigning. Hvis den gradvise prisforbedring bliver til en tyrkørsel svarende til 2017, er Bitcoin Cash bestemt en investering, du skal foretage.

Afsluttende tanker

Ifølge de fleste analytikere er Bitcoin Cash en investering, der er værd at foretage. Selvom valutaens pris er steget markant, mener analytikere, at den kan stige yderligere. Hvis den nuværende rally afspejler rallyet i 2017, kan Bitcoin Cash være en millionærproducentinvestering.

Investorer skal huske, at kryptokurver er notorisk ustabile, og det er svært at forudsige deres priser nøjagtigt.

Prisen afhænger af markedssentimenter, der kan ændre sig på et øjeblik og have en negativ eller positiv indvirkning på din investering. Det er vigtigt, at du er grundig i din forskning, før du investerer i Bitcoin Cash eller anden kryptovaluta.

eToro – Bedste mægler til at købe Bitcoin Cash BCH

eToro har vist sig at være pålidelige inden for kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner